Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Air yang mengapungkan kapal, air juga yang menenggelamkan kapal
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 jam, 10 minit yang lalu
budakbesar: 6 hari yang lalu
azemi: 10 hari yang lalu
Firdaus15: 17 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 20 hari yang lalu
secureofficemovers: 21 hari yang lalu
Naqiu: 27 hari yang lalu
nawfaa79: 28 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: adik beradik ramai...mari singgah kejap..


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» adik beradik ramai...mari singgah kejap..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh adik beradik ramai...mari singgah kejap..

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 23-08-05 11:59


assalamualaikum...
saja bukak ruangan ni...
nak kongsi keseronokan ada ahli kuarga yang besar...
saya ada 12 orang adik beradik, 17 anak sedare...
meriah rasanya...


-----------------
CINTA itu CAHAYA sanubari
Kurniaan TUHAN, FITRAH insani
dan di mana terciptanya CINTA
di situ RINDU bermula.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

Kaisi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9907
Posting: 233
Dari: KB - The Islamic City

japan   avatar


posticon Posting pada: 23-08-05 12:17


wah hebat betul awak...saya pula ada 10 sibling and 10 anak sedara..
sama banyak daa..tapi anak sedara tu akan bertmbh dari semasa ke semasa....kih kih kih... :lol: memang best pun...and memang meriah pun tambah2 bila tiba time aidilfitri...fuh...memang seronok...berkumpul ramai2 sekali sekala kan... :-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For KaisiProfil   Hantar PM kepada Kaisi   Quote dan BalasQuote

sitishuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11861
Posting: 132
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-08-05 12:23


saya ada 7 bradik..ramai juga tu..tapi belum ada anak buah lagi...insyaAllah akan berkembang tak lama lagi...=)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishuhadaProfil   Hantar PM kepada sitishuhada   Quote dan BalasQuote

khuwailid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5241
Posting: 139
Dari: marakka, mareisha

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 23-08-05 12:31


saya ada 8 beradik ada 4 anak buah nak tambah seorang lagi.... suka main dengan anak buah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For khuwailidProfil   Hantar PM kepada khuwailid   Pergi ke khuwailid's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_impian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10903
Posting: 52
Dari: UTM

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-08-05 12:48


ana cuma ada 7 beradik...3 perempuan,4 lelaki....
anak sedara belum ada rezeki...
anak sendiri INSYAALLAH kalau sampai jodoh...

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandi_impianProfil   Hantar PM kepada srikandi_impian   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-08-05 12:59


Pada 23-08-05 11:59 , mastermind03 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum...
saja bukak ruangan ni...
nak kongsi keseronokan ada ahli kuarga yang besar...
saya ada 12 orang adik beradik, 17 anak sedare...
meriah rasanya...



bestnye ada ramai adikberadik..
mesti rumah tu sentiasa riuh saja..
jeles pula saya... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

srikandi_jilbab
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 584
Posting: 84
Dari: bumi serambi mekah+ KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-08-05 13:42


saya?? ada 10 adik beradik..anak kelapan,bongsu perempuan..hehe..
anak sedara?6 orang..bakal menyusul lagi seorang...memang best..terutama sekali bila berkumpul ramai2...mak2 sedara yang tak kawin lagi lah yang selalu jadik tumpuan anak2 sedara...hehe....

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandi_jilbabProfil   Hantar PM kepada srikandi_jilbab   Pergi ke srikandi_jilbab's Website   Quote dan BalasQuote

zaiturqin
Warga Rasmi
Menyertai: 11.01.2005
Ahli No: 13657
Posting: 14

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-08-05 13:49


salam, ana anak ke 6 daripada 10 beradik..
7 perempuan 3 lelaki,
alhamdulillah 6 dah berjaya ke menara gading
adik bonsu lelaki kembar sedang berada di maahad tahfiz tingkatan 3

memang ramai, tapi meriah

anak sedara dah 5 orang :-D :-D :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For zaiturqinProfil   Hantar PM kepada zaiturqin   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 23-08-05 14:26


adik beradik ada 11 orang, anak sedara ada 31 orang.. heeee ramai pepaleh wehhhh.. tu yang siap buat family day tu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 24-08-05 10:04


wah...hebat sumenya...Alhamdulillah ...sumenya menjadi...
mak ayah mesti bangga dengan setiap anak dia kan...
macam saya..alhamdulillah, 6 orang dah masuk menara gading, seorang kat Darul Quran (Tahfiz),seorang kat IKM Lumut...ada 2 orang lagi, seorang tahun ni ambil sama kat SAMT Hishamuddin & seorang lagi PMR kat SAMTen. mudah2an mereka berjaya...AMIN...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 24-08-05 10:09


he...lupa pula nak infom...adik beradik saya 6 lelaki & 6 perempuan... adil kan??
berselang dari yang sulung hingga bongsu... lelaki no. genap & perempuan no. ganjil... saya anak ke 9...
seronok sangat2 kalau dapat berkumpul...
selalu juga celebrate birthday abah dan mak reramai...
boleh tubuh team bola lagi...hehehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 24-08-05 11:41


Pada 23-08-05 14:26 , maisarahlisa posting:

!!! QUOTE !!!

adik beradik ada 11 orang, anak sedara ada 31 orang.. heeee ramai pepaleh wehhhh.. tu yang siap buat family day tu...


mesti bestkan maisarah ada adikberadik ramai lepas itu anak sedara ada 31 orang..mesti waktu raya meriah habis..sakeenah anak ke3 daripada 6 orang adik beradik..tak ada anak saudara lagi...:(

Bookmark and Share

  


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

nurazyyati_83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17466
Posting: 125
Dari: dunia yang fana

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 11:45


tahniah semua.....ana ada 2 ayah bonda, 10 adk-beradik, 6 ipar duai & 15 anak sedara yang comel2(setahun 3 orang)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurazyyati_83Profil   Hantar PM kepada nurazyyati_83   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-08-05 12:05


*******************************
saya ada 8 adik beradik..
6 girlz dan 2 aje boy..
nak adik lagi tapi dah tak boleh..
anak sedare baru aje 1..
tu yang jadi rebutan ramai tu..
dah lah tembam, mana tak jadi rebutannyer!!
dalam ramai2,mestilah dia manja dengan umie achik
dia ni...

********************************

Bookmark and Share

  


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

Irshadianz_Boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13291
Posting: 139
Dari: Bumi Al-Irshad

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 12:27


saya ada 5 saja.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Irshadianz_BoyzProfil   Hantar PM kepada Irshadianz_Boyz   Quote dan BalasQuote

inda_4eva
Warga Rasmi
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17627
Posting: 14
Dari: lahardthat2 savahan

philippines  


posticon Posting pada: 24-08-05 12:35


assalamualaikum...

saya ada 12 beradik...3 girls/9 boyz....saya ada seorang kakak & seorang adik pempoan saja...tu yang jiwa saya nampak brutal wlupon saya ini pempoan sebab memag suka/sonok main dengan adik2 laki ini..nak usaha jadi wanita melayu terakhir yang ayu/lemah lembut tapi tak boleh lah..dah natural nya saya macam ini...anak sedara 12 orang pun ramai boy..so memang kuarga kita ini tandus pempoan laaa...
tapi insyallah saya usaha juga jadi muslimah sejati...

Bookmark and Share

  


  Member Information For inda_4evaProfil   Hantar PM kepada inda_4eva   Quote dan BalasQuote

amanassiq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.10.2004
Ahli No: 12124
Posting: 89
Dari: al arddi kholifah

Pahang  


posticon Posting pada: 24-08-05 12:48


tak kira dalam satu kuarga itu ramai perempuan atau lelaki....apa yang penting kita hidup berlandaskan al-quran dan as-sunnah....insya-Allah selamat dunia dan akhirat....

Bookmark and Share

  


  Member Information For amanassiqProfil   Hantar PM kepada amanassiq   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 24-08-05 14:15


saya ada 5 orang adek-beradek.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

  


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-08-05 14:23


:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

8 siblings....4 boys and 4 girls....'come2 blako'....
ermmm...anak saudara, baru 2 orang...both are girls....


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..


Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 21:30


aku ada 6 orang adik beradik...
3 vs 3....
adilkan........

Bookmark and Share

  


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

ayuAnnisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10900
Posting: 148
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 26-08-05 18:17


10 orang...
5 lelaki 5 perempuan...
4 abang..3 kakak(twin),2 adeq(seorang dah tak ada..)
anak ke-8...
have a big size Of family make my life mOre cOlOrful dan happy...(^,~)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayuAnnisaProfil   Hantar PM kepada ayuAnnisa   Pergi ke ayuAnnisa's Website   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 771
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 18:26


saya ada 12 orang adik beradik.. 11 saja ada sekarang.. seorang meninggal masa baby lagi.. sian dia.. saya pun tak dan nak tengok muka dia yang bulat tu.. isk isk...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Pergi ke hafiz_along_83's Website   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-08-05 09:24


bagus ke adik beradik reramai ni?..
kalau makan kat kedai makan, sure kena cantum 4 meja.... :-D


-----------------
tidak akan kau berasa gundah walaupun sekali, andainya kau tahu apa yang kau cari...


Bookmark and Share

  


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

fauziana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.07.2004
Ahli No: 10117
Posting: 103
Dari: Kuala terengganu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-08-05 11:34


assalamualaikumm
saya pun nak konsi gk..saya ada 11 adk bradik,3 lel dan 8 apa...insyaallah dis ramadhan saya akan dapat adik baru...xsbr dah...saya anak ke 4.even ada ramai adik, saya tak pernh rse beban..ni st tanggungjwb dan its' teach me be a responsible daughter,sister...seronok lah. tapi,tak cukup seronok sebab saya tak ada anak sedare...Kalau ada lagi meriah...lmbt kampung agaknya...
wallahua'lam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fauzianaProfil   Hantar PM kepada fauziana   Quote dan BalasQuote

al-hafizz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.08.2005
Ahli No: 18407
Posting: 41
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-08-05 12:51


anapun nak join tapi ana cuma ada 6 beradik saja...........................banyak ke tu hah???????????????????????????????????????????????????

Bookmark and Share

  


  Member Information For al-hafizzProfil   Hantar PM kepada al-hafizz   Quote dan BalasQuote

umatmd
Warga Rasmi
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18488
Posting: 9
Dari: mk

cambodia   avatar


posticon Posting pada: 27-08-05 13:15


apa²lah

Bookmark and Share

  


  Member Information For umatmdProfil   Hantar PM kepada umatmd   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 27-08-05 13:46


assalamualaikum..
ana ada 7 orang adik-beradik...semua perempuan..hehe..anak sedare ada 4 orang..3 perempuan 1 boy..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

srikandi_anisz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7798
Posting: 35
Dari: negeri yang bersih lagi aman...

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-08-05 16:31


assalamualaikum..
hehehe..adik beradik ramai...ana pun ramai juga..semenye 11 orang..anak sedara belum ada gik..alhamdulillah...dah 4 orang berjaya ke menara gading..lain2 kecil lagi...sekolah rendah 3 orang..2 kat sekolah menengah...and 2 belum bajar lagi..kiranye umi ana still bz dengan adik2 ana yang best itu *Windu kat dorang*

anyway..bagus juga ramai2 ini..lagipun,Rasulullah akan berbangga dengan umatnye yang ramai di akhirat nanti..

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandi_aniszProfil   Hantar PM kepada srikandi_anisz   Quote dan BalasQuote

mastermind03
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17770
Posting: 58
Dari: Di bawah lembayung RAHMAT ILAHI

Selangor  


posticon Posting pada: 30-08-05 13:47


mari...sesiapa yang nak kongsi lagi kemeriahan adanya adik beradik ramai ni...
ada macam2 ragam kan dalam satu kuarga besar ni...em...saya bangga sangat2 hidup dalam kuarga besar ni...syukur sangat...tapi, bila dengar.... SELANGOR MAJU 2005 ni akan hadkan setiap kuarga cuma boleh ada anak 3 orang saja, rasa macam tak sonok pulak...mesti kurang meriah... pasni kena pindah negeri lain pulak lah...hehehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mastermind03Profil   Hantar PM kepada mastermind03   Quote dan BalasQuote

eriza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13069
Posting: 80
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 14:28


saya adik beradik 11 orang 4 lelaki dan 7 perempuan

Bookmark and Share

  


  Member Information For erizaProfil   Hantar PM kepada eriza   Quote dan BalasQuote

wanina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.01.2005
Ahli No: 13762
Posting: 99
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 16:19


ana ada 12 orang adik beradik anak sedara dah lupa

Bookmark and Share

  


  Member Information For waninaProfil   Hantar PM kepada wanina   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 16:53


11 jugak
5 lelaki 6 perempuan.
8 dah kahwin tinggal lagi 3..
ada 4 orang abang ipar dan 3 orang kakak ipar
dan seorang adik ipar...
meriahkan?
anak saudara 32 orang...best!!! woo

Bookmark and Share

  


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-08-05 17:30


nak anak sedara ramai..nak bentuk team bola sepak

Bookmark and Share

  


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

al-nadiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.08.2005
Ahli No: 18346
Posting: 44
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-09-05 15:38


bestkan ada ramai ahli keluarga. saya ada 7 orang adik beradik. 5 dariNya dah masuk ipt. 2 lagi sekolah menengah. InsyAllah saya akan cuba pastikan mereka juga ke ipt.aminnn.. tapi anak buah tak ada lagi///kena tgg saya kawin dululah,,he..he.. ibu ayah saya juga datang dari keluarga ramai..ibu 12,ayah 13. so kalau raye memang bergegar    ah atuk.. macam kenduri jadinya... Alhamdullillah kerana diriku masih punya insan tersayang untuk ku sayang dan tumpang kasih sayang..

Bookmark and Share

  


  Member Information For al-nadiahProfil   Hantar PM kepada al-nadiah   Pergi ke al-nadiah's Website   Quote dan BalasQuote

najeeh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18693
Posting: 46
Dari: Banting,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-09-05 12:09


Assalamualaikum...
Alhamdulillah saya ada 12 orang adik beradik dan 16 anak sedare.
tak kisahlah banyak ke sikit adik beradik kita,yang penting kita semua hamba Allah.kita hendaklah bersyukur dengan nikmat kurniannya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For najeehProfil   Hantar PM kepada najeeh   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 04-09-05 13:11


Assalamualaikum warahmatullah...
saya ada 8 orang adik-beradik. 3 perempuan, 5 lelaki. tak balance. tak apa lah... best jugak adik-beradik ramai ni...


-----------------
hidup tidak selalunya indah...
langit tak selalu cerah...
hidup kita bagaimana???


Bookmark and Share

  


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

nurul_huda3110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16604
Posting: 171
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 11:49


:-) :-) :-) ana ada 10 orang adik beradik.2 kakak,6 adik perempuan & 1 adik lelaki.tapi,1 orang adik pmpuan dah meninggal dunia.zainab namanyer.meninggal tahun 1992

kakak2 ana dah bekerja dan yang lain semua tengah studi..rayer pun tak meriah sebab atuk dah meninggal.balik kampung pun ziarah kubur saja..

************************************************

alhamdulillah kerana masih diberi peluang menyambut rayer bersama ibu tersayang... :-) :-) :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul_huda3110Profil   Hantar PM kepada nurul_huda3110   Quote dan BalasQuote

iz-zikr
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18492
Posting: 21
Dari: malaysia

Kedah  


posticon Posting pada: 19-09-05 13:13


alhamdulillah...ana pun ramai adik beradik...10 orang 6 lelaki 4 perempuan
time raya memang best..tapi masa dulu lah..masa kami semua kecik2 lagi..sekarang ni ramai dah kawin...so bila raya ada yang balik rumah mak mentua..adat lah kan..tapi syukur lah ana ada ramai adik beradik...mak pun sihat lagi...cuma ayah saja yang dah tak ada.....

moga rohnya ditempatkan di kalangan orang yang soleh ..amin

Bookmark and Share

  


  Member Information For iz-zikrProfil   Hantar PM kepada iz-zikr   Quote dan BalasQuote

SautulJannah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15806
Posting: 153
Dari: ippm

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-09-05 12:55


adik-beradik saya kalau diikutkan 10 orang...tetapi gugur 2 dan meninggal seorang...sekarang ni tinggal 7...tercapai juga impian ayah saya nak anak sepuluh

Bookmark and Share

  


  Member Information For SautulJannahProfil   Hantar PM kepada SautulJannah   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-10-05 15:51


sejuk perut mak mengandung dikurniakan anak2 yang soleh solehah..
hanan ada 10 beradik..anak sulung pula tu..
adik ada 9 lagi..mak oii..memang meriah..
seronok sangat terutama menjelang ramadhan dan aidilifitri..
budget pun banyaklah jugak..
semoga kebahagiaan dan kerahmatan ini akan berkekalan sampai bila2
insyaallah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 16-10-05 16:54


dulu mak ada kata banyak gakk atas sya.......belum jadi janin, dah Allah ambik...............sekarang yang pasti hehhehee 7 orang........meriah juga....macam saya ada 1 abang,2 akak, 3 adik lelaki..............abang dan akak dah kerja.akak second baru tamat macam na.adik pula masih dalam pencarian mencari ilmu Allah.........

paling best mak abah tak pernah nak rancang.........heheheh.tu yang kami anak perempuan dapat setahun seorang tuuuuuuuuuuuuuuuu

Bookmark and Share

  


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 17:02


ha assalamualaikum...
ana ada tujuh adik beradik. semua lelaki. ha lepas itu dalam 3-4 tahun yang lepas, ayah ana kahwin sekali lagi( lepas mak ana meninggal) and ana dapat lagi dua ahli baru..adik tiri ana 2 orang. lelaki jugak. lepas itu bulan januari baru ni, ana dapat seorang lagi adik lelaki jugak. macam mana. meriah tak??

Bookmark and Share

  


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 20:37


jom lawan adik beradik siapa paling ramai... setakat ni yang terbanyak 12 orang 'sahaja'... :lol:

saya anak ke-4 dari 15 adik beradik, 7 lelaki 8 perempuan... semua seibu sebapa..................

ada sapa2 lagi nak lawan...? :lol: :lol: :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-11-05 16:41


bestnya ada ada ramai adik-beradik..
adik-beradik saya ada lime saja..
dua lelaki and tiga perempuan.. :lol: :-di
tapi ada lime orang pun ..dah bising rumah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-11-05 16:52


Pada 16-10-05 20:37 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

jom lawan adik beradik siapa paling ramai... setakat ni yang terbanyak 12 orang 'sahaja'... :lol:

saya anak ke-4 dari 15 adik beradik, 7 lelaki 8 perempuan... semua seibu sebapa..................

ada sapa2 lagi nak lawan...? :lol: :lol: :lol:



emmmmm tak mahu lawan.......hehe bagus lagi ramai lagi bagus...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 10-11-05 17:48


ada 5 orang siblings juga...anak sedara tak ada lagi lah...





uucp://geocities.com/umi_hariz/muslimah.gif


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

balqis2004
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10740
Posting: 33
Dari: darul iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-11-05 18:35


assalamualaikum...

hehe...kita lagi meriah...11 orang adik beradik...anak saudara 10 orang... best oo time raya baru ni...alhamdulillah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For balqis2004Profil   Hantar PM kepada balqis2004   Quote dan BalasQuote

farhanin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10742
Posting: 326
Dari: di BumI yang Aman PerMAi..

Johor  


posticon Posting pada: 11-11-05 11:09


hehe..

anin ada 9 adik beradik..
6 perempuan 3 lelaki.. yang bongsu baru berusia 2 bulan..

anak sedara coming soon..

Bookmark and Share

  


  Member Information For farhaninProfil   Hantar PM kepada farhanin   Quote dan BalasQuote

fatonah
Warga Rasmi
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19877
Posting: 5
Dari: kolej sains kesihatan bersekutu,sg.buloh

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-11-05 11:34


saya pun sama 12org adk brdk...memang sernok...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatonahProfil   Hantar PM kepada fatonah   Quote dan BalasQuote

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-11-05 11:51


ana anak ke 2 daripada 7 baradik... 5 perempuan 2 lelaki... semua cun2 he he

Bookmark and Share

  


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

Ustaz_Jaki
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.11.2005
Ahli No: 20298
Posting: 51
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 11-11-05 12:09


assalamualaikum.. saya mungkin bertuah kerana mempunyai 6 adik-beradik dan saya seorang saja lelaki.. anak last pula tu.. saudara pun ramai so kalau hari raya boleh runtuh rumah gamaknye..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Ustaz_JakiProfil   Hantar PM kepada Ustaz_Jaki   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-11-05 14:06


assalamualaikum

ana ada 9 adik beradik dan ana anak ke 8. kalau nak kira yang dah meninggal ada 11 lah. anak sedara ada 20 orang
:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-11-05 09:07


saya ada 10 siblings...dan saya yang ke-4...anak sedara tu belum ada lagi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

nur_muslimah82
Warga Rasmi
Menyertai: 14.10.2005
Ahli No: 19814
Posting: 3

blank   avatar


posticon Posting pada: 18-11-05 15:00


assalamualaikum

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_muslimah82Profil   Hantar PM kepada nur_muslimah82   Quote dan BalasQuote

jambu
Warga Rasmi
Menyertai: 10.11.2005
Ahli No: 20284
Posting: 18
Dari: sarawak

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 19-11-05 18:01


Saya 9 adk beradk 3lelaki 6perampuan jom lah kenal saya

Bookmark and Share

  


  Member Information For jambuProfil   Hantar PM kepada jambu   Quote dan BalasQuote

fathiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.11.2005
Ahli No: 20306
Posting: 178
Dari: penang+perak+melaka+n9

Perak  


posticon Posting pada: 19-11-05 18:31


assalamualaikum
ana pun ada ramai beradik
9 orang .... 2 lelaki dan 7 perempuan
sapa nak kenal mari lah join ana

Bookmark and Share

  


  Member Information For fathihaProfil   Hantar PM kepada fathiha   Pergi ke fathiha's Website   Quote dan BalasQuote

huda_wafana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17784
Posting: 144
Dari: port dickson

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-05 21:01


saya ada 7 adik-beradik....meriah...Alhamdullillah!!!!!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For huda_wafanaProfil   Hantar PM kepada huda_wafana   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-11-05 22:13


saya ada 6 adik-beradik. memang kalau nak dibandingkan dengan bilangan adik-beradik ahli ukhwah yang lain, jumlah saya sikit saja. tapi saya rasa 6 tu memang banyak. 3 puteri, 3 putera. seimbang ye... anak saudara ada seorang. masih baby lagi.
bagus ada adik-beradik ramai. kalau yang besar dah masuk IPT/kerja/kahwin, yang kecik-kecik tu boleh la temankan mak ayah...


-----------------
JANGAN AMBIL HATI, AMBIL ISI...


Bookmark and Share

  


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 17:03


Ana mempunyai 12 orang adik beradik
anak saudara ada 34 orang sahaja :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

shim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.11.2005
Ahli No: 20362
Posting: 30
Dari: kuala kangsar, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 18:06


saya pula...
ada 13 owg adk budak...
8laki,,5 perempuan..
saya pulak anak ke 11...
anak sdara sekarang ada 9..
bulan 2 ni,,insyaallah b'+ srg lagi...
hehhee
bestlah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For shimProfil   Hantar PM kepada shim   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 21:02


bestnya adik beradik ramai ye...kalau raya ke, apa ke, sure meriah...
saya=tak ramai, 5 saja(alhamdulillah)...saja nyibok..huhu... :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 23:59


Saya anak ke 6 daripada 12...semua belajar dan tak kahwin lagi...seronok jugalah....gaduh2 tu biasalah..time raya,beratur nak salam dengan mak ayah...pasal makanan pula,bahagi sama rata...panjang lagilah kalau nak cerita..tapi,memang seronok!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 00:19


Assalamualaikum..

hehehe 5 orang adik beradik dikira ramai tak???
hikhikhik:) ;)

Bookmark and Share

  


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 09:54


Pada 02-01-06 00:19 , Norhaslina posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum..

hehehe 5 orang adik beradik dikira ramai tak???
hikhikhik:) ;)


ramai sesanagt2 lah ramainya! hehehe gurau saja! :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-01-06 10:55


saya ada 6 orang adik beradik pada awalnya.....3 lelaki...3 perempuan...dijadikan cerita...rezekilah katekan......kami mendapatt adik baru..perempuan...jadi totalnye=7 orang...uhuhu...best betul....dia jadi mainan kami...kakak atasnye dah umur 14 tahun... :p ....i miss my pamili....leb so much.... :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 11:02


adik baru lahir berapa tahun RaudhatuL_Muttaqin? jauhnya jarak dia!

Bookmark and Share

  


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

sesejuksalju
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2178
Posting: 791
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 11:07


emm..ana ada 13..tapi tinggal 11 orang saja adk beradik...:)

seorang pun belum kawin lagi.....:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sesejuksaljuProfil   Hantar PM kepada sesejuksalju   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 11:13


anti anak keberapa, sesejuksalju? erm larat ke jaga adik2 tu? ehhhehehe
[ Telah diedit oleh: Qayyum pada 02-01-06 11:14 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

shim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.11.2005
Ahli No: 20362
Posting: 30
Dari: kuala kangsar, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 11:50


akh Qayyum pulak ada bpe adk budak>?

Bookmark and Share

  


  Member Information For shimProfil   Hantar PM kepada shim   Quote dan BalasQuote

shim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.11.2005
Ahli No: 20362
Posting: 30
Dari: kuala kangsar, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 11:51


akh Qayyum ada brpe adk beradik?

Bookmark and Share

  


  Member Information For shimProfil   Hantar PM kepada shim   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 11:55


Pada 03-01-06 11:51 , shim posting:

!!! QUOTE !!!

akh Qayyum ada brpe adk beradik?


anti tanya ana? ana ada 8 orang semuanya! 5 laki2 (hang tuah bersaudara) dan 3 perempuan! semuanya belajarlagi! heheheh anti shim?

Bookmark and Share

  


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

shim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.11.2005
Ahli No: 20362
Posting: 30
Dari: kuala kangsar, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 11:57


aah..
saya ada 13 orang adk brdik..
dan saya pulak anak ke 11..
8 laki...dan 5 perempuan/.

Bookmark and Share

  


  Member Information For shimProfil   Hantar PM kepada shim   Quote dan BalasQuote

sitizubaidah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13162
Posting: 51
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 03-01-06 12:15


aah.....ana 11 orang adik beradik...........
ana anak ke 2...best tau ramai2 ni...
6lelaki.......5perempuan

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitizubaidahProfil   Hantar PM kepada sitizubaidah   Quote dan BalasQuote

airah77
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20959
Posting: 158
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 12:20


saya ada 7 adik beradik saja tapi kira ramai lah tu kan ..saya anak keempat...tapi sekarang ni dekat kampung tinggal mak dan abah saja yang lain merantau..cari ilmu....kasihan kat orang tua kan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For airah77Profil   Hantar PM kepada airah77   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 03-01-06 12:39


adek beradek saya 5 orang. kira ramai la ye.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

  


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

dzulfatinie
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2006
Ahli No: 21612
Posting: 16
Dari: depan komputer

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 12:43


anda ni..semua ada adik beradik ramai.tentu best kan.tapi saya ni ada 2 beradik saja..tapi nak join juga.lebih dari 1 ramai juga kan.hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For dzulfatinieProfil   Hantar PM kepada dzulfatinie   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14611
Posting: 639
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 12:55


ada 10 adik beradik, 4 perempuan, 6 lelaki....
anak saudara belum ada...semua masih belajar.
family besar memang best!

Bookmark and Share

  


  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 12:57


itu rezeki kita la adik-beradik ramai kan?

Bookmark and Share

  


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 14:32


saya 6 beradik saja..3 lelaki 3 perempuan

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

ain_wardah
Warga Rasmi
Menyertai: 24.12.2005
Ahli No: 21405
Posting: 12

blank   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 17:51


saya ada 10adik-beradik...3 lelaki & 7 perempuan...anak saudara ada 1 saja,insyaallah bulan 6 ni tambah lagi satu

Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_wardahProfil   Hantar PM kepada ain_wardah   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 17:55


Seronok ada adik -beradik ramai terutamanya pada waktu hari raya....tak muat rumah ana waktu hari raya....

Bookmark and Share

  


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-06 18:01


kita ada 7 adik beradik... 4 perempuan + 3 lelaki.Semua dah besar2...
memang seronok ada adik ramai dan mempunyai keluarga yang besar.
Terasa meriah bila time cuti....terutama nak raya.
Kalau semua dah balik tempat belajar memasing(U, poli, sek asrama)...tak ada siapa dah kat rumah....Time tu la baru terasa sunyi.
:di :di

apa pun.....suka sangat la keluarga ramai

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 18-01-06 19:11


ana ada 10 orang adik-beradik...anak saudara ada 23 orang..memang meriah....

Bookmark and Share

  


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-01-06 18:56


saya ada 12 adik beradik...
25 anak sedara...

Bookmark and Share

  


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 22-06-06 11:49


aiz pun adik-beradik ramai..ada 10 orang anak sedara ada 8 orang...memang best ahli keluarga ramai ni,time hujung minggu kalau balik rumah abah...riuh rendah la...

Bookmark and Share

  


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

rasha_aleeya
WARGA SETIA
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19366
Posting: 641
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-06-06 12:04


Saya ada 9 adik beradik...sekali sekala berkumpul, rasa macam nak pecah rumah...tapi best!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For rasha_aleeyaProfil   Hantar PM kepada rasha_aleeya   Quote dan BalasQuote

mataharimalam
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.02.2006
Ahli No: 22729
Posting: 29
Dari: sereabalaijo

malaysia  


posticon Posting pada: 22-06-06 12:07


adik beradik saya 6 saja..anak sedara 13..adik beradik mak ramai ada 12..adik beradik kakak ipar lagi ramai 14 orang..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mataharimalamProfil   Hantar PM kepada mataharimalam   Quote dan BalasQuote

rajanazri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24728
Posting: 123
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 22-06-06 12:24


saya ada 6 orang adik beradik...ingat kawin sok nak dapat 11 orang anak. cukup satu team main bola sepak..

Bookmark and Share

  


  Member Information For rajanazriProfil   Hantar PM kepada rajanazri   Quote dan BalasQuote

rasha_aleeya
WARGA SETIA
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19366
Posting: 641
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-06-06 12:27


seronok kan adik beradik ramai ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For rasha_aleeyaProfil   Hantar PM kepada rasha_aleeya   Quote dan BalasQuote

alawiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24416
Posting: 122
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 22-06-06 12:28


saya ada 8 orang adik beradik....2 lelaki 6 perempuan.....
saya yang ke 6.

Bookmark and Share

  


  Member Information For alawiyahProfil   Hantar PM kepada alawiyah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-06-06 12:31


sama macam alawiyah..
tapi saya anak yang ke tiga..

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-06-06 14:58


adik-beradik lapan.. saya yang bongsu.. anak buah ada 13 orang.. kalau raya memang meriah... tapi raya hari tu.. ayah saya telah pergi 3 syawal ketika usianya 71 tahun.. al-fatihah

Bookmark and Share

  


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

snawan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.05.2006
Ahli No: 24573
Posting: 152
Dari: kiri ke kanan

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-06-06 15:35


ADIK BERADIK 9 ORANG, ANAK KE 9..
ANAK SAUDARA ADA 22 ORANG..
;p

Bookmark and Share

  


  Member Information For snawanProfil   Hantar PM kepada snawan   Quote dan BalasQuote

amna_liana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18062
Posting: 155
Dari: ipoh

blank   avatar


posticon Posting pada: 22-06-06 16:04


anak ke-9 dr 10...hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For amna_lianaProfil   Hantar PM kepada amna_liana   Quote dan BalasQuote

Bi-klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24818
Posting: 156
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-06-06 16:32


Saya ramai tu tak ada la sangat...macam 8 orang saja..lepas tu pula say ni anak sulung..banyak tnggungjawb tu...sekarang saya dah jadi ayah no.2..apa taknya..bila ayah meninggal..sayalah yang jadi ayah untuk adik2..duit gaji habis kat adik2 saja..tambahan waktu raya tiba..beli baju untuk mereka semua..tapi nasib baik adik no 2 dan kerja dapat ringan kan beban sikik..kalau tak..tak kahwin la ana..waaaaa.......sedih tau..
Tapi tak apa..seronok juga ada adik ramai..bila balk saja kat kampung..riuh..satu famly..ibu pening kpal dibuatnya..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Bi-klateProfil   Hantar PM kepada Bi-klate   Quote dan BalasQuote

amna_liana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18062
Posting: 155
Dari: ipoh

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-06-06 13:13


alhamdulillah anak soleh ini...mge jadi suami soleh pula pas ini..

Bookmark and Share

  


  Member Information For amna_lianaProfil   Hantar PM kepada amna_liana   Quote dan BalasQuote

Cda_Ibtihal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26225
Posting: 87
Dari: Sungai Besar,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-09-06 00:41


Ana ada 10 org adik beradik..anak sedara pun dah dapat 10 orang..Alhamdulillah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Cda_IbtihalProfil   Hantar PM kepada Cda_Ibtihal   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-06 08:12


salam~
saya ada 9 org adik beradik..dan saya sulung..best memang best..
hmm..
wasalam~

Bookmark and Share

  


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyahbachok
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 574
Posting: 32
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-06 22:03


Salam...

adik beradik saya ada 9 org yang tinggal..Kalau tak 11,tapi umur mereka xpnjg..
hem...saya anak bongsu..anak sdare da ada 21kot..ehe..asek xingt saja..
hehe ;-) ...


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

  


  Member Information For sumaiyahbachokProfil   Hantar PM kepada sumaiyahbachok   Quote dan BalasQuote

sakura_islah
Warga Rasmi
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26404
Posting: 14
Dari: bumi allah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-09-06 22:09


adik beradik ada 8 tapi tinggal 7 sebab dah meninggal seorang..anak buah ada 18 nak masuk 19..erm ramai tak??

Bookmark and Share

  


  Member Information For sakura_islahProfil   Hantar PM kepada sakura_islah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» adik beradik ramai...mari singgah kejap..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.182858 saat. Lajunya....