Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bulan tak jatuh ke riba, sebaliknya manusia menjatuhkan diri ke atas bulan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Alai_Syafa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43068

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 49
Ahli: 0
Jumlah: 49




  Yang Masuk Ke Sini
kaze: 3 jam, 13 minit yang lalu
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
Daeng_Jati: 2 hari yang lalu
RedPetunia: 4 hari yang lalu
sahabat_amin: 6 hari yang lalu
Gorodkovie: 9 hari yang lalu
Swarig123: 12 hari yang lalu
sunan-faqih: 17 hari yang lalu
ajefikrah: 23 hari yang lalu
Kang: 24 hari yang lalu
owl_UM: 27 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: //jK tAsiK//


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» //jK tAsiK//

Please Mendaftar To Post


Oleh //jK tAsiK//

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-02-06 11:58


assalamualaikum..w.b.t
ana ingin mengusulkan jk yang tertangguh &
dalam planning ana untuk semester lepas..

cadangan tempat & aktiviti..
di tasik bandar darul aman.. jitra..
berkumpul di masjid yang berdekatan..
sekitar jm3-3.30ptg..
sesi taaruf.. + tazkirah
solat jemaah asar

next.. ke tasik.. aktiviti..
naik basikal yang kayuh dalam air tu..hihi..
o kalau yang berminat untuk berkayak.. tafaddal..
lain-lain.. makan bersama di sana.. nanti..
insyaALLAH..

then..solat mghrib.. Kalau sempat dan ada masa..
we dinner sama-sama.. di restoran yang berdekatan..


plann dalam bulan 2 ni.. au bulan 3..
tapi hari jumaat ....
tarikh.. nanti ana tengok.. terlupa bawa kalendar pula..

antum yang memegang kalendar.. boleh tolong listkan tarikh..
jumaat untuk bulan feb & mac..
soon ana decide datenye..

pada yang ada cadangan aktiviti tambahan.. aiwah..
cadangan.. pendapat antum dialu-alukan..
jk ni terbuka pada warga ukhwah..

jk ini bagi back-up dulu JK UTARA yang dah lama
diURA-URA & di OMON-OMONGkan.. :roll: :-o
moga jk UTARA kelak.. akan direalisasikan...
wallahualam'...

:lol: :-di

ana mencari warga INSANIAH.. dan yang tinggal sekitar kedah..
boleh pm ana.. bagi no contact.. au add YM id ana..
insyaALLAh.. soon we diskusi dalam YM..

simple_shida


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-02-06 12:09


Ana orang kedah!
nak join?

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

QistinaHumaira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18078
Posting: 156
Dari: di bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-02-06 12:17


chaiyok shida! kalau qis ke UUM nanti, insya allah qis join.

Bookmark and Share

  


  Member Information For QistinaHumairaProfil   Hantar PM kepada QistinaHumaira   Quote dan BalasQuote

mellisaleez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.05.2005
Ahli No: 16270
Posting: 210

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-02-06 12:28


Masjid Mahsuri ke? sebab masjid tu yang paling dekat dengan tasik...
Hari Jumaat memang ramai orang kat tasik tu esp couple2 dan geng2 kereta dok lawan sound....saja saja nak habaq...just 4 your info...ptg2 selalu pusing2 area situ....:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mellisaleezProfil   Hantar PM kepada mellisaleez   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-02-06 12:35


ana tak tahu apa name masjid tu..
iye agaknya..
em.. ana jarang ke sana..satu sem maybe sekali dua.. sahaja..
tapi ana tau.. bebudak memang suka lepak situ..
xpelaa. bila kita datang.. nanti semua orang pelik..hih..
biar tengok.. warga ukhwah..hihi..

yang muslimah.. pakai jubah..baju kurung..etc..
bertudung litup..hihi..
yang muslimin dok pakai kopiah..hihi..

insyaALLAh.. got sometin yang kita dapat.. bila buat jk tasik tu nanti..
bergantung pada niat kita...

wallahualam'..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 06-02-06 11:01 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-02-06 12:33


sambil tu kita boleh "cegah maksiat" yang takkan terlepas pandang dek mata kita..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

QistinaHumaira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18078
Posting: 156
Dari: di bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-06 13:27


Pada 06-02-06 12:33 , ismi_safiza posting:

!!! QUOTE !!!

sambil tu kita boleh "cegah maksiat" yang takkan terlepas pandang dek mata kita..



sokong kak saf...:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For QistinaHumairaProfil   Hantar PM kepada QistinaHumaira   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 06-02-06 15:00


moga jk UTARA kelak.. akan direalisasikan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-02-06 10:58


shida, bila nak letak ajk?

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-02-06 13:38


:-di :-di join same boleh tak??


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

  


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-02-06 12:56


!!! QUOTE !!!

moga jk UTARA kelak.. akan direalisasikan...


insyaALLAH.. mon.. kak try to make it true.. :lol: :lol:
but need more co-operation from all ukhwah mmbers..
not just posting.. berderet!!!!! :roll: :roll: :roll: :-( :-(

!!! QUOTE !!!

shida, bila nak letak ajk?


kak ismi.. sat na.. ana dok fikir..
nak letak siapa ajk..
CPU ana kena hantar workshop...
so.. ana jadi macam mati kutu saja dalam bilik..huhu..
boringg saja.. tak dengar nasyid..dan menaip..huhu..

sabar saja.. VIRUS bROnTOK+tROJAn menyerang pc ku..
insyALLAH malam ni baru pulih dr wad ICU tu..
:-di :-di

ok.. nanti ana list ajk..
but belum hantar paper work lagi pada MT tertinggi..
just pm pada kak sue..

so.. to sir KANG.. HANAN.. ukhtie sue.. PRof..umi-naza..
soon ana forwrd paper work..
dalam ni ana just posting cadangan..

nanti ana kena fikir.. apa agenda nya..
em..em..em.. :roll: :roll: kak ismi.. ana fikir..
mudah lagi.. Kalau semua muslimah..hihi..
kita buat kesinambungn LIQA MAHABBAH..
ok ke..hihi..

Kalau muslimin nak join.. kena ada yang handle bhg muslimin..
rasanya.. nurman.. islamicboy.. faiz_ins.. real..
akhi sasician.. boleh nolonn tu.. :-di :-di

ilalliqa'...


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 08-02-06 12:58 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-02-06 13:00


!!! QUOTE !!!

join same boleh tak??


jemput...jemput..
sesiapa pun boleh join..
Kalau boleh pm pada ana.. no contact..
dan taaruf sikit..

insyaALLAh.. ada kelapangan..
ada krdt ana bls.. :-di :-di


:-) :-)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-02-06 13:56


tahniah shida...good try...semoga dapat buat yang trbaik...teruskan usaha..sorry ye,akhir2 ni semcm trputus hubungan sebab kita tengah sibuk dengan tugas yang bos bagi ni..lagi pun umi tengah usahakan JK Hospital 2 yang "insya'allah" nak buat dalam tahun ni juga..hehehe...sama2lah kita mendoakan agar segala usaha kita diberkatiNya...Aaaamin..

Bookmark and Share

  


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-02-06 15:56


good idea..

buat semua muslimat saja lah,
untuk muslimin bentuk ajk muslimin untuk handle.

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3080
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 08-02-06 22:03


alamak..kat kedah...kenapa jauh sangat..tak dapat ana nak pergi.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2006
Ahli No: 22015
Posting: 287
Dari: saturn

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 09:45


Pada 08-02-06 15:56 , ismi_safiza posting:

!!! QUOTE !!!

good idea..

buat semua muslimat saja lah,
untuk muslimin bentuk ajk muslimin untuk handle.


gathering untuk muslimat saja ke?kalau muslimin boleh join,saya cadangkan 10/3.saya ahli baru,teringin juga nak join gathering ukhwah..


-----------------
Biar selekeh asalkan bijak,
daripada macho gila tapi bangang!!


Bookmark and Share

  


  Member Information For tornadoProfil   Hantar PM kepada tornado   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 09:53


Good Luck shida dan rakan2
Pasni boleh buat di tasik area KL pula ye ;-)


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 10:34


muslimat akan buat aktiviti sesama muslimat, manakala muslimin akan buat aktiviti sesama muslimin.tapi, nama di bawah jk yang sama.

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Mata_Pena
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.08.2005
Ahli No: 18232
Posting: 31
Dari: kat mana-mana saja...bumi allahkn Luas

egypt  


posticon Posting pada: 12-02-06 19:48


Pada 09-02-06 09:53 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Good Luck shida dan rakan2
Pasni boleh buat di tasik area KL pula ye ;-)




batui tu kak hanan...lepas ni boleh lah pihak event buat satu jk kat tasik area kl ye...macam tasik kat kl cc tu..xpun kita pergi ramai2 kat tasik titiwangsa... :-di duduk ramai2 buat 2 halakah..1group untuk muslimin dan 1group untuk muslimat...buatlah ala2 usrah sikit...barulah dapat ilmu dan manfaat..kankan.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For Mata_PenaProfil   Hantar PM kepada Mata_Pena   Quote dan BalasQuote

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-02-06 22:09


Kalau nak buat kat area KL, kita boleh bantu, apa-apalah yang diperlukan. Walaupun baru daftar 4 hari tapi macam ada semangat memanggil untuk join ukhwah.com nya event. Hish tak sabar,

*p/s halakah and usrah tu apa? macam ceramah ek,

Bookmark and Share

  


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-02-06 11:53


!!! QUOTE !!!

gathering untuk muslimat saja ke?kalau muslimin boleh join,saya cadangkan 10/3.saya ahli baru,teringin juga nak join gathering ukhwah..



erm..ana rasa better separate muslimin.. muslimah..
soon ana bagitahu bagaimana..
ana tengah sibuk...huhu.. not much time to explore..
try online dalam bilik.. but internet speed di tahap yang...
huhuu.. :roll: :roll: :roll: :-( :-(



!!! QUOTE !!!

Good Luck shida dan rakan2
Pasni boleh buat di tasik area KL pula ye


di tasik kl..hihi..
molek kiranya.. warga di kL.. or sekitar dengannya yang arrange..
ana Kalau free.. join saja..hihi..
anyway.. syukran Hanan.. support..
insyaALLAh.. soon ana list down the tentatif..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-02-06 12:02


!!! QUOTE !!!

muslimat akan buat aktiviti sesama muslimat, manakala muslimin akan buat aktiviti sesama muslimin.tapi, nama di bawah jk yang sama.


em.. naa'm ya ukhtie.. cdgnnye.. begitu laa.. :-di :-di

!!! QUOTE !!!

p/s halakah and usrah tu apa? macam ceramah ek,


halaqah tu.. bulatan..
usrah tu.. macam perbincngn kecil.. or more to ..
give tazkirah..peringatan...
ada naqib- ( ketua untuk muslimin)
naqibah - ( ketua untuk muslimah) :-di :-di

em.. tambahan idea..
ana jumpa kak shaf.. ana pun plann juga macam tu akk..
pagi tu.. pergi rumah anak yatim.. area kedah or perlis..
( ana tengah survey.. which the nearest...)

*** pada antum yang tau sekitar kedah.. or perlis..
rumah anak yatim.. plzz pm ana..
Kalau boleh nak nama tempat tu.. full name..
no contact Kalau ada..syukran.. :lol: :lol:

plann tentatif..
pagi.. ke rumah anak yatim..
maybe dalam jam 8.30pg berlepas..
aktiviti.. gotong royong.. bla..bla..
lepas solat jumaat.. sesi simpulan intim..
** more to sesi taaruf.. dengan adik2 angkat..

ptg.. lepas asar berlepas ke tasik jitra..

so.. gbungn JK ANAK YAtim + jk Tasik..
:lol: :lol: :-di :-di

apapun.. dalam plann..
mohon bantun antum.. yang tau tempat tersebut..
ana tak dapat list lagi ajk untuk jk ni..
so.. pada yang berminat untuk membantu.. boleh pm ana..

till here... ilalliqa'....
wallahualam'////


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 25-02-06 19:33


em..em.. dah survey..
ana p masjid YAB.. & darul Aitam..
em..em.. masih dalam perbincangn..
mungkiin pilih di msjd YAB..

perancangan 17 mac 2006
jumaat..
bermula dari jm8-7 malam..
tentatif ana posting soon..
when get confirm+green light dari pihak YAB...

sekian.. laporan dari ana..
hihi..
:-di :-di



-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 11-03-06 04:16


em.. mohon maaf.. ana tak dapat nak joint venture secara formal dengan INSANIAH al an..ana dah jumpa ustaz.. program ni bagus.. ada pengisian..but.. terpaksa postpone semester depan..
so.. ana dah habis ngaji la..insyaALLAH..

tak ada rezeki ana nak buat joint venture dengan INSANIAH secara formal..
tapi.. insyaALLAH.. ana nak buat juga JK TASIK jumaat ni.

17 mac 2006 jam 4 di masjid dekat dengan tasik jitra tu..
( tak ingat nama nya..) mula sesi taaruf.. sesi tazkirah..
kemudian..solat asar..last.. p tasik..

au plan B..
jumpa sahabat ukhwah.com + muslimat di INSANIAH..
buat sesi taaruf.. tazkirah.. solat asar jemaah..
last ke tasik..

ana lebih mengutamakan pada kaum muslimah..
kira.. nak buat kesinambungan LIQA MAHABBAH

so..pada antum yang berkelapangan..boleh mula plann..
actually ana ada dinner klass seminar malam tu..
wajib pulak tu.. di hotel sentosa..

tapi.. ana bagitahu lect next kelas.. ana ada program..
huhu.. rasa kemalasan nak p.. fees rm36...dengar makanan nak take chinese side..em..em...em..tapi.. time ni laa nak jumpa coursmatess berkumpul.. buat kali terakhir..
entahlaa.. agaknya-agaknya last minute ana terpaksa pergi juga..

mahal juga tu.. Kalau makan..mybe 2 minggu boleh lepas..hihi..
apapun.. ana tengah survey.. warga ukhwah uum..
siapa yang boleh drive.. boleh cari sahabat yang nak ikut..

ana drive satu kereta.. yang lain..boleh berkonvoi sama...
ana perlukan komitmen antum yang berminat..
Kalau tak ada sambutan.. ana mohon maaf.. ana terpaksa batalkan..

kalau dapat dalam 3-4 kereta.. insyaALLAH.. boleh on..
if setakat 1-2.. tengok keadaanlaa..

so.. antum yang di uum..promo pada sahabat..
sesiapa yang nak join..( bukan untuk siswi UUM sahaja)
juga buat sekitarnya.. au yang berkelapangan.. antum dijemput juga..

segala pertanyaan.. dan juga penyertaan.. boleh pm ana..
ok.. mohon diri..
mohon maaf..
wsslm...

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-03-06 12:24


muslimah saja yang join eh


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 08:38


em...em..irda.. Kalau nak mai dari SP.. jemputlaa.. tafaddal..
ajak laa kaum kerabat uitm tu..
em..nampak gaya tak ada respon ni..
apapun..ana masih menunggu till khamis..
Kalau tak ada juga yang nak p.. ana pun.. terpaksa meng"CANCEL laa..

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah_85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22747
Posting: 437
Dari: johor bahru

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 16:38


asslamualaikum...

sekadar jadi pemerhati sahaja...

tumpang lalu ye...

wassalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For khalifah_85Profil   Hantar PM kepada khalifah_85   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 03:33


em.em.. dapat mesej dari irda..
buat jk silat..?? ambuiii..
nak buat jk macam-macam pun tak apa..
tapi..Kalau setakat ana saja yang bermonolog..omong..omong..
no komitmen dari yang lain.. maka arakiannnya..tak jadi laa jk nya..

em..dengan dukacitanya.. ana tak dapat nak jayakan jk tasik ni..
huhu.. sedisssnye... maybe soon.. ana buat di same tempat.. tapi tak tau bila.. wallahualam'..
ana ada komitmen lain pada hari jumaat tersebut..
mohon beribu ampun..huhuh...

so.. pada HANAN.. sir KANG..kak sue.. naza-firman..rumaishaa.. dan MT lain.. wa warga ukhwah.. ana mohon maaf bagi pihak ana... dan bagi sahabat yang bantu ana..

buat kak shaf..princess-ixora..ila..yang menemani ana untuk survey rumah anak yatim+insaniah..
ila fauziah..ana.. pak lah..wakil MPP insaniah..syukran jazilan..

juga buat antum yang bagi pm pada ana.. ana mohon maaf atas sebab tak dapat nak organize JK tasik ni dengan moleknye..=(

moga-moga.. ada rezeki.. dapat jumpa di JK UTARA..
insyaALLAH.. jika ada keizinan dariNYA...
ilalliqa'...wassalam..

::: MAATAASIF JIDDAN :::


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 15-03-06 03:37 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-03-06 14:05


tak apa shida...boleh try lain kali...jangan mudah putus asa tau..:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 14:31


????tak faham

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 01:14


umi.. syukran..byks..
insyaALLAH.. ada rezeki.. panjang umur simple-shida..
ada komitmen dari warga ukhwah.. jk apa pun boleh saja nak on..
tapi.. kalau setakat posting..posting..posting..
tak ada apa pun yang bergerak.. so..bagaimana nak rEALISASIKan JK..

alahai... dik faryzan ni..
gapo dia dok pahe..
jk ni.. tak dapat nak dijayakan..
kerna simple-shida yang busyy sokmo..
dituruti dengan sahabat yang juga membusykan diri..
ditambah pula.. tak kedengaran yang nak menyertainye..
so.. simple-shida pun meNGANCELkan...
em..em..em...huhu.. *-*

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.138286 saat. Lajunya....