Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak semua yang kita mahu boleh didapat. Jika Allah tidak memberi sekarang, ia akan ditunda atau diganti yang lebih baik.
-- Dari Drama Kiamat Sudah Dekat

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 20 hari yang lalu
Kakngah: 20 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: sapa lahir bulan januari....


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» sapa lahir bulan januari....

Please Mendaftar To Post


Oleh sapa lahir bulan januari....

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 31-12-05 10:36


assalamualaikum...

just nak kumpulkan dan listkan balik senarai ahli ukhwah yang lahir bulan 1 ni....

bukan apa esok dah masuk new year, so bulan 1 adalah bulan first sekali...

so ahli ukwah yang lahir bulan satu bagitau la tarikh lahir...

nanti senang la sahabat2 lain nak wish kan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-12-05 10:55


waalaikumsalam...

ana lahir bulan 1..
7 Januari...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

hisham20
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.09.2005
Ahli No: 19114
Posting: 51
Dari: melaka-terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-12-05 11:10


saya 8 HB OITTTTT.............

Bookmark and Share

    


  Member Information For hisham20Profil   Hantar PM kepada hisham20   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-12-05 12:21


Ana 2 JANUARY.... he he he... cepatlah wish kat ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

NazRie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15491
Posting: 53

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-12-05 12:33


hui....excited nak bagitau ini!~ ana 8hb, sama juga dengan hisham20.

Bookmark and Share

    


  Member Information For NazRieProfil   Hantar PM kepada NazRie   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 31-12-05 12:39


20 januari...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

nurin_yin
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20865
Posting: 14
Dari: ipoh

blank  


posticon Posting pada: 31-12-05 12:42


anak ana..muhamad firdaus lahir 1/1 ...happy bday mu son

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurin_yinProfil   Hantar PM kepada nurin_yin   Quote dan BalasQuote

SejernihSalsabila
Warga Rasmi
Menyertai: 01.01.2004
Ahli No: 6118
Posting: 19
Dari: ::: Serambi Mekah :::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-12-05 15:03


saya dan roomate saya pun bulan januari....

Bookmark and Share

    


  Member Information For SejernihSalsabilaProfil   Hantar PM kepada SejernihSalsabila   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-12-05 15:43


19 januari 19.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

abu_rozai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 158
Posting: 65
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 31-12-05 16:44


saya 01-01-1984....
dah tua dah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_rozaiProfil   Hantar PM kepada abu_rozai   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-12-05 17:25


Assalamualaikum wbt..
Ana lahir bulan januari... 9 JANUARI 1986....
dah nak masuk 20 tahun...tapi kalau ikut bulan islam...ana dah 20 tahun...nak masuk 21 pun....


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

dhamiraqistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13287
Posting: 271

Selangor  


posticon Posting pada: 31-12-05 18:12


saya lahir 5 jan..hehe..tak lama lagi dah nak masuk angka 21...takut pula rsnye...apa orang kata dah nak dapat kunci kebebasan...tapi tak lah bebas sangat..apa-apa pun kena minta restu ibu dan ayah dulu..tu yang paling penting....

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhamiraqistinaProfil   Hantar PM kepada dhamiraqistina   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-12-05 19:13


Wah dhamiraqistina anti sama tarikh lahir dengan ana...
Lahir 05.01.19XX ....


--------------------------------------------------------------------------
Ku Lihat Ku Pandang Ku Tulis

Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 31-12-05 21:36


ana lahir 8 Januari 1990....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-12-05 21:50


saya pulak pengakhir bulan januari............

>31 JANUARI

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

zalika
Warga Rasmi
Menyertai: 03.10.2005
Ahli No: 19513
Posting: 17
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-12-05 22:57


saya lahir 4 januari...
dah tua haha.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zalikaProfil   Hantar PM kepada zalika   Quote dan BalasQuote

nur_soleha0901
Warga Rasmi
Menyertai: 17.12.2005
Ahli No: 21207
Posting: 5
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 31-12-05 23:12


Pada 31-12-05 17:25 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wbt..
Ana lahir bulan januari... 9 JANUARI 1986....
dah nak masuk 20 tahun...tapi kalau ikut bulan islam...ana dah 20 tahun...nak masuk 21 pun....



Assalamulaikum..
Nampaknye kita ni kembar tak seiras la ye Niza..hehehe
Saya pun 9 Januari..boleh la kita sambut bday sama-sama..


-----------------
"Ya Allah, sesungguhnya hamba memohon cinta-Mu dan cinta orang yang mencintai-Mu serta cinta yang dapat mendekatkanku kepada cinta-Mu-Amin."


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_soleha0901Profil   Hantar PM kepada nur_soleha0901   Quote dan BalasQuote

aduka_irwana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14231
Posting: 141
Dari: dari mana nak ke mana??

mozambique  


posticon Posting pada: 01-01-06 00:01


hai...tak ada ke yang nak kongsi birthday dengan saya ni...3 hb...ada ke sapa2?

Bookmark and Share

    


  Member Information For aduka_irwanaProfil   Hantar PM kepada aduka_irwana   Pergi ke aduka_irwana's Website   Quote dan BalasQuote

Howling_wolf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.12.2003
Ahli No: 5759
Posting: 294
Dari: Irbid, Jordan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 00:55


eh nurlynn...kita lahir hari same la..7 Januari hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Howling_wolfProfil   Hantar PM kepada Howling_wolf   Pergi ke Howling_wolf's Website   Quote dan BalasQuote

nursyaqila
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.01.2005
Ahli No: 13933
Posting: 32
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-01-06 01:24


saya.....11 januari...raya kedua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nursyaqilaProfil   Hantar PM kepada nursyaqila   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 11:28


Pada 01-01-06 00:55 , Howling_wolf posting:

!!! QUOTE !!!

eh nurlynn...kita lahir hari same la..7 Januari hehe


Howling_wolf...saya rasa tarikh saja agaknya yang sama...
hari tak sama..:-di saya lahir hari khamis'82 :-P


-----------------
"Ukhwah itu indah jika bertemu dan berpisah kerana Allah SWT"


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

oliver_twist
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20817
Posting: 84
Dari: perak

uk  


posticon Posting pada: 01-01-06 12:24


saya lahir 17 jan..ada tak sesiapa kat sini yang birthday same dengan saya?? angkat tangan!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For oliver_twistProfil   Hantar PM kepada oliver_twist   Quote dan BalasQuote

ain_wardah
Warga Rasmi
Menyertai: 24.12.2005
Ahli No: 21405
Posting: 12

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 14:24


saya lahir 2 januari....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_wardahProfil   Hantar PM kepada ain_wardah   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 02-01-06 06:33


saya 10 januari.....

hari raya haji tu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 09:12


Pada 01-01-06 00:01 , aduka_irwana posting:

!!! QUOTE !!!

hai...tak ada ke yang nak kongsi birthday dengan saya ni...3 hb...ada ke sapa2?


Assalamualaikum..

Ana lahir 3 Januari...

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 10:57


Pada 31-12-05 23:12 , nur_soleha0901 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 31-12-05 17:25 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wbt..
Ana lahir bulan januari... 9 JANUARI 1986....
dah nak masuk 20 tahun...tapi kalau ikut bulan islam...ana dah 20 tahun...nak masuk 21 pun....



Assalamulaikum..
Nampaknye kita ni kembar tak seiras la ye Niza..hehehe
Saya pun 9 Januari..boleh la kita sambut bday sama-sama..


hehe...boleh saja nur_soleha0901....tapi ana jauh la kat sarawak...kita sambut dalam portal ukhwah saja la ek... :lol:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 11:32


15hb Jan......

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

farabi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2004
Ahli No: 9005
Posting: 247
Dari: kelana jaya

Pahang  


posticon Posting pada: 02-01-06 12:45


selamat hari lahir untuk yang lahir pada tarikh hari ni.. semoga Allah sentiasa bersama kaliah sahabatku... saya pun bulan januari..

19 jan... ada tak yang sama??? :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For farabiProfil   Hantar PM kepada farabi   Pergi ke farabi's Website   Quote dan BalasQuote

Maisarah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2803
Posting: 205
Dari: Singapore

singapore   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 12:59


Salam wr...
Ana 7 Januari...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaisarahProfil   Hantar PM kepada Maisarah   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-01-06 19:02


Selamat hari lahir kepada yang lahir 1hb, 2hb, 3hb & 4hb

Moga2 antum dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

srikandisutera
WARGA SETIA
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15726
Posting: 444
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 04-01-06 20:52


mihar..kita sama la..5hb..malam ni kul 3.46 pagi..cukupla umur saya 20 tahun..aiseh..umur dah masuk bil puluh..tua pula rasanya.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisuteraProfil   Hantar PM kepada srikandisutera   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-01-06 20:56


assalamualaikum....

selamathari jadi buat semua rakan ukhwah yang meraikan hari jadinya pada 1, 2,3 dan 4....semoga panjang umur...murah rezeki dan sukses sokmo...

Hehe...ANA LAHIR PADA 5 JANUARI 1986 pada subuh hari disebuah klinik swasta....

Ana posting hari ni...ESok BIRTHDAY ANA!!!....:-b
Dah tua ana....20 rupanya....rasa macam tak best saja....
:-(     :-(

Pejam celik pejam celik dah jadi budak dewasa...dulu-dulu berhingus lagi....pergi sekolah nangis2 time darjah satu...ish...kelakar...

Yang penting...kita mesti ingat...semakin bertambah umur kita...semakin pendek masa kita hidup di muka bumi ini....tapi tak tau adakah amalan kita semakin bertambah selari dengan umur kita atau sebaliknya :-? :-? :-? :-(

wallahualam...


-----------------
biarlah kita di hina...Janganla kita pula yang menghina..Kerana yang dihina itu..adalah lebih baik pada pandangan Allah daripada yang menghina..


Bookmark and Share

    


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

bintul_farhanah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.03.2005
Ahli No: 15217
Posting: 177
Dari: mana ek?

Selangor  


posticon Posting pada: 04-01-06 22:05


Ana lahir 28 Januari... hwaaaa... tak lama lagi dah 18... ana dah habis sekolah dah.. macam tak percaya saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintul_farhanahProfil   Hantar PM kepada bintul_farhanah   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-01-06 22:22


antum semua masih muda...
Ana 5hb...esok maka genaplah ana 27 tahun....
Wah cptnya masa berlalu...

=======================
syukur ku kepada-Nya masih diberi peluang untuk melihat dunia ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

haneem-al_amr
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.02.2004
Ahli No: 7010
Posting: 79
Dari: MeLBouRNe

australia  


posticon Posting pada: 04-01-06 23:04


saya pula 3 januari..huk..huk dah masuk 25..ada yang sebaya tak?


-----------------
Lantas kini ..salahkah untuk aku mengidami pewaris Rasulullah?


Bookmark and Share

    


  Member Information For haneem-al_amrProfil   Hantar PM kepada haneem-al_amr   Quote dan BalasQuote

tijani
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.12.2003
Ahli No: 5521
Posting: 33
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 05-01-06 20:48


assalamualaikum
ana lahir 4 januari 1984.semalam genap umur ana 22 tahun.rasa macam sekejap saja besar dah.hadiah tak penting cuma yang ana harapkan doa dari semua sahabat.semoga kita semua berjaya di dunia dan akhirat.sesiapa yang lahir sama bulan dengan ana selamat hari lahir semoga di panjangkan umur dan di murahkan rezeki serta bertambahnya ketaqwaan dan keimanan kepadaNya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For tijaniProfil   Hantar PM kepada tijani   Pergi ke tijani's Website   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-01-06 22:53


adik ana yang bongsu lahir pada 3 januari. dan sekarang baru genap umur 2 tahun:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

SaaDaH6320
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.02.2007
Ahli No: 28834
Posting: 70
Dari: mersing

Johor  


posticon Posting pada: 15-09-07 16:47


Pada 31-12-05 23:12 , nur_soleha0901 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 31-12-05 17:25 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wbt..
Ana lahir bulan januari... 9 JANUARI 1986....
dah nak masuk 20 tahun...tapi kalau ikut bulan islam...ana dah 20 tahun...nak masuk 21 pun....



Assalamulaikum..
nampaknya kita ni kembar tak seiras lah ye Niza..hehehe
Saya pun 9 Januari..boleh lah kita sambut birthday sama-sama..



saya pun 9 hb 1...tahun rahsia,...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaaDaH6320Profil   Hantar PM kepada SaaDaH6320   Quote dan BalasQuote

maira_insyirah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.06.2007
Ahli No: 30172
Posting: 24
Dari: bumi Allah Taala

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-09-07 17:26


maira lahir 29 januari :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For maira_insyirahProfil   Hantar PM kepada maira_insyirah   Quote dan BalasQuote

faizatul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28760
Posting: 122
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-09-07 21:10


18 jan.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizatulProfil   Hantar PM kepada faizatul   Quote dan BalasQuote

naulofar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30116
Posting: 79
Dari: muar

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-09-07 21:11


salam..........
saya lahir 20 januari

Bookmark and Share

    


  Member Information For naulofarProfil   Hantar PM kepada naulofar   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-09-07 11:50


Ana 2 Januari..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.142788 saat. Lajunya....