Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kejayaan sebenar adalah terletak pada tidak pernah jatuhnya seseorang....tetapi manusia mana yang tidak pernah melakukan kesalahan. Oleh itu kejayaan yang sebenar-benarnya adalah kesanggupan tegak kembali pada setiap kali jatuh...
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Khuza
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43056

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 2 hari yang lalu
samudra: 20 hari yang lalu
hafiz_along_83: 20 hari yang lalu
MuRfiQaH_saHiRa: 23 hari yang lalu
mawardah_ilmi: 27 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: SiaPa LaHir taHuN 1988?


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» SiaPa LaHir taHuN 1988?

Please Mendaftar To Post


Oleh SiaPa LaHir taHuN 1988?

izzati88
Warga Rasmi
Menyertai: 26.07.2005
Ahli No: 17594
Posting: 11
Dari: MaLaySia

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-05 16:18


ana saja saja nak buat forum ni...
ana lahir tahun 1988...
nak ingatkan siapa yang lahir pada tahun ni..
yang SPM sudah dekat ni...
dalam dua bulan saja lagi...
ana pun nak ingatkan pada diri ana sendiri...
doakan kejayaan kami dalam SPM ni ye...

wasalam


-----------------
haRgaiLah SegaLa PeMBeRiaN aLLaH
keRaNa iaNya aMat BehaRga
daN BeRsyUkuRLaH
[ Telah diedit oleh: izzati88 pada 09-09-05 16:33 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For izzati88Profil   Hantar PM kepada izzati88   Quote dan BalasQuote

NSAI
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.01.2004
Ahli No: 6691
Posting: 34
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 09-09-05 17:20


Assalamualaikum,ana pun lahir tahun 1988,same2lah kita berjaya.....
insya Allah.doakan ana dapat 13 a1.

Bookmark and Share

  


  Member Information For NSAIProfil   Hantar PM kepada NSAI   Quote dan BalasQuote

atirazah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2008
Ahli No: 34224
Posting: 80

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-12-08 17:45


assalamualaikum....
hai izzati88 & NSAI...
di mana kalian brada sekarang??
masih study or dah bkrja??

Bookmark and Share

  


  Member Information For atirazahProfil   Hantar PM kepada atirazah   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 06-12-08 18:53


salam'alaik..
lina pun tahun 1988..tapi bukan ke topik ni dah ada?
sila cek d jejak ukhwah...kalau tak silap lah..
wallahua'alam

Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-12-08 19:41


Assalamualaikum
yup..tajuk dah ada..dala Kelab Ukhwah, tapi tak pasti dalam Jejak Ukhwah..seharusnya dalam kelab ukhwah sahaja...
http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?forum=59&topic=10343&start=100

apapun, tajuk ni dah lama..cuma mungkin mod boleh perhatikan dan buat sesuatu..



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: Pahang+kelantan=tmn melewar

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 06-12-08 19:46


betul lah tu..kelab ukhwah...silap...bukan jejak ukhwah..
maaf

Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-12-08 20:31


assalamualaikum...

maaf...ana terpaksa kunci topik ini...sebab apa??

sebab forum..seharusnya jejak ukhwah

Bookmark and Share

  


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.101263 saat. Lajunya....