Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
5,000 tahun dulu Confusius berkata, "Belajar!"; 1,500 tahun dahulu ayat Quran pertama ialah, "Baca!"
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 58
Ahli: 0
Jumlah: 58




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 20 jam, 12 minit yang lalu
wyd1014: 9 hari yang lalu
haykal77: 17 hari yang lalu
Kakngah: 17 hari yang lalu
lidah-penghunus: 18 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Jemputan Perkahwinan Versi Maya


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Jemputan Perkahwinan Versi Maya

Please Mendaftar To Post


Oleh Jemputan Perkahwinan Versi Maya

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-12-05 19:10


Assalamualaikum

jangan terkejut.. hehehe
atually...
bukan fiza yang nak kahwin..
kang salah tafsir pula..
elok2 saja habis exam..
posting jemputan pula.. hehe

fiza wakil daripada
dengan segala rasminya..
menjemput semua warga ukhwah.com..
ke majlis perkahwinan di antara
shafawi78 (Mohd Shafawi B. Mohd Yusof) dan ummuhakim (Putri Nor Salihah Binti Megat Azraai)

pada 17 december 2005..
kat sini ada sekali kat dan peta lokasi...


Kad Jemputan

Kedua-dua Pengantin

Peta Lokasi

p/s: apa kata orang-orang utara.. kita buat jk kompang.. al maklumlah.. kedua2 pengantin ahli ukhwah.com.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 06-12-05 20:30


aikk.. cikgu putri!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

annamuslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1423
Posting: 149
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 06-12-05 20:56


wah...gembiranya hati Puan Habibah kita ini...dalam satu hari,sampai 3 orang menantu dapat buat balik rumah ...hehe..pepun tahniah kepada semua pengantin...terima kasih jugak atas jemputan ini....SELAMAT PENGANTIN BARU...SEMOGA BERKEKALAN HINGGA KE HUJUNG NYAWA...
[ Telah diedit oleh: annamuslimah pada 06-12-05 20:57 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 06-12-05 21:06


Assalamualaikum..

Alhamdulillah... tahniah ye... Semoga hubungan kalian sentiasa diredhai Allah...

p/s: agaknya ni pasangan pengantin ke berapa dari warga ukhwah??? hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

jAiLuL_mAnsHuDaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 170
Posting: 310
Dari: Di sana sini...

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-12-05 22:29


Assalamualaikum...

barak alaik...semoga ikatan perkahwinan yang terbina berkekalan sehingga ke akhir hayat dan sentiasa di bawah lembayung rahmatNya...
InsyaAllah...


-----------------
.::Ketenangan lahir dari hati yang bersih::.


Bookmark and Share

    


  Member Information For jAiLuL_mAnsHuDaHProfil   Hantar PM kepada jAiLuL_mAnsHuDaH   Pergi ke jAiLuL_mAnsHuDaH's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-12-05 22:48


"" semoga ALLAH memberi barakah bagi kamu & memberkati keluarga kamu...& m'gumpulkn kamu dalam kebaikan..kepada kebaikan.."

:::doa pengantin diajar oleh Rasulullah...

selamat pengantin baru.. =)

---------

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ilham_thahurah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16605
Posting: 207
Dari: sumatera-malaysia-London

indonesia  


posticon Posting pada: 07-12-05 01:30


alhamdulillah..bertemu jua jodohnya...mm..moga2 ramai lah ahli ukhwah yang mengikut jejak pasangan ni ye...mudah-mudahan.. InsyaAllah....amin... : )

hehehehee...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilham_thahurahProfil   Hantar PM kepada ilham_thahurah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 08:31


Tahniah diucapkan kepada pasangan pengantin. Moga berbahagia selamanya dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.. ;-)


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 07-12-05 08:50


Amboi, macam kopi segera pulak 3 in 1.... Lepas ni ringan lah sikit beban Mak Cik Habibah tu.. Dapat 3 Menantu seklai gus.. Esok2 dapat cucu sekali 3 orang... Anyway, Tahniah sesangat.. Jauh sangatlah, tak dapat nak pergi, kirimkan doa saja buat anda semua... Moga Mahligai yang terbina berlandaskan syariat Islam ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 08:51


assalammualaikum....

Alhamdulillah, tahniah di ucapkan kepada pasangan pengantin. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan juga mendapat rahmat dari Ilahi. :-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 09:15


Wa'alaikumussalam wbt...

Alhamdulillah syukron dan tahniah daripada ana. Ramai orang dok mengawan lor niih deehh.. Hehe...

Sebenarnya saya pun nak tumpang sama jugalah ek sebab malas nak bukak thread baru, dengan ini menjemput jugaklah mana-mana ahli Ukhwah.Com yang berkelapangan untuk menghadirkan diri ke majlis walimah ana pada 31/12 ni di Pasir Mas dan 7/1 di Kuantan. Insya-Allah. Butirannya ada di sini.

Jazakallah dan akhirul kalam wassalamu'alaikum wbt daripada saya dan bakal isteri...

p/s: bakal zaujah ana tak berapa aktif di Ukhwah even pernah register...


-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...


[ Telah diedit oleh: MeowHidayah pada 07-12-05 09:16 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

Redth
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 796
Posting: 65
Dari: South Province Wellesley

iran  


posticon Posting pada: 07-12-05 12:14


Assalamu'alaikum,

Wah, tahniah abang Pawi, dalam diam2 tu. Aduh Saliha betul la. Baguslah, semoga makin murah rezeki. Ramai kawan-kawan Irshad dah membina masjid ni. Baguih2.
[ Telah diedit oleh: Redth pada 07-12-05 12:16 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For RedthProfil   Hantar PM kepada Redth   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 12:30


Laaaa.... shafawi ke yang nak kawin ni...
Ayah CT ada la dapat jemputan ni tapi tak sangka pulak pengantin tu shafawi...

Selamat Pengantin Baru diucapkan...Semoga Kekal Selamanya...

p/s : Fiza jom kita ramai2 kita buat jk kompang tu....:)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 13:14


Jzkkk untuk aniisa_tasnim sebab tolong hebahkan jemputan ini.

Jzkkk juga kepada yang mendoakan kebahagian kami, moga Allah juga membahagiakan hidup kalian.

Jadi, jemputlah ke mana-mana majlis walimah, Perak atau P. Pinang, dua dua sekali pun tak pa. Moga kehadiran kalian memeriahkan lagi majlis nanti. Ok, datang, jangan tak datang, ye... :-)


-----------------
D-Max 4x4 serba baru !


Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_munirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.07.2005
Ahli No: 17716
Posting: 84
Dari: wp Kuala Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 13:22


"selamat.. selamat pengantin baru...
berhadapan dengan kehidupan baru..
pengantin baru walaupun ada hiburan..
di sana ada kehidupan mencabar..."

moga ikatan yang dibina dilimpahi rahmat dan redha Ilahi.. fiddunya wal akhirah... ameenn...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_munirahProfil   Hantar PM kepada ummu_munirah   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-12-05 16:00


ramainya dah nak kawin ya...

TAHNIAH..

>>>>SELAMAT BERBAHAGIA>>>>

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 07-12-05 16:14


assalamualaikum
hai,ramai pengantin bulan 12 ni ya :-) ana pun dalam seminggu dua lagi kena balik kampung sebab ramai kawan sekolah ana yang jemput kenduri..ana memang seronok sesangat pergi kenduri kawan-kawan ana tapi yang tak seronoknya,ada cepumas..rimasnya..anyway.. tahniah ana ucapkan untuk semua bakal pengantin..semoga bahagia ke akhir hayat,insyaAllah..jadilah pasangan yang baik kepada pasangan memasing..terima seadanya..semoga dilimpahkan rahmat Allah,insyaALlah..amin..again, congratulation.. :-) SELAMAT MENEMPUH HIDUP DAN TANGGUNGJAWAB YANG BARU..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 16:36


kak ct..
fiza on saja.. :)

lupa nak ucap kat abang dengan kak putri..

Semoga berbahagia hinggar ke akhir hayat..
Semoga dimurahkan rezeki dan dilimpahkan
barakah-Nya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

yina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17978
Posting: 152
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 16:54


assalamualaikum...
TAHNIAH....harap jodoh anda berpanjangan......Amin..
suka dengar orang kahwin..kadang-kadang terusik juga hati dibuatnya..moga jodoh ina kan tiba suatu hari nanti dengan takdirNYA...
"MOGA BERBAHGIA........."

Bookmark and Share

    


  Member Information For yinaProfil   Hantar PM kepada yina   Quote dan BalasQuote

anmahar
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14615
Posting: 703
Dari: Kedah Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 07-12-05 17:28


Selamat Pengantin Baru...... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For anmaharProfil   Hantar PM kepada anmahar   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-12-05 21:02


Assalamualaikum...

barakallahu lakuma....wa baraka alaikuma...wa jama'a bainakuma fi khair...

semoga shafawi dan bakal isteri dilimpahkan keberkatan oleh Allah dan disatukan dalam kebaikan dan dikurniakan keluarga bahagia dan zuriat soleh dan solehah dunia dan akhirat...amin.

salam tahniah dari ana jauh dari bumi adat.

kok bersatu menyemenda
kok bernikah bahagia insya-allah.

:-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 07-12-05 22:54


tahniah2....utara tu dah ok..cuma clash dengan orang kampung saya nak kawin la aritu...apa pun walaupon xsmapi ke sana saya ucapakan semoga berbahgia selalu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-12-05 09:56


Alhamdulillah, portal ukhwah banyak menyatukan pasangan, macam portal cari jodoh pulak.. :) apa - apa pun yang baik berterusan... (tiru iklan lipton), tahniah buat shafawi dan ummi hakim.. semoga ikatan kasih sayang akan terus berpanjangan sehingga ke akhir hayat..

p/s ; penat tunggu kad jemputan dari teman sejawat... prof muslim... balik - balik kat raya puasa, kad raya haji, kad dipavali.. :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

naqiyyah_al-sarirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19666
Posting: 130
Dari: subang jaya

Selangor  


posticon Posting pada: 08-12-05 12:30


Tahniah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For naqiyyah_al-sarirahProfil   Hantar PM kepada naqiyyah_al-sarirah   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-12-05 14:41


Tahniah..semoga berbahagia selalu

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-12-05 16:01


SELAMAT PENGANTIN BARU..semoga bahagia selamanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-12-05 20:47


Ramainya warga ukhwah yang bertemu jodoh kat sini ek. Alhamdulillah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-12-05 10:34


Assalamualaikum..

"SELAMAT PENGANTIN BARU" ...ana ucapkan buat kekanda yang tersayang abang lang (shafawi) dan kak lang (putri), semoga berbahagia selalu.. Insya-Allah ana akan hadir ke ipoh esok dan kepada sahabat2 ukhwah ana mewakili mak dan keluarga menjemput kalian ke rumah kami pada 17 Dis 2005 ni..

wassalam.


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-12-05 10:59


Pada 08-12-05 09:56 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Alhamdulillah, portal ukhwah banyak menyatukan pasangan, macam portal cari jodoh pulak.. :) apa - apa pun yang baik berterusan... (tiru iklan lipton), tahniah buat shafawi dan ummi hakim.. semoga ikatan kasih sayang akan terus berpanjangan sehingga ke akhir hayat..

p/s ; penat tunggu kad jemputan dari teman sejawat... prof muslim... balik - balik kat raya puasa, kad raya haji, kad dipavali.. :lol:


betula la kak su...tah bila tah nak dapat kad yang wangi dari prof ini.... tah2 dah ada agaknya kat kuantan tu....diam2 ubi berisi tu kak... :lol:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

Nury
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20779
Posting: 29
Dari: Kuala Lumpur

malaysia  


posticon Posting pada: 09-12-05 13:12


Selamat Pengantin Baru...dan selamat menempuh kehidupan baru sebagai pasangan suami isteri.

Insyallah, dengan berkat iman di dada, cabaran rumahtangga dapat di atasi untuk menuju kebahagiaan hakiki dan abadi di akhirat kelak. Bersyukurlah kalian kerana tidak semua orang mampu menikmati keindahan itu.

Wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuryProfil   Hantar PM kepada Nury   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 09-12-05 14:08


assalamualaikum

selamat pengantin baru buat antum
semoga berbahagia dan mendapat keberkatanNya :-)
[ Telah diedit oleh: sahihnor pada 09-12-05 14:08 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 10-12-05 16:58


selamat pengantin baru jugak... :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-12-05 17:05


selamat pengantin baru...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-12-05 13:10


Fuh...meriah bulan ini..ada dua majlis khawin..
Akhirnya Pengarah Kelab YM berkhawin juga....setelah lama nak buat..hehe..
Akhi Shafawi lama tak jumpa..tahu-tahu nak khawin dah ye?
Selamat Bakal Pengantin Baru... Semoga Berbahagia bersama bakal zaujah tersayang itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-12-05 13:54


Selamat berkahwin......
moga kekal hingga ke syurga....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

ummu_amir
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4817
Posting: 59
Dari: Malaysia

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-12-05 12:44


selamat pengantin baru...buat kak yong tersayang dan suami..
baru ke?tak la baru kan...dah suam-suam agaknya,tak panas dah...
apapun,semoga beroleh barakah...


-----------------
"Hati manusia umpama wadah.Berebutlah malaikat & iblis untuk mengisinya.AWAS! jangan biarkan iblis menang kerana isinya nanti adalah kekufuran"


Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_amirProfil   Hantar PM kepada ummu_amir   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-12-05 22:32


:-) Selamat Pengantin Baru... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.152234 saat. Lajunya....