Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-02-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dengan siapa anda bergaul, itulah ganmbaran masa depan anda
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: atbar1981
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43128

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 31
Ahli: 0
Jumlah: 31




  Yang Masuk Ke Sini
atbar1981: 3 hari yang lalu
muslimin23: 5 hari yang lalu
z_tornado: 5 hari yang lalu
sarashanee: 12 hari yang lalu
CikIzzah1992: 14 hari yang lalu
Qiamulail: 29 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: SAPA SUKA CERITA NARUTO...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» SAPA SUKA CERITA NARUTO...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh SAPA SUKA CERITA NARUTO...

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 18:45


best woooo....



Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 19:00


> apa yang bestnya pak_ali..?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 19:02


uishhh.....anda jangan tak tahu...best wooo..

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 06-09-05 19:19


assalamualaikum...

memang sempoi cerita naruto.
ana suka Kage Bunshin Jutsu dia...very effective replication techniques...
harap2 naruto setuju untuk berguru dengan Ero-sennin so that dia boleh mahirkan lagi ilmu Sharingan dia...
sebab dalam masa 3 tahun, naruto ada 2 tugas berat...
1-dapatkan semula Sasuke dari Orochimaru...
2-mengelakkan dari ditawan oleh ANBU yang mahukan Kyuubi dia.

di sini, ana dapat download setiap siri baru pada setiap hari khamis.
at the moment, ana dah tengok sampai siri ke-150.
ada sesiapa yang ada lagi terbaru dari ana tak?
kalau ada, ana nak minta tolong hntr kat ana.

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 19:40


ana first time tahu pasal naruto ni masa kawan download komik dia dan save sekejap dalam pc ana... try juga baca macam mana... tak sangka pula ada gambar2 yang tak berapa elok... syukur sebab saya tak minat pun dekat cerita ni, kalau tak kempunan juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 19:41


antum semua tak perasan ke...? jom kita bincang pasal ni pulak

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 06-09-05 20:33


saya lebih senang kalau animasi dia ikut cerite macam dalam komik.
masa mule2 okla, sebab aksi2 dalam komik kita boleh tengok dalam animasi sbs lebih cantik, tapi semenjak 2 ni cerite dia dah jauh menyimpang. buat aku meluat.

dalam komik so far tak ada cerite pasal sasuke.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

al-faizzun
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4299
Posting: 151
Dari: Johor Bahru

Perak  


posticon Posting pada: 06-09-05 20:46


Assalamualaikum,
memang best pun cerita dia. Heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-faizzunProfil   Hantar PM kepada al-faizzun   Quote dan BalasQuote

musafir_alan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.03.2005
Ahli No: 15302
Posting: 67
Dari: Quantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 20:47


cerita naruto memang best, tapi ada banyak cerita anime yang lain dan best juga.
contohnya : fullmetal alchemist, one piece and banyak lagi.

try tengok yang lain juga. ok

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafir_alanProfil   Hantar PM kepada musafir_alan   Pergi ke musafir_alan's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 20:52


yela tu... memang best... tapi jangan sampai melalaikan, pandai2la bahagikan masa... contohnya pembacaan al-Qur'an... jangan sampai ditinggalkan... bukan berniat apa-apa, sekadar mengingatkan... bukan salah berhibur, tapi biar berpada2... ulang sekali lagi... bukan berniat apa-apa, sekadar mengingatkan...

wa'Llahu A`lam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 23:12


suka jugak. Naruto seorang yang amatlah selamba, tak macam si Sasuke yang dingin itu. Seronok tengok aksi dia.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

Ezika_Armansur
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.08.2003
Ahli No: 2781
Posting: 58
Dari: Kuala Lumpur

malaysia  


posticon Posting pada: 06-09-05 23:48


Saya sangat suka!

Di mana boleh download cerita Naruto? Nak! :roll: :-D 8-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For Ezika_ArmansurProfil   Hantar PM kepada Ezika_Armansur   Pergi ke Ezika_Armansur's Website   Quote dan BalasQuote

czarcam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11715
Posting: 207
Dari: padang Rengas, Kuala Kangsar.

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 02:04


/

Bookmark and Share

    


  Member Information For czarcamProfil   Hantar PM kepada czarcam   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 07-09-05 06:16


waa...sempoi gambar tu...

kalau tengok naruto special edition, masa mission dia untuk selamatkan princess dari ice country...tu best jugak...
masa tu naruto dah jadi real shinobi...sasuke dan sakura pun sama jugak.
masa tu Kakashi-sensei yang bantu mereka...

anyway, terima kasih pada akhi2 yang sudi mengingatkan tentang pembahagian masa.
bagus2...ingat mengingati sesama kita...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 08:06


alamak ramai juga yang minat komik kat sini juga...ek one piece pun ok juga...tapi malasnya nak download lagi...sebab susah nak dapat dan lambat pula tu...tapi best cerite naruto...saya dah tengok sampai episode 104 tapi kalau nak tahu p tunggulah.....bestlah ceritanya...graphicnya lebih cantik berbanding daripada komiknya...tapi ceritanya ada yang menyimpang daripada komik dengan anime....

tapi minat tu jugak kena bahagikan masa dengan perkara yang wajib jugak betul tak...bahagikan masa dengan betul....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 07-09-05 09:22


errmm, dah tengok dah cerita dia selamatkan tuan puteri tu... naruto ni memang degil..gelojoh tapi tak cepat putus asa....

Bookmark and Share

    


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-09-05 11:02


tapi naruto xsekepala nga sasuke-kun....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

rgodong
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.08.2005
Ahli No: 18589
Posting: 21
Dari: Al-Maghrib

morocco   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 11:35


apa naruto!!!!! memang best, tapi dah lama tak baca kreko,tengok kat TV saja...

;-)


-----------------
Cintai Allah, sayangi manusia.
Hadaf hidup adalah Allah.
Ilahi robbi, anta maqsudi, wa redhoka mathlubi.


Bookmark and Share

    


  Member Information For rgodongProfil   Hantar PM kepada rgodong   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-09-05 11:56


yeke..sekarang dah episod berapa anda tengok naruto?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 13:53


hehehe..naruto?ok juga cerita kartun tu..paling suka watak naruto,selamba gila..
kalau komik dengan animation,lebih suka tengok animation lagi.

p/s:antara naruto dengan conan,saya lebih suka conan. :-P


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 07-09-05 15:28


tak minat .... takut jadik adult yang tak matured!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 22:23


mana pula tak matured...biasa saja tengok cerita katurn.....kanak2 ke dewasa ke...sekarang ni episod 150....tu setakat yang aku tengok ah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 08-09-05 05:12


betul kata pak ali..
sekarang ni episod ke-150...
kat tempat ana download ni, mereka updatekan setiap hari Khamis..
so Khamis ni episod ke-151 akan keluarlah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

halawatuliman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.01.2004
Ahli No: 6609
Posting: 346
Dari: bumi nan indah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 09:55


best juga..boleh blajaq BI sama... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For halawatulimanProfil   Hantar PM kepada halawatuliman   Pergi ke halawatuliman's Website   Quote dan BalasQuote

al-biruni03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1583
Posting: 237
Dari: bukit kapar,klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 10:13


erm.. minat juga.. :P.. tak salah minat.. tapi jangan lah tiru macam dia pula.. hehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-biruni03Profil   Hantar PM kepada al-biruni03   Pergi ke al-biruni03's Website   Quote dan BalasQuote

Martyr
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4810
Posting: 1097
Dari: Hujung Sana

yemen  


posticon Posting pada: 08-09-05 10:20


rasengan

Bookmark and Share

    


  Member Information For MartyrProfil   Hantar PM kepada Martyr   Pergi ke Martyr's Website   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 10:29


tak kan naruto saja? Detektif conan tak minat ke...

Bookmark and Share

    


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 11:34


> best juga ye pak_ali cerita naruto ni..
> kalau episod 151 dah keluar, jangan lupa ye datang bilik..
> boleh save dalam komputer...
>
> pak_ali memang kaki kartun laa...
> .....................

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

al-hafizz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.08.2005
Ahli No: 18407
Posting: 41
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 11:40


mana tak minat................................ mestilah minat tengok naruto............buku cerita dia pun ada

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-hafizzProfil   Hantar PM kepada al-hafizz   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 19:01


naruto 151 dah keluar.....
cantekkkkk.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

shahriz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16922
Posting: 146

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 20:21


naruto ini memang best...
tapi fav shah ialah prince of tennis

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahrizProfil   Hantar PM kepada shahriz   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 09-09-05 15:13


assalamualaikum..
ana pun suka tengok cerita ni..tapi selalu terlepas nak tengok kat tv..nak beli cd tak ada duit...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 17:51


download ah kat internet...kan senang...masuk www.narutocentral.com...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-09-05 18:05


Pada 07-09-05 15:28 , farhanna posting:

!!! QUOTE !!!

tak minat .... takut jadik adult yang tak matured!!!!!


zaman sekarang lain, orang tua dah tengok kartun. kalau tak tengok baru tak matured

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-09-05 18:08


naruto cerita boleh tahan. tapi slow. one piece better

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 18:16


naruto memang banyak sangat flashback....tengok cerita ni kena banyak bersabar....sabar tu kan sebahagian daripada iman...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 20:35


hehehe....kami kat ukraine pun layan cerita ni. yela, dah tension mengadap buku, pesakit2, exam, round wards...naruto lah penghiburnya. tapi ana banyak miss lah...latest yang ana tengok 146. hai....

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

Asmiedi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18490
Posting: 39
Dari: Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 20:48


pak_ali macam mana nak download. ana tak tak tau larrr...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AsmiediProfil   Hantar PM kepada Asmiedi   Pergi ke Asmiedi's Website   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 22:22


daftar dulu....lepas itu boleh ah download...senang saja nak daftar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

akhie_muzam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2004
Ahli No: 12458
Posting: 210
Dari: ukm, kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-09-05 23:18


Assalamualaikum...Hmmm cerita anime yang memula ana minati selepas Full Metal, One Piece, Macross dll... Latest episod sampai sekarang Kalau tak salah...episod 150.. Kalau nak danlod...elok guna torrent baru fail tak putus2.... :-D


.....................................................

"Masa Mengubah Segalanya..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For akhie_muzamProfil   Hantar PM kepada akhie_muzam   Quote dan BalasQuote

Klimax_naufal
Warga Rasmi
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18706
Posting: 3
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-09-05 17:13


bukan saja best tetapi lazat................... ana mahu lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For Klimax_naufalProfil   Hantar PM kepada Klimax_naufal   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-09-05 17:46


> pak_ali...
> bila nak bagi cerita naruto episod 151...
> nak tengok juga sambungannya..
> ..............

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

kama_klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2005
Ahli No: 18331
Posting: 181
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-09-05 19:45


Ni SeMua LaGhO SeMATo2....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kama_klateProfil   Hantar PM kepada kama_klate   Pergi ke kama_klate's Website   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-09-05 20:51


zaman sekarang ni kartun bukan untuk budak2 tapi budak besar macam anda... hahhaahahhaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-09-05 23:30


ana peminat setia

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 16-09-05 00:36


sekarang dah masuk 151...
ana baru habis download tadi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-09-05 00:39


samalah...ana pun baru download..minngu lepas tak ada kan

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 18-09-05 19:48


151 - Bikouchuu tu tak dapat sense bau sasuke sebab insiden kelakar yang naruto buat...eheh :).
kasihan naruto kena kejar dengan sakura.

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

afizam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14810
Posting: 82
Dari: negeri indera kayangan

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 18-09-05 20:39


Assalamualaikum...

bukan nak kata lah tapi katun naruto memang best....sehingga lupa nak tengok berita...hehehe ana paling suka tengok bila dia dah kena rasuk denga musang 9 ekor tu....masyuk siot

Bookmark and Share

    


  Member Information For afizamProfil   Hantar PM kepada afizam   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-09-05 21:35


saya sindri belum tengok.....bz......tak tahan....nak kena pergi tengok naruto sekarang jugak.....zasss....

[ Telah diedit oleh: pak_ali pada 18-09-05 21:36 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

Ustaz_Jaki
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.11.2005
Ahli No: 20298
Posting: 51
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 18-11-05 11:18


bagaimana anda download cerita ni?? nak tau juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ustaz_JakiProfil   Hantar PM kepada Ustaz_Jaki   Quote dan BalasQuote

Detective_Alam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.01.2004
Ahli No: 6331
Posting: 103
Dari: Kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-11-05 11:51


biar betul ustaz pun mahu tengok Naruto ?
kalau nak download cerita Naruto, download la kat NarutoCentral !
Good Luck !

Bookmark and Share

    


  Member Information For Detective_AlamProfil   Hantar PM kepada Detective_Alam   Pergi ke Detective_Alam's Website   Quote dan BalasQuote

ashraf
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.12.2003
Ahli No: 5427
Posting: 89
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 18-11-05 13:11


baru tau ke anime jepun ni best....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ashrafProfil   Hantar PM kepada ashraf   Pergi ke ashraf's Website   Quote dan BalasQuote

nabilah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 996
Posting: 383
Dari: .:Bumi Allah:.

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-11-05 14:42


best;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilahProfil   Hantar PM kepada nabilah   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-05 15:00


naruto???memang best lah cerita ini.....mmmmmmg sangat-sangat best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

nur_2110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18853
Posting: 187
Dari: infront of my 2313NLCi

Melaka  


posticon Posting pada: 18-11-05 16:07


suka sifat rajin berusaha dan tak cepat mengalah naruto!!!
fullmetal alchemist dan eyeshield21 pun best juga!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_2110Profil   Hantar PM kepada nur_2110   Quote dan BalasQuote

ajefikrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2005
Ahli No: 20170
Posting: 264
Dari: Bukit Mahkota

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-11-05 17:43


ha,a..best cerita..jutsu2 mereka hebat2 belaka..emmm..ada sesiapa tau tak skiil2 jutsu mereka..?saya nak belajar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ajefikrahProfil   Hantar PM kepada ajefikrah   Quote dan BalasQuote

tengku_anis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.11.2005
Ahli No: 20231
Posting: 204
Dari: ..:Bumi BaitulMaqdis :..

india   avatar


posticon Posting pada: 19-11-05 01:00


Assalamualaikum..
Naruto? best gila tapi tak boleh kalahkan DB dengan CCS lagik. saya baru tengok sampai episod 109. sakit mata tengok tiap2 hari. tapi betullah. naruto ni banyak ajar sikap sabar. mana taknya, flashback banyak sangat. geram betul. okaylah, nak smbung tengok Naruto pula.

Bookmark and Share

    


  Member Information For tengku_anisProfil   Hantar PM kepada tengku_anis   Pergi ke tengku_anis's Website   Quote dan BalasQuote

Ustaz_Jaki
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.11.2005
Ahli No: 20298
Posting: 51
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 19-11-05 11:03


kepada detective alam.. saya bukan ustaz la.. tu nickname saja.. tapi saya memang ada cita2 nak jadik ustaz nanti.. cerita naruto dalam NarutoCentral tu dalam bahasa melayu ke inggeris??

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ustaz_JakiProfil   Hantar PM kepada Ustaz_Jaki   Quote dan BalasQuote

binafsya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.02.2005
Ahli No: 14160
Posting: 24
Dari: pasir puteh

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-11-05 11:34


assalamualaikum...
cerita naruto??
best sangat cerita tu....
suka sangat tengok dasuki..
cute gila dia tu...
wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For binafsyaProfil   Hantar PM kepada binafsya   Pergi ke binafsya's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 19-11-05 12:54


cerita naruto? tak pernah dengar.. :roll:


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-05 16:07


assalamualaikum

    naruto??!!! Saya peminat setia cerita naruto!!! watak yang paling saya suka ialah neji.Walaupun dia agak dingin,tapi bila diebukak ikatan rambut dia,ENCEM!!! dia tu macam bishounen(lelaki cantik) pula... * - - *

Bookmark and Share

    


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

ibn_wanza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2005
Ahli No: 20172
Posting: 295
Dari: kelantan + terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 19-11-05 18:00


kawan saya ramai sangat yang minat naruto.sampai yang umur pun dah dkatogerikan sebagai ayah masih join member2 tengok naruto.apa ada pada naruto?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibn_wanzaProfil   Hantar PM kepada ibn_wanza   Quote dan BalasQuote

mariana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.11.2004
Ahli No: 12405
Posting: 148

Johor  


posticon Posting pada: 19-11-05 18:22


ada apa pada naruto ?????? simple saja ...
My personal opinion ... cerita naruto ... tidaklah mendak sangat ... cerita sungguh fast-paced .. except fillernye yang tak sangat perlu pada episodes 150 - 160 ++
lagi satu ... cerita naruto ... unsur utama nya ialah untuk teens supaya tidak putus asa ... sangat memberansangkan .. ummm susah saya nak explain tetapi saya sangat2 recommend for u guys to watch it (^_^)V

Bookmark and Share

    


  Member Information For marianaProfil   Hantar PM kepada mariana   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 20-11-05 07:08


Saya pun suka juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

Mencari_Erti
Warga Rasmi
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18496
Posting: 8
Dari: Depan Komputer

netherlands  


posticon Posting pada: 20-11-05 09:20


Pada 19-11-05 18:22 , mariana posting:

!!! QUOTE !!!

ada apa pada naruto ?????? simple saja ...
My personal opinion ... cerita naruto ... tidaklah mendak sangat ... cerita sungguh fast-paced .. except fillernye yang tak sangat perlu pada episodes 150 - 160 +
lagi satu ... cerita naruto ... unsur utama nya ialah untuk teens supaya tidak putus asa ... sangat memberansangkan .. ummm susah saya nak explain tetapi saya sangat2 recommend for u guys to watch it (^_^)V


fast paced???cerita naruto slow...banyak flashback...
saya tengok sampai episod 150 saja...lepas tu berhenti...
kalau nak tengok anime banyak lagi yang best...
trigun,Full metal alchemist,azumanga daioh...


-----------------
Siapakah aku?
Mengapakah aku dilahirkan?
aku akan terus mencari...
Mencari Erti Kehidupan


Bookmark and Share

    


  Member Information For Mencari_ErtiProfil   Hantar PM kepada Mencari_Erti   Pergi ke Mencari_Erti's Website   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 21-11-05 23:20


detektif alam!! macam mana nak download cerita naruto kat narutocentral tu?? Saya dah jadi ahli dah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

Martyr
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4810
Posting: 1097
Dari: Hujung Sana

yemen  


posticon Posting pada: 22-11-05 00:07


http://tvnihon.dragoneye.ca/

ada transformers 3D sangat best.. :-P
[ Telah diedit oleh: Martyr pada 22-11-05 00:13 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For MartyrProfil   Hantar PM kepada Martyr   Pergi ke Martyr's Website   Quote dan BalasQuote

Martyr
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4810
Posting: 1097
Dari: Hujung Sana

yemen  


posticon Posting pada: 22-11-05 00:07



    


  Member Information For MartyrProfil   Hantar PM kepada Martyr   Pergi ke Martyr's Website   Quote dan BalasQuote

Martyr
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4810
Posting: 1097
Dari: Hujung Sana

yemen  


posticon Posting pada: 22-11-05 00:08


hihihi.. guna bitornado...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MartyrProfil   Hantar PM kepada Martyr   Pergi ke Martyr's Website   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-11-05 01:29


saya suka naruto anime....download terus daripada internet...tapi sekarang ini cerita dia dah lari daripada comic....so, dah tak berapa best dah....tapi whatever....masih lagi download untuk dijadikan koleksi

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

qhal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11344
Posting: 385
Dari: (((Selangor)))

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-05 11:01


boring la naruto tu .......

Bookmark and Share

    


  Member Information For qhalProfil   Hantar PM kepada qhal   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 22-11-05 11:04


Assalamaualikum...

tak suka la, takut hidup macam naruto juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

kerongsang_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14521
Posting: 35
Dari: Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 22-11-05 11:33


suka :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kerongsang_biruProfil   Hantar PM kepada kerongsang_biru   Quote dan BalasQuote

Ameen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.10.2005
Ahli No: 20162
Posting: 146

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 22-11-05 11:47


best juga....tapi tak pernah tengah

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmeenProfil   Hantar PM kepada Ameen   Quote dan BalasQuote

Detective_Alam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.01.2004
Ahli No: 6331
Posting: 103
Dari: Kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-11-05 13:21


Pada 21-11-05 23:20 , atisolehah posting:

!!! QUOTE !!!

detektif alam!! macam mana nak download cerita naruto kat narutocentral tu?? Saya dah jadi ahli dah...


sorry lambat balas...

kalau nak download awak masuk kat Bahagian Naruto Media dibawahnya ada tajuk kecil iaitu Naruto Anime Episodes....lepas itu pilih la mana-mana cerita yang awak suka ok?!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Detective_AlamProfil   Hantar PM kepada Detective_Alam   Pergi ke Detective_Alam's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-11-05 14:19


Pada 06-09-05 19:19 , adlan posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum...

memang sempoi cerita naruto.
ana suka Kage Bunshin Jutsu dia...very effective replication techniques...
harap2 naruto setuju untuk berguru dengan Ero-sennin so that dia boleh mahirkan lagi ilmu Sharingan dia...
sebab dalam masa 3 tahun, naruto ada 2 tugas berat...
1-dapatkan semula Sasuke dari Orochimaru...
2-mengelakkan dari ditawan oleh ANBU yang mahukan Kyuubi dia.

di sini, ana dapat download setiap siri baru pada setiap hari khamis.
at the moment, ana dah tengok sampai siri ke-150.
ada sesiapa yang ada lagi terbaru dari ana tak?
kalau ada, ana nak minta tolong hantar kat ana.


hehe...bukan Sharingan, RESENGAN laa...sharigan tu skill sasuke, itachi dan kakashi...naruto dengan jiraiya-sama guna hikmat rasengan...hokage ke -4 punya hikmat...
lagi satu...bukan nak elak dari ditawan ANBU...tapi group AKATSUKI....ANBU tu pasukan khas kampung daun daaa...
ni kena banyak bertanya dengan konohamaru-chan dulu ni... :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-05 17:47


prefer Bleach dengan Initial di/Project di daripada Naruto...


-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...




Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-11-05 18:04


huhu...episod yang terbaru ni....ichigo dah keluarkan BANKAI dia..tetapi tu bukan bankai yang sebenarnya...sekarang ichigo tengah lawan dengan abang RUKIA...kuchiki byakuya...nanti semua shinigami kat soul society akan terkejut dengan kemunculan kapten aizen yang disangka dah mati...maka terdedahlah identiti kapten aizen yang sebenarnya adalah merupakan ketua HOLLOW...hehe, semakin menarik sebab lepas ni ramai shinigami akan turun ke bumi untuk lawan dengan hollow yang menyerang bumi...dan lebih mengejutkan bila ayah ichigo yang nampak macam orang biasa rupanya adalah merupakan ketua shinigami di soul society. ayah dia sengaja sembunyikan identiti dan menyamar jadi orang biasa...sebab tu semua adik-beradik ichigo adalah kelebihan untuk melihat hollow....hehe...best wwooo.... :lol: :lol: :lol:
uucp://www.animepunch.com/images/banner_bleach.jpg
[ Telah diedit oleh: great_teacher pada 23-11-05 02:21 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

harmoni_melodi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2005
Ahli No: 19040
Posting: 50

Johor  


posticon Posting pada: 22-11-05 19:58


Heheehe...
Di pun minat tengok...
Di dah ada sampai episod 53.
memang sempoi punya cerita..
awalnya Di just minat gitu2 saja but than bila kat U ni dapat pula roomate yang minat amat2 so kira ada geng lah pula.
kami share beli DVD bersiri.
Di minat NARUTO dan my roomate minta jet SASUKE...
cerita tu buat kami realise from tension ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For harmoni_melodiProfil   Hantar PM kepada harmoni_melodi   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 22-11-05 21:48


detektif alam,bila nak download tu perlukan apa-apa ke?? Disket ke...apa ke...

Bookmark and Share

    


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-05 22:24


tensa_zangetsu


-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...




Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-11-05 02:24


hehe...gambar ichigo ni masa dia tengah lawan dengan kuchiki byakuya..kapten skuad 4 soul society....masa ni level power dia dah up sikit...tapi still tak capai tahap bankai lagi....apa pun, dengan kuasa ni la dia kalahkan kuchiki byakuya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 29-11-05 23:28


tak ada siapa nak jawab soalan saya ke??

Bookmark and Share

    


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-11-05 00:23


tak payah pun tak apa...lain la kalau nak delete file tu daripada komp, boleh la save dalam cd.. ok?

saya suka cerita naruto sebab lagu2 dia best laaa...cerita dia pun terlampaulah bestnya..

kat mana nak dapat mp3 dia semua lah?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 30-11-05 20:24


so bila dia tanya nak open or save file,saya tekan open.Tapi dia hilang.tekan open ke save??

Bookmark and Share

    


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-05 01:23


tekan save kalau nak simpan dalam komp. lepas tu boleh tengok sekali and banyak2 kali....

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

daLL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15609
Posting: 148
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-12-05 03:14


hehe...best ke cerita naruto tu...dah tak minat tengok kartun lepas cerita dragon ball dan sailormoon....

Bookmark and Share

    


  Member Information For daLLProfil   Hantar PM kepada daLL   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-05 14:43


saya pun sama macam daLL.. tengok dragon ball saja lepas itu tak tengok apa dah... tetapi setelah di rekemen oleh kawan2 untuk nonton naruto kerana kebestannya, so saya pun tengok lah... ternyata saya berpuas hati.. echeewah!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Howling_wolf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.12.2003
Ahli No: 5759
Posting: 294
Dari: Irbid, Jordan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-12-05 15:58


Assalamualaikum..
Saya pun minat gila jugak kat cerita naruto ini...sampaikan excam week pun boleh layan 2-3 cd naruto.hehe lepas itu result kantoi haha padan muka.Tapi tak ada la sampai fail.

tapi apa-apa pun naruto ini memang best a cerita dia.terutamanya bila scene yang nak dekat2 kalah itu.memang saspen gila ah.lepas itu bila nak dekat kalah,mesti dia flashback experience lepas.Pastuh jadi semangat balik.

kata-kata yang paling saya suka "I never take back my words,It is my way of ninja" (saya tak tau bahse jepun punya apa) kata-kata naruto-kun.Lagi satu,"It is useless even you try very hard if and only if you dont believe in yourself) kata-kata gai sensei kepada Lee-kun.

Setakat ini saya dah tengok sampai episod 130.lepas habis exam ini nak sambung balik.hehe

Itadakimasu...!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Howling_wolfProfil   Hantar PM kepada Howling_wolf   Pergi ke Howling_wolf's Website   Quote dan BalasQuote

Kalamsuci
Warga Rasmi
Menyertai: 01.12.2005
Ahli No: 20612
Posting: 5

jordan   avatar


posticon Posting pada: 01-12-05 16:15


Assalamualaikum. Ana pun suka tengok cerita naruto. sebelum ni ana tak tahu pun ada cerita macam ni sebab tayangannya dekat nak maghrib.ni pun kawan yang perkenalkan. tengok dalam cd. tapi cerita tu bestlah sebab naruto ni jenis yang selamba.

Bookmark and Share

    


  Member Information For KalamsuciProfil   Hantar PM kepada Kalamsuci   Quote dan BalasQuote

Kalamsuci
Warga Rasmi
Menyertai: 01.12.2005
Ahli No: 20612
Posting: 5

jordan   avatar


posticon Posting pada: 01-12-05 16:18


ana setuju dengan Al Biruni 03. Detektif Conan pun ana minat juga Kak Ngah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For KalamsuciProfil   Hantar PM kepada Kalamsuci   Quote dan BalasQuote

ibnuriz_faridz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.11.2005
Ahli No: 20211
Posting: 273
Dari: Egypt

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-05 22:18


Assalamualaikum

ermmm oklah jugak cerita ini....sempoi dan memikat penonton tapi jangan lupa itu khayalan semata-mata...boleh tengok tapi jangan percaya..naruto, sasuke dan sakura sekawan yang melucukan lagi naruto tapi bila dah menganas power itu...

ermmmm ingatlah Allah maha berkuasa

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnuriz_faridzProfil   Hantar PM kepada ibnuriz_faridz   Pergi ke ibnuriz_faridz's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-12-05 00:04


/

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

adelia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.11.2005
Ahli No: 20462
Posting: 105
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 05-12-05 22:36


naruto??..okla jugak sket2..saya pun kadang-kadang tengok..
tapi detective conan lagi seronok maa....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeliaProfil   Hantar PM kepada adelia   Quote dan BalasQuote

nur_2110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18853
Posting: 187
Dari: infront of my 2313NLCi

Melaka  


posticon Posting pada: 07-12-05 02:14


selain guna teknologi canggih sebenarnya naruto ada dalam manga kreko...dan dalam manga kreko ada banyak info mengenai kelebihan setiap suku,kampung2 yang ada,senjata setiap suku dan macam2 lagi...naruto the movie pun best juga...dah tengok ke kawan2?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_2110Profil   Hantar PM kepada nur_2110   Quote dan BalasQuote

onelove
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5349
Posting: 38
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 13:29


hmmm...suka gilerr....

Bookmark and Share

    


  Member Information For oneloveProfil   Hantar PM kepada onelove   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 23:28


howling wolf tengah nak makan ke?? nur 2110,awak baca kreko ke??

Bookmark and Share

    


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

rawdhah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2004
Ahli No: 7485
Posting: 193
Dari: bp

Johor  


posticon Posting pada: 08-12-05 07:48


hmmm waaa.......hheheehhe saya paling suka tengok cerita naruto ini...tambah2 lagi.....kakak dengan abang saya peminat setia pulak itu...jadi mereka punya kerja la yang beli cd banyak-banyak .....kat rumah saya dah ada sampai siri ke 160..hmmm ada setengah tu...upah kat orang suruh download...sebab kat rumah 'line' lambat....RM37 untuk 37 siri...so satu siri RM1....hhehe...apa boleh buat...kalau dah minat ini....

cerita ini memang best...bila tengok macam 'bersemangat' sebab watak2 dalam itu pun 'bersemangat'...hehe

p/s..tapi jangan lah fanatic sangat sampai tinggal kewajipan pulak...hmm

Bookmark and Share

    


  Member Information For rawdhahProfil   Hantar PM kepada rawdhah   Pergi ke rawdhah's Website   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 08-12-05 21:00


waa....bestlah rawdhah ya...kakak dengan abang beli,dia punya kerja tengok...tak payah susah-susah beli...:-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» SAPA SUKA CERITA NARUTO...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.267357 saat. Lajunya....