Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-09-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau tak pernah bersiap sedia untuk memilikinya, pasti anda tidak mungkin memperolehi walaupun ia mendatang ke depan anda.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43060

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
al-biruni03: 3 hari yang lalu
Swarig123: 11 hari yang lalu
marul: 14 hari yang lalu
mfy87: 28 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: student UPSI


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» student UPSI

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh student UPSI

unahbest
Warga Rasmi
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18732
Posting: 12
Dari: selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-09-05 23:09


assalamaualaikum........ukhwat/akhwat sekelian....tak ada ke student UPSI...mehla join sini...boleh berkenalan....huhu..boleh bagi tazkirah kat surau.tak ada kuliah agama kat upsi untuk bdak major sc...tu yang payah tu

Bookmark and Share

  


  Member Information For unahbestProfil   Hantar PM kepada unahbest   Quote dan BalasQuote

tasbih
Warga Rasmi
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18720
Posting: 14
Dari: sTuDy-uPsI hOmE-mELaKe

Melaka  


posticon Posting pada: 05-09-05 23:22


assalammualikum...siapa kata tak ada student upsi kat ukhwah ni..saya ada....unah sem bape...saya sem 5...major kimia...

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbihProfil   Hantar PM kepada tasbih   Quote dan BalasQuote

rexy
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18633
Posting: 18
Dari: *D-UPSI,rumah-melake

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 00:18


nak tak Kalau warga UPSI yang join Ukhwah.com, kitaorang buat jamuan dekat upsi..yelah tengok bebudak lain buat best juga..macam budak utm buat

Bookmark and Share

  


  Member Information For rexyProfil   Hantar PM kepada rexy   Quote dan BalasQuote

mierza
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9895
Posting: 36
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 01:19


assalamualaikum ana pun budak upsi lama lah juga join ukhwah ni. Ana dah sem 7 major kimia, best tu kalaubuat pjumpaan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mierzaProfil   Hantar PM kepada mierza   Quote dan BalasQuote

rexy
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18633
Posting: 18
Dari: *D-UPSI,rumah-melake

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 09:39


assalammualikum kak mierza..nak berkenalan boleh tak...wah mesti best sebab sem depan praktikal

Bookmark and Share

  


  Member Information For rexyProfil   Hantar PM kepada rexy   Quote dan BalasQuote

unahbest
Warga Rasmi
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18732
Posting: 12
Dari: selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 10:43


ramai ke stdnt UPSI...syoknyer buat jamuan.kalau buat study group pun ok juga kan....huhuhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For unahbestProfil   Hantar PM kepada unahbest   Quote dan BalasQuote

ainnor
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.05.2004
Ahli No: 9170
Posting: 22
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-09-05 10:47


Assalamualaikum........saya pun student upsi jugak.............sem 6 ...isk isk malula orang tak tanya......hehehhee

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainnorProfil   Hantar PM kepada ainnor   Quote dan BalasQuote

rexy
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18633
Posting: 18
Dari: *D-UPSI,rumah-melake

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 10:48


Kalau nak buat mesti ada perancangan yang betull...lagipun ramai juga rasanya warga upsi kat ukhwah ni..jom lah kita buat perancangan bebetul...
hope jadi lah..dan kumpulkan seberape ramai..moga Allah memberkati usaha dan perancangan kita

Bookmark and Share

  


  Member Information For rexyProfil   Hantar PM kepada rexy   Quote dan BalasQuote

qashief
Warga Rasmi
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18697
Posting: 7
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 11:59


emmm saya student um tapi kakak saya duk kat upsi.insya" ALLAH nanti jadi cikgu kimia.

Bookmark and Share

  


  Member Information For qashiefProfil   Hantar PM kepada qashief   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-09-05 12:04


assalamualaikum wbt

sem depan saya nak kena turun sekolah. ROS

~salam perkenalan untuk semua student UPSI~

Bookmark and Share

  


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 16:36


assalamualaikum wbt...

waa..bestnya..ramai geng se'fakulti' kat sni..
dan yang paling syok..
ramai yang course kimia...

saya major kimia jugak...
baru sem3...
salam ukhwah untuk kak mierza,rexy dan tasbih...khususnya..
dan ukhwah fillah untuk semua student upsi yang lain amnya....

ps: azzahrah...sem depan kita sama-sama turun sekolah buat ros ye... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

Sweetie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14340
Posting: 121
Dari: Galaksi Bima Sakti

Perak  


posticon Posting pada: 28-09-05 17:04


assalamualaikum..
saya pun student upsi juga..
semester 5..
program IT..
salam ukhwah buat semua :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For SweetieProfil   Hantar PM kepada Sweetie   Pergi ke Sweetie's Website   Quote dan BalasQuote

zalika
Warga Rasmi
Menyertai: 03.10.2005
Ahli No: 19513
Posting: 17
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-10-05 18:53


assalamualaikum...
saya pun student upsi juga..sem 1...kimia...
salam ukhwah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zalikaProfil   Hantar PM kepada zalika   Quote dan BalasQuote

danie43
Warga Rasmi
Menyertai: 23.09.2005
Ahli No: 19283
Posting: 7
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 14-10-05 20:38


assalamualailkum...salam ukhwah...
saya pun student upsi juga...
baru sem 1 major kimia..
unahbest, saya macam kenal saja awak...tapi kat mana ek??

Bookmark and Share

  


  Member Information For danie43Profil   Hantar PM kepada danie43   Quote dan BalasQuote

Impian82
Warga Rasmi
Menyertai: 29.07.2004
Ahli No: 10395
Posting: 15

Johor  


posticon Posting pada: 15-10-05 01:45


Assalamualaikum..... Salam Ukhwah..

Saya student UPSI jugak,, esok petang ada lawatan ke rumah amal .. Ada sesiapa join program 2?...Wassalam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Impian82Profil   Hantar PM kepada Impian82   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 11:45


saya tak dapat masuk upsi...kecwaaaa... huahua...

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

muslimin2303
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14727
Posting: 83
Dari: kuala lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 13:20


hehe....nyibuk sikit....saya tak student upsi...pendidikan ekonomi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin2303Profil   Hantar PM kepada muslimin2303   Quote dan BalasQuote

muslimin2303
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14727
Posting: 83
Dari: kuala lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 13:20


hehe....nyibuk sikit....saya bekas student upsi...pendidikan ekonomi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin2303Profil   Hantar PM kepada muslimin2303   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 15:55


ana pun belajar kat UPSI...ambil math!

Bookmark and Share

  


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

sabrina_elZehra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8793
Posting: 105
Dari: t.malim,perak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 18:18


Pada 20-03-06 13:20 , muslimin2303 posting:

!!! QUOTE !!!

hehe....nyibuk sikit....saya bekas student upsi...pendidikan ekonomi...




oooo, dah postingla ini ye..kat mana? macam mana kerja? ok tak?
saya dah tahun 3, insyaAllah setahun lagi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sabrina_elZehraProfil   Hantar PM kepada sabrina_elZehra   Pergi ke sabrina_elZehra's Website   Quote dan BalasQuote

sabrina_elZehra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8793
Posting: 105
Dari: t.malim,perak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 18:25


Pada 20-03-06 11:45 , Addey posting:

!!! QUOTE !!!

saya tak dapat masuk upsi...kecwaaaa... huahua...

jangan keciwa la...cuba lagi ye.
kalau ada rezki nanti, insyaAllah dapatla..
upsi memang laku sekarang. tak boleh nak kata la sebab ramai betul berjiwa pendidik...alhamdulillah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For sabrina_elZehraProfil   Hantar PM kepada sabrina_elZehra   Pergi ke sabrina_elZehra's Website   Quote dan BalasQuote

SaHaBaT86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.03.2006
Ahli No: 23321
Posting: 82
Dari: Kota Kinabalu

Sabah  


posticon Posting pada: 20-03-06 19:15


Assalamua'laikum

ana join boleh tak?
ana duduk area UPSI...

Bookmark and Share

  


  Member Information For SaHaBaT86Profil   Hantar PM kepada SaHaBaT86   Quote dan BalasQuote

sabrina_elZehra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8793
Posting: 105
Dari: t.malim,perak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 20:09


Pada 20-03-06 19:15 , SaHaBaT86 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamua'laikum

ana join boleh tak?
ana duduk area UPSI...

blh2...sila la.jemput ye.
duduk kat area mana?

Bookmark and Share

  


  Member Information For sabrina_elZehraProfil   Hantar PM kepada sabrina_elZehra   Pergi ke sabrina_elZehra's Website   Quote dan BalasQuote

wanie85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.03.2006
Ahli No: 23417
Posting: 190
Dari: uk

Selangor  


posticon Posting pada: 20-03-06 20:49


saya bukan student upsi,nak join boleh??upsi ni,tempat untuk bakal2 guru ke??

Bookmark and Share

  


  Member Information For wanie85Profil   Hantar PM kepada wanie85   Quote dan BalasQuote

SaHaBaT86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.03.2006
Ahli No: 23321
Posting: 82
Dari: Kota Kinabalu

Sabah  


posticon Posting pada: 20-03-06 20:55


Pada 20-03-06 20:09 , sabrina_elZehra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-03-06 19:15 , SaHaBaT86 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamua'laikum

ana join boleh tak?
ana duduk area UPSI...

blh2...sila la.jemput ye.
duduk kat area mana?


Duduk area Proton City...
ana pun student UPSI juga...
kalau nak buat program, jemputlah ana sekali ye...


-----------------
Aku Hanyalah Insan Biasa


Bookmark and Share

  


  Member Information For SaHaBaT86Profil   Hantar PM kepada SaHaBaT86   Quote dan BalasQuote

SaHaBaT86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.03.2006
Ahli No: 23321
Posting: 82
Dari: Kota Kinabalu

Sabah  


posticon Posting pada: 20-03-06 21:00


Pada 20-03-06 20:49 , wanie85 posting:

!!! QUOTE !!!

saya bukan student upsi,nak join boleh??upsi ni,tempat untuk bakal2 guru ke??


sila2...UPSI ni memang khas untuk bakal guru. Dah nama Universiti Pendidikan...jadi, bidang pun semuanya pendidikan...


-----------------
Aku Hanyalah Insan Biasa


Bookmark and Share

  


  Member Information For SaHaBaT86Profil   Hantar PM kepada SaHaBaT86   Quote dan BalasQuote

wanie85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.03.2006
Ahli No: 23417
Posting: 190
Dari: uk

Selangor  


posticon Posting pada: 20-03-06 21:02


ye ke...bagusnyer..saya pun bakal guru...seronok nya kalau dapat berkenalan dengan bakal2 guru..yehaa...tapi boleh join tak??

Bookmark and Share

  


  Member Information For wanie85Profil   Hantar PM kepada wanie85   Quote dan BalasQuote

putra_adi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.10.2005
Ahli No: 20183
Posting: 79
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 20-03-06 22:58


assalamualaikum...
saya bukanlah pelajar UPSI,namun saya pernah masuk ke sana, sebab kakak say merupakan tenaga pengajar disana. boleh kan saya masuk kesini, kiranya ada kaitan jugakan? ukhwah fi Allah


-----------------
Berjiwa daie, Berfikiran Faqih...


Bookmark and Share

  


  Member Information For putra_adiProfil   Hantar PM kepada putra_adi   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-03-06 23:08


warga UPSI..sila2 masuk

Bookmark and Share

  


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 20-03-06 23:25


mana-mana pelajar upsi yang takut kena hantar pedalaman kahwin lah cepat-cepat ....

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-03-06 23:28


saya memang nak p pedalaman..hehehe..ajak cik LUBAINA sekali

Bookmark and Share

  


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-03-06 00:14


saya bukan student upsi...saja nak menyemak kat sini...selamat mendidik anak bangsa untuk semua para pendidik...

Bookmark and Share

  


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

sabrina_elZehra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8793
Posting: 105
Dari: t.malim,perak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-03-06 19:35


Pada 20-03-06 23:25 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

mana-mana pelajar upsi yang takut kena hantar pedalaman kahwin lah cepat-cepat ....

kpm terima lagi ke reason tu...?
dasar kementerian selalu berubah.
kadang-kadang tu kalau dah kawin pun, kena juga anta p .

Bookmark and Share

  


  Member Information For sabrina_elZehraProfil   Hantar PM kepada sabrina_elZehra   Pergi ke sabrina_elZehra's Website   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-03-06 20:31


aii..kata nak mendidik anak bangsa!tak kisah lah anta p mana pun!

Bookmark and Share

  


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

xqtif
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6460
Posting: 104
Dari: UniUtama

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-03-06 13:13


hai cikgu2 keluar nati nak minta kreta waja sebiji boleh????? ehehhe

Bookmark and Share

  


  Member Information For xqtifProfil   Hantar PM kepada xqtif   Pergi ke xqtif's Website   Quote dan BalasQuote

sabrina_elZehra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8793
Posting: 105
Dari: t.malim,perak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 10:22


Pada 23-03-06 13:13 , xqtif posting:

!!! QUOTE !!!

hai cikgu2 keluar nati nak minta kreta waja sebiji boleh????? ehehhe

ai, cikgu tak laratla nak pakai kereta waja..hehe
pakai kancil saja....save sikit.

Bookmark and Share

  


  Member Information For sabrina_elZehraProfil   Hantar PM kepada sabrina_elZehra   Pergi ke sabrina_elZehra's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 10:47


assalamualaikum warahmatullah

ramai juga warga ukhwah study kat upsi ye
mira pun study kat upsi juga, cos bisnes baru sem 2
tak lama lagi dah nak final..takut juga..doakan ye..

salam ukhwah buat semua anak kandung suluh budiman

wassalam :-)


-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..


Bookmark and Share

  


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 11:22


Pada 20-03-06 23:28 , azzahrah posting:

!!! QUOTE !!!

saya memang nak p pedalaman..hehehe..ajak cik LUBAINA sekali


ye ke na posting ke pedalaman..
boleh juga..sama-sama la kita masuk hutan..
redah sungai...
boleh cik azzahrah?...
hrmm...... ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

mrdon
Warga Rasmi
Menyertai: 27.03.2006
Ahli No: 23755
Posting: 11
Dari: S2

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-03-06 17:55


sate panggil tu.balik masak.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mrdonProfil   Hantar PM kepada mrdon   Quote dan BalasQuote

awa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15078
Posting: 136
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-03-06 21:28


Assalamualaikum

Apa ni kos seni tak ada ke..Saya baru sem 4...Wa ramai ek budak upsi sini...Wa rupanya ukhwah terjalin di sini...

PAda semua...selamat maju jaya dalam exam nanti...

Salam Ukhwah dariku...

Wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For awaProfil   Hantar PM kepada awa   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 07-04-06 17:12


ermmm

Bookmark and Share

  


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

yanzu_ummi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10950
Posting: 383
Dari: islamic city...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-05-06 22:15


saya bukan stdent upsi ;)
saja saja nak menyibuk.tapi,ramai jugak sahabat saya kat UPSI..

Bookmark and Share

  


  Member Information For yanzu_ummiProfil   Hantar PM kepada yanzu_ummi   Quote dan BalasQuote

suhaidah
Warga Rasmi
Menyertai: 17.11.2003
Ahli No: 5183
Posting: 20
Dari: perak

Johor  


posticon Posting pada: 27-05-06 00:27


assalamualaikum...

ramainya sahabat upsi....saya pun student UPSI naik sem baru ni saya sem 7 mek math Kenapa tak ramai sahabat math ni...
saya nak pendapat bakal2 guru semua kes posting baru-baru ni dalam berita...nak pendapat sikit...

Bookmark and Share

  


  Member Information For suhaidahProfil   Hantar PM kepada suhaidah   Pergi ke suhaidah's Website   Quote dan BalasQuote

rauQah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.04.2006
Ahli No: 24387
Posting: 24
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-05-06 01:20


assalamualaikum..
heh..saya ini baru habis matrik..apply UPU baru-baru ni saya minta kat UPSI juga...nak jadi cikgu bertaqwa....amiin..


-----------------
do trust Allah


Bookmark and Share

  


  Member Information For rauQahProfil   Hantar PM kepada rauQah   Quote dan BalasQuote

nur_2110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18853
Posting: 187
Dari: infront of my 2313NLCi

Melaka  


posticon Posting pada: 03-06-06 17:39


saya pun student upsi..nak masuk sem7..kos kimia..
salam ukhwah buat semua...
kalau nak buat perjumpaan warga ukhwah upsi buat la naik sem ni ye sebab nanti saya dah nak praktikal...
dan saya notice ramai kos kimia kat sini...bagus2...good luck untuk semua especially junior2 kimia...study smart untuk paper kimia analisis,organik,industri,termodinamik dengan analisi beralat leklok ye...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_2110Profil   Hantar PM kepada nur_2110   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 17:49


Pada 03-06-06 17:39 , nur_2110 posting:

!!! QUOTE !!!

saya pun student upsi..nak masuk sem7..kos kimia..
salam ukhwah buat semua...
kalau nak buat perjumpaan warga ukhwah upsi buat la naik sem ni ye sebab nanti saya dah nak praktikal...
dan saya notice ramai kos kimia kat sini...bagus2...good luck untuk semua especially junior2 kimia...study smart untuk paper kimia analisis,organik,industri,termodinamik dengan analisi beralat leklok ye...


study smart untuk semua paper kimia.... ;-)
selamat myiapkan tesis.... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

adeque
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.10.2004
Ahli No: 11832
Posting: 45
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 04-06-06 21:28


saya student upsi gk...nak masuk sem 5..ambil kimia...hehe...kalau dah rezeki kena anta sabah srwk...saya pergi saja...

Bookmark and Share

  


  Member Information For adequeProfil   Hantar PM kepada adeque   Quote dan BalasQuote

nur_2110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18853
Posting: 187
Dari: infront of my 2313NLCi

Melaka  


posticon Posting pada: 15-06-06 22:24


Pada 04-06-06 17:49 , lubaina posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-06-06 17:39 , nur_2110 posting:

!!! QUOTE !!!

saya pun student upsi..nak masuk sem7..kos kimia..
salam ukhwah buat semua...
kalau nak buat perjumpaan warga ukhwah upsi buat la naik sem ni ye sebab nanti saya dah nak praktikal...
dan saya notice ramai kos kimia kat sini...bagus2...good luck untuk semua especially junior2 kimia...study smart untuk paper kimia analisis,organik,industri,termodinamik dengan analisi beralat leklok ye...


study smart untuk semua paper kimia.... ;-)
selamat myiapkan tesis.... :-)


thanks...=)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_2110Profil   Hantar PM kepada nur_2110   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 15-06-06 22:51


bukan student laa..tapi ada kawan kat sana...hihhhihhi

Bookmark and Share

  


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

naini
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.02.2004
Ahli No: 7235
Posting: 74
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-08-06 01:59


wah...seronoknya tengok ramai student upsi join ukhwah...
ana pun student upsi juga...
tahun akhir dah...
kaunseling...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nainiProfil   Hantar PM kepada naini   Quote dan BalasQuote

seza
Warga Rasmi
Menyertai: 14.07.2005
Ahli No: 17281
Posting: 1
Dari: terang

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-08-06 08:57


assalamualaikum..
saya pun student upsi juga..sem 3...ambil fizik..ada sesiapa ambil fizik kat sini?

Bookmark and Share

  


  Member Information For sezaProfil   Hantar PM kepada seza   Quote dan BalasQuote

ayatakhras85
Warga Rasmi
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15614
Posting: 8
Dari: taiping,perak

Perak  


posticon Posting pada: 26-08-06 03:09


Assalamualaikum..
saya di sini, dengan bangganya..ingin mengumumkan,
bahawa,,,, saya budak upsi juga!
sem3 kaunseling..hehe..
Salam ukhwah buat semua.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayatakhras85Profil   Hantar PM kepada ayatakhras85   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-08-06 15:45


best juga kalau kita buat gathering untuk upsi kan


-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..


Bookmark and Share

  


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

fishah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22182
Posting: 234
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-08-06 16:49


salam ukhwah semua warga ukhwah khususan ila student upsi... ana pun student upsi jugak..aiwah aiwah...dah lama tinggalkan ganti nama ni:-) hehehe... dah tahun akhir kat upsi ni... sekejap saja rasa kat ni... satu kelas dengan naini... apa kata kita buat perjumpaan untuk semua student upsi yang jadi warga ukhwah ni??? jom lah semua. kita planing betul-betul.. teringin nak kenal antum semua..
ukhwah fillah....

Bookmark and Share

  


  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

fishah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22182
Posting: 234
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-08-06 16:51


Pada 26-08-06 03:09 , ayatakhras85 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum..
saya di sini, dengan bangganya..ingin mengumumkan,
bahawa,,,, saya budak upsi juga!
sem3 kaunseling..hehe..
Salam ukhwah buat semua.....



ooo, dah jumpa seorang junior saya... ajak lah kawan-kawan kaunseling yang lain join ukhwah sekali dik...hehehehe


-----------------
wanita hiasan dunia...seindah hiasan adalah Wanita Solehah...


Bookmark and Share

  


  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

rohah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.08.2005
Ahli No: 18523
Posting: 21
Dari: bumi Allah

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-08-06 18:25


salam ukhwah .....buat semua student upsi.....
saya pun student upsi jugak....sem 5....kepada semua student upsi mai lah ramai-ramai memenuhi room ini.

Bookmark and Share

  


  Member Information For rohahProfil   Hantar PM kepada rohah   Quote dan BalasQuote

daisy06
Warga Rasmi
Menyertai: 23.08.2006
Ahli No: 26017
Posting: 9
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-08-06 21:48


hai... semua student upsi.. saya pun salah seorang dari warga ibu kandung juga.. salam ukhwah... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For daisy06Profil   Hantar PM kepada daisy06   Quote dan BalasQuote

nur_hani
Warga Rasmi
Menyertai: 15.08.2005
Ahli No: 18127
Posting: 14

blank  


posticon Posting pada: 27-08-06 22:06


Assalamualaikum......
Salam ukhwah semua exply untuk warga UPSI.....
Bagus juga buat p'jumpaan untuk eratkan lagi ukhwah sesama kita....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_haniProfil   Hantar PM kepada nur_hani   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 27-08-06 22:45


miza romate saya dulu dok upsi...hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

puterislam
Warga Rasmi
Menyertai: 13.11.2005
Ahli No: 20333
Posting: 6

blank   avatar


posticon Posting pada: 27-08-06 23:19


assalamu'alaikum...
ana pun pelajar UpSi juga ambik fizik sem 1..........
kak seza, ana junior nanti...duduk kab..kak duduk kolej mana?

Bookmark and Share

  


  Member Information For puterislamProfil   Hantar PM kepada puterislam   Quote dan BalasQuote

asy-syahadah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.10.2005
Ahli No: 19717
Posting: 49
Dari: alam semesta

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-08-06 01:48


ana pun pelajar upsi... kos sains major fizik....
baru sem 3...lagi 5 sem duduk sini.... sekarang ni ana duduk kolej za'ba lagi, alhamdulillah....

puterislam, ana ada kenal seorang plaja nama seza, umur 20 tahun sekarang ni...orang terengganu...pun ambl kos fizik sama dengan ana...satu kuliah dengan ana...anti tya seza ni ke???

Bookmark and Share

  


  Member Information For asy-syahadahProfil   Hantar PM kepada asy-syahadah   Quote dan BalasQuote

naini
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.02.2004
Ahli No: 7235
Posting: 74
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-08-06 02:05


ramai ye student upsi join ukhwah...
bagus...
promote ramai-ramai lagi..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nainiProfil   Hantar PM kepada naini   Quote dan BalasQuote

wardatuljannah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.03.2006
Ahli No: 23334
Posting: 55
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-08-06 08:51


assalamualaikum....
salam ukhwah di UPSI...belajar leklok..jangan main-main..heh...
ana budak kos math..

ilalliqa'

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardatuljannahProfil   Hantar PM kepada wardatuljannah   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-11-06 12:22


salam..
saya minat sangat masuk upsi...nak jadi pendidik...
tapi tak dapat lah...rezeki saya kat uiam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-11-06 17:25


Assalamu'alaikum w.b.t

lisa student upsi juga...

salam ukhwah sekalian...

setakat ni, lisa kenal dan temui dua orang pelajar upsi yang menjadi warga ukhwah...musafir_lara dan juga asy-syahadah...

yang lain tu tak tahulah siapa...misteri nusantara... :-? :lol: :lol:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-11-06 17:31


Pada 06-11-06 12:22 , destinasi_abadi posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
saya minat sangat masuk upsi...nak jadi pendidik...
tapi tak dapat lah...rezeki saya kat uiam...


wa'alaikumussalam...
kita merancang, Allah s.w.t juga merancang dan sebaik-baik rancangan adalah rancangan Allah s.w.t, sesungguhnya Allah s.w.t yang menentukan segala-galanya...


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

multazam
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 105
Posting: 60
Dari: Kelantan Darul Naim

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-11-06 10:17


Assalamualaikum..
lama tak masuk portal ini..
saya pun student UPSI juga

Bookmark and Share

  


  Member Information For multazamProfil   Hantar PM kepada multazam   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-12-06 09:04


Pada 15-11-06 17:31 , lisa_solehah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-11-06 12:22 , destinasi_abadi posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
saya minat sangat masuk upsi...nak jadi pendidik...
tapi tak dapat lah...rezeki saya kat uiam...


wa'alaikumussalam...
kita merancang, Allah s.w.t juga merancang dan sebaik-baik rancangan adalah rancangan Allah s.w.t, sesungguhnya Allah s.w.t yang menentukan segala-galanya...



salam...syukran...
betul itu...sebaik2 perancangan hanyalah daripada Allah :)



Bookmark and Share

  


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

zahratunnur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.12.2006
Ahli No: 27966
Posting: 85
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 06-01-07 11:32


salam.. saya pun student upsi juga..
ambik math..baru nak masuk sem 2

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahratunnurProfil   Hantar PM kepada zahratunnur   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-01-07 14:22


Ibu Kandung Suluh Budiman...

UPSI



Bookmark and Share

  


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

nuhasolehah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25365
Posting: 57
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 06-01-07 14:58


salam...

nuha pun study kat upsi juga dulu..baru saja konvo..ngah tunggu posting..insyaAllah dalam proses... nuha ambil major fizik dulu...alhamdulillah dah habis dah belajar..sekarang nak mengajar pula..
kepada adik2...belajar rajin2...:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nuhasolehahProfil   Hantar PM kepada nuhasolehah   Quote dan BalasQuote

wardatuljannah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.03.2006
Ahli No: 23334
Posting: 55
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-01-07 15:09


assalamualaikum.. saya pun dari UPSI. cikgu matematik sem2.. salam ukhwah semua!

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardatuljannahProfil   Hantar PM kepada wardatuljannah   Quote dan BalasQuote

al-aziez
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17834
Posting: 26
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-01-07 15:43


salam ukhwah...
saya student upsi juga, Special Education Course semester 5.
merptkn silaturrahim ni memang diglkkn.
tak sngka ramai juga student upsi kat sni ye.
nak berknln dengan saya boleh email [email protected].
buat pngthn juga, jangan salah sngka...
mungkin sb nama saya agaknya...
saya ni muslimah... not muslimin...

Bookmark and Share

  


  Member Information For al-aziezProfil   Hantar PM kepada al-aziez   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-01-07 17:51


assalamualaikum al-aziez, selamat kenalan. awak duduk mana? saya kat KHAR. PSR sem 3.

Bookmark and Share

  


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

miss_siti
Warga Rasmi
Menyertai: 28.01.2007
Ahli No: 28404
Posting: 14
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 31-01-07 18:35


assalamualaikum...

salam ukhwah...

ana pun student upsi...tengah praktikum sekarang...

semoga kalian semua berjaya dunia akhirat...insyaallah

Bookmark and Share

  


  Member Information For miss_sitiProfil   Hantar PM kepada miss_siti   Quote dan BalasQuote

tanwir
Warga Rasmi
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28317
Posting: 1
Dari: kemaman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-02-07 09:40


salam mahabbah, ukhwah fillah..............
alhamdulillah.....ana d terima masuk upsi tahun 2005
insyaAllah bakal guru.....
wardatuljannah duduk khar?

Bookmark and Share

  


  Member Information For tanwirProfil   Hantar PM kepada tanwir   Quote dan BalasQuote

nurulnajmi
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28128
Posting: 3

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 23-03-07 21:49


salam.
ana pun budak upsi jugak..
ambil major kimia..
dok kuo..
ni baru sem 2..sem depan masuk 3 lah

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurulnajmiProfil   Hantar PM kepada nurulnajmi   Quote dan BalasQuote

Al_Basayuv
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2004
Ahli No: 6563
Posting: 199
Dari: UkrainE

ukraine  


posticon Posting pada: 23-03-07 21:59


salam... ana tak sekolh kat upsi... tapi ada kawan kat sana.... kenal amsah budak sabah tak??? dia ok tak sana??? hehe.. dia tak cakap ke bila dia nak kawin?? hihi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Al_BasayuvProfil   Hantar PM kepada Al_Basayuv   Pergi ke Al_Basayuv's Website   Quote dan BalasQuote

permata_hatiku
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13095
Posting: 147
Dari: Bumi Allah

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-09-07 18:04


Assalamualaikum... saya juga student UPSI..

Bookmark and Share

  


  Member Information For permata_hatikuProfil   Hantar PM kepada permata_hatiku   Quote dan BalasQuote

Upsi_InMyHeart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.11.2006
Ahli No: 27262
Posting: 115
Dari: tanjong malim

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-09-07 18:26


saya belajar kat upsi sem 5..upsi dihatiku selamanya..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Upsi_InMyHeartProfil   Hantar PM kepada Upsi_InMyHeart   Pergi ke Upsi_InMyHeart's Website   Quote dan BalasQuote

miss_siti
Warga Rasmi
Menyertai: 28.01.2007
Ahli No: 28404
Posting: 14
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 05-09-07 20:58


saya pun studen upsi juga...tapi dah habis belajar...alhamdulillah..konvo baru-baru ni...saya ambil cos math..

Bookmark and Share

  


  Member Information For miss_sitiProfil   Hantar PM kepada miss_siti   Quote dan BalasQuote

awa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15078
Posting: 136
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-09-07 21:15


Saya sem 7...budak seni dan sejarah...hehehe..salam ukhwah...senang-senang datang taman anggerik...salam ramadhan jua....

Bookmark and Share

  


  Member Information For awaProfil   Hantar PM kepada awa   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-07 04:27


ana bukan std UPSI...
tapi ada juga 2-3 kerat sahabat masa matrix di sana...
dah habis agaknya rasanya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-09-07 09:14


UPSI...u idaman saya...baru saja mohon untuk kmskn dis ni...minta cos it..tapi tak tahu dapat ke tak....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-07 17:50


Pada 07-09-07 09:14 , nur_islami posting:

!!! QUOTE !!!

UPSI...u idaman saya...baru saja mohon untuk kmskn dis ni...minta cos it..tapi tak tahu dapat ke tak....


semoga dipermudahkan....


-----------------
hidup ini indah
namun...keindahannya hilang
dek kerakusan kita.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 12:02


salam.......ana pelajar tahun dua kos kaunseling:).uiks!.ramai juga cikgu upsi sini ek........
alangkah bagusnya kalau kita semua dipertemukan untuk merapatkan ukhwah.:)
dan pesanan terakhir dari mohor besar raja2 UPSI...SELAMAT MENGUNDI!
[ Telah diedit oleh: angkabut pada 02-10-07 12:04 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-10-07 12:06


Pada 23-03-07 21:59 , Al_Basayuv posting:

!!! QUOTE !!!

salam... ana tak sekolh kat upsi... tapi ada kawan kat sana.... kenal amsah budak sabah tak??? dia ok tak sana??? hehe.. dia tak cakap ke bila dia nak kawin?? hihi...


kenal sangat dengan amsah arase..
classmate saya since sem 1 sampai sekarang
the most brilliant one..
uhuksss..puji amsah sikit :-P :-D



Bookmark and Share

  


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

aznida
Warga Rasmi
Menyertai: 05.03.2007
Ahli No: 29033
Posting: 5

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 14:36


asslmkum semua, saya salah seorang pelajar upsi..baru sem 3 pend. kemahiran hidup.. dulu masa apply tak trfikr nak masuk sni, tapi lme2 rasa best pula..dan yang petang sekali tak sabar nak brgelar seorang guru..doakan saya dan semua bakal guru disini..selamat brknln:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For aznidaProfil   Hantar PM kepada aznida   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 02:35


Assalamualaikum...
ana juga pelajar UPSI, ana junior lagi, salam ukhwah buat semua sahabat2 ukhwah yang menuntut di UPSI..

:-).
:bunga:

Bookmark and Share

  


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

anis_farihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2006
Ahli No: 26369
Posting: 87
Dari: terengganu, sarawak

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 04:17


Pada 28-09-05 17:04 , Sweetie posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
saya pun student upsi juga..
semester 5..
program IT..
salam ukhwah buat semua :-)



sama lah kita...
tapi siapakah gerangan tuan hamba?huhuhu...good luck 4 your final exam... :-)



Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_farihahProfil   Hantar PM kepada anis_farihah   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 13:54


Pada 06-01-07 14:22 , azzahrah posting:

!!! QUOTE !!!

Ibu Kandung Suluh Budiman...

UPSI



:welcome: :welcome: :welcome:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 14:09


Pada 05-11-07 02:35 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
ana juga pelajar UPSI, ana junior lagi, salam ukhwah buat semua sahabat2 ukhwah yang menuntut di UPSI..

:-).
:bunga:


dila ambil course apa kat upsi?

tinggal kolej mana?

sekarang sem berapa???

akhir sekali...good luck final exam

kepada semua rakan seperjuangan upsi...caiyo...caiyo...final exam sedang melanda...


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 14:24


Ana semester 1
kos pendidikan geografi
Kolej Harun Aminurrashid...

Ukhti pula?

gracias.. syukran..
salam ukhwah..

:-).

:bunga:

Bookmark and Share

  


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 14:33


Pada 07-11-07 14:24 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Ana semester 1
kos pendidikan geografi
Kolej Harun Aminurrashid...

Ukhti pula?

gracias.. syukran..
salam ukhwah..

:-).

:bunga:


akak dah sem 5 dik...kalau benarlah dila lebih adik dari lisa...
kenal nor ayuni tak?

akak muslimah kolej za'ba


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 07-11-07 14:40


Pada 07-11-07 14:33 , lisa_solehah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-11-07 14:24 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Ana semester 1
kos pendidikan geografi
Kolej Harun Aminurrashid...

Ukhti pula?

gracias.. syukran..
salam ukhwah..

:-).

:bunga:


akak dah sem 5 dik...kalau benarlah dila lebih adik dari lisa...
kenal nor ayuni tak?

akak muslimah kolej za'ba



salam ukhwah akak, dila tak kenal ramai kat sini melainkan satu kos ataupun akak-akak housemate.. :-).

:bunga:

Bookmark and Share

  


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

nazrulsabri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.11.2007
Ahli No: 31683
Posting: 85
Dari: Ipoh, Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-11-07 16:07


Salam.

Ana pun student UPSI juga. Baru habis praktikum.

Bookmark and Share

  


  Member Information For nazrulsabriProfil   Hantar PM kepada nazrulsabri   Quote dan BalasQuote

iman_nasuha
Warga Rasmi
Menyertai: 15.12.2003
Ahli No: 5718
Posting: 4
Dari: UTM SKUDAI

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-11-07 13:18


Kepada pelajar-pelajar kelantan yang duduk kat PERAK, bolehlah sama-sama ke reunion student kelantan...kat Hotel Seri Malaysia, Ipoh pada 1 DISEMBER pada jam 5 petang.Pakat pergi ghama-ghama!kat sana juga, Ada pameran, sesi taklimat niaga dan sesiapa saja yang berminat dengan perniagaan...sambil2 tu, boleh rapatkan ukhwah sesama kita juga.ok...jemput2

Bookmark and Share

  


  Member Information For iman_nasuhaProfil   Hantar PM kepada iman_nasuha   Quote dan BalasQuote

nurul83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8350
Posting: 122
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-11-07 14:57


Assalamualaikum

emm..lama betul tak masuk portal ni, semakin meriah nampaknya.. :-D .....terutama dengan kehadiran pelajar2 upsi....
saya pun pelajar upsi juga....sem 6 pendidikan perakaunan...salam ukhwah untuk semua....dan selamat bercuti untuk semua warga upsi...
majulah upsi untuk negara... :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul83Profil   Hantar PM kepada nurul83   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-11-07 16:36


Assalamualaikum

lisa pun nak ucapkan selamat bercuti untuk semua student upsi...


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 08:10


insyaAllah kalau tiada halangan,sya bakal menjadi warga UPSI 26 Disember ni...tapi da tua masuk U...hehe.. 23 tahun da..apa pun,good luck untuk semua....see u d IPT...


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» student UPSI

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.242142 saat. Lajunya....