Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-01-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kamu ingin tinggi, jangan hanya merenung gunung, panjatlah. Jika kamu ingin bijaksana, jangan merenung kitab, amalkanlah.
-- Meow (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: EllysR
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43041

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Yang Masuk Ke Sini
EllysR: 19 hari yang lalu
solehin: 29 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: MATRIKULASI UIA


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» MATRIKULASI UIA

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 5 Of 5

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5  
Jump To Page:

Oleh MATRIKULASI UIA

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-06-07 22:29


dah nak masuk sem baru..begitu cepat masa berlalu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

azree_mh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.04.2007
Ahli No: 29809
Posting: 92
Dari: Dari mandala kesumat

Johor  


posticon Posting pada: 10-06-07 16:41


Bila budak taaruf week kena balik CENFOS?

Bookmark and Share

  


  Member Information For azree_mhProfil   Hantar PM kepada azree_mh   Pergi ke azree_mh's Website   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-06-07 21:01


Pada 10-06-07 16:41 , azree_mh posting:

!!! QUOTE !!!

Bila budak taaruf week kena balik CENFOS?


15hb ni :roll: :-(

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

azree_mh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.04.2007
Ahli No: 29809
Posting: 92
Dari: Dari mandala kesumat

Johor  


posticon Posting pada: 11-06-07 01:54


hehe.. Dengar2 lagi katanya memang hijjaz tak jadi datang.

Ada nasyid group from Kashfi, dikir barat dan teater musical.. Kira macam ada lakonan sambil diselangi lagu2 semua tu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For azree_mhProfil   Hantar PM kepada azree_mh   Pergi ke azree_mh's Website   Quote dan BalasQuote

cynognathus
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 907
Posting: 143
Dari: ~baNdarTeriNdah + BandaRtErmusNah~

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-06-07 02:15


masuk 15? bukan kata awal julai ke..?

eh..siapa2 yang next sem masuk gombak, tahu tak BILA NAK AMBIL TRANSCRIPT ??? please..

Bookmark and Share

  


  Member Information For cynognathusProfil   Hantar PM kepada cynognathus   Pergi ke cynognathus's Website   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-06-07 17:37


azree_mh,
tak apa lah tak datang...baguslah itu Kashfi..

cynognathus,
yang datang 15 itu for taaruf committee...yang lain datang awal julai..
dah masuk main camp...bagus2..all da best!

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 11-06-07 22:03


cynognathus,
kakak ana kata transcript dah boleh ambil kat PJ...sebab di hari itu ana tmn dia pergi ambil dienye transcript.huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_tapah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 29441
Posting: 145
Dari: Nilai_Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-06-07 11:30


salam'alaik....
em..ainul nak tanya sikit kat senior2....

1-APT/EPT/com/fardu ain tu susah tak?dia tanya apa?
2-em..banyak bagi pengaruh tak?maybe untuk tempoh pengajian or scholarship?

3-contoh soalan dia tanya apa ek?

em..dah cuak dah ni.....otak lama tak polish...berapa lama dah...berkarat dah agaknya....huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_tapahProfil   Hantar PM kepada ainul_tapah   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 15-06-07 21:17


Pada 15-06-07 11:30 , ainul_tapah posting:

!!! QUOTE !!!

salam'alaik....
em..ainul nak tanya sikit kat senior2....

1-APT/EPT/com/fardu ain tu susah tak?dia tanya apa?
2-em..banyak bagi pengaruh tak?maybe untuk tempoh pengajian or scholarship?

3-contoh soalan dia tanya apa ek?

em..dah cuak dah ni.....otak lama tak polish...berapa lama dah...berkarat dah agaknya....huhu


Assalamualaikum, memang APT dan EPT tu akan affect tempoh pengajian @study plan lah, kalau yang ambik program BAR, IRK, or Law Syariah, kalau level dia rendah, akan ambik masa yang maksimum lah 2 tahun, kalau yang english pulak, kalau level rendah memang akan affect,

soalan english tu biasanya argumentative dan grammar,

tak payah nak cuak2, dah dapat PAUIAM ni, mesti excellent student ni, hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

ainul_tapah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 29441
Posting: 145
Dari: Nilai_Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 16-06-07 23:00


em..mana boleh tak cuak...

kalau dapat singkat tu syok juga no....

em..terima kasih..kena besiap ni...

caiyok..caiyok...syukran jazilan


-----------------
Ya Muqallibal Qulub

Thabbit Qulubi 'ala deenik..


Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_tapahProfil   Hantar PM kepada ainul_tapah   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 23:39


salam..
benarkah students art yang akan pergi ke nilai tak jadi?
akan ditangguhkan hingga ke sem 2..
sebab bilik2 kat nilai tak siap lagi..

maklumat ni saya dapat daripada sumber yang boleh dipercayai..hehehe..

kalau betul..baguih lah..huhuhu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

azree_mh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.04.2007
Ahli No: 29809
Posting: 92
Dari: Dari mandala kesumat

Johor  


posticon Posting pada: 22-06-07 00:00


Jangan risau lah..
dah makin senang nak dapat level tinggi BI.. Dulu memang susah. Tapi tengok kualiti BI bbdak UIA sekarang memang teruk.

Yang exempted terus pun tak boleh speaking BI. Beza dengan dulu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For azree_mhProfil   Hantar PM kepada azree_mh   Pergi ke azree_mh's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 07:07


assalamu'alaikum..

zatil,saya pun dapat tau macam itu jugak..
kawan yang bagitahu.. pakcik dia, pensyarah kat situ.. :)
katanya, KEMUNGKINAN BESAR.. :D

c u there!! ;)

wassalam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

mukmin0904
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21142
Posting: 298
Dari: petaling jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-06-07 16:59


tak faham-faham....budak-budak arts tak ke nilai ke??

Bookmark and Share

  


  Member Information For mukmin0904Profil   Hantar PM kepada mukmin0904   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-06-07 21:20


azree,

ya saya setuju dengan saudara..ada student yang exempted eng tapi tak tau speaking dengan betul...maybe mereka on paper ok tapi bila speaking hancur..walhhaulam...

pasal pindah nilai memang tak jadi,..lepas 1 sem baru pindah..
kata dean oindah 9.11.2007 pindah....insyaAllah,,,

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-06-07 21:24


taaruf programme dah pun berlalu..
walaupun penat dan tak cukup tidur tapi cukup puas dengan pengalaman yang dtimba sepanjang program taaruf ni...ukhwah dengan kawan-kawan lain pun lebih rapat..alhamdulilillah.,..rindu pulak nak bersama2 dengan mereka..huhu
macam-macam kerenah adik2...hows your exams???
dengar kata APT susah...kasihan adk2..zaman akak senang lagi dr adk2 punya soalan...

tak apa dah lepas..look forward
perjuangan adik2 dah bermula....selamat berjuang dan menempuh alam kampus yang penuh dengan onak dan duri..che wahhh...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-06-07 09:59


salam...

taaruf mmb best walaupun penat huhuhu...
saya paling suka culturul night..
tapi tak best lah sebab tak dapat tengok opening ceremony...
keadaan cuaca tak mengizinkan..huhuhu..

apa-apa pun syukur Alhamdulillah saya dapat belajar di UIA..

ps:saya masih tak jumpa lagi dengan qaulah..huhuhu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-07-07 11:26


assalamu'alaikum..

alhamdulillah.. taaruf week baru lepas saja..
bkesempatan mengenali terlalu ramai insan disekeliling..
waktu briefing pun beshh.. tapi, of sebab cultral night paling bez..
setuju dengan zatil.. rasa terkilan sebab tak dapat j0in opening ceremony..
tapi, yang pastinya.. mesti ada hkmah di sebaliknya.. dapat dengar seorang ahli panel mengingatkn tentang khidupan di u.. memang terlalu banyak pncaroba.. banyak juga ragam orgnyer.. :)

yerla zatil..tak dapat jumpa awak lagi.. sebabnya, kita tak sama mahallah.. tak apa, lama lagi kat sini.. jika ALLAH nak menemukan, kita akan jumpa juga nanti.. maybe,myrah dah terserempak dengan zatil.. cuma, tak kenal saja.. rasanya, myrah dah jumpa akak ct.. akak yang jadi mc waktu closing ceremony itu ke?yang speaking in eng itu ke?hehe.. betul tak?suka hati saja myrah.. :D hebat lah akak.. i like 2 hear datzz.. ;)

alhamdulillah.. i'm really proud to b UIA'annn.. :P
emm.. kepada akak2/akh2 comitte.. thanks alotz.. banyak yang dapat spjg ta'aruf walaup0n teramat pnatt.. :D

jasa kalian teramatlah brharga..
wahai akhawat/ikhwan.. ketahuilah buat sesuatu yang baik ini, terlalu banyak dugaannya.. kalau tak ada dugaan/halangan/cabaran.. hanya ada 2 sebab saja.. sama ada yang kita smpaikan itu sesat, atau pun yang 1 lagi.. kita lebih baik dr nabi.. sebabnya, Rasulullah pun menempuh pelbagai halangan dan cbrn spjg menyampaikan dakwah.. demikian pesan imam hassan al-bana.. sekadar menginatkan diri sendiri jua kakak2 dan ikhwan yang dihormati..

syukran jazeelan marratan ukhra.. :D
huhu.. p/s: apt susahhh lah!!

salam ukhwah fillah.. :D

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-07-07 11:28


ouh ye.. myrah dah jumpa dengan ainul!!!! :P

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

mukmin0904
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21142
Posting: 298
Dari: petaling jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-07-07 16:43


dah setahun kat sini...tapi tak jumpa lagi ikhwah2 cfs yang berposting kat sini

Bookmark and Share

  


  Member Information For mukmin0904Profil   Hantar PM kepada mukmin0904   Quote dan BalasQuote

ainul_tapah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 29441
Posting: 145
Dari: Nilai_Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-07-07 11:39





heheeh....senang saja nak jumpa dengan myrah...tersama pula time dynamic group...tapi tak jumpa ilham lagi......

memang pun..apt susah..tak paham langsung petikan dia tu....huhu....apa-apa pun semuanya dah lepas.....alhamdulillah....javascript: tak()
javascript: tak()



-----------------
Ya Muqallibal Qulub

Thabbit Qulubi 'ala deenik..


Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_tapahProfil   Hantar PM kepada ainul_tapah   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-07-07 12:12


Hakim matrik uia guano lonih?

Bookmark and Share

  


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-07-07 23:34


Pada 01-07-07 16:43 , mukmin0904 posting:

!!! QUOTE !!!

dah setahun kat sini...tapi tak jumpa lagi ikhwah2 cfs yang berposting kat sini


ana baru masuk 2nd intake...da ada itu...hehee


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

  


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-07-07 17:30


salam adik cfs iium..
bagaimana dengan study dan whats your opinion bout cfs ini???
cuma pening sekarang uia dah berwarna warni..huhuhu
dan Kenapa banyak sangat eh dak2 first year....kalau lalu mana-mana mesti muka first year..huhuhu...
[ Telah diedit oleh: fatimahzahra pada 27-07-07 17:32 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-07-07 17:55


Pada 27-07-07 17:30 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

salam adik cfs iium..
bagaimana dengan study dan whats your opinion bout cfs ini???
cuma pening sekarang uia dah berwarna warni..huhuhu
dan Kenapa banyak sangat eh dak2 first year....kalau lalu mana-mana mesti muka first year..huhuhu...


salam'alaik..ct..
eh..ct kelas dengan adik2 1st year ke?
moga pun..cenfos berkaler2...huhu....
ct2...kita kira adik lah kan?
sebab masuk lambat..huhu..wassalam


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-08-07 21:06


salam....
dah lama tak jenguk ukhwah...
erm..setakat ni saya dah jumpa umairah(qaulah) dan syuhada(syuhada_islamic)..
tak sangka boleh jummpe anda..huhuhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-08-07 21:14


huhu..lina sekarang sudah menghilang ye..
rasa macam dah lama tak jumpa sahabat seorang ni..huhuhu
uikss..tak lah saya mana ada satu kelas dengan first year..
budak-budak first year baik2...solute lah kat adk2 semua..
kekalkan imej baik dan study biar matap!

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-08-07 21:21


yeahh kami memang baik pun..hahha
eceh gurau saja..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 24-08-07 10:19


Pada 18-08-07 21:14 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

huhu..lina sekarang sudah menghilang ye..
rasa macam dah lama tak jumpa sahabat seorang ni..huhuhu
uikss..tak lah saya mana ada satu kelas dengan first year..
budak-budak first year baik2...solute lah kat adk2 semua..
kekalkan imej baik dan study biar matap!


salam'alaik..
ala...menghilang lama sikit tak mengapa..
bagi ct rindu..
ehehe...
maaf lah ye ct..sebab lama menghilang..
wassalam


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

alhakim_mujaddid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.06.2006
Ahli No: 24935
Posting: 62
Dari: Bandaraya Islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-08-07 20:34


Assalamualaikum...

Lama tak tanya khabar antum/na semua......

Memang agak sibuk lepas taaruf week......
Banyak terlibat nga program.....

harap-harap semua sihat2 belako deh.....


-----------------
MUJADDID


Bookmark and Share

  


  Member Information For alhakim_mujaddidProfil   Hantar PM kepada alhakim_mujaddid   Quote dan BalasQuote

khairulmukminah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2007
Ahli No: 28415
Posting: 180
Dari: Gombak, Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 21:41


Alhamdulillah, dah nak dekat raya ni, ramai-ramai budak CFS dah bersiap sedia nak balik kampung masing-masing. jangan lupa ye kawan-kawan, lepas raya, semua nak final. Good luck ye semua....

Bookmark and Share

  


  Member Information For khairulmukminahProfil   Hantar PM kepada khairulmukminah   Pergi ke khairulmukminah's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_tapah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 29441
Posting: 145
Dari: Nilai_Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-10-07 15:11


aii....lama betul nak tunggu esok balik....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_tapahProfil   Hantar PM kepada ainul_tapah   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 22:13


hehe.. sabar yerh ainul sayang.. ikikik.. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 22:13


newayy..umy dah sampai rumah!!!!! =) alhamdulillah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

khairulmukminah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2007
Ahli No: 28415
Posting: 180
Dari: Gombak, Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 23:48


Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua budak CFS....

Bookmark and Share

  


  Member Information For khairulmukminahProfil   Hantar PM kepada khairulmukminah   Pergi ke khairulmukminah's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 23:50


^_^ lusa balik huhuhu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 14:46


=) selamat braya ye semua.. hehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 16:13


da sampai rumah huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

pu3iiu
Warga Rasmi
Menyertai: 21.09.2007
Ahli No: 31153
Posting: 14
Dari: Kuantan

Melaka  


posticon Posting pada: 11-10-07 20:59


Assalaamualaikum semua..

Wah,ramainya student CFS kat sini ye..Akak doakan berjaya kepada semua..
Belajar Rajin2..JAga akhlak..juga nama baik matrix uia..
Akak dah kat uia dah..:-)ada sesiapa ambil medic kat sini bolehlah nak tanya apa-apa~

Selamat Hari Raya!

Bookmark and Share

  


  Member Information For pu3iiuProfil   Hantar PM kepada pu3iiu   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-10-07 06:52


dah nak pndah nilai!! =)

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

alhakim_mujaddid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.06.2006
Ahli No: 24935
Posting: 62
Dari: Bandaraya Islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-10-07 01:19


Kepada semua CFS student yang:

nak grade: selamat menyambung pjuangn antum di Kuantan @ Gombak.

ambil kos art: Baik2 kat nilai nanti. Ada rezeki kita jumpa lagi.

ambil kos sc: Pjuangan kat PJ masih ada. So, berusaha....


-----------------
MUJADDID


Bookmark and Share

  


  Member Information For alhakim_mujaddidProfil   Hantar PM kepada alhakim_mujaddid   Quote dan BalasQuote

khairulmukminah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2007
Ahli No: 28415
Posting: 180
Dari: Gombak, Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 17:15


Mmmm...sekarang ni...semua dah cuti, mesti seronok kan, dapat pulang ke rumah semula..apa-apa pun moga result kita yang bakal menyusul nanti adalah yang terbaik. InsyaAllah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For khairulmukminahProfil   Hantar PM kepada khairulmukminah   Pergi ke khairulmukminah's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 22:43


ameen... =)

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 23:10


boleh boleh tahu result ek

Bookmark and Share

  


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-11-07 23:16


Pada 01-11-07 23:10 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

boleh boleh tahu result ek


result da keluar ke?


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 23:18


Pada 01-11-07 23:10 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

boleh boleh tahu result ek


bila boleh tahu result ek...
cmtue sbenanye nak eja


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

  


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

khairulmukminah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2007
Ahli No: 28415
Posting: 180
Dari: Gombak, Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-11-07 07:12


saya pun tak sure, tapi cuba cek kat internet minggu depan, InsyaAllah dah keluar agaknya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For khairulmukminahProfil   Hantar PM kepada khairulmukminah   Pergi ke khairulmukminah's Website   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-11-07 13:32


ada yang cakap keluar 14hb..tapi tak tau lah

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-11-07 22:07


salam..

as stated kat dalam taqwim uia result insyaAllah keluar 14hb..
good luck...dah usha tawakal saja ok!

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

alhakim_mujaddid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.06.2006
Ahli No: 24935
Posting: 62
Dari: Bandaraya Islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-11-07 15:36


Result dah boleh check next week...


-----------------
MUJADDID


Bookmark and Share

  


  Member Information For alhakim_mujaddidProfil   Hantar PM kepada alhakim_mujaddid   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-11-07 16:08


assalamualaikum
:cry: :cry: tak nak pindah nilai...6 days left... :cry: :cry:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 22:40


Pada 11-11-07 16:08 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum
:cry: :cry: tak nak pindah nilai...6 days left... :cry: :cry:



kami lagi lah tak nak anda pindah...
tak dapat bayangkan budak art dah tak ada...
ad hikmahnya itu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 12-11-07 22:50


Pada 12-11-07 22:40 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-11-07 16:08 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum
:cry: :cry: tak nak pindah nilai...6 days left... :cry: :cry:



kami lagi lah tak nak anda pindah...
tak dapat bayangkan budak art dah tak ada...
ad hikmahnya itu...


ct...sesungguhny art dan sc saling memerlukan ant satu sama lain..
tapi apa kan daya..
daku redha menghadapi ini semua..
menuntut ilmu di mana-mana pun sama..
asal tak lupa pada bangsa dan agama...
nanti antum datang lah nilai tau... :welcome:
5 days left..menghitung hari...:roll:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
[ Telah diedit oleh: lamyanunalif_mursyidah pada 12-11-07 22:51 ]



  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

alhakim_mujaddid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.06.2006
Ahli No: 24935
Posting: 62
Dari: Bandaraya Islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-11-07 10:30


:bye:

Hanya lambaian kasih dapat ku hulurkan pada students art...

Jangan lupa kenangan indah kat bumi PJ ni yee...

Bila lagi kita nak jumpa,,,,,, Wallahua'lam...

Nanti bila semua dah masuk gombak.....
Jangan lupa kita orang kat KUANTAN....


-----------------
MUJADDID


Bookmark and Share

  


  Member Information For alhakim_mujaddidProfil   Hantar PM kepada alhakim_mujaddid   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-11-07 19:26


assalamualaikum..

result da dapat...kurang 36 jam lagi nak berlepas ke nilai..uhuk3...
bermula lah sem baru..di tempat yang baru...

Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

alhakim_mujaddid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.06.2006
Ahli No: 24935
Posting: 62
Dari: Bandaraya Islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-11-07 11:33


:welcome:
Selamat kembali ke bumi CFS.....

Selamat mulakan sem baru dengan azam baru....


-----------------
MUJADDID


Bookmark and Share

  


  Member Information For alhakim_mujaddidProfil   Hantar PM kepada alhakim_mujaddid   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 13:06


salam alaik..

ahlan wasahlan ila bumi nilai..hihi..
alhamdulillah.. sempat buat liqa' dengan adik-adik uia ni..
ana dapat sms dari anak ustazah
( yang ajar masa sek menengah dulu)

" kak shida dok nilai kan.. nilai kat mana..?
ni faizah..

erm.. ana dok pkiaq.. faizah mana ek..?
kebetulan di office.. terus dail no celcom tu..

erm.. salam....
o.. ustazah noraini..hehe..
tanya kampus uia nilai..

saya tak pastilaa.. mumkin dekat masjid tu.
landmark di nilai square.. etc..
ustazah menginap di nilai hotel..
oo... bla..bla.. sambil memberikan petunjuk :-D

akhirnya..
petang.. lebih kurang jm6pm..
satu liqa' tercipta..hihi.

jumpa dengan anak ustazah..faizah.. ( akan dipromot untuk join ukhwah)
lina_mursyidah.umairah.fazilah ( kak tak psti nickname dik)

ana bersama roomate.. dan kami menapak bersama ke kedai makan.. bersantap bersama..

alhamdulillah.. kenyang.. seusai makan..
terus ke masjid...solat..

ala kullihal.. selamat berjuang adik-adik di uia nilai..
ada hikmahnya.. sebelum ni masjid nilai tu nampak macam kurang diimarahkan..

al an, nampaknya.. bertambah-tambah penghuni dari masa ke semasa.. insyaallah.. so, rajin-rajinlaa ke masjid ye.. ;-)

salam perjuangan.. kalau ada masalah apa-apa..
boleh sms kak...kak try help mana yang mampu..
ok..ilalliqa'


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 29-11-07 11:26


salam'alaik...

alhamdulillah..nak masuk 2 minggu duduk bumi nilai ni..
so far..alhamdulillah..mm gokay..
cuma tempat baru kan..
ada lah certain2 part yang tak best terutama security...
hurm..
thanks to kak shida sebab belanje kami makan hari tu..
insyaAllah bumi ni memang best..
khabar dapat lain tapi bila da duduk..
not bad lah..
lagi-lagi bilik dekat dengan cafe dan kiosk...kuikuikui...
wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 16-12-07 23:01


wahai tender yang berkaitan....cepat-cepat lah uruskan cafe kami...leceh lah nak pergi kafe jauh2...boleh jadi kebulur tau! :

Bookmark and Share

  


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

org_jhr
Warga Rasmi
Menyertai: 22.01.2008
Ahli No: 32399
Posting: 19
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 13:08


Assalamualaikum

saya plan nak masuk matrik uia tapi tak ada basic arab...bagaimana tu?? agk2 boleh bawa tak..saya dari sbp dulu..ada basic bahasa perancis juga...boleh ksk advice tak....

Bookmark and Share

  


  Member Information For org_jhrProfil   Hantar PM kepada org_jhr   Pergi ke org_jhr's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-01-08 15:42


Assalamualaikum

dah lama tak masuk forum ini..apapun..saya pun budak cenfos juga..so far,,memang best duduk sini.. ambik aed..huhu...sem ini pun dah nak habis...skjp gila kan.. :kelip:

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-01-08 15:46


--dulu pun saya tak ada basic arab,,even tak ada basic arab..still lagi boleh minta...nanti akan belajar basic arab kat cenfos ini..k.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

alhakim_mujaddid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.06.2006
Ahli No: 24935
Posting: 62
Dari: Bandaraya Islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-03-08 09:35


Selamat tinggal semua kat bumi CENFOS....

Insyaallah nanti jumpa kat Kuantan ye....

(Mengira detik Final Exam).....


-----------------
MUJADDID


Bookmark and Share

  


  Member Information For alhakim_mujaddidProfil   Hantar PM kepada alhakim_mujaddid   Quote dan BalasQuote

alhakim_mujaddid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.06.2006
Ahli No: 24935
Posting: 62
Dari: Bandaraya Islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-03-08 09:36


Salam. sesiapa yang berminat nak masuk UIA lepas ni???


-----------------
MUJADDID


Bookmark and Share

  


  Member Information For alhakim_mujaddidProfil   Hantar PM kepada alhakim_mujaddid   Quote dan BalasQuote

ibtisam89
Warga Rasmi
Menyertai: 05.03.2008
Ahli No: 32814
Posting: 6
Dari: nEgEri di baWaH baYu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-03-08 15:24


saya merancang nak masuk m.uia...tapi bahasa arab tinggi saya dapat 4b...nak buat macam mana ni...ada peluang tak??


-----------------
zwani.com myspace graphic comments


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibtisam89Profil   Hantar PM kepada ibtisam89   Quote dan BalasQuote

alhakim_mujaddid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.06.2006
Ahli No: 24935
Posting: 62
Dari: Bandaraya Islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-03-08 11:46


Pada 12-03-08 15:24 , ibtisam89 posting:

!!! QUOTE !!!

saya merancang nak masuk m.uia...tapi bahasa arab tinggi saya dapat 4b...nak buat macam mana ni...ada peluang tak??



tak ada masalah pun....
Kalau cukup requirement boleh saja...


-----------------
MUJADDID


Bookmark and Share

  


  Member Information For alhakim_mujaddidProfil   Hantar PM kepada alhakim_mujaddid   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-03-08 22:09


salamualaik..
boleh saja nak masuk uia kalau b.arab dapat 4b...
tengoklah pada course....kalau ambil BACHELOR ARABIC itu mungkin lagi tinggi requirement dia..tapi insyaAllah ad rezeki...

kalau nak ambil cos lain boleh saja...no problemas...moga dapat masuk ke uia!

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 13-05-08 16:48


salam..
betul tu..harap-harap, semua yang minta dapat masuk ke cfs ini...
kalau tak dapat, cuba appeal,appeal dan appeal...insyaAllah dapat.just don't give up!

Bookmark and Share

  


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-08 22:59


salam...
buat adik2 yang bakal ke cfs_iium...
saya sangat mengalukan kedatangan kalin...
tak sabar2 nak sambut kedatangan kalian...huhuhu....
bila dah masuk sini pandai2 lah bawa diri ye..
jangan salah pilih kawan.
apa-apa pun best of luck
dan remember....
i'll be waiting for u all...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-05-08 11:34


ahlan wasahlan..
bi kulli surur... ;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

lempengterbakar
Warga Rasmi
Menyertai: 25.07.2008
Ahli No: 34152
Posting: 4
Dari: uiam

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-07-08 22:57


assalamualaikum


ana..
man ana..??
siapa yang cipta kita...??
adakah kamu...??betul-betul hamba ALLAH
yang bermutu

Bookmark and Share

  


  Member Information For lempengterbakarProfil   Hantar PM kepada lempengterbakar   Pergi ke lempengterbakar's Website   Quote dan BalasQuote

Bunga_Raya_Putih
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8358
Posting: 218
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-08-08 01:29


Saya dulu ambil diploma.. At last bila dapat masuk UIA kena belajar Arab sampai level 2. Tapi harungi juga lah.. kelas arab dah sebulan dah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Bunga_Raya_PutihProfil   Hantar PM kepada Bunga_Raya_Putih   Quote dan BalasQuote

ainul_tapah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 29441
Posting: 145
Dari: Nilai_Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-08-08 11:59


assalamualaikum..
ist..lama betul tak jenguk ukhwah...
tiba-tiba pula..

huhu....makin mantap ukhwah sekarang ni...=p

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_tapahProfil   Hantar PM kepada ainul_tapah   Quote dan BalasQuote

hamnah_02
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.05.2007
Ahli No: 29821
Posting: 69
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-08-08 14:43


saya pun pelajar cfs iium juga..
seronok lah belajar kat situ..
dengan study circle nya..
memang betul-betul best..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hamnah_02Profil   Hantar PM kepada hamnah_02   Quote dan BalasQuote

azzna
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.04.2006
Ahli No: 24310
Posting: 46
Dari: jengka, pahang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 16:45


SALAM...

SAYA pernah BELAJAR DI MATRIK UIA...

Bookmark and Share

  


  Member Information For azznaProfil   Hantar PM kepada azzna   Quote dan BalasQuote

azzna
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.04.2006
Ahli No: 24310
Posting: 46
Dari: jengka, pahang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 07:45


salam....saya suka sangat belajar di matrik uia...sekarang ini matrik dah dibahagi due...satu kat pj dan satu kat nilai....

Bookmark and Share

  


  Member Information For azznaProfil   Hantar PM kepada azzna   Quote dan BalasQuote

insyirah_nurani
Warga Rasmi
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5890
Posting: 16
Dari: Shah Alam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 08:52


assalamualaikum adik2 :)
akak dah uia gombak,tahun 3,pelajar kulliyah undg2...adik2 yang bakal masuk uia gombak nanti akak nak nasihatkan adik2 supaya jangan terlalu mengikut perangai senior2..maksud akak,yang baik jadi kanlah teladan,akak bukan apa,akak sedih tengok setiap kali adik2 dr cenfos masuk main campus,ramai yang berubah,andai berubah jadi baik tak mengapa,ni tak,makin ramai dah ,menyimpang jauh...tetapkan hati dengan ilmu agama yang dah dibekalkan di cenfos,di main kampus adik2 sendiri kena rajin untuk attend usrah,halaqah dan liqa' sendiri..supaya terus istiqamah ye :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For insyirah_nuraniProfil   Hantar PM kepada insyirah_nurani   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 15-02-10 00:09


salam..
dah 2010 dah....
lani, dah masuk gombak dah pun..nak dekat setahun..alhamdulillah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» MATRIKULASI UIA

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 5 Of 5

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.187854 saat. Lajunya....