Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bahkan orang yang ada penawar racun tak berani hendak minum racun
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 42 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 52 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 52 hari yang lalu
eme86: 53 hari yang lalu
sunan-faqih: 58 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: lahir december...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» lahir december...

Please Mendaftar To Post


Oleh lahir december...

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 28-05-05 13:22


sape lahir december..saya lahir 27/12/1986...lagi 3 ari nak g 1987...ada sesape yg same atau pada bulan december?

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

sholaty
Warga Rasmi
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11277
Posting: 12
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 28-05-05 13:29




sayer pun lahir bulan 12 jugak..errm 16/12/1985..
anak ke tige



Bookmark and Share

    


  Member Information For sholatyProfil   Hantar PM kepada sholaty   Quote dan BalasQuote

srikandi_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4481
Posting: 260
Dari: BANGI + KB

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-05-05 14:03


assalamualaikum...
SHOLATY.......awak org ke 4 same burfday ngan org.....best nyer
org nyer 16/12/86

-----------------
2 love some 1 is NOTHING,2 be love by some 1 is something,2 be love by same 1 U love is EXCITING,but 2 be loved by ALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_islamProfil   Hantar PM kepada srikandi_islam   Pergi ke srikandi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 28-05-05 15:08


sume ada org yg sama bday ngn die..aku je takde...
tapi takpe...bitau lg laa,sape yg lahir bulan yg sama kengkadang ngn bulan ramadhan ngn syawal...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-05-05 17:20


la...jgn la sedih sgt tru_frnsp...
mak kawan sy..same besday ngn awk....


sy pon dicemberian....
10121985

pangkat akakla kirenyer ni....
hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 28-05-05 17:37


hehehe,camne lubaina boleh analisis sampai ke mak kwn lubaina..detail betul ye saudari ni orgnya...hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-05-05 17:41




saje nak tumpang lalu je... sy lahir bulan januari...


p/s: Fique.. jgn marah yer..

-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~

Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 28-05-05 20:14


hehehe..lama2 bukan december punyer posting,tp sumer bulan..hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

ilham_thahurah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16605
Posting: 207
Dari: sumatera-malaysia-London

indonesia  


posticon Posting pada: 28-05-05 22:08


Quote:

On 2005-05-28 13:22, tru_frnshp wrote:
sape lahir december..saya lahir 27/12/1986...lagi 3 ari nak g 1987...ada sesape yg same atau pada bulan december?



samelah kawan baik ana pun 27/12/86...name die diyana afiqah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilham_thahurahProfil   Hantar PM kepada ilham_thahurah   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 28-05-05 22:10


bestnyer akhirnya ada org sama besday!! cakap kat diyana tu time kasih sebab sama besday..hehehe kidding...terlebih acting ler plak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

keju
Warga Rasmi
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4700
Posting: 14
Dari: yahoo messenger

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-05-05 22:57


As'kum sume...
sis lahir Dec, 1st....197+an...

ikut bln Islam Hijrah, sis lahir bln 25 Syawal...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kejuProfil   Hantar PM kepada keju   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 28-05-05 23:15




6th December 1984



Bookmark and Share

    


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-05-05 09:37


jangan lupa saya lahir 27.12.1985
x sangka ade jgk sama cuma saya tua setahun..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-05-05 09:38


bukan 3 hari tapi lagi 4 hari..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 29-05-05 13:31


wah!!tentera berkuda sama ngn aku...
yg sama ngn aku:-
1)mak kepada kawan lubaina
2)ilham
3)tentera berkuda..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 29-05-05 17:08


ada lg tak yg lahir december..aku tgk kalu org post bln july ke jan ke mesti bertimbun2..tp takkan december takde..hehehe...sian aku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-05-05 08:51


rilek la tru_frnshp
x pe x ramai bulan disember
kerana bulan 12 adalah musim hujan
jadi sapa lahir bulan 12 adalah rahmat!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 30-05-05 09:37


tentera berkuda best!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

keju
Warga Rasmi
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4700
Posting: 14
Dari: yahoo messenger

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 25-06-05 23:56


Assalamualaikum... :-D

keju dilahirkan pada 1 Dec 197+..bersamaam 25 Syawal...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kejuProfil   Hantar PM kepada keju   Quote dan BalasQuote

una_durrani
Warga Rasmi
Menyertai: 11.09.2006
Ahli No: 26302
Posting: 15

malaysia  


posticon Posting pada: 13-09-06 22:14


saya dilahirkan pada 31 disember 1990.
lagi 1jam 30 minit nak masuk tahun 1991.

Bookmark and Share

    


  Member Information For una_durraniProfil   Hantar PM kepada una_durrani   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-09-06 22:35


saya..
22 Disember...

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

jannah_12
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18098
Posting: 52
Dari: Shah Alam

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-09-06 23:58


Saya 30 disember.....hihihi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jannah_12Profil   Hantar PM kepada jannah_12   Quote dan BalasQuote

nurulIslam
Warga Rasmi
Menyertai: 26.08.2006
Ahli No: 26061
Posting: 17
Dari: kedah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-09-06 00:43


saya december 07

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulIslamProfil   Hantar PM kepada nurulIslam   Quote dan BalasQuote

fisabilillah85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.11.2006
Ahli No: 27180
Posting: 41

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 19:59


assalamualaikum saya lahir 12.12

Bookmark and Share

    


  Member Information For fisabilillah85Profil   Hantar PM kepada fisabilillah85   Quote dan BalasQuote

fisabilillah85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.11.2006
Ahli No: 27180
Posting: 41

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 20:05


assalamualaikum ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fisabilillah85Profil   Hantar PM kepada fisabilillah85   Quote dan BalasQuote

adibahazrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26948
Posting: 167
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 09-11-06 20:05


salam...
ana mula tengok alam ni start 21/12/1987
alhamdulillah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adibahazrahProfil   Hantar PM kepada adibahazrah   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 20:08


ana jiran december...januari.. :-di

saja saja interframe ini, jangan marah ye ;-)


-----------------
Dengan mata hati pandangan menjadi luas..


Bookmark and Share

    


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 14-11-06 01:20


Pada 09-11-06 20:05 , adibahazrah posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
ana mula tengok alam ni start 21/12/1987
alhamdulillah....


Sama lah kita:-)
Saya lahir pada 21 december
Masa= 8:58 pagi,
Berat= 2.75 kg.
Jantina= Lelaki
Nama nurse yang sambut=tak tahu:-D


:lol: :lol: :lol:


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...
[ Telah diedit oleh: sailormoon pada 14-11-06 01:31 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

itqaan_muslim
Warga 5 Bintang
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25573
Posting: 353
Dari: tronoh

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-11-06 10:00


ana 31 december 1988

Bookmark and Share

    


  Member Information For itqaan_muslimProfil   Hantar PM kepada itqaan_muslim   Pergi ke itqaan_muslim's Website   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 14-11-06 10:16


assalamualaikum ana lahir december juga 31 december 1985
sama tarikh dengan adik itqaan dengan una :-)
[ Telah diedit oleh: sahihnor pada 14-11-06 10:18 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

mechaboyz87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2006
Ahli No: 27308
Posting: 94
Dari: -ump->> kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 14-11-06 10:55


assalamualaikum..

ana 19 disember 1987..
hari ahad agaknya.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechaboyz87Profil   Hantar PM kepada mechaboyz87   Pergi ke mechaboyz87's Website   Quote dan BalasQuote

izziana
Warga Rasmi
Menyertai: 08.12.2006
Ahli No: 27669
Posting: 8

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-12-06 00:06


assalamualaikum...
saya dilahirkan pada tanggal 25 disember 1990...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzianaProfil   Hantar PM kepada izziana   Quote dan BalasQuote

IlyaFarhan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.10.2004
Ahli No: 11686
Posting: 149
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-12-06 00:07


ana 25 disember 1986...siapa nak bagihadiah bolehla ye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For IlyaFarhanProfil   Hantar PM kepada IlyaFarhan   Pergi ke IlyaFarhan's Website   Quote dan BalasQuote

jawa_kgbaru
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.11.2006
Ahli No: 27414
Posting: 53
Dari: Kampung Baru

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-12-06 02:29


assalamualaikum...

saya pun lahir bulan 12 juga..

iaitu pada jeng..jeng..jeng....... hari semasa org buat korban daging lembu, kerbau, kambing, unta, dll pada tahun ni.. cuba teka??? dah dapat bagitahu saya ye..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For jawa_kgbaruProfil   Hantar PM kepada jawa_kgbaru   Pergi ke jawa_kgbaru's Website   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 09-12-06 03:54


Alhamdulillah,
May ALLAH bless each and everyone of you... :-)
Amin.

/


-----------------
wahai orang-orang yang berIMAN, ucapkanlah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

fi_shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24949
Posting: 163
Dari: Bumi Allah

croatia  


posticon Posting pada: 09-12-06 08:56


rasa macam ada sama tarikh dengan sayala..

25/12....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fi_shattirProfil   Hantar PM kepada fi_shattir   Quote dan BalasQuote

TheCondor
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13958
Posting: 72
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-12-06 10:24


Assalamualaikum wbt

me, on december 14th... :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For TheCondorProfil   Hantar PM kepada TheCondor   Pergi ke TheCondor's Website   Quote dan BalasQuote

Ibnu_muaz
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3883
Posting: 349

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-12-06 11:13


tak ada lagi yang sama dengan ana.. :-) 13/12/1985 ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ibnu_muazProfil   Hantar PM kepada Ibnu_muaz   Quote dan BalasQuote

islamiah_girl
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27684
Posting: 34

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-12-06 20:33


saya pun lahir bulan december juga...8/12.....tapi tak budak org nak bagi hadiah sebab sekolah cuti...javascript: tak()
:-(


-----------------
senyum sokmo...be happy dan good luck to you!!!!
[ Telah diedit oleh: islamiah_girl pada 11-12-06 21:35 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For islamiah_girlProfil   Hantar PM kepada islamiah_girl   Quote dan BalasQuote

dibaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2006
Ahli No: 25256
Posting: 181
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 10-12-06 21:12


Pada 09-12-06 00:07 , IlyaFarhan posting:

!!! QUOTE !!!

ana 25 disember 1986...siapa nak bagihadiah bolehla ye...


kakak sulung saya lahir 25/12/1980...tapi saya bulan may...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dibaaProfil   Hantar PM kepada dibaa   Quote dan BalasQuote

ryan_86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.12.2006
Ahli No: 27615
Posting: 31
Dari: syria

syria   avatar


posticon Posting pada: 11-12-06 22:03


adik ana patut keluar 25.12.198*, tapi arwah mak tak nak sama dengan krismas, jadi masa tu memang doa banyak-banyak....

maka esoknya keluarlah baby girl... 26.12.198*

tarikh keramat tu, kalau anak murid dia tanya ana ana suruh mereka chek saja bila tsunami.... memang senang orang nak ingat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ryan_86Profil   Hantar PM kepada ryan_86   Quote dan BalasQuote

kasturi_83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27681
Posting: 27
Dari: Di mana bumi dipijak...

Kedah  


posticon Posting pada: 11-12-06 22:24


Pada 11-12-06 22:03 , ryan_86 posting:

!!! QUOTE !!!

adik ana patut keluar 25.12.198*, tapi arwah mak tak nak sama dengan krismas, jadi masa tu memang doa banyak-banyak....

maka esoknya keluarlah baby girl... 26.12.198*

tarikh keramat tu, kalau anak murid dia tanya ana ana suruh mereka chek saja bila tsunami.... memang senang orang nak ingat...



assalamualaikum..

ana dilahirkan tggal 25 dsember..
nak buat macam mana kan...lahir hari krsmas jugak2..

tapi..org senang ingat lah birthday ana ni..tu yang best :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasturi_83Profil   Hantar PM kepada kasturi_83   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.141098 saat. Lajunya....