Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tak semestinya melakukan apa yang anda sukai tetapi menyukai apa yang anda lakukan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 31
Ahli: 0
Jumlah: 31




  Yang Masuk Ke Sini
budakbesar: 15 jam, 3 minit yang lalu
azemi: 4 hari yang lalu
Firdaus15: 11 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 14 hari yang lalu
secureofficemovers: 15 hari yang lalu
Naqiu: 21 hari yang lalu
nawfaa79: 22 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 24 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: peminat cerita korea!!!


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» peminat cerita korea!!!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh peminat cerita korea!!!

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-03-06 19:14


siapa kat sini minat drama2 korea??

mari la kita share sama-sama...apa the latest cerita yang kalian baru tengok

saya baru tengok cerita FULL HOUSE...

best juga cerita dia :-) :-di :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

oliver_twist
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20817
Posting: 84
Dari: perak

uk  


posticon Posting pada: 24-03-06 19:48


aku minat cerita fullhouse..3 kali aku ulang..hehe lagu dia best....lawak pun lawak...dan yang terbaru woderfull life

Bookmark and Share

  


  Member Information For oliver_twistProfil   Hantar PM kepada oliver_twist   Quote dan BalasQuote

Angahmuslimah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.04.2004
Ahli No: 8556
Posting: 53
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-03-06 20:50


saya pun peminat drama korea ni..tapi bk lupa tajuk cerita dia hehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For AngahmuslimahProfil   Hantar PM kepada Angahmuslimah   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-03-06 21:02


Pada 24-03-06 19:48 , oliver_twist posting:

!!! QUOTE !!!

aku minat cerita fullhouse..3 kali aku ulang..hehe lagu dia best....lawak pun lawak...dan yang terbaru woderfull life


a'ah cerita dia sedih tapi sebab lawak sangat tak jadi nak nangis :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-03-06 21:04


Me!...Minat sangat..

Kalau drama,..Full House, All About Eve, Wonderful Life, Lovers in Paris, Stairway to Heaven, Autumn in My Heart, First Love of A Royal Prince, Stained Glass, Romance dll...(banyaknya)..

Movie pula, ana minat Taegukgi dan Windstruck dll...yang lain belum tengok lagi...

tapi yang tak bestnya kalau kat tv, mereka alih suara kepada Mandarin.. So, nama watak pun jadi lain...dan tak dapatlah nak dengar bahasa Korea..huhu
[ Telah diedit oleh: SyAhEeDa pada 25-03-06 21:05 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

syanadh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.04.2005
Ahli No: 15549
Posting: 97
Dari: Tangkak

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-03-06 21:05


saya. pun minat drama korea. yang terbaru, cerita The Land.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syanadhProfil   Hantar PM kepada syanadh   Pergi ke syanadh's Website   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-03-06 21:51


saya minat juga cerita korea. Paling kelakar cerita 100 days with mr. arrogant.. best..

Bookmark and Share

  


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

nmz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5323
Posting: 226
Dari: shah alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 17:11


ana suka cerita korea..tapi tak tahu tajuk apa...tengok saja..:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nmzProfil   Hantar PM kepada nmz   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 25-03-06 17:17


Great Teacher Onizuka GTO

Bookmark and Share

  


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

wihdatul_asrar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.02.2006
Ahli No: 22976
Posting: 121
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 17:30


tak berapa minat sangat. tapi tengok juga. macam cerita memories in bali, lovers in paris.

Bookmark and Share

  


  Member Information For wihdatul_asrarProfil   Hantar PM kepada wihdatul_asrar   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 25-03-06 18:01


Pada 24-03-06 21:04 , SyAhEeDa posting:

!!! QUOTE !!!



tapi yang tak bestnya kalau kat tv, mereka alih suara kepada Mandarin.. So, nama watak pun jadi lain...dan tak dapatlah nak dengar bahasa Korea..huhu


betul 2..memang 100% setuju...
kadang-kadang nak gk dengar bahasa korea :-(

tapi sekarang ada gk sikit sbyk dah tau macam annyonghaseyo :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 18:36


Full House tu scene dia banyak sangat kat meja makan...tak best lah;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 19:15


http://www.lifeinkorea.com/Language/korean.cfm?Subject=phrases

Kalau nak tahu sikit-sikit tentang bahasa korea.. Silakanlah klik :) :di

Ahad (26 Mac) ni ada cerita My Girl & I...hehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

segerak_searah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23281
Posting: 127
Dari: Kem Sg Besi

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 25-03-06 20:33


Ana minat cerita The Hotelier dan Taegukgi...bez ooo...

Bookmark and Share

  


  Member Information For segerak_searahProfil   Hantar PM kepada segerak_searah   Quote dan BalasQuote

syahid_zul
WARGA SETIA
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5698
Posting: 535
Dari: terengganu

japan   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 22:43


Taegukgi...yang lain tak best...hero macam pondan!!


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us


Bookmark and Share

  


  Member Information For syahid_zulProfil   Hantar PM kepada syahid_zul   Pergi ke syahid_zul's Website   Quote dan BalasQuote

finas
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22936
Posting: 227
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 00:19


ana minat cerita korea...
entah la...may be lakonan mereka mantap dr orang melayu sendiri..

Bookmark and Share

  


  Member Information For finasProfil   Hantar PM kepada finas   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 26-03-06 00:30


Pada 25-03-06 17:17 , ilhammusafir posting:

!!! QUOTE !!!

Great Teacher Onizuka GTO


Assalamualaikum wbt

Great Teacher Onizuka GTO bukan cerita korea la..GTO adalah cerita jepun.Hikhikhik...

Ana minat sangat dengan cerita korea.dalam banyak-banyak cerita korea yang ana pernah tengok...paling best ialah Stairway to Heaven ;-) sedih bangat...sampai menangis2 tengok cerita ni... :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

aduka_irwana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14231
Posting: 141
Dari: dari mana nak ke mana??

mozambique  


posticon Posting pada: 26-03-06 01:41


huhuhuhu....minat sangat dengan cerita Full House...lawak ada...sedih ada....romantis pun ada....minat sangat dengan heroin dia Song Hye Kyo....tapi cerita dia memang lawak gila....

Bookmark and Share

  


  Member Information For aduka_irwanaProfil   Hantar PM kepada aduka_irwana   Pergi ke aduka_irwana's Website   Quote dan BalasQuote

humyra
Warga Rasmi
Menyertai: 09.02.2006
Ahli No: 22557
Posting: 11
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 02:20


salam...
nak menyampuk juga!! hehehe
saya memang minat cerita korea..
terutamanyA..Winter sonata...
ada sesiapa thu cerita ni??
cerita 2 saya minat sangat!!
Yoo jin dan Jun sang..

Bookmark and Share

  


  Member Information For humyraProfil   Hantar PM kepada humyra   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 03:09


banyak lagi cerita best nya....wonderful life...a love to kill...wedding campaign...dll
hihi

Bookmark and Share

  


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 10:03


peminat cerita korea semua....
jangan lupa saksikan drama yang romantis lagi menyayat hati ini..
saksikan phoenix setiap hari isnin hingga jumaat di tv2...
ada gaya jadi pengacara tak...:-di

best tau cerita tu...semua student kat sini turun nak tengok drama tu..jangan lupa saksikan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

maizan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13637
Posting: 64
Dari: Putrajaya

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 10:11


saya pun minat cita korea....tak jemu laaa kalau nak tengok banyak kali pun...
sekurang-kurangnya pelakon-pelakon dia tak la seksi macam pelakon melayu moden zaman sekarang niii...mungkin faktor cuaca takpun mungkin artis2 korea ni masih ada lagi adat ketimurannya kalau nak banding dengan artis melayu kat Malaysia...
[ Telah diedit oleh: maizan pada 26-03-06 10:13 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For maizanProfil   Hantar PM kepada maizan   Quote dan BalasQuote

dhiyaul_islam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16468
Posting: 96
Dari: sini

malaysia  


posticon Posting pada: 26-03-06 12:54


:-) minat juga tengok cerita korea..walaupon sibuk terperok dalam lab tapi masih berkesempatan mendownload cerita korea. best!! suka tengok Love Story In Harvard..comeii sangat heroin dia... :-P


-----------------
ruhban fillail wa fursan finnahar


Bookmark and Share

  


  Member Information For dhiyaul_islamProfil   Hantar PM kepada dhiyaul_islam   Pergi ke dhiyaul_islam's Website   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 12:57


Pada 26-03-06 12:54 , dhiyaul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

:-) minat juga tengok cerita korea..walaupon sibuk terperok dalam lab tapi masih berkesempatan mendownload cerita korea. best!! suka tengok Love Story In Harvard..comeii sangat heroin dia... :-P



dhiyaul_islam macamana nak download ni..
nak jugak...:-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

ilma
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14511
Posting: 247
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 12:57


minat sesangat.....jaln cerita dia tak boring...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ilmaProfil   Hantar PM kepada ilma   Pergi ke ilma's Website   Quote dan BalasQuote

oliver_twist
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20817
Posting: 84
Dari: perak

uk  


posticon Posting pada: 26-03-06 20:16


heheh love story in hervard memang best,tambah2 awek yang cun tu..dah la jadi doc,cun pula tu....hehhe best la sebab ada pengajaran,kejar cita2 dulu...hehhe
awek tu pun blakon dalam stair way to heaven juga..tapi watak jahat.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For oliver_twistProfil   Hantar PM kepada oliver_twist   Quote dan BalasQuote

syameel
Warga Rasmi
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22906
Posting: 6
Dari: malaysia

malaysia  


posticon Posting pada: 26-03-06 20:55


ANA PUN MINAT JUGAK.ESPECIALLY........CERITA SAVE YOUR LAST DANCE 4 ME.SETIAP HARI ISNIN HINGGA JUMAAT,9.30 MLM NTV7.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syameelProfil   Hantar PM kepada syameel   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-03-06 20:58


minat sangat

Bookmark and Share

  


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

NurArisha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.03.2005
Ahli No: 15005
Posting: 278
Dari: Wangsa Maju, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 21:34


Saya pun tengok cerita korea..best jalan cerita dia..

Saya ni suka cerita orang asia (Malaysia, Korea, Japan, China)..sebab budaya yang dibawa dalam ceritanya tidak teruk macam cerita barat..

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurArishaProfil   Hantar PM kepada NurArisha   Pergi ke NurArisha's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 21:38


full house>>
best laa....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

raudhahIzzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14516
Posting: 216
Dari: Jazirah Lukluk

PulauPinang  


posticon Posting pada: 26-03-06 21:38


Pada 26-03-06 03:09 , nabilpoyo posting:

!!! QUOTE !!!

banyak lagi cerita best nya....wonderful life...a love to kill...wedding campaign...dll
hihi


salam alaik...

ana pun di antara peminat serita korea..salah satunya adalah.."wonderful life"
ana baru sahaja menontonnya....memang banyak adegan yang emnarik dalam cerita tu...
especially masa anaknya jatuh sakit...leukimia....semua orang susah hati terutamanya ibu bapa dia...
paling best, masa Shen Yuan mula sedar yang dia dah jatuh cinta dengan isterinya, Shi Zhen....

part2 akhir, memang sedih sangat...huhuhu..!!!
pewndek kata jangan lupa menyaksikan nya....memamng wonderful life...menjadikan hidup ni wonderful....
:-)


-----------------
Sesungguhnya tanggungjawab melebihi masa yang ada....maka berjuanglah untuknya!!!


Bookmark and Share

  


  Member Information For raudhahIzzahProfil   Hantar PM kepada raudhahIzzah   Quote dan BalasQuote

raudhahIzzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14516
Posting: 216
Dari: Jazirah Lukluk

PulauPinang  


posticon Posting pada: 26-03-06 21:55


salam alaik...

salah satu cerita korea yang menarik lagi ialah....FULL HOUSE>>>
memang best sangat...!!!kadang-kadang sampai tak sedar episod tersebut telah membuat kan penontonnya menangis....memang mengharukan....

Li Yeung Zhi and Han Ji en....cerita menggmbrkn lelaki memng tidak ramai yang tahu dan pandai emluahkan perasaan....mereka nak perempuan tahu dengan sendirin ya...tapi mereka tak mempamerkan kasih sayang dan cinta itu sendiri...
perempuan pula mengharapkan lelaki melafazkan kata-kata azimat yang memng kaum wanita ingin mendengar dprd mulut kaum adam sendiri...
tapi nak buta macam mana itulah lumrah kehidupan....

ana kalau dah meminati sesuatu emmng akan ingat dan hafal....
alhamdulillah sama juga dalam study....minat tentu boleh buat....

well, kita tengok cerita korea atau cerita apa-apa sahaja sekalipun, mesti cuba refklek dengan kehidupan kita seharian dan hubungan dengan orang-orang tersayang seperti keluarga, sahabat2..jiran...saudara mara..dan suami dan lain2 lagi....

setakat itu dulu....

maa'salamah....
ilalliqa'.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For raudhahIzzahProfil   Hantar PM kepada raudhahIzzah   Quote dan BalasQuote

nurul09
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.03.2006
Ahli No: 23223
Posting: 91
Dari: shah alam

PulauPinang  


posticon Posting pada: 27-03-06 11:42


minat sangat cita korea..paling best full house la....lawak sangat!cite2 lain macam 100 days with mr arrogant,my love pattzi dll...terbaru tengok cerita sassy girl chun hyang..best sangat!lagu2 dia pun best...suka sangat Kalau jae won(hero wonderful life) dan rae won(hero love in harvard..)berlakon..dah la kiut..hehehe..sekarang ngah layan..my lovely sam soon.. :-di :lol: :lol:
[ Telah diedit oleh: nurul09 pada 06-04-06 15:59 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul09Profil   Hantar PM kepada nurul09   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 14:25


ada jugak posting ni ek...nak join sekali..
saya pun minat cerita korea ni..paling best cerita stairways to heaven..fuhh..sedih betul cerita tu..terharu pun ada...100 days with mr arrogant pun best..winstruck,sekarang ni save the last dance for me..(betul ke?) :-P


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 15:05


assalamualaikum

nak cakap minat sangat tak lah juga, tapi dah roomate buka tumpang sekali lah tengok sementara rest kejap..
cerita korea paling terbaru yang sempat tengok cerita Full house, best juga ceritanya

wassalam :-)


-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..


Bookmark and Share

  


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

airah77
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20959
Posting: 158
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 15:10


saya pun minat juga tapi tak ikuti sangat ...jangan lupa siri baru yang akan muncul pada malam ni di 8tv 8.30 malam my love sam soon dan The Mischievous Prinncess (4 April) heroin cerita ni sama dengan phoenix.

wassaalam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For airah77Profil   Hantar PM kepada airah77   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 15:11


wah,ada juga yang minat cerita korea...saya pun minat jugak...minat cerita winter sonata,autumn in my heart,wonderful life(shin bi yang cute),save your last dance...,hotelier,my sister in law,erm..banyak lagi la,dah tak tersebut...tapi yang latest sekali save your last dance kat ntv7..

Bookmark and Share

  


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 15:13


hah,cerita phoenix pun memang best..betul kata setanggisyurga tu...cerita itu menyentuh hati dan emosi...jom kita sama-sama saksikan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-03-06 15:08


setakat ni... Winter Sonata is dah best...

Bookmark and Share

  


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

dya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22768
Posting: 27
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-04-06 20:42


Pada 25-03-06 17:30 , wihdatul_asrar posting:

!!! QUOTE !!!

tak berapa minat sangat. tapi tengok juga. macam cerita memories in bali, lovers in paris.





ana minat juga......... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For dyaProfil   Hantar PM kepada dya   Quote dan BalasQuote

wanie85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.03.2006
Ahli No: 23417
Posting: 190
Dari: uk

Selangor  


posticon Posting pada: 01-04-06 21:19


SAYA MINAT CHERITA KOREA....YEHAA!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For wanie85Profil   Hantar PM kepada wanie85   Quote dan BalasQuote

muslim_boy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.03.2006
Ahli No: 23728
Posting: 142
Dari: Kota Bharu Bandaraya Islam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-04-06 17:18


assalamualaikum

saya pun minat jugak cerita FULL HOUSE,
best!!!!!!!!!!!
lawak benor cerita dia,
drama jepun pun saya tengok juga,
anime pun sama

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslim_boyProfil   Hantar PM kepada muslim_boy   Quote dan BalasQuote

yuiummi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16610
Posting: 58
Dari: Jay Bee

Johor  


posticon Posting pada: 02-04-06 17:27


minat cerita FULL HOUSE..lagu pun bestt....

Bookmark and Share

  


  Member Information For yuiummiProfil   Hantar PM kepada yuiummi   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-06 18:46


minat heheh... aresso? hehhe

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

muslim_boy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.03.2006
Ahli No: 23728
Posting: 142
Dari: Kota Bharu Bandaraya Islam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-04-06 18:50


Pada 02-04-06 18:46 , muslimah_johor posting:

!!! QUOTE !!!

minat heheh... aresso? hehhe


hehe
muslimah johor begitu minat dengan full house
drama apa lagi yang awak tengok?

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslim_boyProfil   Hantar PM kepada muslim_boy   Quote dan BalasQuote

sib_hus
Warga Rasmi
Menyertai: 30.03.2006
Ahli No: 23842
Posting: 4

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-04-06 15:54


saya pun suka sangat cerita full house..kelakor!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For sib_husProfil   Hantar PM kepada sib_hus   Quote dan BalasQuote

bintang_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17417
Posting: 77
Dari: uitm shah alam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-04-06 16:34


ana minat semua cerita korea... lagi2 short stories macam my tutor friends, 100 days with mr.arrogant dan macam-macam lagi la...semua best2 belaka. Kenapa malaysia tak boleh buat cerita-cerita macam tu ek?

Bookmark and Share

  


  Member Information For bintang_cahayaProfil   Hantar PM kepada bintang_cahaya   Quote dan BalasQuote

sharulnira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.02.2006
Ahli No: 22473
Posting: 48
Dari: dunia yang fana

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-04-06 12:36


tumpang bagi pendapat...
saya suka wintwr sonata dan full house
sekian...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sharulniraProfil   Hantar PM kepada sharulnira   Quote dan BalasQuote

arinie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.07.2005
Ahli No: 17125
Posting: 56
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-04-06 14:07


saya m,emang minat cerita korea.Misalnya cerita phonex.saya selalu menontonnya apabila balik pada kuliah. Sebab jalan ceritanya menarik dengan unsur2 kehidupan kita di mana orang berada menindas orang miskin.Dan ada jugak unsur percintaan...... dan sebagainya lah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For arinieProfil   Hantar PM kepada arinie   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 15:20


saya²..hehehhe :-di


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 15:23


suka...suka...

Bookmark and Share

  


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

Masyira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.10.2005
Ahli No: 20190
Posting: 66
Dari: IIUM

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 15-04-06 17:36


yup, um fan wit korean story...i like it very much...dunno why..full wit emotion hehe....banyak cerita daa tengok...nak bgtaw kat sini nanti banyak sangat...xterkira...sampai ada certain2 title daa lupa...so sorry ok...=) but what can i say is um fan wit korean story...=)

Bookmark and Share

  


  Member Information For MasyiraProfil   Hantar PM kepada Masyira   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 15-04-06 19:17


suka cerita all about eve dan hotelier..agaknya. :-di


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-04-06 19:37


***************************
Annyong haseyo?

*************************

Bookmark and Share

  


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 15-04-06 20:55


Tema lebih kurang sama saja semua....
Lebih kurang macam cerita drama Melayu saja...
Ops...
jangan marah :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-06 21:52


..kalau boleh dielakkan...insyaAllah...doakanku kengkwn... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

ilham_thahurah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16605
Posting: 207
Dari: sumatera-malaysia-London

indonesia  


posticon Posting pada: 15-04-06 22:39


saya suka cerita autumn in my heart and wonderful life....cerita wndrfl life bni best sangat-sangat tengok ar...sebab ada watak budak kecik...sampai nangis dbuatnyer..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ilham_thahurahProfil   Hantar PM kepada ilham_thahurah   Quote dan BalasQuote

shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2006
Ahli No: 22741
Posting: 167
Dari: bumi Allah

georgia  


posticon Posting pada: 15-04-06 23:52


Pada 13-04-06 15:23 , jutawanmuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

suka...suka...


samelaa kita.. :-di

p/s:minat winter sonata..sebab kawan2 cakap wajah saya memang seiras macam hero dia tu..huhu..agaknyala.. :-di :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For shattirProfil   Hantar PM kepada shattir   Quote dan BalasQuote

nur_namia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21203
Posting: 193
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-04-06 00:39


emm cerita yang best 'My Boyfriend is type B' ..not bad..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_namiaProfil   Hantar PM kepada nur_namia   Quote dan BalasQuote

finas
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22936
Posting: 227
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-04-06 13:27


wah..
cerita korea..
best woo...
ana ska autumn,winter,wnderfl life..hotelier,love stry in harvd,full house..
banyak lagi la..
best...
yang paling best autumn in my heart..sebab cerita dia paling sedih..


p/s:tak missed beli cd...hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For finasProfil   Hantar PM kepada finas   Quote dan BalasQuote

fazira
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.10.2005
Ahli No: 20050
Posting: 36
Dari: senai

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-04-06 13:31


full house bestnya

Bookmark and Share

  


  Member Information For faziraProfil   Hantar PM kepada fazira   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 17-04-06 09:26


yang terbaru,my lovely sam son..best betul cerita tu...wajib tengok sebelum start study... :-di heheheh..
tapi saya paling suka stairway to heaven..terharu dan sedih sangat sebab kesetiaan pada perempuan yang dia cintai..walaupun perempuan tu buta,dia sanggup terima,temani isteri dia walaupun tahu isterinya tak dak harapan utuk hidup,setia hingga isteri dia meninggal..isk..iskk..sedih..
tapi dalam dunia realiti,ada lagi ke lelaki yang macam tu?
:-?


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -
[ Telah diedit oleh: aieyda pada 07-06-06 12:59 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 17-04-06 11:13


banyak gila cerita korea yang aku mnat. tapi banyak dah lpe dah tajuknye......... full house,stained glass,pheonix,mr. ramance, la bvyk lagi la.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 17-04-06 11:14


aah my lovely sam soon pun ana suka tengok juga.......stairway to heaven pun aku mnat juga!!!!!!!!!!    mnat gila cerita korea

Bookmark and Share

  


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 17-04-06 11:15


aku dengar cerita baru nak keluar. uih tak sabarlak

Bookmark and Share

  


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

nurul09
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.03.2006
Ahli No: 23223
Posting: 91
Dari: shah alam

PulauPinang  


posticon Posting pada: 17-04-06 11:23


wah..tak sangka ya..ingatkan orang perempuan saja yang layan cita korea..rupa-rupanya ada juga peminat lelaki ..hehehe..my lovely sam soon...jin-heon yang cute dan sam soon yang chubby...erm,even tak tengok dr awal,cerita tu memang best lah!

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul09Profil   Hantar PM kepada nurul09   Quote dan BalasQuote

pu3_umairah
Warga Rasmi
Menyertai: 11.04.2006
Ahli No: 24112
Posting: 7
Dari: unikl micet (malaysian institute of chemical and bioengineering tech....)

Perlis  


posticon Posting pada: 18-04-06 14:14


cerita korea ni agak sopan sikit agaknya...
banding dengan cite2 holywood....

Bookmark and Share

  


  Member Information For pu3_umairahProfil   Hantar PM kepada pu3_umairah   Quote dan BalasQuote

pu3_umairah
Warga Rasmi
Menyertai: 11.04.2006
Ahli No: 24112
Posting: 7
Dari: unikl micet (malaysian institute of chemical and bioengineering tech....)

Perlis  


posticon Posting pada: 18-04-06 14:18


cerita korea ni agak sopan sikit agaknya...
banding cerita holywood....


-----------------
salam ukhwah...


Bookmark and Share

  


  Member Information For pu3_umairahProfil   Hantar PM kepada pu3_umairah   Quote dan BalasQuote

nurulXzinnirah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.04.2006
Ahli No: 23894
Posting: 25

blank   avatar


posticon Posting pada: 18-04-06 15:28


emmm memang best..kita suka sangat tengok cerita korea..baru-baru ni cerita My Lovely SamSoon...kekakar,jangan lupa tengok//TV8.at 8.30..Ca yok//

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurulXzinnirahProfil   Hantar PM kepada nurulXzinnirah   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 20-04-06 00:03


Minat yang jiwang saja la. Kalau jiwang, cerita dari Zimbabwe pun jadi best...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

a_aliyya
Warga Rasmi
Menyertai: 20.02.2005
Ahli No: 14561
Posting: 15
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-04-06 00:57


Pada 20-04-06 00:03 , fahim posting:

!!! QUOTE !!!

Minat yang jiwang saja la. Kalau jiwang, cerita dari Zimbabwe pun jadi best...



emm..... :-di :-di :-di


-----------------
~ Yakinlah hidUp Ini aMAt inDAh jikA seGALANya keRAna ALLAH.......~


Bookmark and Share

  


  Member Information For a_aliyyaProfil   Hantar PM kepada a_aliyya   Quote dan BalasQuote

cynognathus
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 907
Posting: 143
Dari: ~baNdarTeriNdah + BandaRtErmusNah~

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-04-06 02:04


err cerita jiwang saja??

korea? huh.. best juga.. ikutla..

Bookmark and Share

  


  Member Information For cynognathusProfil   Hantar PM kepada cynognathus   Pergi ke cynognathus's Website   Quote dan BalasQuote

airah77
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20959
Posting: 158
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-06 09:49


phoniex hari akhir...siapa ikuti cerita tu jangan lupa?

Bookmark and Share

  


  Member Information For airah77Profil   Hantar PM kepada airah77   Quote dan BalasQuote

wieda
Warga Rasmi
Menyertai: 23.09.2005
Ahli No: 19266
Posting: 5

blank   avatar


posticon Posting pada: 20-04-06 11:18


sad love stry....sedih...uwaaa

Bookmark and Share

  


  Member Information For wiedaProfil   Hantar PM kepada wieda   Quote dan BalasQuote

Suzanah
Warga Rasmi
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19669
Posting: 1
Dari: uum

Sabah  


posticon Posting pada: 23-04-06 11:48


tap sukalah

Bookmark and Share

  


  Member Information For SuzanahProfil   Hantar PM kepada Suzanah   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-04-06 12:30


**************************************


생일축하 합니다~ 생일 축하 합니다~ 생일 축하해요~~
생일축하 합니다~ 생일 축하 합니다~ 생일 축하해요~~
생일축하 합니다~ 생일 축하 합니다~ 생일 축하해요~~

**********************************


-----------------
sahabatku..jika hari ini aku terlalu gembira,sedarkn aku dengan amaran2 allah..jika ku bersedih tanpa kata,pujuklah aku dengan tarbiyah pencipta..



Bookmark and Share

  


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 24-04-06 15:35


minat sangat cerita korea.the latest yang love in harvard tapi tak best sangat.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

nurul09
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.03.2006
Ahli No: 23223
Posting: 91
Dari: shah alam

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-04-06 15:42


siapa2 tengok cerita phoenix before cerita sad love story?
saya tengok cerita tu,..yang sadisnya,tak tengok ending...
boleh cerita bagaimana ending phoenix tu?zhiyun still dengan shixun atau masing-masing bawa haluan sendri?anybody???


-----------------
Demi masa.... Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian kecuali orang-orang yang beriman serta beramal soleh dan berwasiat (ingat-mengingatkan) dengan kebenaran.
[ Telah diedit oleh: nurul09 pada 12-09-06 08:58 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul09Profil   Hantar PM kepada nurul09   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-04-06 18:39


***********************

cerita oh feel young!!!
cerita ni lagi best...
hehehe hero dia agak pendek la
banding dengan hero kedua tapi dia still comel...
siapa yang tak tengok lagi cerita
ni baik tengok...:di
Kalau tengok cerita ni..Kalau ada bab
hero dia tersenyum mesti kita turut tersenyum juga...
tanpa kita sedar pun yang kita tersenyum tuu...:di:di
saya tak suka cerita-cerita sedih..uhuhuhu
suka cerita lawak2..hahaha

*********************************

Bookmark and Share

  


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-04-06 18:53


em..suka..
kalau dulu xlari jauh dari tv..
tapi sekarang dah jarang tngok...
so..tak tahu la..cerita apa yang popular sekarang ni...
cerita yang pling best..winter sonata...kan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 16-05-06 15:14


Pada 26-03-06 02:20 , humyra posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
nak menyampuk juga!! hehehe
saya memang minat cerita korea..
terutamanyA..Winter sonata...
ada sesiapa thu cerita ni??
cerita 2 saya minat sangat!!
Yoo jin dan Jun sang..



minat2!!!

ni lah 1st cerita korea yang saya tengok dan still my favourite! memang best & memikat hati..melalui cerita ni juga saya terus minat korean series.. :-)


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

  


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 16-05-06 15:18


Pada 29-03-06 15:08 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

setakat ni... Winter Sonata is dah best...


setuju! :-di


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

  


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 16-05-06 15:35


ni antara yang saya tengok dan memang best..

- winter sonata (most fav)
- autumn in my heart
- all about eve
- all in ( best)
- my love patzzi
- the successful story of a bright girl
- phoenix
- stairway to heaven
- sad love story (sekarang ni)
- hotelier
- present
- full house
- sumthing about 1%
- friends

emmtu lah antara yang ingat.. :-)


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

  


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

wan_andmawaddah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22771
Posting: 361
Dari: tanah permaisuri

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-05-06 04:32


Pada 16-05-06 15:18 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-03-06 15:08 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

setakat ni... Winter Sonata is dah best...




ana pun setuju...winter sonata memang terbest la :-)
full house dengan autumn in my heart pun best juga...

Bookmark and Share

  


  Member Information For wan_andmawaddahProfil   Hantar PM kepada wan_andmawaddah   Quote dan BalasQuote

teru_teru_bozu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14371
Posting: 177
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-05-06 11:05


Pada 16-05-06 15:35 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

ni antara yang saya tengok dan memang best..

- winter sonata (most fav)
- autumn in my heart
- all about eve
- all in ( best)
- my love patzzi
- the successful story of a bright girl
- phoenix
- stairway to heaven
- sad love story (sekarang ni)
- hotelier
- present
- full house
- sumthing about 1%
- friends

emmtu lah antara yang ingat.. :-)


tambah sikit...filem korea...
my little bride girl
my tutor friend...

banyak lagi sampai xingt tajuk dah..teru pun minat




-----------------
"Hidup ini seperti mengupas kulit bawang, sekali anda mengupas kulitnya,sesekali air mata anda akan mengalir menitis ke bumi"


Bookmark and Share

  


  Member Information For teru_teru_bozuProfil   Hantar PM kepada teru_teru_bozu   Quote dan BalasQuote

aihara
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2006
Ahli No: 24460
Posting: 12
Dari: Seremban -- Jelebu

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-06 10:04


saya minat!!!! ..cerita jopon pun minat!!.....tak banyaK yang tengok...tapi cerita korean banyak yang BEst..dan buat kita ngalir ayor mateee....saya dah nengok A MOMENT 2 REMEMBER, WINDSTRUCK, MY SASSY GIRL, DADDY LONG LEG, LOvE SORY IN HARVARD, WINTER SONATA, AUTUMN, 100DAY WIF MR ARROGANT, TOO BEAUTIFUL TO LIE, ..semua cerita korean ini sumeeee BEST!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For aiharaProfil   Hantar PM kepada aihara   Pergi ke aihara's Website   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-05-06 10:17


ana-asaiyok....
ukhwah chayok!!!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

nurkasih87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3434
Posting: 133
Dari: Kemaman!..

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-05-06 12:09


sekarang kat 8TV.. cter full hOuse.. kelakar.. Xpuas tngok, walaupun dah ulang siiar...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkasih87Profil   Hantar PM kepada nurkasih87   Pergi ke nurkasih87's Website   Quote dan BalasQuote

suntikan_srikandi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16483
Posting: 95
Dari: Selangor

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-06 12:44


saya suka cerita korea sebab dialognya awak la berbanding cerita jepun yang agak skema....

saya suka cerita hardtack teacher and star candy...sekarang kat ntv7 tu...suka tengok kesungguhan Tae in nak ngorat cikgu biskut dia...

then, cerita sang doo lets go to school...drama 1st rain, best sebab part dia dengan anak dia boleh buat nangis...

banyak lagi yang saya suka....tapi yang lawak2 laa...kalau jiwang2 sangat saya kurang sikit...


-----------------
Anjing Menyalak, Khalifah Tetap Lalu....>> Menunggu Putih Gagak Hitam, Buntar-buntar Daun Lalang, Luas-luas Daun Merunggai, Sampai Tumbuh Daun Cindapung...>


Bookmark and Share

  


  Member Information For suntikan_srikandiProfil   Hantar PM kepada suntikan_srikandi   Pergi ke suntikan_srikandi's Website   Quote dan BalasQuote

saljuputih83
Warga Rasmi
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24512
Posting: 10
Dari: kel

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-05-06 14:44


ada satu cita ini, my little bride sedap juga. tak boring

Bookmark and Share

  


  Member Information For saljuputih83Profil   Hantar PM kepada saljuputih83   Quote dan BalasQuote

saljuputih83
Warga Rasmi
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24512
Posting: 10
Dari: kel

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-05-06 14:49


ana pun minat cita korea, ada satu cita ini my little bride. best juga tak boring.

Bookmark and Share

  


  Member Information For saljuputih83Profil   Hantar PM kepada saljuputih83   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-05-06 15:00


sesiapa minat cerita korea boleh la pergi website ini

cite korea

sila² :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sap
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12856
Posting: 13
Dari: bangi

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-05-06 09:59


memang minat cerita korea(FULL HOUSE)..tapi la ni pun tak sempat habis tengok.banyak sangtlh...sempat tak tengok 'the sad sonata' petang2 kat tv2...sedih ar...tengok ar kalau sempat...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sapProfil   Hantar PM kepada sap   Quote dan BalasQuote

sofea_soleha
Warga Rasmi
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3196
Posting: 7
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 09:03


saya pun suka tengok cerita korea

Bookmark and Share

  


  Member Information For sofea_solehaProfil   Hantar PM kepada sofea_soleha   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 10:51


cerita Full House dah tengok... sekarang tengok cerita "The sad sonata". Huhuhu.... Dulu biasa-biasa saja dengan cerita korea ini...last2 suka juga... :-di


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

  


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 10:54


Nak cari web yang boleh download cerita "The sad Sonata"...ada sesiapa tau??


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

  


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

idaphg
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22532
Posting: 26

Pahang  


posticon Posting pada: 02-06-06 13:10


Pada 02-06-06 10:54 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

Nak cari web yang boleh download cerita "The sad Sonata"...ada sesiapa tau??



betul kata niza_ati tu. ada tak sesiapa kat Ukhwah ni yang tau tentang website yang boleh download lagu tema 'sad sonata' tu. cerita dia memang best lah. sedih juga.


-----------------
Ingati Allah hati Tenang


Bookmark and Share

  


  Member Information For idaphgProfil   Hantar PM kepada idaphg   Quote dan BalasQuote

emma83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.06.2004
Ahli No: 9733
Posting: 36
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 14:33


saya pun tengok cerita korea..The Sad Sonata..best..sedih..

Bookmark and Share

  


  Member Information For emma83Profil   Hantar PM kepada emma83   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3081
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 15:32


antum in my heart..best sangat....

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 15:35


Pada 02-06-06 15:32 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

antum in my heart..best sangat....


setuju² :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» peminat cerita korea!!!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.233193 saat. Lajunya....