Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Mencari lilin lebih baik dari merungut bila kegelapan

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 40
Ahli: 0
Jumlah: 40




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 7 hari yang lalu
alongmina: 11 hari yang lalu
muslimin23: 17 hari yang lalu
kasih_kekasih: 21 hari yang lalu
budakbesar: 28 hari yang lalu
azemi: 32 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Bidang pilihan anda??


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Bidang pilihan anda??

Please Mendaftar To Post


Oleh Bidang pilihan anda??

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 00:08


Assalamualaikum

apakah bidang yang menjadi kegemaran sahabat2 dan sahabiah2 sekalian...jom la kita sesama share...

ana minat bidang biotech.......kawan2 yang lain pula???jangan segan kongsi ye...hehe..ada tak sesiapa yang sama minat dengan ana?

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 00:09


erm maaflah kalau topik ni dah ada.kalau dah ada boleh lock..hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 01:07


ana minat bidang engineering,tapi tak dapat meneruskn kesukaan dalam bidang tu...kenalah beralih pada bidang law pulak,tapi nampaknya tuah tiada disitu...sekarang ni,dalam bidang sains computer,minat jugakla..

Bookmark and Share

  


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

mohd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 401
Posting: 283
Dari: kl

ireland  


posticon Posting pada: 05-06-06 01:17


mechanical eng...major in manufacturing...tapi sekarang susah lahh..eng nak cari market kat Malaysia...slalu2 lah tengok chanel 51..kat astro....megastructure.extreme eng.connect....asalkan...berpaksi kan alquran dan sunnah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohdProfil   Hantar PM kepada mohd   Quote dan BalasQuote

alan36963
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7711
Posting: 71
Dari: TeMpAt mENcArI iLMu..

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 01:31


bodang mechatronic engineering.. mencabar.. Alhamdulillah setakat ni dapat bawak...

Bookmark and Share

  


  Member Information For alan36963Profil   Hantar PM kepada alan36963   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 03:03


Assalamualaikum..


Ana minat psikologi dan seni :) :) :)


-----------------
SENYUMSOKMO (^_^)
[ Telah diedit oleh: Norhaslina pada 05-06-06 03:04 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 10:39


Assalamualaikum

ok Sebenarnya saya minat bidang pertanian, perladangan dan sebagainya termasuklah botani.

tapi time kaunselor tempatkan kelas, dia bagi saya kelas Sains IT, ambik fizik, dan kimia tapi bio ganti dengan IT,

walaupun dah merayu, tapai rayuan ditolak,

sebab tulah , terpaksa beralih ke bidang undang-undang, itu pun MCIIUM tawarkan ekonomi dan sains pengurusan,

harap harap lah dapat tukar course.

Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 10:54


oo...kebanyakannya minat engineering...

erm pasal sains IT ni kawan saya pun sama dengan individu...tu masa

dia kat sekolah lama...but bila dia pindah sekolah sini tak ada sains

IT........so IT ditukar dengan bio.....bayangkan dia tak pernah belajar

bio.pom 5 baru belajar...tapi ok la jugak spm dia dapat 7 untuk

bio..sekurang-kurangnya dia mencuba...tak sampai setahun dia

belajar bio...respect dia..

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2006
Ahli No: 22692
Posting: 277
Dari: uitm, seri iskandar

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 11:17


ha.engineering...tapi tak kesampaian...dapat tawaran quantity surveying..tapi course ni pun saya dah mula suka.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For laraProfil   Hantar PM kepada lara   Quote dan BalasQuote

cipoi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24504
Posting: 242
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 11:48


Pada 05-06-06 00:08 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

apakah bidang yang menjadi kegemaran sahabat2 dan sahabiah2 sekalian...jom la kita sesama share...

ana minat bidang biotech.......kawan2 yang lain pula???jangan segan kongsi ye...hehe..ada tak sesiapa yang sama minat dengan ana?


ana pun minat biotech... and now i'm plant biotechnology student at ukm bangi...got interested?? yeah, course ni memang challenging..

Bookmark and Share

  


  Member Information For cipoiProfil   Hantar PM kepada cipoi   Pergi ke cipoi's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 05-06-06 12:32


saya minat psychology dengan early childhood...sekarang ni tengah tunggu untuk masok uni...kawan2 semua doakan saya ye...:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

anaksolehah07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.03.2006
Ahli No: 23171
Posting: 85
Dari: bumi Allah..

uk  


posticon Posting pada: 05-06-06 12:36


biotech ek...sound interesting..but my field is more related to human body dan physiology things...tak tau la kenapa ambil bidang ni...sedih pula rasanya..ada tips ke nak atasi bnde ni wahai sahabat2 ku sekalian??=)

p/s;minat sgat mathss dan physics!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For anaksolehah07Profil   Hantar PM kepada anaksolehah07   Quote dan BalasQuote

alawiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24416
Posting: 122
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 05-06-06 12:51


Mechanical Engineering Drafting & Design

Bookmark and Share

  


  Member Information For alawiyahProfil   Hantar PM kepada alawiyah   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 14:48


Pada 05-06-06 11:48 , cipoi posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-06-06 00:08 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

apakah bidang yang menjadi kegemaran sahabat2 dan sahabiah2 sekalian...jom la kita sesama share...

ana minat bidang biotech.......kawan2 yang lain pula???jangan segan kongsi ye...hehe..ada tak sesiapa yang sama minat dengan ana?


ana pun minat biotech... and now i'm plant biotechnology student at ukm bangi...got interested?? yeah, course ni memang challenging..


owh ye ke???wah bagusnya....

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

yanzu_ummi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10950
Posting: 383
Dari: islamic city...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 16:06


assalamualaikum
ana minat engineering(electricity and networking)
zaman sekarang ni makin canggih,,dunia internet pulak makin mencabar..so,kalau ana dalami bidang ni..insya ALLAH tak adalah kekok sangat dengan teknologi canggih sekarang ;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For yanzu_ummiProfil   Hantar PM kepada yanzu_ummi   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 16:40


salam...
ana minat ekonomi rumah tangga...
boleh tak..?? hehehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ilahnurani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2005
Ahli No: 21425
Posting: 164
Dari: Kuantan,Pahang Darul Makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 17:54


Mathematics and statistics...tak payah nak membaca sangat.
Ingat formula saja..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ilahnuraniProfil   Hantar PM kepada ilahnurani   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 05-06-06 18:06


Pada 05-06-06 12:32 , Farishah posting:

!!! QUOTE !!!

saya minat psychology dengan early childhood...sekarang ni tengah tunggu untuk masok uni...kawan2 semua doakan saya ye...:)



Eee....best tu!
All the best!
Farishah ni guru kat Penang ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 18:21


Pada 05-06-06 16:40 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
ana minat ekonomi rumah tangga...
boleh tak..?? hehehe...


tak kisah la minat kita ke arh mana..asalkan bukan minat yang bukan2...ye tak?hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 05-06-06 19:38


Bisnes management.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 05-06-06 23:40


Pada 05-06-06 18:06 , majidah posting:

!!! QUOTE !!!


Eee....best tu!
All the best!
Farishah ni guru kat Penang ke?



tklah...saya bukan guru kat penang...tapi sekarang ni memang kerja sementara sebagai guru tadika...sebab tu minat early childhood...:di

Bookmark and Share

  


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 01:34


Pada 05-06-06 16:40 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
ana minat ekonomi rumah tangga...
boleh tak..?? hehehe...
wah, ni bakal isteri yang solehah :-di

Pada 05-06-06 12:32 , Farishah posting:

!!! QUOTE !!!

saya minat psychology dengan early childhood...sekarang ni tengah tunggu untuk masok uni...kawan2 semua doakan saya ye...:)
yang ni pula bakal ibu mithali :-)

p/s: jangan marah ye, nanti cepat tua.


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|
[ Telah diedit oleh: ibnu_musa pada 06-06-06 01:36 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 06-06-06 01:38


Pada 06-06-06 01:34 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-06-06 16:40 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
ana minat ekonomi rumah tangga...
boleh tak..?? hehehe...
wah, ni bakal isteri yang solehah :-di

Pada 05-06-06 12:32 , Farishah posting:

!!! QUOTE !!!

saya minat psychology dengan early childhood...sekarang ni tengah tunggu untuk masok uni...kawan2 semua doakan saya ye...:)
yang ni pula bakal ibu mithali :-)

p/s: jangan marah ye, nanti cepat tua.



insyaAllah...amiin...tak marah...ni kan satu doa...

Bookmark and Share

  


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 03:17


salam...

Pada 05-06-06 18:21 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!


tak kisah la minat kita ke arh mana..asalkan bukan minat yang bukan2...ye tak?hehe


betul tu fatimah...

Pada 06-06-06 01:34 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-06-06 16:40 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
ana minat ekonomi rumah tangga...
boleh tak..?? hehehe...
wah, ni bakal isteri yang solehah :-di

Pada 05-06-06 12:32 , Farishah posting:

!!! QUOTE !!!

saya minat psychology dengan early childhood...sekarang ni tengah tunggu untuk masok uni...kawan2 semua doakan saya ye...:)
yang ni pula bakal ibu mithali :-)

p/s: jangan marah ye, nanti cepat tua.



mudah2an itulah kesudahan.aminn...

syukran ibnu_musa.
salam..



-----------------

[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 06-06-06 03:26 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 08:35


minat bidang psiko...dah dapat pun kat uia,tapi tangguhkan dulu minat tu sebab tengah ambil kos berkaitan dengan tatacara hidup...sambung psiko pasni pulok...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 06-06-06 10:36


Pada 06-06-06 08:35 , zilzal posting:

!!! QUOTE !!!

minat bidang psiko...dah dapat pun kat uia,tapi tangguhkan dulu minat tu sebab tengah ambil kos berkaitan dengan tatacara hidup...sambung psiko pasni pulok...



cos berkaitan dengan tatacara hidup?cos apa tu zilzal?

Bookmark and Share

  


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 11:55


ana minat criminal laws....

Bookmark and Share

  


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 11:59


LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS

IMAGINE A WORLD WITHOUT LAWS - HAVEN OR CHAOS?

Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2006
Ahli No: 22015
Posting: 287
Dari: saturn

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 13:21


Pada 06-06-06 11:59 , Individu posting:

!!! QUOTE !!!

LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS

IMAGINE A WORLD WITHOUT LAWS - HAVEN OR CHAOS?


ENGINEERING ENGINEERING ENGINEERING ENGINEERING ENGINEERING ENGINEERING ENGINEERING ENGINEERING

IMAGINE A WORLD WITHOUT ENGINEERING? :-P :-di :lol:


-----------------
Biar selekeh asalkan bijak,
daripada macho gila tapi bangang!!


Bookmark and Share

  


  Member Information For tornadoProfil   Hantar PM kepada tornado   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 17:28


Pada 06-06-06 11:59 , Individu posting:

!!! QUOTE !!!

LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS

IMAGINE A WORLD WITHOUT LAWS - HAVEN OR CHAOS?

SYARIAH SYARIAH SYARIAH SYARIAH SYARIAH SYARIAH

IMAGINE A WORLD WITHOUT SYARIAH- HAVEN OR CHAOS? :-o :-di :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Faiz85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.09.2003
Ahli No: 3830
Posting: 83
Dari: Simferopol, Ukraine

ussr   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 18:04


minat tengok muvi 24/7

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faiz85Profil   Hantar PM kepada Faiz85   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 18:30


huhu semua dah berjangkit dengan ayat individu...huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

syuk
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.12.2003
Ahli No: 6091
Posting: 53
Dari: ~~Mahligai Kasih~~

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 18:38


Pada 06-06-06 11:59 , Individu posting:

!!! QUOTE !!!

LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS

IMAGINE A WORLD WITHOUT LAWS - HAVEN OR CHAOS?


IT IT IT IT IT IT IT IT IT IT
IMAGINE A WORLD WITHOUT IT -
NO IT NO UKHWAH.COM :lol:



Bookmark and Share

  


  Member Information For syukProfil   Hantar PM kepada syuk   Pergi ke syuk's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 18:40


GO IT GO! GO! :-di :-di :-di


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 19:03


kelakar la anda ini...

saya pun nak join juga la

BIOTECH BIOTECH BIOTECH BIOTECH

IMAGINE A WORLD WITHOUT BIOTECH...huhuh

apa jadi dengan dunia?tak ada apa la..huhuhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 06-06-06 20:04


Pada 06-06-06 19:03 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

kelakar la anda ini...

saya pun nak join juga la

BIOTECH BIOTECH BIOTECH BIOTECH

IMAGINE A WORLD WITHOUT BIOTECH...huhuh

apa jadi dengan dunia?tak ada apa la..huhuhu



Tak boleh jadi ni! :-di
Saya pun nak join jugak la!

EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION

IMAGINE THIS WORLD WITHOUT EDUCATION
There would be no lawyers, engineers, IT specialists or biotechnology experts in this world!


Haha...jangan kena marah dengan Admin lepas ni sudah la :oops:

Bookmark and Share

  


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 06-06-06 21:25


insyaAllah kalau tak ada halangan ana nak ambil Islamic Study...:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 23:19


saudari khazinatul_asrar47 kena tulis macam ni:

ISLAMIC STUDY ISLAMIC STUDY ISLAMIC STUDY ISLAMIC STUDY ISLAMIC STUDY ISLAMIC STUDY

IMAGINE A WORLD WITHOUT ISLAMIC STUDY- HAVEN OR CHAOS? :lol:


GO ISLAMIC STUDY GO! GO! :-di :-di :-di


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|
[ Telah diedit oleh: ibnu_musa pada 06-06-06 23:21 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

phackdalung
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22146
Posting: 61
Dari: KSL

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-06-06 23:37


tukang senibina vs tukang ngajar orang..

saya dapat architecture dan takla minat dengan sepenuh hati architecture ni
harap-harap saya berjaya dalam temuduga aritu dan jadi cikgu.
kepada semua doakan la saya ni k.

ada sesiapa ambil dan minat architecture?

Bookmark and Share

  


  Member Information For phackdalungProfil   Hantar PM kepada phackdalung   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-06-06 23:44


Pada 06-06-06 23:37 , phackdalung posting:

!!! QUOTE !!!

tukang senibina vs tukang ngajar orang..

saya dapat architecture dan takla minat dengan sepenuh hati architecture ni
harap-harap saya berjaya dalam temuduga aritu dan jadi cikgu.
kepada semua doakan la saya ni k.

ada sesiapa ambil dan minat architecture?


anta ni lepasan spm ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 01:02


Pada 06-06-06 13:21 , tornado posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-06-06 11:59 , Individu posting:

!!! QUOTE !!!

LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS

IMAGINE A WORLD WITHOUT LAWS - HAVEN OR CHAOS?


ENGINEERING ENGINEERING ENGINEERING ENGINEERING ENGINEERING ENGINEERING ENGINEERING ENGINEERING

IMAGINE A WORLD WITHOUT ENGINEERING? :-P :-di :lol:



apa ni????????????????????????
kalau ikut undang undang hakcipta intelek ni, boleh kena saman,

ok, yang ni kalau menang saman dah RM 1 Juta.
[ Telah diedit oleh: Individu pada 07-06-06 01:04 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 01:04


Pada 06-06-06 17:28 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-06-06 11:59 , Individu posting:

!!! QUOTE !!!

LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS

IMAGINE A WORLD WITHOUT LAWS - HAVEN OR CHAOS?

SYARIAH SYARIAH SYARIAH SYARIAH SYARIAH SYARIAH

IMAGINE A WORLD WITHOUT SYARIAH- HAVEN OR CHAOS? :-o :-di :lol:



apa ni????????????????????????
kalau ikut undang undang hakcipta intelek ni, boleh kena saman

masuk ni RM 2 juta kalau menang kes......... :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 01:06


Pada 06-06-06 18:38 , syuk posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-06-06 11:59 , Individu posting:

!!! QUOTE !!!

LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS LAWS

IMAGINE A WORLD WITHOUT LAWS - HAVEN OR CHAOS?


IT IT IT IT IT IT IT IT IT IT
IMAGINE A WORLD WITHOUT IT -
NO IT NO UKHWAH.COM :lol:




apa ni????????????????????????
kalau ikut undang undang hakcipta intelek ni, boleh kena saman

masuk ni dah RM 3 Juta masyuk...........masyuk

Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 01:07


Pada 06-06-06 19:03 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

kelakar la anda ini...

saya pun nak join juga la

BIOTECH BIOTECH BIOTECH BIOTECH

IMAGINE A WORLD WITHOUT BIOTECH...huhuh

apa jadi dengan dunia?tak ada apa la..huhuhu



huhu ni seorang lagi, kalau tak silap ni kawan,

tapi kawan tetap kawan, lawan tetap lawan ,

see you in court.

masuk ni RM 4 Juta.

dah penat dah kira duit...........

Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 01:09


Pada 06-06-06 20:04 , majidah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-06-06 19:03 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

kelakar la anda ini...

saya pun nak join juga la

BIOTECH BIOTECH BIOTECH BIOTECH

IMAGINE A WORLD WITHOUT BIOTECH...huhuh

apa jadi dengan dunia?tak ada apa la..huhuhu



Tak boleh jadi ni! :-di
Saya pun nak join jugak la!

EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION EDUCATION

IMAGINE THIS WORLD WITHOUT EDUCATION
There would be no lawyers, engineers, IT specialists or biotechnology experts in this world!


Haha...jangan kena marah dengan Admin lepas ni sudah la :oops:



ni lagi banyak, saya kontrak dengan anda sekali, jadi
erm 4 orang , RM 4 juta untuk ini saja, RM 4 juta + RM 4 Juta = RM 8 Juta.

Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 01:10


Pada 06-06-06 23:19 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

saudari khazinatul_asrar47 kena tulis macam ni:

ISLAMIC STUDY ISLAMIC STUDY ISLAMIC STUDY ISLAMIC STUDY ISLAMIC STUDY ISLAMIC STUDY

IMAGINE A WORLD WITHOUT ISLAMIC STUDY- HAVEN OR CHAOS? :lol:


GO ISLAMIC STUDY GO! GO! :-di :-di :-di




hoho

ni tak mengapa orang yang dakwa untuk dia, tapi tuan punya tak buat salah.

yang ni takpelah , dimaafkan.

Peguam pun murah hati juga......... :-di :-di :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 12:26


Pada 07-06-06 01:07 , Individu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-06-06 19:03 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

kelakar la anda ini...

saya pun nak join juga la

BIOTECH BIOTECH BIOTECH BIOTECH

IMAGINE A WORLD WITHOUT BIOTECH...huhuh

apa jadi dengan dunia?tak ada apa la..huhuhu



huhu ni seorang lagi, kalau tak silap ni kawan,

tapi kawan tetap kawan, lawan tetap lawan ,

see you in court.

masuk ni RM 4 Juta.

dah penat dah kira duit...........
:-di :-di


ok see u in court next week :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 12:49


ish, kaya betul kalau jadi lawyer ye, melalui portal ukhwah saja dah dapat kumpul 8 juta dalam tangan, tu belum kira portal2 lain lagi :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 16:29


tu la pasal..dah ada lawyer pula kat sini..hehehehe


lawyer di alam maya...huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 22:47


Mat Jenin tak salah sebenarnya, tapi orang orang tua yang menyalahkannya, dan mungkin juga generasi sekarang.

I salute Mat Jenin,

Plan Your Work and Work Your Plan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

Abu_Ruqayyah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.03.2006
Ahli No: 23449
Posting: 590
Dari: Manchester

Selangor  


posticon Posting pada: 07-06-06 23:25


Comparative Linguistics and Contrastive Studies
اللسانيات المقارنة و الدراسات التقابلية
[ Telah diedit oleh: Abu_Ruqayyah pada 07-06-06 23:37 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Abu_RuqayyahProfil   Hantar PM kepada Abu_Ruqayyah   Pergi ke Abu_Ruqayyah's Website   Quote dan BalasQuote

phackdalung
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22146
Posting: 61
Dari: KSL

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-06-06 00:32


Pada 06-06-06 23:44 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-06-06 23:37 , phackdalung posting:

!!! QUOTE !!!

tukang senibina vs tukang ngajar orang..

saya dapat architecture dan takla minat dengan sepenuh hati architecture ni
harap-harap saya berjaya dalam temuduga aritu dan jadi cikgu.
kepada semua doakan la saya ni k.

ada sesiapa ambil dan minat architecture?


anta ni lepasan spm ke?


ye la kak, saya lepasan spm. nak p mciium dah july ini. tapi nak p maktab jadi cikgu. semua kat sini doa2 la kan saya ye.

Bookmark and Share

  


  Member Information For phackdalungProfil   Hantar PM kepada phackdalung   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 08-06-06 00:38


INSYAALLAH JUMPA DISANA

Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

m_husna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22606
Posting: 85
Dari: kepong

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-06-06 01:44


saya minat maths dan accounts.
ambik sains aktuari di ukm bangi.

Bookmark and Share

  


  Member Information For m_husnaProfil   Hantar PM kepada m_husna   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 09-06-06 07:07


Pada 07-06-06 23:25 , Abu_Ruqayyah posting:

!!! QUOTE !!!

Comparative Linguistics and Contrastive Studies
اللسانيات المقارنة و الدراسات التقابلية


Wah...boleh terang serba sikit pasal bidang ni, Abu Ruqayyah? Terutama tang Comparative Linguistics tu? Terima kasih :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 09-06-06 07:20


Pada 08-06-06 00:32 , phackdalung posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-06-06 23:44 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-06-06 23:37 , phackdalung posting:

!!! QUOTE !!!

tukang senibina vs tukang ngajar orang..

saya dapat architecture dan takla minat dengan sepenuh hati architecture ni
harap-harap saya berjaya dalam temuduga aritu dan jadi cikgu.
kepada semua doakan la saya ni k.

ada sesiapa ambil dan minat architecture?


anta ni lepasan spm ke?


ye la kak, saya lepasan spm. nak p mciium dah july ini. tapi nak p maktab jadi cikgu. semua kat sini doa2 la kan saya ye.



All the best to you!
Result maktab dah keluar belum?
Nak ambil course apa kat maktab (sekarang IPG kan?)

tapi kalau tak dapat jangan kecewa pula ya?

Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu. Dan boleh jadi kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu.Allah Maha mengetahui.
                                                             Al Baqarah:216 :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

phackdalung
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22146
Posting: 61
Dari: KSL

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-06-06 22:19


belum la...
tesl..nak jadi cikgu english..
bukannya benci tapi kurang minat..

Bookmark and Share

  


  Member Information For phackdalungProfil   Hantar PM kepada phackdalung   Quote dan BalasQuote

Abu_Ruqayyah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.03.2006
Ahli No: 23449
Posting: 590
Dari: Manchester

Selangor  


posticon Posting pada: 09-06-06 23:49


Pada 09-06-06 07:07 , majidah posting:

!!! QUOTE !!!


Wah...boleh terang serba sikit pasal bidang ni, Abu Ruqayyah? Terutama tang Comparative Linguistics tu? Terima kasih :-di

bidang ni berkaitan dengan kajian sains bahasa dan linguistik,
dalam BM dipanggil perbandingan linguistik dan kajian kontrastif, bidang yang mengkaji sudut sains dan sifat bahasa diantara bahasa2 yang lain, macam saya lebih kepada perbandingan B.Arab dan B.Inggeris.

pendek kata banyak pecahannya bidang ni macam rethorical, semantic, grammar, trimology, applied linguistic, pragmatic, transalation science, sosiolinguistic, pedagoghylinguistic etc. macam islamic studies juga ada syariah, usuluddin, tarikh etc.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Abu_RuqayyahProfil   Hantar PM kepada Abu_Ruqayyah   Pergi ke Abu_Ruqayyah's Website   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 10:02


Pada 09-06-06 01:44 , m_husna posting:

!!! QUOTE !!!

saya minat maths dan accounts.
ambik sains aktuari di ukm bangi.


bagus tu ambil sains aktuari..lagipon negara kita ni memang memerlukan pakar dalam bidang ini..ye la asyik guna orang luar saja...kan bagus ada ord sendiri...chaiyok chaiyok kak!

ermm..kenapa phackdalung ingat saya kakak..huahauhau.dah tua dah ana ini..huhuh

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 10:14


assalamualaikum...

saya minat dua bidang... medic dan alquran... minta-minta satu masa nanti saya dapat study alquran dan assunnah pula... lepas jadi doktor... ameen...


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

  


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 10:37


architecture....minat dalam design....tapi sekarang lebih mendekatkan diri dengan sivil pula...berkaitan construction...building....waahhh...agak mencabar...kerja dengan majoriti lelaki...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 11-06-06 11:55


i love islamic law...perundangan islam...
semoga negara tercinta akan mengaplikasikan perundangan islam dengan sepenuhnya dalam sistem undang2 negara...HUDUD is da BEST law in da WORLD..!! ALLAHU AKBAR!

Bookmark and Share

  


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

nurkasih87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3434
Posting: 133
Dari: Kemaman!..

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-06-06 12:39


im information technology course.. masih belajar sepenuh masa.. insyaAllah ada dalam 2 tahun lagi untuk habis dip.. ehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkasih87Profil   Hantar PM kepada nurkasih87   Pergi ke nurkasih87's Website   Quote dan BalasQuote

mardhoti
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.07.2005
Ahli No: 17396
Posting: 201
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 14:51


tolabul ilmi minal mahdi ilal lahdi...jadi, tak kisah la belajar apa-apa pun kan asal belajar :) saya dulu diploma tahfiz al-quran wal qiraat dan sekarang sedang melanjutkan pelajaran dalam ijazah pertama ekonomi :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mardhotiProfil   Hantar PM kepada mardhoti   Pergi ke mardhoti's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-06-06 16:06


Pendidikan... :-)


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

  


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 16:11


Al quran dan Multimedia....
:-)
sebab ana dalam BAc.quranic and multimedia...
:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 16:36


undang undang..... medical law is the best

Bookmark and Share

  


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

hayadih
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.07.2005
Ahli No: 17007
Posting: 35
Dari: sG PeTaNi, JiTrA, aLoR sEtAr

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 19:07


ana minat architecture=)nak jadi arkitekla konon2nya heheh insya Allah..sekarang tengah study architecture kat utm skudai.ada sesiapa yang mnat nak jadi arkitek juga tak;)

~salam ukhwah~

Bookmark and Share

  


  Member Information For hayadihProfil   Hantar PM kepada hayadih   Pergi ke hayadih's Website   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 19:14


amboi2 individu........ asyik nak saman orang saja... law is pertaining to the justice. nothing to be money maker....

Bookmark and Share

  


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 21:32


Pada 11-06-06 19:14 , imthiyaz posting:

!!! QUOTE !!!

amboi2 individu........ asyik nak saman orang saja... law is pertaining to the justice. nothing to be money maker....


LAW is also to defend and protect my right and copyright exclusivity

[ Telah diedit oleh: Individu pada 13-06-06 19:09 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-06-06 12:29


Pada 11-06-06 21:32 , Individu posting:
LAW is also to defend and protect my right and copyright exclusivity

is there's pertaining to threat your income? or defamation? judge and court have no time to hear odd cases... and i as a lawyer (in the future) wish u not one of my client. it is not making money.

hahaa... kelakar la adik ni... nanti la adik belajar law. law memang best.

kenapa adik suka law?


-----------------
Hidup di sini untuk balik ke tempat asal


Bookmark and Share

  


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 12-06-06 13:51


Pada 12-06-06 12:29 , imthiyaz posting:

kelakar la pulak. memang lah LAW tu memang best


Kenapa pulak akak suka law?

nanti saya jawablah
ok?

[ Telah diedit oleh: Individu pada 13-06-06 19:09 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

cahaya_kelembutan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.04.2005
Ahli No: 15578
Posting: 67
Dari: UKM KKL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-06-06 13:40


saya pulak minat bidang perubatan....nak major dalam pakar sakit puan atau pediatrik....insyaAllah bulan 7 ini bakal jadi student perubatan ukm...

sesiapa student perubatan, sila beri tunjuk ajar dan nasihat....


-----------------
Mulakan langkahmu dengan Bismillah, Teruskan usahamu dengan Doa dan Tawakkal, Terimalah pemberianNya dengan Alhamdulillah.
[ Telah diedit oleh: cahaya_kelembutan pada 23-06-06 13:42 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For cahaya_kelembutanProfil   Hantar PM kepada cahaya_kelembutan   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-06-06 13:51


islamic law...............

Bookmark and Share

  


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-06-06 09:59


law tu best la individu... satu2nya jurusan sastera yang dikategorikan sebagai jurusan kritikal seperti sains...

Bookmark and Share

  


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 27-06-06 10:16


Pada 27-06-06 09:59 , imthiyaz posting:

!!! QUOTE !!!

law tu best la individu... satu2nya jurusan sastera yang dikategorikan sebagai jurusan kritikal seperti sains...



ha, tahu pun, sekarang ni kat Sarawak ni kurang sangat, pelajar Sarawak yang ambil Undang undang dan Syariah



Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-06-06 17:13


good luck lah individu

Bookmark and Share

  


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.157972 saat. Lajunya....