Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-04-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Ahmadmohd7878
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43131

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 15 jam, 16 minit yang lalu
Ahmadmohd7878: 4 hari yang lalu


Kelakar
Topik: Surat Untuk Sayang.... :-di


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» Surat Untuk Sayang.... :-di

Please Mendaftar To Post


Oleh Surat Untuk Sayang.... :-di

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-05 11:52


kisah bf paling tak guna...


Hello sayang...

Kenapa sayang tak nak angkat telefon bila abang call handset sayang tadi...??? janganlah sayang merajuk lama2 sangat..
betui... abang tersangatlah rindu kat sayang.....

walaupun muka abang ni agak macho dan comel.... janganlah sayang jeles kat abang kalau2 ada awek lain yang asyik pandang2 dan senyum2 kat abang masa kita pergi dating.... biasa la itu...

Apa... tak muat???
kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi...
Kenapa la tak muat pulak.... janganlah sayang risau.... duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok2 abang bayarla balik kat sayang.....

sayang pun sedia maklum....abang bukannya tak ada duit.. tapi duit tu abang dah belikan graphic card baru kat pc abang.... RAM pun abang dah beli yang baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu belum masuk nak tukar harddisk baru lagi tu....

abang tau sayang marah sebab abang yang selamba katak saja melompat longkang depan kedai apek tu tadi tanpa menunggu sayang melintas titi.... bukan abang tak gentleman.. tapi abang cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana... maafkan abang... tobat, lain kali abang tak buat lagi.......

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi... sorry la... abang ingatkan nak test saja mee goreng sayang itu.... soksek..soksek... masa sayang pergi toilet.. tak perasan pulak..dah habis... sedaaaaaaappppp....!!
tapi kan abang dah ganti dengan roti canai kosong abang?? tak sedap ke roti canai kosong tu??? udah lah tu.... janganla merajuk lama lama...

Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abang pinjam jaap henset sayang... nanti abang tukaq la balik.... sayangkan ada handbag besar.. senang nak simpan henset abang yang besar tu... Hehehehe .. henset sayang kecik...boleh abang simpan dalam kocek
abang.........

Betuuuul......! semalam abang dah booked tiket cerita Salon itu....
abang ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la..... pasal tu la tiket dah habis.....

lagi satu.... sampin dan songkok ayah sayang yang abang pinjam untuk
hari raya aritu... kira pinjam terus la yee.... boleh jugak guna masa hari nikah kita esok2..... bukan abang tak nak beli baru... tapi sayang la... benda elok lagi.... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jangan bagitau kat ayah sayang pula..... ayah sayang sure tak perasan punya sebab nanti abang dye la sampin tu dengan warna lain....

buat masa ni motor abang masih dalam wokshop.. entah apa entah pomen tu buat tak siap2 lagi.. jadi Gen2 sayang ni...kira abang pakai dulu la yee untuk pergi kerja....

sayang bukan tak tau... tempat kerja abang kan jauh.... sayang pergi kerja naik LRT pun bolehh..... lagi satu... besok sampai kat opis sayang nanti.....sayang tolong bank-inkan RM300 kat akaun abang ye.. bukan apa......Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyak betuii.... motor kapcai abang pun tak begini.......

okeyla sayang......dah cakap lama ni..... jangan lupa top up kan prepaid abang nii...... esok2 senang abang nak call sayang lagi..

bye-byee....


P/s: betul ke berlaku ini.. :-di :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

adelia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.11.2005
Ahli No: 20462
Posting: 105
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 22-12-05 12:06


ehehehe..
apa punya lelaki la begitu...
memang bf yang tak guna...
kalau jadik lelaki untuk menyusahkan perempuan baik tak payah...
bukan lelaki sejati namanya...
bukan ke lelaki sepatutnya melindungi perempuan???....
harap2 saya takkan jumpa lelaki macam ni dalam hidup saya...
nauzubillah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeliaProfil   Hantar PM kepada adelia   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-12-05 17:51


:lol: :lol: :lol: :lol:


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-05 18:01


adoi...siannyer... :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

MiraUmairah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 837
Posting: 33
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 22-12-05 18:07


hmm....memang ada pun lelaki macam ginie...hanya yang terdekat sahaja yang mengetahui..kita tengok couple tu elok saja macam loving couple saja..tapi semuanya pura-pura.atas nama cinta..semua hilang pun takpa..bukan cinta itu buta tapi orang yang bercinta tu yang buta...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MiraUmairahProfil   Hantar PM kepada MiraUmairah   Quote dan BalasQuote

ukhwafillah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.10.2003
Ahli No: 4368
Posting: 194
Dari: Umbai,Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 22-12-05 18:21


jalan penyelesain tak lah berpkwe makwe ni..susahkan hidup juga!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhwafillahProfil   Hantar PM kepada ukhwafillah   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 22-12-05 21:11


hampeh, :lol: baik dipukul.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

bintul_farhanah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.03.2005
Ahli No: 15217
Posting: 177
Dari: mana ek?

Selangor  


posticon Posting pada: 22-12-05 21:40


tinggalkan saja laki camneih..
ambil kesempatan pula kat perempuan

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintul_farhanahProfil   Hantar PM kepada bintul_farhanah   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-12-05 23:19


kalau ada lelaki begini, gerenti saya reject...

Bookmark and Share

    


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

faithfuller
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20137
Posting: 270
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 01:15


tension saya camnih..

Bookmark and Share

    


  Member Information For faithfullerProfil   Hantar PM kepada faithfuller   Pergi ke faithfuller's Website   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 03:09


bagus sebenarnya balak sia ni....hahahah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 03:10


bagus sebenarnya balak dia ni....hahahah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

hazreenrashid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15666
Posting: 115
Dari: Moscow

malaysia  


posticon Posting pada: 23-12-05 04:11


hehe, boleh tahan la lawak dia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hazreenrashidProfil   Hantar PM kepada hazreenrashid   Pergi ke hazreenrashid's Website   Quote dan BalasQuote

ezzah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5595
Posting: 101
Dari: JB best

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 09:11


ada ke orang cenggini?hahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For ezzahProfil   Hantar PM kepada ezzah   Pergi ke ezzah's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 14:21


lelaki pertama yang kena reject kalau jumpa.........bukan apa,tak ada sifat melindungi kaum hawa lngsung......

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 23-12-05 15:03


hehe nak mampus la tu :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 15:06


Pada 22-12-05 11:52 , Linn posting:

!!! QUOTE !!!

kisah bf paling tak guna...


Hello sayang...

Kenapa sayang tak nak angkat telefon bila abang call handset sayang tadi...??? janganlah sayang merajuk lama2 sangat..
betui... abang tersangatlah rindu kat sayang.....

walaupun muka abang ni agak macho dan comel.... janganlah sayang jeles kat abang kalau2 ada awek lain yang asyik pandang2 dan senyum2 kat abang masa kita pergi dating.... biasa la itu...

Apa... tak muat???
kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi...
Kenapa la tak muat pulak.... janganlah sayang risau.... duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok2 abang bayarla balik kat sayang.....

sayang pun sedia maklum....abang bukannya tak ada duit.. tapi duit tu abang dah belikan graphic card baru kat pc abang.... RAM pun abang dah beli yang baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu belum masuk nak tukar harddisk baru lagi tu....

abang tau sayang marah sebab abang yang selamba katak saja melompat longkang depan kedai apek tu tadi tanpa menunggu sayang melintas titi.... bukan abang tak gentleman.. tapi abang cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana... maafkan abang... tobat, lain kali abang tak buat lagi.......

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi... sorry la... abang ingatkan nak test saja mee goreng sayang itu.... soksek..soksek... masa sayang pergi toilet.. tak perasan pulak..dah habis... sedaaaaaaappppp....!!
tapi kan abang dah ganti dengan roti canai kosong abang?? tak sedap ke roti canai kosong tu??? udah lah tu.... janganla merajuk lama lama...

Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abang pinjam jaap henset sayang... nanti abang tukaq la balik.... sayangkan ada handbag besar.. senang nak simpan henset abang yang besar tu... Hehehehe .. henset sayang kecik...boleh abang simpan dalam kocek
abang.........

Betuuuul......! semalam abang dah booked tiket cerita Salon itu....
abang ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la..... pasal tu la tiket dah habis.....

lagi satu.... sampin dan songkok ayah sayang yang abang pinjam untuk
hari raya aritu... kira pinjam terus la yee.... boleh jugak guna masa hari nikah kita esok2..... bukan abang tak nak beli baru... tapi sayang la... benda elok lagi.... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jangan bagitau kat ayah sayang pula..... ayah sayang sure tak perasan punya sebab nanti abang dye la sampin tu dengan warna lain....

buat masa ni motor abang masih dalam wokshop.. entah apa entah pomen tu buat tak siap2 lagi.. jadi Gen2 sayang ni...kira abang pakai dulu la yee untuk pergi kerja....

sayang bukan tak tau... tempat kerja abang kan jauh.... sayang pergi kerja naik LRT pun bolehh..... lagi satu... besok sampai kat opis sayang nanti.....sayang tolong bank-inkan RM300 kat akaun abang ye.. bukan apa......Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyak betuii.... motor kapcai abang pun tak begini.......

okeyla sayang......dah cakap lama ni..... jangan lupa top up kan prepaid abang nii...... esok2 senang abang nak call sayang lagi..

bye-byee....


P/s: betul ke berlaku ini.. :-di :-di


... iskk, ada jugak lelaki yang macam tu. :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

AsFaRiNa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.02.2005
Ahli No: 14050
Posting: 208
Dari: Jelapang Padi

Kedah  


posticon Posting pada: 23-12-05 16:39


KEPADA KAUM HAWA JANGANLA "TERLALU KURANG PANDAI"
MEMPERHAMBAKAN DIRI KEPADA LAKI CENGGINI.....
TINGGALKAN TERUS.....saja
KALAU kat SUAMI PUN KENA TIMBANG2 KAN DULU...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AsFaRiNaProfil   Hantar PM kepada AsFaRiNa   Pergi ke AsFaRiNa's Website   Quote dan BalasQuote

darkisai
Warga Rasmi
Menyertai: 18.04.2005
Ahli No: 15890
Posting: 8
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 16:43


kalau sayalah..memang dah lama humban pakwe macam tu dalam longkang....he..he..

Bookmark and Share

    


  Member Information For darkisaiProfil   Hantar PM kepada darkisai   Pergi ke darkisai's Website   Quote dan BalasQuote

altamira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5830
Posting: 242
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 17:09


saya respect juga pakwe macam tu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For altamiraProfil   Hantar PM kepada altamira   Pergi ke altamira's Website   Quote dan BalasQuote

taisir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16233
Posting: 264
Dari: planet bumi...

egypt   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 20:19


siannya kalau dapat bf macam ni baik tak payah ada bf hidup pun tak ssussah..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For taisirProfil   Hantar PM kepada taisir   Pergi ke taisir's Website   Quote dan BalasQuote

huda_wafana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17784
Posting: 144
Dari: port dickson

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 21:18


kalau saya ada bf bagaimana... dah lama say tinggalkan...
buat sakit hati saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For huda_wafanaProfil   Hantar PM kepada huda_wafana   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 23:57


bf macam ni memang tak boleh buat suami...belum apa-apa lagi dah tunjuk sifat macam tu..baik tolak terus pakwe macam ni...minta dijauhkan dapat orang macam ni, nauzubillah.


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

norlie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17607
Posting: 68
Dari: kota bharu, bandaraya islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-12-05 23:59


TINGGALKAN saja..
BUKAN SUSAH PUN..
BUAT MENYUSAHKAN HIDUP saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For norlieProfil   Hantar PM kepada norlie   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 24-12-05 00:54


Erm, tak tau nak cakap apa.
Tapi, bagus juga, berterus terang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

astina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18487
Posting: 96
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-12-05 02:08


balak macam ni memang patut mampos saja...
tak berhati perut langsung...
apa punya pakwe entah...

wallahualam....

dambakan cinta sejati :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For astinaProfil   Hantar PM kepada astina   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 27-12-05 07:40


bagus jugak dapat pakwe begini...menguji kesabaran, dapat juga pahala bersabar

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

nashrin
Warga Rasmi
Menyertai: 02.12.2005
Ahli No: 20640
Posting: 16
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-12-05 10:01


ada jugak balak begini..sekeh lagi bagus..buat menyusahkan awek saja.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nashrinProfil   Hantar PM kepada nashrin   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-12-05 10:10


dah terang-terangan bf tak boleh pakai..usahlah diteruskan hubungan tu kan.sebelum hati kiite tersayang gilos padaNya.. sebab...pandainye dia guna kata-kata manis...huhuhu...tapi kan perempuan kalau dah sayang, tak nampak cacat cela yang berlaku. 9 nafsu kikuasi dengan rasa kasihan, tak sampai hati dan so on.contoh macam yang berlaku pada sepupu saya....tu lah kalau namenye cintan sangat...taik kucing pun rasa coklat...huhh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

mellisaleez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.05.2005
Ahli No: 16270
Posting: 210

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-12-05 10:53


hehehe...bagusla sapa2 dapat pakwe macam ni...paling kurang dia ada reason pada setiap perbuatan dia...hehehe....sekeh sekali haaa....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mellisaleezProfil   Hantar PM kepada mellisaleez   Quote dan BalasQuote

yatie86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.10.2004
Ahli No: 11989
Posting: 116
Dari: p.di negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 27-12-05 12:22


Pada 23-12-05 14:21 , qudwah posting:

!!! QUOTE !!!

lelaki pertama yang kena reject kalau jumpa.........bukan apa,tak ada sifat melindungi kaum hawa lngsung......

!!! CODE !!!

betultu betul tu..hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yatie86Profil   Hantar PM kepada yatie86   Quote dan BalasQuote

sesejuksalju
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2178
Posting: 791
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-12-05 13:14


kelakar betul....:0

Bookmark and Share

    


  Member Information For sesejuksaljuProfil   Hantar PM kepada sesejuksalju   Quote dan BalasQuote

samudra
WARGA SETIA
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20847
Posting: 721
Dari: Tanah Melayu

stkitts_nevis   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 08:58


tak bf cik linn ke itu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For samudraProfil   Hantar PM kepada samudra   Quote dan BalasQuote

ai_ainul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.04.2004
Ahli No: 8216
Posting: 81
Dari: bumi Allah

saudiarabia  


posticon Posting pada: 29-12-05 09:39


semua orang pun akan kata kalau jumpa, reject saja lelaki macam ni..

pada ana baik reject dulu sebelum jumpa.. kita sama-sama berdoa agar tak bertemu dengan lelaki yang bersifat sebegini..
sebab di awal pertemuan takkan dia nak buat hal.. sure dia tunjuk sikap yang baik yang boleh membuatkan kita tertarik hati.. lebih-lebih lagi jika hanya berhubung memalui email atau sms, tak pernah bertemu, labih mudah dia nak 'melembutkan' lidah..bila dia dah rasa 'selamat', baru la dia tunjuk sikap yang sebenar...

hati-hati ye sahabat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ai_ainulProfil   Hantar PM kepada ai_ainul   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 29-12-05 09:43


:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 31-12-05 02:04


tu baru kes laki macam tu...

kes yang perempuan buat macam tu lagi belambak.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

oliver_twist
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20817
Posting: 84
Dari: perak

uk  


posticon Posting pada: 01-01-06 13:10


huhu kalau kes perempuan yang pisau cukur juga macam mana???tu lah siapa suruh kurang bijak,bagi semua harte benda siapa suruh..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For oliver_twistProfil   Hantar PM kepada oliver_twist   Quote dan BalasQuote

nurfara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7219
Posting: 56
Dari: Kuala Lumpur/Muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 14:05


adoi...kesiannyer siapa yang jadi pasangannya...tak berbaloi kalau dapat pakwe begini.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfaraProfil   Hantar PM kepada nurfara   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 14:24


jangan cakap macam tu nurfara! Allah swt yang Maha Kuasa!

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 11:18


Pada 29-12-05 08:58 , samudra posting:

!!! QUOTE !!!

tak bf cik linn ke itu?



iskkk... sejak bila pulak saya ada bf... kalau ada pun, jangan la dapat yang macam ni..
[ Telah diedit oleh: Linn pada 03-01-06 11:20 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

hafizie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.12.2004
Ahli No: 12783
Posting: 84
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 12:03


manusia akhir zaman
macam-macam ada
cinta itu buta
tapi jangan butakn hati kita kerana cinta sesama manusia

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafizieProfil   Hantar PM kepada hafizie   Quote dan BalasQuote

permata_ayah_bonda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.09.2005
Ahli No: 19302
Posting: 78
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 12:21


lelaki yang memang nak kena pelempang..hehe.. :-di ingat lelaki2 semua,jangan masa mula2 jumpa saja nak tunjuk baik,caring,selagi tak naik bas tak nak balik,tak nak mak we tunggu bas sesorang, tak boleh tengok mak we sedih,ada masalah..dah lama2 kenal buat bodoh saja...be gentlemen yang sejatilah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For permata_ayah_bondaProfil   Hantar PM kepada permata_ayah_bonda   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 14:13


huhuhuhu....apa py laki la ini.... :-?
kalau ana la...say goodbye dah lah... :lol:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

muslim_boy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.03.2006
Ahli No: 23728
Posting: 142
Dari: Kota Bharu Bandaraya Islam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-07-06 17:41


semua atas lelaki...
macam mana pula dengan peempuan?..
sanggup permainkam lelaki....

"rindu lah kat abang, call sayang kejap"

apa kehe benda macam tu..
janganla asyik salahkan orang laki saja...
bukan semua macam tu...
perempuan pun sama saja...

lelaki baik hanya untuk perempuan baik saja..
janji Allah s.w.t pada ummatnya...
wallahualam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslim_boyProfil   Hantar PM kepada muslim_boy   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 22-07-06 17:56


Assalamualaikum...

sebenarnya ada pro kontra kat sini....

yang bf pulak berterus terang tapi nak mengenakan gf dia...

yang gf pulak jangan jadi bodoh saja,berkorban saja tapi bf tak berkorban...

sbrnya dalam perhubungan kita kena sama-sama berkorban, tak boleh satu pihak sahaja yang berkorban yang satu pihak lagi membatukan diri tak buat apa-apa...

jangan jadi macam tak-gf saya, baru habis study belum posting lagi, sanggup cari kerja sebab tak nak susahkan tunang dia, kena pulak tunang dia cuma setahun tua dari dia...kira sebaya lah tu...tu berkorban bodoh namanya...patutnya tunang dia pun bantu2lah takat yang mampu,kan?...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

alburtuqol
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.06.2006
Ahli No: 24988
Posting: 69
Dari: subang jaya

malaysia  


posticon Posting pada: 22-07-06 20:09


moral cerita: jangan mudah bermurah hati beri wang kepada lelaki..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alburtuqolProfil   Hantar PM kepada alburtuqol   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-07-06 23:10


Ya Allah..teruknye kalau dapat bf begini..
merane hidup..
harap-harap tak dptlah orang begini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

nique_hanna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5934
Posting: 141
Dari: darul takzim.

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-07-06 23:53


em....kasihan kat perempuan itu....
.....dah nasib badan.... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nique_hannaProfil   Hantar PM kepada nique_hanna   Quote dan BalasQuote

ahda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.04.2004
Ahli No: 8665
Posting: 73
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-07-06 20:49


:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahdaProfil   Hantar PM kepada ahda   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-07-06 21:55


adehhh.....ada ka laki begini...malu eden sebagai seorang lelaki...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 25-07-06 23:23


tak patut tol kalau betul-betul ada laki macam tu kat dunia ini... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

azri86
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.07.2005
Ahli No: 17683
Posting: 50
Dari: Tumpat kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-07-06 11:44


Hampeh punya lelaki!!!... tapi ada ke lelaki begitu??..hehe kalau ada,
buat malu kaum saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azri86Profil   Hantar PM kepada azri86   Quote dan BalasQuote

ibnusina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10405
Posting: 146
Dari: bumi ciptaan-NYA

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-07-06 12:33


huh! buat malu kaum adam saja...laki begitu tak layak buat suami

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnusinaProfil   Hantar PM kepada ibnusina   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 29-07-06 12:42


bagus juga kalau ada lelaki begitu....
bagi pengajaran pada pompuan2 yang buta....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

nur_islam88
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22181
Posting: 65
Dari: pasir puteh,kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 15:37


salam ukhwah...
hehe...nak tergelak pun ada bila baca...tapi tak boleh gelak main-main laaaa....hehe...
cerita ni macam kelakar tapi tak mustahil ada kan...
ish ish ish....apa jenis laki lah...tu baru bf...belum bergelar suami...agaknya bila dah jadi suami,habis harta bini dikebas...
taubat tak guna jantan begini...
kepada perempuan2 yang dapat bf begini,jangan buat sakit kepala...tinggalkan saja...
cari yang beriman...dan yang soleh...insyaAllah bukan begitu fiilnye...
salam ukhwah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islam88Profil   Hantar PM kepada nur_islam88   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 12-08-06 15:56


ya Allah!!!
ada ke manusia macam ni ini...
macam-macam betul perangai manusia...
heheheh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

norsiah
Warga Rasmi
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23384
Posting: 2
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 12-08-06 19:04


lawaknya....

bertuah sanagt lah dapat bf macam tu...dari ada bf macam tu baik bagi duit kat mak pergi haji ...lagi faedah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For norsiahProfil   Hantar PM kepada norsiah   Quote dan BalasQuote

khazinatulasrar20
Warga Rasmi
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25693
Posting: 1
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 12-08-06 22:14


pengalaman sahabat ana.........

kerana t`lalu sygkn bf dia sampai sggp beri duit....da beribu2 pun.akhrny sahabat ana 2 buat keputusan tggalkan bf dia 2.pada mulany bf dia tak hendak tapi sahabat ana tetapi berkrs.kepada kaum adam,jadilah muslimin yang dapat mmbahagiakn dan membimbng,bukan mengikis hartanye........

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatulasrar20Profil   Hantar PM kepada khazinatulasrar20   Pergi ke khazinatulasrar20's Website   Quote dan BalasQuote

laylee
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6452
Posting: 55
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-08-06 02:20


lelaki baik untuk perempun yang baik.
kalau dah begitu nasibnya cek lah semula diri sendiri.
muhasabah.
kot2 ada dosa dengan Allah.
wallahualam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For layleeProfil   Hantar PM kepada laylee   Quote dan BalasQuote

fi_shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24949
Posting: 163
Dari: Bumi Allah

croatia  


posticon Posting pada: 13-08-06 03:24


sianya kat dia..huhu :lol: :lol: :-di


-----------------
Impianku menjadi lelaki acuan Al-Quran..
Doa-doakanlah ek..
Hidup dan matiku kerana ilahi..


Bookmark and Share

    


  Member Information For fi_shattirProfil   Hantar PM kepada fi_shattir   Quote dan BalasQuote

mukminah_06
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25699
Posting: 72
Dari: malaysia

malaysia  


posticon Posting pada: 13-08-06 10:20


lelaki sini tendang terus lam longkang lagi bagus...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukminah_06Profil   Hantar PM kepada mukminah_06   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-08-06 10:56


Kenapa tajuk posting ini 'surat untuk sayang' ???
:roll: :-o


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..
[ Telah diedit oleh: anis_najihah pada 13-08-06 10:58 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

diana_ADA
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.07.2005
Ahli No: 17121
Posting: 34

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 13-08-06 11:02


huhu...
ciannyer jadi sayang dia

Bookmark and Share

    


  Member Information For diana_ADAProfil   Hantar PM kepada diana_ADA   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-08-06 11:50


lelaki memang mulutnya manis2 belaka...
mulut cakap lain,hati cakap lain...

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

dibaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2006
Ahli No: 25256
Posting: 181
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 14-08-06 13:45


Siapakah gerangan wanita malang itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dibaaProfil   Hantar PM kepada dibaa   Quote dan BalasQuote

affenry
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2006
Ahli No: 25617
Posting: 130
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-06 14:05


salam.....
hahahahahahahaha...
best nya cerita ni........
tapi jangan jadi kan sekadar cerita tau...
ambil lah iktibar bdasarkan nya.............
ustaz saya pesan dulu...........
'cinta ni indah,masa bcnta semua nya cantik, semuanya elok, semua nya baik. sampai kentut busuk pun dkata wangi
tapi bila dah bgaduh, salah sikit ungkit sampai mati'
huhuhuhuhuhuuuuuuuuuu

Bookmark and Share

    


  Member Information For affenryProfil   Hantar PM kepada affenry   Quote dan BalasQuote

kama_klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2005
Ahli No: 18331
Posting: 181
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-08-06 21:17


kalau lah ada betul-betul baik lah tinggalkan saja kalau sayang sekali pun...orang macam ni nak buat apa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kama_klateProfil   Hantar PM kepada kama_klate   Pergi ke kama_klate's Website   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 16-08-06 00:26


pengajaran buat semua..jangan terlalu sayang sayang pada lelaki yang mempunyai ciri-ciri sebegini

Bookmark and Share

    


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

suzieeryani
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.07.2006
Ahli No: 25540
Posting: 28
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 21-08-06 01:12


kalau bercinta tu biarlah sekadarnya....jangan terlalu menaruh harapan yang menggunung...takut nanti terlalu kecewa, diri yang binasa....

Bookmark and Share

    


  Member Information For suzieeryaniProfil   Hantar PM kepada suzieeryani   Quote dan BalasQuote

miss_farhana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25002
Posting: 325
Dari: berpijak pada bumi Tuhan,berbumbungkan langit Tuhan

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-08-06 01:20


eerrrkk??sedihnyerr...

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_farhanaProfil   Hantar PM kepada miss_farhana   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-08-06 02:06


***************************

kurang asam gelugur betul 'abang'
dalam surat ni....
kena tambah timung susu ni..baik sikit agaknya..
ish2 Kalau dapat lah 'abang' macam ni..baik tak payah ber'abang' lah..
kanselllll....uhuhuhu

****************************

Bookmark and Share

    


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 21-08-06 10:51


kejamnyer..baik minta clash..cekik darah

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

rasha_aleeya
WARGA SETIA
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19366
Posting: 641
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-08-06 11:03


tak ada kut lelaki begitu....kejam sangat tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rasha_aleeyaProfil   Hantar PM kepada rasha_aleeya   Quote dan BalasQuote

fizal86_anakpadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.07.2006
Ahli No: 25417
Posting: 179
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-08-06 11:37


ciannya wanita tu,,,,,
teraniaya
itu bukan sayang.
tapi pekena

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizal86_anakpadiProfil   Hantar PM kepada fizal86_anakpadi   Quote dan BalasQuote

qudwah_mardihah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8029
Posting: 263
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-08-06 11:43


maleh nak layan lelaki macam tu,......buang karen ajerrrrr

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwah_mardihahProfil   Hantar PM kepada qudwah_mardihah   Pergi ke qudwah_mardihah's Website   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-08-06 11:55


Pada 13-08-06 10:20 , mukminah_06 posting:

!!! QUOTE !!!

lelaki sini tendang terus lam longkang lagi bagus...


ye ke sanggup tendang lam longkang???....atau ianya hanya dongengan semata-mata??

ikut penelitian naruto-san....orang-orang perempuan ini selalunya mabuk cinta....apa yang buruk tentang orang yang dia sayang... confirm semuanya dia nampak cantik and baik saja.

kalau tak....takkanlah dia sanggup tukar handset dengan handset bf dia yang besar gedabak??....kerana sayang, dia sanggup bagi pinjam sampin and baju melayu ayahnya kepada bf dia yang tak bertanggungjawab.

lagi satu....kerana sayanglah...dia tak tinggalkan bf dia yang kaki merokok.....

Hhmm....penemuan terkini......buat perempuan yang ada suami, pakwe, kayu balak yang kaki merokok.....berhati-hatilah....disebabkan antum semua selalu sahaja hidu asap rokok2 mereka2 ini....maka antum adalah berisiko tinggi nak kena osteoporosis walaupun antum tak hisap rokok. (sila rujuk BBC Health)

wallahua'lam

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-08-06 22:01


:lol: :lol: :lol: memang lawak..tapi rasanya lah kan, kebanyakan laki zamam sekarang ni memang macam ni pun..suka saja nak ambil kesempatan..lagi-lagi part yang minta top up tu, selalu sangat terjadi..tak tau malu betul..macam mana lah nak maju kalau macam ni.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

falah_nurani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.09.2005
Ahli No: 19262
Posting: 83
Dari: madrasah

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-09-06 14:03


huhuuuu///sedeynya..boipren begini...harap-harap dapat hidayah lepas ni..dia tu yang kena tanggung anak orang, bukan perempuan tu tanggung diaa...aparaa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For falah_nuraniProfil   Hantar PM kepada falah_nurani   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 05-09-06 15:14


!!! QUOTE !!!

Pada 21-08-06 11:55 , naruto-san posting:mabuk cinta....apa yang buruk tentang orang yang dia sayang... confirm semuanya dia nampak cantik and baik saja.

kalau tak....takkanlah dia sanggup tukar handset dengan handset bf dia yang besar gedabak??....kerana sayang, dia sanggup bagi pinjam sampin and baju melayu ayahnya kepada bf dia yang tak bertanggungjawab.

lagi satu....kerana sayanglah...dia tak tinggalkan bf dia yang kaki merokok.....

Hhmm....penemuan terkini......buat perempuan yang ada suami, pakwe, kayu balak yang kaki merokok.....berhati-hatilah....disebabkan antum semua selalu sahaja hidu asap rokok2 mereka2 ini....maka antum adalah berisiko tinggi nak kena osteoporosis walaupun antum tak hisap rokok. (sila rujuk BBC Health)




saya setuju..perempuan kalau dah jatuh cinta memang ar...
jangan kata hanset,duit,kereta atau apa saja....
diri dia pun dia sanggup bagi.....
kerana sayang dan cinta...nafsu di turut kan halal haram tolak tepi....
pengalaman tengok member saya....memang sedih,bila saya tanya pebenda lagi yang dia tak bagi...dia boleh sengih...
nampak sangat semua dah bagi....
bila tanya Kenapa anda jadi macam tu...
dengan selamber dia jawab...aku sayang dia,aku cinta dia....lagipun dia dah janji nak kawin aku....aku sian tengok dia merayu....
salah siapa????????tepuk dada tanya iman....

p/s:minta jauh dari berlaku pada hambamu ini ya allah....amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

ainaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1106
Posting: 152
Dari: depan pc

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-09-06 16:28


hmm...merana kalau dapat bf begini..
harap-harap tak semua lelaki begini..aminn...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainaaProfil   Hantar PM kepada ainaa   Pergi ke ainaa's Website   Quote dan BalasQuote

Khafi
Warga Rasmi
Menyertai: 15.07.2006
Ahli No: 25247
Posting: 1
Dari: MalAySia

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 18-09-06 20:27


ish2...tak snonohje.ish2

Bookmark and Share

    


  Member Information For KhafiProfil   Hantar PM kepada Khafi   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-09-06 20:35


:oops: memalukan lelaki shaja.....

8-) tapi bukan semua lelaki begini.....tertentu sahaja....jangan lah disebabkan nila setitik rosak susu sebelanga......


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.165687 saat. Lajunya....