Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya.
-- al-Baqarah: 286

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 24 hari yang lalu
izdham: 33 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 43 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: HANYA 1 >>SMS


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» HANYA 1 >>SMS

Please Mendaftar To Post


Oleh HANYA 1 >>SMS

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 05:11


Hanya 1 SMS …
kita boleh m’yedarkan insan yang merenung kata-kata tu..
kita boleh m’insOfkn insane yang meyelami bait-bait tu..
kita boleh m’yakitkan hatinya..
kita boleh melukakan hatinya…
kita boleh “menacKle” hatinya..
kita boleh try to sOLve the problem..
kita boleh get inspirations…moods..
kita boleh cool down the tEmPeR!!

Hanya 1 >>SMS>>
Membuatkn seseorang tu.. terSENgih..tersenyUM..terGElak..sensorang..hehehhe..……..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 05:28


ye ke??
heheheheheheh...
sms...sms...sms...
makhluk inilah yang merbahaya sekarang ni...
nak makan...sms...
nak tidur...sms...
nak mandi...sms...
nak "buang" pun...sms...
jangan jadikan sms sebagai zikir harian anda...
ingatlah Tuhan Yang Esa...
gunakan nikmat seadanya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 16-08-05 05:41


:lol: heh heh, apa boleh buat.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

Ghufranallah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.06.2005
Ahli No: 16894
Posting: 351
Dari: padang pasir

luxembourg   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 07:05


alhamdulillah...saya tak pakai pun handphone...
jadi tak ada lah nak sms orang......
hati pun senang tanpa ganggu dan bunyian...hee..hee

Bookmark and Share

    


  Member Information For GhufranallahProfil   Hantar PM kepada Ghufranallah   Quote dan BalasQuote

salimahbreepbreep
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.04.2005
Ahli No: 16212
Posting: 287
Dari: Banting

Selangor  


posticon Posting pada: 16-08-05 13:11


sms boleh 'menaCkle' orang??? bahaya ni.... hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For salimahbreepbreepProfil   Hantar PM kepada salimahbreepbreep   Pergi ke salimahbreepbreep's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 17:25


rahsia di hati..hanya tuhan yang tahu... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 18:52


hah tu, sms dah sampai dah...bukan satu tapi tak terkira

sms ni juga boleh jadi pengganti telegram.....heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 18:57


Pada 16-08-05 13:11 , salimahbreepbreep posting:

!!! QUOTE !!!

sms boleh 'menaCkle' orang??? bahaya ni.... hehe


saya rasela...tak taula betul ke tak ni...em dengan "ukhwah.com" ni pun boleh 'menaCkle' orang. Setuju tak dengan pendapat saya ni?

:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 16-08-05 20:04


ye ke??tak pernah dengar pun...ada contoh ke ridwan_daie??

Bookmark and Share

    


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

eriza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13069
Posting: 80
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 21:54


saya pun setuju dengan simple_shida

Bookmark and Share

    


  Member Information For erizaProfil   Hantar PM kepada eriza   Quote dan BalasQuote

mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4592
Posting: 119
Dari: k.lumpur

Pahang  


posticon Posting pada: 16-08-05 21:58


Pada 16-08-05 18:57 , ridwan_daie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 16-08-05 13:11 , salimahbreepbreep posting:

!!! QUOTE !!!

sms boleh 'menaCkle' orang??? bahaya ni.... hehe


saya rasela...tak taula betul ke tak ni...em dengan "ukhwah.com" ni pun boleh 'menaCkle' orang. Setuju tak dengan pendapat saya ni?

:-D

memang boleh...tapi tak payah lah...banyak lagi benda lain yang lebih bermanfaat...tapi kalau sesiapa dah bersedia untuk mencari jodoh silakanlah... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarProfil   Hantar PM kepada mawar   Quote dan BalasQuote

puteri_nailofar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.05.2005
Ahli No: 16297
Posting: 258
Dari: Kazakhstan

kazakhstan   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 23:18


Pada 16-08-05 05:11 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

Hanya 1 >>SMS>>
Membuatkn seseorang tu.. terSENgih..tersenyUM..terGElak..sensorang..hehehhe..……..

;-) :lol: :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_nailofarProfil   Hantar PM kepada puteri_nailofar   Quote dan BalasQuote

nuraqmar
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.08.2005
Ahli No: 17977
Posting: 24
Dari: uia gombak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 23:25


jangan takut andai kau beriman...yang penting,ikut syariat


-----------------
Membangun Bersama Islam
[ Telah diedit oleh: nuraqmar pada 16-08-05 23:27 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraqmarProfil   Hantar PM kepada nuraqmar   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 17-08-05 22:49


zaman sekarang ni...
macam tak boleh nak idup saja kalau tak ada HP...
kalau dah ada HP apalagi...
SMS lah....
jimat sikit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

salimahbreepbreep
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.04.2005
Ahli No: 16212
Posting: 287
Dari: Banting

Selangor  


posticon Posting pada: 18-08-05 22:35


Pada 17-08-05 22:49 , yan4485 posting:

!!! QUOTE !!!

zaman sekarang ni...
macam tak boleh nak idup saja kalau tak ada HP...
kalau dah ada HP apalagi...
SMS lah....
jimat sikit...


setuju... hehe :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For salimahbreepbreepProfil   Hantar PM kepada salimahbreepbreep   Pergi ke salimahbreepbreep's Website   Quote dan BalasQuote

shahriz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16922
Posting: 146

blank   avatar


posticon Posting pada: 18-08-05 22:58


Pada 17-08-05 22:49 , yan4485 posting:

!!! QUOTE !!!

zaman sekarang ni...
macam tak boleh nak idup saja kalau tak ada HP...
kalau dah ada HP apalagi...
SMS lah....
jimat sikit...


ye ke yan.. mungkin betul mungkin juga tidak...
gunakan alat komunikasi dengan baik.. pasti ia datang kebaikan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahrizProfil   Hantar PM kepada shahriz   Quote dan BalasQuote

shahriz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16922
Posting: 146

blank   avatar


posticon Posting pada: 18-08-05 22:58


Pada 17-08-05 22:49 , yan4485 posting:

!!! QUOTE !!!

zaman sekarang ni...
macam tak boleh nak idup saja kalau tak ada HP...
kalau dah ada HP apalagi...
SMS lah....
jimat sikit...


ye ke yan.. mungkin betul mungkin juga tidak...
gunakan alat komunikasi dengan baik.. pasti ia datang kebaikan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahrizProfil   Hantar PM kepada shahriz   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 00:38


assalamualaikum..

erm.. dah lama tak ber'sms.. telefon kena curi. Waaa... sedihnyerrr... :-(


-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...


Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 19-08-05 00:48


SMS: adakala sedih, adakala gembira, adakala ketawa.....
:pint::hammer::pint::hammer::pint::hammer::pint::hammer:


-----------------
Andai hidup punca perpisahan, biarlah mati menyambungnya semula. Namun seandainya mati punca perpisahan, biarlah hidup ini membawa erti yang nyata...


Bookmark and Share

    


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

Sweetie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14340
Posting: 121
Dari: Galaksi Bima Sakti

Perak  


posticon Posting pada: 18-08-05 23:39


Pada 16-08-05 18:57 , ridwan_daie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 16-08-05 13:11 , salimahbreepbreep posting:

!!! QUOTE !!!

sms boleh 'menaCkle' orang??? bahaya ni.... hehe


saya rasela...tak taula betul ke tak ni...em dengan "ukhwah.com" ni pun boleh 'menaCkle' orang. Setuju tak dengan pendapat saya ni?

:-D


ewah..macam ada pengalaman saja.. :-P

bagi saya,sms memudahkan..jimat pun jimat..student mana ada duit sangat.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For SweetieProfil   Hantar PM kepada Sweetie   Pergi ke Sweetie's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 14:10


hehehe.. ayat ::: menacKle::: bisa m'ura-urakan ek..
hahah.. sje saja tu..

em.. sms.. kdgkala can get new info.. urgent..dan so on..
contoh.. kuliah baTAL..hehe.. macam-macam laa....

anyway.. gunekan sms tu..ke jalan yang betull lah..
jangan laa dok uGUt pulak..or yang sewaktu dgnnye... (",)

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

shouqi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.05.2005
Ahli No: 16243
Posting: 32
Dari: bumiAllah

blank  


posticon Posting pada: 19-08-05 14:44


assalamualikum

besar kesan sms ini...betul cara guna,dapatlah baiknye..silap gaya,haru jugak

apa-apa pun,sblom ber "sms"..fikirkan dulu,apa kesan pada si penerima.baik ke buruk..jangan lah sms kita (semua lah perbuatn kita pendek kata) mendatangkan mudharat dan menyebabkan yang terima dapat dosa(tak kira lah lalai ke,dorong buat benda tak elok ke..dan apa2yg sewaktu dgnnye)..Wallahualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For shouqiProfil   Hantar PM kepada shouqi   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-09-06 20:51


:-di Yupp.....macam-macam boleh buat dengan 1 SMS.....masuk penjara pun boleh......


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 18-09-06 22:02


kurang sangat sms sebab guna postpaid...lebih suka call...
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-09-06 01:40


sms dunia baru sekarang ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-09-06 05:48


sms lebih pntas untuk smpaikn mesej..
tapi.. geramm.. bila asek pending memanjang..hehehe..
tak pun.. line tak ada caverage...huhuh..

sabar..sabar.sabar.. =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 19-09-06 10:08


heheheheheh....
no comment....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

faina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 607
Posting: 151
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-09-06 13:52


~sms juga sebagai pengganti diri buat yang jauh di mata..tetapi selalu dekat di hati...~
tuuuttt...

memang dah menjadi perkara yang bukan luar biasa...
di mana-mana saja..bila-bila masa...
sms akan jadi teman setia...

kalau malas nak taip sms...
boleh "misscalled" saja...hm tupon memadai kan..
asalkan berbunyi hp itu...

ai...
tapi sendiri mahu ingatla ek..
jangan sampai "addicted"...

hehehe....=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainaProfil   Hantar PM kepada faina   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 11-10-07 08:39


Pada 16-08-05 05:11 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

Hanya 1 SMS …
kita boleh m’yedarkan insan yang merenung kata-kata tu..
kita boleh m’insOfkn insane yang meyelami bait-bait tu..
kita boleh m’yakitkan hatinya..
kita boleh melukakan hatinya…
kita boleh “menacKle” hatinya..
kita boleh try to sOLve the problem..
kita boleh get inspirations…moods..
kita boleh cool down the tEmPeR!!

Hanya 1 >>SMS>>
Membuatkn seseorang tu.. terSENgih..tersenyUM..terGElak..sensorang..hehehhe..……..



Nak tambah sikit...
Hanya 1 SMS..
Membuatkan seseorang itu menangis.. :roll:


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-10-07 08:44


..... dan hanya 1 sms, deduct kredit 1sen (kalau active5), 5 sen kalau pelan sms, seposen kalau pelan berbual... dan itu semua untuk meksis lah ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 11-10-07 10:22


urm...sms buang duit banyak juga..huhu...tiap-tiap bulan over budget untuk topup..huhu...fening2

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-10-07 10:25


buat lah plan...
macam member dia topap 10 kan.. dia bahagikan 3 ringgit untuk sms, 4 ringgit untuk kol, baki untuk kecemasan.. hehhehe.. boleh ek dia buat begitu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 10:27


tiap-tiap cukup bulan boleh expired baru topup..
sms boleh jadi kan macam-macam..
jimat & cepat sampai..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 11-10-07 10:30


Pada 11-10-07 10:25 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

buat lah plan...
macam member dia topap 10 kan.. dia bahagikan 3 ringgit untuk sms, 4 ringgit untuk kol, baki untuk kecemasan.. hehhehe.. boleh ek dia buat begitu..


urm..memang perna buta budget...dulu memang budget kalau topup nak guna rm1 saja sehari :-D ...urm tapi lama2...rm5 sehari..huhu..pa nak jadi

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 10:32


tu lah ummu, pepandai lah nak bergayut dengan pakwe tu. jangan berlebihan. sayangkan urang, tinggal2 kan

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-10-07 10:34


hehehe.. haa kan dah kena ... ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 11-10-07 10:35


Pada 11-10-07 10:32 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

tu lah ummu, pepandai lah nak bergayut dengan pakwe tu. jangan berlebihan. sayangkan urang, tinggal2 kan


huhu..suka hati juga kol pakwe..mana ada...........slllu juga ada emergency mesej... :-D :-D ..so nak tak nak kena reply..lagi-lagi kalau kakk yang mesej..huh

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 11:39


sms...sms...kadang-kadang tanpa kita sedar banyak masa terbuang sebab layan sms....

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

kunciair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2007
Ahli No: 30929
Posting: 184
Dari: perak

malaysia  


posticon Posting pada: 11-10-07 11:42


betul 2 betul...setuju sangat...kerna satu sms semua boleh jadi.... :-)


-----------------
wanita hiasan dunia..adalah permata yang paling berharga bagi lelaki


Bookmark and Share

    


  Member Information For kunciairProfil   Hantar PM kepada kunciair   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 13:03





hehhe.. hotlink tak ada ka design gini..??
:roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

moshimoshi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.04.2007
Ahli No: 29582
Posting: 156
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 13:12


hotlink tak ada pun design begitu.... :-(


-----------------
beRkoRbAn bErjUang dEmi CiNta...CiNtA yang HakiKi....


Bookmark and Share

    


  Member Information For moshimoshiProfil   Hantar PM kepada moshimoshi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.12462 saat. Lajunya....