Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Wang bukan segala-galanya tetapi hampir segalanya memerlukan wang!
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 19
Ahli: 0
Jumlah: 19




  Yang Masuk Ke Sini
budakbesar: 14 jam, 57 minit yang lalu
azemi: 4 hari yang lalu
Firdaus15: 11 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 14 hari yang lalu
secureofficemovers: 15 hari yang lalu
Naqiu: 21 hari yang lalu
nawfaa79: 22 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 24 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: NAK MINTA MAAF KALAU ADA SALAH SILAP


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» NAK MINTA MAAF KALAU ADA SALAH SILAP

Please Mendaftar To Post


Oleh NAK MINTA MAAF KALAU ADA SALAH SILAP

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 00:50


Assalamualaikum


Di sini zulman nak minta maaf kalau ada salah silap dalam berukhwah di sini, kalau ada taipan atau penulisan yang menyakitkan hati.,zulamn harap kalau ada kesalahan atau yang terasa hati dengan zulman harap dapat maafkan...InsyaAllah


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 00:55


knpe ni awak....
ada prob ke...
ada yang tak kena????


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 01:40


Waalaikumsalam
Encik Zulman yang biasanya ceria dalam posting2nya tiba2 jadi sayu. Kenapa ye? Jangan risau, ukhwah di forum ni memang perlu banyak bertolak ansur. Maklum saja tanpa intonasi suara, macam2 salah faham boleh berlaku. Apapun, semoga terus ceria berposting dan moga semua warga Ukhwah pun ceria berposting. Kalau ada jarum yang patah jangan disimpan di dalam hati..

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 21-07-05 01:58


zulman tak ada salah, biasalah adat berposting kat ukhwah.com..mesti ada yang tak puas hati...

Bookmark and Share

  


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 01:59


eh...Kenapa ni???...selalu ceria saja...

Bookmark and Share

  


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

puteri_nailofar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.05.2005
Ahli No: 16297
Posting: 258
Dari: Kazakhstan

kazakhstan   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 02:01


hmm..ana pun sama macam zulman.Nak minta maaf kalau ada terkasar bahasa,bila mana kita membincangkan sesuatu isu tu,mesti ada yang bertegang lidah.maaf banyak2.

ana juga nak ucap terima kasih kepada semua sahabat di portal ukhwah yang tlh menambahkan keceriaan,keinsafan dan macam2 lagi yang ana tak dapat katakan di sini;seterusnya membuatkan ana rasa tak keseorangan walau pun sdg keseorangan dalam meniti hari ke sehari... :roll: :lol:



Bookmark and Share

  


  Member Information For puteri_nailofarProfil   Hantar PM kepada puteri_nailofar   Quote dan BalasQuote

gadishijau
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.02.2004
Ahli No: 7002
Posting: 31
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 04:42


awtlak pakcik zulman....macam ada y sabotajke,sabarjelah

Bookmark and Share

  


  Member Information For gadishijauProfil   Hantar PM kepada gadishijau   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 21-07-05 05:05


assalamualaikum..

sakeenah maafkan zulman dan semua ahli ukhwah w/pun kalian xpernah buat salah kat sakeenah..tapi Kenapa ye zulman tiba2 saja minta maaf?sakeenah pun nak minta maaf juga kepada sesiapalah yang sakit hati dengan sakeenah..dan terima kasih kepada semua ahli ukhwah kerana semenjak sakeenah jadi ahli ukhwah,banyak p'kara yang sakeenah dapat atas pendapat kalian dan sering menang dalam p'tandingan debat,syarahan dan sajak di sekolah....semoga Allah sahaja yang membalas jasa kalian..

p/s:best juga jadi ahli ukhwah..xsia2.. :-)
[ Telah diedit oleh: sakeenah pada 21-07-05 05:06 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-07-05 17:32


tentera_berkuda pun minta maaf kepada semua yang terasa...terkasar bahasa...minta maaf..

Bookmark and Share

  


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 21-07-05 17:46


assalamualaikum
napa ni zulman..lain saja bunyiknya..ada apa-apa masalah ke??oklah,zulman dan sahabat ukhwah sufti ilham semua,apa pun sufti ilham pun minta maaf jugak kalau ada bahasa sufti ilham yang kurang enak ditatap dan dibaca selama ni..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 21-07-05 18:21


Pada 21-07-05 00:50 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum


Di sini zulman nak minta maaf kalau ada salah silap dalam berukhwah di sini, kalau ada taipan atau penulisan yang menyakitkan hati.,zulamn harap kalau ada kesalahan atau yang terasa hati dengan zulman harap dapat maafkan...InsyaAllah



Zulman...Kenapa ni?? Ada prob ke?? kalau ada masalah boleh PM kat kitorang... kami sedia membantu.....


-----------------
Andai hidup punca perpisahan, biarlah mati menyambungnya semula. Namun seandainya mati punca perpisahan, biarlah hidup ini membawa erti yang nyata...


Bookmark and Share

  


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 21-07-05 22:41


sufti setuju dengan nazri
zulman,ada masalah bgtaulah,ya..
jangan pendam seorang,ok..
:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

cahaya82
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.07.2005
Ahli No: 17051
Posting: 125
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-07-05 22:59


hmm......Kenapa zulman????tak ceria saja hari ni??? :-) :-) sama2lah kita bermaafan sesama insan..... ;-)








__________________________________
INDAH HIDUP BERSAMA ILMU......
aku ADALAH aku SEKARANG......
BIAR TERBUANG TETAP BERJUANG........ ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahaya82Profil   Hantar PM kepada cahaya82   Quote dan BalasQuote

nilamsari82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11716
Posting: 224
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-07-05 20:11


:-? memang meminta maaf tu penting,untuk melegakan hati dan menjernihkan keadaan..tapi jangan sampai tak nak posting pula.. idea dan pendapat belia macam anda masih diperlukan :roll:

Bookmark and Share

  


  Member Information For nilamsari82Profil   Hantar PM kepada nilamsari82   Pergi ke nilamsari82's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-07-05 02:40


Assalamualaikum

Alhamdulillah ....masih di beri keupayaan ..
tak ada masalah besar...
cuma untuk membersihkan dosa zulman pada sahabat dan mendapat doa dari sahabat sekalian ....InsyaAllah

Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 26-07-05 05:45


minta maaf adalah satu perkara baik... :-)



Bookmark and Share

  


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.129572 saat. Lajunya....