Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 10-04-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Mencari lilin lebih baik dari merungut bila kegelapan

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Athiqullah83
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43132

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 44
Ahli: 0
Jumlah: 44




  Yang Masuk Ke Sini
ikhwan5217: 4 hari yang lalu
Martyr: 8 hari yang lalu
Ahmadmohd7878: 12 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: betulkah pink itu menawan.........


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» betulkah pink itu menawan.........

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh betulkah pink itu menawan.........

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 21-08-05 18:20


ana nak tanya ........betulkah..pink itu menawan.....tapi saya memang suka warna....antum dan antunna tahu tak betulkah pink itu menawan...


-----------------
ana insan lemah


Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 23-08-05 13:55


pink ni terlalu feminin lah...
saya kurang suka....
saya lebih suka hijau....

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-08-05 15:03


bagi saya nampak comel saja orang kalau pakai baju pink. tapi depends pada warna kulit dia and tone warna tu. shocking pink is absolutely out of the list..


-----------------
"Jangan gugur sebelum syahid!"


Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-08-05 15:07


warna pink tak berapa suka tapi air pink (bandung) suka.. :)

berdiri bersama warna purple... purpleheart.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 23-08-05 15:27


kadang-kadang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 23:08


assalamualaikum wbt...

bukan ah....hitam itu menawan baru lah betul...hehehe...

i don't like pink tapi my father kalau belikan saya baju mesti ada 'terselit' warna pink...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 23:22


Pink memang best~ hik2.. macam beg pink or pencil box pink.. cute sangat.. disertakan dengan teddy Snoopy pink.. ee comelnye (macam my friend)..

yurp.. agree with fairuzah.. hitam menawan.. pink cute saja :D.. putih suci murni~ oren stricking na!

apa-apa pun.. dalam pemakaian tak boleh pilih colour stricking sangat.. pastel colour ok lah.. huhu.. baru tak merosakkan pemandangan :D

WaLLahua'LaM

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

Al_Basayuv
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2004
Ahli No: 6563
Posting: 199
Dari: UkrainE

ukraine  


posticon Posting pada: 24-08-05 23:25


tak sama sekali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_BasayuvProfil   Hantar PM kepada Al_Basayuv   Pergi ke Al_Basayuv's Website   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 00:35


pink ni citarasa wanita aje agaknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

Sweetie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14340
Posting: 121
Dari: Galaksi Bima Sakti

Perak  


posticon Posting pada: 25-08-05 01:34


Pada 25-08-05 00:35 , ridwan_daie posting:

!!! QUOTE !!!

pink ni citarasa wanita aje agaknya...



mungkin..
Sebut warne pink tringat baju puteri Islam masa sekolah dulu.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For SweetieProfil   Hantar PM kepada Sweetie   Pergi ke Sweetie's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 10:34


nampak feminin

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

sitishuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11861
Posting: 132
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 10:45


pink,pinky perempuan..ramai kwn2 saya suka warna ni..kalau boleh semua barang2 mereka nak warna pink..saya pun suka jugak sebab warna ni lembut..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishuhadaProfil   Hantar PM kepada sitishuhada   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 10:47


maybe ... tak suka sangat lah pink² ini

:-) :-D :-) :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

strawberri
Warga 5 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13269
Posting: 391
Dari: Alaska Timur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 10:47


ye..ye..pink memang cantik dan comel..
tepat sekali...

Bookmark and Share

    


  Member Information For strawberriProfil   Hantar PM kepada strawberri   Pergi ke strawberri's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 10:57


Pada 25-08-05 10:47 , sutera_kasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

maybe ... tak suka sangat lah pink² ini

:-) :-D :-) :-D


ana pun ta gemar sangat pinky2 ni...
tapi color pink memang menampakkan kelembutan... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 11:08


ye ke..
ana setuju dengan yan 4485
ana tak suka pink.feminin sangat
ana suka hijau.hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

SliparPink
Warga Rasmi
Menyertai: 08.08.2005
Ahli No: 17951
Posting: 5
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-08-05 12:39


memang benar PINK itu MENAWAN...
saya memang suka pink, Slipar kita pun warna pink juga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For SliparPinkProfil   Hantar PM kepada SliparPink   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 25-08-05 13:15


kalau perempuan pakai baju warna pink lembut mesti ayu tapi sakeenah xsuke warna pink...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

eNira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2005
Ahli No: 17047
Posting: 102
Dari: somewhere in Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 13:18


saya suka sangat dengan warna pink ni..nmpk cute...pink ni lebih sesuai tuk girls pakai sebb nmpk feminin dan terserlah keayuaan...hehehehe...hidup pink...suka tengok bende2 warna pink....=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For eNiraProfil   Hantar PM kepada eNira   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 22:22


suka kat pink...
tapi pink panther lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

aleya_maisara
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.02.2004
Ahli No: 6940
Posting: 97
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 16:19


assalamualaikum....erm memang betul warne pink ni memang warne kelembutan tapi....saya ada terbacer kat dalam majalah 'remaja' warne pink yang terlalu stryking ni melambangkan keinginan seseorang untuk berkahwin itu tinggi......tapi tak taulah....ni sekadar mamain saja agaknya....saya tak lah anti sangat dengan warne pink ni tapi saya terlalu fanatik dengan warne biru...warne ketenangan... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For aleya_maisaraProfil   Hantar PM kepada aleya_maisara   Pergi ke aleya_maisara's Website   Quote dan BalasQuote

salimahbreepbreep
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.04.2005
Ahli No: 16212
Posting: 287
Dari: Banting

Selangor  


posticon Posting pada: 26-08-05 16:54


saya suka warna biru laut... beg sekolah, pencilbox, alatulis, pembalut buku, alas meja, kain sekolah saya semua biru laut... hehehe... tapi semuanya akan bertukar menjadi pink apabila hari khamis... sebabnye, hari khamis tu terpaksa pakai baju puteri islam... hari kokurikulumlah katakan... wuuuuu... sedihnyer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For salimahbreepbreepProfil   Hantar PM kepada salimahbreepbreep   Pergi ke salimahbreepbreep's Website   Quote dan BalasQuote

ayuAnnisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10900
Posting: 148
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 26-08-05 18:11


xla minat sangat...tapi 2la..warna pink ni lembut...tu sebab ramai pempuan y suka..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayuAnnisaProfil   Hantar PM kepada ayuAnnisa   Pergi ke ayuAnnisa's Website   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 772
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 18:16


pink memang menawan kalbu.. pun boleh menyebabkab terangsang nafsu.. bukan ke warna pakaian pun kita kena ambil berat.. takut2 warna pakaian kita tu menarik perhatian orang sangat.. pakaian lah..

kalau pink kat benda lain tu ok lah agaknya.. pink panther pun ok.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 772
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 18:19


apa lagi yang warna pink ye??

air bandung.. gula2 kapas kat funfair konvokesyen universiti pun pink juga.. budak2 puteri umno pun pink juga pakaiannya.. puteri islam.. macam-macam lagi lah..

pink memang menawan.. tapi 'kawan baik' saya suka young purple.. ungu muda lah.. menawan juga tu.. hehehe.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 772
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 18:21


tapi saya suka warna hijau macam warna portal ni.. sungguh menawan kalbu sekali.. hehehe :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 26-08-05 20:26


err.. ok jugak.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

AhMaDaFiF
Warga Rasmi
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18495
Posting: 13

blank   avatar


posticon Posting pada: 27-08-05 23:01


hmm....saya setuju juga dengan hafiz_along tu...
ada benar jugak dari kajian..pinnk memberangsangkan nafsu,especially 4 boys..
maybe sbab menarik & agak menyerlah warna tu untuk kewanitaan...
that's my opinion saja..so 4 girls..have to be more careful in order to decide what colour u have to wear..ok.

Bookmark and Share

    


  Member Information For AhMaDaFiFProfil   Hantar PM kepada AhMaDaFiF   Quote dan BalasQuote

ratu_assayyidah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.08.2005
Ahli No: 18436
Posting: 23
Dari: Kuala Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-08-05 04:22


kekadang rasa macam pink tu menawan...tapi kekadang tengok tak menawan pulak....hmm..entahlah..
saya tak minat sangat pink :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ratu_assayyidahProfil   Hantar PM kepada ratu_assayyidah   Quote dan BalasQuote

srikandi_anisz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7798
Posting: 35
Dari: negeri yang bersih lagi aman...

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-08-05 09:33


ada orang kata pink itu menggoda...betul ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_aniszProfil   Hantar PM kepada srikandi_anisz   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-08-05 12:25


pink...ana fool suka..tapi ia merupakan salah satu warna kegemaran ana..tapi ana pun tak suka mana....tengok keadaanla....ana lebih suka ungu...hijau...hehe

p/l: pink..menawan...macam aisyah humaira...


-----------------
biarlah kita di hina...Janganla kita pula yang menghina..Kerana yang dihina itu..adalah lebih baik pada pandangan Allah daripada yang menghina..


Bookmark and Share

    


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

syauqahaziqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.08.2005
Ahli No: 18509
Posting: 259
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-08-05 12:26


cantik sangat ke warna pink saya rasa warna hijau lebih cantik.lagipu hijau kegemaran rasulullah.kan...kan...kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syauqahaziqahProfil   Hantar PM kepada syauqahaziqah   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-08-05 12:50


cantik,lembut..
hari ni pun pakai tudung pink(''....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-08-05 14:27


> emm...
> tumpang lalu...
>
> saya suka warna biru...
> lembut mata memandang...
> biru mata hitamku...
> ........................................

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

angelcute
Warga Rasmi
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18498
Posting: 5
Dari: Kelantan Darul Naim

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 12:37


betul ke warna pink ni menawan??saya rasa betullah..saya suka warna pink ni...warnanye lembut melambangkan seorang wanita....he..he..he..betullah 2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For angelcuteProfil   Hantar PM kepada angelcute   Quote dan BalasQuote

aprill
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17649
Posting: 91
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 12:43


pink...mmmmcomel.terserlah kelembutan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aprillProfil   Hantar PM kepada aprill   Quote dan BalasQuote

ainaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1106
Posting: 152
Dari: depan pc

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-08-05 12:56


hehehehee...
suka...suka...suka...
warna pink...
menawan dan nampak feminin
tak begitu...???

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainaaProfil   Hantar PM kepada ainaa   Pergi ke ainaa's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 30-08-05 14:29


inilah pink . menawan tak.?

/


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu
[ Telah diedit oleh: alifmimyanun pada 30-08-05 14:29 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

salimahbreepbreep
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.04.2005
Ahli No: 16212
Posting: 287
Dari: Banting

Selangor  


posticon Posting pada: 30-08-05 17:26


fuyoo! cun lah.... boleh usha?

Bookmark and Share

    


  Member Information For salimahbreepbreepProfil   Hantar PM kepada salimahbreepbreep   Pergi ke salimahbreepbreep's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 17:43


tengok hari lah...kadang-kadang warna kelabu lebih terserlah.. :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 30-08-05 17:47


pink menawan hatiku..


ana: suka tengok hello kitty in pink.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 772
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 15:49


Pada 30-08-05 14:29 , alifmimyanun posting:

!!! QUOTE !!!

inilah pink . menawan tak.?

/



wah.. subhanallah.. indah ciptaan Ilahi..

hai.. boleh berkenalan.. hehehe

:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 15:56


pink......comel..... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-09-05 16:12


************************
pink???
saya prefer kelabu...
kelabu itu lebih menawan..

***********************

Bookmark and Share

    


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 16:22


pakaian yang menawan tu untuk suami saja kalau dah kawin tak pun sesama muhrim. itu kena ingat.

kalau pakai baju pink sebab nak tunjuk kat orang ? apa hukumnya? tabarruj kan? tabarruj tu kan haram..

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

NSAI
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.01.2004
Ahli No: 6691
Posting: 34
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 06-09-05 16:37


Assalamualaikum,ana pun peminat warna pink,
warna pink memang cute sangat,bila ana pakai kale pink,
rasa diri ni confident,tak tau kenapa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NSAIProfil   Hantar PM kepada NSAI   Quote dan BalasQuote

qashief
Warga Rasmi
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18697
Posting: 7
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 17:01


tak ada lah.orang lelakipun ada yang suka warna pink.ana ada baca bermula tahun 2000 warna pink akan menjadi satu fesyen yang akan diminati ramai walaupun ada orang yang tak suka warna ni.sebab ana pun tak berapa suka.heeeee

Bookmark and Share

    


  Member Information For qashiefProfil   Hantar PM kepada qashief   Quote dan BalasQuote

puteribongsu1306
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17648
Posting: 291
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-09-05 17:14


saya pun minat jugak dengan warna pink...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteribongsu1306Profil   Hantar PM kepada puteribongsu1306   Quote dan BalasQuote

trigO
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.05.2005
Ahli No: 16362
Posting: 242
Dari: negaraku...

malaysia  


posticon Posting pada: 07-09-05 22:20


hitam lebih menawan..
kalau boleh nak pakai serba hitam semua..
tapi bukan norm masyarakat sini..
best tengok orang arab jejalan boleh saja pakai serba hitam..
how i wish :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For trigOProfil   Hantar PM kepada trigO   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 22:24


satu2nye warna yang tak akan dipakai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

khuwailid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5241
Posting: 139
Dari: marakka, mareisha

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 22:47


ana tak ada aura ngann warna niee.. it's not my favorite warna.

Bookmark and Share

    


  Member Information For khuwailidProfil   Hantar PM kepada khuwailid   Pergi ke khuwailid's Website   Quote dan BalasQuote

putrisuria
Warga Rasmi
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17488
Posting: 17
Dari: UPSI

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-09-05 18:06


emm.......warna pink pun menarik juga sebenarnyer...tapi,saya lebih gemar warna hijau...

Bookmark and Share

    


  Member Information For putrisuriaProfil   Hantar PM kepada putrisuria   Pergi ke putrisuria's Website   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 18:28


warna pink memang best...tapi bukan nya aku suka pakai...laki mana best pakai warna pink...nanti jadi lain pulak....pepaham sajalah dunia zaman sekarang....tapi Kalau tengok perempuan pakai warna pink....terpikat jugak aku...hehehehe.....pink kan menarik...lembut...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

namirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5920
Posting: 232
Dari: Ardhillah

singapore  


posticon Posting pada: 11-09-05 14:13


Pink memang cantik tapi dia feminine sangat lah sebab tu ana tak suka pink..tapi pelik juga eh, ada lelaki suka pink..kihkih...ana tak nafikan yang pink tu bukan warna untuk perempuan saja, tapi macm..tak kena lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For namirahProfil   Hantar PM kepada namirah   Quote dan BalasQuote

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 11-09-05 14:20


assalamualaikum...
bagi ana pink 2 warna yang lembut...suka sangat warna pink.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

zatie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17090
Posting: 209
Dari: sHaH aLaM

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-09-05 17:00


huuhu dituduh tak matured sebab suka warne pink.
sedih................

Bookmark and Share

    


  Member Information For zatieProfil   Hantar PM kepada zatie   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 13-09-05 18:19


pink memang sweet colour.ada orang kata kalau bilik tidur warna pink, ia sesuai untuk mood nak tidur,,,pink jugak symbol gay heheh.apa pun,,sesiapa pun boleh minat pink.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 13-09-05 19:13


saya memang tak suka pink..sakit mata saya tengok...lagipun,terlalu feminin lah...aperpun,depend on individu...saya suka ungu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

zre
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18920
Posting: 22
Dari: Gombak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-05 20:22


pink...
boleh lah...
tapi semua orang ada warna favourite dia sendrikan????

Bookmark and Share

    


  Member Information For zreProfil   Hantar PM kepada zre   Quote dan BalasQuote

puteri_islamiah04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18815
Posting: 116
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-09-05 23:07


bagi ana pink itu warna yang melambangkan kelembutan seseorang
tapi ana ini tak berapa suka sangat dengan warna itu...semacam aje rasanya.......tak tahulah Kenapa.....
saya lebih suka warna merah
ia nampak lebih kepada ketegasan walaupun orang kata warna merah ialah warna menggoda.............apa-apa pun.........putih lah warna yang paling cantik

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_islamiah04Profil   Hantar PM kepada puteri_islamiah04   Quote dan BalasQuote

al-nadiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.08.2005
Ahli No: 18346
Posting: 44
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 14-09-05 08:34


ada orang kata warna pink ni boleh menimbulkan syawat. setuju tak?????

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-nadiahProfil   Hantar PM kepada al-nadiah   Pergi ke al-nadiah's Website   Quote dan BalasQuote

sakura_shinguji
Warga Rasmi
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13569
Posting: 16
Dari: BuMi ALLAH

japan  


posticon Posting pada: 14-09-05 08:52


Pada 23-08-05 15:07 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

warna pink tak berapa suka tapi air pink (bandung) suka.. :)

berdiri bersama warna purple... purpleheart.....



:-D same with me isitisafa....saya pun suka purple juga... :-)


-----------------
Be ThE BeSt As YoU


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakura_shingujiProfil   Hantar PM kepada sakura_shinguji   Quote dan BalasQuote

astina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18487
Posting: 96
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-09-05 10:05


assalamulaikum...bagi saya pink tu memang lah warna yang cantik.tapi kalau untuk perempuan tu sesuai lah agaknya...kalau kita tengok sekarang ni ramai sangat orang suka warna pink...ini menyebabkan saya tak berapa suka dengan warna pink. tapi tak tahu lah pulak kalau ada laki suka warna pink.tu semua ats orang tu lah pulak...tapi saya memang tak suka warna pink!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For astinaProfil   Hantar PM kepada astina   Quote dan BalasQuote

puterililin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18843
Posting: 32
Dari: bumi ALLAH

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 14-09-05 12:29


putri xsuke warna pink!
macam budak2 saja..tak matured begitu..
tapi tak tau lah orang lain nak kat apa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterililinProfil   Hantar PM kepada puterililin   Quote dan BalasQuote

saidatul_aneesa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.03.2005
Ahli No: 15315
Posting: 54
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-05 13:12


betol den sokong pink tetap macam budak2
hampir remaja sekarang suka pink
betol ke??????

Bookmark and Share

    


  Member Information For saidatul_aneesaProfil   Hantar PM kepada saidatul_aneesa   Pergi ke saidatul_aneesa's Website   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 16-09-05 14:56


hmm...ana paling tak suka warne pink..ana suka warne biru dan hijau..tenang saja..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

zalika
Warga Rasmi
Menyertai: 03.10.2005
Ahli No: 19513
Posting: 17
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-10-05 01:11


pink bukan menawan tapi lambang kelembutan...
saya suka pink..cun apa warna pink...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zalikaProfil   Hantar PM kepada zalika   Quote dan BalasQuote

zalika
Warga Rasmi
Menyertai: 03.10.2005
Ahli No: 19513
Posting: 17
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-10-05 01:23


pink bukan menawan tapi lambang kelembutan...
saya suka pink..cun apa warna pink...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zalikaProfil   Hantar PM kepada zalika   Quote dan BalasQuote

zaid3246
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.01.2006
Ahli No: 21710
Posting: 45

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 10:52


pink memang menawan..
kalau budak perempuan pakai lagi menawan...
tapi warna pink memang sesuai untuk perempuan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaid3246Profil   Hantar PM kepada zaid3246   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 10:57


betull... kalau boleh hari2 nak pakai baju pink.. :-di

hari ni pun pakai baju & tudung pink

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

QistinaHumaira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18078
Posting: 156
Dari: di bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 11:29


kalau orang perempuan pakai baju warna pink, nampak lembut dan ayu...
tapi jangan warna pink yang terang sangat..
kalau lelaki yang pakai baju pink..emmmm.tak tahu nak kata apa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For QistinaHumairaProfil   Hantar PM kepada QistinaHumaira   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 14-01-06 02:28


RAsul juga suka warna pink....pink sangat padan dengan wanita...ia lihat lembut

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

suepolaris
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.01.2006
Ahli No: 21713
Posting: 46
Dari: Johor Bahru

Johor  


posticon Posting pada: 15-01-06 22:28


Pink mungkin lebih sesuai dengan jiwa wanita yang lembut... harmoni... rasa tenang bila tengok warna pink. Lagi2 kalau light pink... Sejuk saja mata memandang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For suepolarisProfil   Hantar PM kepada suepolaris   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 15-01-06 22:32


suka pink...suka sangat...kalau boleh hari2 nak kai baju pink...barang semua nak pink...tapi tak boleh....:lol:

ps: tengah tunggu panasonic vs2 pink...:di

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-01-06 14:58


Assalamualaikum...


suka pink jugak...... lembut saja warnanyer.
nampak manis saja..kalau pakai baju kurung pink

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-01-06 22:36


the answer is YES...bcos thats my favourite colour!!! :-di 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-01-06 22:39


Pada 17-01-06 22:36 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

the answer is YES...bcos thats my favourite colour!!! :-di 8-)



:-di :-di :-di
sahabatku hudahasnan ini 'fanatik pink' ke??/
saya...brown+green+blue colours...so lovely!!! :smile:


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..
[ Telah diedit oleh: anis_najihah pada 17-01-06 22:41 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-01-06 22:40


Pada 13-01-06 10:52 , zaid3246 posting:

!!! QUOTE !!!

pink memang menawan..
kalau budak perempuan pakai lagi menawan...
tapi warna pink memang sesuai untuk perempuan..



saya SETUJU!!!

ni masuk bab GENDERSTEREOTYPING dah ni...
contoh: baby boy kita blikn baju colour BLUE...
     baby girl...PINK...

dok begitu???

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-01-06 22:42


Pada 17-01-06 22:39 , anis_najihah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-01-06 22:36 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

the answer is YES...bcos thats my favourite colour!!! :-di 8-)



:-di :-di :-di
sahabatku hudahasnan ini 'fanatik pink' ke??/



macam tak tau saja... :-P
anis...buatlah posting pasal "colour HIJAU" pula...your favourite...
8-) :-P :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 18-01-06 00:23


Jawapan ana sebagai seorang lelaki la...,colour pink tu sesuai untuk perempuan...Seksi colour tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

JeSsamIn
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.04.2005
Ahli No: 15751
Posting: 56
Dari: no man's land

Perlis  


posticon Posting pada: 18-01-06 04:51


pink?

tak berapa suka pink tapi rasanya makin banyak stuff yang dibeli warna pink..minat secara unconscious agaknya..ngehngehngeh

tapi

sekadar pemerhatian

orang yang suka warna pink ni memang feminin semacam.
sensitif
penuh dengan ciri2 keperempuanan sejati


:lol:

p/s: setia pada kuning..yeallow is the colour of confidence :-)


-----------------
::::::::::'...Sufficient for me is Allah; in Him those who trust must put their trust...'::::::::::


Bookmark and Share

    


  Member Information For JeSsamInProfil   Hantar PM kepada JeSsamIn   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 09:01


Rasulullah saw sendiri suka warna pink!
erm ana pun berjinak2 dengan warna itu!
hehehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14611
Posting: 639
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 12:01


pink memang cantik, tapi warna ini jugak menarik perhatian lelaki terutamanya bila yang memakainya adalah wanita muda....
saya tak suka bila saya berjalan....ada mata yang memandang....
so, kalau boleh saya elakkan pakai baju color pink....
kalau tak percaya try buat eksperimen..
cuba pakai baju color pink and lalu kat tepi2 jalan...sure orang lelaki yang tengah bawa motor dan kereta toleh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 14:38


cuba anti pakai baju jubah pink + purdah!
sure tak ada lelaki toleh punya!
ana jamin!
mcmana triptofana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

ilma
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14511
Posting: 247
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 14:57


pink melambngkn kelembutn..
tapi saya tak suka warne pink..
pink bukan melambangkan diri saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilmaProfil   Hantar PM kepada ilma   Pergi ke ilma's Website   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 15:34


habis tu!
warna apa yang melambangkan anti, ilma?
8)

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14611
Posting: 639
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 15:51


saya tak ada jubah pink tapi my mum ada..
jubah pink lagi cantik..tak sanggup nak pakai..
my mum pakai pun semua orang puji...
kalau anak dia pakai..lagilah.. :lol: :lol: :lol:
tapi saya tak tipu...jubah sekarang kan cantik-cantik....


-----------------
Tengoklah dengan mata,
Lihatlah dengan hati,
Renunglah dengan akal,
Fikirlah dengan iman.


Bookmark and Share

    


  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 16:06


kalau anak dia pakai lagi cantik ke triptofana?
hehehe nak puji ke ni?
pakai apa-apa pun cantik, biarlah menutup aurat k!

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14611
Posting: 639
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 16:27


takdelah...qayyum
gurau saja...
kih..kih..kih..

Bookmark and Share

    


  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 16:36


pink.........entahlah....saya lebih minat warna hijau.

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 16:36


pandai triptofana bergurau ye!
erm jadi wanita solehah k!
~insyaallah~

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

anjang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3610
Posting: 342
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 17:17


MENAWAN KE?
HEHEHEH..
entah ..SUKA juga WARNA PINK..
TETAPI ya KE WARNA TU MENAWAN..?
SUKA sebab WARNA TU LEMBUT...BUKAN rasa MENAWAN..

Bookmark and Share

    


  Member Information For anjangProfil   Hantar PM kepada anjang   Quote dan BalasQuote

teru_teru_bozu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14371
Posting: 177
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 17:26


tak taula suka ke tidak...dulu menyampah tengok warna pink...uishhh..tapi sekarang lain pula...merah jambu dengan pink berbeza ke??? 'kawan karib' teru pun tak suka warna pink tapi suka warna merah jambu :LOL:

Bookmark and Share

    


  Member Information For teru_teru_bozuProfil   Hantar PM kepada teru_teru_bozu   Quote dan BalasQuote

zana
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.12.2004
Ahli No: 12740
Posting: 45
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 18-01-06 18:08


emr..
ni buat ana takut nak pakai baju color pink,
bila ada yang kata menawan,menarik...
xpatut juga bila pakai pakaian yang menarik perhatian ini...actly,xdelah suka sangat color pink tapi memang ana ada baju color ni..Betul ke color ni terlalu menarik perhatian...


:-? :-? :-?
emr..tak nak pakailah baju color pink...
takut!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For zanaProfil   Hantar PM kepada zana   Quote dan BalasQuote

emansyarha
Warga Rasmi
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20943
Posting: 4
Dari: gombak

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-01-06 18:15


saya xsuke sangat pink dari azali lagi entahlah Kenapa tapi hakikatnya its too feminin tapi selagi boleh elak im not going to choose that colour ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For emansyarhaProfil   Hantar PM kepada emansyarha   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 19:30


pada saya ye... menawan. tapi tak semestinya gunakan warna tu untuk pakaian. banyak barang yang boleh guna warna tu. cadar ke, langsir ke, terpulang pada individu. :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-01-06 21:14


tak lawa...tak lawa...


-----------------
JANGAN AMBIL HATI, AMBIL ISI...


Bookmark and Share

    


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

syahadah_muslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.04.2005
Ahli No: 16078
Posting: 106
Dari: kualakangsar

Perak  


posticon Posting pada: 19-01-06 00:20


:)


-----------------

[ Telah diedit oleh: syahadah_muslimah pada 19-01-06 00:20 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadah_muslimahProfil   Hantar PM kepada syahadah_muslimah   Pergi ke syahadah_muslimah's Website   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-06 00:45


pink panther........
pink panther yang coooomel.... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-06 09:17


Pada 18-01-06 21:14 , kuahdurian posting:

!!! QUOTE !!!

tak lawa...tak lawa...




lawa laa... :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» betulkah pink itu menawan.........

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.222362 saat. Lajunya....