Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika perjuangan itu adalah kerana perut, nilai perjuangan itu sama dengan apa yang keluar dari perut.
-- Imam Syafie

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 66
Ahli: 0
Jumlah: 66




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 29 hari yang lalu
ronniefinancehome: 41 hari yang lalu
MTMKi: 51 hari yang lalu
usop79: 52 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: kepada Muslimah semua!


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» kepada Muslimah semua!

Please Mendaftar To Post


Oleh kepada Muslimah semua!

alKhattab
Warga 5 Bintang
Menyertai: 02.01.2005
Ahli No: 13471
Posting: 374

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-05 13:50


KECANTIKAN WANITA
                            
Untuk membentuk bibir yang menawan, ucapkanlah kata-kata kebaikan. Untuk mendapatkan mata yang indah, carilah kebaikan pada setiap orang yang anda jumpai. untuk mendapatkan bentuk badan yang langsing, bagikanlah makanan dengan mereka yang kelaparan. Untuk mendapatkan rambut yang indah, mintalah seorang anak kecil untuk menyisirnya dengan jemarinya setiap hari. Untuk mendapatkan sikap tubuh yang indah, berjalanlah dengan segala ilmu pengetahuan, dan anda tidak akan pernah berjalan sendirian.

Manusia, jauh melebihi segala ciptaan lain. Perlu senantiasa berubah, diperbaharui, dibentuk kembali, dan diampuni. Jadi, jangan pernah kecilkan seseorang dari hati anda. Apabila anda sudah melakukan semuanya itu, ingatlah senantiasa. Jika suatu ketika anda memerlukan pertolongan, akan senantiasa ada tangan terulur. Dan dengan bertambahnya usia anda, anda akan semakin mensyukuri telah diberi dua tangan, satu untuk menolong diri anda sendiri dan satu lagi untuk menolong orang lain.

Kecantikan wanita bukan terletak pada pakaian yang dikenakan, bukan pada bentuk tubuh, atau cara dia menyisir rambutnya. Kecantikan wanita terdapat pada mata, cara dia memandang dunia. Karena di matanya terletak gerbang menuju ke setiap hati manusia, di mana cinta dapat berkembang.

Kecantikan wanita bukan pada kehalusan wajah. Tetapi pada kecantikan yang murni, terpancar pada jiwanya, yang dengan penuh kasih memberikan perhatian dan cinta dia berikan. Dan kecantikan itu akan tumbuh sepanjang waktu.

semoga apa yang dipaparkan memberi manfaat kepada semua Ins'Allah!

Bookmark and Share

    


  Member Information For alKhattabProfil   Hantar PM kepada alKhattab   Quote dan BalasQuote

eiyahhh
Warga Rasmi
Menyertai: 25.04.2005
Ahli No: 16053
Posting: 9
Dari: bumi allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-06-05 14:02


alhamdulilah.....mesej ini cukup bermakna.....harap semua insan bernama wanita, baca dan hayatinya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eiyahhhProfil   Hantar PM kepada eiyahhh   Quote dan BalasQuote

viviana
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.03.2005
Ahli No: 14851
Posting: 36
Dari: Kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-06-05 14:07


"Cantik wanita kerana kejernihan wajah,
Manis wanita kerana senyuman indah,
Ayu wanita kerana kesederhanaan lahiriah,
Hebat wanita kerana kesabaran,...dan...
mulia wanita kerana keimanan yang teguh...."

Sebatikan jiwamu dengan kemanisan IMAN.....
ALLAHUAKBAR!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For vivianaProfil   Hantar PM kepada viviana   Quote dan BalasQuote

puteriayahanda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15473
Posting: 268
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 30-06-05 14:17


posting yang amat menarik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteriayahandaProfil   Hantar PM kepada puteriayahanda   Quote dan BalasQuote

jAiLuL_mAnsHuDaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 170
Posting: 310
Dari: Di sana sini...

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-06-05 15:02


kecantikan pada indahnya budi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jAiLuL_mAnsHuDaHProfil   Hantar PM kepada jAiLuL_mAnsHuDaH   Pergi ke jAiLuL_mAnsHuDaH's Website   Quote dan BalasQuote

MaWaR84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.04.2005
Ahli No: 15963
Posting: 321
Dari: ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-07-05 18:36


Kecantikan wanita bukan terletak pada pakaian yang dikenakan, bukan pada bentuk tubuh, atau cara dia menyisir rambutnya. Kecantikan wanita terdapat pada mata, cara dia memandang dunia. Karena di matanya terletak gerbang menuju ke setiap hati manusia, di mana cinta dapat berkembang.

p/s: betul tu....semoga tergolong dalam golongan itu....amin..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaWaR84Profil   Hantar PM kepada MaWaR84   Quote dan BalasQuote

puteri_nailofar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.05.2005
Ahli No: 16297
Posting: 258
Dari: Kazakhstan

kazakhstan   avatar


posticon Posting pada: 02-07-05 19:19


Andai kecantikan itulahyg dipandang oleh lelaki sekaliannya... Alhamdulillah.

Terima kasih alKhattab atas posting yang amat bermakna ni.. ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_nailofarProfil   Hantar PM kepada puteri_nailofar   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 02-07-05 21:57


:) ;).....alhamdulillah info yang bermanfaat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

alKhattab
Warga 5 Bintang
Menyertai: 02.01.2005
Ahli No: 13471
Posting: 374

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-07-05 15:16


harap begitu juga!

Bookmark and Share

    


  Member Information For alKhattabProfil   Hantar PM kepada alKhattab   Quote dan BalasQuote

yatie86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.10.2004
Ahli No: 11989
Posting: 116
Dari: p.di negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 14-07-05 16:09


indah bukan pada zahir,terletak pada santun,terselah pada budi, tersentuh pada hati,yang indah itu sukar di cari,tanpa menilai dengan mata hati....

Bookmark and Share

    


  Member Information For yatie86Profil   Hantar PM kepada yatie86   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 17-07-05 07:17


assalamualaikum...

posting yang agak menarik..syukran alKhattab..sakeenah cuma nak tambah..
nafsu mengatakan wanita cantik pada paras rupanya..
akal mengatakan wanita cantik pada kepandaiannya..
dan hati mengatakan wanita cantik pada akhlak dan budi pekertinya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

norhikmah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.04.2005
Ahli No: 15562
Posting: 22
Dari: Parit Buntar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-08-05 09:46


" Wanita hiasan dunia...seindah hiasan adalah wanita solehah..
yang akan membahagiakan syurga didalam rumahtangga..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For norhikmahProfil   Hantar PM kepada norhikmah   Quote dan BalasQuote

ayuAnnisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10900
Posting: 148
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 11-08-05 17:35


syukran alkhattab..info yang bermanfaat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayuAnnisaProfil   Hantar PM kepada ayuAnnisa   Pergi ke ayuAnnisa's Website   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-08-05 19:07


makna kecantikan itu akan lebih tepat dan jelas jika dilihat dan dinilai dengan mata hati.
kerana pandangan hati adalah yang lebih hakiki jika nak dibandingkan dengan pandangan mata yang seringkali menipu.

syukran untuk info ni. moga kita semua (muslimat) menjadi permata idaman Syurga. amin.

Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

cahaya82
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.07.2005
Ahli No: 17051
Posting: 125
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-08-05 19:20


assalamualaikum..........

nafsu mengatakan wanita cantik apabila mempunyai wajah yang cantik....
akal mengatakan wanita cantik pada akhlaknya yang dipenuhi dengan adab dan sopan santunnya...
:-D :-) :-D
marilah kepada semua wanita kita sama2 berebut untuk menjadi wanita solehah.....yang mampu menghidupkan kehidupan mengikut syariat islamiah yang hakiki.....dan akhir kalam....sebaik-baik perhiasan di dunia adalah wanita solehah.......



_____________________________
Indah hidup bersama ilmu....
aku adalah aku sekarang.....
biar terbuang tetap berjuang........
[ Telah diedit oleh: cahaya82 pada 11-08-05 19:22 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya82Profil   Hantar PM kepada cahaya82   Quote dan BalasQuote

sesejuksalju
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2178
Posting: 791
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-08-05 19:23


info yang menarik..syukran jaziilan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sesejuksaljuProfil   Hantar PM kepada sesejuksalju   Quote dan BalasQuote

love_fillah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.03.2005
Ahli No: 15161
Posting: 88
Dari: bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-08-05 19:36


BISMILLAH WALHAMDULILLAH...

syukran Alkhattab atas peringatan itu...

Muslimah yang cantik tidak memerlukan pakaian yang indah...
yang cantik itu belum pasti indah...
tetapi yang indah itu sudah pasti cantik...
namun...muslimah beradab dan berakhlak (beragama)pasti sentiasa kelihatan indah dan cantik...:)

kecantikan muslimin pula terletak pada ketakwaannya... :)

STRIVE 4 MARHDATILLAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For love_fillahProfil   Hantar PM kepada love_fillah   Pergi ke love_fillah's Website   Quote dan BalasQuote

edlin
WARGA SETIA
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 10459
Posting: 411
Dari: sg

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-08-05 20:08


maratussolihah...
payah dicapai..
tak semestinya mustahil..

caiyo!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For edlinProfil   Hantar PM kepada edlin   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 21:41


nilai seorang wanita terletak pada sifat dan peribadi...nilai seorang lelaki terletak sifat dan kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 22:13


kecantikan luaran sementara...
kecantikan didalam hati...abadi dan disanjungi...


-----------------
Hakikat Kejayaan Adalah Kebahagiaan Dalam Hidup....


Bookmark and Share

    


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

Qalam_Akhdar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17109
Posting: 159
Dari: Petaling Jaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-05 11:13


"Sesungguhnya Allah tidak melihat kepada rupa dan bentuk tubuh kamu, tetapi ALlah melihat kepada hati kamu dan amalan2 kamu.." ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Qalam_AkhdarProfil   Hantar PM kepada Qalam_Akhdar   Quote dan BalasQuote

afiqah_afaf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2004
Ahli No: 11586
Posting: 238
Dari: mansoura

egypt  


posticon Posting pada: 01-10-05 14:34


jazakillah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For afiqah_afafProfil   Hantar PM kepada afiqah_afaf   Quote dan BalasQuote

ibnu-albaytar
Warga Rasmi
Menyertai: 16.09.2005
Ahli No: 19039
Posting: 16
Dari: Bumi ALLAH

Kedah  


posticon Posting pada: 06-10-05 18:41


asssalamualaikum..terima kasih atas nasihat yang amat berguna itu..seindah wanita adalah wanita yang solehah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu-albaytarProfil   Hantar PM kepada ibnu-albaytar   Pergi ke ibnu-albaytar's Website   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 06-10-05 20:45


amin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

sea-tea
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14701
Posting: 171
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-10-05 22:50


Pada 30-06-05 13:50 , alKhattab posting:

!!! QUOTE !!!

KECANTIKAN WANITA
                
Manusia, jauh melebihi segala ciptaan lain. Perlu senantiasa berubah, diperbaharui, dibentuk kembali, dan diampuni. Jadi, jangan pernah kecilkan seseorang dari hati anda. Apabila anda sudah melakukan semuanya itu, ingatlah senantiasa. Jika suatu ketika anda memerlukan pertolongan, akan senantiasa ada tangan terulur. Dan dengan bertambahnya usia anda, anda akan semakin mensyukuri telah diberi dua tangan, satu untuk menolong diri anda sendiri dan satu lagi untuk menolong orang lain.


assalamualaikum...
oleh itu wahai muslimah, bersyukurlah!!!



-----------------
~carilah insan yang menyintaimu tidak lebih dari cintanya pada Allah dan tidak memuja mu,sebaliknya memuja Allah~


Bookmark and Share

    


  Member Information For sea-teaProfil   Hantar PM kepada sea-tea   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 06-10-05 23:28


thanks for the info....alangkah idahnya wanita jika memiliki ciri dia atas...moga saya mampu jad seperti tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-10-05 09:22


kecantikan wanita adalah dalam mentaati Allah dan rasulNya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

musafirsepi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17831
Posting: 110
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-05 09:36


Assalamualaikum w.b.t,

Salam perjuangan buat seisi alam...bertaabih,bertahmid memujiNYA..insyaAllah..

Wanita adalah makhluk ciptaan Allah yang amat unik,penuh dengan kelembutan.Justeru,anda semua para muslimah dicipta dengan keindahan,jagalah amanah Allah itu,kerna segalanya bakal disoal diakhirat kelak.Apa yang kalian lakukan kini,ingatlah...pastikan segalanya kerana redha Allah..insyaAllah..

syukran buat alkhattab,berjaya mencuri pandangan wanita untuk sedar akan hakikat kejadian mereka..Begitulah sepatutnya,Adam membimbing Hawa...dalam landasan syariatNYA...

Allahuakbar!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirsepiProfil   Hantar PM kepada musafirsepi   Quote dan BalasQuote

hudmj
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.03.2005
Ahli No: 14847
Posting: 22
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 07-10-05 11:32


renungilah wahai kaum hawa.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudmjProfil   Hantar PM kepada hudmj   Quote dan BalasQuote

harmoni_melodi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2005
Ahli No: 19040
Posting: 50

Johor  


posticon Posting pada: 07-10-05 12:39


Info yang menarik...
oleh tu kita kaum hawa...
jagailah ianya sebaiknya,ok.

Bookmark and Share

    


  Member Information For harmoni_melodiProfil   Hantar PM kepada harmoni_melodi   Quote dan BalasQuote

lailiey
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.04.2005
Ahli No: 15576
Posting: 26

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-05 13:40


thanks....

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailieyProfil   Hantar PM kepada lailiey   Quote dan BalasQuote

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-10-05 14:45


senang untuk bercakap tapi selalunya susah untuk mengotakan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-05 10:07


Pada 11-08-05 19:07 , houri posting:

!!! QUOTE !!!

makna kecantikan itu akan lebih tepat dan jelas jika dilihat dan dinilai dengan mata hati.
kerana pandangan hati adalah yang lebih hakiki jika nak dibandingkan dengan pandangan mata yang seringkali menipu.

syukran untuk info ni. moga kita semua (muslimat) menjadi permata idaman Syurga. amin.


insyaAllah...bersama berusaha mencapainya...
amin ya Rabb...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

afizam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14810
Posting: 82
Dari: negeri indera kayangan

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 18:13


WANITA ibarat pepokok semalu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For afizamProfil   Hantar PM kepada afizam   Quote dan BalasQuote

syahidah87
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.08.2005
Ahli No: 17932
Posting: 40
Dari: tanah melayu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 23:05


syukraan atas posting yang b`manfaat ni..moga sikit-sebanyak dapat m`p`baiki diri kita di alam penuh pancaroba kini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidah87Profil   Hantar PM kepada syahidah87   Quote dan BalasQuote

dzilya
Warga Rasmi
Menyertai: 04.12.2005
Ahli No: 20730
Posting: 1
Dari: Universisti Malaya

Selangor  


posticon Posting pada: 07-12-05 23:10


ASSALAMUALAIKUM...

"Sesunguhnya wanita itu adalah hiasan dunia..dan sebaik-baik hiasan dunia adalah wanita solehah....."

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzilyaProfil   Hantar PM kepada dzilya   Quote dan BalasQuote

mumtazah_najihah
Warga Rasmi
Menyertai: 14.10.2005
Ahli No: 19834
Posting: 13

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-12-05 01:31


wanita ini senang nak sok syurga..so gunakanlah sgl kelebihan yang ada dengan sebaiknye..tapi ingat wanita ni senang juga nak sok nerake..jauhkanlah dari dari benda-benda maksiat..doa2lah banyak-banyak agr Allah lindungi kita semua dan kuatkan iman...ameen..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mumtazah_najihahProfil   Hantar PM kepada mumtazah_najihah   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-12-05 03:08


'wanita yang baik dan solehah adalah wanita yang taat kepada perintah Allah'
                                                                     surah an-nisa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

nurhaida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8493
Posting: 173
Dari: Sungai Petani,KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-12-05 09:40


Terima kasih atas info ini.... :-) :-)


-----------------
Tidak ada yang bermakna dalam hidup... selain kita berbuat baik sesama insan.(",)


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaidaProfil   Hantar PM kepada nurhaida   Quote dan BalasQuote

naqiyyah_al-sarirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19666
Posting: 130
Dari: subang jaya

Selangor  


posticon Posting pada: 08-12-05 12:25


alhamdulillah...moga2 begitulah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For naqiyyah_al-sarirahProfil   Hantar PM kepada naqiyyah_al-sarirah   Quote dan BalasQuote

afza_firzanah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18554
Posting: 50
Dari: bumi Ilahi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-12-05 09:46


Assalamu'alaikum..
syukran dan Alhamdulillah..
mesej dan info yang amat baik lagi berguna untuk semua muslimah..
tidak terkecuali ana...
semoga kita semua dapat menjadi muslimah solehah...
insya Allah..
mudah-mudahan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For afza_firzanahProfil   Hantar PM kepada afza_firzanah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.125416 saat. Lajunya....