Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Never explain yourself to anyone, the one who likes you don't need it, the one who hates you won't believe it
-- -- Snickers (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 24 hari yang lalu
izdham: 33 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 43 hari yang lalu


Kelakar
Topik: hantu!!!!!!!!!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» hantu!!!!!!!!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh hantu!!!!!!!!!!

imangirlz86
Warga Rasmi
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10713
Posting: 11
Dari: KuStEm

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 18:42


assalamualaikum.
sebenar nya saya tak ada cerita kelakar. tak tau forum mana sesuai saya masuk.so masuk lah kelakar ini.yang lain macam tak sesuai saja. nak minta tolong sesiapa yang ada cerita hantu atau pengalaman pernah jumpa hantu, boleh tak tolong anta cerita tu kat saya. saya memang minat dengan benda2 mistik and misteri ni. tolong ek.terima kasih.


-----------------
JaNgAn tErLaLu tAkSuB DenGaN 'No BoDy iS PeRfEcT' HiNgGa TaK CuBa UnTuK mEnSeMpUrNaKaN DiRi.


Bookmark and Share

    


  Member Information For imangirlz86Profil   Hantar PM kepada imangirlz86   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 16-08-05 19:49


salah furuim
ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 19:51


waalaikumussalam..

isk..isk.. ingatkan cerita lawak tajuk 'hantu'.. rupanya nak minta cerita hantu. ana nak pindahkan topik ni pun tak tahu kat tempat mana sepatutnya.

erm..kepada yang ada cerita hantu tu.. letak kat topik ni pun tak mengapa. boleh kongsi baca dengan kawan2 yang lain.. :-P

wassalam:idea:


-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...


Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.098572 saat. Lajunya....