Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Naikkan layar anda sekaki, anda akan mendapat angin sepuluh kaki
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 7 jam, 31 minit yang lalu
muslimin23: 2 hari yang lalu
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
syahidatul: 9 hari yang lalu
raudhahasanah: 10 hari yang lalu
drzul-f: 14 hari yang lalu
hafiz_along_83: 16 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: Apa yang antum tengah fikir sekarang?


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» Apa yang antum tengah fikir sekarang?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 12

Go To Page: 1 · 2 ... 11 · 12  
Jump To Page:

Oleh Apa yang antum tengah fikir sekarang?

teru_teru_bozu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14371
Posting: 177
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 09:34


assalamualaikum warahmatullah..

saja nak post topik santai ini...apa yang antum wa antunna tengah fikir sekarang?

kalau teru, tengah fikir design terbaru untuk my friendster...hehhe..mari la tengok...comel tau...tapi xlah advance macam rang lain koz masih baru juga dalam IT ini..hehehe..oklah..jom ramai-ramai kita layaannn!!!!


-----------------
"Hidup ini seperti mengupas kulit bawang, sekali anda mengupas kulitnya,sesekali air mata anda akan mengalir menitis ke bumi"


Bookmark and Share

    


  Member Information For teru_teru_bozuProfil   Hantar PM kepada teru_teru_bozu   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 14:38


tengah fikir bila nak kahwin....hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-03-06 15:06


tengah fikir nak buat ROS kat sekolah mana..heheh.tak sabaq

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

emoy
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23067
Posting: 22

pakistan  


posticon Posting pada: 19-03-06 15:16


fikir yang paedah doh laaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For emoyProfil   Hantar PM kepada emoy   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 16:15


exam

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 16:15


tengah fikir nak exam esok..hehe..hurm..sempat lagi online ini..hihihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 19-03-06 16:47


PSM(pro.Sarjana Muda ku)...Uhuhuhu..mintak2 sukses la....Aminn

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

nmz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5323
Posting: 226
Dari: shah alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 17:13


macam mana nak tembus web emoe(ministry of education) ni? ana nak ubah pilihan dalam borang upu dan bpg(bahagian pendidkan guru) ni.. dapat ke tak ni....ish2

Bookmark and Share

    


  Member Information For nmzProfil   Hantar PM kepada nmz   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 17:40


fikir nak makan apa kat sini sebab ada kes bird flu!!! huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

bintang_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17417
Posting: 77
Dari: uitm shah alam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 21:27


fikir EXAM! argh...tensen2! dahla assignment bertimbun!

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintang_cahayaProfil   Hantar PM kepada bintang_cahaya   Quote dan BalasQuote

gingie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13215
Posting: 309

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 00:12


family + spm + problems dengan kawan2 + my future = serabut nya pikiran hamba sekarang ini.. huhu.. :)
[ Telah diedit oleh: gingie pada 20-03-06 00:13 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For gingieProfil   Hantar PM kepada gingie   Quote dan BalasQuote

Martyr
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4810
Posting: 1097
Dari: Hujung Sana

yemen  


posticon Posting pada: 20-03-06 00:13


esok kerja

Bookmark and Share

    


  Member Information For MartyrProfil   Hantar PM kepada Martyr   Pergi ke Martyr's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_kk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11389
Posting: 129
Dari: healthy campus

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 00:55


tengah fikir nak abiskan degree cepat-cepat...
Fyp memenatkan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_kkProfil   Hantar PM kepada puteri_kk   Quote dan BalasQuote

SaHaBaT86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.03.2006
Ahli No: 23321
Posting: 82
Dari: Kota Kinabalu

Sabah  


posticon Posting pada: 20-03-06 03:41


Assalamua'laikum

Fikir, berapa lagikah sisa usiaku yang tinggal...
fikir, bilakah Malaikat menjemputku menjauhi dunia yang penuh dengan pancaroba...
fikir, cukupkah hadiah yang ku bawah untuk ku persembahkan pada-Nya...
fikir, bilakah kiamat menjelma...
fikir, bilakah Islam terbela...
fikir, berapa lama lagikah tempoh untuk palestin mencapai merdeka...
fikir, apakah yang boleh ku lakukan untuk saudaraku yang berperang selain berdoa...
fikir, adakah hatiku ikhlas kerana-Nya selama aku hidup di dunia...
fikir, pernah kah aku berpura-pura di depan umat manusia...
fikir, apakah yang telah ku janjikan pada-Nya...
fikir, berapa ramaikah yang telah terasa hati dengan tindak-tanduk dan kata-kata ku...
fikir, Kenapa Islam semakin dihina...
fikir, Kenapa tiada perpaduan di kalangan ummah...
fikir, Kenapa hampir setiap ceruk kota dinodai dosa...
fikir, Kenapa aku selalu alpa...
fikir, adakah aku memandai semata-mata sepanjang menjadi hamba-Nya...
fikir, benarkah aku masih ada di landasan Allah...
fikir, adakah tiada tindakan menyusul kata selama aku bergelar hamba-Nya...
entah, banyak sangat yang ana fikirkan...Allahua'lam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaHaBaT86Profil   Hantar PM kepada SaHaBaT86   Quote dan BalasQuote

ibnuriz_faridz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.11.2005
Ahli No: 20211
Posting: 273
Dari: Egypt

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 04:53


Assalamualaikum...

Sebagai pelajar islamic course ni...perkara utama yang ana kena fikir bagaimana nak menghadapi ummah iaitu umat islam pada masa akan datang..sebagi pendaie ana kena memikirkan masalah ummah...entum bayangkanlah keadaan ummat islam sekarang ini...hancuc sehancusnya...sebab apa semua ni terjadi???

mesti banyak asbab yang kita boleh berikan bukan?betul tak!!!! ermmm mesti entum semua boleh salahkan bebrapa pihak saja...padahal semuanya jawapan susah ada pada diri kita sendiri..

sebab itulah ana menyeru kepada entum semua supaya...menyemarakkan syariat islam seadaanya...pilihlah perjuangan yang mengagungkan islam...sesungguhnya Allah maha mengasihi golongan ini..

sekian..wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnuriz_faridzProfil   Hantar PM kepada ibnuriz_faridz   Pergi ke ibnuriz_faridz's Website   Quote dan BalasQuote

spaghetigoreng
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2006
Ahli No: 22680
Posting: 134
Dari: bumi Allah

uk  


posticon Posting pada: 20-03-06 07:32


fikir bagaimana nak jawab soklan ni..

'apa yang antum tengah fikirkan sekarang?'

hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For spaghetigorengProfil   Hantar PM kepada spaghetigoreng   Pergi ke spaghetigoreng's Website   Quote dan BalasQuote

khalilah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2004
Ahli No: 9293
Posting: 37
Dari: kajang

morocco  


posticon Posting pada: 20-03-06 07:35


kadang-kadang tak terfikir apa yang sedang kita fikirkan dalam fikiran kita ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalilahProfil   Hantar PM kepada khalilah   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 07:36


macam-macam.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 09:47


tengah fikir macamana nak siapkan projek ni...pasni bos nak bagi projek baru...projek yang ni pun belum siap lagi...adeh la weiii...:roll: :roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 09:49


saya bukan budak kos islamic tapi hakikat ummat wajib juga bermain dalam fikiaq ku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

dhiyaul_islam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16468
Posting: 96
Dari: sini

malaysia  


posticon Posting pada: 20-03-06 10:15


Pada 19-03-06 14:38 , Addey posting:

!!! QUOTE !!!

tengah fikir bila nak kahwin....hehe



ehh kita sama laa... :lol: :lol: :lol:

tapi selain itu tengah fikir juga macam mana nak retain ammonia ini. bila nak habis master..bila nak berubah? bila? bila? dan bila? terlalu banyak persoalan... :roll:


-----------------
ruhban fillail wa fursan finnahar


Bookmark and Share

    


  Member Information For dhiyaul_islamProfil   Hantar PM kepada dhiyaul_islam   Pergi ke dhiyaul_islam's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 10:26


fikir nak pergi cls lepas ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

blueberry_strawberry
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2006
Ahli No: 22980
Posting: 119
Dari: bangi

blank   avatar


posticon Posting pada: 21-03-06 00:17


assalamualaikum
tengah fikir..bila nak buat resume , nak minta kerja. :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For blueberry_strawberryProfil   Hantar PM kepada blueberry_strawberry   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 21-03-06 00:32


tengah fikir bila nak tidur...:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

ucu_nuriman
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6663
Posting: 59
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 21-03-06 00:39


Fikir...alangkah beruntungnya diriku seorang yang dilahirkan dalam Islam, dikurniakan dengan ibu dan ayah yang mengasihi, diberi Allah kekuatan untuk beribadah, Sangat beruntung dikurniakan dengan rezeki yang mencukupi, dikurniakan ilmu yang bermanfaat.

Fikir lagi...hidupku jauh lebih baik dari umat yang negaranya berperang seperti di Iraq, lebih baik dari yang sedang menghadapi krisis makanan seperti di sudan.

Fikir lagi....Sedang Allah telah kurniakan diriku dengan pelbagai kebajikan mengapa aku masih mengeluh dengan kesusahan yang sedikit.dengan masalah yang kecil dan ampu diselesaikan. Apa yang aku buat dengan nikmat Allah ini.

Fikir lagi...sedang aku beruntung kerana cukup pancainderaku dan berfungsi dengan baik. lebih beruntung dari orang yang cacat anggotanya. Bagaimanakah nikmat ini ku gunakan? adakah aku mungkirinya dengan maksiat atau kugunakan pada jalan kebajikan.

Ku fikir aku sangat beruntung kerana Allah memberi ku peluang untuk berfikir lagi. Sangat beruntung bebanding orang yang tidak boleh berfikir lagi. Oh Allah luasnya kurnia Mu pada ku. kerana beriku akal FIKIRan.



"Bila susah tiada gelisah,Bila Miskin Syukur pada tuhan, Bila sakit tiada resah dijiwa. Bukankah Allah telah berfirman ketahuilah dengan mengingati Allah jiwakan menjadi tenang."

Bookmark and Share

    


  Member Information For ucu_nurimanProfil   Hantar PM kepada ucu_nuriman   Quote dan BalasQuote

khairuzzaman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14729
Posting: 252
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-03-06 02:00


siapkan lab report...
dah pukul 2 pagi tapi report tak siap lagi..
malas laa lagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairuzzamanProfil   Hantar PM kepada khairuzzaman   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-03-06 04:00


tengah dok pikiaq lagu mana nak post kat topic ini....

p/s:betul ke aku kecek utara itu..ehheheeorg utara jangan marah :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-03-06 09:51


Dok fikir mak bank-in duit tak hari ni...
dah pokai ni...hhehhhee..

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

khazinatulsyouqoh
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19897
Posting: 209
Dari: on earth

Johor  


posticon Posting pada: 21-03-06 10:50


1>fikir macammane nak jawab soalan ni
2>tengah pening kepala fikir macam mana nak create website...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatulsyouqohProfil   Hantar PM kepada khazinatulsyouqoh   Quote dan BalasQuote

wedelia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18715
Posting: 84

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-03-06 12:02


tengah fikirkan kampung halaman..
tak sabar nak balik rumah.Jumpa mak, abah dan semua :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wedeliaProfil   Hantar PM kepada wedelia   Quote dan BalasQuote

comel
Warga 5 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1334
Posting: 399
Dari: Mont'Kiara

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 21-03-06 12:15


Apa yang saya tengah fikir....?

Tak tahu apa yang sedang saya fikir.Bila ada perkara yang perlu diselesaikan dan diuruskan , barulah saya berfikir. Bila nak tidur...haaa masa tu tak ada kerja pun saya akan berfikir. Fikiran manusia ini agak pelik dan kompleks untuk difahami.

Apa pun ..fikirkan yang terbaik buat diri kita..ok.

Bookmark and Share

    


  Member Information For comelProfil   Hantar PM kepada comel   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 21-03-06 12:20


saya nga berfikir bagaimana? nak masuk tutorial kejap lagi sebab tak buat lagi solan tutorial..heee

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

wedelia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18715
Posting: 84

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-03-06 12:22


ana belajar kat upm..
anti ambil course apa?

~salam ukhwah~

Bookmark and Share

    


  Member Information For wedeliaProfil   Hantar PM kepada wedelia   Quote dan BalasQuote

wedelia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18715
Posting: 84

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-03-06 12:26


ana tengah fikirkan..
malunya!sebab salah send :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For wedeliaProfil   Hantar PM kepada wedelia   Quote dan BalasQuote

Hamas_Ayasy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.03.2006
Ahli No: 23542
Posting: 128
Dari: Al-Ardhu

Perak  


posticon Posting pada: 21-03-06 12:35


saya tengah fikir apa yang saya fikir kan he he he:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hamas_AyasyProfil   Hantar PM kepada Hamas_Ayasy   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 17:45


fikir tentang exam...tanggungjawab pada ibu ayah...adik2...terjawab kelak dalam neraca keadilan...dosa2 yang semakin banyak...tanggungjawab sebagai khalifah Allah...fikir tentang kematian...


-----------------
sekali kaki melangkah di jalan ALLAH..jangan undur..biar masa berganti..aqidah jangan mati..biar zaman berubah..keyakinan pada ALLAH jangan goyah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-03-06 17:57


Assalamualaikum

exam...exam...exam...mummy and abah...nak balik rumah!!!...that's all...


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 18:04


Pada 22-03-06 17:57 , anis_najihah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

exam...exam...exam...mummy and abah...nak balik rumah!!!...that's all...



ada lagi!!!!
nak pergi jalan2..lawat seluruh melake and yang paling best nak picnic kat tanjung bidara!!!
tak sabonye..

:lol: :lol: :lol:

kita pergi sama-sama ye..
happy holiday..my friend!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

taisir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16233
Posting: 264
Dari: planet bumi...

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 21:33


assalammualaikum....

tertarik dengan tajuk ini...
apa yang tengah difikirkan...
exam yang dah makin dekat...family yang jauh dari mata...dan jarak yang beribu batu memisahkan...
dan yang paling utama...lepas habis study digree ini nak sambung kat mana lagi entahlah...sebab semangat nak belajar masih kuat dan kukuh di atma....ke nak kena khawin dulu?tapi calon pula tak ada...hehehe...apapun imtihan sem2 ini kena buat yang terbaik....
all the best untuk semua yang nak exam....

wa Allah hu a'lam...


-----------------
hidup ini jihad menuju ilahi


Bookmark and Share

    


  Member Information For taisirProfil   Hantar PM kepada taisir   Pergi ke taisir's Website   Quote dan BalasQuote

wanie85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.03.2006
Ahli No: 23417
Posting: 190
Dari: uk

Selangor  


posticon Posting pada: 22-03-06 22:09


fikir nak balik rumah...sobsobsob...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wanie85Profil   Hantar PM kepada wanie85   Quote dan BalasQuote

humairatulhusna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.04.2004
Ahli No: 8688
Posting: 101
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-03-06 22:53


emmm banyak yang kena fikir... tapi yang paling penting dok pikiaq tentang kerja esok
[ Telah diedit oleh: humairatulhusna pada 22-03-06 23:09 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For humairatulhusnaProfil   Hantar PM kepada humairatulhusna   Quote dan BalasQuote

nurirshad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23047
Posting: 214
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 23:09


tengah fikir apa yang nak tulis dalam ini!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurirshadProfil   Hantar PM kepada nurirshad   Quote dan BalasQuote

wanie85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.03.2006
Ahli No: 23417
Posting: 190
Dari: uk

Selangor  


posticon Posting pada: 22-03-06 23:10


fikir bagaimana nak lulus final exam....hihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For wanie85Profil   Hantar PM kepada wanie85   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 23:24


Pada 22-03-06 22:09 , wanie85 posting:

!!! QUOTE !!!

fikir nak balik rumah...sobsobsob...


samelah kita...ekeke...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 23:30


tengah fikir masalah umat.. :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

wanie85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.03.2006
Ahli No: 23417
Posting: 190
Dari: uk

Selangor  


posticon Posting pada: 23-03-06 01:49


Pada 22-03-06 23:30 , akasia posting:

!!! QUOTE !!!

tengah fikir masalah umat.. :di


bagus2..critical thinking...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wanie85Profil   Hantar PM kepada wanie85   Quote dan BalasQuote

syahid_zul
WARGA SETIA
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5698
Posting: 535
Dari: terengganu

japan   avatar


posticon Posting pada: 23-03-06 02:31


tak fikir apa-apa pun....fikiran kosong...sebab tengah berlatih yoga daaaa..........


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us
[ Telah diedit oleh: syahid_zul pada 23-03-06 02:31 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahid_zulProfil   Hantar PM kepada syahid_zul   Pergi ke syahid_zul's Website   Quote dan BalasQuote

khuwailid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5241
Posting: 139
Dari: marakka, mareisha

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 23-03-06 14:14


;-) ..... bila nak dapat kerja yang best..:-di


-----------------
Mirai e mukatte yukkuri to aruite yukou...
[ Telah diedit oleh: khuwailid pada 14-04-06 09:27 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For khuwailidProfil   Hantar PM kepada khuwailid   Pergi ke khuwailid's Website   Quote dan BalasQuote

alin1605
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10792
Posting: 281
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-03-06 14:23


assalamualaikum wbt...

tengah fikir nak lambatnya nak balik rumah kat Terengganu... nak jumpa suami yang tercinta...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 28-03-06 19:32


macam-macam dok fikir
setiap hari.. mindaku.. merewanang memikirkan sesuatu..
depends pada waktunye..
al an.. tengah sibuk dok fikir..tentang KEM IBADAT..
RESuME.. PRAktikum.. EXAM FINAL...huhu..
macam...macam..

em..em.. just think out of the box *-*

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2006
Ahli No: 22741
Posting: 167
Dari: bumi Allah

georgia  


posticon Posting pada: 28-03-06 20:03


Tengah fikir pelan perancangan yang telah dirancang untuk menjadi Ilmuwan Islam..dan bagaimana mahu menjadi lelaki acuan Al-Quran..:)

"Seluruh hidupku hanya untukmu ya Allah.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For shattirProfil   Hantar PM kepada shattir   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-03-06 00:17


:-) Assalamualaikum....


Banyak perkara yang difikirkan sampaikan tak terfikir dah...


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

Al_Basayuv
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2004
Ahli No: 6563
Posting: 199
Dari: UkrainE

ukraine  


posticon Posting pada: 29-03-06 03:43


nak tau ke?????? masaalah2...... hehehe... apelaa..... kenapa kita ni suka fikir complicated sangat??? kenapa susah sangat nak terima jalan orang lain??? sedangkan kita tau jalan tu laaa yang terbaik???? kenapa kita nii... isyhhhhhhhhhhhhhh......... payahlaaa kalau macam niiii.... nak cakap tak tau agama..... ilmu dah tinggi sangat......... kenapa????? ilmu dah terlalu tinggi ke sampai tak boleh nak terima pendapat orang2 yang bawah????????????? tinggi sangat ke???? apelaaa...... cakap boleh laaa...... ya Allah.... cubalaaa terima sikit pandangan orang..... iyaalaaa... nak jadi ketua???????????????????? tak kisah......... nak jadi... jadilaaaaaaaaaa......... ambiklaaa nama ketua tu..... tak kisah pun........... kita ni bekerja bukan pasal nak jadi ketua................ tak ada nama ketua pun kita boleh kerja................ kita kerja bukan bawah sesiapa.......... ntahlaaa................ ya Allah..... sakitnya hatiiiiiiiiiiiii............ lepas ni ada lagi kerja nak buat............... tengok bagaimana dia ni nak buat...... buatlaaa.... tak kisah... kalau benda tu baik... kita boleh terima... tapi kenapa tak boleh nak terima pendapat kita????????? ok laaa..... tak terima pendapat kita.... takpelaaa...... tapi tau tak....... dengan buat macam niiiiii..... rugi .... sangat-sangat rugiiiiiiii....... orang lain akan terabai.........budak2 dah semakin jauh dari agamaaaaaaaaa...... apa tindakan dia sebagai orang yang pernah melaungkan kalimah ingin berjuang satu masa dahulu!1 dulu sampai marah2 lagi... pasal tak buat usrah laaa... pasal tak buat ini laa... pasal fikir dalam sangat laaa... sekarang kita lihat.... sapa yang fikir dalam sangat.... adakah dulu tu hanya sebagai lakonan semata mata... nak tarik pengaruh...??????????/ haaa??????????/ jawablaaa.....!!!!!!! ya Allah........ puasnyaaa hati bila dapat luahkan semua nniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... pandainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyaaaaaaaaaa....... ya Allah/...... sakitnya hati..................sekarang...... ya Allah.... dahlaaa....... AstagfirullahhalAzim.......... apelaaa.... sdahlaa tuuu..... sabarlaaa.... doakan saja laaaa..... sumanya akan ok... insyaAllah...... buat saja apa yang termampu...... k.... amalan kena jaga.... bekerja, bekertja jugak.... pelajaran jangan lupa pulak......... k.... esok banyak lagi kelas..... physio.... topanat.... hehehe... ok agaknya.... takdelaaa berat sangat... insyaAllah ok agaknya.... k... tu saja laaa..... Assalamualaikum.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_BasayuvProfil   Hantar PM kepada Al_Basayuv   Pergi ke Al_Basayuv's Website   Quote dan BalasQuote

yuko
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.01.2006
Ahli No: 21733
Posting: 27
Dari: umm dunnia

syria   avatar


posticon Posting pada: 29-03-06 05:55


assalamualaikum..
apa yang sedang difikirkan?..kalau ikutkan memang banyaklah kan..antaranya tengah fikir macam mana nak berdepan dengan masyarakat sedangkan ilmu pun cukup makan saja..nak hadapi imtihan yang tak lama lagi..nak kerja apa..family lagi..dan lain2..wallahua'lam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For yukoProfil   Hantar PM kepada yuko   Quote dan BalasQuote

mieIKIM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2006
Ahli No: 23916
Posting: 318
Dari: Anyway UnAvailable

italy   avatar


posticon Posting pada: 03-04-06 01:00


misi 1 : cara nak culik AP.
misi 2 : cara nak kenakan AP.
misi 3 : cara nak ke bukit indah.
misi 4 : tidur.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mieIKIMProfil   Hantar PM kepada mieIKIM   Pergi ke mieIKIM's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 03-04-06 01:08


Pada 29-03-06 03:43 , Al_Basayuv posting:

!!! QUOTE !!!

nak tau ke?????? masaalah2...... hehehe... apelaa..... Kenapa kita ni suka fikir complicated sangat??? Kenapa susah sangat nak terima jalan orang lain??? sedangkan kita tau jalan tu laaa yang terbaik???? Kenapa kita nii... isyhhhhhhhhhhhhhh......... payahlaaa kalau macam niiii.... nak cakap tak tau agama..... ilmu dah tinggi sangat......... Kenapa????? ilmu dah terlalu tinggi ke sampai tak boleh nak terima pendapat orang2 yang bawah????????????? tinggi sangat ke???? apelaaa...... cakap boleh laaa...... ya Allah.... cubalaaa terima sikit pandangan orang..... iyaalaaa... nak jadi ketua???????????????????? tak kisah......... nak jadi... jadilaaaaaaaaaa......... ambiklaaa nama ketua tu..... tak kisah pun........... kita ni bekerja bukan pasal nak jadi ketua................ tak ada nama ketua pun kita boleh kerja................ kita kerja bukan bawah sesiapa.......... ntahlaaa................ ya Allah..... sakitnya hatiiiiiiiiiiiii............ lepas ni ada lagi kerja nak buat............... tengok bagaimana dia ni nak buat...... buatlaaa.... tak kisah... kalau benda tu baik... kita boleh terima... tapi Kenapa tak boleh nak terima pendapat kita????????? ok laaa..... tak terima pendapat kita.... takpelaaa...... tapi tau tak....... dengan buat macam niiiiii..... rugi .... sangat-sangat rugiiiiiiii....... orang lain akan terabai.........budak2 dah semakin jauh dari agamaaaaaaaaa...... apa tindakan dia sebagai orang yang pernah melaungkan kalimah ingin berjuang satu masa dahulu!1 dulu sampai marah2 lagi... pasal tak buat usrah laaa... pasal tak buat ini laa... pasal fikir dalam sangat laaa... sekarang kita lihat.... sapa yang fikir dalam sangat.... adakah dulu tu hanya sebagai lakonan semata mata... nak tarik pengaruh...??????????/ haaa??????????/ jawablaaa.....!!!!!!! ya Allah........ puasnyaaa hati bila dapat luahkan semua nniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... pandainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyaaaaaaaaaa....... ya Allah/...... sakitnya hati..................sekarang...... ya Allah.... dahlaaa....... AstagfirullahhalAzim.......... apelaaa.... sdahlaa tuuu..... sabarlaaa.... doakan saja laaaa..... sumanya akan ok... insyaAllah...... buat saja apa yang termampu...... k.... amalan kena jaga.... bekerja, bekertja jugak.... pelajaran jangan lupa pulak......... k.... esok banyak lagi kelas..... physio.... topanat.... hehehe... ok agaknya.... takdelaaa berat sangat... insyaAllah ok agaknya.... k... tu saja laaa..... Assalamualaikum.......




huhu betul-betul release kan stress ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 03-04-06 02:08


tengah fikir bagaimana tambah duit...bagaimana nak lebih berjimat cermat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 00:04


salam...
tengah fikir bagaimana nak berfikir dengan bernas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2006
Ahli No: 22741
Posting: 167
Dari: bumi Allah

georgia  


posticon Posting pada: 10-04-06 00:17


Pada 03-04-06 02:08 , jutawanmuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

tengah fikir bagaimana tambah duit...bagaimana nak lebih berjimat cermat..


memang betui2 nak jadi jutawan ni..
baguih2...
:-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For shattirProfil   Hantar PM kepada shattir   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 10-04-06 01:13


salam.

peringatan buat diri dan sahabat semua :

ingat Allah...
ingat MATI

fikir---fikir.....

(Al-Imran - 3:185.)
Tiap-tiap yang berjiwa akan merasakan mati. Dan sesungguhnya pada hari kiamat sajalah disempurnakan pahalamu. Barang siapa dijauhkan dari neraka dan dimasukkan ke dalam surga, maka sungguh ia telah beruntung. Kehidupan dunia itu tidak lain hanyalah kesenangan yang memperdayakan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

anaksolehah07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.03.2006
Ahli No: 23171
Posting: 85
Dari: bumi Allah..

uk  


posticon Posting pada: 10-04-06 01:19


ingat nak exam...tak cukup tangan nak baca physio..anat..patho..haemato..pharmaco lagi nak baca... tapi tanpa pertolongan-Nya tak kemana kita ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For anaksolehah07Profil   Hantar PM kepada anaksolehah07   Quote dan BalasQuote

anaksolehah07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.03.2006
Ahli No: 23171
Posting: 85
Dari: bumi Allah..

uk  


posticon Posting pada: 10-04-06 01:23


tengah fikir kenapa jutawanmuslimah tak tido2 lagi ni..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For anaksolehah07Profil   Hantar PM kepada anaksolehah07   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 10-04-06 01:24


tengah buat assignment...nak tolong ke????mehla

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

anaksolehah07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.03.2006
Ahli No: 23171
Posting: 85
Dari: bumi Allah..

uk  


posticon Posting pada: 11-04-06 02:12


hehe..boleh tolong tengok...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anaksolehah07Profil   Hantar PM kepada anaksolehah07   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 11-04-06 23:26


tengah fikir...huhu..tak nak pergi krja esok.. :-(


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 11-04-06 23:29


sedang duduk depan komputer,fikir bau semburan nyamuk yang baru disembur...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-06 00:15


haha..macam lawak saja bau semburan nyamuk...

p/s: tengah fikir bila la kuda tu nak berhenti joging setempat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 00:33


banyak nyamuk kat sini...saya sedang beraksi dalam gelap ni...gatal la kaki..
kuda tu sedang berlatih tu...nak lumba dengan kekura

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-06 00:34


agak2 siapa menang??kura2 atau kuda2...

p/s: fikir-fikirkan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 00:36


kenyikan mata yang menggoda...jangan kenyik2 lagi...kang dikunci

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-06 00:38


jangan sebut pasal kunci...fobia la..huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 12-04-06 00:42


ana sedang fikirkan jutawanmuslimah... agak2 nya cun tak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-06 00:45


tak cun pun,,....dah jangan fikir lagi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 00:46


jangan dikacau jutawan tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 12-04-06 00:54


Pada 12-04-06 00:45 , jutawanmuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

tak cun pun,,....dah jangan fikir lagi....




-makin cuba lupa makin jadi ingat..... huhuhu...ini perasaan yang baru... :-di :-di :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-06 00:56


wah...ayat power...BM mesti A1...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-06 00:57


wah,,,ayat power...BM mesti A1...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 01:35


tengah fikir badan tak berapa nak sihat,camamne nak kejar kelas esok pagi..kelas dah la jauh-jauh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 01:45


Apa yang antum tengah fikir sekarang?

saya tengah fikir nak taip apa kat sini... :-di

p/s: ada beberapa orang tu asyik fikir nak kawin saja... :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-06 01:48


gapo mu kecek ini...??

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

fishah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22182
Posting: 234
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 01:53


saya tengah fikir siapa la.....jutawanmuslimah ni:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-06 01:55


jutawanmuslimah adalah...tuuttt..manusia biasa...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

fishah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22182
Posting: 234
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 02:00


em....dah tau dah siapa jutawanmuslimah...hehe sekarang dok fikir buku mana nak mula study dulu...exam dah nak mula ni, study pun xhabis lagi. takut la:-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

nurirshad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23047
Posting: 214
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 08:41


salam...
tengah fikir apa yang nak difikir!huhuh
nak fikir apa eh???
cakapla...nak fikir apa??

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurirshadProfil   Hantar PM kepada nurirshad   Quote dan BalasQuote

nurirshad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23047
Posting: 214
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 08:43


o...tahu dah, rupenya dari tadi ana fikir bila nak tutup computer ni..
O.K, nantilah...tak nak tutup lagi..hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurirshadProfil   Hantar PM kepada nurirshad   Quote dan BalasQuote

nurul09
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.03.2006
Ahli No: 23223
Posting: 91
Dari: shah alam

PulauPinang  


posticon Posting pada: 12-04-06 08:59


lawak la nurirshad ni...hehehe..
apa yang saya ngah fikir sekarang ini ek?erm,kerja....kerja tak siap lagi....due date dah dekat ni..huhuhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul09Profil   Hantar PM kepada nurul09   Quote dan BalasQuote

permata_keluarga
Warga Rasmi
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23601
Posting: 19
Dari: KUALA TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 09:47


apa yang dipikir??
kejap ya... nak bayang dulu..
ha rasanya ana sedang fikir bila nak sambung tidur...

Bookmark and Share

    


  Member Information For permata_keluargaProfil   Hantar PM kepada permata_keluarga   Quote dan BalasQuote

airah77
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20959
Posting: 158
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 11:56


tengah fikir ...emmm macam-macam pekara yang boleh memberi manfaat, macam sekarang ni tengah buang masa. nasib baik ada ukhwah boleh jugak jeguk-jeguk.

Bookmark and Share

    


  Member Information For airah77Profil   Hantar PM kepada airah77   Quote dan BalasQuote

nurirshad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23047
Posting: 214
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 07:59


Pada 12-04-06 08:59 , nurul09 posting:

!!! QUOTE !!!

lawak la nurirshad ni...hehehe..
apa yang saya ngah fikir sekarang ini ek?erm,kerja....kerja tak siap lagi....due date dah dekat ni..huhuhu..


lawak ke???
tak sangka ye!!!
sekarang ni pun tengah fikir bila nak off computer...
semalam dah kena marah sebab bil elktrik dan internet dah naik...
nampaknya tak boleh bukak lama hari ini...he :lol: :lol:


-----------------
eratkan ukhwah, gerakkan islah


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurirshadProfil   Hantar PM kepada nurirshad   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 08:57


macam2

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 09:00


tengah fikir tak nak makan ubat...saya tak peduli,saya tak peduli!!!
tak nak jugak!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

indraputra_trg
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18889
Posting: 185
Dari: Universiti Malaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-04-06 12:42


ana fikir tak nak exam...arhhh, tension la

Bookmark and Share

    


  Member Information For indraputra_trgProfil   Hantar PM kepada indraputra_trg   Quote dan BalasQuote

ubaidillah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.11.2004
Ahli No: 12489
Posting: 361
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-04-06 12:46


Pada 13-04-06 09:00 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

tengah fikir tak nak makan ubat...saya tak peduli,saya tak peduli!!!
tak nak jugak!



saya pong..
lama dah dok sakit..dah sbln berpantang..makan ikan bakar saja.. :roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ubaidillahProfil   Hantar PM kepada ubaidillah   Pergi ke ubaidillah's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-06 12:46


Pada 13-04-06 12:42 , indraputra_trg posting:

!!! QUOTE !!!

ana fikir tak nak exam...arhhh, tension la


tak payah pikir2 dah..log out dari portal, lepas itu study...huhu...

p/s: kemalasan di tahap yang melampau...26hb exam...


-----------------
Irhamni Ya Allah, kekalkan rasa kehambaan ini agar tidak ku berpaut pada dahan yang rapuh, agar tidak ku mengharap pada purnama…


Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 18:16


Pada 13-04-06 07:59 , nurirshad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-04-06 08:59 , nurul09 posting:

!!! QUOTE !!!

lawak la nurirshad ni...hehehe..
apa yang saya ngah fikir sekarang ini ek?erm,kerja....kerja tak siap lagi....due date dah dekat ni..huhuhu..


lawak ke???
tak sangka ye!!!
sekarang ni pun tengah fikir bila nak off computer...
semalam dah kena marah sebab bil elktrik dan internet dah naik...
nampaknya tak boleh bukak lama hari ini...he :lol: :lol:



pakailah broadband...rate die same saja..ikikikiki

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 18:20


exam !!! huuu takut... :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

sutera_puteh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.04.2006
Ahli No: 23993
Posting: 61
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 13-04-06 18:31


nak ambek result exam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_putehProfil   Hantar PM kepada sutera_puteh   Quote dan BalasQuote

mieIKIM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2006
Ahli No: 23916
Posting: 318
Dari: Anyway UnAvailable

italy   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 19:24


tengah fikir taktik2 untuk membunuh makhluk2 perosak macam mickey mouse. :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For mieIKIMProfil   Hantar PM kepada mieIKIM   Pergi ke mieIKIM's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 14-04-06 09:30


patut dihapuskan...banyak merosakkan padi di malaysia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 14-04-06 09:36


Pada 13-04-06 09:00 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

tengah fikir tak nak makan ubat...saya tak peduli,saya tak peduli!!!
tak nak jugak!


tengah fikir, Kenapa kuda hitam takut makan ubat...


-----------------
Irhamni Ya Allah, kekalkan rasa kehambaan ini agar tidak ku berpaut pada dahan yang rapuh, agar tidak ku mengharap pada purnama…


Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» Apa yang antum tengah fikir sekarang?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 12

Go To Page: 1 · 2 ... 11 · 12  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.231096 saat. Lajunya....