Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-01-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Seekor ikan di tangan lebih berharga dari dua ekor ikan di kolam
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: nassar
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43121

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 27
Ahli: 0
Jumlah: 27




  Yang Masuk Ke Sini
RijaludDeen: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
drzul-f: 14 hari yang lalu
sahabat_amin: 25 hari yang lalu
aliya_hudi97: 26 hari yang lalu
gemsngems: 27 hari yang lalu
haninuha: 27 hari yang lalu
bennysmith: 28 hari yang lalu
williamvring: 28 hari yang lalu
adrianwillson: 28 hari yang lalu
evolutionmedspa: 28 hari yang lalu
jacobamelia: 29 hari yang lalu
flackflores: 29 hari yang lalu
dylanjoseph: 29 hari yang lalu
Black_G_Nutrima: 31 hari yang lalu
jasonclark: 34 hari yang lalu
jamesreibers: 34 hari yang lalu
harrydiaz: 34 hari yang lalu
laticiagibson: 34 hari yang lalu
robinsonsjacob: 34 hari yang lalu
johnkenney: 35 hari yang lalu
jeffreylinda: 35 hari yang lalu
zam_rizal: 35 hari yang lalu
Jakeslessor: 35 hari yang lalu
studiosmilesnyc: 38 hari yang lalu
dentistinhouston: 38 hari yang lalu
ezequielvince: 38 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: peminat cerita korea!!!


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» peminat cerita korea!!!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh peminat cerita korea!!!

suhaimi
Warga Rasmi
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20738
Posting: 5
Dari: kuala

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 16:28


saya ada lagu sad sonata :-di


-----------------
suhaimi


Bookmark and Share

    


  Member Information For suhaimiProfil   Hantar PM kepada suhaimi   Quote dan BalasQuote

faina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 607
Posting: 151
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 16:45


huh..FULL HOUSE..really enjoy...sure tak boring punya...
sweet sangat cerita nihh...

then..autumn in my heart....most fev...(minat dengan Won Bin)..the most chomeii!hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainaProfil   Hantar PM kepada faina   Quote dan BalasQuote

syadia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.06.2006
Ahli No: 24691
Posting: 23
Dari: di mana-mana saja

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-06-06 09:13


sapa lihat cerita baru ,hari isnin-jumaat.ntv7,pukul 9.30-10.30.cerita biscuit teacher and star candy.best sangat cerita itu. kasihan kat Tai Ren sebab Pu Ti nak kahwin dengan XianYu............so sad

Bookmark and Share

    


  Member Information For syadiaProfil   Hantar PM kepada syadia   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 06-06-06 11:00


mmm..nak join juga..
sekarang tengok cita sad sonata..memang sadlah...ensomlah heronya..
cita love story in harvard pun best juga..
cita korea memang bestlah!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

rajanazri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24728
Posting: 123
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-06-06 14:20


aku minat juga tengok cerita korea tapi hanya tahu tajuk super rookie jee... kelakar la cerita dia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rajanazriProfil   Hantar PM kepada rajanazri   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 14:27


o..ye ke... rajanazri minat tengok cerita tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

jejakaislam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8875
Posting: 167
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 07-06-06 14:51


full hause cerita dah lapok la....
Kalau nak tanya ni..ha orang dia...
tak ada la...ada la banyak cerita korea...
apa nak ...drama?movie?

Bookmark and Share

    


  Member Information For jejakaislamProfil   Hantar PM kepada jejakaislam   Quote dan BalasQuote

minnie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16491
Posting: 122
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 21:18


minat jugak cerita korea..last tengok hari tu snow angel..sedih cerita dia..sapa belum tengok,baik tengok..tapi aritu tengok cd..sekarang kat tvdah ada kan..jadi marilah tonton beramai-ramai..

Bookmark and Share

    


  Member Information For minnieProfil   Hantar PM kepada minnie   Quote dan BalasQuote

ynax
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.06.2006
Ahli No: 24695
Posting: 32
Dari: somewhere

malaysia  


posticon Posting pada: 09-06-06 12:40


SAYA TENGOK cerita BISCUIT TEACHER AND STAR CANDY. BEST SANGAT cerita NI. sekarang CKG BISKUT SUKAKAN TAI REN.3

Bookmark and Share

    


  Member Information For ynaxProfil   Hantar PM kepada ynax   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-06-06 13:36


soal siaran tv..saya serende....saya rasanya macam tida masa nak tengok tv...balik kerja pukul 5...sabah awal masuk waktu magrib..isyak pun sama...lepas isyak baca2 buku c kiit pas itu tidur...begitu setiap hari.hari cuti ada part time...so, full time...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

nurkasih87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3434
Posting: 133
Dari: Kemaman!..

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-06-06 15:38


terbaru cerita korea di tv3.. pukul 2.30 ptg.. summer scent.. sdiy ada, kelakar, watak pun encem dan comel..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkasih87Profil   Hantar PM kepada nurkasih87   Pergi ke nurkasih87's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 09-06-06 22:40


saya lebeh minat cerita jepun, sebab baru-baru ni saya ada belajar nihon go, so nak tangkap dia punya pronunciation dengan bahase2 slanga to bagus buat macam ni.

kalau cerita korea yang anda tengok tu tak di dubbed dengan mandarin lagi baik, sebab boleh belajar 2 3 patah kata.
it might come in handy sometimes.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

suhaidah
Warga Rasmi
Menyertai: 17.11.2003
Ahli No: 5183
Posting: 20
Dari: perak

Johor  


posticon Posting pada: 10-06-06 02:28


saya suka tengok cerita korea, cerita last sad sonata tv2 pukul 6 semalam cerita dia habis...Kalau cerita2 ni tidak dialih suara lagi best...dan saya suka tengok teknologi yang mereka gunakan...maju dan sistematik...=>

Bookmark and Share

    


  Member Information For suhaidahProfil   Hantar PM kepada suhaidah   Pergi ke suhaidah's Website   Quote dan BalasQuote

eiza1810
Warga Rasmi
Menyertai: 21.01.2006
Ahli No: 22093
Posting: 12

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-06-06 11:36


best..........hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For eiza1810Profil   Hantar PM kepada eiza1810   Quote dan BalasQuote

suntikan_srikandi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16483
Posting: 95
Dari: Selangor

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-06-06 11:56


saya beli awal2 lagi cerita biscuit teacher tu...dah agak dah akan keluar tv...sebab tu beli takut nanti harga naik...baik beli masa harga tengah murah...dah berkali2 ulang tengok...hehe...best betul...


-----------------
Anjing Menyalak, Khalifah Tetap Lalu....>> Menunggu Putih Gagak Hitam, Buntar-buntar Daun Lalang, Luas-luas Daun Merunggai, Sampai Tumbuh Daun Cindapung...>


Bookmark and Share

    


  Member Information For suntikan_srikandiProfil   Hantar PM kepada suntikan_srikandi   Pergi ke suntikan_srikandi's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-06-06 00:56


Pada 20-05-06 12:09 , nurkasih87 posting:

!!! QUOTE !!!

sekarang kat 8TV.. cter full hOuse.. kelakar.. Xpuas tngok, walaupun dah ulang siiar...


baguslh ulang siar...sebab time cuti nilah baru boleh saya tengok... :-di


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-06-06 01:00


Pada 02-06-06 14:33 , emma83 posting:

!!! QUOTE !!!

saya pun tengok cerita korea..The Sad Sonata..best..sedih..



a'ah...cerita ni pun best...


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-06-06 01:01


Pada 02-06-06 16:28 , suhaimi posting:

!!! QUOTE !!!

saya ada lagu sad sonata :-di




eh, nak jugak!!! bagaimana nak dapat tu suhaimi??? :roll:


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

puteriayahanda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15473
Posting: 268
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 17-06-06 10:21


assalamualaikum..

saya pun minat juga cerita korean. kebanyakan cerita memang best. antara cerita favourite saya AUTUMN IN MY HEART, WONDERFUL LIFE, FULL HOUSE, THE LAND dan banyak lagi. satu keluarga minat kecuali ayah. :)

Dalam banyak-banyak, cerita FULL HOUSE yang banyak meninggalkan kenangan. Sebab asyik sangat tengok cerita ni, adik bongsu saya sampai gagal ujian matematik.Terus dia stop tengok cerita tu. Satu keluarga terkejut. Cikgu pun pelik. Adik saya merupakan pelajar harapan sekolah jadi macam tu. Nasib baik ujian bulanan....

P/s:baru-baru ni dah beli VCD FULL HOUSE sebab kasihan kat dia ter'missed' cerita tu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteriayahandaProfil   Hantar PM kepada puteriayahanda   Quote dan BalasQuote

misz_efiey
Warga Rasmi
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23587
Posting: 19
Dari: ampang, selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-06-06 11:36


WONDERFUL LIFEE.....
WONDER FUL LIFE IS THE BEST....
siapa MINAT tengok cerita WONDERFUL LIFE??
FULL HOUSE MINAT juga!!
:lol: :lol: :lol:


-----------------
" Untuk dihargai, kita mesti menghargai...Untuk disayangi, kita mesti menyayangi "


Bookmark and Share

    


  Member Information For misz_efieyProfil   Hantar PM kepada misz_efiey   Quote dan BalasQuote

PuteriDesa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13061
Posting: 287
Dari: Tanjung Pengelih

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-06-06 11:56


m..betul lah full house memang best. lagu2 dalam cerita tu best. bila terjemah dalam bahasa melayu pun menarik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For PuteriDesaProfil   Hantar PM kepada PuteriDesa   Quote dan BalasQuote

PuteriDesa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13061
Posting: 287
Dari: Tanjung Pengelih

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-06-06 11:56


m..betul lah full house memang best. lagu2 dalam cerita tu best. bila terjemah dalam bahasa melayu pun menarik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For PuteriDesaProfil   Hantar PM kepada PuteriDesa   Quote dan BalasQuote

nike_007
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20933
Posting: 125
Dari: pasir mas

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-06-06 12:13


minat lah juga....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nike_007Profil   Hantar PM kepada nike_007   Pergi ke nike_007's Website   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 17-06-06 17:45


minat! :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

nazran7
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5731
Posting: 83
Dari: B B Bestari

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-06-06 23:26


Naz Tak Tahan Tengok cerita Present... Sedih sangat.. tengah Usaha cari VCD dia..

banyak Pelajaran Tentang Kasih Sayang sesama Ahli Keluarga


-----------------
Salam Ikhlas Penuh ukhwah..

Man Jadda Wajada


Bookmark and Share

    


  Member Information For nazran7Profil   Hantar PM kepada nazran7   Quote dan BalasQuote

era
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2005
Ahli No: 15229
Posting: 129
Dari: b.baru bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-06-06 23:29


ana kurang minat...
ana akan tengok kalau cerita tu betul-betul best saja...
tapi jarang sangat la...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eraProfil   Hantar PM kepada era   Quote dan BalasQuote

shahirah_huda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1982
Posting: 335
Dari: AS

japan  


posticon Posting pada: 18-06-06 14:01


cerita dia best juga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahirah_hudaProfil   Hantar PM kepada shahirah_huda   Quote dan BalasQuote

syahidah87
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.08.2005
Ahli No: 17932
Posting: 40
Dari: tanah melayu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-06-06 18:44


hmm...Summer Scent tu cerita Korea ke?....best juga cerita itu.. :lol: ..tapi susah betul nak ingat name2 mereka ni...nak sbut pun payah.. :-o


-----------------
TaNGkiSLaH CaCiAn DeNgAn sEnYumaN,PeNgHiNaaN DeNgAn LEmah-LeMBut,KEmaRaHaN DeNgAn DiAm,keJaHaTAn dENGaN KeBaIkAn.nESCaYa,teRgOlOnGlAh AnDa dalam gOloNgaN orang-orang YaNg BERILMU..


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidah87Profil   Hantar PM kepada syahidah87   Quote dan BalasQuote

nazran7
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5731
Posting: 83
Dari: B B Bestari

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-06 14:43


tgk2.. jugak.. tapi jangan sampai melewatkan solat

Bookmark and Share

    


  Member Information For nazran7Profil   Hantar PM kepada nazran7   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-07-06 18:06


ana minat tengok cerita winter sonata

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

KIKO
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14072
Posting: 251
Dari: Kota Kinabalu Sabah...

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-07-06 08:59


WindstrucK ;-) cerita SediH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For KIKOProfil   Hantar PM kepada KIKO   Quote dan BalasQuote

alan36963
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7711
Posting: 71
Dari: TeMpAt mENcArI iLMu..

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-07-06 11:01


minat almost korean drama...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alan36963Profil   Hantar PM kepada alan36963   Quote dan BalasQuote

illitasnim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.12.2005
Ahli No: 21574
Posting: 38
Dari: Perak

qatar  


posticon Posting pada: 17-07-06 13:07


A'fwan..cuma nak tanya tak ke rasa masa terbazir tengok cerita-cerita macam tu?Tak lagha ke tengok cerita2 korea yang biasanya feeling dan touching habis?Kan bagus masa satu jam tu kita buat something yang dapat manfaat dunya akhirat?

Bookmark and Share

    


  Member Information For illitasnimProfil   Hantar PM kepada illitasnim   Quote dan BalasQuote

azmir
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11296
Posting: 33
Dari: already transfer to malaysia,my hometown

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 17-07-06 13:25


huuhuh best layan cter korea ini...dah banyak cerita tengok...lepas itu collect soundtrack....

Bookmark and Share

    


  Member Information For azmirProfil   Hantar PM kepada azmir   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 09:52


the sad sonata...best sangat!sedih..
wonderful life..
full house...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

nur-ika
Warga Rasmi
Menyertai: 04.02.2005
Ahli No: 14109
Posting: 12
Dari: new johor

Johor  


posticon Posting pada: 25-07-06 15:35


saya suka cerita ALL ABOUT EVE....best..best....comelnye chae rim...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur-ikaProfil   Hantar PM kepada nur-ika   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 09:03


salam...

ana memang minat cerita korea lebih2 lagi cerita jepun...tapi ana cukup tak berkenan kalau mereka alih bahasa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 11:00


salam~
nak sibuk juga lah kat sini...
saya minat korea punya cerita juga..
tapi yang sekarang tayang kat tb macam tak best lah...
hmm...
wasalam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 12-09-06 11:03


saya kurang cerita korea walaupun duduk korea..suka tengok wajah pelakon wanita saja..cantik2..cerita jepun pun best juga..tak ingat tajuk lah..masa 2002 dulu galmor cerita tu.yang perempuan tu kijer kat rumah lelaki yang ego tu.last-last,perempuan tu masuk tentera..

anime2 jepun boleh tahan best...right hand girlfriend

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-09-06 13:33


Pada 15-04-06 23:52 , shattir posting:

p/s:minat winter sonata..sebab kawan-kawan cakap wajah saya memang seiras macam hero dia tu..huhu..agaknyala.. :-di :lol:

iyeker??

mari r nak tengok ye ke tak :-di :-di :-di



-----------------
2 love some1 is NOTHING...2b love by some1 is SOMETHING...2b love by some1 u love is EXCITING...but 2b loved by ALLAH is EVERYTHING


Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-09-06 13:35


Pada 18-04-06 14:14 , pu3_umairah posting:

!!! QUOTE !!!

cerita korea ni agak sopan sikit agaknya...
banding dengan cite2 holywood....


tapi xjgk...

siapa yang da tengok april snow tau lah...

macam tak percaya saja hero kesayangan yang blakon... :-(


-----------------
2 love some1 is NOTHING...2b love by some1 is SOMETHING...2b love by some1 u love is EXCITING...but 2b loved by ALLAH is EVERYTHING
[ Telah diedit oleh: zahrah_asrar pada 12-09-06 13:51 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

Cda_Ibtihal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26225
Posting: 87
Dari: Sungai Besar,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 21:28


cerita full hause memang best!!! tengok banyak kali takkan jemu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cda_IbtihalProfil   Hantar PM kepada Cda_Ibtihal   Quote dan BalasQuote

Cda_Ibtihal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26225
Posting: 87
Dari: Sungai Besar,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 21:32


full house...
memang best!!!
tengok banyak kali pun xjemu

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cda_IbtihalProfil   Hantar PM kepada Cda_Ibtihal   Quote dan BalasQuote

mukminah_06
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25699
Posting: 72
Dari: malaysia

malaysia  


posticon Posting pada: 12-09-06 21:43


suka fulhouse

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukminah_06Profil   Hantar PM kepada mukminah_06   Quote dan BalasQuote

HAFIZUL
Warga Rasmi
Menyertai: 19.12.2005
Ahli No: 21261
Posting: 5
Dari: TANAH MERAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 13:29


saya pun baru tengok cerita fullhouse 2. ketinggalan sikit. tapi memang bez.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HAFIZULProfil   Hantar PM kepada HAFIZUL   Quote dan BalasQuote

NoZaBiZz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.10.2006
Ahli No: 27091
Posting: 268
Dari: UTM Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 08-11-06 13:35


suka semua cerita korea... dah bertambun koleksi cd dan dvd korea...
jepun pun suka juga...
tapi sebenarnya cerita korea ni lembab...
nasib baik org yang tengok ni tak lembab sangat...
hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For NoZaBiZzProfil   Hantar PM kepada NoZaBiZz   Pergi ke NoZaBiZz's Website   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 08-11-06 13:36


saya minat sangat cerita marmalade boy..
autumn in my heart....
dan yang terbaru cerita MYGIRL yang baru saja habis kat 8TV 2....
best tol cter mygirl..minat tengok pelakon dia yang comel2...
saya tak pernah tengok fullhouse tapi semua cakap cerita 2 best..
ye ke???????

Bookmark and Share

    


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 08-11-06 14:23


bismillahirrahmanirrahim
suka sangat My Girl :-) tapi cerita korean yang tu tu saja yang minat sikit.yang lain setakat tengok tu,oklah.


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 08-11-06 14:24 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 17:53


minat jang nara berlakon saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

alyya93
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.10.2006
Ahli No: 26819
Posting: 28
Dari: Johor Bahru, Johor, Malaysia

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 20:56


ana memang minat sangat cerita korea.. lebih suka kalau tak alih bahasa..

ana suka cerita stairway to heaven, full house, autumn in my heart, winter sonata, princess lulu, miss kirim million dollar man, glass shoe dan banyak lagi..
kalau movie pula, ana suka oh happy day, windstruck (paling suka), please teach me english, lovely rival, dengan banyak lagi (tak ingat lah)..

huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alyya93Profil   Hantar PM kepada alyya93   Quote dan BalasQuote

nuria
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18575
Posting: 40
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 08-11-06 21:00


saya paling suka 'full house' kelakarlah,dah banyak kali tengok


-----------------
ah...senyum senyum senyum....comelnya


Bookmark and Share

    


  Member Information For nuriaProfil   Hantar PM kepada nuria   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 21:04


ana pun mnt juga cerita korea..boleh kata 1 family ana mnt..paling suka drama bersiri tajuk "Jewel in the Palace"..cter tentang msk2..he3x..cter lain yang ana suka"Full House,Stairway to Heaven & Autumn in my heart"..lagi 1 sebab ana suka tengok cter korea ialah muka ada iras2.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

abah-we-ma
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26484
Posting: 108
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-01-07 13:36


latest cerita my girl....
lepas tu susah nak tengok sibuk......

Bookmark and Share

    


  Member Information For abah-we-maProfil   Hantar PM kepada abah-we-ma   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-01-07 13:47


sekarang tengah tengok cerita my girl....cerita full house, dan autumn in my heart memang best....tapi cerita my girl memang kelakar.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_islamiah04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18815
Posting: 116
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-01-07 13:55


ye cerita my girl memang kelkar......saya ada beli dvd......best sangat.....
sekarg ini pulak ada cerita my sassy girl chun-nyang.......
best sangat...kelkar

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_islamiah04Profil   Hantar PM kepada puteri_islamiah04   Quote dan BalasQuote

prof_adw
Warga Rasmi
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10779
Posting: 1
Dari: white sand

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-01-07 14:17


ana pun memang minatsanta cerita korea.
citernye memang best....full house memang best..saya suka jang thingy gun...hero yang gentlemen.
yang best lagi...all about eve, love story in havard, my girl..
apa cerita terbaru?? ana tak bnyak sangat tengok, tak sempat.
Nozabizz dan jejaka islam !!ana nak pnjm CD cerita korea boleh?

Bookmark and Share

    


  Member Information For prof_adwProfil   Hantar PM kepada prof_adw   Quote dan BalasQuote

zahratunnur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.12.2006
Ahli No: 27966
Posting: 85
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 05-01-07 15:46


saya minat sangat cerita korea..kakak saya lah selalu beli cd..tapi yang tiruan lah
paling best cerita my girl..lagu2 dia pun sedap..
saya selalu pasang lagu 2 juga :-o

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratunnurProfil   Hantar PM kepada zahratunnur   Quote dan BalasQuote

faithfuller
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20137
Posting: 270
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-01-07 15:53


save your last dance for me..a moment to remember..memang best!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For faithfullerProfil   Hantar PM kepada faithfuller   Pergi ke faithfuller's Website   Quote dan BalasQuote

shahirah86
Warga Rasmi
Menyertai: 06.01.2007
Ahli No: 28024
Posting: 6
Dari: kuala lumpur

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-01-07 13:54


cerita T,BARU NI lagi BEST tau

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahirah86Profil   Hantar PM kepada shahirah86   Quote dan BalasQuote

nuhasolehah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25365
Posting: 57
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 06-01-07 15:09


sassy girl ke? hehehe...memang best...:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuhasolehahProfil   Hantar PM kepada nuhasolehah   Quote dan BalasQuote

azrina_zainal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27023
Posting: 189
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-01-07 15:10


setakat ni full house saja yang menambat hati heee=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For azrina_zainalProfil   Hantar PM kepada azrina_zainal   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 06-01-07 15:14


"sad love story" dah tengok ke belum?

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

bviolet84
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.09.2005
Ahli No: 19281
Posting: 50
Dari: putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-01-07 15:18


saya suka sangat-sangat my girl...tengok ulang2 tak jemu2.fullhouse pun ok!

Bookmark and Share

    


  Member Information For bviolet84Profil   Hantar PM kepada bviolet84   Quote dan BalasQuote

NewBorn
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25483
Posting: 29
Dari: baiti JannaTi

malaysia  


posticon Posting pada: 06-01-07 15:30


paling besttt
JEWEL IN THE PALACE..
suka sangat

Bookmark and Share

    


  Member Information For NewBornProfil   Hantar PM kepada NewBorn   Quote dan BalasQuote

nurul09
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.03.2006
Ahli No: 23223
Posting: 91
Dari: shah alam

PulauPinang  


posticon Posting pada: 06-01-07 17:29


paling suka cerita terbaru ni...sassy girl chun hyang....dah tengok pun sibuk juga nak tengok sekali lagi...tengok berkali2 pun tak bosan...asal buka saja laptop lagu cerita ni saja yang selalu dipasang...best bangat!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul09Profil   Hantar PM kepada nurul09   Quote dan BalasQuote

nurul09
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.03.2006
Ahli No: 23223
Posting: 91
Dari: shah alam

PulauPinang  


posticon Posting pada: 06-01-07 17:31


Pada 12-09-06 09:03 , Ustadz posting:

!!! QUOTE !!!

salam...

ana memang minat cerita korea lebih2 lagi cerita jepun...tapi ana cukup tak berkenan kalau mereka alih bahasa...


saya sokong sangat-sangat...Kalau pasang kat 8tv,semua tukar ke mandarin....bosan betul...mulut cakap lain suara cakap lain..bahasa korea pun ok saja....


-----------------
Demi masa.... Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian kecuali orang-orang yang beriman serta beramal soleh dan berwasiat (ingat-mengingatkan) dengan kebenaran.


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul09Profil   Hantar PM kepada nurul09   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 06-01-07 18:15


betul tu...
sebab tu saya lebih suka tengok kat cd saja
korean series best sangat

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 06-01-07 18:19


sassy girl and my girl
sepatutnya siarkan sassy girl dulu
sebab at the end of my girl kan ada keluar meng long dan chung hyang as the gong chan's lost cousin.
both story pun dah lama tengok
sekarang tengah tengah tengok cerita kat ntv7, chung hyang juga yang berlakon.

erm...ada sesiapa pernah tengok my 18 bride...best cerita tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-01-07 18:04


Pada 16-07-06 18:06 , hajime_kindaichi posting:

!!! QUOTE !!!

ana minat tengok cerita winter sonata


best kan? :-)

tulah 1st cerita korea yang saya tengok.still melekat d hati :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-01-07 18:09


Pada 06-01-07 15:14 , qibtiyah posting:

!!! QUOTE !!!

"sad love story" dah tengok ke belum?


dah... :-) best...sedih sangat.yang syoknye, lagu2 dia pun semua best! :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-01-07 18:13


ok, saya nak suggest pada sahabat-sahabat yang minat cerita korea, especially cerita yang sedeh2, try lah tengok "sorry, i love you"..gerenti sedeh & menyayat hati.

8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

Ababil
Warga Rasmi
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25842
Posting: 3

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-01-07 13:03


hm.taegukgi da pengajaran yang boleh diambil.yang lain tu kebanyaakannya lagha.Asyik2 pasal cinta.tak berapa layan sangat.takut terlagha sekali.cerita jepun ok juga sebab jalan ceritanya bervariasi.Cerita yang boleh menambah pengetahuan.WALLAhuA'LAM

Bookmark and Share

    


  Member Information For AbabilProfil   Hantar PM kepada Ababil   Quote dan BalasQuote

tero_1809
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.10.2005
Ahli No: 19818
Posting: 56
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-01-07 21:43


salam.............
wah...... suka full house juga ye.....
same lah kita.......
dah banyak kali dah tengok sampai dah hafal dialognyer...........
kalau siapa yang berminat nak cerita lain korea macam my girl, my sassy perempuan dan my sweet 18..
email me ok.............
[email protected]

Bookmark and Share

    


  Member Information For tero_1809Profil   Hantar PM kepada tero_1809   Pergi ke tero_1809's Website   Quote dan BalasQuote

ifmiza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.05.2004
Ahli No: 8734
Posting: 63
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 23-01-07 21:51


Pada 23-01-07 21:43 , tero_1809 posting:

!!! QUOTE !!!

salam.............
wah...... suka full house juga ye.....
same lah kita.......
dah banyak kali dah tengok sampai dah hafal dialognyer...........
kalau siapa yang berminat nak cerita lain korea macam my girl, my sassy perempuan dan my sweet 18..
email me ok.............
[email protected]


assalamualaikum
emmm saya pun suka tengok ful house est sangat..... em tapi cerita love story in havard, dan stairway to heaven pun es jugak.... hehehehe ;-) ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifmizaProfil   Hantar PM kepada ifmiza   Quote dan BalasQuote

ifmiza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.05.2004
Ahli No: 8734
Posting: 63
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 23-01-07 21:52


Pada 23-01-07 21:43 , tero_1809 posting:

!!! QUOTE !!!

salam.............
wah...... suka full house juga ye.....
same lah kita.......
dah banyak kali dah tengok sampai dah hafal dialognyer...........
kalau siapa yang berminat nak cerita lain korea macam my girl, my sassy perempuan dan my sweet 18..
email me ok.............
[email protected]


assalamualaikum
emmm saya pun suka tengok ful house best sangat..... em tapi cerita love story in havard, dan stairway to heaven pun best jugak.... hehehehe ;-) ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifmizaProfil   Hantar PM kepada ifmiza   Quote dan BalasQuote

gingie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13215
Posting: 309

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-07 21:59


wahh.. banyak nya yang minat cerita korea.. kawan-kawan masa sekolah dulu pun banyak yang minat cerita korea.. siap hafal nama pelakon lagi.. tapi, saya tak berapa minat.. sebab cerita korea banyak nya tentang cinta dan sedih2.. saya suka cerita seram2 dan ada banyak aksi lawan2.. ",

saya baru kenal seorang kawan dari korea, dia sendiri tak berapa minat cerita korea.. dia lebih suka "crazy kung-fu".. sama lah macam saya.. :o)

Bookmark and Share

    


  Member Information For gingieProfil   Hantar PM kepada gingie   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-01-07 22:16


tengok lah juga..
tapi lebih minat drama jepun...
drama korea,chinese dan jepun boleh d/l
kat http://www.d-addicts.com

p/s: untuk torrent user only

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

tero_1809
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.10.2005
Ahli No: 19818
Posting: 56
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-01-07 11:17


tengok lah juga..
tapi lebih minat drama jepun...
drama korea,chinese dan jepun boleh d/l
kat http://www.d-addicts.com


macam mana nak download????????????????????

Bookmark and Share

    


  Member Information For tero_1809Profil   Hantar PM kepada tero_1809   Pergi ke tero_1809's Website   Quote dan BalasQuote

Awadah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28250
Posting: 56
Dari: Kelantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-01-07 11:31


Dah lme dah tengok cerita korea.mula-mula dengan winter sonata.banyak buat koleksi. paling suka drama full house, my guardian angel dan the successful story of a bright girl. now, tengah tengok cerita silence dan rondo

Bookmark and Share

    


  Member Information For AwadahProfil   Hantar PM kepada Awadah   Quote dan BalasQuote

helmirohayakassim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22154
Posting: 84
Dari: Setiu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-01-07 11:31


saya pun minat juga cerita korea...
*Full house dan yang sewaktu dengannya lahhhhh

Bookmark and Share

    


  Member Information For helmirohayakassimProfil   Hantar PM kepada helmirohayakassim   Quote dan BalasQuote

Awadah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28250
Posting: 56
Dari: Kelantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-01-07 11:35


Right clik and save target as- tu cara nak download ah.


aja2 fighting!

Bookmark and Share

    


  Member Information For AwadahProfil   Hantar PM kepada Awadah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-01-07 12:00


Pada 28-01-07 11:17 , tero_1809 posting:

!!! QUOTE !!!

tengok lah juga..
tapi lebih minat drama jepun...
drama korea,chinese dan jepun boleh d/l
kat http://www.d-addicts.com


macam mana nak download????????????????????



kena download sofware p2p dulu..
macam bitcomet ke..bitlord ke...azureus ke..utorrent ke dll
baru boleh d/l...


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-01-07 01:39


assalamualaikum

tak lah bape minat, tapi dah roomate minat, tumpang sekaki lah tengok :-) ..sekarang ni tak habis lagi 2 episod cerita my girl..tak sempat nak tengok..tak tahu lah bila dapat tengok ending cerita tu


-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..


Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

mukminah_06
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25699
Posting: 72
Dari: malaysia

malaysia  


posticon Posting pada: 29-01-07 02:00


latest one my perempuan

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukminah_06Profil   Hantar PM kepada mukminah_06   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-01-07 01:19


cerita korea...suka yang klakar2... yang sedih2 tu tak suka sangat

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-01-07 01:29


tak suka sangat sebab pelakon nya kebanyakkan orang yang sama saja
minat sikit sikit saja
tapi ada juga cerita yang saya tengok sampai habis iaitu cerita winter sonata

Bookmark and Share

    


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 30-01-07 10:39


Minat sangat sampaikan saya boikot ceriter Melayu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

klate_girl
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.10.2006
Ahli No: 26984
Posting: 85
Dari: UM K.L

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-01-07 10:43


Cerita korea yang paling best tentunya 'Winter sonata' dah tiga kali tengok.
"All about eve" pun best juga....

.....HaNya TuHaN Yang TahU.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For klate_girlProfil   Hantar PM kepada klate_girl   Quote dan BalasQuote

Afina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26223
Posting: 219
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-01-07 12:00


Pada 30-01-07 01:29 , yusof88 posting:

!!! QUOTE !!!

tak suka sangat sebab pelakon nya kebanyakkan orang yang sama saja
minat sikit sikit saja
tapi ada juga cerita yang saya tengok sampai habis iaitu cerita winter sonata


eh2....ingatkan awak tak minat cerita korea....
.....habis awak tengok winter sonata??

Bookmark and Share

    


  Member Information For AfinaProfil   Hantar PM kepada Afina   Quote dan BalasQuote

Afina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26223
Posting: 219
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-01-07 12:10


saya minat cerita korea.....tapi tengok yang best saja...
minat gitu2 saja dr sek menengah....tapi dah roomate saya mana minat sangat korea....saya pun join sekali.....
saya minat yang ada unsur comedy....

Bookmark and Share

    


  Member Information For AfinaProfil   Hantar PM kepada Afina   Quote dan BalasQuote

starfish
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14030
Posting: 76
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-01-07 12:18


suka sangat cerita my sweet spy..best

Bookmark and Share

    


  Member Information For starfishProfil   Hantar PM kepada starfish   Quote dan BalasQuote

umi_iium
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.11.2006
Ahli No: 27261
Posting: 133
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 30-01-07 13:30


saya paling suka tengok cita storm

Bookmark and Share

    


  Member Information For umi_iiumProfil   Hantar PM kepada umi_iium   Quote dan BalasQuote

tero_1809
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.10.2005
Ahli No: 19818
Posting: 56
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-01-07 17:08


salam.
arigato tu broshahir......................
saja saja fighting untuk smuer....................
basya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For tero_1809Profil   Hantar PM kepada tero_1809   Pergi ke tero_1809's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-02-07 09:13


ana suka cerita Autum Shower, pelakon Jung Rye-Won cute sesgt2 heh! :p

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamila
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.10.2008
Ahli No: 35250
Posting: 62
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-10-08 09:48


semua cerita korea...bez lake....pelakon ye pun cute lake..hahahaha..jalan cerita dia pun best..hehehehe...lagu pun sedap di dengar....hahahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kamilaProfil   Hantar PM kepada nur_kamila   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 21-10-08 11:01


Pada 02-06-06 16:45 , faina posting:

!!! QUOTE !!!

huh..FULL HOUSE..really enjoy...sure tak boring punya...
sweet sangat cerita ini...

then..autumn in my heart....most fev...(minat dengan Won Bin)..the most chomeii!hehehe...


SEX IS ZERO... :-D


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

amna_liana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18062
Posting: 155
Dari: ipoh

blank   avatar


posticon Posting pada: 21-10-08 11:16


semua cerita korea...layannnnnnn...
tengok banyak kali pun layann...

Bookmark and Share

    


  Member Information For amna_lianaProfil   Hantar PM kepada amna_liana   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-10-08 12:13


saya suka tengok cerita korea..:-D
tapi saya tak beli cd pun..sekadar tengok kat tv ataupon..pnjam cd kawan..
bukan apa..ni kan sekadar hiburan..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

nadia_khalit
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.06.2008
Ahli No: 33692
Posting: 163
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 15:15


minat juga cerita korea ni..
cerita best winter sonata,autumn in my heart dan my perempuan dan summer scent.
tapi sbnarnyer cerita korea ni lebih kurang same saja jalan cerita dia..
tapi antara semua kita suka tengok cerita WINTER SONATA. sebab jalan cerita dia bukan sekadar kisah cinta tapi membuat penonton BEKERJA..means berfikir dan tertanye-tanya..
BARU best jadinya..
pening kepala..kalau tak paham..huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_khalitProfil   Hantar PM kepada nadia_khalit   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 15:21


cerita jepun yang menjadi favorite ana

1. One liter of tears
2. Baranona hanaya
3. Attention Plesae
4. Gokusen
5. Hana kimi
6. Winter Sonata
7. Bambino



Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» peminat cerita korea!!!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.243251 saat. Lajunya....