Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika tak dapat menjadi paus gagah di lautan, jadilah keli lincah di sungai

-- Dari Buku Revolusi Mental

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 2 hari yang lalu
wyd1014: 10 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 20 hari yang lalu


Sukan dan Riadah
Topik: minat GAME apa??


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sukan dan Riadah
    »» minat GAME apa??

Please Mendaftar To Post


Oleh minat GAME apa??

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 06:20


sahabat semua minat video apa?? tak kira la PC ke, PS ke, nGage ke janji ia adalah game..

kalau tanya s... saya suko main TOTAL CHAMPIONSHIP MANAGER dan need for speed mostwanted.... anda??


-----------------
http://www.stormreaders.net/putraborneo


Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 06:55


saya suka solitaire......spider solitaire pun ok..... kalau tak main game gumma... ala katak pengotor yang suka ludah2 itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

wanie85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.03.2006
Ahli No: 23417
Posting: 190
Dari: uk

Selangor  


posticon Posting pada: 22-03-06 07:58


saya suka main teng teng....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wanie85Profil   Hantar PM kepada wanie85   Quote dan BalasQuote

wanie85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.03.2006
Ahli No: 23417
Posting: 190
Dari: uk

Selangor  


posticon Posting pada: 22-03-06 08:56


game gumma...katak yang ludah2 belon2 kecik tu ke??yang kita kena tembak2 tu..kalau begitu,saya pun pernah main..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wanie85Profil   Hantar PM kepada wanie85   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-03-06 05:11


suka main call of duty...tapi tak boleh ngadap lelame..nanti pening boleh muntah....

p/s: jarang men game dah sekarang ini....tak sempat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

spaghetigoreng
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2006
Ahli No: 22680
Posting: 134
Dari: bumi Allah

uk  


posticon Posting pada: 23-03-06 05:38


sim city 4..teringat cita2 asal nak jadi town-planner..game yang amat best nian, sampai kena uninstall dari pc ni sebab melalaikan sangat..heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For spaghetigorengProfil   Hantar PM kepada spaghetigoreng   Pergi ke spaghetigoreng's Website   Quote dan BalasQuote

fathiahMohdZamani
Warga Rasmi
Menyertai: 13.03.2006
Ahli No: 23408
Posting: 13
Dari: utm

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-03-06 09:35


wannie85.bukan gumma la...zuma.hehe.yang katak tembak belon itu........paling ana minat.pac-man...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fathiahMohdZamaniProfil   Hantar PM kepada fathiahMohdZamani   Quote dan BalasQuote

alin1605
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10792
Posting: 281
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-03-06 14:29


assalamualaikum wbt...

alin suka game letter linker...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-03-06 15:37


pro evolution soccer!best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-03-06 21:36


best juga itu sim city.... member asik kutuk saja bila bandar saya bankrup.. hahaha..
main itu boleh tapi jangan leka :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 23-03-06 22:10


saidina dan chess

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

khairuzzaman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14729
Posting: 252
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-03-06 04:03


saya suka main permainan yang real dan play-in-team game...
macam bolasepak, badminton, takraw.. (tutup aurat wajib)
amat digalakkan dalam Islam...
menyihatkan badan, mengeratkan ukhwah dll...

jom turun padang..
jangan ngadap komp saja.. hehe
tak elok untuk mata... ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairuzzamanProfil   Hantar PM kepada khairuzzaman   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 24-03-06 05:01


ni untuk game indoor saja ke? saya suka main bola tampar...boleh test kekuatan tangan...hehe..selain tu sebagai latihan tangan, senang kalau nak tampar orang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-03-06 22:09


boleh la.. indoor ke outdoor ke.. kita luas kan pemikiran kita, heheh

saya kalau dok luar main bola la.. apa lagi.hehe.. tapi sekarang kadang-kadang petang2 penat nak main kitorang layan sukan baru.. FUTSAL... heheheh.. lepas isya` saja ajak pak imam main futsal :di hehe... dalam dewan best sikit.. tak kena ujan.. hehehe... cita2 saya nak bukak gelanggang futsal 8 padang.. syarat nak masuk tutp aurat.. :di

ermm yang lain itu badminton dan hoki agaknya :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 25-03-06 06:28


ajak imam main futsal???hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

zaidharithah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.03.2006
Ahli No: 23661
Posting: 198
Dari: In thE WoRlD

macedonia  


posticon Posting pada: 25-03-06 08:33


assalamualaikum,
ana suka main game naruto la
tapi tak pernah ada cd
ada satu saja he.....he...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidharithahProfil   Hantar PM kepada zaidharithah   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 19:18


Pada 25-03-06 06:28 , jutawanmuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

ajak imam main futsal???hehe


boleh apa.... imam yang muda2... yang veteran tak nak ada...heheheh


-----------------
http://www.stormreaders.net/putraborneo


Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

Hamas_Ayasy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.03.2006
Ahli No: 23542
Posting: 128
Dari: Al-Ardhu

Perak  


posticon Posting pada: 25-03-06 20:35


saya suka game bola he he..fifa,pro evolution dan banyak lagi la

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hamas_AyasyProfil   Hantar PM kepada Hamas_Ayasy   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 20:46


first person shooter, stategi & football....kiranya semua game eden layan...need 4 speed underground dah habis eden main...red alert..halo...yuri revenge...grand thief auto...half life..counter strike..and now tengah layan conflict vietnam & pro evolution soccer... GAMER ALL THE WAY....

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-03-06 23:11


orang layan need 4 speed most wanted sekarang lah... uhuhuhuh

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-03-06 04:44


orang sekarang ni masih 'gila' game bola...
tak kira PS1 ke PS2 ke..
apa kata sepanduk bola...(makan bola tidur bola)

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 31-03-06 20:56


oic..hmmm....tak sangka encik akwa kita berminat dalam permainan game bola ya??hihi..itu satu pencapain yang memuaskan...walaupun beliau xla kelihatan selalu trn di padang bola..akan tetapi beliau masih meminati sukan arena bola sepak ini...tahniah kepada encik akwa..hhihihihihihihi ;p



(p/s : err..betul ke suka main game bola?? ;p )

Bookmark and Share

    


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-03-06 22:22


Pada 31-03-06 20:56 , rafieq posting:

!!! QUOTE !!!

oic..hmmm....tak sangka encik akwa kita berminat dalam permainan game bola ya??hihi..itu satu pencapain yang memuaskan...walaupun beliau xla kelihatan selalu trn di padang bola..akan tetapi beliau masih meminati sukan arena bola sepak ini...tahniah kepada encik akwa..hhihihihihihihi ;p



(p/s : err..betul ke suka main game bola?? ;p )


xkanla nak main PS1 @ PS2 kat padang agaknya!!!
ada logik ke????


-----------------
bekerjalah bersungguh-sungguh seolah-olah hidup selama-lamanya,beribadatlah dengan ikhlas seolah-olah mati esok hari.


Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-06 12:36


online game..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-06 12:36


online game..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

segerak_searah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23281
Posting: 127
Dari: Kem Sg Besi

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-04-06 22:02


Ana suka game yang berorientasikan strategi. Contohnya macam, Command & Conquer General, Zero Hour, Civilization, Red Alert dan sebagainya..fuhh, bez tak terhingga. Pernah main game sampai subuh esoknya...hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For segerak_searahProfil   Hantar PM kepada segerak_searah   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 02-04-06 22:20


suka main game worms armagenddon

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

mieIKIM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2006
Ahli No: 23916
Posting: 318
Dari: Anyway UnAvailable

italy   avatar


posticon Posting pada: 03-04-06 00:12


maple story,on the run,suka lumba2 kereta sampai habis fuel.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mieIKIMProfil   Hantar PM kepada mieIKIM   Pergi ke mieIKIM's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 03-04-06 00:15


catur...main dengan abang saja...tapi, bila kalah, nangis

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

mieIKIM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2006
Ahli No: 23916
Posting: 318
Dari: Anyway UnAvailable

italy   avatar


posticon Posting pada: 03-04-06 00:18


menangis?erm..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mieIKIMProfil   Hantar PM kepada mieIKIM   Pergi ke mieIKIM's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-04-06 00:20


nangis?.. :di

dulu minat main game bola dengan game kereta...
sekarang ni..dah kurang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

mieIKIM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2006
Ahli No: 23916
Posting: 318
Dari: Anyway UnAvailable

italy   avatar


posticon Posting pada: 03-04-06 01:03


ps : berhati2 dengan game yang menghina islam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mieIKIMProfil   Hantar PM kepada mieIKIM   Pergi ke mieIKIM's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 03-04-06 01:05


Pada 03-04-06 00:18 , mieIKIM posting:

!!! QUOTE !!!

menangis?erm..


haha..menangis la sebab kena kutuk tak reti main..


-----------------
Irhamni Ya Allah, kekalkan rasa kehambaan ini agar tidak ku berpaut pada dahan yang rapuh, agar tidak ku mengharap pada purnama…


Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 03-04-06 21:25


game stealth, macam splinter cell, metal gear solid, thief, game jedi.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

kukumalu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23948
Posting: 77
Dari: upm

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-04-06 21:54


kita mnat boling...Kalau main kengkadang tak hingat dunia...huhuu
itulah manusia...mudah lupa dunia...aku insan biasa...huhuuu

Bookmark and Share

    


  Member Information For kukumaluProfil   Hantar PM kepada kukumalu   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-04-06 02:45


bowling??? peh best jugak itu..tapi kalau masuk longkang memang sedih lah.. guhuhhuhuhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-04-06 02:45


ermmm..sesiapa yang tau adde tak game baru MANAGER yang h keluar?? apa tajuk nya??? :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-04-06 18:14


saya minat sangat game ni:CARMEN SANTIAGO..siri detektif!tapi..kena selesaikan latihan2 grammar..english..
masih simpan cd nya..tapi, tak boleh nak main dah..sebab hanya boleh guna pada microsoft 98 sahaja..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

cheekmate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2005
Ahli No: 16664
Posting: 287
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-04-06 18:25


FIFA manager!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For cheekmateProfil   Hantar PM kepada cheekmate   Pergi ke cheekmate's Website   Quote dan BalasQuote

yanokage
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20839
Posting: 275
Dari: SMK (A) Al-Irshad

PulauPinang  


posticon Posting pada: 05-04-06 19:51


fifa 06 ... boleh main manager sekali ... tapi paling suka main harvest moon dengan Naruto : Uzumaki Ninden dan ninja Council

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanokageProfil   Hantar PM kepada yanokage   Pergi ke yanokage's Website   Quote dan BalasQuote

yanokage
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20839
Posting: 275
Dari: SMK (A) Al-Irshad

PulauPinang  


posticon Posting pada: 05-04-06 19:54


Pada 23-03-06 05:38 , spaghetigoreng posting:

!!! QUOTE !!!

sim city 4..teringat cita2 asal nak jadi town-planner..game yang amat best nian, sampai kena uninstall dari pc ni sebab melalaikan sangat..heheh


betul tuuu ... dulu result aku truk sikit pasal game ni lah ... sekali main ... sampai tak tidur selalu ... last2 .. saya patahkan saja game tuu ..


-----------------
"Whenever there is justice, There is a life" ... HUndred Beast Sentai ! Gaoranger !!


Bookmark and Share

    


  Member Information For yanokageProfil   Hantar PM kepada yanokage   Pergi ke yanokage's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-04-06 14:03


game gumma, teng-teng, red alert, star wars, best2.. :-di


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

jasadkudisini
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2006
Ahli No: 25763
Posting: 221
Dari: sinGgaHsaNa..

germany   avatar


posticon Posting pada: 30-09-06 15:59


saya suka main komputer..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For jasadkudisiniProfil   Hantar PM kepada jasadkudisini   Pergi ke jasadkudisini's Website   Quote dan BalasQuote

alin1605
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10792
Posting: 281
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-10-06 11:21


assalamualikum wbt...

minat game yang memaparkan reality life macam Mall Tycoon..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

jauhtapi_dekat
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.11.2006
Ahli No: 27220
Posting: 24
Dari: indera kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 06-11-06 16:59


saya kalau pc minat macam juga lah,kalau engage pula minat sky force reloaded(tak lepas2 lagi stage 7)bengang...

(aku,DIA dan kamu)

Bookmark and Share

    


  Member Information For jauhtapi_dekatProfil   Hantar PM kepada jauhtapi_dekat   Quote dan BalasQuote

astral
Warga Rasmi
Menyertai: 04.02.2007
Ahli No: 28555
Posting: 2

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-02-07 18:02


dulu ana minat itu need of speed underground lah. tapi sekarang sudah tukarlah, sebab itu game manyak dosa lah. ana main chaos legion dan breath of fire

Bookmark and Share

    


  Member Information For astralProfil   Hantar PM kepada astral   Pergi ke astral's Website   Quote dan BalasQuote

nafiz86
Warga Rasmi
Menyertai: 20.01.2007
Ahli No: 28269
Posting: 14
Dari: melaka

Johor  


posticon Posting pada: 04-02-07 18:07


game bola lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafiz86Profil   Hantar PM kepada nafiz86   Quote dan BalasQuote

rie_boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26704
Posting: 133
Dari: upm bintulu,sarawak

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-02-07 18:30


bagi ana, game fifa ana main tapi game lain tu tak ada minat nak main-main cepat bosan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rie_boyzProfil   Hantar PM kepada rie_boyz   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.162265 saat. Lajunya....