Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
5,000 tahun dulu Confusius berkata, "Belajar!"; 1,500 tahun dahulu ayat Quran pertama ialah, "Baca!"
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 74
Ahli: 0
Jumlah: 74




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 4 hari yang lalu
nabilah: 4 hari yang lalu
aye: 5 hari yang lalu
tereturubuzu: 14 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 25 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: mehlah join kelab achik pula..


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» mehlah join kelab achik pula..

Please Mendaftar To Post


Oleh mehlah join kelab achik pula..

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 17-01-06 20:43


mmm...along,angah,alang dah ada..
so sekarang kelab achik pula...
achik ni anak ke4...
saya memang anak ke4 dari 6 beradik..
3 laki 3 perempuan..balancelah...
mehlah kita ramai2kan kelab achik..
hidup achik!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

wan_syazana
Warga Rasmi
Menyertai: 28.09.2005
Ahli No: 19383
Posting: 2
Dari: johor

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-01-06 21:47


ha ah nak join la

Bookmark and Share

  


  Member Information For wan_syazanaProfil   Hantar PM kepada wan_syazana   Quote dan BalasQuote

hilmy
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.01.2006
Ahli No: 21712
Posting: 44

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-01-06 22:06


saya pun nak join..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hilmyProfil   Hantar PM kepada hilmy   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-01-06 22:09


hehehe...

a very gud idea!!!

saya pun anak ke4 dr 5... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 20-01-06 20:40


kenapa tak ramai yang jon ni?
mehlah join siapa anak ke4...

Bookmark and Share

  


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 20-01-06 20:47


ana bukan anak ke4 tapi ana anak last.....bongsu tapi anak sedara panggil achik juga boleh join tak?
sebab nya ana tukar dengan abang ana dia jadi ayah su...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 24-01-06 20:16


sesiapa anak ke4,mehlah join..
mari2...

Bookmark and Share

  


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 25-01-06 21:27


lo..memang xramai ke achik kat sini?
mesti ada lagi kan?
mahlah join sat..

Bookmark and Share

  


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-01-06 22:30


eden bukan anak ke4....tapi dah ada anak 4...boleh join tak??konpius eden ni....

Bookmark and Share

  


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-01-06 01:55


assalamualaikum..

Saya pun dapat gelaran achik juga. Tapi saya anak ke 5 dari 7 beradik. bagaimana kalau kita buat JK ACHIK ? mesti semua orang asik panggil achik saja...lepas tu semua menyahut...hehe :di haru biru pulak jadinya...:di :) :lol: :lol: :-di :-di :lol: :lol: :-) :-) :-) :lol: :-di
[ Telah diedit oleh: achik_solehah pada 26-01-06 02:11 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-01-06 08:33


anak saudara ana pun panggil ana achik..tapi ana anak ke-3 dari 4 beradik..achik tak semestinye anak ke-4 kan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

helmirohayakassim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22154
Posting: 84
Dari: Setiu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-01-06 09:40


nak join juga. kat rumah, orang semua panggil saya k.chik. kira oklah ek

Bookmark and Share

  


  Member Information For helmirohayakassimProfil   Hantar PM kepada helmirohayakassim   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 09-02-06 20:31


aiya mana lagi achik menghilang ni?

Bookmark and Share

  


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 23:34


assalamualaikum..saya pun achik juga..saya anak ke-4 daripada 10 orang adik badik..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 16-02-06 19:55


ok..mana lagi achik ni?

Bookmark and Share

  


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-02-06 20:33


apa kelebihan join kelab achik ini???, kalau best nak join juga walaupun kita anak ke-2

Bookmark and Share

  


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 18-02-06 22:53


saya anak ke 3 dr 4 adek bradek...boleh join juga tak...tapi family semua tak panggil saya achik... :-? :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-02-06 10:02


kat tempat saya..kalau anak k3..orang panggil achik..
saya anak ke3 dr 5 adik beradik..
so..saya pun achik jugaklah ye!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 12-03-06 08:50


mana lagi achik ni semua menyorok ah?
marilah kita berkenalan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-03-06 09:19


AAACCCCCIIIIIKKKKK.....!!!!!!!!!!!!!
mari LA PAKAT RAMAI-RAMAI JOIN....:-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

samudra
WARGA SETIA
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20847
Posting: 721
Dari: Tanah Melayu

stkitts_nevis   avatar


posticon Posting pada: 12-03-06 13:32


saya anak ke 4...tak tau pula nama saya acik..eh eh acik rupanya saya ni

Bookmark and Share

  


  Member Information For samudraProfil   Hantar PM kepada samudra   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-03-06 13:39


saya sebenarnya anak no3 tapi dekat u kami ada tubuhkn geng adik beradk dan saya no4.mereka pnggl achik..so, saya boleh join tak

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-03-06 14:37


dalam keluarga saya, achik panggilan anak yang ke-7...

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

farihahlauji
Warga Rasmi
Menyertai: 05.01.2006
Ahli No: 21705
Posting: 14
Dari: serambi mekah

germany  


posticon Posting pada: 12-03-06 15:14


asslamualaikum....
saya anak ketiga....tapi orang panggil achik....
kira boleh join juga la.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For farihahlaujiProfil   Hantar PM kepada farihahlauji   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 17-03-06 21:29


mana lagi achik ni?

Bookmark and Share

  


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

fifi_183
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.04.2006
Ahli No: 24264
Posting: 56
Dari: KL

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-06-06 15:09


saya anak ke-3 tapi family saya panggil saya kak cik..hihi
mungkin sebab saya kakak yang kecik agaknya selepas kakak sulung..

Bookmark and Share

  


  Member Information For fifi_183Profil   Hantar PM kepada fifi_183   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.125082 saat. Lajunya....