Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Nothing Last Forever
-- Sidney Sheldon

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
budakbesar: 15 jam, 2 minit yang lalu
azemi: 4 hari yang lalu
Firdaus15: 11 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 14 hari yang lalu
secureofficemovers: 15 hari yang lalu
Naqiu: 21 hari yang lalu
nawfaa79: 22 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 24 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Anak ke-3 mari lah sini


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Anak ke-3 mari lah sini

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh Anak ke-3 mari lah sini

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 04-08-05 04:59


Assalamualaikum..............jom lah kita tubuh kan club anak ke-3 ..............ana anak ke-3 daripada 4 orang adik beradik.......antum semua macam mana? ;-)


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting


Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 04-08-05 05:29


sakeenah pula anak ke-3 daripada 6org adik beradik...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

azizah_smai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.07.2004
Ahli No: 10176
Posting: 63
Dari: Bangi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-08-05 05:31


ana pula 3 dari 5 beradik....sulong dan ke2 kakak....adik 2-2 lelaki....

Bookmark and Share

  


  Member Information For azizah_smaiProfil   Hantar PM kepada azizah_smai   Pergi ke azizah_smai's Website   Quote dan BalasQuote

nurbalqis83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.12.2004
Ahli No: 12893
Posting: 52
Dari: sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 04-08-05 05:58


ana pula anak ke 3 dari 6 orang adik beradik:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurbalqis83Profil   Hantar PM kepada nurbalqis83   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 04-08-05 06:07


anak ketiga dari ketiga

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-08-05 06:09


assalamualaikum
saya anak ke-3 daripada 7 orang adik-beradik :-D



_______________
praise to you
just for you....Allah

Bookmark and Share

  


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

GTF
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 519
Posting: 425
Dari: png

japan  


posticon Posting pada: 04-08-05 06:37


saya anak ketiga juga..nice to meet u all..........

Bookmark and Share

  


  Member Information For GTFProfil   Hantar PM kepada GTF   Pergi ke GTF's Website   Quote dan BalasQuote

laila_qaisy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17496
Posting: 74
Dari: punck perdana,u10

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-08-05 19:25


kita juga anak ke 3-dari 5 orang adikberadik...

Bookmark and Share

  


  Member Information For laila_qaisyProfil   Hantar PM kepada laila_qaisy   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-08-05 19:30


Pada 04-08-05 05:29 , sakeenah posting:

!!! QUOTE !!!

sakeenah pula anak ke-3 daripada 6org adik beradik...


sama dengan saya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 05-08-05 03:49


Ada 8 warga ukhwah.......yang lain?...........slm ukhwah boo-what u all semua

Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

amin_ict
Warga Rasmi
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5346
Posting: 19
Dari: pinrom

Pahang  


posticon Posting pada: 05-08-05 06:22


assalamualaikum..
saya pun anak ke 3 dari 5 adik beradik..
2 orang kakak.. seorang adik lelaki dan seorang adik perempuan..

salam ukhwah buat semua...

Bookmark and Share

  


  Member Information For amin_ictProfil   Hantar PM kepada amin_ict   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 05-08-05 07:37


saya pun anak ke-3 dari 4 adek bradek...:D

Bookmark and Share

  


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 05-08-05 16:42


Waaahhh.. Ramai juga anak ke-3 dari 5 adik beradik... saya pun sama juga.. 2 kakak, 2 adik laki2...


-----------------
Andai hidup punca perpisahan, biarlah mati menyambungnya semula. Namun seandainya mati punca perpisahan, biarlah hidup ini membawa erti yang nyata...


Bookmark and Share

  


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 06-08-05 03:37


Eh Farishah, kita same lah.........

Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 06-08-05 05:19


habis kalau kita bukan anak ketiga macam mana tak join ke

Bookmark and Share

  


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

sea-tea
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14701
Posting: 171
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-08-05 06:28


assalamualaikum...ana anak ke-3 dari 4 orang adik beradik..yang pertama kakak ana,dah bekerja...yang kedua pun kakak jugak...sedang belajar dan yang terakhir adik ana..perempuan jugak...baru darjah 3... :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sea-teaProfil   Hantar PM kepada sea-tea   Quote dan BalasQuote

fiafarha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1209
Posting: 79
Dari: t`ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-08-05 07:12


assalamualaikum...
saya macam shahida..anak ke3 daripada 4 brdk....abang-2....adik laki-1...
salam ukhwah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fiafarhaProfil   Hantar PM kepada fiafarha   Quote dan BalasQuote

alhafizah
Warga Rasmi
Menyertai: 31.07.2005
Ahli No: 17710
Posting: 11
Dari: bumi allah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-08-05 19:01


Asslamualaikum. :-D
     wah.wah ,saya pun anak ke tiga . Kalau nak tahu anak ketiga ni banyak kelebihannya , saya yak tahu sejauh mana kebenarannya tapi yang saya tahu anak ketiga termasuk dalam ketegori anak tengah dan anak yang tengah ni mengikut dari. fadhillah Kamsah ,anak tengah ia memahami perasaan orang dan lebih banyak mengalah dan pandai sesuaikan diri dengan persekitaran.

Bookmark and Share

  


  Member Information For alhafizahProfil   Hantar PM kepada alhafizah   Quote dan BalasQuote

jannahassyahid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.12.2004
Ahli No: 13242
Posting: 108
Dari: bumi Allah

Perak  


posticon Posting pada: 06-08-05 19:35


:roll: ...ana anak ketiga dari 4 orang...3 perempuan dan 1 hero..ana anak bongsu perempuan...salam ukhwah

Bookmark and Share

  


  Member Information For jannahassyahidProfil   Hantar PM kepada jannahassyahid   Pergi ke jannahassyahid's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-08-05 20:10


heheh...ana..ana.. smbill angkat tangan...
ana anak ke 3 juga...
ana dah tubuh tubuh kelab kak lang & abang lang..
so..just add your posting dalam kelab ni saja..
same saja.. anak ke 3.. panggil gelaran LANG .....

jom..meriahkn kelab kak lang & abang lang..
sesiapa yang pandai design logo..macam kelab bongsu..publish laa your logo dalam topik ni..huhuhu.. ana xpandai lah..nak buat banner macam tu..
hehhe..



kelab kak lang & abg lang


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

edlin
WARGA SETIA
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 10459
Posting: 411
Dari: sg

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-08-05 21:05


asalamualaikum...
kita pun anak ketiga..
dari 5 orang adik beradik...

Bookmark and Share

  


  Member Information For edlinProfil   Hantar PM kepada edlin   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 07-08-05 04:37


Ramai juga anak ke-3 daripada 4 orang adik beradik ye...............teruskan posting...................kalau ada info tentang anak ke-3 ni gitau lah ye....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

imin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.04.2005
Ahli No: 15878
Posting: 56
Dari: malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 07-08-05 05:30


assalamualaikum warahmatullah

ada juga ek kelab anak ke3 ni... :D.. btw saya anak ke 3 dari 5 orang

Bookmark and Share

  


  Member Information For iminProfil   Hantar PM kepada imin   Pergi ke imin's Website   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-08-05 23:23


assalamualaikum...
saya pun anak ke-3 juga...
anak ke-3 dari 5 orang adik beradik....... :lol: :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

yuiummi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16610
Posting: 58
Dari: Jay Bee

Johor  


posticon Posting pada: 11-08-05 23:25


assalamualaikum...huhuhuu anak pertama nak tumpang lalu ye....

Bookmark and Share

  


  Member Information For yuiummiProfil   Hantar PM kepada yuiummi   Quote dan BalasQuote

i-nun
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18063
Posting: 33
Dari: kuala.lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-08-05 08:20


:-) assalamualaikum........
saya pula anak ketige dari 6 beradek yang semuanye perempuan....
salam ukhwah buat semua....


-----------------
islam itu indah jika di amalkan dalam hidup


Bookmark and Share

  


  Member Information For i-nunProfil   Hantar PM kepada i-nun   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 12-08-05 09:51


assalamualaikum...

ana Adlan melapor diri sebagai ahli kelab..eheh.
ke-3 dari 5 orang...

Bookmark and Share

  


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

strawberri
Warga 5 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13269
Posting: 391
Dari: Alaska Timur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-08-05 18:19


saya anak keempat tapi kakak dah meninggal jadi naik takhta ke no 3...
boleh join ke..?hehehhee

Bookmark and Share

  


  Member Information For strawberriProfil   Hantar PM kepada strawberri   Pergi ke strawberri's Website   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 15-08-05 05:24


Join lah......panggil lah kawan yang lain....meriah kan kelab ni

Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

ibnuabbas
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16231
Posting: 346
Dari: Al-Azhar As Assyarif

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 04:30


nampaknya sya tak ada peluanglh nak join sama2

Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnuabbasProfil   Hantar PM kepada ibnuabbas   Pergi ke ibnuabbas's Website   Quote dan BalasQuote

annamuslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1423
Posting: 149
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 16-08-05 04:40


ehehe...ana pun anak ke-3 juga...tapi orang lain adik beradik sikit saja...ana ada 10 orang adik beradik...maknanya bawah ana ada 7 orang adik lagi....nak tanya betul ke orang cakap anak ke-3 ni panas baran sikit....siapa boleh jawab angkat tangan:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

alin1605
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10792
Posting: 281
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 18:52


assalamualaikum wbt...

alin pun anak ke3 dari 4 orang adik beradik... mama alin pun ada cakap begitu juga...p tak taula betul @ tak...

Bookmark and Share

  


  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 20:52


assalamualaikum...

ana pun anak yang ke-3.. daripada 9 orang adik-beradik.

Antara ciri2 anak no.3 --> Anak nombor tiga ni memang jenis outgoing dan 'sempoi'.Mereka mudah nak berkawan dengan sesiapa sahaja.Mungkin kerana selalu berasa terpinggir dalam keluarga.Selalu buat hal sendiri-sendiri,lebih percaya dengan keyakinan sendiri dan memang pandai berdikari.

err.. panas baran? Mungkin juga agaknya.. :-P adik2 ana selalu jadi mangsa kekejaman..heheh

Pada 06-08-05 20:10 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

anak ke 3.. panggil gelaran LANG .....

err.. iye ke? tak samalah. kalau kat Johor.. anak ke-3 dipanggil UDA..so,tak boleh nak join kelab kak lang & abang lang..

wassalam:idea:


-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...


Bookmark and Share

  


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

sitishuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11861
Posting: 132
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 21:00


Antara ciri2 anak no.3 --> Anak nombor tiga ni memang jenis outgoing dan 'sempoi'.Mereka mudah nak berkawan dengan sesiapa sahaja.Mungkin kerana selalu berasa terpinggir dalam keluarga.Selalu buat hal sendiri-sendiri,lebih percaya dengan keyakinan sendiri dan memang pandai berdikari.

ana pun anak no3 dari 7 bradik.6 prmpuan seorang lelaki..

betulla ciri2 kat atas tu..kajian siapa ek?

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishuhadaProfil   Hantar PM kepada sitishuhada   Quote dan BalasQuote

sitishuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11861
Posting: 132
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-08-05 21:02


tapi bab selalu rasa trpinggir dalam kluarga tu jarang sekali lah..selalu saja dapat prhatian...=)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishuhadaProfil   Hantar PM kepada sitishuhada   Quote dan BalasQuote

mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4592
Posting: 119
Dari: k.lumpur

Pahang  


posticon Posting pada: 16-08-05 21:09


saya nak kelima....

:-) saja nak nyibok! :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarProfil   Hantar PM kepada mawar   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 16-08-05 23:26


ana pun anak ketiga....
drpa tujuh orang adik beradik...
nak kata kuat marah tak jugak..
kekadang adala...
tapi sekali marah bergegar satu rumah.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 01:54


yahoo... ana pun yang ketiga daripada 7 orang adik beradik.

ps: yang paling ensem adalah ana. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

sitishuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11861
Posting: 132
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 18:39


ramai juga ye anak no 3 dari 7 bradik..ada orang tu main gembira lagi..kenapa ek?

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishuhadaProfil   Hantar PM kepada sitishuhada   Quote dan BalasQuote

ratusyahadah_uiam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.06.2004
Ahli No: 9636
Posting: 72

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 22:10


saya pun anak ke 3 dari 6 adik beradik
2 kakak,seorang adik perempuan, 2 adik llki
kurang "sesuatu" rasa nya...:)
.....slm ukhwah semua..:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ratusyahadah_uiamProfil   Hantar PM kepada ratusyahadah_uiam   Pergi ke ratusyahadah_uiam's Website   Quote dan BalasQuote

ratusyahadah_uiam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.06.2004
Ahli No: 9636
Posting: 72

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 22:12


Pada 16-08-05 04:40 , annamuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

ehehe...ana pun anak ke-3 juga...tapi orang lain adik beradik sikit saja...ana ada 10 orang adik beradik...maknanya bawah ana ada 7 orang adik lagi....nak tanya betul ke orang cakap anak ke-3 ni panas baran sikit....siapa boleh jawab angkat tangan:-)


erm...
rasa nya tak semua..mngkin hanya dipihak saya..:)
[ Telah diedit oleh: ratusyahadah_uiam pada 17-08-05 22:13 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For ratusyahadah_uiamProfil   Hantar PM kepada ratusyahadah_uiam   Pergi ke ratusyahadah_uiam's Website   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 17-08-05 22:34


Pada 16-08-05 21:00 , sitishuhada posting:

!!! QUOTE !!!

Antara ciri2 anak no.3 --> Anak nombor tiga ni memang jenis outgoing dan 'sempoi'.Mereka mudah nak berkawan dengan sesiapa sahaja.Mungkin kerana selalu berasa terpinggir dalam keluarga.Selalu buat hal sendiri-sendiri,lebih percaya dengan keyakinan sendiri dan memang pandai berdikari.

ana pun anak no3 dari 7 bradik.6 prmpuan seorang lelaki..

betulla ciri2 kat atas tu..kajian siapa ek?



Assalamualaikum....
betul tu...
sokong...
shah anak -3 daripada 9 orang...
6 perempuan 3 lelaki...
wassalam...


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 17-08-05 23:43


Lama tak masuk forum ni...dah ramai dah rupanya...ingatkan tak laku
Panas baran? entah lah ;-) ....Ana memang suka buat kerja sendi sendiri...

p.s. ye ke mukasyaf? :-?


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting


Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 21-08-05 22:30


tak ada dah ke anak ke-3? :-(


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting


Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 21-08-05 22:39


Pada 17-08-05 22:10 , ratusyahadah_uiam posting:

!!! QUOTE !!!

saya pun anak ke 3 dari 6 adik beradik
2 kakak,seorang adik perempuan, 2 adik llki
kurang "sesuatu" rasa nya...:)
.....slm ukhwah semua..:)


eh,samelah dengan sakeenah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 21-08-05 22:42


Pada 17-08-05 01:54 , mukasyaf posting:

!!! QUOTE !!!

yahoo... ana pun yang ketiga daripada 7 orang adik beradik.

ps: yang paling ensem adalah ana. :-)


perasan betullah mukasyaf paling handsome..silap2 adik mukasyaf yang bongsu paling handsome. :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

su_maiyyah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17420
Posting: 33

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-08-05 00:37


anak first tak boleh msuk geng ke???

Bookmark and Share

  


  Member Information For su_maiyyahProfil   Hantar PM kepada su_maiyyah   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-08-05 00:55


**************************************
nak masuk juga!!!!
sis...sis..ME..sis..bro..sis..sis..bro.....xder dah...
1     2        4    5    6     7    8

anak ke-3 mek dan ayoh..
rindunyer kat kalian kat kampung!!!

***************************************

Bookmark and Share

  


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 07:50


saya pun anak ke tiga juga...boleh lah join......

Bookmark and Share

  


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

alhafiz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.08.2003
Ahli No: 3038
Posting: 48
Dari: pondok usang

columbia  


posticon Posting pada: 22-08-05 08:09


saya pun same dah....nak join juga

Bookmark and Share

  


  Member Information For alhafizProfil   Hantar PM kepada alhafiz   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 08:27


Baru tadi register kat kelab kak lang. Skg ni nak register plk kat sini, heheh. saya anak ke-3 daripada 5 adik-bradik ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 22-08-05 15:24


Pada 21-08-05 22:39 , sakeenah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-08-05 22:10 , ratusyahadah_uiam posting:

!!! QUOTE !!!

saya pun anak ke 3 dari 6 adik beradik
2 kakak,seorang adik perempuan, 2 adik llki
kurang "sesuatu" rasa nya...:)
.....slm ukhwah semua..:)


eh,samelah dengan sakeenah..



tak pahamla... apanyer yang kurang? :-? :-?


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting


Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 21:34


orang cakap anak ketiga macam aku ni manja, sensitif, bijak, encem, pemalu, keras hati.....
betul ke?..... :-?


-----------------
tidak akan kau berasa gundah walaupun sekali, andainya kau tahu apa yang kau cari...


Bookmark and Share

  


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 24-08-05 21:49


ensem? entahlah...
Mungkin ada betulnya dengan sifat saudara
Saudara ni anak ke-3 daripada brp beradik?

Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 22:32


Pada 24-08-05 21:49 , Shahida09 posting:

!!! QUOTE !!!

ensem? entahlah...
Mungkin ada betulnya dengan sifat saudara
Saudara ni anak ke-3 daripada brp beradik?

saya anak ketiga dari 6 orang...
saudari?


-----------------
tidak akan kau berasa gundah walaupun sekali, andainya kau tahu apa yang kau cari...


Bookmark and Share

  


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 24-08-05 22:42


Ana anak ke-3 daripada 4 beradik

Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-05 22:45


jadi anak ketiga lah yang paling best....
;-)


-----------------
tidak akan kau berasa gundah walaupun sekali, andainya kau tahu apa yang kau cari...


Bookmark and Share

  


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 25-08-05 16:13


Pada 24-08-05 22:45 , cincai posting:

!!! QUOTE !!!

jadi anak ketiga lah yang paling best....
;-)




Setuju sangat! :-D


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting


Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-08-05 21:42


Pada 25-08-05 16:13 , Shahida09 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-08-05 22:45 , cincai posting:

!!! QUOTE !!!

jadi anak ketiga lah yang paling best....
;-)




Setuju sangat! :-D


anak ektiga dengan anak ketiga...
sesuai lah tu..... :lol:


-----------------
tidak akan kau berasa gundah walaupun sekali, andainya kau tahu apa yang kau cari...


Bookmark and Share

  


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

i-nun
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18063
Posting: 33
Dari: kuala.lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 22:10


:-) best ek jadik anak ketige?hehe...saya memang rasa best pun jadik anak ketige,bahgia saja hidup :-D


-----------------
islam itu indah jika di amalkan dalam hidup


Bookmark and Share

  


  Member Information For i-nunProfil   Hantar PM kepada i-nun   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 26-08-05 22:52


oppsss.. edit info kat sini... :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

Aneeqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.10.2004
Ahli No: 11976
Posting: 151
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 23:04


saya ada 3 orang adek-beradek...abang...kakak dan saya!!!!! huhu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For AneeqahProfil   Hantar PM kepada Aneeqah   Pergi ke Aneeqah's Website   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-08-05 09:22


Pada 26-08-05 23:04 , Aneeqah posting:

!!! QUOTE !!!

saya ada 3 orang adek-beradek...abang...kakak dan saya!!!!! huhu..

tu kira anak bongsu lah sayang.... ;-)


-----------------
tidak akan kau berasa gundah walaupun sekali, andainya kau tahu apa yang kau cari...


Bookmark and Share

  


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

zinnirah_balqis
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.07.2004
Ahli No: 9756
Posting: 75
Dari: kolej mara banting, selangor, malaysia

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-08-05 10:10


anak ke-3 daripada 4 adik beradik. the only one girl in family.seronok sebab boleh manja lebih dengan my mum dan dad

Bookmark and Share

  


  Member Information For zinnirah_balqisProfil   Hantar PM kepada zinnirah_balqis   Pergi ke zinnirah_balqis's Website   Quote dan BalasQuote

islam_suci
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1054
Posting: 94
Dari: Gombak

saudiarabia  


posticon Posting pada: 27-08-05 15:00


Assalamualaikum...

saya anak ke-3 daripada 4 orang adik-beradik...semuanya perempuan...hehe...salam ukhwah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For islam_suciProfil   Hantar PM kepada islam_suci   Quote dan BalasQuote

suklia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14740
Posting: 28
Dari: gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-08-05 17:13


assalamualaikum,

saya anak ke-3 dari enam orang adik beradik.saya ada dua abang dua adek lelaki dan satu adek perempuan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For sukliaProfil   Hantar PM kepada suklia   Quote dan BalasQuote

AhMaDaFiF
Warga Rasmi
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18495
Posting: 13

blank   avatar


posticon Posting pada: 27-08-05 17:55


eh eh saya pun anak ke-3 juga tau...dari 5 orang siblings...
hurm..ramai juga ye kroni and geng kiter2 ni ye??
ha,orang kata....anak ketiga ni mengada -ngada sikit..manja!!
lepas itu dia buat hal dia saja...tak boleh orang lebih dari dia sikit...!!
betul ke ha??hmm...wateverla...but i ignore it...salah saja tu...kan?kan?
hehe...anyway anak ke-3 still baik hati...huhuh..

Bookmark and Share

  


  Member Information For AhMaDaFiFProfil   Hantar PM kepada AhMaDaFiF   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 29-08-05 20:31


Ada betulnya 2 ahmaddafif...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 29-08-05 20:33


Pada 25-08-05 21:42 , cincai posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-08-05 16:13 , Shahida09 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-08-05 22:45 , cincai posting:

!!! QUOTE !!!

jadi anak ketiga lah yang paling best....
;-)




Setuju sangat! :-D


anak ektiga dengan anak ketiga...
sesuai lah tu..... :lol:



:-? :-? :-? tolong terangkan sikit...


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting


Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

cincai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14080
Posting: 135
Dari: stairway to heaven

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 22:08


Pada 29-08-05 20:33 , Shahida09 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-08-05 21:42 , cincai posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-08-05 16:13 , Shahida09 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-08-05 22:45 , cincai posting:

!!! QUOTE !!!

jadi anak ketiga lah yang paling best....
;-)




Setuju sangat! :-D


anak ektiga dengan anak ketiga...
sesuai lah tu..... :lol:



:-? :-? :-? tolong terangkan sikit...


tak mengapa lah....
kadang-kadang bukan semua benda kita boleh buat orang phm dengan kata-kata.... ;-)


-----------------
tidak akan kau berasa gundah walaupun sekali, andainya kau tahu apa yang kau cari...


Bookmark and Share

  


  Member Information For cincaiProfil   Hantar PM kepada cincai   Quote dan BalasQuote

nurul_huda3110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16604
Posting: 171
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 10:56


>ana anak ke-3 dari 10 orang adik beradik...ramai kan? tapi meriah.. ana ada 2 orang kakak,6 orang adik perempuan tapi seorang meninggal dunia maser lahir.(bekalan untuk ibu ana) dan mempunyai 1 adik lelaki.adik lelaki ana disahkan mengidap sakit syndrom tybe(bukan syndrome down)..namanyer Mohd Ikhwan.seseorang yang mengidap syndrom ni, dia lmbt berjalan,berlari ,bercakap,
merangkak dan pergerakan2 lain maser kecil dulu.

>adik bersekolah di sek khas di klang jaya.ibu ana ikut sekali pergi sekolah adik.ana pernah tolong jager adik maser di sekolah khas.budak2 ni memang aktif,cikgu2 pun tak larat nak kejar..kalau ana berpeluang jadi cikgu,ana lebih minat mengajar budak2 syndrom..

>dalam 10 orang adik beradik ana, ana lebih sayang adik ana yang     su..pernah sekali adik ana terjatuh dari tangga batu yang tinggi kat kampung ana.kaki kiri adik ana patah,adik tak menangis lagi,ana dah nangis dulu...memang sensitif kalau apa-apa yang melibatkan adik ana.ana paling rapat dengan ikhwan sebab ana yang banyak jaga ikhwan maser kecil..kakak2 duduk di hostel..ana tak boleh dengar ikhwan menangis sebab suara dia sayu boleh menangis..lastly,ana paling sayang ibu ana dan ikhwan lebih dari segala-galanya...semoga ibu dan ikhwan sentiasa dalam redha ALLAH...
[ Telah diedit oleh: nurul_huda3110 pada 30-08-05 14:46 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul_huda3110Profil   Hantar PM kepada nurul_huda3110   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 11:11


anak anak ke- 3 dari 7 beradik.... alhamdulillah

Bookmark and Share

  


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 30-08-05 11:54


Alhamdulillah dah banyak dah ahli2 yang join kat sini....
Tak pahamla cincai....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

angelcute
Warga Rasmi
Menyertai: 27.08.2005
Ahli No: 18498
Posting: 5
Dari: Kelantan Darul Naim

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 12:26


hai...semua assalamualaikum..saya ni anak ke-3 dari 5 beradik

Bookmark and Share

  


  Member Information For angelcuteProfil   Hantar PM kepada angelcute   Quote dan BalasQuote

iftihakim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.02.2005
Ahli No: 14332
Posting: 52
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 12:54


Assalamualaikum...........
ana pun anak ke-3 juga
ke-3 dari 10 beradik



>jadikanlah AL-QURAN sebagai teman sejati, ZIKRULLAH sebagai penghibur hati, SEMBAHYANG sebagai pendinding diri, TAQWA menjadi baja dalam taman hati

Bookmark and Share

  


  Member Information For iftihakimProfil   Hantar PM kepada iftihakim   Quote dan BalasQuote

daieyah_lillah
Warga Rasmi
Menyertai: 26.08.2005
Ahli No: 18478
Posting: 1
Dari: bumi Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 30-08-05 14:43


ana pun anak ke 3 dari 4 orang dan semuanya perempuan sama dengan islam_suci :-D
ana dah ada 5 orang anak saudara & Alhamdulilah semuanya lelaki pulak ;-)


-----------------
apa tujuan hidupmu,kemana akan pergi & dimana akhirnya.........


Bookmark and Share

  


  Member Information For daieyah_lillahProfil   Hantar PM kepada daieyah_lillah   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 31-08-05 11:15


Joinlah lagi...
Bagi meriah sikit topic ni.. ;-)


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting


Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

nur_srikandi
Warga Rasmi
Menyertai: 31.08.2005
Ahli No: 18585
Posting: 1
Dari: kota bharu

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-08-05 14:26


ana anak ke-3 juga dari 8 beradik..4 lelaki 4 perempuan..alhamdulillah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_srikandiProfil   Hantar PM kepada nur_srikandi   Quote dan BalasQuote

czarcam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11715
Posting: 207
Dari: padang Rengas, Kuala Kangsar.

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-08-05 15:56


/
[ Telah diedit oleh: czarcam pada 10-09-05 19:15 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For czarcamProfil   Hantar PM kepada czarcam   Quote dan BalasQuote

czarcam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11715
Posting: 207
Dari: padang Rengas, Kuala Kangsar.

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-08-05 15:59


testing²...1...2...3.....:-D
[ Telah diedit oleh: czarcam pada 31-08-05 16:00 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For czarcamProfil   Hantar PM kepada czarcam   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 01-09-05 20:51


ada apa czarcam?
ada gambar ke? Xnmpk pun..


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting
[ Telah diedit oleh: Shahida09 pada 01-09-05 20:52 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

zamis
Warga Rasmi
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18700
Posting: 1
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 04-09-05 23:36


Assalamualaikum....

Ana pun anak ke3 dari 5 beradik..
seorang kakak, seorang abang & 2orang adik perempuan...

Salam ukhwah jua buat semua sahabat yang lahir sebagai anak ke3....
Dan juga bagi sahabat yang bukan anak ke3 (terutamanya muslimahsejati)...:)

Akhirul qalam....wassalam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For zamisProfil   Hantar PM kepada zamis   Quote dan BalasQuote

ambe
Warga Rasmi
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18701
Posting: 8
Dari: Shah Alam

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-09-05 18:16


assalamualaikum....ambe pun anok ke-3 jugok dari 10 adik-beradik. 5 laki dan 5 perempuan. anok ke-3 memang best orkkk.... :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For ambeProfil   Hantar PM kepada ambe   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 19:19


aku bukan anak ke 3....tapi anak dah 3.....hehehe....boleh join juga ke....

Bookmark and Share

  


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

QistinaHumaira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18078
Posting: 156
Dari: di bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-05 13:46


assalamualaikum..saya anak ke-3 dari 7 orang adik beradik..

Bookmark and Share

  


  Member Information For QistinaHumairaProfil   Hantar PM kepada QistinaHumaira   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 15-09-05 20:16


apa salah nya pak_ali...
sila sila...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

ibnuhajar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18777
Posting: 47
Dari: senai

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-09-05 14:40


salam...ana anak ketiga dari lima orang!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnuhajarProfil   Hantar PM kepada ibnuhajar   Quote dan BalasQuote

sephia
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.07.2004
Ahli No: 9843
Posting: 70
Dari: kota bharu.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-09-05 15:45


anak ketiga juga..orang kata api..tak pun..saya cool apa...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sephiaProfil   Hantar PM kepada sephia   Quote dan BalasQuote

ummu_munirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.07.2005
Ahli No: 17716
Posting: 84
Dari: wp Kuala Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-09-05 21:08


assalamualaikum
shahida09.. ummu anak ke 3 juga.. dari 7 orang..
ummu ada 2 orang abang.. adek2 ummu semua perempuan..
ummu kurang setuju lah kata anak ke 3 ni suka buat hal sendiri2..
apa-apa pun.. slm ukhwah fillah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummu_munirahProfil   Hantar PM kepada ummu_munirah   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 21-09-05 21:56


waalaikumussalm
ummu_munirah...manusia tak sama....mungkin KEBANYAKAN anak ke-3 suka buat kerja sendiri2
anyway....slam ukhwah fillah kembali....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

jihad_sufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19359
Posting: 23
Dari: kedah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 11:33


salam ukhuwah. ana anak ketiga juga.dua ore lelaki dan dua ore perempuan. anak sulung lelaki, kakak, ana dan adik lelaki.tapi yang tak best adik ana yang lelaki lebih besar dari ana, jadi ramai ore ingat ana anak bongsu. tapi ana tetap perjuangkan ana anak ketiga....dulu,kini dan selamanya :-)


-----------------
jihad_sufi


Bookmark and Share

  


  Member Information For jihad_sufiProfil   Hantar PM kepada jihad_sufi   Quote dan BalasQuote

qashief
Warga Rasmi
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18697
Posting: 7
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 11:35


emmm saya anak ke-3 dari 7 adik-beradik.ada seorang abang, seorang kakak pas tu semua adik2 saya lelaki.penat tau kita kemas rumah.paham2 lah budak2.tapi yang syoknya kita anak bongsu prmpuan.heeeeee

Bookmark and Share

  


  Member Information For qashiefProfil   Hantar PM kepada qashief   Quote dan BalasQuote

af_zubaiti
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2005
Ahli No: 18828
Posting: 107
Dari: Gombak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 11:57


assalamualaikum....

emmm....ana pun anak ketiga dari 11 orang adik beradik...:)...
alhamdulillah..keluarga yang besar tapi bahagia dan ceria....

wasalam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For af_zubaitiProfil   Hantar PM kepada af_zubaiti   Quote dan BalasQuote

rimieilya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13145
Posting: 22
Dari: dungun

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-10-05 16:27


Assalamualaikum
saya anak ke-3 dari 6 orang adik beradik

Bookmark and Share

  


  Member Information For rimieilyaProfil   Hantar PM kepada rimieilya   Quote dan BalasQuote

buu_wa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.10.2005
Ahli No: 19603
Posting: 30
Dari: sabah

malaysia  


posticon Posting pada: 18-10-05 16:46


saya.. anak tengah... dari 5..
ada .orang kakak...
dan 2 orang adik...
somua perempuan... =p
saya paling nakal... suka sangat buat benda yang orang tak buat..
sbab itu selalu kena mara...huhuhuh... tapi...
biar apa pun syang tetap sayang dengan familY saya...
raya tahun ini tak dapat berkumpul lagi.. huhuhu sedih... :-(


-----------------
...... (n_n).......
[ Telah diedit oleh: buu_wa pada 18-10-05 16:51 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For buu_waProfil   Hantar PM kepada buu_wa   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 18-10-05 21:58


Alhamdulillah

Bookmark and Share

  


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

izzz81
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.10.2005
Ahli No: 19761
Posting: 125

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-10-05 11:24


assalamualaikum..
saya anak ke-3 juga dari .org adik-beradik tapi saya kembar..

Bookmark and Share

  


  Member Information For izzz81Profil   Hantar PM kepada izzz81   Quote dan BalasQuote

abdul
Warga Rasmi
Menyertai: 23.06.2004
Ahli No: 9627
Posting: 18
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 28-11-05 17:13


ana same macam shahida09

Bookmark and Share

  


  Member Information For abdulProfil   Hantar PM kepada abdul   Quote dan BalasQuote

nur_wahida
Warga Rasmi
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19216
Posting: 6
Dari: UiTM Shah Alam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-11-05 19:08


salam.... saya anak ke-3 dari 5. boleh dikatakan saya cukup lengkap... kenapa? sebab, saya ada kakak, abang, SAYA, adik perempuan, adik laki... Alhamdulillah.. syukur sangat dapat merasai semua kasih sayang... :) thank you 4JJI

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_wahidaProfil   Hantar PM kepada nur_wahida   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-12-05 23:39


wah..ramai nya..
jom laa meriahkn kelab kak lang..abang lang..

o.. kak [email protected] kak alin..
johor panggil ok.uda ek.
masuk saja laa...kelab kak lang..abang lang..
same saja.. janji anak ke 3..

hehhe.. :-di :-di :lol:

kelab kak lang + abang lang (",)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Anak ke-3 mari lah sini

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.229389 saat. Lajunya....