Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika seseorang kena tipu, yang bersalah bukan yang menipu tetapi yang tertipu
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 77
Ahli: 0
Jumlah: 77




  Yang Masuk Ke Sini
aye: 18 jam, 56 minit yang lalu
tereturubuzu: 9 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 20 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: ~~KELAB KELAHIRAN 1987~~


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» ~~KELAB KELAHIRAN 1987~~

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh ~~KELAB KELAHIRAN 1987~~

solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1384
Posting: 165
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-08-05 16:42


Assalamualaikum. Ana tak tau lah topik ni dah ada ke belum. Pepun, ana nak tau ramai tak ahli ukhwah ni lahir pada tahun 1987. Maklumlah, ahli ukhwah yang lahir pada tahun ni baru saja tamat persekolahan. So, ana nak tau juga antum sambung pljran kat mana. :-? :-?

Bookmark and Share

  


  Member Information For solehahProfil   Hantar PM kepada solehah   Pergi ke solehah's Website   Quote dan BalasQuote

nuria
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18575
Posting: 40
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 04-10-05 13:10


:lol:saya lahir tahun 1987 juga .........13 hb
sekarang ni dok blajor kat kusza :roll:


-----------------
ah...senyum senyum senyum....comelnya


Bookmark and Share

  


  Member Information For nuriaProfil   Hantar PM kepada nuria   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-10-05 13:23


ana lahir 5.11.87...ana kat uitm dungun sekarang

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-10-05 14:49


assalamualaikum...
saya lahir tahun 1987 juga...7 mac 1987..
sekarang tengah belajar kat institut perguruan perempuan melayu melake..
dah 2 tahun kat sini...act saya ni pts..lompat from darjah 3 to darjah 5..
sekarang tahun akhir foundarion..insyaAllah tahun depan buat degree kat uia..for 4 years..
ermmm...nice to know all of u!!! :lol: :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-05 15:07


saya bukan lahir tahun 1987...

Bookmark and Share

  


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

aca
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15905
Posting: 24
Dari: melaka

egypt  


posticon Posting pada: 08-10-05 11:11


ana .........lahir tahun ni juga......dan sekarang study kat matric uiam

Bookmark and Share

  


  Member Information For acaProfil   Hantar PM kepada aca   Quote dan BalasQuote

aca
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15905
Posting: 24
Dari: melaka

egypt  


posticon Posting pada: 08-10-05 11:30


dan........ muslimahmuar pun lahir tahun 87

Bookmark and Share

  


  Member Information For acaProfil   Hantar PM kepada aca   Quote dan BalasQuote

al-biruni03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1583
Posting: 237
Dari: bukit kapar,klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-05 13:04


assalamualaikum.. anak2 87 berkumpul kat sini ke?? nak join boleh? hehe saya pun 87 juga..

Bookmark and Share

  


  Member Information For al-biruni03Profil   Hantar PM kepada al-biruni03   Pergi ke al-biruni03's Website   Quote dan BalasQuote

Hazwani
Warga Rasmi
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8301
Posting: 11
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 08-10-05 13:18


hai...
ana pun lahir tahun 1987 juga....23/12/1987 ini...
sekarang ana study kat Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor
(KUIS) anyway... selamat berpuasa!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For HazwaniProfil   Hantar PM kepada Hazwani   Pergi ke Hazwani's Website   Quote dan BalasQuote

faz
Warga Rasmi
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 3907
Posting: 15
Dari: spg rengam johor

Johor  


posticon Posting pada: 08-10-05 13:27


assalamualaikum w.b.t....
saya pun lahir tahun 1987.24 Julai bersamaan dengan 27 Zulkaedah..
sekarang ni sambung belajar kat Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan....

Bookmark and Share

  


  Member Information For fazProfil   Hantar PM kepada faz   Pergi ke faz's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_sofea
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.07.2005
Ahli No: 17022
Posting: 26
Dari: tanah air tercinta

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-05 13:28


28.5.87 hari lahir ana..sekarang belajar di politeknik shah alam jrsn diploma kejtrn awam..selamat berpuasa....

Bookmark and Share

  


  Member Information For puteri_sofeaProfil   Hantar PM kepada puteri_sofea   Quote dan BalasQuote

nina_asyikin
Warga Rasmi
Menyertai: 19.10.2005
Ahli No: 19959
Posting: 6
Dari: kulim,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-10-05 15:20


saya juga lahir pada tahun 1987.. 12 januari.. sekarang belajar kat KOLEJ MARA KULIM.

Bookmark and Share

  


  Member Information For nina_asyikinProfil   Hantar PM kepada nina_asyikin   Quote dan BalasQuote

hasyidah
Warga Rasmi
Menyertai: 19.10.2005
Ahli No: 19965
Posting: 1
Dari: sik,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 12:41


assalamualaikum wbt...
ana lahir pada 8 april 1987,bersamaan 8 shaaban 1407H. selepas tamat spm, ana dapat tawaran untuk program matrikulasi di kolej mara kulim...lepas sebulan kat kmk,ana dapat tawaran biasiswa jpa dan sekarang buat program australian matriculation di kolej sunway,pj...salam ukhwah untuk nina_asyikin...
sayang...walaupun pernah belajar di kolej yang sama,tapi kita tak sempat mengenali antara satu sama lain...
salam ukhwah untuk semua...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hasyidahProfil   Hantar PM kepada hasyidah   Quote dan BalasQuote

ummi_hadi
Warga Rasmi
Menyertai: 20.10.2005
Ahli No: 19984
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 13:03


assalamualaikum semua...rasanya belum terlambat lagi kan.saya pun lahir tahun 87. 13 januari 87. sekarang saya belajar di akademi pangajian um klntn.... salam ukhuwah untuk semua...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummi_hadiProfil   Hantar PM kepada ummi_hadi   Quote dan BalasQuote

chiku
Warga Rasmi
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15606
Posting: 15
Dari: UTM Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 20-10-05 15:03


assalamualaikum...
salam ukhwah ntuk semua:)..saya lahir bulan disember 87..sekarang ini tengah buat degree kat UTM skudai..

Bookmark and Share

  


  Member Information For chikuProfil   Hantar PM kepada chiku   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 20-10-05 20:58


nak join jugak..kim lahir 15 april 1987..same bulan la dengan hasyidah..hehe..kim study kat kolej matrikulasi kedah..gud luck semua budak-budak matrik 4 final exam ni..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

ibnuhajar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18777
Posting: 47
Dari: senai

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 22:52


ana lahir 23 september 1987..sekarang kat darul quran jakim,kuala kubu bharu..bulan 12 masuk mciium..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnuhajarProfil   Hantar PM kepada ibnuhajar   Quote dan BalasQuote

solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1384
Posting: 165
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-11-05 07:38


Assalamualaikum.
Ramai jugak ye yang lahir pada tahun 1987 ni. Salam ukhwah ana ucapkan. sekarang ana sdg belajar kat kmm, kolej matrikulasi melaka. Tentu anda raya sakan, maklumlah final exam baru saja habis. Okeylah, ana nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI.

Bookmark and Share

  


  Member Information For solehahProfil   Hantar PM kepada solehah   Pergi ke solehah's Website   Quote dan BalasQuote

ainalyaqin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.10.2005
Ahli No: 19871
Posting: 46
Dari: IIUM,gombak

brunei  


posticon Posting pada: 02-11-05 15:52


uuuhhhuuhuh......tak sngka ada juga thread tuk bebudk 1987...
saya pun 1987....di lahirkan pada 01081987....
tuk solehah...awak ambil sains ka akaun kat kmm? kalau akaun kenal fizah hamdan tak??kalau kenal la....huhhuu..
apa pun, SLAMAT GHAYA tuk semua orang...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainalyaqinProfil   Hantar PM kepada ainalyaqin   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 07-11-05 11:38


assalamualaikum..
SELAMAT HARI RAYA TUK kawan-kawan semua...
wah mesti ada yang raya sakan kan..apa-apa pun rye ni juga dari jangan main mercun nanti kena tangan..hehe..maaf zahir batin..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

gadislavender
Warga Rasmi
Menyertai: 29.08.2005
Ahli No: 18543
Posting: 2
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 16:00


assalamualaikum wbt..
selamat hari raya aidilfitri buat semua....
saya lahir 19 sept 1987. nak wish semua warga kuittho, good luck untuk musim exam yang sedang berlangsung ini...
all the best...=)

Bookmark and Share

  


  Member Information For gadislavenderProfil   Hantar PM kepada gadislavender   Quote dan BalasQuote

melatidesa
Warga Rasmi
Menyertai: 09.11.2005
Ahli No: 20259
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-11-05 10:38


Assalamualaikum.. saya lahir 24 jan 1987.sekarang saya belajar kat Kolej Matrikulasi Melaka.

Bookmark and Share

  


  Member Information For melatidesaProfil   Hantar PM kepada melatidesa   Quote dan BalasQuote

binafsya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.02.2005
Ahli No: 14160
Posting: 24
Dari: pasir puteh

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-11-05 08:52


assalamualaikum...
abang angkat ana pun lahir tahun ni juga...
24 okt.1987

Bookmark and Share

  


  Member Information For binafsyaProfil   Hantar PM kepada binafsya   Pergi ke binafsya's Website   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 29-11-05 21:58


baiknye binafsya..nak promote abang ke dik..hehe..gurau juga..awak lahir tahun bila pula..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

aReLaN
Warga Rasmi
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17987
Posting: 14
Dari: Shah Alam

malaysia  


posticon Posting pada: 29-11-05 22:43


Saya pun lahir pada 24 januari 1987 sama macam melatidesa.kat Melaka.sekarang belajar kat UNISEL under JAD (Ijazah Berkembar Jepun).heheh.....kepada warga JAD,gud lark 4 next week Japanese Profficiency Test kat UPM.ok...

Bookmark and Share

  


  Member Information For aReLaNProfil   Hantar PM kepada aReLaN   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 04-01-06 20:55


hurm..tak join lagi ek?
saya nadia..
lahir 87 julai 29
asal selangor, klang, batu belah (terbalik lah..)
now belajar kat univ. yarmouk jordan..
ambil syariah (fiqh wa usulihi)
[email protected] (emel, YM dan friendster)

kawan dengan kim...eh, kim lama tak dengar berita...
jangan la lupekan kawan anda yang jauh kat benua orang ini.
heheh...

salam ukhwah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

ana_sya
Warga Rasmi
Menyertai: 13.01.2006
Ahli No: 21894
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 23:56


salam ukhwah...
ana lahir tahun 1987 juga..24september
ana sekarang study kat KUSZA

Bookmark and Share

  


  Member Information For ana_syaProfil   Hantar PM kepada ana_sya   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 15-09-06 12:48


assalamualaikum.............

saya lahir pada 12/6/1987.
salam ukhwah kepada semua........
sekarang ni kat mantin,negeri sembilan.
kos elektrik dan elektronik tahun pertama.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 15-09-06 13:30


saya pun 030487...

salam ukhwah buat semua... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

prodigy
Warga Rasmi
Menyertai: 18.04.2006
Ahli No: 24261
Posting: 10
Dari: bandar baru nilai

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 15-09-06 14:18


SALAM...
nak join juga, saya lahir 300487..
ada yang sama dengan saya tak??
sekarang belajar kat KUIM...syariah dan undang2
ukhwah fillah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For prodigyProfil   Hantar PM kepada prodigy   Quote dan BalasQuote

solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1384
Posting: 165
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-09-06 16:07


Assalamualaikum....

Ni senarai ahli ukhwah yang lahir tahun 1987:

1.kirim
2.nuria
3.wardah_qlate
4.Nadiahsolehahaca
5.aca
6.al-biruni03
7.ibnuhanadia_is
8.ainalyaqin
9.gadislavender
10.melatidesa
11.aReLaN
12.ibnuhajar
13.binafsya
14.nadia_is
15.ana_sya
16.mohamad
17.zahrah_asrar
18.prodigy

sesiapa yang lahir tahun 87, jomlah join!!!
Salam Ukhwah untuk semua....


-----------------
http://mujahidah1505.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For solehahProfil   Hantar PM kepada solehah   Pergi ke solehah's Website   Quote dan BalasQuote

wardatuljannah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.03.2006
Ahli No: 23334
Posting: 55
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-09-06 18:20


salam ukhwah...
hehe..dah ad kelab ye..ana pun same 7891...terbalikkan ye.. sekarang kat upc!

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardatuljannahProfil   Hantar PM kepada wardatuljannah   Quote dan BalasQuote

rauQah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.04.2006
Ahli No: 24387
Posting: 24
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-09-06 19:06


salam'alaik!! ada juga yang nak promote tahun 1987..
ana pun 1987 juga..sekarang kat UPSI


-----------------
do trust Allah


Bookmark and Share

  


  Member Information For rauQahProfil   Hantar PM kepada rauQah   Quote dan BalasQuote

hazrul_hakimin
Warga Rasmi
Menyertai: 20.08.2006
Ahli No: 25935
Posting: 17
Dari: kuktem

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-09-06 21:55


ANA LAHIR 13 MEI 1987.WWW.KUKTEM.EDU.MY.

Bookmark and Share

  


  Member Information For hazrul_hakiminProfil   Hantar PM kepada hazrul_hakimin   Pergi ke hazrul_hakimin's Website   Quote dan BalasQuote

mia_87
Warga Rasmi
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14685
Posting: 16
Dari: ~fil ardh~

iraq   avatar


posticon Posting pada: 15-09-06 22:09


Salamun'alaik..
Wah2..da ada kelab 87 pulak sekarang.. bgus2!!
Ana pun lahir tahun 87.. 6 Januari 1987..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mia_87Profil   Hantar PM kepada mia_87   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-09-06 22:16


salam...rem,ada jugak ye yang bukak post ni...ana pun 1987... 27 April...heee...

sekarang saya kat usm..first year of course..
selamat berkenalan semua..

Bookmark and Share

  


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

ibnusina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10405
Posting: 146
Dari: bumi ciptaan-NYA

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-09-06 22:32


ramai juga ye...em ana pun 1987..bertarikh 2 april...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnusinaProfil   Hantar PM kepada ibnusina   Quote dan BalasQuote

shoutulwardah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.07.2006
Ahli No: 25412
Posting: 32

blank  


posticon Posting pada: 16-09-06 02:18


assalamu'alaikum....ramai ye budak '87... april pun ramai...
alkisah...pada tahun 1987, seorang ibu telah bergadai nyawa, demi lahirnya seorang mujahidah solehah, insya' Allah...

buat bebudak KMK,changlun.... seronok,kan dok kat kmk.. slalu2lh pergi pergi..masjidjamek kmk...

kerana ALLAH kat bertemu ...
kerana NYA kat berpisah...

salam ukhwah..
salam mahabbah..

all da xcellent ..................................

Bookmark and Share

  


  Member Information For shoutulwardahProfil   Hantar PM kepada shoutulwardah   Quote dan BalasQuote

salwa_87
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.09.2006
Ahli No: 26388
Posting: 27
Dari: south of malaysia

Johor  


posticon Posting pada: 16-09-06 15:55


saya pun lahir tahun 1987,30 september..sekarang belajar kat kuktem kuantan

Bookmark and Share

  


  Member Information For salwa_87Profil   Hantar PM kepada salwa_87   Quote dan BalasQuote

Arezielys
Warga Rasmi
Menyertai: 17.01.2006
Ahli No: 21989
Posting: 10
Dari: johor bahru

malaysia  


posticon Posting pada: 16-09-06 16:35


Wah macam best saja club ni...... saya pun lahir tahun 87, 10 november 1987.... sekarang kat UITM dungun Teregganu... mari lah masuk ramai-ramai....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ArezielysProfil   Hantar PM kepada Arezielys   Quote dan BalasQuote

shoutulwardah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.07.2006
Ahli No: 25412
Posting: 32

blank  


posticon Posting pada: 17-09-06 12:36


ramai ye... budak '87.... kuktem pun ramai... ana salah seorang nya... salwa yang mana eh??

Bookmark and Share

  


  Member Information For shoutulwardahProfil   Hantar PM kepada shoutulwardah   Quote dan BalasQuote

Qurratuaini
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.09.2004
Ahli No: 11116
Posting: 26
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 17-09-06 14:20


ada juga clun untuk tauh 87 eh
saya pun 87 juga, 8 mei 1987..
salam ukhwah fillah buat semua

Bookmark and Share

  


  Member Information For QurratuainiProfil   Hantar PM kepada Qurratuaini   Pergi ke Qurratuaini's Website   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-09-06 16:50


Salam ukhwah...

ana pun lahir 1987 jugak..
11 Januari...
Alhamdulillah...Allah masih beri ana peluang untuk bernafas...
Moga umur 19 tahun ana ni dipenuhi dengan amal ibadat..
Sesungguhnya hidup dan matiku kerana Mu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

Cda_Ibtihal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26225
Posting: 87
Dari: Sungai Besar,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-06 22:55


ana87 juga...lahir january

Bookmark and Share

  


  Member Information For Cda_IbtihalProfil   Hantar PM kepada Cda_Ibtihal   Quote dan BalasQuote

qutb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.11.2004
Ahli No: 12610
Posting: 133
Dari: kuala lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-09-06 00:34


ana pun....16.02.1987...semoga ana dapat manfaatkan umur 19 tahun ni dengan amal....amin...

Bookmark and Share

  


  Member Information For qutbProfil   Hantar PM kepada qutb   Quote dan BalasQuote

solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1384
Posting: 165
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-09-06 13:46


Assalamualaikum....
Kaifa haluka/i? Ana Alhamdulillah.. bikhair.... :-)

Alhamdulillah, kita masih diberi kesempatan hidup di bumi Allah yang barakah ini... kepada sahabat dari Kuktem (sebenarnya ana ni warga Kuktem jugak):
hazrul_hakimin,salwa_87,shoutulwardah, Salam Ukhwah... ;-) :-)

tak lupa juga kepada sahabat baikku, rauQah.... syukran jazilan kerana sudi join ahli ukhwah yang sememangnya banyak beri manfaat .... semoga ukhwah kita berpnjangan walaupun kita dah berpisah untuk meneruskan p'juangan yang masih pnjag....
:-) :-)

Ana harap kita semua berusaha untuk memperbaiki diri ke arah kebaikan. Semoga kita sentiasa berada dalam rahmah-Nya... Sentiasalah bermujahadah semoga kita tak mudah terpedaya dengan dusta dunia yang penuh kepura-puraan...

.:: iqra'>


-----------------
http://mujahidah1505.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For solehahProfil   Hantar PM kepada solehah   Pergi ke solehah's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_nisaa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2006
Ahli No: 24493
Posting: 48
Dari: penang darul mutiara

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-09-06 14:10


ana pun 1987! yeaayyy..
23.4.1987, penang bah..(hybrid sabah pula..heheh)
lepas sekolah,ana p mtrk penang. sekarang,alhamdulillah, chem engnrg(biotek) kat UTEC (ipta baru ni..baru ampat tahun lah)..
ada sp2 utec??

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahratul_nisaaProfil   Hantar PM kepada zahratul_nisaa   Quote dan BalasQuote

salwa_87
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.09.2006
Ahli No: 26388
Posting: 27
Dari: south of malaysia

Johor  


posticon Posting pada: 30-09-06 18:56


shoutuwardah..da lme study kat kuktem?saya baru saja masuk taun 2...ambik cos apa?

Bookmark and Share

  


  Member Information For salwa_87Profil   Hantar PM kepada salwa_87   Quote dan BalasQuote

shoutulwardah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.07.2006
Ahli No: 25412
Posting: 32

blank  


posticon Posting pada: 03-10-06 01:11


baru 1st year...

elect engin...

salwa cos apa?

Bookmark and Share

  


  Member Information For shoutulwardahProfil   Hantar PM kepada shoutulwardah   Quote dan BalasQuote

adibahazrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26948
Posting: 167
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 13-10-06 17:57


salam.........

saya pun lahir taun 87 jugak.. 21/12/87. ada yang same birthday? hehehe.. :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For adibahazrahProfil   Hantar PM kepada adibahazrah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 18-11-06 12:15


wah3.....ramai juga budak-budak tahun 87 ek.
tapi....masih tak cukup ni....mungkin ada yang tak tau agaknya....
hhmm....
tak apa lah.....
salam ukhwah untuk semua yang lahir tahun 1987....

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

shazleen
Warga Rasmi
Menyertai: 07.04.2005
Ahli No: 15635
Posting: 16

Perak  


posticon Posting pada: 18-11-06 12:27


ana lahir tahun 1987
1 januari 1987..
sekarang study kat uum ambil degree dalam pentadbiran perniagaan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For shazleenProfil   Hantar PM kepada shazleen   Quote dan BalasQuote

nieza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1867
Posting: 108
Dari: kota bharu bandaraya Islam

Johor  


posticon Posting pada: 18-11-06 15:17


Assalamualaikum...

     Ana lahir 13 oktober 1987...19 safar...sekarang study kat usmkk...ada kembar ana tak kat sini??

Bookmark and Share

  


  Member Information For niezaProfil   Hantar PM kepada nieza   Pergi ke nieza's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 17-12-06 00:56


salam.....
apa khabar warga 1987?...
bagaimana dengan final Exam yang baru lepas ini?...
adakah baik atau kurang baik?...
ana, alhamdulillah dapat menjawab dengan baik.
keputusannya....hanya bertawakal sahaja....

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-12-06 01:26


ana pun lahir tahun 87..15/11/1987..ana sekarang study kat uitm penang ambil diploma farmasi tahun ke 2..exam arie 2 alhamdulillah ana dapat jawab semuanya..rsltnye wallahualam..ana tawakkal atas usaha yang ana da lakukan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

pauhfc
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.12.2006
Ahli No: 27639
Posting: 34
Dari: negara Bush

usa  


posticon Posting pada: 17-12-06 07:37


ana lahir 9/11/1987 kat kaule ganu

Bookmark and Share

  


  Member Information For pauhfcProfil   Hantar PM kepada pauhfc   Pergi ke pauhfc's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 09:34


ada sesiapa warga KUITTHO?...
saja nak tahu... :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Putri_Cahaya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24825
Posting: 335

malaysia  


posticon Posting pada: 20-12-06 12:15


ana lahir mei 1987 :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putri_CahayaProfil   Hantar PM kepada Putri_Cahaya   Quote dan BalasQuote

mashitah_izzati
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.06.2006
Ahli No: 24677
Posting: 69
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 20-12-06 12:23


salam ukhwah buat sahabat yang sebaya!!!

ana lahir 21/09/1987
tak sangkakan dah nak masuk 20thn
cepat betul masa berlalu

Bookmark and Share

  


  Member Information For mashitah_izzatiProfil   Hantar PM kepada mashitah_izzati   Quote dan BalasQuote

ainur_hidayah
Warga Rasmi
Menyertai: 14.06.2006
Ahli No: 24807
Posting: 18
Dari: temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 20-12-06 12:39


ana lahir mac 1987

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainur_hidayahProfil   Hantar PM kepada ainur_hidayah   Quote dan BalasQuote

ibnujarir
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27674
Posting: 56
Dari: ardullah

Selangor  


posticon Posting pada: 20-12-06 12:55


salam ada yang lahir bulan satu? ana 28/1/87 so ana abang lah he

Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnujarirProfil   Hantar PM kepada ibnujarir   Quote dan BalasQuote

Qaisar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2006
Ahli No: 27543
Posting: 266
Dari: Darul Aman

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 14:01


ana ogos 87.. sekarang kat USM

Bookmark and Share

  


  Member Information For QaisarProfil   Hantar PM kepada Qaisar   Quote dan BalasQuote

Ashrafi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.04.2005
Ahli No: 16216
Posting: 31
Dari: Alor Star

Kedah  


posticon Posting pada: 20-12-06 14:02


Saya pun lahir 28/1/1987...kita samala ibnjarir.

Bookmark and Share

  


  Member Information For AshrafiProfil   Hantar PM kepada Ashrafi   Pergi ke Ashrafi's Website   Quote dan BalasQuote

al_labib
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.01.2007
Ahli No: 28168
Posting: 22
Dari: dari selangor ke egypt

Selangor  


posticon Posting pada: 16-01-07 06:07


salam alaik, ana lahir tinggal 87, sekarang ana belajar di Al-Azhar mesir..

Bookmark and Share

  


  Member Information For al_labibProfil   Hantar PM kepada al_labib   Quote dan BalasQuote

azs_kk
Warga Rasmi
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19758
Posting: 7
Dari: Kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 16-01-07 07:25


assalamualaikum... ana lahir pada 15 april 1987.. kat kuching sarawak.. sekarang student International Baccalaureate dekat kolej MARA Banting... under tajaan MARA untuk perubatan luar negara, insyaAllah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For azs_kkProfil   Hantar PM kepada azs_kk   Pergi ke azs_kk's Website   Quote dan BalasQuote

nur_snasf
Warga Rasmi
Menyertai: 17.01.2007
Ahli No: 28208
Posting: 10
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-01-07 10:16


salam semua...saya pun lahir tahun 1987 juga,hujung bulan disember..sekarang ni duduk belajar kat tanjung malim..selamat berkenalan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_snasfProfil   Hantar PM kepada nur_snasf   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 17-01-07 11:55


alhamdulillah....makin ramai warga ukhwah yang lahir pada tahun 1987.

salam ukhwah dari ana.....(^_^)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

pauhfc
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.12.2006
Ahli No: 27639
Posting: 34
Dari: negara Bush

usa  


posticon Posting pada: 17-01-07 12:32


ana pun lahir 1987 jugak. 9 november 1987.Saya lahir di terangganu dan memang orang Ganu.

ok lah semua.moga ukhwah kita berkekalan.

jmpt ke blog ana:

http://pauhfc.wordpress.com

yang ni ana join venture dengan bloggers lain.dalam ranking top blog ukhwah pun ada blog ni. kalau nak join sekali ok saja:

http://kakiblog.com
[ Telah diedit oleh: pauhfc pada 17-01-07 12:35 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For pauhfcProfil   Hantar PM kepada pauhfc   Pergi ke pauhfc's Website   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-01-07 13:20


Hah!! Saya..!! Saya!! Saya bukan lahir pada 1987 dah....
Huhuuuu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 17-01-07 13:24


Pada 17-01-07 13:20 , mechelmine posting:

!!! QUOTE !!!

Hah!! Saya..!! Saya!! Saya bukan lahir pada 1987 dah....
Huhuuuu..

:-?
tapi,boleh join.... meramaikan warga tahun 87.
(^_^)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

suzi198
Warga Rasmi
Menyertai: 17.01.2007
Ahli No: 28214
Posting: 5
Dari: johor

malaysia  


posticon Posting pada: 17-01-07 14:54


saya lahir tahun 1987...bulan ogos...

Bookmark and Share

  


  Member Information For suzi198Profil   Hantar PM kepada suzi198   Quote dan BalasQuote

rabiatuladawiyahabdlatif
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2006
Ahli No: 27800
Posting: 77
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-07 02:29


salam...

saya jugak sebenar nya lahir tahun yang same....

tak sangka, ramai jugak yang lahir tahun 1987...

ok, moga sama-sama berjaya dunia dan akhirat...

insyaAllah...

salam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For rabiatuladawiyahabdlatifProfil   Hantar PM kepada rabiatuladawiyahabdlatif   Quote dan BalasQuote

KYO
Warga Rasmi
Menyertai: 27.01.2007
Ahli No: 28395
Posting: 2
Dari: Terengganu

blank   avatar


posticon Posting pada: 27-01-07 15:30


assalamualaikum....
saya pun baby 1987...now belajar kat UDM...dah sem 4..tahun depan dapatlah diploma... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For KYOProfil   Hantar PM kepada KYO   Quote dan BalasQuote

irfaz_87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2006
Ahli No: 21780
Posting: 146
Dari: banting

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-01-07 15:44


assalamualaikum...ehem ehem...ana pun lahir taun 1987 juga..23 september 1987..ana sekarang belajar kat kuis..ambil diploma pengajian islam al-quran dan as-sunnah..salam perkenalan buat kawan-kawan setaun dengan ana..

Bookmark and Share

  


  Member Information For irfaz_87Profil   Hantar PM kepada irfaz_87   Quote dan BalasQuote

zahratulsyaukah
Warga Rasmi
Menyertai: 11.07.2005
Ahli No: 17189
Posting: 3
Dari: pekan

Pahang  


posticon Posting pada: 27-01-07 16:01


salam.saya pun lahir 1987...=) hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahratulsyaukahProfil   Hantar PM kepada zahratulsyaukah   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-01-07 16:02


ana lahir bukan tahun itu hehehehe....

Bookmark and Share

  


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-01-07 17:20


Assalamualaikum....ana pun lahir tahun 1987 jugak...27 April...ada yang sama dengan ana tak?...hehe...sekarang ana belajar kat USM Penang...2nd sem...

Bookmark and Share

  


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-01-07 18:47


salam ukhwah..
ana pun baby 1987..hehe..bulan Januari..dah 2dekad rupanya umur ni..
bertimbun dah dosa..huhu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-01-07 18:56


....tahun 1987....saya dah berumur 3 tahun dah waktu tu...:-P:-P:-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

iErA
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 942
Posting: 36
Dari: kulim,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-01-07 22:09


salam 'alaik.
lahir tahun 1987...
sekarang menuntut di insaniah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For iErAProfil   Hantar PM kepada iErA   Quote dan BalasQuote

Cda_Ibtihal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26225
Posting: 87
Dari: Sungai Besar,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-02-07 22:43


saya 1987 jugak..
10 jan 1987
study in UPM kampus bintulu

Bookmark and Share

  


  Member Information For Cda_IbtihalProfil   Hantar PM kepada Cda_Ibtihal   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 25-03-07 07:37


Pada 27-01-07 16:02 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

ana lahir bukan tahun itu hehehehe....

hehe...
:-) :-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 25-03-07 07:38


Pada 27-01-07 18:56 , mechelmine posting:

!!! QUOTE !!!

....tahun 1987....saya dah berumur 3 tahun dah waktu tu...:-P:-P:-P

salam...

errmmm...maknanya, sekarang ni umur 23.
betul kan??... :-) :-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Mizul
Warga Rasmi
Menyertai: 19.03.2007
Ahli No: 29241
Posting: 11
Dari: Kota Kinabalu

Sabah  


posticon Posting pada: 25-03-07 07:50


Salam


saya Lahir dalam Tahun ni..

27 November 1987

tak lama lagi Genap 2 Dekad da

'Seramnya'...!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For MizulProfil   Hantar PM kepada Mizul   Quote dan BalasQuote

aniq_1703
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.03.2007
Ahli No: 29220
Posting: 28
Dari: PULAU PINANG

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 19:09


ana belum trlmbat lagi kan???
ana pun lahir tahun 1987 juga....17.03.1987
macam best pula tengok kawan-kawan semua join begini....
ramai juga erk yang lahir tahun ni....
moga terbina ukhwah yang murni antra kita semua erk...
selamat berkenalan semua.....
kalau nak add ana dalam friendster add lah erk..
boleh kenal lebih lagi kan????
[email protected]....

Bookmark and Share

  


  Member Information For aniq_1703Profil   Hantar PM kepada aniq_1703   Quote dan BalasQuote

Azzuhra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.08.2004
Ahli No: 10575
Posting: 76

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 20:49


salam...

saya lahir pada 14nov.1987...
sekarang ini...saya menuntut di U.al-azhar....
syu'bah Bahasa Arab....
sekian...salam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For AzzuhraProfil   Hantar PM kepada Azzuhra   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 20:57


adik ana lahir 1987..

9 november 1987...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

wardah_qibtiyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26397
Posting: 45
Dari: bumi_waqafan

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 22:33


Salam 'alaik....^o^
ana lahir 25.08.87 ....salam ukhwah semua...hihi ^o^

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardah_qibtiyahProfil   Hantar PM kepada wardah_qibtiyah   Quote dan BalasQuote

nor_shida
Warga Rasmi
Menyertai: 05.03.2007
Ahli No: 29035
Posting: 20

Pahang  


posticon Posting pada: 09-04-07 19:29


salam ukhwah...
saya pun lahir tahun 87..sekarang studi kat bangi,selangor...
semoga kita semu berjaya mencapai impian serta menjadi muslimah or muslim yang sejati...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nor_shidaProfil   Hantar PM kepada nor_shida   Quote dan BalasQuote

anis87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28952
Posting: 103
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-04-07 20:01


Assalamualaikum....

saya pun lahir tahun ni iaitu bulan Mac....sekarang saya study di UMT(KUSTEM) kat Ganu..ramainya warga 1987...

salam ukhwah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For anis87Profil   Hantar PM kepada anis87   Quote dan BalasQuote

bayti_jannati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26228
Posting: 220
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 09-04-07 20:12


saya pun lahir pada tahun ni jugak...
23 April....ada tak yang sama dengan saya kat ukhwah ni...
sekarang saya study kat UPMKB

Salam ukwah warga 1987.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For bayti_jannatiProfil   Hantar PM kepada bayti_jannati   Quote dan BalasQuote

zalai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18844
Posting: 94
Dari: cairo,egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 09-04-07 21:00


ana 22 april 1987
universiti al azhar
tahun 1 usuluddin

Bookmark and Share

  


  Member Information For zalaiProfil   Hantar PM kepada zalai   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 09-04-07 23:36


salam...
saya pun lahir pada tahun 1987
dan kebetulan same tarikh dengan bulan islam
24 Mei 1987=24 Ramadhan
bulan penuh barokah...lahir pula kul630pg..waktu sbuh..
insyaAllah saya akan menjadi muslimah sejati da umur 20 ini...

Bookmark and Share

  


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

harlique
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26495
Posting: 258
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-04-07 23:46


saya bukan lahir tahun 1987.....
huhu......
tapi saya lahir same bulan dengan dueramiela........

Bookmark and Share

  


  Member Information For harliqueProfil   Hantar PM kepada harlique   Quote dan BalasQuote

Cda_Ibtihal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26225
Posting: 87
Dari: Sungai Besar,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-04-07 01:50


ana 10 jan 1987...huhuhuhu :P

Bookmark and Share

  


  Member Information For Cda_IbtihalProfil   Hantar PM kepada Cda_Ibtihal   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-04-07 02:04


Pada 01-04-07 20:57 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

adik ana lahir 1987..

9 november 1987...


haa...so comfem momfemla saudari ismi_atikah ni akak..ana mudal lae...hihihi..ye kak... ;-) ;-)

jadi..kak ni pula tahun berapa?..85 ke?


-----------------
FIDAK 2015


Bookmark and Share

  


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 10-04-07 02:07


Pada 10-04-07 01:50 , Cda_Ibtihal posting:

!!! QUOTE !!!

ana 10 jan 1987...huhuhuhu :P

sebaye lah kita...ana pun asal dr sgbsr...huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

syasya2130
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.01.2007
Ahli No: 28380
Posting: 36
Dari: sentul,kl

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 22:16


saya pun lahir tahun 1987..tapi belajar kat kolej...bayar mahal tapi selesa

Bookmark and Share

  


  Member Information For syasya2130Profil   Hantar PM kepada syasya2130   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 22:22


Pada 09-04-07 23:46 , harlique posting:

!!! QUOTE !!!

saya bukan lahir tahun 1987.....
huhu......
tapi saya lahir same bulan dengan dueramiela........

salam...

hehehe.. :-)
akhi harlique sama bulan dengan duramiela??..
tahun tak sama ke??


wah...ramai nya warga 87.
salam ukhwah dari ana. :-) :-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

icah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 215
Posting: 120
Dari: batu caves

Selangor  


posticon Posting pada: 17-04-07 14:16


assalamualaikum semua...

saya lahir nov 1987...
sekarang belajar kat um

Bookmark and Share

  


  Member Information For icahProfil   Hantar PM kepada icah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» ~~KELAB KELAHIRAN 1987~~

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.205382 saat. Lajunya....