Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 10-12-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Betapa banyak lukisan tiruan Mona Lisa, tetapi orang ramai masih lagi berusaha nak melihat lukisan Mona Lisa yang asli.
-- Louis Amstrong

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Bubnowie
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43071

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 25
Ahli: 0
Jumlah: 25




  Yang Masuk Ke Sini
Gorodkovie: 1 jam, 58 minit yang lalu
IbnuKhaldun: 4 hari yang lalu
muslimiman: 6 hari yang lalu
SaLaFiaN: 8 hari yang lalu
Bubnowie: 11 hari yang lalu
tereturubuzu: 14 hari yang lalu
khalifah: 19 hari yang lalu
RedPetunia: 19 hari yang lalu
kaze: 22 hari yang lalu
Daeng_Jati: 25 hari yang lalu
sahabat_amin: 29 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Anak ke-3 mari lah sini


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Anak ke-3 mari lah sini

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 4 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh Anak ke-3 mari lah sini

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-09-09 16:51


hmmm..saya pun anak ke-3 dari 4 org adik beradik


-----------------
"Hari ini adalah realiti impian kelmarin, impian hari ini adalah reliti besok hari..."


Bookmark and Share

  


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

taishiez
Warga Rasmi
Menyertai: 08.10.2009
Ahli No: 37630
Posting: 2
Dari: ampang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-09 17:38


saya anak ke-3 dari 9 adik beradik


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For taishiezProfil   Hantar PM kepada taishiez   Pergi ke taishiez's Website   Quote dan BalasQuote

nauz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2006
Ahli No: 27003
Posting: 61

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-10-09 08:18


salam ukhwah..ana anak ke-3 dr 6 aadik beradik
3 laki 3 perempuan ^_^

Bookmark and Share

  


  Member Information For nauzProfil   Hantar PM kepada nauz   Quote dan BalasQuote

normaziah_92
Warga Rasmi
Menyertai: 18.10.2009
Ahli No: 37693
Posting: 13
Dari: tanah merah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-10-09 21:17


saya anak ke 3 daripada 6 org adik beradik..yang istimewanya adik beradik saya ni kmi ada 3 org laki dan 3 org prempuan..anak ptama,ke 2,ke 3(saya) semua prempuan..dan adik-adik bawah kmi semua laki..payah lah nak handle adik laki ni.. :berfikir:

Bookmark and Share

  


  Member Information For normaziah_92Profil   Hantar PM kepada normaziah_92   Quote dan BalasQuote

putri_aisya86
Warga Rasmi
Menyertai: 18.09.2009
Ahli No: 37519
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 20-10-09 13:53


saya anak ke-3 daripada 8 orang adik beradik...
[addsig /]


Bookmark and Share

  


  Member Information For putri_aisya86Profil   Hantar PM kepada putri_aisya86   Quote dan BalasQuote

annamuslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1423
Posting: 149
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 04-07-12 21:07


anak ke-3 seterusnya kini datang nak menyibuk..hehe..ana anak ke-3 daripada 10 beradik..ramai kan..:-)..org kata anak ke-3 ni API..panassss...betul ke kawan-kawan????

Bookmark and Share

  


  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

alwaqiah
Warga Rasmi
Menyertai: 13.10.2012
Ahli No: 42554
Posting: 5

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-11-12 20:31


saya anak ketiga jugak.. nak join lah lah lah lah..



Bookmark and Share

  


  Member Information For alwaqiahProfil   Hantar PM kepada alwaqiah   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-11-12 23:41


saya pun sama.. cuma dah lama ak online kat sini...
dah lupa juga, tapi alhamdulillah ingit juga password. :bye: :-o :welcome: kembali ek.. harap warga ukhwah dapat terima . :-o


-----------------
perjuangan bermula dari dalam diri kita,
kita sendir yang menilainye..


Bookmark and Share

  


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

adikwa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.02.2011
Ahli No: 41016
Posting: 47

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-12 10:59


-Salam ukhwah..saya anak ketiga dari 5org adik beradik..
2perempuan dan 3 lelaki..;-)

Pujuklah hati, katakan, didikan ini demi cinta-Nya jua.

Bookmark and Share

  


  Member Information For adikwaProfil   Hantar PM kepada adikwa   Quote dan BalasQuote

kita_insan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.04.2007
Ahli No: 29595
Posting: 21
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-12 23:40


saya anak no.4, tapi kakak da meninggal ..so saya jadi anak ke 3 lah..boleh join sama..


-----------------
Salam perkenalan untuk semua. Kita insan meneruskan perjuangan, menegakkan kebenaran dibumi Allah untuk semua yang bergelar insan.


Bookmark and Share

  


  Member Information For kita_insanProfil   Hantar PM kepada kita_insan   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Admin
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Anak ke-3 mari lah sini

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 4 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.105274 saat. Lajunya....