Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dengan siapa anda bergaul, itulah ganmbaran masa depan anda
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 2 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: apa panggilan untuk ibu dan ayah anda?


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» apa panggilan untuk ibu dan ayah anda?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh apa panggilan untuk ibu dan ayah anda?

mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4592
Posting: 119
Dari: k.lumpur

Pahang  


posticon Posting pada: 15-08-05 17:01


assalamualaikum...apa ye panggilan paling banyak untuk ayah dan ibu kita yang tersayang...saya, MA+AYAH.... :-)...sahabat2 semua apa pula?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarProfil   Hantar PM kepada mawar   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 15-08-05 17:06


mak abah

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

aprill
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17649
Posting: 91
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-08-05 17:14


mama dan ayah!!!!!
cayang...........mereka!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For aprillProfil   Hantar PM kepada aprill   Quote dan BalasQuote

farhanin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10742
Posting: 326
Dari: di BumI yang Aman PerMAi..

Johor  


posticon Posting pada: 16-08-05 17:46


umi abah rindunyerrrr

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhaninProfil   Hantar PM kepada farhanin   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-08-05 17:54


Ana pun panggil ma dan abah juga...Alhamdulillah dapat anak sedara sulong semalam, baby girl dan jadi cik ngah. :lol:


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang
[ Telah diedit oleh: Iman_Hayati pada 16-08-05 17:55 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 18:03


Pada 16-08-05 17:54 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Ana pun panggil ma dan abah juga...Alhamdulillah dapat anak sedara sulong semalam, baby girl dan jadi cik ngah. :lol:



tahniah cik ngah Iman_Hayati... :-) :-) :-)
saya bukan na bagitahu apa pngilan my peren kat umh...
tapi saya suka sangat
if one day my child can kol me and my future huby
..mama dan baba..

ps: berangan saja lebih... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

ainjoe
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14719
Posting: 43
Dari: Utm Skudai

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-08-05 18:05


ma dan abah..
rindunya kat doram!!:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainjoeProfil   Hantar PM kepada ainjoe   Quote dan BalasQuote

raudhahIzzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14516
Posting: 216
Dari: Jazirah Lukluk

PulauPinang  


posticon Posting pada: 16-08-05 18:11


salam ukhwah...

ana panggil 'parents' ana dengan panggilan IBU BAPA....
hmm ana suka panggil panggilan ibubapa ana bcoz rasa seronok dan sedap didengar...apa pun macam ana yang belajar jauh di melaka ni tentulah RINDU SANGAT pada ayah dan bonda di Penang....

panggillah apa pun gelaran pada ayahanda dan bonda...yang penting panggilan itu mestilah yang baik2 sahaja dan sedap didengar oleh mereka....
dan panggilan itu mestilah diterima bimakna mereka pun 'suka' mendengar kita memanggil gelaran itu...

dan panggilan itu sebenarnya mngeratkan silaturrahim antara parents kita...:)

wallahua'lam...
sayangilah kedua-duanya selagi mereka hidup di dunia ini dan hulurkan doa kepada mereka pabila telah tiada kelak di dunia ini... :)

wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhahIzzahProfil   Hantar PM kepada raudhahIzzah   Quote dan BalasQuote

AtikahBahtiar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.11.2004
Ahli No: 12288
Posting: 48
Dari: Bandung

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 19:03


assalamualaikum...saya panggil mak dan abah.rindunya kat mereka.tak sabar nak balik raya nanti..

Bookmark and Share

    


  Member Information For AtikahBahtiarProfil   Hantar PM kepada AtikahBahtiar   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 16-08-05 19:29


Pada 15-08-05 17:01 , mawar posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum...apa ye panggilan paling banyak untuk ayah dan ibu kita yang tersayang...saya, MA+AYAH.... :-)...sahabat2 semua apa pula?


samalah kita mawar..
ana pun panggil my parents ma and ayah juga :-D
tahniah untuk iman hayati
ana pun tak sabar rasanya nak dapat anak sedara (anak kakak ana) tapi rezeki belum ada
teringin nak dia panggil ana 'umi' :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-08-05 20:28


bagi saya 'panggilan bagi ibu dan ayah' tuu ckup penting dalam membna sebuah family yang bahagia+harmonis+mesra+...

tak kiralah apa-apa pnggilan pun..ibu ayah,papa mama,abi ummi,baba mama,walid ummi,abah mak,mummy abah etc.

...but,yang paling penting,pnggilan tu mstilah (sopan,sedap didengar,mmbawa maksud yang elok,dhormati dan lovely)
indirectly,dapat mengikat and mengeratkan lagi kasih sayang antara parents dengan anak-anak.. :-)

ermmm,saya...pnggil 'mummy and abah' :-D
nothing gonna change my love for you(mummy dan abah)...
i love you sooooooooooooooooo much.


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..
[ Telah diedit oleh: anis_najihah pada 19-08-05 01:56 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

sitishuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11861
Posting: 132
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 21:09


betul tu anis_najihaha...
panggilla apa-apa pun asalkan dgnnya mmpu menumbuhkan kecintaan dan kasih sayang kita pada ayahbonda..

sitishuhada:panggil mummy and papa kat rumah

nanti bila dapat anak nak suruh panggil umie lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishuhadaProfil   Hantar PM kepada sitishuhada   Quote dan BalasQuote

mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4592
Posting: 119
Dari: k.lumpur

Pahang  


posticon Posting pada: 16-08-05 21:10


nanti nak anak panggil umie jugak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarProfil   Hantar PM kepada mawar   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-08-05 22:11


mak, ayah...RATU hatiku dunia akhirat.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

strawberri
Warga 5 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13269
Posting: 391
Dari: Alaska Timur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 22:18


makkk...abahhhh....
nak balik kampungggggg!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For strawberriProfil   Hantar PM kepada strawberri   Pergi ke strawberri's Website   Quote dan BalasQuote

puteriayahanda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15473
Posting: 268
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 16-08-05 22:32


assalamualaikum....
sya panggil mak dan ayah...insya Allah bulan depan balik rumah...tak sabar rasanya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteriayahandaProfil   Hantar PM kepada puteriayahanda   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 22:33


Ana panggil mak dan abah


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 01:43


ana panggil ayah dan mama.

ps: abang sulung ana yang start panggil mama, sedangkan mama ana nak dipanggil ibu. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 17-08-05 02:33


saya panggil ayah dan mak..biasa saja.. :-)

[ Telah diedit oleh: FIRDAUSNUR pada 17-08-05 03:08 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

Nuratiq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17477
Posting: 121
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 06:19


ana panggil mama dengan abah.....hm....

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuratiqProfil   Hantar PM kepada Nuratiq   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 07:33


Saya panggil Ibu saya 'IBU' dan ayah pula 'AYAH'
;-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

Huwaina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1062
Posting: 138
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 17-08-05 07:33


saya panggil mak dan abah......sayang mak dan abah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For HuwainaProfil   Hantar PM kepada Huwaina   Quote dan BalasQuote

Sweetie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14340
Posting: 121
Dari: Galaksi Bima Sakti

Perak  


posticon Posting pada: 17-08-05 07:34


panggil mak dengan abah..
seronok tengok anak sedara saya panggil abang & kakak ipar saya dengan panggilan ummi & abuya..nampak comel saja..
[ Telah diedit oleh: Sweetie pada 17-08-05 07:35 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For SweetieProfil   Hantar PM kepada Sweetie   Pergi ke Sweetie's Website   Quote dan BalasQuote

fiafarha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1209
Posting: 79
Dari: t`ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-08-05 08:21


saya panggil ummi dan abah.....ingatlah segala jasa mereka yang banyak berkorban untuk kita dari kecil hingga dewasa...sentiasalah berdoa untuk ibu , ayah kita...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiafarhaProfil   Hantar PM kepada fiafarha   Quote dan BalasQuote

shouqi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.05.2005
Ahli No: 16243
Posting: 32
Dari: bumiAllah

blank  


posticon Posting pada: 17-08-05 15:40


assalamualaikum

saya panggil mak aboh =)..ish..ish..rindunye..hampir setahun tak jumpa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shouqiProfil   Hantar PM kepada shouqi   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 17:11


mak ayah..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

mslina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2005
Ahli No: 17798
Posting: 174
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 17-08-05 17:13


mak...
abah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mslinaProfil   Hantar PM kepada mslina   Quote dan BalasQuote

srikandi_jilbab
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 584
Posting: 84
Dari: bumi serambi mekah+ KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 20:03


qamariah+azahri..bulan dan bungaku...itulah penawar hatiku...
ma..ayah..adoi rindunya hati ini ...nilah nasib anak yang merantau..hisk..hisk..

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_jilbabProfil   Hantar PM kepada srikandi_jilbab   Pergi ke srikandi_jilbab's Website   Quote dan BalasQuote

ainaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1106
Posting: 152
Dari: depan pc

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-08-05 21:36


saya pula..
umi dan abah...
waaa....rindunyer...
besarnye pengorbananmu...
oh umi abah...
(nyanyi lagu oh ayah dan ibu dendangan saujana sekali!) :) :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainaaProfil   Hantar PM kepada ainaa   Pergi ke ainaa's Website   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 17-08-05 21:41


i panggil parents i mummy & daddy, panggilan macam ni dah terbiasa sebelum convert to islam lagi... so, nak buat camana eekkk dah takdirnya macam tu... so cammana nak tuko' ye dok??? :)
[ Telah diedit oleh: farhanna pada 17-08-05 21:44 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

nurulieman
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.08.2004
Ahli No: 10479
Posting: 27
Dari: uitm

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-08-05 05:11


Asaaalammualaikum...
Ana panggil mak & abah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuruliemanProfil   Hantar PM kepada nurulieman   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 18-08-05 05:18


Assalamualaikum

Ana panggil...mama and abah...:)...
Wassalam


-----------------



    


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

laila_qaisy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17496
Posting: 74
Dari: punck perdana,u10

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-08-05 19:35


mak dan abah ..........
harta dunia akhirat
sayang mak&abah

Bookmark and Share

    


  Member Information For laila_qaisyProfil   Hantar PM kepada laila_qaisy   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-08-05 21:19


Ma dan ayah...

p/s: Rumah ku syurgaku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

budakkedah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.05.2005
Ahli No: 16701
Posting: 67
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 19-08-05 10:48


mak & abah

Bookmark and Share

    


  Member Information For budakkedahProfil   Hantar PM kepada budakkedah   Pergi ke budakkedah's Website   Quote dan BalasQuote

diana_ADA
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.07.2005
Ahli No: 17121
Posting: 34

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 11:19


mak dan abah
caaayang kat depa
tak ada depa, entah apa-apa lah jlan hdup saya ni 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For diana_ADAProfil   Hantar PM kepada diana_ADA   Quote dan BalasQuote

success
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17768
Posting: 50
Dari: bumi penyu

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-08-05 13:15


mak ayah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For successProfil   Hantar PM kepada success   Quote dan BalasQuote

Nurul_Amin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.05.2005
Ahli No: 16689
Posting: 311
Dari: Terengganu

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 15:24


Ma and Abah

:-D


-----------------
Your HTML Guide


Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurul_AminProfil   Hantar PM kepada Nurul_Amin   Pergi ke Nurul_Amin's Website   Quote dan BalasQuote

RaihanBest
Warga Rasmi
Menyertai: 02.09.2005
Ahli No: 18658
Posting: 3
Dari: Penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 05-09-05 17:06


abah...dengan mak... my loveeee!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaihanBestProfil   Hantar PM kepada RaihanBest   Quote dan BalasQuote

al-nadiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.08.2005
Ahli No: 18346
Posting: 44
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-09-05 17:34


Ya, Allah peliharalah ibu dan ayah ku sepertimana Kau memelihara hambaMu yang beriman..

Ibu & Ayah booster untuk ku lebih maju dan jadi anak solehah demi menjaga maruah keduanya...cayang...sayang

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-nadiahProfil   Hantar PM kepada al-nadiah   Pergi ke al-nadiah's Website   Quote dan BalasQuote

Ramzi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17780
Posting: 26
Dari: Melaka

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 16:54


ma dan abah...
semoga kalian berdua sentiasa dalam redha-Nya dan dicucuri rahmat dan di lindungi Allah selalu.Amin.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For RamziProfil   Hantar PM kepada Ramzi   Quote dan BalasQuote

zahrahtunnur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.12.2003
Ahli No: 5786
Posting: 78
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 17:52


dulu masa kecik2 panggil mak & ayah. bila dah besor ni panggil lain pula....iaitu baba & longcan (mak....ikut bahasa kantonis punya)...sb lembut dsebut dan lebih mesra lepas itu lebih brtambah2 sayang kat mereka.....
...tanda ibu/bapa yang dberkati....makin tua, makin dsayangi dan makin dhormati oleh anak2...insayaAllah.

thank you....ALLAH 4 my mother&father.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrahtunnurProfil   Hantar PM kepada zahrahtunnur   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 18:24


> ibu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

fizamil
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13800
Posting: 126

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 18:34


ayah dan mak

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizamilProfil   Hantar PM kepada fizamil   Quote dan BalasQuote

tetikus
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18733
Posting: 45
Dari: Muar

Johor  


posticon Posting pada: 06-09-05 22:16


assalamualaikum...saya panggil mak & abah saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For tetikusProfil   Hantar PM kepada tetikus   Quote dan BalasQuote

eNira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2005
Ahli No: 17047
Posting: 102
Dari: somewhere in Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 22:26


saya panggil ibu dan ayah....waaaa....rindunyer kat my parent..ni yang tak sabar nak balik....waaa....nak balik ...huhuuhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eNiraProfil   Hantar PM kepada eNira   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 07-09-05 01:02


sakeenah panggil mama dan papa....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 08:09


old fashion panggil mak ayah saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-09-05 09:16


:-) :-) :-)

mak + ayah

:-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 07-09-05 10:33


assalamualaikum...
ana panggil mereka ibu dan abah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 22:24


assalamualaikum...
saya panggil abah dan mak...
ridunye kat mereke...cptlah cuti!nak balik kampung!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

wanina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.01.2005
Ahli No: 13762
Posting: 99
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 23:02


cik & ayah itu pangilan untuk emak dan ayah
al fatihah untuk ayah tersayang

Bookmark and Share

    


  Member Information For waninaProfil   Hantar PM kepada wanina   Quote dan BalasQuote

jash
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.12.2004
Ahli No: 13362
Posting: 83
Dari: ::JB-kat::

bosnia_herzegovina   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 23:16


jash pula panggil umi dan abah.. baru kejap tadi umi kol.. rindunya nak balik rumah... sayangi parents kalian slagi diberi kesempatan.. bersama2 lah kita jadi anak yang soleh dan solehah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jashProfil   Hantar PM kepada jash   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-09-05 11:17


ana panggil mama dan abah.

tak kiralah apa panggilan untuk parents kita , yang penting panggilan tu elok pada pendengaran dan boleh mengeratkan hubungan antara anak dan parents. biar ada rasa sayang dan ada ikatan kekeluargaan dijiwa bila sebut panggilan untuk parents. rasa yang tidak boleh dijual beli, hanya untuk yang bergelar ibu, bapa dan anak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

amyna
Warga Rasmi
Menyertai: 22.05.2005
Ahli No: 16654
Posting: 13
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 24-09-05 17:46


ana panggil mama + abah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For amynaProfil   Hantar PM kepada amyna   Quote dan BalasQuote

putrimuslimah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16138
Posting: 43

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 24-09-05 20:53


ana panggil mak dan abah....:-):D
[ Telah diedit oleh: putrimuslimah pada 24-09-05 20:56 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For putrimuslimahProfil   Hantar PM kepada putrimuslimah   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-09-05 22:53


ma and abah

Bookmark and Share

    


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

siraj82
Warga Rasmi
Menyertai: 25.09.2005
Ahli No: 19320
Posting: 8

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-09-05 23:01


MAK

AYAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For siraj82Profil   Hantar PM kepada siraj82   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-09-05 23:56


Pada 24-09-05 20:53 , putrimuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

ana panggil mak dan abah....:-):D


sama lah kita..


-----------------
"Ukhwah itu indah jika bertemu dan berpisah kerana Allah SWT"


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

red_rezuan
Warga Rasmi
Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12949
Posting: 5
Dari: dungun,trg

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-09-05 00:29


Assalamualaikum...
saya panggil We dan Mok...untuk ayah dan mak...mesti sahabat2 jarang dengar panggilan ni (We). saya dan adik-beradik semua panggil macam tu...rasanya kerana mok dan We, orang Klate agaknya....k (",)

Bookmark and Share

    


  Member Information For red_rezuanProfil   Hantar PM kepada red_rezuan   Quote dan BalasQuote

in_saff
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18774
Posting: 35
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-09-05 13:49


ummi bagi ibu dan ayoh bagi ayah...hmmm..tapi ana dah tak berpeluang panggil ayah ana dengan panggilan begitu...rindu jugak rasenya....nak buat macam mana, Allah lebih sayangkannya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For in_saffProfil   Hantar PM kepada in_saff   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 28-09-05 21:54


Samalah macam in_saff.
Dah tak berpeluang panggil ayah dah.
Baru sedar betapa indahnya menyebut dan memanggil ayah.
Kalau rindu, duduk sendirian, tak semena2 terkeluar dan tersebut saja 'ayah....ayah...ayah'.
:-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

srikandisutera
WARGA SETIA
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15726
Posting: 444
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 29-09-05 23:17


ana pun panggil mak and abah..
malam tadi ana daapat anak sedara yang ke2..
panggil ana maklang!

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisuteraProfil   Hantar PM kepada srikandisutera   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 29-09-05 23:26


MAMA DAN ABAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

bocah_anom
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.08.2003
Ahli No: 3021
Posting: 112
Dari: uniten

Johor  


posticon Posting pada: 30-09-05 07:39


ish...tak apalah, yang dah pulang kita doakan agar mereka dirahmati dah diredhai oleh Allah....Aminnn.....

panggilan ana lama punya..mak abah ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bocah_anomProfil   Hantar PM kepada bocah_anom   Quote dan BalasQuote

kerongsang_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14521
Posting: 35
Dari: Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 30-09-05 07:39


Abah....Mak... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kerongsang_biruProfil   Hantar PM kepada kerongsang_biru   Quote dan BalasQuote

af_zubaiti
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2005
Ahli No: 18828
Posting: 107
Dari: Gombak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 08:27


assalamualaikum....

Mama dan Papa.....

wasalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For af_zubaitiProfil   Hantar PM kepada af_zubaiti   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 10:31


:-) :-) ana pula panggil ma & abah.... ;-)


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 10:42


saya panggil ma... dan abah

Bookmark and Share

    


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 30-09-05 15:55


ana panggil mama and baba...ratu hati ku dunia dan akhirat..insyAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

MaBa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18763
Posting: 54
Dari: Kawasan Burung Langit..

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-10-05 12:45


mak&abah.. sayang mereka!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaBaProfil   Hantar PM kepada MaBa   Quote dan BalasQuote

tulipjingga
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.12.2004
Ahli No: 13314
Posting: 72
Dari: Jerantut

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-10-05 12:51


Saya panggil ma untuk mak....dan ku untuk ayah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tulipjinggaProfil   Hantar PM kepada tulipjingga   Pergi ke tulipjingga's Website   Quote dan BalasQuote

hasmira
Warga Rasmi
Menyertai: 08.08.2005
Ahli No: 17954
Posting: 7
Dari: PASIR MAS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-10-05 13:21


ma dan abah
sayangnyer.....:):):)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hasmiraProfil   Hantar PM kepada hasmira   Quote dan BalasQuote

samudra
WARGA SETIA
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20847
Posting: 721
Dari: Tanah Melayu

stkitts_nevis   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 08:25


umii+baba

Bookmark and Share

    


  Member Information For samudraProfil   Hantar PM kepada samudra   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 09:04


ana paggil bapak + mak sahaja! ana doakan mereka dan ana berusaha menjadi anak soleh dunia + akhirat! insyaallah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

bukhori
Warga Rasmi
Menyertai: 04.12.2005
Ahli No: 20721
Posting: 9
Dari: pekan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 09:47


saya panggil ayah dan mak saja. tapi orang cakap kalau kita panggil ibubapa kita mak dan ayah, menandakan mereka dah tua berbanding panggilan ibu dan abah, betul ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For bukhoriProfil   Hantar PM kepada bukhori   Quote dan BalasQuote

nisha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17502
Posting: 27
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-12-05 09:54


tak jugak bukhori....memang biasa la orang panggil macam tu.
saya panggil ma abah saja, dah diajar begitu.....harap2 dapat jadi anak yang solehah untuk mereka, yang selalu membahagiakan mereka.

p/s:saya suka dengan panggilan ummi + abi, islamic sikit bunyinya...


-----------------
InDaH HiDuP bErSaMa ILAHI, ReDhAMu KuHaRaPKaN


Bookmark and Share

    


  Member Information For nishaProfil   Hantar PM kepada nisha   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 09:58


Pada 29-12-05 09:54 , nisha posting:

!!! QUOTE !!!

tak jugak bukhori....memang biasa la orang panggil macam tu.
saya panggil ma abah saja, dah diajar begitu.....harap2 dapat jadi anak yang solehah untuk mereka, yang selalu membahagiakan mereka.

p/s:saya suka dengan panggilan ummi + abi, islamic sikit bunyinya...



Kenapa tak pggl ummi + abi saja kat mak dan ayah awak nisha? erm kerja elok2 ok! buat PHP tu!!! hihihi salam ukhwah dari ana buat semua pembikinan PHP's di USM!
[ Telah diedit oleh: Qayyum pada 29-12-05 09:58 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

faithfuller
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20137
Posting: 270
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 10:08


ummi dan ayah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For faithfullerProfil   Hantar PM kepada faithfuller   Pergi ke faithfuller's Website   Quote dan BalasQuote

nisha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17502
Posting: 27
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-12-05 14:59


macam pelik la pula, tiba2 panggil lain, silap2 dianggap betul ka ini anak depa.

salam ukhwah ugak dari saya, awak pun buat la kerja rerajin erk... :-)


-----------------
InDaH HiDuP bErSaMa ILAHI, ReDhAMu KuHaRaPKaN


Bookmark and Share

    


  Member Information For nishaProfil   Hantar PM kepada nisha   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 15:01


Pada 29-12-05 14:59 , nisha posting:

!!! QUOTE !!!

macam pelik la pula, tiba2 panggil lain, silap2 dianggap betul ka ini anak depa.

salam ukhwah ugak dari saya, awak pun buat la kerja rerajin erk... :-)



kerja tak ada lagi! waduh...dah sebulan agaknya ana berinternet! nasib badan!

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

idie04
WARGA SETIA
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20831
Posting: 413
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 29-12-05 15:05


panggil ummi dengan abah

Bookmark and Share

    


  Member Information For idie04Profil   Hantar PM kepada idie04   Pergi ke idie04's Website   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 29-12-05 15:26


mak dan abah............mereka adalah pereka kunci buat diri ku...........sama ada di pintu syurga atau neraka...sebelum kontraknya di beri kepad seseoang yang bergelar ' SUAMI' untuk diriku.................

Bookmark and Share

    


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

astina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18487
Posting: 96
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 17:34


mama
abah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For astinaProfil   Hantar PM kepada astina   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 18:54


abah...
mak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

dhamiraqistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13287
Posting: 271

Selangor  


posticon Posting pada: 29-12-05 19:49


ibu dan ayah....

sayang ibu...
sayang ayah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhamiraqistinaProfil   Hantar PM kepada dhamiraqistina   Quote dan BalasQuote

tengku_anis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.11.2005
Ahli No: 20231
Posting: 204
Dari: ..:Bumi BaitulMaqdis :..

india   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 20:29


umi
abah

Bookmark and Share

    


  Member Information For tengku_anisProfil   Hantar PM kepada tengku_anis   Pergi ke tengku_anis's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 21:32


mak dan ayah...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 22:53


mak dan ayah

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

khainiza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.05.2004
Ahli No: 8753
Posting: 51
Dari: Machang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 22:56


ma dengan abah

Bookmark and Share

    


  Member Information For khainizaProfil   Hantar PM kepada khainiza   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 21:38


Ana panggil cik untuk ayah dan mek untuk emak

Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 19-03-06 13:20


mak ayah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

nurirshad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23047
Posting: 214
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 13:28


ibu & abah...lembut saja...
semua kawan2 kata ana anak manja...
tak delah manja, tapi panggil begitu sopan sikit...
wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurirshadProfil   Hantar PM kepada nurirshad   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 13:39


mak dan abah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 15:24


mama and abah..eii malu lah kalau dah ada anak esok2 kita masih panggil mama!

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

zafirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.12.2003
Ahli No: 5769
Posting: 134

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-03-06 16:08


zafirah panggil ma dan abah....senyum

Bookmark and Share

    


  Member Information For zafirahProfil   Hantar PM kepada zafirah   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 16:13


abah dan mak

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

aliaahmad
Warga Rasmi
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23023
Posting: 15

germany  


posticon Posting pada: 19-03-06 16:25


cik dan ayah,

rindunya ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aliaahmadProfil   Hantar PM kepada aliaahmad   Quote dan BalasQuote

aliaahmad
Warga Rasmi
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23023
Posting: 15

germany  


posticon Posting pada: 19-03-06 16:29


Pada 01-01-06 21:38 , mihar123 posting:

!!! QUOTE !!!

Ana panggil cik untuk ayah dan mek untuk emak


eh2, mihar panggil ayah, cik pulak. terbaliklah kita ye?


-----------------
pandangan "mereka" terhadap seorang anak, berbeza dengan pandangan "mereka" terhadap seorang adik -- luahan seorang ibu


Bookmark and Share

    


  Member Information For aliaahmadProfil   Hantar PM kepada aliaahmad   Quote dan BalasQuote

PuteriEmma
Warga Rasmi
Menyertai: 15.02.2006
Ahli No: 22730
Posting: 9
Dari: uitm shah alam

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-03-06 17:46


mak dan ayah...

tapi,nanti bila emma dah ada anak sendiri, nak suruh mereka panggil emma ibu dan suami dipanggil papa... bahagianya... insyaAllah :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For PuteriEmmaProfil   Hantar PM kepada PuteriEmma   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» apa panggilan untuk ibu dan ayah anda?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.193852 saat. Lajunya....