Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-04-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda taknak bekerja, carilah duit sebanyak-banyaknya; nanti anda tak perlu bekerja
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Athiqullah83
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43132

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 27
Ahli: 0
Jumlah: 27




  Yang Masuk Ke Sini
ikhwan5217: 2 hari yang lalu
Martyr: 6 hari yang lalu
Ahmadmohd7878: 10 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: siapa ada tahi lalat kat muka?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» siapa ada tahi lalat kat muka?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh siapa ada tahi lalat kat muka?

eyza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.01.2004
Ahli No: 6867
Posting: 90

Pahang  


posticon Posting pada: 29-11-05 21:24


assalamualaikum...
i...saya ada tahi lalat kat muka atas bibir..tapi byklah kat muka..
siapa lagi yang ada?mehlah join..

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyzaProfil   Hantar PM kepada eyza   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 29-11-05 22:00


saya pun ada juga..tapi kat dahi..dekat2 dengan kening..siapa tau maksud nya ek..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 29-11-05 22:18


saya ada kat tepi kedua2 mata.Satu jauh sikit satu dekat sikit...Sapa tahu maksudnya inform ye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 29-11-05 22:51


saya ada 3...tapi kecik saja...nak kena pakai microscope baru nampak...:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 29-11-05 23:13


AhakS!! :-di
saya pun ada..hehe...
kat mana tu rahsia...ceWahhhh!!!
tak ada lah..kat atas bibir sikit... :-)


-----------------



    


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

norlie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17607
Posting: 68
Dari: kota bharu, bandaraya islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-11-05 23:56


saya ada kat pipi kanan..
kat kening pun ada..
orang kata kalau ada tahi lalat kat kening kahwin awal..
tak mahu lah percaya..
takut..

Bookmark and Share

    


  Member Information For norlieProfil   Hantar PM kepada norlie   Quote dan BalasQuote

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 30-11-05 00:06


assalamualaikum
kat artikel dalam portal ni kan ada..firasat tentang tahi lalat...cubela baca
percaya atau tidak terpulang ..
wallahua'lam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

cahayabumi
Warga Rasmi
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20543
Posting: 17
Dari: bumi merdeka

saudiarabia  


posticon Posting pada: 30-11-05 02:44


tahi lalat?huhuhu....tu pun nak cerita kat orang ke?;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahayabumiProfil   Hantar PM kepada cahayabumi   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 30-11-05 02:55


saya ada. bukan setakat kat muka saja.
tapi seluruh badan, lengan, betis. u name it, i have it.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

kalimahsuci
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.11.2005
Ahli No: 20495
Posting: 38
Dari: bumi Allah

malaysia  


posticon Posting pada: 30-11-05 03:05


saya pun ada jugak tahi lalat kat muka.....
saya ada 6... :-di
1 atas kening knn.....1atas kening kiri.....
2 bawah mata kiri dekat pipi.......2 lagi bawah mulut..
saiznya semua sederhana...
bila tulis baru saya perasan ada tahi lalat :-)
itulah ciptaan Allah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kalimahsuciProfil   Hantar PM kepada kalimahsuci   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-11-05 09:51


kat tengah2 dahi 1,
kat batang hidung 1,
kat tepi hidung sblh kanan 1,
kat kening kanan 1,
kat atas bibir sblh kiri 1,
kat bawah bibir sblh kanan 1...
[ Telah diedit oleh: Linn pada 02-12-05 10:40 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

sesejuksalju
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2178
Posting: 791
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-11-05 11:15


emm...boleh dikatakan tahi lalat penyeri wajah...ye tak...:):):)
tapi..awas!Bagi mereka yang pandai menilik......akan terbongkarlah rahsia di sebalik tahi lalat tu...
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sesejuksaljuProfil   Hantar PM kepada sesejuksalju   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-11-05 11:16


ilmu manusia terbatas... Allah lebih mengetahui..

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-11-05 11:49


saya pun ada!
satu di bawah mulut dan di pipi tapi yang peliknya kat dalam kelopak mata saya pun ada jugak!
Subhanallah!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

nurhaida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8493
Posting: 173
Dari: Sungai Petani,KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-11-05 12:05


Tahi lalat ini jadi pemanis wajah... emm... tapi ramai jugak yang buang tahi lalat ini atas sebab nak nampak lincin saja kat wajah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaidaProfil   Hantar PM kepada nurhaida   Quote dan BalasQuote

mellisaleez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.05.2005
Ahli No: 16270
Posting: 210

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-11-05 12:22


nanti kejap nak check kat cermin...a'a...adala...banyak juga...malehla nak kira...tapi yang paling nampak kat tengah pipi sebelah kiri.... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mellisaleezProfil   Hantar PM kepada mellisaleez   Quote dan BalasQuote

izzz81
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19761
Posting: 125

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-11-05 14:47


assalamualaikum..
saya pun ada tahi lalat kat muka..
kat bibir pun ada..kat tepi kiri kanan mata pun.....lebih kurang 5 tahi lalat saya ada kat muka...hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzz81Profil   Hantar PM kepada izzz81   Quote dan BalasQuote

afizam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14810
Posting: 82
Dari: negeri indera kayangan

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 01-12-05 20:52


Assalamualaikum,

tahi lalat ana tak terkira banyaknya....yang paling bky kat area mata...

Bookmark and Share

    


  Member Information For afizamProfil   Hantar PM kepada afizam   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-12-05 23:39


siapa ada tahi lalat kat muka?

saya ada........................... :lol:

p/s: antum cakap2 pasal tahi lalat ni macamla boleh nampak... :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|
[ Telah diedit oleh: ibnu_musa pada 01-12-05 23:42 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 02-12-05 08:35


Ada atas hidung...
:pint::pint::pint::pint::pint::pint::pint:


-----------------
Andai hidup punca perpisahan, biarlah mati menyambungnya semula. Namun seandainya mati punca perpisahan, biarlah hidup ini membawa erti yang nyata...


Bookmark and Share

    


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-12-05 10:20


bibir atas belah kanan
dahi belah kanan
hidung belah kanan
pipi belah kanan dekat dengan telinga


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

nurul_islam
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8027
Posting: 38
Dari: BUMI ALLAH

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-12-05 10:52


tapi yang buat ana musykil, bagaimanakah tahi lalat itu wujud?tau2 saja ada..tapi bukan dari lahir.sapa tau?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_islamProfil   Hantar PM kepada nurul_islam   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-12-05 21:55


Pada 02-12-05 10:52 , nurul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

tapi yang buat ana musykil, bagaimanakah tahi lalat itu wujud?tau2 saja ada..tapi bukan dari lahir.sapa tau?
saya tau, sebabnya lalat2 dah terlalu banyak kat Malaysia, mesti mereka yang bawak, lebih2 lagi namanya pun tahi lalat.............. :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-12-05 21:58


tak perasan pula. setelah diselidiki hanya ada tahi hidung dan tahi mata.

Kalau ala² tahi lalat tu, rupanya jerawat sahaja. :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

yanzu_ummi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10950
Posting: 383
Dari: islamic city...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-12-05 00:38


ummi kat tepi hidung,bawah mata..

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanzu_ummiProfil   Hantar PM kepada yanzu_ummi   Quote dan BalasQuote

sazuwi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13185
Posting: 204
Dari: Seremban Yang Permai

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-05 02:11


kat muka belah kiri...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sazuwiProfil   Hantar PM kepada sazuwi   Pergi ke sazuwi's Website   Quote dan BalasQuote

ibn_gani
Warga Rasmi
Menyertai: 26.10.2005
Ahli No: 20081
Posting: 13
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-05 04:12


ada ada
kat hidung ada
kat atas bibir ada
kat kelopak mata ada kat dalam dia dekat dengan ada lubang kecik tu kan haa situ pun ada

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibn_ganiProfil   Hantar PM kepada ibn_gani   Quote dan BalasQuote

Ameen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.10.2005
Ahli No: 20162
Posting: 146

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 03-12-05 10:14


Ameen ada tahi lalat kat muka atas bibir..tapi byklah kat muka..
Same laaa macam ?????? hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmeenProfil   Hantar PM kepada Ameen   Quote dan BalasQuote

farhanin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10742
Posting: 326
Dari: di BumI yang Aman PerMAi..

Johor  


posticon Posting pada: 03-12-05 12:40


banyak sangat.. tanda mesra alaam agaknya.. haha

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhaninProfil   Hantar PM kepada farhanin   Quote dan BalasQuote

Atif_Haziq
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13220
Posting: 203
Dari: اللذي بركنا حوله

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-12-05 17:09


sayapun ada kat dalam mata...perghh besar tu....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Atif_HaziqProfil   Hantar PM kepada Atif_Haziq   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 05-12-05 14:45


ana pun ada.kat ubun kepala,bawah kelopak mata,atas dan bawah bibir dan jugak kat dagu.tak delah sampai nak buang sebab nak suruh kulit nampak licin.. dah Allah beri,syukur sajalah... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

iefa
Warga Rasmi
Menyertai: 01.08.2005
Ahli No: 17742
Posting: 10
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-12-05 15:02


Assalamualaikum.......
saya pun ada....satu kat dagu sebelah kiri dan satu lagi kat kening sebelah kanan.tapi jauh sikit dari kening.
Tapi....betul ke tahi lalat ni boleh menyebabkan cancer?macam mana tu ye...boleh sesiapa bagitau saya macam mana tahi lalat sebabkan cancer.apa yang ada dalam tahi lalat yang menyebabkan cancer???

Bookmark and Share

    


  Member Information For iefaProfil   Hantar PM kepada iefa   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-12-05 15:10


iye ke boleh sebabkn kanser??macam tak percaya juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

gsrturbo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17654
Posting: 251
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-12-05 15:15


saya kat idong dengan pipi

Bookmark and Share

    


  Member Information For gsrturboProfil   Hantar PM kepada gsrturbo   Quote dan BalasQuote

ajefikrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2005
Ahli No: 20170
Posting: 264
Dari: Bukit Mahkota

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-12-05 18:49


saya ada banyak tahi lalat kat muka..
tapi ramai cakap muka saya manis..hee..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ajefikrahProfil   Hantar PM kepada ajefikrah   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 06-12-05 20:23


saya ada kat tepi hidung dan atas kening :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

nanalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4591
Posting: 93
Dari: sungai besar

Selangor  


posticon Posting pada: 06-12-05 21:58


saya nya tahi lalat kat atas hidung, bawah kelopak mata. time kecik suka berdarah.
apa-apa pun kita kena bersyukur apa yang ada. saya tak tau la..kawan saya dah buang tahi lalat dia...dia sebenarnya cantik kalau ada benda tu...tapi sekarang dah tak ada...hilang sikit kecantikan yang Allah berikan pada dia. nasihat macam mana pun..dia ini keras hati sikit.

kawan baik dia pun nak buang benda alah tu...tapi kawan-kawan termasuk la saya tentang habis2 an. saya cakap orang kenal dia dengan tahi lalat tu. kalau dia buang, dialah orang yang paling xbersyukur. nasib baik dia dengar nasihat kami semua. Alhamdulillah!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nanalahProfil   Hantar PM kepada nanalah   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 13-12-05 22:34


ada juga tak tahu berapa hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

af_zubaiti
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2005
Ahli No: 18828
Posting: 107
Dari: Gombak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-12-05 07:52


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For af_zubaitiProfil   Hantar PM kepada af_zubaiti   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-12-05 08:44


saya pun ada tahi lalat juga di muka..kat pipi..hidung, tepi hidung dll...kira banyak la tak terkira...

masa kecil2 dulu parents saya dah buang yang kat pipi..sebab ada infection..ingat tak ada dah..tapi tahi lalat tu tumbuh balik..so biarkan saja..stil sekarang it doesn't give me effect any more..manis apa kalau ada tahi lalat.

bercakap pasal cancer..some moles can be a cancer..
masa saya belajar pasal carcinogenesis ..undergraduate lecture..my lecture cakap..tahi lalat memang tak ada apa-apa masalah..
unless dia tak ditumbuhi dengan bulu roma..kalau just tahi lalat saja..tak ada apa-apa, yang bahayanya kalau tahi lalat tu ada bulu roma..may be it can be a cancer cell..

buat ifa..jangan risau sangat..tengok dulu the moles structure..whether it has hair or not..kalau ada consult dengan orang yang berpengalaman..whether to remove it or not..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

orchidesa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12928
Posting: 133
Dari: perak-selangor

japan   avatar


posticon Posting pada: 14-12-05 09:39


ana ada banyak tahi lalat kat muka, kat dalam mata pun ada.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For orchidesaProfil   Hantar PM kepada orchidesa   Pergi ke orchidesa's Website   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 17:21


Assalamualaikum.....

         ada juga kat muka :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

faithfuller
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20137
Posting: 270
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 17:26


kat tepi hidung satu..bibir bawah kiri satu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For faithfullerProfil   Hantar PM kepada faithfuller   Pergi ke faithfuller's Website   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-12-05 19:31


saya tak tahi lalat kat muka tapi kat perut adalah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

asy-syahadah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.10.2005
Ahli No: 19717
Posting: 49
Dari: alam semesta

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-01-06 16:15


iiiiiii......ana ada tahi lalat di pipi............hujung bibir pun ada......
banyak lagi sebenarnyeeeee.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For asy-syahadahProfil   Hantar PM kepada asy-syahadah   Quote dan BalasQuote

QistinaHumaira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18078
Posting: 156
Dari: di bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-06 16:31


qis ada kat dagu belah kiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For QistinaHumairaProfil   Hantar PM kepada QistinaHumaira   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 19-01-06 17:21


Az pula ada ka tengah2 idung dan kat bawah bibir kanan

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

hilmy
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.01.2006
Ahli No: 21712
Posting: 44

blank   avatar


posticon Posting pada: 20-01-06 01:12


saya tak ada tahi lalat dimuke..tetapi kawan saya ada..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hilmyProfil   Hantar PM kepada hilmy   Quote dan BalasQuote

aKujErr
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9790
Posting: 287
Dari: ::..Kelantan Darul Naim..::

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-01-06 02:16


saya pun ada juga..bawah hidung dan bawah bibir sblh kanan..hehe.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aKujErrProfil   Hantar PM kepada aKujErr   Pergi ke aKujErr's Website   Quote dan BalasQuote

qarlena
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.01.2005
Ahli No: 13844
Posting: 69
Dari: perak darul Rizduan

Perak  


posticon Posting pada: 20-01-06 09:35


ADA...kat DAGU...WACCHAAA!!!
kenapa??

Bookmark and Share

    


  Member Information For qarlenaProfil   Hantar PM kepada qarlena   Pergi ke qarlena's Website   Quote dan BalasQuote

talx
Warga Rasmi
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4471
Posting: 5
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 20-01-06 11:13


assalamualaikum.

tahi lalat kat muka??

ada kat tepi mulut belah kiri dan bawah mulut dan kat tepi kening jauh sikit laaaa.

Bookmark and Share

    


  Member Information For talxProfil   Hantar PM kepada talx   Pergi ke talx's Website   Quote dan BalasQuote

wedelia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18715
Posting: 84

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-01-06 11:54


sesungguhnya setiap ciptaan Allah itu mempunyai maksud dan hikmah yang tersendiri..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wedeliaProfil   Hantar PM kepada wedelia   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-01-06 16:04


:-di :-di ana pula kat bawah dagu....sebelah kiri :lol:

/

:-) membangun bersama islam


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

Ainasyahirah
Warga Rasmi
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19755
Posting: 9
Dari: KL

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 20-01-06 16:09


Aina ada tahi lalat kat pipi kiri, ramai yang kata, itu pemanis wajah Aina.

Bookmark and Share

    


  Member Information For AinasyahirahProfil   Hantar PM kepada Ainasyahirah   Quote dan BalasQuote

amna_liana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18062
Posting: 155
Dari: ipoh

blank   avatar


posticon Posting pada: 21-01-06 18:26


ada kat atas kenin, kat tepi idung, kat bawah bibir..semua belah kanan...yang peliknya, kat bawah bibir dulu kecik saja orang xnmpak..sekarang orang boleh nampak...xle besar sangat, tapi orang boleh perasanle....dulu saya pun xperasan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For amna_lianaProfil   Hantar PM kepada amna_liana   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 21-01-06 19:00


saya ada di dahi dan pipi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-01-06 22:29


saya pun tak tau itu tahi lalat atau parut jerawat, haha...


-----------------
JANGAN AMBIL HATI, AMBIL ISI...


Bookmark and Share

    


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

ayuAnnisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10900
Posting: 148
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 24-01-06 11:34


kat pipi kanan dan kiri..kalau tengok..kenapa?ada rahsia ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayuAnnisaProfil   Hantar PM kepada ayuAnnisa   Pergi ke ayuAnnisa's Website   Quote dan BalasQuote

atok_jaddun
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2004
Ahli No: 9027
Posting: 43
Dari: kajang

Selangor  


posticon Posting pada: 24-01-06 13:24


mmm ada rasanya antara pipi dengan hidung..

Bookmark and Share

    


  Member Information For atok_jaddunProfil   Hantar PM kepada atok_jaddun   Quote dan BalasQuote

ilma
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14511
Posting: 247
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-01-06 13:40


saya banyak tahi lalat kat muka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilmaProfil   Hantar PM kepada ilma   Pergi ke ilma's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-01-06 13:42


em..
dekat leher ada la satu...
.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

lubna
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.01.2006
Ahli No: 21861
Posting: 25
Dari: PUTRAJAYA

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-01-06 14:44


ada juga dekat dagu belah kanan & dahi

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubnaProfil   Hantar PM kepada lubna   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-01-06 16:25


saya pun ada kat muka...hehehe...

tapi...tak boleh bagitahu lah specific ktne...huhuhu... :-P




p/s: anis_najihah...awak tau kan??? :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

junaidi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.04.2005
Ahli No: 16182
Posting: 111
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 24-01-06 16:36


ada kat dagu bahagian kanan
ada makna ka? kalau ada beritahu sebab saya nak tahu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For junaidiProfil   Hantar PM kepada junaidi   Quote dan BalasQuote

nur_islam88
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22181
Posting: 65
Dari: pasir puteh,kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-01-06 13:10


assalamualaikum

saya pun ada tahi lalat kat muka. kat kening :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islam88Profil   Hantar PM kepada nur_islam88   Quote dan BalasQuote

mana_sikana
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.10.2005
Ahli No: 20060
Posting: 21
Dari: Serambi Makkah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-01-06 13:29


Assalamualaikum..ana pula ada kat pipi sebelah kiri..kat kening kanan satu and kat bawah bibir sebelah kanan satu..ada maksud tersirat ke???

Bookmark and Share

    


  Member Information For mana_sikanaProfil   Hantar PM kepada mana_sikana   Quote dan BalasQuote

islamic_gil
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14692
Posting: 427
Dari: SATU KAWASAN DI SATU MASA

Selangor  


posticon Posting pada: 17-02-06 09:39


ada kat tepi hidung satu and kat kat bawah kening antara kening dengan mata sebelah kiri

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_gilProfil   Hantar PM kepada islamic_gil   Quote dan BalasQuote

asha_gurl
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17461
Posting: 191
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 09:55


saya ada tahi lalat kat hidung

Bookmark and Share

    


  Member Information For asha_gurlProfil   Hantar PM kepada asha_gurl   Pergi ke asha_gurl's Website   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-02-06 10:24


:-) :-) :-) setiap ciptaan ALLAH SWT mmpunyai hikmah yang teramatlah besar...termasuklah 'tahi lalat'.

wallahua'lam..


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

habibah_ty
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1617
Posting: 67
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 15:23


saya pun ada juga.........banyak jugak kat atas muka....ada kat hidung, bawah bibir, kat pipi....ada lagi...hehhehhehe tak terkira.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For habibah_tyProfil   Hantar PM kepada habibah_ty   Quote dan BalasQuote

mslina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2005
Ahli No: 17798
Posting: 174
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 17-02-06 16:07


tahi yang manis..tahi lalat

hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mslinaProfil   Hantar PM kepada mslina   Quote dan BalasQuote

Angahmuslimah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.04.2004
Ahli No: 8556
Posting: 53
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-02-06 17:37


ada ke manusia yang tak ada tahi lalat???hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For AngahmuslimahProfil   Hantar PM kepada Angahmuslimah   Quote dan BalasQuote

putri_syiffa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16476
Posting: 67
Dari: Malaysia

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 20-02-06 22:19


saya pun ada juga dekat pipi beah kanan dan kiri............

Bookmark and Share

    


  Member Information For putri_syiffaProfil   Hantar PM kepada putri_syiffa   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 21-02-06 00:47


tahi lalat kat belakang badan boleh tak...hihihhi
apa tanda nya ya

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-02-06 17:47


ada satu kat hidung...

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 14:00


waaa.....survey tahi lalat kat muka pun ada..hehe..ok saya ada kat batang hidung dan tepi hidung(sebelah kiri..bawah sikit..pandai2 la)..hehee

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

qhal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11344
Posting: 385
Dari: (((Selangor)))

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 14:51


taik lalat !!,, mmm

Bookmark and Share

    


  Member Information For qhalProfil   Hantar PM kepada qhal   Quote dan BalasQuote

lieynnakkpb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22193
Posting: 146
Dari: ~bUmI AlLaH ~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 15:33


Assalamualaikum...:-)
saya ada tahi lalat kat muka juga tapi kat dengan batang hidung la... sapa tau apa maksud nya????
:-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lieynnakkpbProfil   Hantar PM kepada lieynnakkpb   Pergi ke lieynnakkpb's Website   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-02-06 15:51


tahi lalat Syarifah Aini dan hilangke?heheheh....yang tak ada tahi lalt kadang nak

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 16:05


atas dahi....
apa maksud dia ek???

Bookmark and Share

    


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

balqiszie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.10.2004
Ahli No: 11822
Posting: 100
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 27-02-06 17:20


ada kart sebelah pipi kanan dan kart bawah mulut sebelah kiri

Bookmark and Share

    


  Member Information For balqiszieProfil   Hantar PM kepada balqiszie   Quote dan BalasQuote

Nurilislami
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13939
Posting: 53
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang  


posticon Posting pada: 27-02-06 19:03


Assalamualaikum wbt...

Nur ada 5 tahi lalat kat muka

1- kat atas kening kanan
2-hujung mata sebelah kiri
3-atas bibir kanan dan kiri
4-di bawah bibir sebelah kiri

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurilislamiProfil   Hantar PM kepada Nurilislami   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 20:52


isk2.... ada jugak topik ni.... rasa semacam pulak introduce tahi lalat. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 22:44


Ya tak ya juga.....saya ada kat kuku...macam mana agaknya?

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 22:45


bacalah sebagai hiburan bukan untuk dipercayai dengan sesungguhnya....kalau betul ia kebetulan adanya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-02-06 10:20


Pada 27-02-06 15:33 , lieynnakkpb posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...:-)
saya ada tahi lalat kat muka juga tapi kat dengan batang hidung la... sapa tau apa maksud nya????
:-) :-) :-)



sama dengan ana la....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-02-06 10:44


ana ada kat bawah bibir sebelah kanan...siti nurhaliza sebelah kiri..orang tua2 kata tahi lalat bawah bibir ini berbakat dalam bidang suara...orang tua2 yang kata..saya tak kata... =P

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 28-02-06 12:27


saya pula bawah bibir kanan

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

jasadkudisini
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2006
Ahli No: 25763
Posting: 221
Dari: sinGgaHsaNa..

germany   avatar


posticon Posting pada: 09-09-06 15:31


ada juga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jasadkudisiniProfil   Hantar PM kepada jasadkudisini   Pergi ke jasadkudisini's Website   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 09-09-06 16:02


hmmm...kebanyakkan sahabat2 kat portal ukhwah ni manis2 agaknya....seseorang yang mempunyai tahi lalat di wajah memang suatu kelebihan yang nyata...

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

mslina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2005
Ahli No: 17798
Posting: 174
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 09-09-06 16:18


ada..macam-macam ada..subhanallah

Bookmark and Share

    


  Member Information For mslinaProfil   Hantar PM kepada mslina   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 09-09-06 16:31


saya ada kat bawah mata kiri..heheh
kat hidung pun ada

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 09-09-06 17:38


Assalamualaikum..
di hidung....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-09-06 18:29


saya ada kat kening sebelah kanan

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 09-09-06 18:40


saya ada satu kat dagu..satu kat atas bibir sebelah kiri..dan satu kat hujung bibir sebelah kiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 09-09-06 19:20


saya dekat mata agaknya...tak perasan lah...area2 tu lah...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

MencariSinar
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 532
Posting: 672
Dari: Seky. 9 Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 11-09-06 19:49


Assalamualaikum..

sinar ada banyak taik lalat kat muka...
ada lebih lama..kat bawah mata..bawah hidung kat pipi..tapi tak delah banyak sangat..kata orang taik lalat pemanis muka hehehehe
salam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MencariSinarProfil   Hantar PM kepada MencariSinar   Pergi ke MencariSinar's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Aniesah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24052
Posting: 264
Dari: Bumi Allah

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 11-09-06 21:37


topik buang masa...
ada ke nak cerita pasal tahi lalat.... :-?



Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-AniesahProfil   Hantar PM kepada Al-Aniesah   Quote dan BalasQuote

MencariSinar
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 532
Posting: 672
Dari: Seky. 9 Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 15:24


Assalamualaikum..
amboi..BAHASA....BAHASA JIWA BANGSA....

YA SALAM..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MencariSinarProfil   Hantar PM kepada MencariSinar   Pergi ke MencariSinar's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 17:06


Pada 27-02-06 20:52 , muslimah_johor posting:

!!! QUOTE !!!

isk2.... ada jugak topik ni.... rasa semacam pulak introduce tahi lalat. :)


:-) segan pula nak berkongsi 'location' tahi lalat masing-masing.... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» siapa ada tahi lalat kat muka?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.245365 saat. Lajunya....