Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
More care, less hate
-- Dari Filem Reading Room

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 4 jam, 55 minit yang lalu
muslimin23: 2 hari yang lalu
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
syahidatul: 8 hari yang lalu
raudhahasanah: 10 hari yang lalu
drzul-f: 14 hari yang lalu
hafiz_along_83: 15 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: student matrik uia,pj


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» student matrik uia,pj

Please Mendaftar To Post


Oleh student matrik uia,pj

najeeh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18693
Posting: 46
Dari: Banting,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-02-06 17:59


assalamualaikum..

selamat menempuh final exam to all student matric uia, sisters and brothers.. wish u all the best..
good luck to u all..


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For najeehProfil   Hantar PM kepada najeeh   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 18:57


ooo.ada juga tajuk ni tapi ke belakang sangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 19:03


yelah

tapi masih juga dua orang ni yang sibuk menyemak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

ratusyahadah_uiam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.06.2004
Ahli No: 9636
Posting: 72

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 21:27


"individu dengan Fatimahzahra terasa diri tak dilayan ke???:)

maaf bagi pihak akak2 dan abang-abang main campus yang tak sempat sangat nak bagitau macam mana kehidupan campus kat MCIIUM..memandangkan sekarang ni kebanyakkn dr kami tak ambik sem 3, maybe tak ramai yang online..lagipun yang duduk ambik sem 3 sekarang ni sedg sibukddgn preparation nak final exam minggu depan..

memang kita rasa risau nak hadapi dunia baru, tapi jangn terlalu risau dan panik sebab insyaallah segalanya akan berjalan lancar bila dan tiba masa pendaftaran nanti..kalau mampu akak jawb, insyaa;;ah akak kwab, tapi sekarang ni pun akak tengah sibuk jugak dengan program University..boleh PM akak, akak beri no hp lagi..:)

wish all the best..selamat menjadi warga university islam antarabangsa malaysia ( uiam ) ..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ratusyahadah_uiamProfil   Hantar PM kepada ratusyahadah_uiam   Pergi ke ratusyahadah_uiam's Website   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 07-06-06 23:19


tak mengapa, kami ni kan junior , memang

Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-06-06 03:00


huhu...bukan apa kami tengah menunggu akk2 dan abang-abang senior...syukran ye kak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 08-06-06 15:39


Pada 05-06-06 21:27 , ratusyahadah_uiam posting:

!!! QUOTE !!!

"individu dengan Fatimahzahra terasa diri tak dilayan ke???:)

maaf bagi pihak akak2 dan abang-abang main campus yang tak sempat sangat nak bagitau macam mana kehidupan campus kat MCIIUM..memandangkan sekarang ni kebanyakkn dr kami tak ambik sem 3, maybe tak ramai yang online..lagipun yang duduk ambik sem 3 sekarang ni sedg sibukddgn preparation nak final exam minggu depan..

memang kita rasa risau nak hadapi dunia baru, tapi jangn terlalu risau dan panik sebab insyaallah segalanya akan berjalan lancar bila dan tiba masa pendaftaran nanti..kalau mampu akak jawb, insyaa;;ah akak kwab, tapi sekarang ni pun akak tengah sibuk jugak dengan program University..boleh PM akak, akak beri no hp lagi..:)

wish all the best..selamat menjadi warga university islam antarabangsa malaysia ( uiam ) ..:)



hah, tu akak tu dah offer, pegilah minta
fatimahzahra, awak oklah, sama muslimah,
saya tak manislah pulak.
:-di :-di :-di :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

ratusyahadah_uiam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.06.2004
Ahli No: 9636
Posting: 72

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-06-06 15:47


tak kisah la sesiapa pun yang minta no hp..janji lagi muda dr akak..:)
"individu" nak minta pun tak apa..tak salah pun.

erm..bunyi nya macam merajuk la pula..akak pernah jadi junior jugak la..memang la kita rasa risau kan, tapi kadangkala tak la seburuk apa yang disangka. tapi bagus jugak kalau kita bersedia, nanti tak ada la kita terkejut sangat ek....insyaallah semuanya akan berjalan lancar..

:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ratusyahadah_uiamProfil   Hantar PM kepada ratusyahadah_uiam   Pergi ke ratusyahadah_uiam's Website   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 08-06-06 15:54


Pada 08-06-06 15:47 , ratusyahadah_uiam posting:

!!! QUOTE !!!

tak kisah la sesiapa pun yang minta no hp..janji lagi muda dr akak..:)
"individu" nak minta pun tak apa..tak salah pun.


:)



memang lah muda lagi dari akak.
:-di :-di :-di :-di :-di :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 08-06-06 15:55


Pada 08-06-06 15:47 , ratusyahadah_uiam posting:

!!! QUOTE !!!


erm..bunyi nya macam merajuk la pula..akak pernah jadi junior jugak la..memang la kita rasa risau kan, tapi kadangkala tak la seburuk apa yang disangka. tapi bagus jugak kalau kita bersedia, nanti tak ada la kita terkejut sangat ek....insyaallah semuanya akan berjalan lancar..

:)


apa pulak merajuk, takdelah,
just tulis dengan maksud yang tersurat saja, tak ada yang tersirat. tu semua straight to the point

Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-06-06 09:29


Pada 08-06-06 15:47 , ratusyahadah_uiam posting:

!!! QUOTE !!!

tak kisah la sesiapa pun yang minta no hp..janji lagi muda dr akak..:)
"individu" nak minta pun tak apa..tak salah pun.

erm..bunyi nya macam merajuk la pula..akak pernah jadi junior jugak la..memang la kita rasa risau kan, tapi kadangkala tak la seburuk apa yang disangka. tapi bagus jugak kalau kita bersedia, nanti tak ada la kita terkejut sangat ek....insyaallah semuanya akan berjalan lancar..

:)


individu nak pun tak apa kan..tak salah..tanya benda yang berkaitan..

ok...nanti kalau apa-apa saya boleh la tanya akk kita ini..terima kasih ye kak..

dah banyak penerangan yang akk bagi kat kami...really appreciate that...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 09-06-06 09:43


Pada 09-06-06 09:29 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-06-06 15:47 , ratusyahadah_uiam posting:

!!! QUOTE !!!

tak kisah la sesiapa pun yang minta no hp..janji lagi muda dr akak..:)
"individu" nak minta pun tak apa..tak salah pun.

erm..bunyi nya macam merajuk la pula..akak pernah jadi junior jugak la..memang la kita rasa risau kan, tapi kadangkala tak la seburuk apa yang disangka. tapi bagus jugak kalau kita bersedia, nanti tak ada la kita terkejut sangat ek....insyaallah semuanya akan berjalan lancar..

:)


individu nak pun tak apa kan..tak salah..tanya benda yang berkaitan..

ok...nanti kalau apa-apa saya boleh la tanya akk kita ini..terima kasih ye kak..

dah banyak penerangan yang akk bagi kat kami...really appreciate that...



huhuhu, takpelah wak,wak minta saja. nanti kalau saya ada soalan boleh pas kat awak suruh tanya. ok
dah la tu ratusyahadah_uiam = ratu wo

NO MEANS NO
[ Telah diedit oleh: Individu pada 09-06-06 09:45 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-06-06 23:35


huhu..boleh saja laporkan kat awak...huhu

ok kak ratu bersedialah sebab akk akan diserang dengan pelbagai soalan...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

cynognathus
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 907
Posting: 143
Dari: ~baNdarTeriNdah + BandaRtErmusNah~

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-06-06 00:54


aa nak tanya~ apa soalan arab? huhu.. ada balaghah? essay tahap SPM ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For cynognathusProfil   Hantar PM kepada cynognathus   Pergi ke cynognathus's Website   Quote dan BalasQuote

JuStIsLaM
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14069
Posting: 102
Dari: kL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-06-06 03:56


salam
hehe... excited betul lah bakal2 student mciium ni :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For JuStIsLaMProfil   Hantar PM kepada JuStIsLaM   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 21:37


Pada 09-06-06 23:35 , fatimahzahra posting:

!!! QUOTE !!!

huhu..boleh saja laporkan kat awak...huhu

ok kak ratu bersedialah sebab akk akan diserang dengan pelbagai soalan...huhu


terima kasih kerana sanggup dan jujur.

[ Telah diedit oleh: Individu pada 13-06-06 20:10 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

kasturi_19
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.10.2004
Ahli No: 11562
Posting: 60
Dari: KOE - IIUM

Selangor  


posticon Posting pada: 11-06-06 22:14


ibn jamil masih lagi merasekan ke'tension'nan pre reg sem depan khamis lepasss.... ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasturi_19Profil   Hantar PM kepada kasturi_19   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 28-06-06 23:00


Assalamualaikum
student baru matrik UIAM , PJ akan meneruskan tradisi ilmu bangsa, dan umat.

bersedia menghadapi perubahan



Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

muzaffar
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2006
Ahli No: 25117
Posting: 19
Dari: IIUM MATRICULATION CENTRE

Johor  


posticon Posting pada: 24-07-06 23:11


Pada 28-06-06 23:00 , Individu posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
student baru matrik UIAM , PJ akan meneruskan tradisi ilmu bangsa, dan umat.

bersedia menghadapi perubahan




Insya allah kami akan meneruskan tradisi tersebut.... selagi kami berpgang kepada bye'ah.. yamg telah kami buat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muzaffarProfil   Hantar PM kepada muzaffar   Pergi ke muzaffar's Website   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.10.2004
Ahli No: 11892
Posting: 78
Dari: parit buntar

Perak  


posticon Posting pada: 05-09-06 02:13


ya... kita teruskan selagi... nyawa dikandung badan... misi TRIPLE ICE

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurgaProfil   Hantar PM kepada setanggisyurga   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094842 saat. Lajunya....