Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Cukuplah Allah bagiku, tidak ada Tuhan selain daripada-Nya. Hanya kepada-Nya aku bertawakkal.
-- at-Taubah: 129

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
budakbesar: 3 hari yang lalu
azemi: 7 hari yang lalu
Firdaus15: 14 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 17 hari yang lalu
secureofficemovers: 18 hari yang lalu
Naqiu: 24 hari yang lalu
nawfaa79: 25 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 27 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Siapa lahir tahun 84


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Siapa lahir tahun 84

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Siapa lahir tahun 84

BuDaK_SpiDeR
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1427
Posting: 131
Dari: DiMaShQ

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-07-03 00:59


as'kum......salam ukhwah buat semua....disini kalau boleh ana nak kumpul sesape yang lahir pada tahun 84.....memandangkan club 85 ade...jadi club 84 mesti ade jugak kan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For BuDaK_SpiDeRProfil   Hantar PM kepada BuDaK_SpiDeR   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-07-03 08:47


ic ana start ngan no 84
so ana nie lahir tahun 84 lah
aa budak penang
tapi tengah berkelana kat bumi darul ta'zim
man lagi team 84 nie
ana rasa dah ade orang buka kot!

Bookmark and Share

  


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-07-03 13:51


a'kum...
ana pun lahir thn 84 jugek....
antum ingat tak dlm th hijrah antum lahir thn brape?....thn hijrah pun kena tahu juge ...

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

syamer_suf
Warga 1 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1387
Posting: 32
Dari: Perak= (Aman Damai)

Perak  


posticon Posting pada: 19-07-03 14:42


haaa...

bagus juga!!!
saya pun lahir tahun 84 jadi kita ni sebaya lah.
dalam kelender hijrah saya bulan Ramadhan 1405 hijrah..

-----------------
"The word impossible is not in my dictionary"


Bookmark and Share

  


  Member Information For syamer_sufProfil   Hantar PM kepada syamer_suf   Pergi ke syamer_suf's Website   Quote dan BalasQuote

ayuazar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.07.2003
Ahli No: 2390
Posting: 171
Dari: kuala lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-07-03 15:00


tahun 1984? mmm rasenya saya lahir dalam tahun tu.memang pun.salam ukhwah utk semua rakan sebaya


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayuazarProfil   Hantar PM kepada ayuazar   Quote dan BalasQuote

sweet
Warga Rasmi
Menyertai: 14.06.2003
Ahli No: 1410
Posting: 10

qatar  


posticon Posting pada: 20-07-03 13:57


jom kita megimatahkan tahun 84 ni!!! Hayya bina!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For sweetProfil   Hantar PM kepada sweet   Quote dan BalasQuote

ricky_islam
Warga Rasmi
Menyertai: 02.06.2003
Ahli No: 899
Posting: 9
Dari: Columbia(KL)

uk  


posticon Posting pada: 20-07-03 14:57


mari kita sama sama meramaikan fun club thn 84..
Code:
  

Quote:

[EMAIL]null[/EMAIL

-----------------
[img]http://www.sharizal.com/images/boyct.gif[/img]

Bookmark and Share

  


  Member Information For ricky_islamProfil   Hantar PM kepada ricky_islam   Quote dan BalasQuote

indah_hati84
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 76
Posting: 136
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 20-07-03 16:06


assalamualaikum...

hai sahabat2 sumer..
ana pon lahir tahun 84 gak..
18 hb ogos 1984 hari lahir ana..
haa!lepas ni antum sume kenalah bagi hadiah kat ana yer..x lame dah nii..hehe,gurau jer..kalau btul lagi bagus kann!!
oklah,salam ukhwah ana ucapkan pade sahabat2 yg sebaya ana...wassalam.


Bookmark and Share

  


  Member Information For indah_hati84Profil   Hantar PM kepada indah_hati84   Pergi ke indah_hati84's Website   Quote dan BalasQuote

BuDaK_SpiDeR
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1427
Posting: 131
Dari: DiMaShQ

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 00:30


alahmdulillah....ramai jugak ahli komuniti ni yang lahir tahun 84 ye....

Bookmark and Share

  


  Member Information For BuDaK_SpiDeRProfil   Hantar PM kepada BuDaK_SpiDeR   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-07-03 10:09


assalamualaikum wbt
rakan2 se84 semua
sapa nak tau tarikh lahir dalam tahun islam hijrah
bleh masuk www.daawah.com
bleh la crik kat situ
wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 21-07-03 13:12


saya lahir pada tahun 1984..tahun hijri...1405H

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

nenek_uia
Warga Rasmi
Menyertai: 20.06.2003
Ahli No: 1555
Posting: 10
Dari: GoLden-Sand

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 16:11


assalamualaikum wbt..

kaifahalukum...arju antumm wa antunna fisihatin hasanah wa fi barakatillah...

erm...ana pun lahir 1984 gak...tapi yg sedih nyer, besday nenek-uia jatuh pd 29/02/84...

thn lompat tu...kiranyer saya sambut besday 4 thn sekali jer...thn dpn..baru lih sambut hari jd tu...

x kisah ler...janji sambut kn...
slm nur-kasih buat korg semua....
ws...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nenek_uiaProfil   Hantar PM kepada nenek_uia   Quote dan BalasQuote

nenek_uia
Warga Rasmi
Menyertai: 20.06.2003
Ahli No: 1555
Posting: 10
Dari: GoLden-Sand

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 16:12


ader lg..nie..nanti, besday ana..jemputler datg umah..kat kelate..
ws...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nenek_uiaProfil   Hantar PM kepada nenek_uia   Quote dan BalasQuote

mujahidah2311
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1530
Posting: 293

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 23:36


waaaaaaaaaa........
seronoknya,ramai beno yg lahir tahun 84 yer.....x sangka ingat kita sorang jer.....

erm,jom la kita wat club....setau ana,tahun 84 nih ikut kalender cina..tahun tikus....hehehehehe...tak snonoh plak..ade ke tikus....tp tahun 85 lagi bahaya....

-----------------
"Wahai orang-orang beriman!Peliharalah diri kamu dan keluarga kamu dari api neraka yang bahan-bahan bakarnya adalah manusia dan batu berhala"(At-Tahrim:6)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahidah2311Profil   Hantar PM kepada mujahidah2311   Quote dan BalasQuote

mubtasimah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1619
Posting: 40
Dari: Makkah

saudiarabia  


posticon Posting pada: 22-07-03 14:46


Assalamualaikum..
ana pun lahir tahun 84...
kesian kat nenek muda kan...tak pe lah nek..tahun2 depan nanti cucu wish kat nenek erk...
atuk punya tarik lahir bila pulak nek?..hehehe,,
nanti nak pi jugak rumah nenek tapi..dengan syarat atuk kena ada yer nek...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mubtasimahProfil   Hantar PM kepada mubtasimah   Quote dan BalasQuote

naz
Warga Rasmi
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1507
Posting: 5
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 22-07-03 17:22


Assalamu'alaikum..
Ana pun lahir tahun 1984 gak! tapi penghujung tahun laa..bulan Disember..kalau tahun hijrah,bulan Rabi'ul Awwal..sama dgn Rasulullah jangan jeles ye !
Jgn lupa 15 Disember depan nie , lagi 4 bulan lebih je!

Bookmark and Share

  


  Member Information For nazProfil   Hantar PM kepada naz   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-07-03 20:02


ana pun rabiul awal gak
4 rabiul wal
kira awal sikit le dari naz
kesiannya kat nenek uia
baru empat tahun lebih
ka si han!

Bookmark and Share

  


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

chibi_kawaii
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1574
Posting: 41
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 20:33


chibi pon lahir thn 1984 gaks.
hehe
chibi lahir bulan 10, 10hb.
slm ukhwah utk sume yg lahir thn 1984. ^_^

Bookmark and Share

  


  Member Information For chibi_kawaiiProfil   Hantar PM kepada chibi_kawaii   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 23:54


Ana pun dilahirkan pada tahun 84. Kira seangkatanlah dengan sahabat sahabiah semua. Ramai jugak yer yang sebaya ngan ana...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 20:55


assalamualaikum...ini sorang lagi lajir tahun 1984...4/3/1984...Salam sayang buat semua!!!!!!!!!!!

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-07-03 18:41


84.....best ke lahir tahun ni
ntah la...
ana tak bleh nak kasi jawapan sekarang
dah memang ketentuan ALLAH SWT
senyum itu sedekah!

Bookmark and Share

  


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

fadhli
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.07.2003
Ahli No: 2498
Posting: 171
Dari: Negeri Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 12:24


assalamua'laikum
eh, kiiiiiiiita seeeeerupa............
ana lahir bulan jun 84......... tarikh ana lahir sama ngan tarikh lahir Almarhum Yang Dipertuan Agong suami Permaisuri Aisyah ( bangga sikit) tapi tak pulak dapat sambut bersama2 Almarhum baginda.

-----------------
Barangsiapa percaya bahawa dia akan memperolehi syurga tanpa berusaha, sesungguhnya dia adalah seorang yang berhayal. Dan barangsiapa percaya bahawa dia ak

Bookmark and Share

  


  Member Information For fadhliProfil   Hantar PM kepada fadhli   Pergi ke fadhli's Website   Quote dan BalasQuote

wardah_iium
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1375
Posting: 169
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 13:22


ana lahir tahun 84.....bulan FEBRUARI... 9..
apasal?nak bagi hadiah keee?
boleh juga...

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardah_iiumProfil   Hantar PM kepada wardah_iium   Quote dan BalasQuote

insan_kerdil
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1958
Posting: 64
Dari: Damansara

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 17:47


Assalamualaikum semua...

Hui, best nyer dpt kenal ngan orang2 yang seusia! Salam perkenalanlah pada semua ye...
Ade tak mane2 sahabat 84 ni yang study kat USM induk? Nak kenal boleh? Kalau boleh nak jumpe skali.
Hehe...

~Sesegar... Hijau daunan. Begitulah... Kita di ibaratkan. Tiada siapa yang bisa memisahkan kita, antara.... kita semua~


-----------------
Sebening embun,
Seputih salju,
Seikhlas hamba-Mu.
Insan kerdil di bumi sementara.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For insan_kerdilProfil   Hantar PM kepada insan_kerdil   Pergi ke insan_kerdil's Website   Quote dan BalasQuote

Kirin_uniten7
Warga Rasmi
Menyertai: 04.08.2003
Ahli No: 2775
Posting: 11
Dari: gombak,selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 26-08-03 17:54


ini kira nak compete ngan club 85 la nih.oklah, saya pun lahir tahun 84 gak pada 29 Jun 1984 bersamaan 29 Ramadhan 1405H agaknyerla.kalau silap tuh,mintak maaf bebanyakla.sekian wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For Kirin_uniten7Profil   Hantar PM kepada Kirin_uniten7   Pergi ke Kirin_uniten7's Website   Quote dan BalasQuote

shikurikura
Warga Rasmi
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1312
Posting: 9
Dari: Malacca

Melaka  


posticon Posting pada: 05-09-03 10:36


bleh tak nak join.....??kite pun lahir thn 84 jugak 14 july 84....
so...salam ukhwah kat sume kawan2 84..

Bookmark and Share

  


  Member Information For shikurikuraProfil   Hantar PM kepada shikurikura   Quote dan BalasQuote

shahirah_huda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1982
Posting: 335
Dari: AS

japan  


posticon Posting pada: 06-09-03 20:50


Assalamualaikum..apa kabar semua bebudak 84..hope sihat...ana pun lahir thn ni gak..thn 1984..emm tarikh lahir ana 29/12/84..

Bookmark and Share

  


  Member Information For shahirah_hudaProfil   Hantar PM kepada shahirah_huda   Quote dan BalasQuote

idea_31
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3206
Posting: 182
Dari: kuantan,pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 06-09-03 21:03


emmm 84..... saya lahir pd 27 rabiul akhir 1404 hijrah

siapa tahu saya lahir dlm thn biasa?????????? jwbbbbb


nur kasih
"it will take a minute to like someone,only an hour to have a crush on someone,and only a day to love someone,but IT WILL TAKE A LIFE TIME TO FORGET SOMEONE"

kasih sayang ku hanyalah kerana ALLAH....amin

[ Posting ini telah di edit oleh: idea_31 pada 2003-09-06 21:17 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For idea_31Profil   Hantar PM kepada idea_31   Quote dan BalasQuote

-gurl-
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3227
Posting: 19
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 06-09-03 21:18


hai...assalamualaikum...hai per kabo sumer..
saya pun lahir dalam tahun 1984 gak..
saya lahir pada 24.09.1984...

Bookmark and Share

  


  Member Information For -gurl-Profil   Hantar PM kepada -gurl-   Quote dan BalasQuote

idea_31
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3206
Posting: 182
Dari: kuantan,pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 06-09-03 21:53


gurl awk lahir pd hari isnin,28 zulhijjah 1404

-----------------
nur kasih
"it will take a minute to like someone,only an hour to have a crush on someone,and only a day to love someone,but IT WILL TAKE A LIFE TIME TO FORGET SOMEONE"

kasih sayang ku hanyalah kerana ALLAH....amin

Bookmark and Share

  


  Member Information For idea_31Profil   Hantar PM kepada idea_31   Quote dan BalasQuote

idea_31
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3206
Posting: 182
Dari: kuantan,pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 06-09-03 21:57


shahirah_huda awk lahir pd hari sabtu,6 rabiul akhir 1405

-----------------
nur kasih
"it will take a minute to like someone,only an hour to have a crush on someone,and only a day to love someone,but IT WILL TAKE A LIFE TIME TO FORGET SOMEONE"

kasih sayang ku hanyalah kerana ALLAH....amin

Bookmark and Share

  


  Member Information For idea_31Profil   Hantar PM kepada idea_31   Quote dan BalasQuote

cahaya_pertama
Warga Rasmi
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2088
Posting: 20
Dari: bumi Allah

Johor  


posticon Posting pada: 09-09-03 15:42


Assalamualaikum...
saya pun tak nak ketinggalan...saya lahir pada malam 19/10/1984....ada sesapa yang lahir bulan 10....ni no bertuah nie....heheh...jgn mare..

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahaya_pertamaProfil   Hantar PM kepada cahaya_pertama   Quote dan BalasQuote

faza_islam
Warga Rasmi
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 290
Posting: 6
Dari: kuala kubu bharu

nepal  


posticon Posting pada: 09-09-03 16:32


assalamualaikum..semua!!
hepi besday buat u all semua!!

tak ketinggalan saye gak lahir thn 1984..
8/4/84 lagi..klass gitu!!!

tp..saye pelik la..
kalo saye celebrate besday..sultan johor mesti nak
sambut besday dia same date ngan saye..konpius..


Bookmark and Share

  


  Member Information For faza_islamProfil   Hantar PM kepada faza_islam   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 09-09-03 16:39


Assalamaualaikum....buat semua rakan seumur semua..........salam ukhwah.......ramai juga ahli komuniti yang lahir tahun 84........
salam ukhwah & salam manis......


@ }----------{ untuk semua teman 84

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

gilmore_fiez
Warga Rasmi
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3500
Posting: 3
Dari: Kok Lanas,

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-09-03 00:58


akum..bestnyer coz ader club ni.ingatkan dah tak der org nak kawan ngan budak thn tikus ni.saya pun thn 84 jugak yg mana dilahirkan oleh Ummi tersayang saya.....19thnlah kita semua ni yek .blum masuk kunci 21 lagi..Peace guys,,...null

Bookmark and Share

  


  Member Information For gilmore_fiezProfil   Hantar PM kepada gilmore_fiez   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 13:02



ana lahir 17.10.1984. selamat berkenalan...........

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

muslim_84
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 997
Posting: 128
Dari: Tanah Merah, Kelantan Darul Serambi Mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-04-04 13:14




Ana lahir tahun 1984 juga... Ana dilahirkan pada 12 oktober 1984..

Ada ahli ukhwah yang sama tarikh lahir dengan ana ker?

Wsalam

-----------------
(Semulia-mulia manusia, adalah manusia yang merendah diri di kala dia berkedudukan tinggi, dan bersikap adil ketika berkuasa)

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslim_84Profil   Hantar PM kepada muslim_84   Pergi ke muslim_84's Website   Quote dan BalasQuote

nurnilam
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2668
Posting: 49
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 04-04-04 16:10


ha.........nilam pun tahun 84...kui..kui..dah cukup 20 dah...12 hb mac...ari tu

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurnilamProfil   Hantar PM kepada nurnilam   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 04-04-04 16:56


saya belum cukup 20 thn lagi 27 jun nanti , insyAllah

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

SitiSabarini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5664
Posting: 69
Dari: kuala krai, kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 17:22


hmmm.... ramai gak lahir tahun 84 ye... samalah kite... tapi ana tak lahir sorang-sorang ...berteman lagi tau.....ngan sabarina la... sape lagi....

Bookmark and Share

  


  Member Information For SitiSabariniProfil   Hantar PM kepada SitiSabarini   Pergi ke SitiSabarini's Website   Quote dan BalasQuote

salleh_y
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1068
Posting: 215
Dari: :: Tanah ++ ::

china  


posticon Posting pada: 04-04-04 18:07


..
||| 9 Jan 84 |||
ni ramai2 nih kita nak wat pe kumpul?ade xtvt ikut tahun lahir ke?

Ahkam

-----------------
Senaraikan Laman Web Islam Disini


Bookmark and Share

  


  Member Information For salleh_yProfil   Hantar PM kepada salleh_y   Pergi ke salleh_y's Website   Quote dan BalasQuote

nurana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2003
Ahli No: 2561
Posting: 139
Dari: bangi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 19:08



saya lahir tahun 1984..
salam ukhwah

Bookmark and Share

  


  Member Information For nuranaProfil   Hantar PM kepada nurana   Pergi ke nurana's Website   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 22:55




Ana lahir tahun 1984 jugak...1 JUN 1984...ada apa² aktiviti tak untuk tahun 1984 ni?....kepada salleh_y, dah tue dah kite ek....

Islam dulu, kini, selamanya

Bookmark and Share

  


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

nawai2_fiez
Warga Rasmi
Menyertai: 12.03.2004
Ahli No: 7903
Posting: 2
Dari: jelira

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-04-04 00:27


akum....nak tanay,yg mencadang club ni tak b;hajat ke nak buat sesuatu majlis.....majliis hari raya ke?whateverlah..dgn cara ni kita boleh kenal ngna rapat lagi tak gitu..?saya pun geng 84 jugak...peacee

Bookmark and Share

  


  Member Information For nawai2_fiezProfil   Hantar PM kepada nawai2_fiez   Quote dan BalasQuote

nohara_sinchan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1132
Posting: 56
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-04-04 01:06



ana pn lahir thn 84. jugak. awal tahun tu. 4/1/84.


Bookmark and Share

  


  Member Information For nohara_sinchanProfil   Hantar PM kepada nohara_sinchan   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-04-04 17:15


assalamualaikum.....

saya pun lahir tahun 84 juga........


Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 15-04-04 12:43




Ai... ana pun lahir tahun 1984 gak... 2 Januari 1984... ada yang lahir 1 Januari 1984 ke? Kalau takde tu... kira ana la yang paling tua... Salam perkenalan semua...

-----------------
Beramal kerana Allah... :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

jadirah_eja
Warga Rasmi
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6742
Posting: 20

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-04-04 13:27



Ana pun lahir tahun 84 jugak...bulan 9,10hb.Ade sesape yang lahir same ngan ana.bukannye aper boleh kite sambut same2..he,he....
wah ramai betul kwn2 kat ukhwah ni lahir tahun 84 yerk!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For jadirah_ejaProfil   Hantar PM kepada jadirah_eja   Quote dan BalasQuote

budak_kembar
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2004
Ahli No: 6171
Posting: 14

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-04-04 13:37




sy pun lahir thn 84...
tp bkn 1884, 1784, 2084 atau 1684. tp thn 1984. hihi....

kpd nenek_uia,jgn risau. sy akan dtg rmh ms besday nenek nanti.4 thn skali je kan....



Bookmark and Share

  


  Member Information For budak_kembarProfil   Hantar PM kepada budak_kembar   Pergi ke budak_kembar's Website   Quote dan BalasQuote

syima
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.04.2004
Ahli No: 8244
Posting: 29
Dari: ipoh perak

Perak  


posticon Posting pada: 15-04-04 15:36



saya pun budak 1984......baguslah kalau korang nak buat club nanti bleh ah kita buat aktiviti baik punyoo.....
salam ukhwah buat semua budak 1984

Bookmark and Share

  


  Member Information For syimaProfil   Hantar PM kepada syima   Quote dan BalasQuote

cassia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.12.2003
Ahli No: 5605
Posting: 25
Dari: aucKland

newzealand  


posticon Posting pada: 15-04-04 18:06



ingatkan dah join forumnie..belum rupenye..herm..kiter pun lahir thn 84 jugak..21 oktober 1984 bersamaan 25 muharram.. salam ukhwah tuk semua...

Bookmark and Share

  


  Member Information For cassiaProfil   Hantar PM kepada cassia   Pergi ke cassia's Website   Quote dan BalasQuote

equan
Warga Rasmi
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1295
Posting: 16
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 15-04-04 19:09



erm...izzayyaku...kuwayyisin..aiwa//

harap semua sehat ....ana pon 84..1404 hjrh.. ///senyum selalu !!

Bookmark and Share

  


  Member Information For equanProfil   Hantar PM kepada equan   Quote dan BalasQuote

onelove
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5349
Posting: 38
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-04-04 04:21


saye..lahir dalam tauhn...ini...tahun tikus kan...hhmmm

Bookmark and Share

  


  Member Information For oneloveProfil   Hantar PM kepada onelove   Quote dan BalasQuote

isfandyazizan
Warga Rasmi
Menyertai: 21.04.2004
Ahli No: 8550
Posting: 2
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 14:30




ana pun lahir tahun 1984 jugak..24 oktober...
mm klu dah ramai mcm ni, blhlah tubuhkan kelab 1984 komuiti ukhwah...ha mcm maner????

sape lahir sama tarikh ngan ana??

Bookmark and Share

  


  Member Information For isfandyazizanProfil   Hantar PM kepada isfandyazizan   Pergi ke isfandyazizan's Website   Quote dan BalasQuote

zaim84_uia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4656
Posting: 33
Dari: UIA-gombak

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-04-04 14:52


....

Ade juga usaha nak buat club84...
moga2 dapat manfaat darinya...insyaAllah..
Anapun lahir tahu 84....

wassalam...ilal liqa'

Bookmark and Share

  


  Member Information For zaim84_uiaProfil   Hantar PM kepada zaim84_uia   Quote dan BalasQuote

KuSmA
Warga Rasmi
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8586
Posting: 6
Dari: Kuching, Sarawak

Sarawak  


posticon Posting pada: 26-04-04 15:53


tahun84?
kiter pun.

Bookmark and Share

  


  Member Information For KuSmAProfil   Hantar PM kepada KuSmA   Quote dan BalasQuote

truboi
Warga Rasmi
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2620
Posting: 1
Dari: truboi

Johor  


posticon Posting pada: 26-04-04 16:04


saya lahir 1984..
nak wat comunity untuk bdk batch 1984 ker?aLL da beSt!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For truboiProfil   Hantar PM kepada truboi   Pergi ke truboi's Website   Quote dan BalasQuote

nabilah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 996
Posting: 383
Dari: .:Bumi Allah:.

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 17:12



Saya lahir thn 84 jgk...29 mei 1984.lbh kurang sebln lg genapla 20 thn.ada sapa2 lahir 29 mei x?

Wassalam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nabilahProfil   Hantar PM kepada nabilah   Quote dan BalasQuote

senyum_ukhuwah
Warga Rasmi
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8871
Posting: 16
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 22:22




alhamdulillah ramai gak yg lahir tahun 1984 join komuniti nih... ana pon lahir tahun 1984..
22 ogos 1984.. ana rasa ana sekembar tak seiras ngan mawarputih..



Bookmark and Share

  


  Member Information For senyum_ukhuwahProfil   Hantar PM kepada senyum_ukhuwah   Quote dan BalasQuote

linie
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 109
Posting: 7
Dari: kayangan m'sia

Perlis  


posticon Posting pada: 21-05-04 01:12


semua yang lahir tahun 84....
ana pun lahir tahun 84 gak....
so,leh laa ana join kat sini yek...


Bookmark and Share

  


  Member Information For linieProfil   Hantar PM kepada linie   Pergi ke linie's Website   Quote dan BalasQuote

linie
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 109
Posting: 7
Dari: kayangan m'sia

Perlis  


posticon Posting pada: 21-05-04 01:22


....saya lahir 14 okt. 1984....
ada sesape yang sama tarikh ngan saya???


Bookmark and Share

  


  Member Information For linieProfil   Hantar PM kepada linie   Pergi ke linie's Website   Quote dan BalasQuote

soutul_jihad
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 966
Posting: 36
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 21-05-04 01:28


,nampaknya tarikh lahir ana same dgn tarikh lahir senyum_ukhwah...22 ogos 1984...hehehe...hari yg same... xcukup lagi 20...salam ukhwah dari ana buat rakan sebaya!wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For soutul_jihadProfil   Hantar PM kepada soutul_jihad   Quote dan BalasQuote

IrisS
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.03.2004
Ahli No: 7866
Posting: 57
Dari: PuLaU MuTiaRa

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-05-04 03:08




Ana pun lahir thn 1984.. ana lahir pada 14 Januari 84.. ada sesape sama birthday ngan ana!!! (",)

Bookmark and Share

  


  Member Information For IrisSProfil   Hantar PM kepada IrisS   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 21-05-04 08:10



Ya ALlah ana ingatkan ana dah register ahli kelab 1984 nie rupanya belum..

Oklah ana lahir pada 04 Febuari 1984.....

-----------------

Jom Pakat² Naik GununG CEO Penguis



Bookmark and Share

  


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

helmi_techno
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3955
Posting: 228
Dari: Batu Pahat-->Seremban-->Shah Alam-->UIA Gombak

Johor  


posticon Posting pada: 21-05-04 08:32


kalu camtu , boleh buat perjumpaan ramai ramai untuk .. kire macam jk yang pernah diadakan ... macam mana ?? ok tak cadangan saya ???/

Born on 26 Disember 1984



[ Posting ini telah di edit oleh: helmi_techno pada 2004-05-21 08:35 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: helmi_techno pada 2004-05-21 08:38 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For helmi_technoProfil   Hantar PM kepada helmi_techno   Pergi ke helmi_techno's Website   Quote dan BalasQuote

senyum_ukhuwah
Warga Rasmi
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8871
Posting: 16
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-05-04 21:01




terkejut ana.. baca msj soutul_jihad!! hehe.. kite kembar la.. cuma anta lahir dulu.. ana 2 jam kemudian.. salam ukhwah wat 'kembar' ana.. sambut ari jadi, jgn lupe bg adiah ek??



Bookmark and Share

  


  Member Information For senyum_ukhuwahProfil   Hantar PM kepada senyum_ukhuwah   Quote dan BalasQuote

imanis
Warga Rasmi
Menyertai: 24.05.2004
Ahli No: 9154
Posting: 2
Dari: Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 25-05-04 21:09


..
Saya pun thn tu jugak..
Elok gak cadangan tu, cuma pastikan ia berjalan baik sahaja..

Bookmark and Share

  


  Member Information For imanisProfil   Hantar PM kepada imanis   Pergi ke imanis's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_addini84
Warga Rasmi
Menyertai: 18.06.2004
Ahli No: 9545
Posting: 15
Dari: triang,pahang..

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 14:54


kalau mcm tu ana bleh la join coz ana lahir tahun 84 gak okla salam ukhuwah dari ana.

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah_addini84Profil   Hantar PM kepada muslimah_addini84   Quote dan BalasQuote

Aisyamin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 194
Posting: 108
Dari: Kota Bharu,Kelantan

pakistan  


posticon Posting pada: 11-07-04 15:06




Salam ukhwah buat semua rakan-rakan yang dilahirkan pada tahun 1984.Ana dilahirkan pada 3 Julai 1984.Umur ana baru genap 20 tahun.Sebaya lah kita semua ye..

-----------------
`Syurga itu di bawah tapak kaki ibu`

Bookmark and Share

  


  Member Information For AisyaminProfil   Hantar PM kepada Aisyamin   Pergi ke Aisyamin's Website   Quote dan BalasQuote

amny
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9909
Posting: 5
Dari: uiam

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-07-04 14:19


ok,selamat berkenalan yang lahir tahun 84.saya pun lahir tahun 2 juga.saya studt kat uia n asal dari kelantan.sape2 yang nak kenal ore kelate bolehlah ye.saya lagi suka dapat ramai kawan.ok.

Bookmark and Share

  


  Member Information For amnyProfil   Hantar PM kepada amny   Pergi ke amny's Website   Quote dan BalasQuote

afhamz
Warga Rasmi
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6935
Posting: 3
Dari: peace sea

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-07-04 15:37



samalah kita....1984....frenz forever...

Bookmark and Share

  


  Member Information For afhamzProfil   Hantar PM kepada afhamz   Pergi ke afhamz's Website   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 19-07-04 08:22


Tanggal 21 Oktober 1984 lahirlah seorang insan yang bernama usmad di muka bumi Allah yg penuh barakah ini.Ana le tue.

Bookmark and Share

  


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

awla1706
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9896
Posting: 8
Dari: Ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 19-07-04 10:00


assalamualaikum.
ana lahir 84 jugak..same dgn sahabat2 semua..bg ana,kelahiran ana satu kejutan buat keluarga sbbnya ana lahir 170684..pastu ari tu plak,17 ramadhan.tgh2 pose ana lahir.jam 7.17pg!byk betul angka tujuh dlm hidup ana!...doakan kehidupan ana diberkati oleh Allah dunia & akhirat..

Bookmark and Share

  


  Member Information For awla1706Profil   Hantar PM kepada awla1706   Quote dan BalasQuote

puteri_addin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2095
Posting: 24
Dari: pantai remis, perak

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-07-04 11:52


nak join jugak.ana pun lahir tahun 84..07 mei..
skrg ni menuntut d upm.sesapa warga upm lahir tahun 84,meh la join beramei-ramei..

-----------------
BILA HATI BERSIH
SEMUANYA DILAKUKAN
IKHLAS SEMATA-MATA KERANA
ALLAH S.W.T

Bookmark and Share

  


  Member Information For puteri_addinProfil   Hantar PM kepada puteri_addin   Pergi ke puteri_addin's Website   Quote dan BalasQuote

razman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.05.2004
Ahli No: 9196
Posting: 81
Dari: Universiti Utara Malaysia, Sintok

PulauPinang  


posticon Posting pada: 19-07-04 12:13



Ana pun lahir tahun 84 May 12. ana lahir kat umah nenek di alor Setar. salam ukhwah untuk semua.

Bookmark and Share

  


  Member Information For razmanProfil   Hantar PM kepada razman   Quote dan BalasQuote

bidadari_putih
Warga Rasmi
Menyertai: 19.09.2003
Ahli No: 3648
Posting: 14
Dari: Selangor

singapore   avatar


posticon Posting pada: 19-07-04 13:19


....
Apa khabar semua warga ukhwah.com yg lahir 84..
ana pun lahir pada thn yg sama pada 21 April 1984..

Salam ukhwah buat antum.Doakan agr kita mendapat keredhaan dan keberkatan umur sepanjang kita dilahirkan...
Jazakkallhu khairan kathira,
wassalam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For bidadari_putihProfil   Hantar PM kepada bidadari_putih   Pergi ke bidadari_putih's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-07-04 13:21


wbt...

rerk.. rasa2 nya dah join club nih.. tp tak pe lah..
ana lahir 13 ramadhan 1405 bersamaan 12 jun 1984 di hospital al-Arqam, gombak sel.... cehh... lengkap tuh....

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

azyytie
Warga Rasmi
Menyertai: 08.04.2004
Ahli No: 8277
Posting: 1
Dari: kota bharu

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-07-04 13:40


sy pun lahir 84 bln julai
sape2 nak kenal sy antarle msg nanati sy jawab

Bookmark and Share

  


  Member Information For azyytieProfil   Hantar PM kepada azyytie   Quote dan BalasQuote

khairoo84
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9971
Posting: 752
Dari: Banting, Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-07-04 09:40




ana pun lahir tahun 84 gak... 5-8-84..
tak lama lagik aih!

nama ana pun antum dah tau ana lahir tahun brapa.....

camner nak join? apa matlamat club? kene isi borang ker? kene bayar ker? ape aktivitinya? apa faedahnya? apa kejadahnya? eh silap!

ok! that's all....


Bookmark and Share

  


  Member Information For khairoo84Profil   Hantar PM kepada khairoo84   Pergi ke khairoo84's Website   Quote dan BalasQuote

norhayati
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.12.2003
Ahli No: 6086
Posting: 34
Dari: rantau panjang

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-07-04 12:49


......saya pun lahir tahun 1984 juga......bulan 3.....salam perkenalan untuk semua.....mesti ramai lagikan yang lahir tahun 1984......jomlah meramaikan kelab 84 ni......saya nak tahu apa motif atau matlamat utama pencarian 84 ni??????

Bookmark and Share

  


  Member Information For norhayatiProfil   Hantar PM kepada norhayati   Quote dan BalasQuote

e_da
Warga Rasmi
Menyertai: 25.05.2004
Ahli No: 9158
Posting: 4
Dari: kuala krai

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-07-04 08:45



ana pun lahir tahun 84 gak.
apa pun ana ucapkan salam ukhwah untuk semua.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For e_daProfil   Hantar PM kepada e_da   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-07-04 12:09


saya juga


Bookmark and Share

  


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_ingatan
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 808
Posting: 397
Dari: Melaka

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-09-04 13:46


eh2 terjumpa pulak topik ni..okla ana pun termasuk dalam thn ni..ana dilahirkan oleh mak ana di kuala terengganu dah lebih 20 thn lalu..d.o.b ana 27 ogos 1984..sama dgn 30 zulhijjah tak silap ke 1 zulhijjah gitula..so..salam ukhwah fillah untuk antum yang sama tahun lahir ngan ana..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sahabat_ingatanProfil   Hantar PM kepada sahabat_ingatan   Pergi ke sahabat_ingatan's Website   Quote dan BalasQuote

sayuki_L
Warga Rasmi
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11072
Posting: 12

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-09-04 21:24


,
Saya lahir tahun 1984 gak.
tarikh lahir saya 30 rejab 1405
Saya org baru,mintak tunjuk ajar ya.......


SELAMAT BERKENALAN.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayuki_LProfil   Hantar PM kepada sayuki_L   Pergi ke sayuki_L's Website   Quote dan BalasQuote

sayuki_L
Warga Rasmi
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11072
Posting: 12

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-09-04 21:24


,
Saya lahir tahun 1984 gak.
tarikh lahir saya 30 rejab 1405
Saya org baru,mintak tunjuk ajar ya.......


SELAMAT BERKENALAN.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayuki_LProfil   Hantar PM kepada sayuki_L   Pergi ke sayuki_L's Website   Quote dan BalasQuote

sayuki_L
Warga Rasmi
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11072
Posting: 12

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-09-04 21:24


,
Saya lahir tahun 1984 gak.
tarikh lahir saya 30 rejab 1405
Saya org baru,mintak tunjuk ajar ya.......


SELAMAT BERKENALAN.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayuki_LProfil   Hantar PM kepada sayuki_L   Pergi ke sayuki_L's Website   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-09-04 10:37




Emm boleh la join yek forum ni... saya pun lahir tahun 84
5 mei 1984 @ 7 syaaban 1405h....
Ni kalau dah tarikh lahir ni ada dapat adiah ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-09-04 10:42


ana pun lahir 84 dah tua jugak usia kita ye...tapikan tak bermakna kalau usia je meningkat tapi pemikiran dan jugak perangai masih ditakuk lamakan....itu hanya Allah yang tahu....ramai jugak yang lahir tahun 84 ni ye....ingatkan sikit je orangnya....oklah salam ukhwah daripada saya....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

diena_s
Warga Rasmi
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9994
Posting: 7
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 11-12-04 13:55


saye pun.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For diena_sProfil   Hantar PM kepada diena_s   Quote dan BalasQuote

rendang
Warga Rasmi
Menyertai: 25.11.2004
Ahli No: 12575
Posting: 6
Dari: Johor Bahru

Johor  


posticon Posting pada: 26-01-05 10:51


emmmsape lahir 12 mei 1984...??? bgtau hamba.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For rendangProfil   Hantar PM kepada rendang   Quote dan BalasQuote

pooh_mashi
Warga Rasmi
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11227
Posting: 2
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 26-01-05 11:23


girl pun lahir tahun 84...
mmm 10/10/84...
sape nak bagi hadiah boleh la...lambat lagi..hehehe
sape yg nak bersahabat boleh la message...
[email protected]
ok..terima kasih...
assalamualaikum...

Bookmark and Share

  


  Member Information For pooh_mashiProfil   Hantar PM kepada pooh_mashi   Quote dan BalasQuote

nurulieman
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.08.2004
Ahli No: 10479
Posting: 27
Dari: uitm

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-01-05 11:25


Assalammualaikum...
Ana dilahirkan pd tanggal 21 Mac 1984...
Salam ukhwah dari ana.

Bookmark and Share

  


  Member Information For nuruliemanProfil   Hantar PM kepada nurulieman   Quote dan BalasQuote

eizzah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.06.2004
Ahli No: 9574
Posting: 35
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-01-05 14:58



sy pun lahir thn84.19/6/84.sape nk bg hadiah dipersilakan.conoknye ade grp tuk 84.hope leh knl sume

Bookmark and Share

  


  Member Information For eizzahProfil   Hantar PM kepada eizzah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 26-01-05 15:59



Tak sangka lak...saya tak join lagi....Saya lahir pada 15 Okt 1984.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

fizamil
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13800
Posting: 126

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-01-05 16:35


assalamualaikum...
teman pun lahir tahun 1984......

Bookmark and Share

  


  Member Information For fizamilProfil   Hantar PM kepada fizamil   Quote dan BalasQuote

aKujErr
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9790
Posting: 287
Dari: ::..Kelantan Darul Naim..::

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-04-05 17:47


saya pun lahir tahun ni jgk..
sa|am ukhwah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aKujErrProfil   Hantar PM kepada aKujErr   Pergi ke aKujErr's Website   Quote dan BalasQuote

aizecqxryn
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.08.2004
Ahli No: 10833
Posting: 30
Dari: W.P Labuan..skrang di TerenggaNu

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-04-05 18:44



saya pun lahir tahun 84 juga..dalam bulan oktober ,,,saLam ukhwah 4 kengkawan 84 ..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aizecqxrynProfil   Hantar PM kepada aizecqxryn   Pergi ke aizecqxryn's Website   Quote dan BalasQuote

syarifah_kp
Warga Rasmi
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15715
Posting: 3
Dari: ukm

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-04-05 08:33




hai...kita pun tahun 84 jugak.. 17 april 1984
dah 21 dah kita laa..dah tua kan?

Bookmark and Share

  


  Member Information For syarifah_kpProfil   Hantar PM kepada syarifah_kp   Pergi ke syarifah_kp's Website   Quote dan BalasQuote

fishbonez
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.11.2003
Ahli No: 5119
Posting: 30
Dari: UTM

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-04-05 09:21




uits..ramai gak yg lahir thn 84 nirh yerk..
saye pon lahir thn 84 gak..
saye ade satu cadangan best..ape kate kalo...kita kutip duit reramai..pastu..pastu...kita beli adiah utk saye.. tarikh lahir saye 29 Julai... so leh la menabung dari skarang..

Bookmark and Share

  


  Member Information For fishbonezProfil   Hantar PM kepada fishbonez   Pergi ke fishbonez's Website   Quote dan BalasQuote

MaWaR84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.04.2005
Ahli No: 15963
Posting: 321
Dari: ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-04-05 18:21


akum...
waa..ramai nye rakan sebaya ekk..kiter pun lhir tahun 84 gak...tak caya tgk lah kat nick name...hehhe...esok 27/4 genaplah usia 21 tahun..selamat hari lahir utkku...hehhe..takde org nak wish...so wish sendiri ar....
salam ukhwah utk semua.....

-----------------
\' aKu IngIN sEgAlA2 NyA DaMai....\'


Bookmark and Share

  


  Member Information For MaWaR84Profil   Hantar PM kepada MaWaR84   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Siapa lahir tahun 84

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.256627 saat. Lajunya....