Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Seekor ikan di tangan lebih berharga dari dua ekor ikan di kolam
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 16
Ahli: 0
Jumlah: 16




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 9 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: BILA BIRTHDAY anda????


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» BILA BIRTHDAY anda????

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 6

Go To Page: 1 · 2 ... 5 · 6  
Jump To Page:

Oleh BILA BIRTHDAY anda????

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-09-05 18:44


berilah doa moga orang itu sentiasa dalam keberkatanNya. rasanya itulah hadiah yang paling manis dan mahal daripada seorang mukmin kepada mukmin yang lain.wallahua'lam

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 09-09-05 18:48


hahahaha....takkan nak bagitau kat sini agaknya pak_ali.. :lol: :lol:
apa2pun,ana doakan semoga sahabat2 ukhwah yang telah sambut atau belum sambut hari lahir,semoga bahagia dunia akhirat,perbaiki diri kerana umur kita semakin meningkat.

p/s:hari lahir pak_ali jatuh dalam bulan ni ke?


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-09-05 19:05


tak aihhh.....hujan bulan depan....

Bookmark and Share

  


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

tetikus
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18733
Posting: 45
Dari: Muar

Johor  


posticon Posting pada: 10-09-05 17:38


moga tetap iman..panjang umur....murah rezeki hendaknye...

Bookmark and Share

  


  Member Information For tetikusProfil   Hantar PM kepada tetikus   Quote dan BalasQuote

puteri_huda
Warga Rasmi
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18862
Posting: 15
Dari: Ipoh,Pay-rock

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 20:54


assalamualaikum...
kalau bagi tau birthday dapat hadiah tak???
Atau sekurang-kurangnye ada yang nak wish ke,bagi kad ke???
Best juga tu!!!!
Birthdaya ana belum lagi ini...
hehehe
;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For puteri_hudaProfil   Hantar PM kepada puteri_huda   Quote dan BalasQuote

Asmiedi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18490
Posting: 39
Dari: Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 20:58


huhuhuhuhuhuhu birthday dah lepas.... huhuhuhuhu.... tak dah sapa pun bagi hadiah huhuhuhuh....sedih tau.......


-----------------


[ Telah diedit oleh: Asmiedi pada 10-09-05 21:00 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For AsmiediProfil   Hantar PM kepada Asmiedi   Pergi ke Asmiedi's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_huda
Warga Rasmi
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18862
Posting: 15
Dari: Ipoh,Pay-rock

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 21:17


Hehe...
kasihan..
apapun boleh wish juga..
happy birthday ek..
moga panjang umur murah rezeki serta hidup dalam iman yang teguh..
Insya Allah

Bookmark and Share

  


  Member Information For puteri_hudaProfil   Hantar PM kepada puteri_huda   Quote dan BalasQuote

princess_ixora
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5895
Posting: 64
Dari: kedah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 21:48


assalamualaikum....
happy birthday kepada semua rakan2 yang dilahirkan pada bulan september...
semoga panjang umur dan murah rezeki....
terutama buat muslimah81..... (",)...

Bookmark and Share

  


  Member Information For princess_ixoraProfil   Hantar PM kepada princess_ixora   Pergi ke princess_ixora's Website   Quote dan BalasQuote

al-nadiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.08.2005
Ahli No: 18346
Posting: 44
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-09-05 21:56


salam sejahtera teristimewa buat mohammad fitri yusoff di ipb. semoga berbahagia selalu berjaya dlam perjuangan dan sihat walafiat.. selamat hari lahir pada 15/9 ni. eppy bzday..

Bookmark and Share

  


  Member Information For al-nadiahProfil   Hantar PM kepada al-nadiah   Pergi ke al-nadiah's Website   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 22:36


happy birthday to everybody......happy birthday.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

linda_115
Warga Rasmi
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18820
Posting: 7
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 22:40


saya tak hendak lah bagitahu bila birthday saya...kalau bagitahu nanti,saya nak lah orang kasi hadiah kat saya..tapi..saya nak ucapkan happy birthday kat sahabat saya...tapi..besdaynya lambat lagi...nak tau bila ? 11hb disember nanti.....special for you..ok.ieda....

Bookmark and Share

  


  Member Information For linda_115Profil   Hantar PM kepada linda_115   Quote dan BalasQuote

jannah_12
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18098
Posting: 52
Dari: Shah Alam

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-09-05 00:47


Birthday saya?kalau sya lahir lambat 2 arie,saya boleh kembali ke tahun lepas!!!!!
(30 Dis) :-(

Bookmark and Share

  


  Member Information For jannah_12Profil   Hantar PM kepada jannah_12   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 11-09-05 11:09


birthday??....25.februari...dah lama lepas...

Bookmark and Share

  


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 11-09-05 11:21


14 september.................

Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya82
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.07.2005
Ahli No: 17051
Posting: 125
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-09-05 11:21


dah lepas........tapi birthday saya jatuh pada pahlawan day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!selamat berjuang.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahaya82Profil   Hantar PM kepada cahaya82   Quote dan BalasQuote

afizam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14810
Posting: 82
Dari: negeri indera kayangan

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 18-09-05 20:43


Assalamualaikum...
birthday ana lambat agi...dalam bulan 12....so sesiapa yang baik hati bagi lah adiah kat ana.....ana harap birthday ana tahun ni akan diingati seumur hidup....minta-minta best lah....

Bookmark and Share

  


  Member Information For afizamProfil   Hantar PM kepada afizam   Quote dan BalasQuote

haziqah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 15461
Posting: 24
Dari: malaysia

Johor  


posticon Posting pada: 18-09-05 21:53


birthday ana dah lama lepas, 5 january....... :-) :-) :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For haziqahProfil   Hantar PM kepada haziqah   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-09-05 23:25


hehehe :-) ;-) :lol:
22 feb...dah lepas r tahun ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 00:58


tarikh lahir ana pulak pada 19 januari
kalau bulan islam 21 jamadilakhir....



___________________
praise to you
just for you....Allah

Bookmark and Share

  


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

huda_wafana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17784
Posting: 144
Dari: port dickson

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 01:23


tarikh lahir ana dah lama lepas...
23 february....

Bookmark and Share

  


  Member Information For huda_wafanaProfil   Hantar PM kepada huda_wafana   Quote dan BalasQuote

Asmiedi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18490
Posting: 39
Dari: Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 02:23


erkkkk.....17.04 agaknya..... kejap nak tanya mak.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For AsmiediProfil   Hantar PM kepada Asmiedi   Pergi ke Asmiedi's Website   Quote dan BalasQuote

hisham20
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.09.2005
Ahli No: 19114
Posting: 51
Dari: melaka-terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 05:05


SAYA punya TARIKH LAHIR 8 JANUARI 1985 :-P


-----------------
MenCaRi KeReDhaAn IlAhi....


Bookmark and Share

  


  Member Information For hisham20Profil   Hantar PM kepada hisham20   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 08:19


Pada 19-09-05 02:23 , Asmiedi posting:

!!! QUOTE !!!

erkkkk.....17.04 agaknya..... kejap nak tanya mak.....


hehehe...boleh pulak macam ni... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

hibriyatul
Warga Rasmi
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18711
Posting: 3
Dari: terengganu

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 09:27


birthday ana pun dah lepas bulan 4,

Bookmark and Share

  


  Member Information For hibriyatulProfil   Hantar PM kepada hibriyatul   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-09-05 11:36


raye puasa ni agaknya...5 november......

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

iz-zikr
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18492
Posting: 21
Dari: malaysia

Kedah  


posticon Posting pada: 19-09-05 13:07


birthday ana pun dah lepas lah untuk tahun ni...9/1/1983
tahun depan wallahualam boleh sambut tak

Bookmark and Share

  


  Member Information For iz-zikrProfil   Hantar PM kepada iz-zikr   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 19-09-05 13:32


lama lagi...02.november.... :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

indraputra_trg
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18889
Posting: 185
Dari: Universiti Malaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-09-05 13:35


tak lama lagi dah. 26 oktober. bulan puasalah nampaknya tahun ini indra sambut ulangtahun kelahiran. tapi sepanjang 20 tahun, baru tak pernah2 pun celebrate. tapi kawan-kawan pernah lah bagi present. ala, yang penting mereka tak lupa...


-----------------
ukhwah pengikat kasih sesama kita...biarlah segalanya kerana ALLAH jua...


Bookmark and Share

  


  Member Information For indraputra_trgProfil   Hantar PM kepada indraputra_trg   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 14:34


birthday ana dah lepas
2nd jan

Bookmark and Share

  


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

ilham_thahurah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16605
Posting: 207
Dari: sumatera-malaysia-London

indonesia  


posticon Posting pada: 19-09-05 14:53


28 JULAI 1986


-----------------
...sTars aRe sEen tOgeTher,yet tHe aRe sO fAr aParT...tRue RelaTion maY nOt mEet eveRyDay, bUt rEmeMber wE aRe alWays liNkEd hEart tO HeArt...�


Bookmark and Share

  


  Member Information For ilham_thahurahProfil   Hantar PM kepada ilham_thahurah   Quote dan BalasQuote

zre
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18920
Posting: 22
Dari: Gombak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 16:17


7 MEI 1986

Bookmark and Share

  


  Member Information For zreProfil   Hantar PM kepada zre   Quote dan BalasQuote

sahabat_ingatan
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 808
Posting: 397
Dari: Melaka

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 16:19


August 27 1984

Bookmark and Share

  


  Member Information For sahabat_ingatanProfil   Hantar PM kepada sahabat_ingatan   Pergi ke sahabat_ingatan's Website   Quote dan BalasQuote

eriza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13069
Posting: 80
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 18:05


13 jun 1981....

Bookmark and Share

  


  Member Information For erizaProfil   Hantar PM kepada eriza   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 21-09-05 22:04


bezday ana dah tak lama dah ini....
5 oktober....insya-Allah tahun ini 1st Ramadhan.....
sesiapa yang baik atie 2 bagi lah hadiah ek....wish pun dah okla....

:-P :-P :-) :-D


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting
[ Telah diedit oleh: Shahida09 pada 21-09-05 22:05 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Solehah
Warga Rasmi
Menyertai: 16.05.2005
Ahli No: 16565
Posting: 14

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 11:00


InsyaALLAH tahun ni jatuh 1st RAMADHAN.............(5/10/1986)

Bookmark and Share

  


  Member Information For Iman_SolehahProfil   Hantar PM kepada Iman_Solehah   Quote dan BalasQuote

ainjoe
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14719
Posting: 43
Dari: Utm Skudai

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-09-05 11:48


13 oKtObEr 1986...
HmM...dAh tak lama dAh...;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainjoeProfil   Hantar PM kepada ainjoe   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-09-05 12:02


:-di 27 march 1986...more details....hari khamis...2.15 a.m...kota bharu...kelate..

hihiihhehehhee....
'jangan lupa bagi present!!!!'~kecik pun tak mengapa...aslkan present... :-P
doa tuk saya pun dah memadai...dah cukup...thanks!!!

urmmm...ada tak sesiapa yang birthday dia sama dengan saya??


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..
[ Telah diedit oleh: anis_najihah pada 26-09-05 12:07 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 26-09-05 12:08


28.12.1979....

Bookmark and Share

  


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 26-09-05 12:11


sutera_kasih85 dan ummusafiah........

3oct....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 26-09-05 12:26


khazinatul_asrar47....4july :)...doakan ana ye~;)


-----------------



  


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

SautulJannah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15806
Posting: 153
Dari: ippm

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-09-05 12:49


13 november 1986

Bookmark and Share

  


  Member Information For SautulJannahProfil   Hantar PM kepada SautulJannah   Quote dan BalasQuote

Shoff
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5443
Posting: 25
Dari: Perak

Perak  


posticon Posting pada: 26-09-05 13:50


30 DISEMBER 1986... :-) :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ShoffProfil   Hantar PM kepada Shoff   Quote dan BalasQuote

NURULNISA
Warga Rasmi
Menyertai: 24.07.2004
Ahli No: 10276
Posting: 10
Dari: TANJUNG KARANG

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 13:53


17 OKTOBER 1986..

Bookmark and Share

  


  Member Information For NURULNISAProfil   Hantar PM kepada NURULNISA   Quote dan BalasQuote

qardhawi_jr
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17517
Posting: 365

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 13:59


27 Februari 1985.....'usah fikirkan panjang atau pendeknya sesuatu masa.fikirkan pengisiannya!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For qardhawi_jrProfil   Hantar PM kepada qardhawi_jr   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 14:45


13 oktober 1985. ada sesiapa yang same sebijik sebijik kongsi birthday dengan saya..

Bookmark and Share

  


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

nurrul85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18245
Posting: 85
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-09-05 14:49


ana punya 13 disember.........hari jumaat jam 1.45pm

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurrul85Profil   Hantar PM kepada nurrul85   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 26-09-05 15:02


hadiah siapa tak nak.... jangan body jadik cagaran doh laor....... kasihan, sungguh menyedihkan....

Bookmark and Share

  


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 15:18


Pada 26-09-05 14:45 , Kakngah posting:

!!! QUOTE !!!

13 oktober 1985. ada sesiapa yang same sebijik sebijik kongsi birthday dengan saya..


sejibik dengan birthday kawan ana... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

mawaddahkarimah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18704
Posting: 60
Dari: bumi merdeka

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 16:04


Tanggal 1 January 1986....

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawaddahkarimahProfil   Hantar PM kepada mawaddahkarimah   Quote dan BalasQuote

sephia
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.07.2004
Ahli No: 9843
Posting: 70
Dari: kota bharu.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-09-05 16:10


bulan lapan...semangat waja ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sephiaProfil   Hantar PM kepada sephia   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 26-09-05 16:41


epy befday oktoberian

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

angahieja
Warga Rasmi
Menyertai: 23.06.2004
Ahli No: 9624
Posting: 6
Dari: jhr

Johor  


posticon Posting pada: 26-09-05 21:34


Salam...saya lahir 02 April 1986..nak kasi hadiah ke ni??huhu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For angahiejaProfil   Hantar PM kepada angahieja   Quote dan BalasQuote

akuyglupa
Warga Rasmi
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19222
Posting: 3
Dari: kustem

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 10:50


assalamualaikum....
Happy belated and becoming birthday untuk you alll..........moga panjang umur dan dimurahkan rezeki......amiin......

Bookmark and Share

  


  Member Information For akuyglupaProfil   Hantar PM kepada akuyglupa   Quote dan BalasQuote

akuyglupa
Warga Rasmi
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19222
Posting: 3
Dari: kustem

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 10:55


assalamualaikum....
    
        kepada yang dah lepas besdey tu.......happy belated besdey.......don't worry be hepy......

Bookmark and Share

  


  Member Information For akuyglupaProfil   Hantar PM kepada akuyglupa   Quote dan BalasQuote

muslimahkusza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.11.2004
Ahli No: 12373
Posting: 119
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 10:57


Assalamualaikum w.b.t.
Hemm...
Ana punya beday 11 march 1986 bersamaan 29 jamadil akhir 1406.
Hadiah yang paling berharga ana harapkan dari antum dan antunna
adalah doakan kebahagiaan ana di dunia dan di akhirat....aamiin.

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimahkuszaProfil   Hantar PM kepada muslimahkusza   Quote dan BalasQuote

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 11:01


17/5/85 bayak kelebihan lahir bulan 5 ini ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 16:47


assalamualaikum...
birthday saya....7 Mac 1987...
ada tak yang same birthday dengan saya???
hadiah yang paling berharge yang saya harapkan pada birthday saya...
doa dari ibu bape saya...dan juga kawan2...dan juga kejayaan dalam hidup...

semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...
[ Telah diedit oleh: Nadiahsolehah pada 27-09-05 16:48 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 16:54


Assalamualaikum....

dah tua dah...hehe

03 March 1979

Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

yunie
Warga Rasmi
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19368
Posting: 1
Dari: kata bharu, kelatee

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-09-05 16:55


saya punya birthday...11 march 1983.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For yunieProfil   Hantar PM kepada yunie   Quote dan BalasQuote

nurcahaya_kemenangan
Warga Rasmi
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19369
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 17:00


bezday nurul 5 jun 84. dah lpas dah

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurcahaya_kemenanganProfil   Hantar PM kepada nurcahaya_kemenangan   Quote dan BalasQuote

nuria
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18575
Posting: 40
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 27-09-05 17:03


saya lahir pada bulan januari.......13hb1987
ok ada siapa-siapa yang same birthdaynya ngam saya..
:-) :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nuriaProfil   Hantar PM kepada nuria   Quote dan BalasQuote

nuria
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18575
Posting: 40
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 27-09-05 17:03


saya lahir pada bulan januari.......13hb1987
ok ada siapa-siapa yang same birthdaynya ngam saya..
:-) :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nuriaProfil   Hantar PM kepada nuria   Quote dan BalasQuote

MoFaT
Warga Rasmi
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18484
Posting: 18
Dari: shah alam

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-09-05 18:08


birthday ana 12 april 1986...
dah tua pun..

Bookmark and Share

  


  Member Information For MoFaTProfil   Hantar PM kepada MoFaT   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 27-09-05 19:04


Pada 27-09-05 16:54 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....

dah tua dah...hehe

03 March 1979




Assalamualaikum...
sama lah kita zulaman...
shah pun 03031983...
maryam jamilah pula 11071985...
wassalam...


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

annafira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2004
Ahli No: 9407
Posting: 204
Dari: Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 20:44


birthday saya 2 minggu lepas..16 september.. :lol:


-----------------
~*Jika kau mengejar dunia, akhirat akan lari darimu.Tetapi jika kau mengejar akhirat, dunia akan mengejarmu*~


Bookmark and Share

  


  Member Information For annafiraProfil   Hantar PM kepada annafira   Pergi ke annafira's Website   Quote dan BalasQuote

rocky
Warga Rasmi
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14752
Posting: 6
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 20:59


birthday eee...
mesti lah 26 julai 1986....
dah lepas dah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For rockyProfil   Hantar PM kepada rocky   Quote dan BalasQuote

srikandi_syahadah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2005
Ahli No: 14660
Posting: 202
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 21:48


september 14

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandi_syahadahProfil   Hantar PM kepada srikandi_syahadah   Quote dan BalasQuote

srikandi_syahadah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2005
Ahli No: 14660
Posting: 202
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 21:48


september 14

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandi_syahadahProfil   Hantar PM kepada srikandi_syahadah   Quote dan BalasQuote

sea-tea
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14701
Posting: 171
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 23:47


assalamualaikum...
birthday ana...dua enam bulan tujuh... :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sea-teaProfil   Hantar PM kepada sea-tea   Quote dan BalasQuote

hasmah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.07.2003
Ahli No: 2438
Posting: 65
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 01:13


birthday kita 7 mac 1982 : )


-----------------
jangan bina kebahagiaan atas penderitaan orang lain...


Bookmark and Share

  


  Member Information For hasmahProfil   Hantar PM kepada hasmah   Quote dan BalasQuote

nur_ila
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12660
Posting: 34
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 06:21


ana lahir pada 23 julai 1989

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_ilaProfil   Hantar PM kepada nur_ila   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 10:46


Pada 27-09-05 16:54 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....

dah tua dah...hehe

03 March 1979


siapa pulak yang cakap mude..
heheh..
maaf....ana memain saja ye 'pakcik'.....
;-) :-di ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 28-09-05 15:41


03 november 83

Bookmark and Share

  


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

rohah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.08.2005
Ahli No: 18523
Posting: 21
Dari: bumi Allah

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-09-05 15:58


ana dilahirkan pada Januari 22.....84
[ Telah diedit oleh: rohah pada 28-09-05 16:12 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For rohahProfil   Hantar PM kepada rohah   Quote dan BalasQuote

mizzaisya
Warga Rasmi
Menyertai: 23.08.2004
Ahli No: 10681
Posting: 11
Dari: Jiran Planet Pumpkin

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 16:32


ibu ana telah melahirkan ana pada 21 february 1981.. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mizzaisyaProfil   Hantar PM kepada mizzaisya   Pergi ke mizzaisya's Website   Quote dan BalasQuote

ekaz
Warga Rasmi
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5919
Posting: 2

Selangor  


posticon Posting pada: 28-09-05 17:54


birthday kita dah sebulan lepas... ermm..kenapa tak ramai yang wish???...hu..hu..hu..kawan-kawan sekolah dolu semua dah lupa ke??....tak apalah..siapalah kita... bagi sape2yg rasa macam kenal saja kita ini kalau tak wish pun, doakan aje kita pun dah kira cukup...

ps:birthday kita 29 ogos 1985....(peringatan tok sahabat2 yang mungkin terlupe
     ye..)salam ingatan tok semua kenalan...    :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ekazProfil   Hantar PM kepada ekaz   Quote dan BalasQuote

amyna
Warga Rasmi
Menyertai: 22.05.2005
Ahli No: 16654
Posting: 13
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 28-09-05 18:16


1 ogos :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For amynaProfil   Hantar PM kepada amyna   Quote dan BalasQuote

HiDaYaTuL_hUsNa
Warga Rasmi
Menyertai: 29.09.2005
Ahli No: 19430
Posting: 5
Dari: PASIR MAS

jordan  


posticon Posting pada: 05-10-05 17:46


ana pun dah lepas..tunggu tahun depan pula

Bookmark and Share

  


  Member Information For HiDaYaTuL_hUsNaProfil   Hantar PM kepada HiDaYaTuL_hUsNa   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-10-05 17:58


assalamu'alaikum..

wish u all happy comin' bezday dan happy belated bezday..
semoga pnjg umur dan dilimpahi keberkatan dari Nya sentiasa..
ameen.. :di

03 disember 1989.. ehe.. xlepas lagi.. :lol: :di

wassalaM..

Bookmark and Share

  


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 05-10-05 18:04


dah lepas dah... :-)



Bookmark and Share

  


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 05-10-05 18:12


kalau bilang dapat present ke?hehe :di

Bookmark and Share

  


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

ainulfaizah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1350
Posting: 36
Dari: UTM,Skudai

malaysia  


posticon Posting pada: 06-10-05 01:51


den pulok...betul-betul jatuh pada 1REJAB hari tu...nak tau pergi cari kalendar islam lepas itu convert kepada kalendar masihi...pasti ketemu jawapannya..sonang jo..SELAMAT MENCUBA... ;-)

(HINT lain: sama tarikh dengan pengeboman atom di Hiroshima dan Nagasaki, Jepun..sila rujuk buku sejarah form4 or 5..hihi)

~hadiah tahun ni banyak dapat bantal peluk...tak tau kenapa...entah!!~

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainulfaizahProfil   Hantar PM kepada ainulfaizah   Pergi ke ainulfaizah's Website   Quote dan BalasQuote

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-10-05 09:47


17 mei 1985 bersamaan 27 sha'ban 1405
(pagi jumaat)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

deen
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2827
Posting: 25
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 06-10-05 10:03


A,kummm...hehehe saya lahir 31-03-1982 ..rasa akua time saya lahir dalam pukul lima pagi agaknya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For deenProfil   Hantar PM kepada deen   Pergi ke deen's Website   Quote dan BalasQuote

balqis_1102
Warga Rasmi
Menyertai: 25.07.2005
Ahli No: 17555
Posting: 15
Dari: Bumi kenyalang

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 06-10-05 10:59


birthday saya 11/11/1986. Kenapa ada kaitan dengan peribadi ke? yang dah tahu jangan lupa wish ye,

Bookmark and Share

  


  Member Information For balqis_1102Profil   Hantar PM kepada balqis_1102   Quote dan BalasQuote

eddyputra
Warga Rasmi
Menyertai: 02.03.2005
Ahli No: 14904
Posting: 7
Dari: ktn

Pahang  


posticon Posting pada: 06-10-05 12:50


ana punya bestday dah pun lepas 23.sept lalu.dah makin meningkat umur ana rupanya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For eddyputraProfil   Hantar PM kepada eddyputra   Pergi ke eddyputra's Website   Quote dan BalasQuote

hudmj
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.03.2005
Ahli No: 14847
Posting: 22
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 06-10-05 13:24


saya 29/8,adik 30/8. kalau nak sambut biasa kami buat 4 orang sebab kakak 7/8 & abang 18/8.

hijrahnye raye nanti 17 syawal. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For hudmjProfil   Hantar PM kepada hudmj   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 12-10-05 18:36


wow..best ini kalau bagitahu dapat hadiah ke?2.10.?

Bookmark and Share

  


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

yusra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.09.2003
Ahli No: 3482
Posting: 103
Dari: Kajang,Selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 12-10-05 21:00


12 mei 1981

Bookmark and Share

  


  Member Information For yusraProfil   Hantar PM kepada yusra   Pergi ke yusra's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-05 13:47


insyaAllah..coming soon.... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-05 21:56


Assalamualaikum...


             birthday ana 120891...(Bagi hadiah tau...)

Bookmark and Share

  


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

binafsya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.02.2005
Ahli No: 14160
Posting: 24
Dari: pasir puteh

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-11-05 08:38


assalamualaikum...
birthday ana bulan 9..
dah lepas dah,tapi tak apa..
dah ada orang yang bagi hadiah kat ana...
wasaslam

Bookmark and Share

  


  Member Information For binafsyaProfil   Hantar PM kepada binafsya   Pergi ke binafsya's Website   Quote dan BalasQuote

zafirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.12.2003
Ahli No: 5769
Posting: 134

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-11-05 10:11


1 syawal 1404H........sapa2 nak bagi hadiah? senyum..

Bookmark and Share

  


  Member Information For zafirahProfil   Hantar PM kepada zafirah   Quote dan BalasQuote

puteribongsu1306
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17648
Posting: 291
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-11-05 12:38


su 13 jun.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For puteribongsu1306Profil   Hantar PM kepada puteribongsu1306   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 13-11-05 12:46


14 APRIL 1973 bersamaan 12 RABIUL AWAL 1393H

macam mana?... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 13-11-05 13:50


14 sept 1986...isnin


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-11-05 13:30


ana pulak 8.1.1990

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

iftihakim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.02.2005
Ahli No: 14332
Posting: 52
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-11-05 14:26


assalamualaikum....

birthday ana 14.5 sama dengan tarikh penubuhan ukhwah.com

Bookmark and Share

  


  Member Information For iftihakimProfil   Hantar PM kepada iftihakim   Quote dan BalasQuote

AsDiAna
Warga Rasmi
Menyertai: 20.10.2005
Ahli No: 19989
Posting: 1
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 15-11-05 14:35


hari lahir saya 25.11
heheheheh
best nya dah besar...

Bookmark and Share

  


  Member Information For AsDiAnaProfil   Hantar PM kepada AsDiAna   Quote dan BalasQuote

nur_muslimah82
Warga Rasmi
Menyertai: 14.10.2005
Ahli No: 19814
Posting: 3

blank   avatar


posticon Posting pada: 18-11-05 14:47


birthday ana 13 jun.......kalau 2006 lambat lagi.kalau 2005 dah lepas la.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_muslimah82Profil   Hantar PM kepada nur_muslimah82   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» BILA BIRTHDAY anda????

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 6

Go To Page: 1 · 2 ... 5 · 6  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.254333 saat. Lajunya....