Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 06-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita bergerak ke arah apa yang difokus
-- Dari filem Kung Fu Panda

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 4 hari yang lalu
wyd1014: 12 hari yang lalu
haykal77: 20 hari yang lalu
Kakngah: 20 hari yang lalu
lidah-penghunus: 22 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Tun Mahathir ke Palestine..


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Tun Mahathir ke Palestine..

Please Mendaftar To Post


Oleh Tun Mahathir ke Palestine..

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 19-05-05 19:40




Beliau ditahan....but jiwanya kuat ingin menziarahi tempat suci Islam ni..Any comment?

Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

mawa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10790
Posting: 872
Dari: Atas Angin

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-05-05 20:45


At least mau jugak org tua tu kesana...... tapi kita kat M'sia, bla...bla..bla!!!!

[ Posting ini telah di edit oleh: mawa pada 2005-05-19 20:46 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawaProfil   Hantar PM kepada mawa   Quote dan BalasQuote

the_brOtherz
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 533
Posting: 242
Dari: International Islamic University Malaysia

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-05-05 20:48


assalamua'likum....,

semoga Allah ta'ala memperkuatkan hatinya serta mendapat hidayah kat sana...! insyaAllah

[ Posting ini telah di edit oleh: the_brOtherz pada 2005-05-19 20:49 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For the_brOtherzProfil   Hantar PM kepada the_brOtherz   Pergi ke the_brOtherz's Website   Quote dan BalasQuote

tsuraya
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.05.2005
Ahli No: 16335
Posting: 58
Dari: Muar

Johor  


posticon Posting pada: 19-05-05 21:54


saya pun teringin nak kesana..boleh ke??

Bookmark and Share

    


  Member Information For tsurayaProfil   Hantar PM kepada tsuraya   Pergi ke tsuraya's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 19-05-05 23:27


alhamdulillah... em, tapi ada mulut yang masih mengata kat Tun... Kita tunggu je... apa-apa pun, kita doakan agar Tun selamat pulang dan membongkar rahsia apa yang berlaku kat sana... Amin... Wallahua'lam...


Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-05-05 23:39




mahathir begitu kecewa apabila beliau ditahan dari memasuki baitul maqdis, tanah suci ketiga umat islam, malahan kekecewaan ini juga dilahirkan oleh media-media arus perdana tempatan seolah-olah israel telah menjatuhkan air muka 'perdana menteri' kita

Mengulas isu ini Dr Mahathir perlu ingat yang pertamanya beliau bukan lagi pemimpin negara. beliau sekarang ini hanyalah rakyat biasa dan tidak apa yang perlu marahkan apabila beliau dihalang memasuki baitulmaqdis.

satu lagi yang perlu beliau ingat ialah, beliau pernah mengecop pejuang berani mati yang dipelopori sayap jihad hamas sebagai pengganas. Jadi sebenarnya beliau tidak layak untuk memijakkan kaki ke bumi baitul maqdis atas sebab penghinaan yang dilemparkannya terhadap mereka yang berjuang untuk membebaskan baitul maqdis daripada cengkaman zionis

-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

mawa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10790
Posting: 872
Dari: Atas Angin

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-05-05 23:50


Dah! dah agak dah..... DAH LAMA DAH!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawaProfil   Hantar PM kepada mawa   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 19-05-05 23:54


kan dah agak... Em, teruskan perjuangan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

hyunckel_asyraf
WARGA SETIA
Menyertai: 12.01.2005
Ahli No: 13668
Posting: 414
Dari: United Kingdom

uk  


posticon Posting pada: 19-05-05 23:59


tidak timbul soal layak atau x layak memijakkan kaki ke mana2 kerana bak kata haji abdul rahman limbong(betul ke?) 'tanah itu hak allah'

mungkin niat Tun baik untuk meninjau keadaan sebenar di sana.

we never know.

wslm

Bookmark and Share

    


  Member Information For hyunckel_asyrafProfil   Hantar PM kepada hyunckel_asyraf   Quote dan BalasQuote

swordofdeen
WARGA SETIA
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1307
Posting: 632
Dari: Somewhere on this earth

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-05-05 00:06


Tak ada masalah..if dia dah pergi, biarlah..Moga kita semua umat islam akan bersatu kelak, insyaAllah..

Tapi bukan stkat Tun shj yg kena halang masuk..ada ramai lagi manusia2 beragam islam, bukan setakat dihalang, malah dibunuh, ditembak drpd nak masuk..so, bersyukurlah...

wallahu'alam

Bookmark and Share

    


  Member Information For swordofdeenProfil   Hantar PM kepada swordofdeen   Pergi ke swordofdeen's Website   Quote dan BalasQuote

mujahadatunnafsi
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5068
Posting: 745
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-05-05 07:44



Atas tujuan apa....

Nak memberi sokongan pada HAMAS atau ingin menjadi juara perdamaian antara israel dan palestin....

Nak jadi juara, tak perlu ke sana....bebaskan dulu tahanan ISA kat Malaysia ni dulu...



Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahadatunnafsiProfil   Hantar PM kepada mujahadatunnafsi   Quote dan BalasQuote

Qayum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15906
Posting: 84
Dari: Pulo Pine

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-05-05 08:34


Kawe setuju pendapat demo. Dia nak cari publisiti lah tu...Adijagat donia lah katakan...

-----------------
Hidup biar berjasa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayumProfil   Hantar PM kepada Qayum   Quote dan BalasQuote

fieyza
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.09.2003
Ahli No: 3560
Posting: 39
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-05-05 10:40


Watever pun Tun berusaha untuk melawat keadaan di sana. Kalau saya tak berani langsung walau free. Kita tak tau apa niat dia. Itu antara dia dgn tuhan. Kita yg tak tau apa2 tak leh jgk nak tuduh apa2. Mungkin niat dia baik. Kang dosa lak

[ Posting ini telah di edit oleh: fieyza pada 2005-05-24 10:41 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For fieyzaProfil   Hantar PM kepada fieyza   Pergi ke fieyza's Website   Quote dan BalasQuote

dr_muslim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12021
Posting: 21
Dari: TanOh MerOh...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-05-05 10:52


moga tun dapat tgk keaadaan sebenar kat palestine....kalau boleh tun boleh tarik balik kenyataan yang tun buat pasal pengebom berani mati....
pasal pengebom berani mati...buat pengetahuan kawan2...kawan2 boleh rujuk kenyataan yang dikeluarkan oleh Dr yusu Qardawi,ulamak agung bukan yang dikeluarkan oleh ular dalam semak....ular pun nak g palestin jgk tau....
penah tgk vcd yg lecturer IMU keluarkan pasal p'juangan rakyat palestine...even budak 4/5 thn pun berjuanag jgk...walaupun dgn baling batu kat kereta kebal yahudi(tak kemek pun).....sampai kena tembak budak tu...Syahid...insyaAllah....Allah Maha Besar....

Bookmark and Share

    


  Member Information For dr_muslimProfil   Hantar PM kepada dr_muslim   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 24-05-05 12:49


Quote:

On 2005-05-24 08:34, Qayum wrote:
Kawe setuju pendapat demo. Dia nak cari publisiti lah tu...Adijagat donia lah katakan...



kan tak baik cakap macam tu...walau macamana pun orangnya Tun Mahathir ni...kita mestilah menghormati sesama Islam...memang tak dinafikan ramai yang mengata antara satu sama lain...tapi yang penting cerminlah diri sendiri dulu...


::: Mendermalah untuk menyelamatkan dan memantapkan lagi Portal Ukhwah kesayangan kita :::




-----------------
Seni Khat Warisan Islam @ callidesign™
Flickr™

Bookmark and Share

    


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.101158 saat. Lajunya....