Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-12-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang-orang yang suka memuji dan mengampu bukan kawan sejati, kerana merosakkan hati kawannya.
-- -- Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: studiosmilesnyc
Hari Ini: 0
Semalam: 3
Jumlah Ahli: 43104

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 29
Ahli: 0
Jumlah: 29




  Yang Masuk Ke Sini
studiosmilesnyc: 10 jam, 16 minit yang lalu
dentistinhouston: 12 jam, 12 minit yang lalu
ezequielvince: 13 jam, 34 minit yang lalu
shanejohnson: 4 hari yang lalu
wadud: 9 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 26 hari yang lalu
muslimin23: 28 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: **KELAB ANAK-ANAK PAHANG**


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» **KELAB ANAK-ANAK PAHANG**

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh **KELAB ANAK-ANAK PAHANG**

fine
Warga Rasmi
Menyertai: 30.12.2005
Ahli No: 21551
Posting: 15
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 13-01-06 14:08


sesiapa yang asal dari pahang marilah join..
saya asal kuantan,tapi study ok kl..
mari kita berkenalan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fineProfil   Hantar PM kepada fine   Quote dan BalasQuote

rayulain
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7651
Posting: 16
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 13-01-06 14:51


assalamualaikum..
kita orang pahang juga..dari jerantut..
mm..orang Pahang ni baik2 tau..
Kenapa tak ramai kat sini ea..

bilatintaberbicara..

Bookmark and Share

    


  Member Information For rayulainProfil   Hantar PM kepada rayulain   Quote dan BalasQuote

mirwana
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10823
Posting: 23
Dari: maran

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 15:30


Assalamualaikum...
saya pun orang pahang...
daerah kuantan...
tapi sekarang belajar kat kedah...
orang pahang memang best!!!!!


-----------------
cita-cita adalah misi,angan-angan adalah visi,untuk realisasikan kedua-duanya,perlu ada doa dan tawakal...
INSYA-ALLAH...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mirwanaProfil   Hantar PM kepada mirwana   Quote dan BalasQuote

albarlasy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18103
Posting: 248
Dari: dunia fana'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 15:52


salam...
Ana anak jati pahang dan belajar pun kat kuantan.memang kuatla semangat kenegerian tu....Takkan ni saja orang pahang agaknya..?

Bookmark and Share

    


  Member Information For albarlasyProfil   Hantar PM kepada albarlasy   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 14-01-06 15:16


Assalamualaiku...
orang pahang jugak....
dari jengka...study dekat kuantan...
mana lagi orang pahang?

Bookmark and Share

    


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 14-01-06 17:09


assalmualaikum....
ana orang pahang...dari kuala rompin, tapi sekarang dah 2 tahun tak balik. ana sekarang study kat ukraine. siapa lagi??...mari la join

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

Uwais
Warga Rasmi
Menyertai: 28.05.2004
Ahli No: 9208
Posting: 16
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-01-06 17:15


assalamualaikum
hai salam perkenalan
ana dari pahang juga dan study cairo egypt

Bookmark and Share

    


  Member Information For UwaisProfil   Hantar PM kepada Uwais   Quote dan BalasQuote

a_aliyya
Warga Rasmi
Menyertai: 20.02.2005
Ahli No: 14561
Posting: 15
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-01-06 17:33


salam perkenalan....

ana pun orang pahang...
dari jerantut..
sekarang ana belajar di kuantan..

:-) :-)


-----------------
~ Yakinlah hidUp Ini aMAt inDAh jikA seGALANya keRAna ALLAH.......~


Bookmark and Share

    


  Member Information For a_aliyyaProfil   Hantar PM kepada a_aliyya   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-01-06 20:29


assalamualaikum..

ana dprp Pekan....
sekarang menetap kat klate..
belajar kat penang....
biasa raya balik la kat pekan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

rayulain
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7651
Posting: 16
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 16-01-06 15:37


mmm..mesti tak ramai orang Pahang masuk ukhwah nikan..
agak2nya kan..kat pahang daerah apa yang paling cantik..
mesti jerantut kan.. :-di
siapa sokong...


bilatintaberbicara....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rayulainProfil   Hantar PM kepada rayulain   Quote dan BalasQuote

hana_88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12020
Posting: 81
Dari: KuKTeM..(UTEC)

Pahang  


posticon Posting pada: 16-01-06 15:56


hana pun orang pahang juga
hana dari temerloh
siapa kata jerantut paling cantik????????????????
temerloh la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For hana_88Profil   Hantar PM kepada hana_88   Quote dan BalasQuote

hana_88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12020
Posting: 81
Dari: KuKTeM..(UTEC)

Pahang  


posticon Posting pada: 16-01-06 15:57


hana sekarang belajar kat kedah
nak tau tak kat mana?
kat kulim!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For hana_88Profil   Hantar PM kepada hana_88   Quote dan BalasQuote

taufiq111
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.09.2004
Ahli No: 11035
Posting: 270
Dari: UKM

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-01-06 15:58


Koi oghang temeloh....

Belajo kat UKM... Baghu tahun due

***Gunelah loghat masing2...Baghu sedap sikit...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For taufiq111Profil   Hantar PM kepada taufiq111   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 16-01-06 17:12


banyak2 daerah kat pahang, rompin lah paling cantik....semua setuju kan?? la...belum sampai rompin ke?? awok ni teruk betul la

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 16-01-06 20:43


mmm.........saya pun orang pahang juga..asal kuantan..
siapa kata daerah rompin,jerantut paling cantik?
yang pasti kuantan paling cantik...hehehe...
saya study kat kl..
mana lagi orang pahang ni?mehlah join....

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

rayulain
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7651
Posting: 16
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 18-01-06 13:26


mm.nampaknya semuaorang kata tempat dia paling cantik ea..
takpe2..tapi sebagai kesimpulannya..
kita bangga jadi anak pahang kan..
;-)
lupalak..kita sekarang kat utm skudai..
susahnya nak jumpa orang jerantut kat sini..


bilatintaberbicara...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rayulainProfil   Hantar PM kepada rayulain   Quote dan BalasQuote

albarlasy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18103
Posting: 248
Dari: dunia fana'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 18:54


siapa cakap semua daerah tu lawo,memang perasan habihla demeh ni...

kawah rasa lawola lagi lepeh,macam2 ada...
acela test sekali berjalan kesana walaupun tak maju tapi kedamaian tu akan menggamit sekeping hati yang cintakan ketenangan....
:-di :-di 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For albarlasyProfil   Hantar PM kepada albarlasy   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 18-01-06 20:37


oklah..yang penting...kita bersyukurlah lahir di pahang kerana dapat melihat kebesaran ALLAH yang penuh dengan flora dan fauna yang cantik kan?
siapa bersetuju?
hehe..siapa lagi anak pahng?

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 18-01-06 20:49


kaih pulok oghang ghaub.. baru lepaih abeh blajo.. lo ini nok caghi kerja lah wehhh...
[ Telah diedit oleh: maisarahlisa pada 18-01-06 20:51 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 21:52


LO...TAK percaya ke?? MOHLA kita KE TIOMAN...TAK PUN pergi TAMAN NEGARA (ENDAU-ROMPIN)....ATAU JOM pergi MANCING...KAWAN SUDI saja BAWAK...TAK ada MASALAH punya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 18-01-06 21:56


ok dzul-f,nanti boleh bawa eyza pergi pulau tioman..
teringin nak pergi sanalah..
hehe.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 22:05


boleh..tapi kea tunggu ana balik mesia dulu...hehehe. kalau nak pergi sekarang jomla ke ukraine...boleh ana bawak jalan-jalan kat black sea

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-01-06 02:47


eh anda semua nak pahang.....
hari tu exco ada datang ke indonesia....lepas itu mereka nak jumpa studen sini....especially anak Pahang la....hihihi....best nya di manja ...anda nak tau masa last acara tu...setiausaha sulit menteri besar Pahang nak jumpa anak Pahang....lepas itu anda tau yang ada saya seorang saja ant student kat jkrta...hihi...dia bawa saya ke satu tempat kejap mereka bagi suit...hihihihihihihiihih....best nya...
mereka kata kerajaan negeri paling kaya adalah Pahang...hhihhi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

rayulain
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7651
Posting: 16
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 19-01-06 15:57


mm..sebenarnya tak boleh nak comparekan antara setiap daerah ni
sebab buat masa ni kita baru pergi lipis, bentong dan raub saja..daerah lain tak pernah pergi..jadi sesiapa yang apa pakej lawatan ke seluruh
pahang tu inform2 la ea..

:-di

bilatintaberbicara....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rayulainProfil   Hantar PM kepada rayulain   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 19-01-06 16:26


Assalamualaikum..
Saya pun orang Pahang juga... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 19-01-06 17:31


betul ke kerajaan Pahang paling kayer?? apa pasal hari tu pahang diisytihar sebagai negari yang hampir muflis...betul ke?? kalau betul la Pahang kaya., nak minta dato' nan tambah scholar, hehehe tak cukup

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

albarlasy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18103
Posting: 248
Dari: dunia fana'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-01-06 22:58


memangla kalau nak diikutkan paling kaya.tengok hasil balak dia saja berapa banyak...tapi hasilnya kemana lepasnya...

ada sesiapa boleh jawab hehehe.... 8-) 8-) :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For albarlasyProfil   Hantar PM kepada albarlasy   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 19-01-06 23:20


YaALLAH yang Maha Kuasa,
lanjutkan usia ke bawah duli yang maha mulia,
dirgahayu,
darul makmur,
aman dan bahagis sentiasa,
ya ALLAH, selamatkan,
]ke bawah duli raja kami......

hehehe....lama tak nyanyi lagu ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

sheila_rahman
Warga Rasmi
Menyertai: 31.12.2005
Ahli No: 21559
Posting: 6
Dari: Petaling Jaya

Pahang  


posticon Posting pada: 20-01-06 09:26


Assalamualaikum....:)
saya orang pahang juga..dulu study kat ukm tapi sekarang dah grad..kerja kat pj.koi oghang jerantut..yeah!hidup jerantut..heheh:di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sheila_rahmanProfil   Hantar PM kepada sheila_rahman   Quote dan BalasQuote

talx
Warga Rasmi
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4471
Posting: 5
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 20-01-06 11:20


assalamualaikum..

saya orang pahang.asal dari bentong. sekarang study kat UKM KL...

Pahang negeri yang makmur dan permai.. Alhamdulillah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For talxProfil   Hantar PM kepada talx   Pergi ke talx's Website   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 20-01-06 20:44


memang banyak gajah2 dan balak kat pahang ni....
sampaikan kawan saya ejek pahang ni ada gajah dengan balak saja..
hehe..
ok..bila drzul-f nak balik Malaysia ni..tak sabar nak pergi tioman ni...
siapa yang tak pernah datang kuantan?
eyza boleh jadi pemandu pelancong k..

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 20-01-06 21:09


balik summer nanti...tengah bulan 6...sudi la melawat kamek kat rompin. boleh makan udang galah

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

faizbukharyy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 15
Posting: 179
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-01-06 00:20


asssalamualaikum..

salam ukhwah buat warga ukhwah pahang ...ana kerja di kuantan ..
dan sedang sambung pengajian separuh masa di KL ..
:)
Pahang memang best ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizbukharyyProfil   Hantar PM kepada faizbukharyy   Quote dan BalasQuote

albarlasy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18103
Posting: 248
Dari: dunia fana'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 21-01-06 23:59


tau tak mengapa hehe... 8-) 8-) :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For albarlasyProfil   Hantar PM kepada albarlasy   Quote dan BalasQuote

akhn06
Warga Rasmi
Menyertai: 15.09.2005
Ahli No: 19027
Posting: 20
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-01-06 00:10


assalamualaikum.....

ana lahir saja kat kL tapi membesar kat pahang.....

boleh join ke?????????
[ Telah diedit oleh: akhn06 pada 22-01-06 00:11 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For akhn06Profil   Hantar PM kepada akhn06   Quote dan BalasQuote

rayulain
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7651
Posting: 16
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 23-01-06 14:45


mm..kat rompin ada banyak udang galah ea..
tak pernah dengar pun..
:-?


bilatintaberbicara...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rayulainProfil   Hantar PM kepada rayulain   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 23-01-06 18:41


drzul-f

best ke belajar ukraine? ramai ke budak2 malaysia dekat sana? ada society sendiri ke? bidang agama ada tak dekat sana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

avicenna88
Warga Rasmi
Menyertai: 16.01.2006
Ahli No: 21957
Posting: 7
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 24-01-06 11:26


assalamualaikum semua.saya orang pahang jugak...........saya masih belajar....


-----------------
In ISLAM,there is NO word 4 HANDS UP,there is NO word 4 SURRENDER,there are only 2 things.WIN as MUJAHID or dia as a SYAHID.LETS FIGHT&


Bookmark and Share

    


  Member Information For avicenna88Profil   Hantar PM kepada avicenna88   Quote dan BalasQuote

alfatihah21
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22135
Posting: 28
Dari: ~bandar Palma~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-01-06 12:20


ana pun orang pahang...
sejak bila rompin ada udang galah..
sejak bila pulak ada kelab ukhwah pahang ni..
famous jugak pahang ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfatihah21Profil   Hantar PM kepada alfatihah21   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-01-06 13:58


emm..
saya pun orang pahang juga...
nak rasa gulai aserung...
jomlah datang raub...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

eddyputra
Warga Rasmi
Menyertai: 02.03.2005
Ahli No: 14904
Posting: 7
Dari: ktn

Pahang  


posticon Posting pada: 25-01-06 13:55


a,kum.ana pun orang kuantan tau
study kat kuantan ni ana dah sem 5 tak lama nanti dah nak pergi Pratikal.

Bookmark and Share

    


  Member Information For eddyputraProfil   Hantar PM kepada eddyputra   Pergi ke eddyputra's Website   Quote dan BalasQuote

afiqah_afaf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2004
Ahli No: 11586
Posting: 238
Dari: mansoura

egypt  


posticon Posting pada: 27-01-06 15:15


hai...
saya pun orang pahang juga...
kuantan..
siapa orang kuantan jom la kita buat prog.. boleh kenal2..
Page Title


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For afiqah_afafProfil   Hantar PM kepada afiqah_afaf   Quote dan BalasQuote

nor_2118
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22238
Posting: 66
Dari: seberang perai

Pahang  


posticon Posting pada: 27-01-06 18:00


siapa kata tak ada orang jerantut kat sini...em... ana pun orang jerantut....jerantut best!ana study kat kuala pilah,n9...moh lah kita orang pahang memartabat kan jati diri pahang dalam diri kita,ce wahhhhh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nor_2118Profil   Hantar PM kepada nor_2118   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-01-06 20:14


Assalamualaikum

Nama saya ridwan. Asal dari taman tas kuantan pahang. sekarang menuntut di UTM skudai. So, apa aktiviti kelap orang pahang? tak ada buat majlis makan2 ke? heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-01-06 20:14


Assalamualaikum

Nama saya ridwan. Asal dari taman tas kuantan pahang. sekarang menuntut di UTM skudai. So, apa aktiviti kelap orang pahang? tak ada buat majlis makan2 ke? heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

nuzul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21199
Posting: 48
Dari: pahang

bosnia_herzegovina  


posticon Posting pada: 28-01-06 11:49


ASSALAMUALAIKUM...

ana pun orang pahang kampung kat kelate..kerja kat bandar chukai kemaman.

oi..orang akt atas takkan makan saja yang ingat agaknya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuzulProfil   Hantar PM kepada nuzul   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-01-06 12:20


Pada 28-01-06 11:49 , nuzul posting:

!!! QUOTE !!!

ASSALAMUALAIKUM...

ana pun orang pahang kampung kat kelate..kerja kat bandar chukai kemaman.

oi..orang akt atas takkan makan saja yang ingat agaknya..


Maksud saya bukanlah makan semata2. Mungkin dalam majlis tu boleh diselitkan dengan ceramah atau seminar atau forum atau diskussi atau apa-apa saja yang berfaedah selagi tidak melanggar perintah Allah dan rasul. lepas itu disertakanlah dengan jamuan makan yang enak2 (sedap mknan di dunia ak sama dengan di syurga) ;-)


-----------------
Hamba Allah yang masih belajar mengenali hakikat kehidupan (",)


Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-01-06 12:21


Hai cik nuzul, kekadang tu perempuan lebih suka kalau majlis makan2 ni daripada lelaki. Betul tak? :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

nuzul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21199
Posting: 48
Dari: pahang

bosnia_herzegovina  


posticon Posting pada: 28-01-06 12:48


eh..perempuan lain agaknya...kalau saya ..suka tolong orang buat makan-makan he he he(agak-agaknya macam tulah)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuzulProfil   Hantar PM kepada nuzul   Quote dan BalasQuote

chanjin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.04.2005
Ahli No: 15836
Posting: 26

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-02-06 09:46


assalamualaikum
saya pin orang pahang juga
duduk kuala lipis
belajar kat pahang

Bookmark and Share

    


  Member Information For chanjinProfil   Hantar PM kepada chanjin   Quote dan BalasQuote

khairah
Warga Rasmi
Menyertai: 07.05.2005
Ahli No: 16356
Posting: 11
Dari: jengka

Pahang  


posticon Posting pada: 03-02-06 10:02


assalamualaikum
saya pun asal pahang..
study kat pj
kmpg kat pekan.
salam ukhwah


-----------------
ukhwah itu indah bila bertemu dan berpisah kerana Allah


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairahProfil   Hantar PM kepada khairah   Quote dan BalasQuote

ilahnurani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2005
Ahli No: 21425
Posting: 164
Dari: Kuantan,Pahang Darul Makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-02-06 12:10


assalamualaikum....
saya pun orang pahang..
belajar di sri iskandar,perak..
salam perkenalan.. :-)


-----------------
Love GOD Care for Others....:-)   

Latahzan_ilahnurani.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ilahnuraniProfil   Hantar PM kepada ilahnurani   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-02-06 13:01


assalamaualaikum...
ana pun orang Pahang juga..dulu sek kat Pahang..lahir kat Pahang..kampung kat Pahang..belajar kat seri jengka dulu...kampung laks kat jerantut..tapi duduk kat gombak..ehehe :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

afiqah_afaf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2004
Ahli No: 11586
Posting: 238
Dari: mansoura

egypt  


posticon Posting pada: 03-02-06 13:24


ana dari kuantan juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For afiqah_afafProfil   Hantar PM kepada afiqah_afaf   Quote dan BalasQuote

mirwana_87
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.06.2005
Ahli No: 16829
Posting: 55
Dari: kuantan..pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 03-02-06 15:21


saya pun orang pahang jugak.asal keratong,tapi study kat kuantan.


-----------------
pengertian hidup ini akan lebih indah seandainya diiringi dengan keikhlasan hati dan keindahan budi.. ....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mirwana_87Profil   Hantar PM kepada mirwana_87   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-02-06 10:41


Pada 03-02-06 12:10 , ilahnurani posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum....
saya pun orang pahang..
belajar di sri iskandar,perak..
salam perkenalan.. :-)



salam perkenalan dr ana, ilahnurani!
jaga diri anti dan ana doakan anti berjaya dunia akhirat!
insyaallah... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-02-06 10:52


Assalamualaikum...

ana asal kat Naga Chini..tau kat mana?:-)
sekarang buat praktikal kat usm kelantan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

rayulain
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7651
Posting: 16
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 10-02-06 13:25


assalamualaikum..
mm..saya setuju dengan ridwan_daie..
nanti bolehla buat majlis kat utm skudai ni..
rasanya ramai juga orang pahang kat sini..
jadi blhla berkenal-kenalan kan.. :-)



bilatintaberbicara....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rayulainProfil   Hantar PM kepada rayulain   Quote dan BalasQuote

Am
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2742
Posting: 21
Dari: DaERaH pErJuAnGaN

Pahang  


posticon Posting pada: 10-02-06 15:24


assalamualaikum,....

ana pun orang pahang, lahir kat pahang membesar kat pahang... dan sekarang tengah tunggu nak sambung belajar....

salam ukhwah buat semua orang pahang...

HIDUP PAHANG!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmProfil   Hantar PM kepada Am   Quote dan BalasQuote

SaifulIslam_87
Warga Rasmi
Menyertai: 29.01.2006
Ahli No: 22346
Posting: 2
Dari: Dimana-mana saja

Pahang  


posticon Posting pada: 10-02-06 15:50


Assalamualikum...

Ana orang Pahang dan tinggal kat kuantan saja..

Slm ukhwah untuk semua...

Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaifulIslam_87Profil   Hantar PM kepada SaifulIslam_87   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 08:50


sapa orang kuantan lagi?
angkat kening saja..heheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 09:02


Asal tasik chini, menetap di kempadang perdana...ala dekat pantai sepat...kat sini famous ikan bakar...sekarang study kat usm kelantan...

mana lagi orang kuantan?:-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

rgodong
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.08.2005
Ahli No: 18589
Posting: 21
Dari: Al-Maghrib

morocco   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 09:21


ha Kenapa cari orang kuantan. aku dok kuantan dua taun, kira orang kuantan laa, kalau setakat bukit sekilau,sungai isab,tanjong api, permatang badak,alor akar,semambu, TC, paya besar,kampong selamat,indra mahkota,panching,kubang buaya,air putih, cenderawasih, batu 3,tanah putin, benteng, pokok buluh semualaa banyak pula nak tulih.


-----------------
Cintai Allah, sayangi manusia.
Hadaf hidup adalah Allah.
Ilahi robbi, anta maqsudi, wa redhoka mathlubi.


Bookmark and Share

    


  Member Information For rgodongProfil   Hantar PM kepada rgodong   Quote dan BalasQuote

rgodong
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.08.2005
Ahli No: 18589
Posting: 21
Dari: Al-Maghrib

morocco   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 09:59


Pada 24-01-06 13:58 , Al-Mustaqqim posting:

!!! QUOTE !!!

emm..
saya pun orang pahang juga...
nak rasa gulai aserung...
jomlah datang raub...


weh telior koi ingat kan gulei aserong,koi orangh bentong, orangh ghaub memang pandei buat gulei ni!


-----------------
Cintai Allah, sayangi manusia.
Hadaf hidup adalah Allah.
Ilahi robbi, anta maqsudi, wa redhoka mathlubi.


Bookmark and Share

    


  Member Information For rgodongProfil   Hantar PM kepada rgodong   Quote dan BalasQuote

rgodong
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.08.2005
Ahli No: 18589
Posting: 21
Dari: Al-Maghrib

morocco   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 10:06


dalam banyak² orangh pahang dalam forum ni, ada tak dari bentong. Koi nak tengok ghamai dok orangh bentong dalam forum ni


-----------------
Cintai Allah, sayangi manusia.
Hadaf hidup adalah Allah.
Ilahi robbi, anta maqsudi, wa redhoka mathlubi.


Bookmark and Share

    


  Member Information For rgodongProfil   Hantar PM kepada rgodong   Quote dan BalasQuote

avicenna88
Warga Rasmi
Menyertai: 16.01.2006
Ahli No: 21957
Posting: 7
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 17-02-06 10:52


entah.tak ada agaknya


-----------------
In ISLAM,there is NO word 4 HANDS UP,there is NO word 4 SURRENDER,there are only 2 things.WIN as MUJAHID or dia as a SYAHID.LETS FIGHT&


Bookmark and Share

    


  Member Information For avicenna88Profil   Hantar PM kepada avicenna88   Quote dan BalasQuote

avicenna88
Warga Rasmi
Menyertai: 16.01.2006
Ahli No: 21957
Posting: 7
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 17-02-06 10:53


entah.tak ada agaknya


-----------------
In ISLAM,there is NO word 4 HANDS UP,there is NO word 4 SURRENDER,there are only 2 things.WIN as MUJAHID or dia as a SYAHID.LETS FIGHT&


Bookmark and Share

    


  Member Information For avicenna88Profil   Hantar PM kepada avicenna88   Quote dan BalasQuote

fine
Warga Rasmi
Menyertai: 30.12.2005
Ahli No: 21551
Posting: 15
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 03-03-06 17:38


ai mana lagi orang pahang menyorok ni?
saya pun orang pahang juga,asal kuantan..duduk kat kampung peramu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fineProfil   Hantar PM kepada fine   Quote dan BalasQuote

aisya83
Warga Rasmi
Menyertai: 19.02.2006
Ahli No: 22815
Posting: 3
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 08-03-06 14:53


assalaamualaikum.............
saya orang pahang juga...asal temerloh...baru habis study kat upm serdang...sekarang dok kat uamah kat temerloh...
selamat berkenalan...............

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisya83Profil   Hantar PM kepada aisya83   Quote dan BalasQuote

MaBa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18763
Posting: 54
Dari: Kawasan Burung Langit..

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-03-06 15:28


Assalamualaikum..
Saya pun nak join juga.saya asal Kuantan saja...
siapa lagi orang Pahang mari la join...
Salam Perkenalan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaBaProfil   Hantar PM kepada MaBa   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-03-06 16:16


Pada 03-03-06 17:38 , fine posting:

!!! QUOTE !!!

ai mana lagi orang pahang menyorok ni?
saya pun orang pahang juga,asal kuantan..duduk kat kampung peramu..


fine!!! kita sedaerah...ana kempadang perdana...bila nak belanja ikan bakar dan kopok sagu..:-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

idaphg
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22532
Posting: 26

Pahang  


posticon Posting pada: 08-03-06 16:30


assalamualaikum wr wb..

saya pun Pahang .memang semua family orang. pure Pahang laaaa.
salam ukhwah buat semua warga pahang darul makmur.

Bookmark and Share

    


  Member Information For idaphgProfil   Hantar PM kepada idaphg   Quote dan BalasQuote

sufi05
Warga Rasmi
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16608
Posting: 3
Dari: temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 08-03-06 17:09


salam.salam perkenalan buat warga pahang.ana orang pahang juga .tapi tak belajar kat pahang ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufi05Profil   Hantar PM kepada sufi05   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 17-03-06 21:38


bagus..ramai juga rupanya orang Pahang ni ye..
salam ukhwah!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-03-06 23:39


ana kuantan.....datang la rmh raya ye...hihihihihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 30-03-06 16:44


assalamualaikum....

asal klantan...menetap Pahang..
study pun Pahang juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

Nil
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20136
Posting: 435
Dari: Temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 31-03-06 03:27


Assalamualaikum...
Koi dari Temerloh...Pahang la tu. Koi lahir kat ghaub,kampung koi situ.Wan(tok) ada lagi la.sekarang koi blajo kat Mesir...2tahun doh koi tak balik.Guane Pahang sekarang ni ye???
siapa nak makan ikan patin masak tempoyak....fuh menjilat jari la hokme semua Kalau makan.
Jom jalan2 cari ikan patin.
TEMERLOH BANDAR IKAN PATIN. ;-) ;-) ;-) ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NilProfil   Hantar PM kepada Nil   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 31-03-06 03:40


Pada 23-01-06 14:45 , rayulain posting:

!!! QUOTE !!!

mm..kat rompin ada banyak udang galah ea..
tak pernah dengar pun..
:-?


bilatintaberbicara...


ayoo..kelaka la anda semua ni. ana sejak kecik dok rompin. memang udang galah banyak gila la kat rompin. kalau nak tahu, nak masuk bandar baru rompin kan ada replika udang galah besar gila beb!! ayoo...ustaz haron din pun selalu turun rompin, memancing..memancing udang ke, kat laut ke, wallahua'lam


-----------------
http://zul-md.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 31-03-06 03:51


Pada 23-01-06 18:41 , afieq_alkindi posting:

!!! QUOTE !!!

drzul-f

best ke belajar ukraine? ramai ke budak2 malaysia dekat sana? ada society sendiri ke? bidang agama ada tak dekat sana?


yup, best juga la...kadang, tak best pun ada juga....budak malaysia ramai juga la kat sini. hm..persatuan. ada juga, ada malaysia indian caouncil, malaysia chinese student association, kelab umno ukraine and yang terbaru persatuan pelajar islam malaysia chapter csmu. kalau bidang agama....theology ye? ada tapi dalam bahasa russian. kalau pengajian islam hanya kat russia. kalau tak salah ana kat kazan international islamic university. pelajaran guna bahasa russia, arab, tatar/ turki. to all , good luck


-----------------
http://zul-md.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 31-03-06 05:16


islamic university of tatarstan republic in russia federation

Russian Islamic University (RIU)

pembelajaran percuma


-----------------
http://zul-md.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 31-03-06 05:19


tumpang lalu orang pahang....saya nak balik ganu, terpaksa lalu kat pahang...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

stay_kiut
Warga Rasmi
Menyertai: 22.03.2006
Ahli No: 23633
Posting: 18
Dari: sandakan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 31-03-06 13:24


Kenapa just untuk orang-orang pahang?kenapa tak cakap kelab muslimin muslimat?rasanya begitu baru nampak ada ukhwah....kalau ikut certain tempat rasa lain ah pulak.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For stay_kiutProfil   Hantar PM kepada stay_kiut   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 31-03-06 23:02


hahaha...portal ukhwah ni untuk muslimin and muslimat kan?? apa pasal nak buat kelab macam tu? kelab yang ini khas untuk orang-orang pahang. yelah, kami kan satu state, loghat, makanan, and berbagai lagi yang pasti hampir sama.

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

sufi05
Warga Rasmi
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16608
Posting: 3
Dari: temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 02-04-06 03:04


salam.an pun orang pahang asal dari temerloh.boleh join?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufi05Profil   Hantar PM kepada sufi05   Quote dan BalasQuote

Nil
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20136
Posting: 435
Dari: Temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 06-04-06 07:08


!!! QUOTE !!!

Kenapa just untuk orang-orang pahang?Kenapa tak cakap kelab muslimin muslimat?rasanya begitu baru nampak ada ukhwah....kalau ikut certain tempat rasa lain ah pulak.....


memang la ukhwah ni untuk semua muslimin muslimat...tapi kami saja nak kumpulkan orang satu negeri...mana la tau kot2 ada yang jadi sedara...betul tak drzul-f???
Sufi05...kat temerloh dok kat mana..???Koi pun dok temerloh juga,dok kat batu satu.kat sek agama Khairiah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For NilProfil   Hantar PM kepada Nil   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 20:16


Pada 06-04-06 07:08 , Nil posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

Kenapa just untuk orang-orang pahang?Kenapa tak cakap kelab muslimin muslimat?rasanya begitu baru nampak ada ukhwah....kalau ikut certain tempat rasa lain ah pulak.....


memang la ukhwah ni untuk semua muslimin muslimat...tapi kami saja nak kumpulkan orang satu negeri...mana la tau kot2 ada yang jadi sedara...betul tak drzul-f???
Sufi05...kat temerloh dok kat mana..???Koi pun dok temerloh juga,dok kat batu satu.kat sek agama Khairiah.



setuju2


-----------------
http://zul-md.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 05-06-06 11:03


memang betul ukhwah ni untuk semua muslimin dan muslimat..
tapi kita hanya nak tahu berapa ramai muslimin dan muslimat dari pahang..tak salah kan?entah2 jumpalah kawan sekampung..jadikan topik ni untuk ramaikan kenalan senegeri..senyum2.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

idaphg
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22532
Posting: 26

Pahang  


posticon Posting pada: 05-06-06 12:03


Pada 16-01-06 15:58 , taufiq111 posting:

!!! QUOTE !!!

Koi oghang temeloh....

Belajo kat UKM... Baghu tahun due

***Gunelah loghat masing-masing...Baghu sedap sikit...hehehe


assalamualaikum wbt. a'ah. komeh setuju. guna lorat daerah maseng2 ye baru lah behhhh. komeh orang raub. orang raub ada kata komeh, kaeh, kaweih maca2 lah. tu semua merujuk saya. heheehheeh ada orang raub tak?.


-----------------
Ingati Allah hati Tenang


Bookmark and Share

    


  Member Information For idaphgProfil   Hantar PM kepada idaphg   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 12:06


Waaaaaaa.... bestnya, dah lama ternanti-nanti KELAB PAHANG... ana di KUANTAN sekarang, lahir di jengka sebelas....
kepada siapa2 yang kat kuantan, bolehlah PM ana... mana tau boleh jumpa kat nanti... ana baru saja kerja kat kuantan... tak ada kawan lagi... ok.. sesiapa yang nak buat perjumpaan, boleh la kita bincang sama-sama...

BEST SUNGGUH JADI ORANG PAHANG NI.... perasan tak, ramai orang kat malaysia tak tau loghat pahang... ha ha ha...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 12:24


alamak.... tak ada respon la pulak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

alawiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24416
Posting: 122
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 05-06-06 12:59


kenapa untuk orang pahang saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alawiyahProfil   Hantar PM kepada alawiyah   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 13:10


Saya orang pahang duduk kat taman tas kuantan, hehe. Walau apapun kita semua ummat Nabi saw

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 13:20


sebab nak kumpulkan orang pahang.... boleh buat JK kat kuantan ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

aisyah_yusro
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.06.2006
Ahli No: 24903
Posting: 31
Dari: utm,skudai

Johor  


posticon Posting pada: 22-06-06 08:38


Assalamualaikum..ana pun orang pahang..di temerloh,
sekarang masih study di utm,skudai...
pahang negeri makmur...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyah_yusroProfil   Hantar PM kepada aisyah_yusro   Pergi ke aisyah_yusro's Website   Quote dan BalasQuote

boboy
Warga Rasmi
Menyertai: 20.06.2006
Ahli No: 24890
Posting: 14

Selangor  


posticon Posting pada: 22-06-06 09:10


saya rasa ini adalah satu sifat perkauman.

Allah tak suka kepada hambanya yang bersifat perkauman.

kerana negara yang makmur bukanlah daripada golongan yang bersifat perkauman.

untuk mengelak daripada perkauman diantaranya adalah persaudaraan antara ummat yang lain

itulah yang dikatakan ukhwah dalam islam.

saya rasa pihak kelab pahang faham pengertian ini?

Bookmark and Share

    


  Member Information For boboyProfil   Hantar PM kepada boboy   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 23:38


Pada 22-06-06 09:10 , boboy posting:

!!! QUOTE !!!

saya rasa ini adalah satu sifat perkauman.

Allah tak suka kepada hambanya yang bersifat perkauman.

kerana negara yang makmur bukanlah daripada golongan yang bersifat perkauman.

untuk mengelak daripada perkauman diantaranya adalah persaudaraan antara ummat yang lain

itulah yang dikatakan ukhwah dalam islam.

saya rasa pihak kelab pahang faham pengertian ini?






lah member....ni apa cerita....kelab Pahang yang di buat ni bukan untuk perkauman ke apa....ni cuma nak tengok berapa ramai orang ada lam ukhwah.com ni......macam yang lain2 juga....ada kelab tahun 1985, kelab silat lah, kelab kelantan lah............
jadi ini cuma nak tau dan eratkan hubungan dan nak tau sesiapa orang pahang kat sini..........betul tak orang pahang......?!!! hhhhuhuhu.....
maaf....salam ukhwah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 24-07-06 03:41


kalau nenek orang pahang boleh tak? :-) ...saya tak kisah pun negeri mana-mana sebab tu bendera saya malaysia...sebab saya lahir di malaysia dan anak malaysia...bangga jadi rakyat malaysia-->seriously...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

yamina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.06.2004
Ahli No: 9515
Posting: 61
Dari: bumi sementara

Pahang  


posticon Posting pada: 25-07-06 16:30


saya orang pahang.... lama dan dah jauh ketinggalan di ukhwah nampaknya

Bookmark and Share

    


  Member Information For yaminaProfil   Hantar PM kepada yamina   Pergi ke yamina's Website   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-07-06 16:34


ada tak sesiapa boleh update senarai ahli dari pahang? ana tak punya masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

munawirah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23706
Posting: 37
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-07-06 18:20


alhamdulillah..ramai jugak ye ahli ukhwah dari pahang...
saya pun dari kuantan, pahang.
tinggal kat TG. LUMPUR..

Bookmark and Share

    


  Member Information For munawirahProfil   Hantar PM kepada munawirah   Pergi ke munawirah's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» **KELAB ANAK-ANAK PAHANG**

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.237354 saat. Lajunya....