Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Semua masalah boleh diselesaikan dengan cemerlang, asalkan kita menumpukan pada penyelesaian, bukan pada masalah. Allah SWT menyertakan penyelesaian untuk setiap masalah.
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 13
Ahli: 0
Jumlah: 13




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 1 hari, 14 jam, 13 minit yang lalu
nabilah: 1 hari, 14 jam, 18 minit yang lalu
aye: 3 hari yang lalu
tereturubuzu: 11 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 22 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: anak mak?????


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» anak mak?????

Please Mendaftar To Post


Oleh anak mak?????

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-07-06 07:53


assalamualaikum...
just nak tau berapa remai ahli kita yang 'anak mak'....tak salahkan dah besar-besar pun manja dengan mak lagi...tapi ok ke kalau lelaki pun 'anak mak'????hehehe :lol:


-----------------
TELEKUNG PUTIH BELUM CUKUP UNTUK MENJAMIN SESEORANG KE SYURGA ALLAH.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 03-07-06 10:20


ok juga lelaki anak emak hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

nur_2110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18853
Posting: 187
Dari: infront of my 2313NLCi

Melaka  


posticon Posting pada: 03-07-06 13:08


adik-beradik saya semua rapat dengan mak!so kami semua anak mak...hehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_2110Profil   Hantar PM kepada nur_2110   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-07-06 15:07


semua anak mak... kan kan kan? :-di


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nur_2110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18853
Posting: 187
Dari: infront of my 2313NLCi

Melaka  


posticon Posting pada: 04-07-06 15:20


biasanya anak2 akan rapat dengan mak atau ayah yang tak garang...kalau mak garang ayah mesti cool saja...kalau ayah garang mak mesti rileks saja...kan?

sebab ada kawan saya dia rapat dengan ayah dia sebab dia kata mak dia garang...so depends lah...betul tak?

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_2110Profil   Hantar PM kepada nur_2110   Quote dan BalasQuote

zaidharithah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.03.2006
Ahli No: 23661
Posting: 198
Dari: In thE WoRlD

macedonia  


posticon Posting pada: 04-07-06 15:52


TAK MANJA.....BIASANYA PEREMPUAN YANG MANJA......HEHEHEH......

Bookmark and Share

  


  Member Information For zaidharithahProfil   Hantar PM kepada zaidharithah   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-07-06 17:41


ana anak ayah..... :di

Bookmark and Share

  


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 05-07-06 02:26


syngi mereka ketika mereka ada...manusia sering leka hinggalh seswatu tuepergi meningalkn kita...apa yang di miliki..bersyukur...the most important part in human life is...bravo

Bookmark and Share

  


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

siswa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.06.2006
Ahli No: 24900
Posting: 203
Dari: UTM skudai

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 05-07-06 02:41


anak emak....

Bookmark and Share

  


  Member Information For siswaProfil   Hantar PM kepada siswa   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-07-06 07:59


ramai juga yang 'anak mak' ni...hehe... buat zaidharithah, tak semua anak perempuan manja lah...anak perempuan yang manja biasa j..tapi kalau lelaki yang manja macam tak best sangat saja...

Bookmark and Share

  


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

samudra
WARGA SETIA
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20847
Posting: 721
Dari: Tanah Melayu

stkitts_nevis   avatar


posticon Posting pada: 06-07-06 09:30


perlukan doa dan restu ibu..i love u makk

Bookmark and Share

  


  Member Information For samudraProfil   Hantar PM kepada samudra   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 10-07-06 15:17


there my soul..my life...

Bookmark and Share

  


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 10-07-06 17:28


salam...
salah ke jadi anak emak,adik beradik saya semuanya anak mak,mereka bukan perempuan tetapi lelaki,best saja,,,jadi anak emak sebab boleh bergurau2 dengan mak.hubungan jadi rapat.best saja.

Bookmark and Share

  


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

Bi-klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24818
Posting: 156
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-07-06 18:03


Mestilah anak mak..mak yang lahirkan kita, bukan nya ayah..hehe.saya akui saya memang mnje dengan emak, dialah segalanya bagi sya selaps arwah ayah mninggal......apa-apa saja yang saya nak lakukan mesti dapatkan nasihat daripada mak dulu..kalau dia izinkan barulah saya akan lakukan..i love u mum.....i miss u..hingga akhir hayat..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Bi-klateProfil   Hantar PM kepada Bi-klate   Quote dan BalasQuote

khalifah_85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22747
Posting: 437
Dari: johor bahru

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 10-07-06 18:20


assalamualaikum...

secara umumnya anak2 menjadi manja dengan ibu kerana masa bersama ibu lebih banyak dari ayah... ibu mendidik kita dari kecil.. ayah pula banyak menghabiskan masa diluar rumah untuk mencari pendapatan dan juga nafkah untuk kita... jadi kat situlah kita jadi rapat dengan ibu berbanding bapa....

erm.. selain itu.. menurut pandangan saya... kebanyakan anak lelaki akan rapat dengan ibu dan anak perepuan akan rapat dengan bapa... tapi saya rapat dengan kedua-duanya cuma lebih sikit dengan ibu..

:) :di :) :di :) :di

salam ukhwah dan perjuangan...

wassalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For khalifah_85Profil   Hantar PM kepada khalifah_85   Quote dan BalasQuote

syahadah_muslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.04.2005
Ahli No: 16078
Posting: 106
Dari: kualakangsar

Perak  


posticon Posting pada: 10-07-06 20:20


:)


-----------------

[ Telah diedit oleh: syahadah_muslimah pada 10-07-06 20:21 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadah_muslimahProfil   Hantar PM kepada syahadah_muslimah   Pergi ke syahadah_muslimah's Website   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-07-06 21:52


anak mama...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 21-08-06 02:42


hadir nya restumu Ibu membawa ku ke Syurga... :-)

amin ALLAHuma amin.


-----------------
wahai orang-orang yang berIMAN, ucapkanlah...


Bookmark and Share

  


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 21-08-06 07:25


memang selamanya anak ma dan abah
selamanya manja dan menyayangi mereka
mereka kurnian Allah swt kepada ku
syukur ya Allah, kerana beriku tempat berteduh dan tempat bermanja


-----------------
berjihad kerana Allah swt


Bookmark and Share

  


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-08-06 10:11


****************************

saya bukan anak mak...
saya anak mek...:di
walaupun anak mek tapi tak manja...:di
mantain....!!
kasi can kat adik2 lah bermanja dengan mek..
bertuah adik2 saya dapat akak yang baik..hehehehe
ni kes masuk bangkul angkat sendiri ini...:di

p/s mek saya tahu sangat buah favourite saya...TIMUNG SUSU!!

***********************************

Bookmark and Share

  


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-08-06 10:36


saya anak mak abah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

nurmunirah
Warga Rasmi
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25835
Posting: 6

blank  


posticon Posting pada: 21-08-06 13:10


Assalamualaikum

saya anak mak ayah juga

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurmunirahProfil   Hantar PM kepada nurmunirah   Quote dan BalasQuote

amira_najihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2006
Ahli No: 22568
Posting: 107
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-08-06 14:42


ok agaknya....tpulang kat indivudu lah

Bookmark and Share

  


  Member Information For amira_najihahProfil   Hantar PM kepada amira_najihah   Quote dan BalasQuote

baikhati
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25177
Posting: 77
Dari: taiping

Perak  


posticon Posting pada: 21-08-06 14:52


semua insan,anak mak.... dia yang melahirkan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For baikhatiProfil   Hantar PM kepada baikhati   Quote dan BalasQuote

Al-Aniesah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24052
Posting: 264
Dari: Bumi Allah

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 21-08-06 17:03


anak mak? hmm..ana rasa zulmi anak mak..hehe :-di :-di



Bookmark and Share

  


  Member Information For Al-AniesahProfil   Hantar PM kepada Al-Aniesah   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 21-08-06 17:34


saya anak mak...

"maka rugilah sesiapa yang tidak mengaku dia anak mak"

9bulan dalam kandungan...
kecik-kecik menyusahkan orang...
dah besar ni,
buatlah pahala banyak-banyak..
sedekahlah pada mak & ayah kita....

"INSYA-ALLAH BAHAGIA DUNIA AKHIRAT"

AMIIIIIIIINNNNN.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

Al-Aniesah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24052
Posting: 264
Dari: Bumi Allah

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 21-08-06 17:37


anak mak juga! :-di



Bookmark and Share

  


  Member Information For Al-AniesahProfil   Hantar PM kepada Al-Aniesah   Quote dan BalasQuote

itqaan_muslim
Warga 5 Bintang
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25573
Posting: 353
Dari: tronoh

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-08-06 17:43


anak makkkkkkkkkkkk

Bookmark and Share

  


  Member Information For itqaan_muslimProfil   Hantar PM kepada itqaan_muslim   Pergi ke itqaan_muslim's Website   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 21-08-06 18:47


ana anak orang

Bookmark and Share

  


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-08-06 22:04


anak sapo lah ni???

Bookmark and Share

  


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

al-annaz
Warga Rasmi
Menyertai: 22.08.2006
Ahli No: 25974
Posting: 4

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-08-06 08:18


Aku, Kenapa tak puas hati :-P :-P :-P


-----------------
"cinta itu garam, masin tapi menambah perisa kehidupan"


Bookmark and Share

  


  Member Information For al-annazProfil   Hantar PM kepada al-annaz   Quote dan BalasQuote

InginTahu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.07.2006
Ahli No: 25067
Posting: 116
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 23-08-06 13:12


ana.. cuma memberikan kebajikan yang termampu..menjadi anak yang diREDHAI oleh kedua ibu bapa..lebih2 lagi pada emak.. bersalam dan mencium tangan dan pipi emak ketika hendak pulang.. mengimamkan solat fardhu yang mana diizinkan Allah swt..

anak emakkah ana? taktahulah..
emak membahagikan kasih sayangnya samarata dengan anak2nya.. dan ana juga memberikan kasihsayang ana kepada keduanya hanya kerana Allah swt..

diusia mereka yang lanjut.. kasih sayang anaklah yang membuatkan mereka sentiasa rasa 'segar' dalam menjalani kehidupan.. dan DOA kita kepada mereka jangan sesekali diputuskan.. walau sehari pun! kerana kita juga akan memerlukan DOA dari anak kita suatu hari nanti....insyaallah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For InginTahuProfil   Hantar PM kepada InginTahu   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 13:15


:-( teringat mak kat kampung....


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

  


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 07-09-06 08:11


emm...mak sajalah..da ayah tak ada,huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

puteri_KEDAH
Warga Rasmi
Menyertai: 02.09.2006
Ahli No: 26159
Posting: 11

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-09-06 17:21


ana anak abi...
ana rapat juga dengan ummi tapi ana lebih rapat dengan abi...
dari kecik sampai sekarang...
kalau abi kena pergi oversea memang nangis sakanlah ana...

Bookmark and Share

  


  Member Information For puteri_KEDAHProfil   Hantar PM kepada puteri_KEDAH   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 20-09-06 10:31


saya anak mak dan ayah....
heheheheeh....tanpa mereka siapa lah saya...

tapi sekarang ni tak tahu ar anak siapa....
sebab kedua-duanya dah tak ada...
tapi saya tetapi anak mak and ayah...

maaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk
aaaaaaayyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
[ Telah diedit oleh: kembara_girl pada 20-09-06 10:34 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-09-06 09:40


ana memang anak mak+ayah

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

ifmiza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.05.2004
Ahli No: 8734
Posting: 63
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 22-09-06 09:50


asalamualaikum
saya anak abah agaknya!!!!! hehehe tapi anak umi juga!!!!!! tapi saya ada seorang kawan memang manja mak!! leleki pula tu!! tiap-tiap hari msj mak dia!!!! manja tol!!!! laki kalau anak mak ni susah tau!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For ifmizaProfil   Hantar PM kepada ifmiza   Quote dan BalasQuote

Aezza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.09.2005
Ahli No: 18979
Posting: 264
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-09-06 09:54


apa salah nya jadi anak mak...???? bukan ke emak tu ratu hati setiap insann....

Bookmark and Share

  


  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-09-06 10:05


Pada 22-09-06 09:50 , ifmiza posting:

!!! QUOTE !!!

asalamualaikum
saya anak abah agaknya!!!!! hehehe tapi anak umi juga!!!!!! tapi saya ada seorang kawan memang manja mak!! leleki pula tu!! tiap-tiap hari msj mak dia!!!! manja tol!!!! laki kalau anak mak ni susah tau!!!


betul ke??? :lol:


-----------------
"Pahit bersabar madunya redha. perit berusaha dmanisi tawakal..Jerih bramal mnguntum pahala.Susah diuji btambah btaqwa..
Rintih mu'min hanya Penciptanya..


Bookmark and Share

  


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

amal_16
Warga Rasmi
Menyertai: 19.09.2006
Ahli No: 26442
Posting: 6

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-10-06 22:11


ana anak abi dengan ummi.
tapi ana lebih rapat nan abi berbanding ummi

Bookmark and Share

  


  Member Information For amal_16Profil   Hantar PM kepada amal_16   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-10-06 22:22


anak mak dengan ayah tapi lebih rapat dengan mak...

Bookmark and Share

  


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-10-06 22:33


mestila anak mak dan ayah....tapi rapat dengan mak lagi...ada kawan lelaki saya anak mak....tiap kali cuti kerja saja mesti balik kg....tak cuti pun balik kg...apa-apa mak...manja tol...

Bookmark and Share

  


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

izziana
Warga Rasmi
Menyertai: 08.12.2006
Ahli No: 27669
Posting: 8

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-12-06 00:13


sudah semestinya saya ini anak ibu dan abah....
sebab sayalah satu2nya anak mereka....
jadi mereka nak rapat dengan sapa lagi kalau bukan dengan saya?
saya rasa sungguh bahagia ada ibu dan abah yang sangat menyayangi saya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For izzianaProfil   Hantar PM kepada izziana   Quote dan BalasQuote

najaharis
Warga Rasmi
Menyertai: 10.03.2007
Ahli No: 29103
Posting: 9

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 03:47


ana anak abi dengan ummi...
tapi lebih rapat dengan abi...
mungkin sebab ana ini anak perempuan tunggal...
jadi abi lebih rapat dengan ana...

Bookmark and Share

  


  Member Information For najaharisProfil   Hantar PM kepada najaharis   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.133469 saat. Lajunya....