Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tak semestinya melakukan apa yang anda sukai tetapi menyukai apa yang anda lakukan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 24 hari yang lalu
izdham: 33 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 43 hari yang lalu


Kelakar
Topik: bye bye mak!!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» bye bye mak!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh bye bye mak!!!

dauspd
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22929
Posting: 40
Dari: Port Dickson / USJ

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 23:27


Suatu petang di sebuah 'supermarket'.... Seorang lelaki muda
tengah berjalan di bahagian barang-barang dapur apabila dia
terperasan seorang perempuan tua yang tengah memandangnya
dengan mata yang tak berkelip-kelip. Lelaki muda itu pun
terasa pelik.. dia terus berjalan ke bahagian buah-buahan tapi
dari ekor matanya dia perasan lagi yang perempuan tua tu
masih juga memandang dan mengekorinya. Last-last lelaki tu pun
buat dek saja,sebab dia ingat dia yang perasan.

Lepas mengambil dua tin
sardin dan lima biji epal, lelaki muda tu pun berjalan menuju ke
kaunter untuk membayar barang-barangnya tetapi di pertengahan
jalan perempuan tua tadi itu cepat-cepat memintas dan berdiri
di depannya.

"maafkan makcik nak!!" kata perempuan itu.
"Makcik minta maaf bebanyak kiranya anak tak selesa dengan
pandangan makcik tadi. Makcik bukannya apa,
cuma wajah anak ni serupa macam arwah anak makcik yang
meninggal bulan lepas" Mendengarkan kata-kata perempuan tua
itu barulah dia faham Kenapa perempuan itu asyik saja memandangnya.

Timbul rasa kasihan di hati lelaki itu.
"Oh, begitu ke ceritanya makcik? maaflah saya tak tahu. Ada
apa-apa yang boleh saya bantu?" tanya lelaki muda itu. "Aaaa.... mak
cik ada satu permintaan kecil kalau anak tak keberatan" kata
perempuan itu. "... bila makcik dah nak jalan keluar boleh tak
anak lambai dan cakap 'bye bye... mak!!'? Terubat betul rindu makcik
jika anak dapat tolong sebab arwah anak makcik selalu buat macam
itu pada makcik".

"Oh boleh... tak ada masalah" kata lelaki muda tu. Setelah cashier
memasukkkan semua barang-barangnya ke dalam plastik, perempuan
tua itu pun berjalan keluar dan melambai tangannya ke arahlelaki muda
itu. Lelaki muda itu pun melambaikan tangannya kembali dan
melaung "bye bye,mak!!!!".

Setelah memerhatikan perempuan tua itu
hilang dari pandangan dengan hati yang kasihan, lelaki itu pun
bergerak ke cashier untuk membayar barang-barangnya. "Jumlah
semuanya RM130.70 ye encik," kata cashier supermarket itu. Terkejut
lelaki tu mendengar kata-kata cashier itu."Eh, Kenapa mahal sangat
ni cik, saya beli barang sikit saja macamana pulak
sampai seratus lebih ni?" tanya lelaki itu. "Habis itu mak awak
kata awak nak bayarkan untuk dia sekali!" kata cashier itu.

"Haah???????!!!!"....

Bookmark and Share

    


  Member Information For dauspdProfil   Hantar PM kepada dauspd   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 23:46


kantoi!jahat betul orang tua tu!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

wanie85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.03.2006
Ahli No: 23417
Posting: 190
Dari: uk

Selangor  


posticon Posting pada: 27-03-06 04:49


apa nya orang tua lah ni!rosak akhlak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wanie85Profil   Hantar PM kepada wanie85   Quote dan BalasQuote

segerak_searah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23281
Posting: 127
Dari: Kem Sg Besi

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 27-03-06 09:47


rasanya pernah tengok lawak ni kat dalam tv..emmm, tapi dah lupa lah..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For segerak_searahProfil   Hantar PM kepada segerak_searah   Quote dan BalasQuote

nurirshad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23047
Posting: 214
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 10:09


memang kelakar...........
kawan2 lain ambil pengajaran ye!!!!
wassalam.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurirshadProfil   Hantar PM kepada nurirshad   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 11:35


buat baik dibalas jahat. ni yang takut nak buat baik ni...


-----------------
JANGAN AMBIL HATI, AMBIL ISI...


Bookmark and Share

    


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 27-03-06 11:40


hehe..macamacam...iktibar tu,bukan sekadar lawak semata.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

ad-din
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2005
Ahli No: 19148
Posting: 648
Dari: terengganu-

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 13:50


boleh tiru skill ni..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ad-dinProfil   Hantar PM kepada ad-din   Quote dan BalasQuote

ainaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1106
Posting: 152
Dari: depan pc

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-03-06 14:23


huhu...kejamm...kejam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainaaProfil   Hantar PM kepada ainaa   Pergi ke ainaa's Website   Quote dan BalasQuote

dauspd
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22929
Posting: 40
Dari: Port Dickson / USJ

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 22:11


apa boleh buat... zaman sekarang macam² boleh jadi... heee

Bookmark and Share

    


  Member Information For dauspdProfil   Hantar PM kepada dauspd   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 27-03-06 23:35


hahahaha.....ada ke patut.....kasihan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

finas
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22936
Posting: 227
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-03-06 00:08


macam macam

Bookmark and Share

    


  Member Information For finasProfil   Hantar PM kepada finas   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-03-06 00:45


uish......tak patut betul....ambil kesempatan..

lain kali jangan mudah percaya kat orang tau....

:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

eja84
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23277
Posting: 50
Dari: perak

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-03-06 01:35


memang lah..kasihan..kasihan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eja84Profil   Hantar PM kepada eja84   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-03-06 02:18


kasihan ada..
lembab pun ada..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

ibn_wanza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2005
Ahli No: 20172
Posting: 295
Dari: kelantan + terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 28-03-06 03:36


hati-hati la kawan2...mana tahu terkena satu hari nanti..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibn_wanzaProfil   Hantar PM kepada ibn_wanza   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-03-06 03:39


jage2 sebuelum terkene...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-03-06 06:48


kawan makan kawan ramai leni...huhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

obor2
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.03.2006
Ahli No: 23619
Posting: 98
Dari: jordan

turkey  


posticon Posting pada: 28-03-06 21:58


macam dah jadi jea kat zilzal..hHeh

Bookmark and Share

    


  Member Information For obor2Profil   Hantar PM kepada obor2   Quote dan BalasQuote

islamic_gil
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14692
Posting: 427
Dari: SATU KAWASAN DI SATU MASA

Selangor  


posticon Posting pada: 29-03-06 15:44


aduh! punya la macam rasa hiba last2 kantou kurang
hanyak saja orang tua tu.kekekekek tapi tak salah beramal

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_gilProfil   Hantar PM kepada islamic_gil   Quote dan BalasQuote

adrianahayati
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.02.2005
Ahli No: 14476
Posting: 54
Dari: batu pahat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-03-06 01:20


hmm,macam-macam cara nak menipu..tak patut betul!...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adrianahayatiProfil   Hantar PM kepada adrianahayati   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 30-03-06 02:06


kasihan anak muda tu ye

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

Nil
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20136
Posting: 435
Dari: Temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 31-03-06 02:56


:-( :-( :-(
minta2 la tak ada orang tua macam tu...Kalau ada...tak aman dunia. Dah la budak2 muda sekarang ni tak boleh diharap sangat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For NilProfil   Hantar PM kepada Nil   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-03-06 07:20


orang tua sekarang tak macam orang tua dulu-dulu.....
hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

muslim_boy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.03.2006
Ahli No: 23728
Posting: 142
Dari: Kota Bharu Bandaraya Islam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-04-06 00:48


yang penting
ambil pengajaran
macam2 cara orang menipu kita
hati-hati lah semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslim_boyProfil   Hantar PM kepada muslim_boy   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 07-04-06 02:20


Terasa pula orang tua ni power.. Tapi kejam juga. Mentang2 tua, ayat pun orang percaya.. apapun, lawak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

muslim_boy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.03.2006
Ahli No: 23728
Posting: 142
Dari: Kota Bharu Bandaraya Islam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 17:54


lawak pun ada.....
minta lah xberlaku kat saya....
nauzubillah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslim_boyProfil   Hantar PM kepada muslim_boy   Quote dan BalasQuote

ynax
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.06.2006
Ahli No: 24695
Posting: 32
Dari: somewhere

malaysia  


posticon Posting pada: 23-07-06 18:15


kejam betul orang tua tu.sian lelaki tu.............................

Bookmark and Share

    


  Member Information For ynaxProfil   Hantar PM kepada ynax   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 18:21


takpelah...
kita dah niat buat baik...
pasal tipu tu..antara orang tua dan Allah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

tengku_anis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.11.2005
Ahli No: 20231
Posting: 204
Dari: ..:Bumi BaitulMaqdis :..

india   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 20:14


hmm

Bookmark and Share

    


  Member Information For tengku_anisProfil   Hantar PM kepada tengku_anis   Pergi ke tengku_anis's Website   Quote dan BalasQuote

fi_shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24949
Posting: 163
Dari: Bumi Allah

croatia  


posticon Posting pada: 23-07-06 21:28


"jangan jadikan sebab sebagai penyebab.." (shattir)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fi_shattirProfil   Hantar PM kepada fi_shattir   Quote dan BalasQuote

Lubnaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.07.2006
Ahli No: 25241
Posting: 133
Dari: Kajang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 22:43


Ish...ish...begitu pulak jadinya...tak baikla buat begitu....ambil kesempatan atas kebaikan orang lain.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For LubnaaProfil   Hantar PM kepada Lubnaa   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 23:12


kejam-kejam....hihiihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-07-06 21:34


kaki kelentong betul...hehe :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

munawirah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23706
Posting: 37
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-07-06 22:00


Aii duduk sama-sama kat kaunter pun boleh lagi tak perasan yang makcik tu tak bayar lagi...
hati-hati dengan manusia zaman sekarang..kasian2

Bookmark and Share

    


  Member Information For munawirahProfil   Hantar PM kepada munawirah   Pergi ke munawirah's Website   Quote dan BalasQuote

fizal86_anakpadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.07.2006
Ahli No: 25417
Posting: 179
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-07-06 09:36


ish...
kita mati2 ingat betul.
aleh-aleh kena mohong.
em,nasibla.
hai,makcik makcik.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizal86_anakpadiProfil   Hantar PM kepada fizal86_anakpadi   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-07-06 10:11


kelakar memang kelakar....
tapi dalam dok beringat dan berhati-hati pun terkena jugak :-(
kena ambik pengajaran ...


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

PUTERI_FUZA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1975
Posting: 201
Dari: Perth, Australia

australia  


posticon Posting pada: 27-07-06 11:35


tak baik lah.. dah tua pun buat perangai macam apa lagi... budak-budak pun tak macam tuee....
cuba tunjuk contoh baik sikit....

Bookmark and Share

    


  Member Information For PUTERI_FUZAProfil   Hantar PM kepada PUTERI_FUZA   Quote dan BalasQuote

muslimah_87
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.01.2004
Ahli No: 6527
Posting: 221
Dari: UM

Johor  


posticon Posting pada: 27-07-06 16:48


ceh..bawak2 lah bertobat...huhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_87Profil   Hantar PM kepada muslimah_87   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-07-06 20:57


tak baik makcik tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-07-06 22:43


dah rezeki makcik tu agaknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-07-06 22:43


sangka baik dah lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

rabiatul_dhiyah
Warga Rasmi
Menyertai: 30.03.2006
Ahli No: 23849
Posting: 3
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 27-07-06 22:46


apa lah..tua2 pun tipu orang. ikhtibar2. pda yang nak tiru tu..fikir betul-betul dulu...sebab "aksi ini bukan untuk ditiru..'' hanya untuk dijdikan pengajaran semata-mata ye...pengajaran jadi semata-mata. hihihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For rabiatul_dhiyahProfil   Hantar PM kepada rabiatul_dhiyah   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 19-09-06 15:29


huhuhuhuhu.........
memang kasihan kan.........
ingat nak buat baik tapi terkena pula....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

comel
Warga 5 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1334
Posting: 399
Dari: Mont'Kiara

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 19-09-06 16:05


Tak baik ambil kesempatan....apa lagi dengan menipu orang lain. Perkara ini bukan sekadar lawak...adakalanya benar-benar terjadi dalam kehidupan.

Sentiasalah berhati-hati....Buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali.

Bookmark and Share

    


  Member Information For comelProfil   Hantar PM kepada comel   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 19-09-06 16:29


Hidup ni macam tu lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-11-06 21:35


ooo.ada udang di sebalik batu rupanya....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 13-11-06 13:41


macam-macam ada

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

khairol_leo
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18946
Posting: 67
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 13-11-06 14:30


Pada 28-03-06 00:08 , finas posting:

!!! QUOTE !!!

macam macam

macam macam :lol:



Bookmark and Share

    


  Member Information For khairol_leoProfil   Hantar PM kepada khairol_leo   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-11-06 14:35


kasihan lelaki tu...........pandai mak cik tu ambil kesempatan.
tak adil betul!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-11-06 21:48


terkena...kasihan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-11-06 01:12


jangan cepat kasihan pada orang ke ....??
ish2....sian..niat nak tolong..tapi tergulong pula...kantoi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

perak
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.08.2006
Ahli No: 25855
Posting: 138
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-11-06 16:12


hehehe...apo kono ekau jang oiiii!!! kena tipu macam 2 sekali?

Bookmark and Share

    


  Member Information For perakProfil   Hantar PM kepada perak   Pergi ke perak's Website   Quote dan BalasQuote

nur_namia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21203
Posting: 193
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-11-06 17:31


hehehe..sekali terkena da...sabar saja lah....emm mula-mula baca kasihan dengan makcik itu..tapi bila dah habis baca.....emm rasa nak gelak dengan geram pulak..hehehhe kasihan anak muder itu tak psl2 terkener..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_namiaProfil   Hantar PM kepada nur_namia   Quote dan BalasQuote

nurfieza
WARGA SETIA
Menyertai: 19.01.2006
Ahli No: 22039
Posting: 416
Dari: utara...

Selangor  


posticon Posting pada: 16-11-06 18:31


huhuhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfiezaProfil   Hantar PM kepada nurfieza   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.178946 saat. Lajunya....