Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-10-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: rasian
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43063

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 43
Ahli: 0
Jumlah: 43




  Yang Masuk Ke Sini
rasian: 2 hari yang lalu
a_zar81: 7 hari yang lalu
khalifah: 11 hari yang lalu
talha: 17 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 26 hari yang lalu
al-biruni03: 28 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Kelab Radio Ikim.fm


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab Radio Ikim.fm

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Kelab Radio Ikim.fm

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 18:41


Siapa peminat radio ikim.fm???

Ana memang minat sangat radio ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 21:27


saya pun minat

Bookmark and Share

  


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 22:01


banyak segmen2 yang menarik perhatian ana seperti carta nasyid, tazkira, hayatul arabiah, siaran bacaan al-Quran sebelum dan selepas azan..

---------------------------------------------------------------------
ikim dah best :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::;;::::::::::::

Bookmark and Share

  


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 23:08


saya pun minat jugak...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 00:15


saya pun minat juga..radio terkini yang menyentuh perasaan,menarik,menghiburkan,amat berinformatif dan membangunkan minda.

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 00:16


sesuai untuk semua peringkat umur..miskin,kaya,tua ataupun muda..cewah..lebih2 pula..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 09:44


nak join juga kelab ni

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

sesejuksalju
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2178
Posting: 791
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 10:03


memberi ketenangan,kedamaian....hiburan yang bermanfaat...
sesuai untuk semua...:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sesejuksaljuProfil   Hantar PM kepada sesejuksalju   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 10:18


suka juga...

Bookmark and Share

  


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

hafizie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.12.2004
Ahli No: 12783
Posting: 84
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 10:49


memang stesen yang berlainan jika nak dibandingkn dengan yang lain
yang penting mesej yang berguna dan islamik disampaikn
tapi kenapa kadang-kadang ada lagu siti ek..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafizieProfil   Hantar PM kepada hafizie   Quote dan BalasQuote

mia_87
Warga Rasmi
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14685
Posting: 16
Dari: ~fil ardh~

iraq   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 11:08


Pada 03-01-06 10:49 , hafizie posting:

!!! QUOTE !!!

tapi Kenapa kadang-kadang ada lagu siti ek..

betul 2, kadang-kadang ada juga terdengar..tapi lagu2 siti yang disiarkan tu lebih kepada alam sekitar dan kemanusiaan kan?? :roll:

Bookmark and Share

  


  Member Information For mia_87Profil   Hantar PM kepada mia_87   Quote dan BalasQuote

dzulfatinie
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2006
Ahli No: 21612
Posting: 16
Dari: depan komputer

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 12:59


saya pun minat juga radio ikim ni.nak join juga kelab ni

Bookmark and Share

  


  Member Information For dzulfatinieProfil   Hantar PM kepada dzulfatinie   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 14:33


Ana ni boleh dikatekan 12 jam dengar ikim...biasanya selain daripada hadiri kuliah, meeting, solat, dan kerje2 harian lain...ana selalu dengar ikim...study pun dengar ikim...alarm colck kat radio jam pun terus dengar ikim...pendek kata..ikim saja la memanjang...sebab banyak perkara kat radio ikim boleh buat kita muhasabah diri kita.... ;-)


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

  


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 12:27


sutera_kasih85 melaporkan diri untuk kelab Radio Ikim.fm
:-) :-di :-) :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

aina_sofea
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.12.2005
Ahli No: 20996
Posting: 28
Dari: perak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 12:41


Emm..betul ke wujud kelab ini??apa aktivitinya??..ana pun minat jugak tapi sayang ana boleh dengar di IPT sahaja, di rumah tak dapat pulak siarannya..kalau wujud, ana pun berminat nak join..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aina_sofeaProfil   Hantar PM kepada aina_sofea   Quote dan BalasQuote

ain_wardah
Warga Rasmi
Menyertai: 24.12.2005
Ahli No: 21405
Posting: 12

blank   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 14:35


saya pun minat juga...hiburan mendidik jiwa

Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_wardahProfil   Hantar PM kepada ain_wardah   Quote dan BalasQuote

fathiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.11.2005
Ahli No: 20306
Posting: 178
Dari: penang+perak+melaka+n9

Perak  


posticon Posting pada: 07-01-06 14:35


ana pun minat dengar ikim juga
boleh nak join kat sini lah

Bookmark and Share

  


  Member Information For fathihaProfil   Hantar PM kepada fathiha   Pergi ke fathiha's Website   Quote dan BalasQuote

iftihakim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.02.2005
Ahli No: 14332
Posting: 52
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 16:04


ana pun minat sangat2.

ikim.fm.........89.8

Bookmark and Share

  


  Member Information For iftihakimProfil   Hantar PM kepada iftihakim   Quote dan BalasQuote

ajefikrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2005
Ahli No: 20170
Posting: 263
Dari: Bukit Mahkota

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-01-06 16:11


nakkk..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ajefikrahProfil   Hantar PM kepada ajefikrah   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-01-06 17:03


naakkk jugakkk....join. :-di


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-01-06 22:44


Assalamualaikum..

ana nak join kelab ni :) :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

Levene
Warga Rasmi
Menyertai: 07.01.2006
Ahli No: 21767
Posting: 9
Dari: bangi lama

Selangor  


posticon Posting pada: 10-01-06 23:01


ana pun minat jugak...

Bookmark and Share

  


  Member Information For LeveneProfil   Hantar PM kepada Levene   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-01-06 14:07


:) :) :) :) :)

.......... Nak la Jugak .......... selalu sangat la dengar IKIM.FM asal jumpa radio mesti nak cari siaran radio Ikim....

"Dengarlah IKIM.FM, Pilihan Utama "

:di :di :di
[ Telah diedit oleh: ayang2roses pada 12-01-06 14:09 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 12-01-06 15:36


Assalamualaikum wwt...

IKim.fm...Pilihan Utama...sentiasa di hati :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-01-06 15:55


saya pun minat jugak..
especially dengar carta nasyid..and nasyid 2/5..
memang bermanfaat betul pengisiannye..menambah ilmu pengetahuan dan dalam masa yang same dapat memberi hiburan yang tida melalaikan..
dapat jugak kita muhasabah diri dengan segmen2 rohani seperti forum or ceramah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-01-06 17:45


Ana pun minat sesaangat yang teramat sangat.. hehe..
sampai kalau blek rumah time cuti semua orang tak ada peluang bukak radio lain..hehe.. Bagusla radio ini.. hiburan mendidik jiwa setiap insan yang mendengar kan... Ada ke kelab ni.. kalau ada nak join jugakk.. :-P





"Tiada tuhan selain ALLAH, tiada ikutan selain RASUL, tiada kalam seindah ALQURAN, tiada amaln sesempurna ASSUNNAH, tiada perjuangan selain JIHAD FISABILILLAH"

Bookmark and Share

  


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

dakwah_ilahi
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7735
Posting: 1108
Dari: Eropah

uk   avatar


posticon Posting pada: 12-01-06 18:53


minat juga....sebab banyak lagu-lagu nasyid dan ceramah agama....

Bookmark and Share

  


  Member Information For dakwah_ilahiProfil   Hantar PM kepada dakwah_ilahi   Pergi ke dakwah_ilahi's Website   Quote dan BalasQuote

nurfara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7219
Posting: 56
Dari: Kuala Lumpur/Muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-01-06 19:27


sudah wujud ke kelab ni....setahu saya web www.nasyid.com.my ada lah...kat sini ada lah info2 dr ikim.fm sendiri dan mcam2 lagi lah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurfaraProfil   Hantar PM kepada nurfara   Quote dan BalasQuote

albarlasy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18103
Posting: 248
Dari: dunia fana'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 15:57


Memang best pun,
Macam2 ada!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For albarlasyProfil   Hantar PM kepada albarlasy   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 23:05


Ada dengar carta nasyid ikim.fm setiap hari Jumaat malam sabtu pukul 10.00
sekarang ni tengah ada siaran kumpulan nasyid Devotees on air sekarang

Bookmark and Share

  


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

mslina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2005
Ahli No: 17798
Posting: 174
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 13-01-06 23:16


nur hikmah,hadis,bacaan al-Quran,tafsir quran,zikir munajat,nasyid yang best..
tapi..ada juga nasyid yang tak best..huhu
siang2..ngantuk juga dengar..

over roll..kira ok lah!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For mslinaProfil   Hantar PM kepada mslina   Quote dan BalasQuote

cunye
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2005
Ahli No: 13551
Posting: 287
Dari: cheras

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 14-01-06 01:39


memang minat sangat....alunan zikir yang sungguh mengasyikkan......,IKIM.FM....RENTAK NASYID TERKINI....

Bookmark and Share

  


  Member Information For cunyeProfil   Hantar PM kepada cunye   Pergi ke cunye's Website   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 14-01-06 03:17


ada club ke

Bookmark and Share

  


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

raul_gonzalez
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1321
Posting: 396
Dari: .::Kuala Terengganu::.

Terengganu  


posticon Posting pada: 14-01-06 08:17


assalamualaikum...
ana pun minat juga radio ikim ni... kalau tak silap ni lah satu2nya radio islamic kat malaysia ni... bagaimana nak dftr masuk kelab ni???

Bookmark and Share

  


  Member Information For raul_gonzalezProfil   Hantar PM kepada raul_gonzalez   Pergi ke raul_gonzalez's Website   Quote dan BalasQuote

AsFaRiNa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.02.2005
Ahli No: 14050
Posting: 208
Dari: Jelapang Padi

Kedah  


posticon Posting pada: 14-01-06 12:20


ikim...ikim..ikimm...

best sangat ke??

bila adek dengar memang best...:)

dengarlah ikim ye...!

Bookmark and Share

  


  Member Information For AsFaRiNaProfil   Hantar PM kepada AsFaRiNa   Pergi ke AsFaRiNa's Website   Quote dan BalasQuote

zura04
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5325
Posting: 56

Kedah  


posticon Posting pada: 14-01-06 12:27


Assalammualaikum..

emm..radio ikim memang best..best bangat.. :lol:
ana nak join juga la club ini..harap2 ramai lagi yang nak join club ni..InsyaAllah ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For zura04Profil   Hantar PM kepada zura04   Quote dan BalasQuote

puteribongsu1306
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17648
Posting: 291
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-01-06 13:44


saya pun minat sangat2 dengan radio ikim ni....
sesuai untuk semua lapisan masyarakat....
banyak info2 yang berguna.....
dengarlah ikim ya ......

Bookmark and Share

  


  Member Information For puteribongsu1306Profil   Hantar PM kepada puteribongsu1306   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-01-06 19:03


Pada 14-01-06 12:27 , zura04 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalammualaikum..

emm..radio ikim memang best..best bangat.. :lol:
ana nak join juga la club ini..harap2 ramai lagi yang nak join club ni..InsyaAllah ;-)


saya juga berharap agar ramai menyertainya...
wassalam


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

  


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

putri_sufi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17600
Posting: 42
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 23-01-06 00:15


irama nasyid sepanjang zaman...
all di bez..ikim dot fm..:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For putri_sufiProfil   Hantar PM kepada putri_sufi   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 03-02-06 18:00


ana pun minat... hiburan yang mendidik jiwa...

hiburan alternatif yang berguna....

Bookmark and Share

  


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

julihan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17771
Posting: 90
Dari: klate

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-02-06 18:09


suka dengar... best best... banyak nasihat berguna.... bnyklagu2 nasyid yang best2 diperdegarkan.... mula2 dengar masa kat matrik dulu till now still dengan ikim... nasihat dan lirik2 nasyid menjadi inspirasi sewaktu rasa nak give up

Bookmark and Share

  


  Member Information For julihanProfil   Hantar PM kepada julihan   Quote dan BalasQuote

syeikh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.07.2005
Ahli No: 17559
Posting: 115
Dari: terengganu darul iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-02-06 18:41


ikim memang best, tapi kadang-kadang agak membosankan apabila terdapat perbincanagn yang tidak begitu menarik perhatian. harap dapat diatasi........

Bookmark and Share

  


  Member Information For syeikhProfil   Hantar PM kepada syeikh   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-02-06 19:34


emm...IKIM...
best sangat...kalau zaman sekolah dulu selalu dengan IKIM..kat mana-mana pun IKIM..kadang-kadang sanggup tangguh time makan kerana tak nak
tertinggal rancangan kat IKIM...
tapi sekarang...
terputus hubungan....
kat utara ni tak dapat line...
dah cuba...
sedihnya...
terpaksala tunggu balik kmpung kalau nak dengar IKIM...

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

nurlin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.08.2004
Ahli No: 10569
Posting: 51

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-02-06 19:53


assalamualaikum..
saya pun minat juga dengan radio ikim..
memang dah tak buka radio lain dah

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurlinProfil   Hantar PM kepada nurlin   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-02-06 23:08


ramai juga yang minat IKIM ye............. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

puteri_nailofar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.05.2005
Ahli No: 16297
Posting: 258
Dari: Kazakhstan

kazakhstan   avatar


posticon Posting pada: 03-02-06 23:58


ada yang xbrp gemar nasyid berpendapat pnasyid2 ni kira m'bosankan; ye lah asyik cerita pasal akhirat saja..(sian mereka ini..) tapi mereka silap! huhu..asyik senyum sendiri saja bila dengar 'nasyid on stage'.. hikhik.. pandai pnasyid berkomunikasi dengan audience. pandai buat lwk.. tu yang best..hehe

apa pun,bila ada yang frust,tak dapat pergi konsert nasyid,boleh dengar siaran 'nasyid on stage'..tu yang istemewanya IKIM.fm, selain ada ceramah,tarbiyyah dan progrm2 lain.



Bookmark and Share

  


  Member Information For puteri_nailofarProfil   Hantar PM kepada puteri_nailofar   Quote dan BalasQuote

nzawaty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.02.2006
Ahli No: 22474
Posting: 124
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-02-06 14:44


ana minat

Bookmark and Share

  


  Member Information For nzawatyProfil   Hantar PM kepada nzawaty   Quote dan BalasQuote

alin1605
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10792
Posting: 281
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-02-06 14:47


assalamulaikum wbt...

alin minat jugak, tapi kat kolej alin dalam UUM ni tak dapat Ikim.fm...

Bookmark and Share

  


  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

anggerikviolet
Warga Rasmi
Menyertai: 06.03.2006
Ahli No: 23231
Posting: 2
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-03-06 19:43


saya pun suka.tapi radio ikim.fm ni tak nak buat hi-tea lagi ke untuk tahun ni....untuk majlis maulidur rasul yang akan datang ni bagaimana?


-----------------
SABAR ITU ADALAH IBU SEGALA AKHLAK


Bookmark and Share

  


  Member Information For anggerikvioletProfil   Hantar PM kepada anggerikviolet   Quote dan BalasQuote

nurkasih87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3434
Posting: 133
Dari: Kemaman!..

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-03-06 20:32


selalu dengar ikim.fm.. banyak input yang brguna.. arap3 dapat dipertngkatkan lagi mutu siaran..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkasih87Profil   Hantar PM kepada nurkasih87   Pergi ke nurkasih87's Website   Quote dan BalasQuote

harmoni_melodi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2005
Ahli No: 19040
Posting: 50

Johor  


posticon Posting pada: 06-03-06 21:38


suka dngo radio IKIM.fm especially masa awal2 pagi:lol:
selalu jadi peneman untuk stay up di pagi hari :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For harmoni_melodiProfil   Hantar PM kepada harmoni_melodi   Quote dan BalasQuote

imehusna_qisti
Warga Rasmi
Menyertai: 10.02.2005
Ahli No: 14271
Posting: 16
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-03-06 21:48


saya pun minat jugak esp slot late midnight..
subhanallah..syahdunye..
best sangat buat teman belajar... ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For imehusna_qistiProfil   Hantar PM kepada imehusna_qisti   Quote dan BalasQuote

lobam_shibin
WARGA SETIA
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12345
Posting: 723
Dari: Dalam Rumah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-03-06 05:02


join jangan xjoin..

Bookmark and Share

  


  Member Information For lobam_shibinProfil   Hantar PM kepada lobam_shibin   Pergi ke lobam_shibin's Website   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14611
Posting: 639
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-03-06 09:21


dah lama tak dengar ikim.
dulu masa study selalu jugak buka radio ikim malam-malam...
sekarang ni sejak kerja...tak sempat dengar radio pun...
sedihhh.....
apapun ikim pilihan utama

Bookmark and Share

  


  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

mirwana_87
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.06.2005
Ahli No: 16829
Posting: 55
Dari: kuantan..pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 13-03-06 09:43


saya ni peminat nombor satu ikim...segmen paling suka,egmen nasyid ua perlima dengan carta pilihan utama nasyid... :-) :-) :-) :lol: :lol:


-----------------
pengertian hidup ini akan lebih indah seandainya diiringi dengan keikhlasan hati dan keindahan budi.. ....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mirwana_87Profil   Hantar PM kepada mirwana_87   Quote dan BalasQuote

athiah_sha85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.03.2006
Ahli No: 23309
Posting: 29
Dari: kUaLa LuMpUr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 10:00


salam...
atia pun minat juga dengar radio ikim...banyak input yang atia dapat...
tapi atia hairan kenapa ramai orang cakap yang radio ikim ni amat membosankan...apa-apa pun,atia tetap menyokong radio ikim.fm...hehehe...InsyaAllah :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For athiah_sha85Profil   Hantar PM kepada athiah_sha85   Quote dan BalasQuote

lieynnakkpb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22193
Posting: 146
Dari: ~bUmI AlLaH ~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 10:07


Assalamualaikum...
ana pun minat juga dengar radio ikim ni...mula-mula dengar tu memang menbosankan tapi lama-kelamaaan ana suka dengar radio ikim....
di radio ikim ana banyak dapat info mengenai agama,dapat dengar lgu-lgu nasyid. ana tetap akan setia menyokong radio ikim.fm...
Insyaallah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For lieynnakkpbProfil   Hantar PM kepada lieynnakkpb   Pergi ke lieynnakkpb's Website   Quote dan BalasQuote

nike_007
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20933
Posting: 125
Dari: pasir mas

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-03-06 12:56


banyak yang best kat ikim.fm

Bookmark and Share

  


  Member Information For nike_007Profil   Hantar PM kepada nike_007   Pergi ke nike_007's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-03-06 15:58


Minta tolong sikit...
ada sesiapa tau email ustaz erwan??


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

  


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-03-06 16:03


Pada 14-03-06 15:58 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

Minta tolong sikit...
ada sesiapa tau email ustaz erwan??


boleh bagi melalui mesej..
Sukran..ws


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

  


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

fizanaiy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.01.2005
Ahli No: 13439
Posting: 160
Dari: Damansara Damainya....

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 17:46


hidup ikim..........banyak maklumat berguna untuk diri dan masyarkat islam amnya....

Bookmark and Share

  


  Member Information For fizanaiyProfil   Hantar PM kepada fizanaiy   Quote dan BalasQuote

puteri_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 478
Posting: 212
Dari: Pulau Melaka

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-06 17:49


moga IKIM.FM terus maju dan dapat menandingi saluran2 radio yang lain dan teruskanlah menabur ilmu ALLAH di bumi Malaysia tanpa sebarang had...

Bookmark and Share

  


  Member Information For puteri_islamProfil   Hantar PM kepada puteri_islam   Quote dan BalasQuote

nurirshad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23047
Posting: 214
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 18:41


minat! NASYID, hiburan mendidik jiwa :-)


-----------------
eratkan ukhwah, gerakkan islah


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurirshadProfil   Hantar PM kepada nurirshad   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 15-03-06 19:06


IKIM.fm memang best

Bookmark and Share

  


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

ahda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.04.2004
Ahli No: 8665
Posting: 73
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-03-06 20:30


iye... IKIM.fm memang best...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ahdaProfil   Hantar PM kepada ahda   Quote dan BalasQuote

ibnuriz_faridz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.11.2005
Ahli No: 20211
Posting: 273
Dari: Egypt

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 21:23


Assalamualaikum....

My favourite chanel online radio malayzia...heheheheh best banyak faedah daripadanya...bagi rerakan yang tak pernah dengar..dengarlah...ye

ikim...ikim...ikim...adik pun suka ikimmm

Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnuriz_faridzProfil   Hantar PM kepada ibnuriz_faridz   Pergi ke ibnuriz_faridz's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 15-03-06 21:50


Kenapa saya suka IKIM ye???

Bookmark and Share

  


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-03-06 02:04


sedih.. semester ni...lgsung tak dapat nak dengar IKIM dalam balik..
channel tak jumpa..huhu. bila try cari. daptlaa channel siam saja..
hihi.. so.. sabar saja laa..
bila naik kereta.. au balik rumah saja dapat dengar..
huhu.. so.. windu..winduan laa nak dengar carta IKIM..
nasyid on stage dll..
dugaan..dugaan.. ^-^

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 16-03-06 02:28


kalau saya dengar IKIM....saya rasa lebih tenang...
ia juga sebagai medan muhasabah diri bagi pendengar2 nya...
kalau radio lain itu...bingit telinga saya dengar...membuatkan hati menjadi keras(saya rasa)...
banyak peringatan yang sering terngiang2 di telinga saya.....

conclusion nya, ia mendorong peminat2nya menjadi muslim yang lebih sempurna...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 16-03-06 02:30


amin...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-04-06 15:09


Saluran yang berinformasi...
Terutamanya lebih Islamik daripada station lain...


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

  


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 21-04-06 18:10


Islamik. DJ2 pun cool, tak ketawa terbahak2, tak melayan jiwang karat dan sebagainya. Malah nasyid2 pun sedap.. Memang best!

Siaran di Seremban = 102.7, EEEFFFFF EEEMMMMMMM!!!!


-----------------
Ingatlah, nabi s.a.w telah didatangkan untuk memandu hidupmu maka ikutilah...


Bookmark and Share

  


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

Nuralisa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.10.2005
Ahli No: 20057
Posting: 196
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-04-06 18:48


Assalamu'alaikum

Anda kini berada di laman IKIM.FM...

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuralisaProfil   Hantar PM kepada Nuralisa   Quote dan BalasQuote

aremalzz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2005
Ahli No: 21290
Posting: 181
Dari: GolDeN SanD

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-04-06 19:42


IKIM memang best... bila pulak nak keluar stesyen TV islam pulak...?

Bookmark and Share

  


  Member Information For aremalzzProfil   Hantar PM kepada aremalzz   Pergi ke aremalzz's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.03.2006
Ahli No: 23742
Posting: 98
Dari: bumi Allah S.W.T. yang tercinta

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 22-04-06 15:36


Assalamualaikum

alhamdulillah...ana pun minat IKIM.FM....banyak manfaat dan kebaikan...

:-) :-) :-)

wasalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiyahProfil   Hantar PM kepada ummusafiyah   Quote dan BalasQuote

farhanin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10742
Posting: 326
Dari: di BumI yang Aman PerMAi..

Johor  


posticon Posting pada: 22-04-06 17:01


angkat tangan!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For farhaninProfil   Hantar PM kepada farhanin   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 09:58


count me in frens!

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

nur_kasih87
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.11.2006
Ahli No: 27305
Posting: 57
Dari: dialam sementara....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-01-07 14:04


saya pun peminat jugak.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_kasih87Profil   Hantar PM kepada nur_kasih87   Quote dan BalasQuote

fitrah_mawaddah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.12.2006
Ahli No: 27717
Posting: 78
Dari: fi ardhillah...

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-01-07 14:33


Pada 14-01-06 12:20 , AsFaRiNa posting:

!!! QUOTE !!!

ikim...ikim..ikimm...

best sangat ke??

bila adek dengar memang best...:)

dengarlah ikim ye...!




nak tambah sikit...:D


dengarlaa IKIM. FM pilhan utama... ;)


-----------------
HiduP sentiasa InDaH andaI SemUaNYa KeRaNa ALLAH


Bookmark and Share

  


  Member Information For fitrah_mawaddahProfil   Hantar PM kepada fitrah_mawaddah   Quote dan BalasQuote

umeks17
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16966
Posting: 32
Dari: Gemencheh , NS

south_korea   avatar


posticon Posting pada: 02-01-07 15:06


nak join boleh tak ??? =p

Bookmark and Share

  


  Member Information For umeks17Profil   Hantar PM kepada umeks17   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-01-07 15:27


nak join juga...
tapi saya ni jarang2 sangat dengar radio

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

ToK_iMaM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1071
Posting: 183
Dari: ...NeGeRi $eRaMbI [email protected] ..::iSLaM iS Da WaY oF LiFe ::....:: IIUM ::..

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-07 16:06


ISH...BEST NI..
ana pun nak join juga!1


-----------------
Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak.


Bookmark and Share

  


  Member Information For ToK_iMaMProfil   Hantar PM kepada ToK_iMaM   Pergi ke ToK_iMaM's Website   Quote dan BalasQuote

nie_nadia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8745
Posting: 133
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-01-07 16:17


sapa yang tak dengar ikim memang rugi. radio yang lain daripada yang lain. dengar radio pun boleh dapat pahala tau. sebab ikim sentiasa pasang ayat2 al-quran. memang terasa tenang saja jiwa. nak study pun best & rasa bersemangat saja. jadi, DENGARLAH RADIO IKIM.FM. =>

Bookmark and Share

  


  Member Information For nie_nadiaProfil   Hantar PM kepada nie_nadia   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 02-01-07 16:49


Betul tu...Rugi siapa yang tak dengar...

Dekat bawah ni rancangan yang selalu saya dengar dekat Radio IKIM.fm:

1)Segmen Tafsir Al-Quran
2)Segmen Bahasa Arab
3)Forum Bicara Ad-deen
4)Bacaan Al-Quran bersama tafsirnya

p/s:Siapa yang ada komputer dan ada duit lebih beli lah TV card yang support FM radio...Boleh rakam rancangan yang kita suka...Kalau ada masa lapang boleh lah dengar semula rancangan yang kita rakam tu...Tak pun kita rakam menggunakan microphone...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

  


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

syabab_mujahid
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2006
Ahli No: 27656
Posting: 291
Dari: Egypt

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-01-07 18:53


saya pun minat juga ikim,,kat sini dengar kat enternet lah,,
i k i m .fm pilhan utama

Bookmark and Share

  


  Member Information For syabab_mujahidProfil   Hantar PM kepada syabab_mujahid   Pergi ke syabab_mujahid's Website   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-07 16:17


syukran kerana menyertai kelab ini....


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

  


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-01-07 16:19


macam mana nak join....

Bookmark and Share

  


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

nurwahida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5946
Posting: 338
Dari: USM

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-01-07 16:19


salam..
nak join juga..
suka channel ini...IKIM ini...best...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurwahidaProfil   Hantar PM kepada nurwahida   Pergi ke nurwahida's Website   Quote dan BalasQuote

cahayakuiman
WARGA SETIA
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23268
Posting: 832

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-01-07 19:32


ana..minat IKIM,,,pendgar setia....dulu ,kini dan selamanya ....

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahayakuimanProfil   Hantar PM kepada cahayakuiman   Pergi ke cahayakuiman's Website   Quote dan BalasQuote

sitizubaidah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13162
Posting: 51
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 03-01-07 19:40


ana memang minat sangat dengan radio ikim. banyak manfaat yang kita dapat bla dgrnya.. tak pernah jemu bila dengar radio ikim. tapi sekarang ana tak dengar dah sebab ana kat peantauan sekarang ni

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitizubaidahProfil   Hantar PM kepada sitizubaidah   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 03-01-07 22:38


Radio UMNO kata Ustaz Akil... Sekarang ni, suara dia dah bekumandang kat radio tu...Entah- entah dia dah jadi UMNO...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

kasturi_83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27681
Posting: 27
Dari: Di mana bumi dipijak...

Kedah  


posticon Posting pada: 03-01-07 22:46


assalamualaikum...


ana pun nak join jugak kelab ikim ni..
tak tau pulak ada kelab ikim...

Ikim.fm. dekat di hati..:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For kasturi_83Profil   Hantar PM kepada kasturi_83   Quote dan BalasQuote

serikandiIllahi
Warga Rasmi
Menyertai: 27.12.2006
Ahli No: 27903
Posting: 10
Dari: ..:Bumi ALLAH:..

Selangor  


posticon Posting pada: 08-01-07 15:13


Asalamualaikum

ada ek kelab ikim
nak join bagaimana

Bookmark and Share

  


  Member Information For serikandiIllahiProfil   Hantar PM kepada serikandiIllahi   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 08-01-07 15:21


ana paling suka segmen mari belajar bahasa arab...

pagi2 kalau dengar ikim.....mmmmmmmmm....tenang saja rasa.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

murnirah
Warga Rasmi
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8450
Posting: 20
Dari: bumi ALLAH yang indah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-01-07 18:13


huh,ikim memang best... ana pun dengar ikim sokmo.. kadang-kadang tidur pun bersama ikim...

Bookmark and Share

  


  Member Information For murnirahProfil   Hantar PM kepada murnirah   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 08-01-07 18:20


Pada 08-01-07 18:13 , murnirah posting:

!!! QUOTE !!!

huh,ikim memang best... ana pun dengar ikim sokmo.. kadang-kadang tidur pun bersama ikim...



erkkk....tidur pun boleh dengar ikim ke???/hihihiiiii

eemm...memang best.suka dengar jam 12 tengah malam ke atas dan pukul 6 petang sampai pukul 8..
alunan zikir menusuk jiwa...


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"


Bookmark and Share

  


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

saffar
Warga Rasmi
Menyertai: 08.01.2007
Ahli No: 28066
Posting: 10
Dari: Bumi Allah Taala

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-01-07 19:44


kat rumah ana pun tak ada siaran ni...best juga radio ni....kita rancang pergi ziarah ikim sekali nak tak....?

Bookmark and Share

  


  Member Information For saffarProfil   Hantar PM kepada saffar   Quote dan BalasQuote

saffar
Warga Rasmi
Menyertai: 08.01.2007
Ahli No: 28066
Posting: 10
Dari: Bumi Allah Taala

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-01-07 19:46


ana pun suka juga ikim ni...jom kita buat program kelab ni dengan ikim sekali...jom lah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For saffarProfil   Hantar PM kepada saffar   Quote dan BalasQuote

saffar
Warga Rasmi
Menyertai: 08.01.2007
Ahli No: 28066
Posting: 10
Dari: Bumi Allah Taala

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-01-07 19:47


mesti lah minat ikim....sebab ikim kan radio kita begitu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For saffarProfil   Hantar PM kepada saffar   Quote dan BalasQuote

umi_iium
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.11.2006
Ahli No: 27261
Posting: 133
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 12-01-07 21:16


best juga Kalau lah join
saya pun suka dengar ikim
sesuai untuk kita umat islam
penuh informasi dan pengetahuan yang berguna

Bookmark and Share

  


  Member Information For umi_iiumProfil   Hantar PM kepada umi_iium   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab Radio Ikim.fm

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.243951 saat. Lajunya....