Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila sesuatu telah sempurna akan mulalah kelihatan cacat celanya.

-- Saidina Abu Bakar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 29
Ahli: 0
Jumlah: 29




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 2 hari yang lalu
nabilah: 2 hari yang lalu
aye: 4 hari yang lalu
tereturubuzu: 12 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 23 hari yang lalu


Ulang Tahun 1
Topik: 2 TAHUN CINTA DI UKHWAH.COM


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Ulang Tahun 1
    »» 2 TAHUN CINTA DI UKHWAH.COM

Please Mendaftar To Post


Oleh 2 TAHUN CINTA DI UKHWAH.COM

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-05-05 20:01




Alhamdulillah, kini Portal Ukhwah sudah berusia 2 tahun pada 14 Mei 2005 ini. Semoga Portal ini akan terus berkembang maju dengan sokongan semua warga Ukhwah. Walaupun menghadapi pelbagai masalah dan halangan terutama dari segi masalah kewangan tetapi Portal Ukhwah terus maju dan menjadi perintis.

Namun, adakah ia akan terus dapat bertahan dengan beban kos penyelenggaraan yang tinggi?

Buktikan cinta dan kasih sayang anda pada Portal Ukhwah dengan mendapatkan Mutiara Hikmah atau menghulurkan sedikit bantuan....

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 14-05-05 20:09




Selamat Ulang tahun ke dua ukhwah.com... ana dapat rasakan ana langsung tak ada membantu ukhwah.com sedangkan ukhwah.com lah yang ajar ana erti kehidupan yang sebenar-benarnya... Ya Allah ana hanya dapat berdoa semoga ukhwah.com terus maju... Jika ada rezeki yang lebih Insya-Allah ana akan cuba membantu dari segi wang ringgit pula...


-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

  


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

mia_sara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.04.2005
Ahli No: 15946
Posting: 65
Dari: BUMI ALLAH

syria  


posticon Posting pada: 14-05-05 20:17


SEMOGA UKHWAH.COM TERUS MAJU MENDIDIK AHLI KE ARAH JALAN MENUJU ALLAH DAN JALAN BAHAGIA..

DAN KPD AHLI-AHLI UKHWAH..SKRG BUKAN MASA UTK BERSUKA RIA..BUKAN MASA UNTUK BERBINCANG PERKARA YG SIA-SIA..BUKAN MASA UTK BERBINCANG SOAL CINTA DUNIA,SOAL KAHWIN CERAI,SOAL INDAHNYA BERCOUPLE..TAPI YG WAJAR DITEKANKAN..SOAL UTK MAJUKAN DIRI DAN UMMAH CEMERLANG..

KRN..MAKIN HARI..SOAL2 CINTA DUNIA..MAKIN SUBUR BERKEMBANG DI FORUM..MALAH KITA SNDR SUDAH BOLEH NAMPAK MANA2 INDIVIDU YG SUKAKAN TOPIK BEGINI..INDIVIDU2 YG SUKAKAN TOPIK BEGITU..YG SERIUS..YG SUKA BERMANJA..YG SUKA MELAYAN NAFSU ASMARA CINTA..

SEMOGA KITA JADI MODEL YG BAIK..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mia_saraProfil   Hantar PM kepada mia_sara   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 14-05-05 20:39


Talk is FREE

NATO: No Action Talk Only, 'cos TALK IS FREE

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-05-05 22:07


..

semoga portal ukhwah terus berjaya pada masa hadapan...insyaallah..
sama2 lah kite menyumbang utk kebaikan kite bersama..amin..

wassalam...

[email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 14-05-05 22:32


tahniah buat puan president ukhwah kerana dapat mengekal ukhwah sehingga 2 tahun, semoga ukhwah akan dapat berterusan selamanya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-05-05 23:04


setiap masalah ada jln penyelesaiannya...marilah kita brsama-sama membantu portal ukhwah,tdk kiralah dari segi wang,tenaga,harta benda ataupun sebaliknya...ikutlah kemampuan diri sendiri...

~AmAl KeRaNa AlLaH,hIdUp MuLiA,mAtI sYaHiD~


Bookmark and Share

  


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-05-05 10:33




cinta bukan setakat pandai berkata - kata, tetapi sanggup berkorban apa sahaja..

Bookmark and Share

  


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

mariatulqibtiah
Warga Rasmi
Menyertai: 09.01.2005
Ahli No: 13618
Posting: 19
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 15-05-05 11:18


Ana amat bersetuju dgn mia_sara. Syukran atas kata2 anti. Memang betul ana pun x nafikan semakin bnyk forum yg berkisar ttg cinta dunia. Mungkin ana pun lalai selama ini. Ana harap dpt betulkan balik niat masuk ukhwah.com ini. Marilah kita sama2 membentuk diri menjadi muslim muslimah yg mendapat keredhaanNya dan bersama2 membawa Islam bukan shj utk diri kita ttp untuk seluruh dunia. Insyaallah. Kalau ana ada melakukan apa2 keslahan or kelalaian harap sahabat2 semua dpt menegur ana. Wallahua'lam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mariatulqibtiahProfil   Hantar PM kepada mariatulqibtiah   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-05-05 11:39




Selamat ulangtahun ke-2 Portal Ukhwah.com...

Moga makin maju dan unggul ukhwah.com... Buat teraju utama kita, Cik Hanan dan Kang... Moga makin tabah menghadapi pelbagai dugaan dan rintangan... mudah2an tercapai segala impian dan cita2 merealisasikan Yayasan Ukhwah nnt, berkat kesungguhan dan kesabaran.. Amiin...

Quote:
cinta bukan setakat pandai berkata - kata, tetapi sanggup berkorban apa sahaja..


wah2 kaksu, mendalam sungguh maknanye kata2mu itu...

p/s: kerabat ukhwah sekalian, korban duit RM1 tu apelah susahnye kan?? bukannya kami mintak korbankan nyawa @ maruah sekalipun... (jgn sekali2 korbankan maruah diri dan nyawa anda bukan pada tempatnya!!!)

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

salimahbreepbreep
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.04.2005
Ahli No: 16212
Posting: 287
Dari: Banting

Selangor  


posticon Posting pada: 15-05-05 23:15


sedihnyer..... baru nak aktif dalam ukhwah, dah nak tutup. boleh tak ukhwah buat sistem derma menggunakan sms atau email? kalau pos2 ni, cam susah nak dapat perhatian. tapi, walaucamne pun, saya dan ahli2 ukhwah yg lain akan usahakan...insyaallah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For salimahbreepbreepProfil   Hantar PM kepada salimahbreepbreep   Pergi ke salimahbreepbreep's Website   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 15-05-05 23:44


sanah helwa to Portal Ukhwah....

Bookmark and Share

  


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 15-05-05 23:44




sempoi jgk arr...donation via sms...
tapi mmg ada ke donation in that kind of way?
kalo ade...sempoi..ana azam nak join...

atas asbab2 yg tertentu, ana ada mslh sket arr nak beli buku siri mutiara tu.
its actually not a problem...its a situation...
ana azam, once that situation has been rectified, ana akan langgan siri mutiara every month...amiin.

kak kaei bole tlg lariskan jgk ape...iklankan arr siri mutiara kat cikgu2 lain...kat anak2 murid...
kalo laku lan kasi komisyen...eheh...

-----------------
"Perjuangan Ibarat Mata Rantai.. Kita Bukanlah Orang Yang Pertama Dan Kita Bukanlah Orang Yang Terakhir...Wallahua'lam"

Bookmark and Share

  


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-05-05 11:49




Alhamudlillah... saya nak ucap tahniah kepada pasukan gerak kerja ukhwah.com ni... Kak Hanan, Kang, dll.. dan terima kasih atas usaha kalian selama ni.. atas usaha kalian, ahli-ahli mendapat banyak manfaat... thank you so much!

insya-Allah, saya pun nk cuba bantu dana portal ukhwah nie.. insya-Allah.. insya-Allah..



Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-05-05 11:54


.....

alhamdulillah...genap ukhwah.com 2 thn....sama2 lah kita menjaga dan menyumbabang serba sedikit untk nya.....selamat ulang tahun....

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 18-05-05 21:11


hoh? baru 2 tahun ke?

ingatkan dah 13 tahun dah...

^_^x

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

  


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

wasatiah3
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2005
Ahli No: 15741
Posting: 117
Dari: Bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-05-05 11:35





semoga Allah memelihara Ukhwah.com

Bookmark and Share

  


  Member Information For wasatiah3Profil   Hantar PM kepada wasatiah3   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-05 11:56




Semoga diberkati Didunia N diakhirat insyaAllah... barakallahufik...

-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH


Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

love_fillah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.03.2005
Ahli No: 15161
Posting: 88
Dari: bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-08-05 22:41


BISMILLAH WALHAMDULILLAH...

tahniah buat ukhwah.com kerana dapat bertahan.setinggi penghargaan buat penaung ukhwah.com. moga usaha kalian diberkati Allah dan sama2 lah kita berjuang untuk mempertahankan ukhwah ini... takbir!!!

strive 4 mardhatillah...:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For love_fillahProfil   Hantar PM kepada love_fillah   Pergi ke love_fillah's Website   Quote dan BalasQuote

love_fillah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.03.2005
Ahli No: 15161
Posting: 88
Dari: bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-08-05 22:47


BISMILLAH WALHAMDULILLAH...

tahniah buat ukhwah.com kerana dapat bertahan.setinggi penghargaan buat penaung ukhwah.com. moga usaha kalian diberkati Allah dan sama2 lah kita berjuang untuk mempertahankan ukhwah ini... takbir!!!

strive 4 mardhatillah...:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For love_fillahProfil   Hantar PM kepada love_fillah   Pergi ke love_fillah's Website   Quote dan BalasQuote

salsabiila
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.03.2005
Ahli No: 15054
Posting: 58

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 19:59


tahniah ukhwah.com. kerana dapat bertahan sehingga ke hari ini...

Bookmark and Share

  


  Member Information For salsabiilaProfil   Hantar PM kepada salsabiila   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 17-08-05 20:11


ya..ganbatee ukhwah...
chaiiyokk!!!~
[ Telah diedit oleh: aemanpsycho pada 17-08-05 20:12 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 22:09


Baru satu tahun berukhwah.com ni............ terima kasih buat semua...

Penulisan yang dibuat dalam portal ini menjadi latih tubi buat ana untuk berkarya.

Dan telah memenangi beberapa Hadiah dalam penulisan tahun ni.....alhamdulillah. Terima kasih buat sokongn sahabat yang sudi baca posting ana kat portal ni.

Bookmark and Share

  


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 22:43


Pada 17-08-05 20:11 , aemanpsycho posting:

!!! QUOTE !!!

ya..ganbatee ukhwah...
chaiiyokk!!!~


Chaiiyokk!! :-D :-D :-D


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 22-08-05 11:05


jatuh cinta dengan UKHWAH ni... :) dapat banyak ilmu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 01-09-05 19:26


Pada 17-08-05 22:09 , MohdHanafi posting:

!!! QUOTE !!!

Baru satu tahun berukhwah.com ni............ terima kasih buat semua...

Penulisan yang dibuat dalam portal ini menjadi latih tubi buat ana untuk berkarya.

Dan telah memenangi beberapa Hadiah dalam penulisan tahun ni.....alhamdulillah. Terima kasih buat sokongn sahabat yang sudi baca posting ana kat portal ni.


tahniah...teruskan perjuangan anda

Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

Qalam_Akhdar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17109
Posting: 159
Dari: Petaling Jaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-09-05 20:14


Assalamualaikum.....

ana tak pasti seberat mana portal ukhwah ini mengalami masalah kewangan, Ana tidaklah begitu arif tentang modal pengendalian portal seperti ini, tapi apa yang jelas dan pasti kita sepatutnya menyokong dalam menjana kewangan untuk kemajuan dan penerusan portal ini. Dalam erti yang lebih jelas, bukan hanya dengan kata-kata dan ucapan....

Ke arah penterjamahan yang lebih praktikal dan realistik, ana berharap kepada semua warga portal ini dapat memberikan sedikit sumbangan kepada portal ini, Ukhwah juga telah menyediakan saluran sumbangan untuk tujuan ini, ana merasakan tidaklah berat dan membebankan jikalau setiap kita membeli buku2 yang disediakan di dalam portal ini demi kemajuan bersama.... Manfaat ilmu kepada pembaca dan manfaat wang kepada portal ini...

Adalah amat-amat dihargai sumbangan anda semua (terutamanya yang sudah bekerja) untuk memberikan sumbangan sebanyak RM 10 seorang demi usaha mulia ini..... Setakat pengetahuan kasar ana, jumlah ahli portal ini mencecah 2 ribu orang, jikalau kita anggarkan 500 orang sahaja yang mampu menyumbang ke arah usaha murni hmmmm 500 tak 10 = RM 5000.00, ada lah sedikit dana kewangan kita kan..?

Ye lah, kalau sesiapa yang nak bagi lebih, amat dialu2kan.....tak salah kan...? Kita semua telah maklum, portal ini banyak memberi manfaat kepada kita merangkumi pelbagai sudut, ilmu, maklumat am, perbincangan, pertanyaan, kaunseling, nasihat, tegur-menegur, info terkini, saluran hebahan berita dan aktiviti dan banyak lagi....yang rasanya tak perlu disebutkan kesemuanya di sini.....

Kita semua mengharapkan portal ini memberikan yang terbaik kepada kita, sedangkan kita sendiri tidak boleh memberikan apa-apa sumbangan kepadanya....(ye lah kepada mereka yang mampu sahaja)..

akhirnya, ana mengharapkan agar semua warga ukhwah dapat merealisasikan usaha murni ini, sebenarnya ana tidak terlibat langsung dalam usaha pembikinan dan pengendalian portal ini dan ini adalah usaha ana sendiri untuk memberikan galakan kepada warga semua,

semoga kita senantiasa dirahmati Allah...!!


-----------------
Sesungguhnya Kesempurnaan Adalah Milik Allah Belaka..!!
[ Telah diedit oleh: Qalam_Akhdar pada 01-09-05 20:18 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Qalam_AkhdarProfil   Hantar PM kepada Qalam_Akhdar   Quote dan BalasQuote

alin1605
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10792
Posting: 281
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 16:39


assalamualaikum wbt...

syukur kerana dulu ada sahabat alin yang bagitahu tentang portal ukhwah ni... dan alin bersyukur kerana alin telah menyertainya... alin dapat banyak informasi dan dapat mengenali ramai teman...

Bookmark and Share

  


  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 19:46


Pada 14-05-05 20:39 , Kang posting:

!!! QUOTE !!!

Talk is FREE

NATO: No Action Talk Only, 'cos TALK IS FREE


Amboi Kang..
makan dalam tu...
Apapun tahniah untuk semua yang telah berusaha dan terima kasih banyak...

Bookmark and Share

  


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

anies_86
Warga Rasmi
Menyertai: 25.10.2005
Ahli No: 20079
Posting: 1
Dari: sarawak

Perak  


posticon Posting pada: 30-10-05 22:42


tahniah dari saya juga!

Bookmark and Share

  


  Member Information For anies_86Profil   Hantar PM kepada anies_86   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 15:59


Congratulation untuk Ukhwah...
Sebenarnya ana baru dua bulan join ukhwah...
Teruskan usaha anda...
Ana cadangkan adakan satu akaun bank untuk menyenagkan ahli2 atau orang memberi sumbangan...
Atau pun sediakan sistem sms seperti Bersamamu tv3...
wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 16:02


jatuh cinta bererti kita inginkan sesuatu dariNya...ana dah hampir setahun dalam ukhwah! banyak ilmiah yang ana dapat dari benda yang ana cinta yakni ukhwah!

Bookmark and Share

  


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 16:49


adik mihar123...

!!! QUOTE !!!

Juga, walaupun ini tidak digalakkan dalam Islam -- meminta-minta -- terpaksa juga kami lakukan. Kami memohon ehsan anda untuk menghulurkan sumbangan seikhlasnya. Tidak ada sumbangan yang terlalu besar atau telalu kecil. RM2.00 pun kami terima dengan besar hati. Bezanya RM20,000.00 dengan RM2 hanya jumlah. Beza sebenar ialah keikhlasan.

Atas kesudian anda dan keprihatinan anda, terlebih dulu kami warga Portal Ukhwah mengucapkan ribuan terima kasih. Semoga sumbangan yang anda hulurkan itu menjadikan anda bertambah-tambah makmur dan hanya Allah SWT sahaja yang mampu membalas jasa baik anda.

Sumbangan boleh dihulur dalam bentuk Wang Tunai, Postal Order, Cek. Cek, Postal Order hendaklah atas nama: HANAN NETWORK dan dihantar ke:

Hanan binti Alam Faizli
HANAN NETWORK
37, Jalan PJS 9/8
Bandar Sunway
46150 Petaling Jaya,
Selangor ada
[email protected]

Sumbangan juga boleh dibuat melalui Maybank2U atau Mesin ATM Maybank ke akaun Hanan Network A/C No: 5123 1630 8046


Sumbangan boleh dibuat ke dalam akaun terus atau melalui pembelian buku siri mutiara, yang diterbitkan oleh Hanan Network sendiri.

Bookmark and Share

  


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-01-06 00:00


Syukran atas informasi yang anti berikan...
sama-sama kita memberi sumbangan ke arah Islam yang hakiki...


:-di :-di :-di


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

  


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

mysarra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20903
Posting: 91

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 22:18


Assalamualaikum.....
masuk tahun 2006 ini dah dekat 3 tahun portal Ukhwah ada....
Saya mengenali portal ini melalui seorang sahabat saya.........
Saya berharap Portal ini dapat bertahan dan ramai lagi akan manjadi ahli dalam portal ini................

Bookmark and Share

  


  Member Information For mysarraProfil   Hantar PM kepada mysarra   Quote dan BalasQuote

yina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17978
Posting: 152
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 23:15


Assalamualaikum...
Tahniah!!!...untuk ukhwah.com..
moga portal ni terus hidup...
dan tahniah!! juga buat president ukhwah yang bertungkus lumus untuk memastikan kewujudan ukhwah terus kekal..
juga buat yang terlibat memajukannya..Tahniah buat KANG juga..

Bookmark and Share

  


  Member Information For yinaProfil   Hantar PM kepada yina   Quote dan BalasQuote

NurArisha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.03.2005
Ahli No: 15005
Posting: 278
Dari: Wangsa Maju, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 15:05


saya bersyukur sebab kenal dengan ukhwah. banyak pengetahuan yang saya boleh dapat apatah lagi berkumpul bersama2 dengan orang-orang yang masing-masing saling memperingati antara satu sama lain..

dah kira setahun lehih saya kat ukhwah. masa sambung diploma dulu selalu juga online..tapi bila dah sambung degree ni..peluang bersama ukhwah dah jarang..tapi saya tetap sayang pada ukhwah. sebab ukhwah banyak beri saya input berguna untuk perbaki lagi diri saya..

saya amat berhrp ukhwah terus wujud sebab ramai lagi yang belum kenal ukhwah..beri mereka masa untuk mengenali ukhwah agar mereka juga dapat bersama2 timba pengetahuan ini...

mudah2an niat yang baik akan sentiasa diberkati Allah..

Buat sahabat-sahabat yang pernah saya kenal melalui ukhwah ini. sya sentiasa mdoakan kalian berjy dalam apa jua pilihan yang anda buat.walaupun saya sudah jrg online..tapi bagi saya jika ada kesempatan dan masa, saya pasti melawat ukhwah..

thanks kepada sahabat-sahabat semua yang terus menyokong ukhwah. saya hargai js baik pihak yang mpertahankan ukhwah.walaupun sumbangan saya xbyk..tapi saya akan tetap bersama ukhwah..sebab sejak kenal ukhwah,ukhwah jadi pilihan saya..

salam

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurArishaProfil   Hantar PM kepada NurArisha   Pergi ke NurArisha's Website   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 16:26


:-) saya pun....dah lama dah joinm ukhwah ini......saya ahli yang ke 17258....sekarang ini dah sampai ke tahap Ahli Setia...... :-di

;-) Alhamdulillah....Syukur...diharapkan agar Ukhwah dapat bertahan hingga selama2 nya.....


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

  


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-08-06 17:31


salam ukhwah..
ana tak pasti berapa lama ana joun ukhwah ni tapi mugkin dah hampir 2 tahun...

terima kasih pada ukhwah kerana menyediakan wadah2 yang berguna dan juga pada sahabat ukhwah yang sentiasa tak putus-putus posting..

pesan ana , jangan lah kita cemari ukhwah yang kita sayangi ini wadah2 yang tidak sihat..

wallahualam

Bookmark and Share

  


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-08-06 17:33


hehehe..
salah pula..
bukan hampir 2tahun tapi dah menjangkau dua tahun lebih...


CaYOKK UkhwaH .Com!!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

Nuralisa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.10.2005
Ahli No: 20057
Posting: 196
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 19:20


akan tiba juga saat itu


-----------------
"Membeli barangan Amerika dan Israel adalah HARAM..."

Shaykh Nasr Farid Wasel (Mufti besar Mesir)


Bookmark and Share

  


  Member Information For NuralisaProfil   Hantar PM kepada Nuralisa   Quote dan BalasQuote

fishah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22182
Posting: 234
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-08-06 21:07


salam...
14 Mei 2005 usia ukhwah dah 2 tahun. hari ni 18 Ogos 2006. bermakna usia ukhwah dah 3 tahun lebih dan saya harap ianya mampu bertahan sampai bila-bila InsyaALLAH... sejak kenal ukhwah.com ni hati saya dah 'jatuh cinta' dengannya... semoga ukhwah akan terus bersinar dan Allah memberkati usaha kita semua....

Bookmark and Share

  


  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

sahabat83
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15922
Posting: 151
Dari: skpc(1)-sesma-ikip3-upm-cosmopoinkb

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-08-06 13:34


tahniah...teruskan perjuangan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sahabat83Profil   Hantar PM kepada sahabat83   Quote dan BalasQuote

Saff-one
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.02.2004
Ahli No: 7134
Posting: 43
Dari: Kuala Pilah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 22-08-06 14:14


Assalamualaikum,
selamat ulang tahun. moga ukhwah.com terus maju.
takbir..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Saff-oneProfil   Hantar PM kepada Saff-one   Pergi ke Saff-one's Website   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 22:48


Salam,,,saya ni baru saja join ukhwah,,tertarik dengan kata-kata hikmah dan perbincangan forum di ukhwah,,
moga ukhwah.com terus berkembang dan maju pada masa2 akan datang,,
saya suka nak ingatkan p/s mia_sara

"SEMOGA UKHWAH.COM TERUS MAJU MENDIDIK AHLI KE ARAH JALAN MENUJU ALLAH DAN JALAN BAHAGIA..

DAN kepada AHLI-AHLI UKHWAH..sekarang BUKAN MASA untuk BERSUKA r.a..BUKAN MASA UNTUK BERBINCANG PERKARA yang SIA-SIA..BUKAN MASA untuk BERBINCANG SOAL CINTA DUNIA,SOAL KAHWIN CERAI,SOAL INDAHNYA BERCOUPLE..TAPI yang WAJAR DITEKANKAN..SOAL untuk MAJUKAN DIRI DAN UMMAH CEMERLANG..

kerana..MAKIN HARI..SOAL2 CINTA DUNIA..MAKIN SUBUR BERKEMBANG DI FORUM..MALAH KITA sendiri SUDAH BOLEH NAMPAK mana-mana INDIVIDU yang SUKAKAN TOPIK BEGINI..INDIVIDU2 yang SUKAKAN TOPIK BEGITU..yang SERIUS..yang SUKA BERMANJA..yang SUKA MELAYAN NAFSU ASMARA CINTA..

SEMOGA KITA JADI MODEL yang BAIK.."

ps ni mesti kita jdkan sebagai peringatan supaya ukhwah yang terjalin tidak tercemar dengan sesuatu yang tidak diredhai Allah,,moga ukhwah.com menjadi wadah untuk kita berkongsi ilmu pengetahuan dan saling ingat-mengingati mengenai tanggungjawab kita sebagai khalifah Allah di muka bumi,,,
wassalam dari hamba Allah yang kerdil,,,

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 22:59


Alhamdulillah..setiap teguran itu datang dengan rahmat dr Allah.. saya sokong saudari hanisahani...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-01-08 11:04


Pejam celik.2x sekejap saja rasa masa berlalu..nak dekat 2 tahun dah...pantas sungguh....

Bookmark and Share

  


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-03-08 17:33


ye...dah lebih dua tahun kat ukhwah ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-03-08 19:00


Pada 27-01-08 11:04 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Pejam celik.2x sekejap saja rasa masa berlalu..nak dekat 2 tahun dah...pantas sungguh....


dulu tahun 2006 dah dua tahun dah. sekarang dah tahun 2008. patot dah 4 tahun

Bookmark and Share

  


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 17-03-08 22:18


siapa recall topik ni balik...topik ni Posting pada: 14-05-05 20:01

so tahun ini dengan ukhwah dan 4 tahun...uish lama jugak ye....

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-03-08 22:48


Nampak gayanya macam rimbabara yang TERrecall topik ini.
Dia start buka balik posting pada: 27-01-08 11:04

Bookmark and Share

  


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-03-08 22:54


saya register bulan mei tahun 2005, so dah nak masuk 3 tahun dah cinta di ukhwah.com ni :sopan:

3 tahun tu, kalau baby dah tumbuh gigi dah :-D


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-03-08 02:15


umur ukhwah.com dah cecah 4 tahun 10 bulan dah.. semoga terus memberikan ilmu pada semua..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 18-03-08 07:32


Pada 17-03-08 22:54 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

saya register bulan mei tahun 2005, so dah nak masuk 3 tahun dah cinta di ukhwah.com ni :sopan:

3 tahun tu, kalau baby dah tumbuh gigi dah :-D


salam...

:-o ha... dah 3 tahun ke?.
baby dah tumbuh gigi??
:sopan: kenapa mohamad tak dapat kad jemputan pun...

--------------------------------------------------------------------------------------
mohamad tak sampai 2 tahun lagi bercinta dengan ukhwah.com


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

pulu
WARGA SETIA
Menyertai: 27.01.2005
Ahli No: 13934
Posting: 697
Dari: Gorontalo

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 19-11-08 00:42


Bagus dan kreatif! Saya rasa perlu ada team marketing buat tawarin ini portal pada berbagai jasa, untuk beriklan, ini semacam niaga untuk dana/wang cash portal. Yang penting tidak mengganggu keindahan portal dan semua user tetap nyaman.

Saran ini mengingat semua user ataupun tamu cukup banyak setiap hari, tentu ini adalah peluang. Yang penting bukan iklan cocacola hahaha...

Bookmark and Share

  


  Member Information For puluProfil   Hantar PM kepada pulu   Pergi ke pulu's Website   Quote dan BalasQuote

shaukah
Warga Rasmi
Menyertai: 18.11.2008
Ahli No: 35945
Posting: 5
Dari: UKM bangi

Sabah  


posticon Posting pada: 19-11-08 09:12


salam
ana baru register semalam..hee
sahabat yang perkenalkan ukhwah ni kat ana..
papun selamat berukhwah semua..
salam sahabat=)

Bookmark and Share

  


  Member Information For shaukahProfil   Hantar PM kepada shaukah   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-11-08 10:17


alhmdulilah..
walaupun belum setahun jadi ahli ukhwah tapi terasa ukhwah di dalamnya dan dapat banyak ilmu di sini..
wallahua'alam:welcome:

Bookmark and Share

  


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

Luqiem
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2008
Ahli No: 34587
Posting: 155
Dari: Jerantut Ke Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-11-08 11:32


Salam...

- saya baru saja nak bercinta kat ukwah ni..
- bayak ilmu dan info2 menarik...
- teruskan usaha di samping eratkan jalinan ukhwah kita...




"Dunia Hanya Sementara, Akhirat Kekal Selama-lamanya"

Bookmark and Share

  


  Member Information For LuqiemProfil   Hantar PM kepada Luqiem   Pergi ke Luqiem's Website   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 19-11-08 13:12


Assalamualaikum..ana baru setahun lebih bercinta dengan portal ukhwah..GOOD LUCK pada portal ukhwah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 21:36


2 tahun cinta di Ukhwah.com -- topik dibuka 3 tahun dahulu untuk promosi Mutiara Hikmah. Buku mutiara kedua yang merupakan hasil usaha sahabat-sahabat awal Ukhwah dahulu. Terima kasih kepada mereka, atas usaha itu sedikit sebanyak Ukhwah masih terus bernyawa hingga kini dan dapat dinikmati bersama ahli-ahli lain.

Walau ramai yang sudah tidak aktif, tetapi jasa dan bakti mereka tetap terasa. Umpama menanam pokok buah-buahan. Hasilnya dirasa sepanjang zaman. Terima kasih pada semua yang berusaha menghasilkan buku Mutiara (Warisan-Hikmah-Inspirasi) khususnya kak istisafa, kak darulnuman81, kasihmu-amanahku. Juga kepada pengedar2 serata Malaysia. Hanya Allah SWT yang mampu membalas kemurahan hati kalian. Maaf juga pada kak istisafa kerana tak berjaya mencetak Mutiara Muslimah walau kak istisafa sudah bersusah payah menyiapkannya dalam kesibukan kerja dan assignment.

Terima kasih kepada yang sudi membeli dan mendapatkan siri Mutiara ini (Warisan-Hikmah-Inspirasi).

Terasa sayu juga kerana kini ahli-ahli baru sudah tidak berminat lagi untuk memiliki hasil karya Portal Ukhwah.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nordalily

Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14076
Posting: 178
Dari: sg buloh

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-01-11 19:03


salam,

kini portal ukhwah sudah hampir 8 tahun :)....insyaAllah
semoga portal ukhwan terus mantop, insyaAllah :).....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nordalilyProfil   Hantar PM kepada nordalily   Pergi ke nordalily's Website   Quote dan BalasQuote

Eisyaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.02.2005
Ahli No: 14148
Posting: 144
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-01-11 20:02


Pada 22-08-05 11:05 , farhanna posting:

!!! QUOTE !!!

jatuh cinta dengan UKHWAH ni... :) dapat banyak ilmu...



-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For EisyaaProfil   Hantar PM kepada Eisyaa   Pergi ke Eisyaa's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 01-01-11 21:10


bersyukur saya masih ada mood untuk terus menagih cinta dari ukhwah.com ni even ramai dah kecundang dengannya..haha..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

mujahadah85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.12.2009
Ahli No: 38834
Posting: 149
Dari: shah alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-01-11 10:46


Tahniah ukhwah..

Baru berusia 2thn ke?
Happy Birthday dan Happy New Yr..

Mudahan ukhwah sentiasa ceria dan tidak putus asa menyebarkan info dan dakwah..lebih-lebih lagi, dizaman fitnah dajal ini...terima kasih bebanyak :D

saya join ukhwah dah setahun upenyer, masa berlalu memang cepat, tanpa kita sedari....2009-12-26-join ukhwah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahadah85Profil   Hantar PM kepada mujahadah85   Quote dan BalasQuote

ellina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12348
Posting: 129
Dari: bumi ijau

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-11 17:07


a'aa sedar tak sedar dah hampir 8 tahun.. .. alhamdulillah masih kekal sampai hari ni..TAHNIAH


-----------------
''jika asal benih baik gugur di sahara menjadi samudera...gugur di lautan pasti menjadi pulau...''


Bookmark and Share

  


  Member Information For ellinaProfil   Hantar PM kepada ellina   Pergi ke ellina's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-11 11:48


Dulu 2 sekarang dah 8.. hehehehe


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mujahadah85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.12.2009
Ahli No: 38834
Posting: 149
Dari: shah alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-01-11 21:33


opsss...minta maaf kakak president...

Happy birthday ukhwah ..sweet 8th.. :D

Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahadah85Profil   Hantar PM kepada mujahadah85   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.190381 saat. Lajunya....