Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila sesuatu telah sempurna akan mulalah kelihatan cacat celanya.

-- Saidina Abu Bakar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
tereturubuzu: 6 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 17 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Siapa berani beri biodata diri di sini...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Siapa berani beri biodata diri di sini...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Siapa berani beri biodata diri di sini...

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-07-03 15:59


Assalaamualaikum.
Hai semua...
saja jer wujudkan topik nie...untuk siapa yg nak berikan biodata mereka.mana tahu mungkin kenal.
ana tak sempat nak post.nantilah.
ilalliqa'

[ Posting ini telah di edit oleh: irda82 pada 2003-07-07 16:38 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-07-03 23:43


first...

ibu dan ayah ana berasal dari Kuala Kedah.

ana dilahirkan pada pukul 2.25pagi,hari Jumaat,12 Zulhijjah 1402 hijriah ,bersamaan 1 Oktober 1982 di rumah bernombor 525,Jln Pegawai,Sungai Petani,Kedah.semasa umur ana 4 @ 5 tahun,keluarga ana telah berpindah ke sebuah taman perumahan.

ana merupakan anak keempat dari 7 orang adik beradik- dua orang kakak dan seorang abang ,serta tiga orang adik lelaki.seorang kakak ana masih belajar di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia(UIA @ IIUM) manakala seorang lagi sudah tamat pengajian di universiti yang sama dalam bidang yang sama iaitu Ilmu Wahyu.2 orang adik anabelajar di sekolah menengah manakala seorang lagi di sekolah rendah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 08-07-03 00:02


nama saya rahsia, umur rahsia, tinggal di tempat rahsia, adik beradik rahsia......

Bookmark and Share

  


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 647
Posting: 199
Dari: bumi allah

malaysia  


posticon Posting pada: 08-07-03 00:36


assalamualaikum...

rasanya takder yg berani kot...biasalah berhati2...bukan senang nak bg sebarang org kenalkita nih,,,manalah tahu kot2 nnti pengintip si bush tuh tahu,,,haaa,,,


wallahua'/lam



-----------------
"haza fadlhu min rabbina"

Bookmark and Share

  


  Member Information For widadProfil   Hantar PM kepada widad   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-07-03 00:42


isa-vr4 berani...

bukan isa yg berani,tapi VR4

ni dia biodata VR4
asal-jepun
ade turbo,intercooler 4 inci..
enjin 16 valve..






Bookmark and Share

  


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-07-03 01:12


hehehe... tanye sape berani ek???? akak berani jek... tapi takut nanti ade yg ingat kite ni promoter plak... kekekeke.... nanti lah, kalo jumpe live, leh aa tau serba skit... serba byk tu akan dipertimbangkan... hehehe...

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

nilamSarah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 463
Posting: 136
Dari: presint 9,putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-07-03 15:25


x pe la, segan pulak...tau nick cukup la kan..

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nilamSarahProfil   Hantar PM kepada nilamSarah   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-07-03 15:34


continue...

Pendidikan

Ana mendapat pendidikan awal dari ibubapa dan adik beradik ana.
Bagi pendidikan secara formal,ana mula belajar di Taman Asuhan Kanak-kanak Islam(atau lebih dikenali sebagai TASKI) ABIM(Angkatan Belia Islam Malaysia),pada tahun 1987-1988.

Ana mula menjejakkan kaki ke sekolah rendah(memasuki darjah satu) pada tahun 1989 di Sek.Keb. Taman Bersatu(Sekarang nama ditukar menjadi Sek.Keb. Petani Jaya) dan darjah dua pada tahun 1990.
Semasa ana bersekolah dalam darjah dua, sekolah ini telah dipindahkan ke bangunan Sek.Keb. Petani Jaya sekarang(baru dibina ketika itu).Disebabkan perpindahan ini,ayah ana telah menukarkan ana ke sekolah lain iaitu Sek.Keb. Sungai Petani(SKSP) yang terletak di Jalan Sekerat,Sungai Petani untuk memudahkan ayah ana mengambil dan mengantar.(Baru aje mula nak seronok dengan sekolah baru)
Di sekolah baru(SKSP) ana memasuki darjah 2Merah (kalau tak silap)(1990), 3M (kalau tak silap)(1991),4M(1992), 5 Cempaka (1993) dan 6 Lily(1994).

to be continue...
========
naper yer...tetiba rasa nak marah kat orang...


--------------
hadiah paling bermakna dlm sebuah persahabatan ialah sebuah kepercayaan...
menung menunggu

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

nilamSarah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 463
Posting: 136
Dari: presint 9,putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-07-03 15:36


marah? marah pasal ape irda?

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For nilamSarahProfil   Hantar PM kepada nilamSarah   Quote dan BalasQuote

BuDaK_tAsbiH_84
Warga Rasmi
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1268
Posting: 7
Dari: Johor Darul Takzim

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-07-03 15:52


akum...sayer nak introduce diri sayer gak...ello semua..sayer budak baik..ok tak?ermm...

Bookmark and Share

  


  Member Information For BuDaK_tAsbiH_84Profil   Hantar PM kepada BuDaK_tAsbiH_84   Pergi ke BuDaK_tAsbiH_84's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-07-03 15:55


satu angkatan rupanya kita irda82..awak asal kedah ye.....samalah kita tapi ana kat daerah lain...dulu ana sekolah dekat Sungai Petani...

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

NurNisa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 827
Posting: 29
Dari: Shah Alam

Selangor  


posticon Posting pada: 08-07-03 16:50


hehe..nanti dikata nak promote diri lak..takpela

-----------------
walau setinggi mana darjat kita didunia, kita tetap berstatus HAMBA. Satu perkataan yg merujuk SIAPA kita dan apa TUJUAN hidup kita di dunia SEMENTARA ini

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurNisaProfil   Hantar PM kepada NurNisa   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 08-07-03 16:57


biarla hamba yg bagi hamba punya biodata...
nama penuh hamba... kenshin himura
hamba lahir pada...20 june 1834
tinggi....158cm
berat.....48kg
nama panggilan hamba.... hitokiri battousai

hamba takdak adik beradik, hamba stat blaja pedang pada umur 5 ke 10 tahun..ntah la dah lupa!! hamba dulu nama shinta himura tapi tok guru hamba tukar nama hamba kepada kenshin... itu saja la..hehe emoh ^_^x

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

  


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-07-03 17:09


Quote:

On 2003-07-08 15:34, irda82 wrote:
naper yer...tetiba rasa nak marah kat orang...


as'kum..laa.memang patut pun irda82 tetiba nak marah org, ni hah!...takde saper pun yg berani bagi biodata kat sini. isk..isk.. sabar yea irda82. teruskan menulis biodata anti agar sahabat kat sini dpt mengenali anti dengan lebih dekat lagi.insyaALLAH.

p/s:diorang kat komuniti ni dah kenal betul ana, jadinya tak payah ler bagi biodata
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

  


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

BuDaK_SpiDeR
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1427
Posting: 131
Dari: DiMaShQ

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-07-03 00:25


kalau nak bagi biodata tu buleh...tapi kalau dah suruh bagi kat tempat terbuka macam ni,ramai yang tak mau bagi....takut kene penyakit berjangkit.....kikikikiki.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For BuDaK_SpiDeRProfil   Hantar PM kepada BuDaK_SpiDeR   Quote dan BalasQuote

pondok_moden
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 260
Posting: 52
Dari: mantel bumi

Pahang  


posticon Posting pada: 09-07-03 09:00


Kita kene berhati-hati sket. mane tahu ade org nak kenekan kita.

-----------------
oddisey


Bookmark and Share

  


  Member Information For pondok_modenProfil   Hantar PM kepada pondok_moden   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-07-03 11:57


a'kum...
nape sumer tak berani nak bagi biodata arr??
jgn risau ..takde pape punye..
ana nak bagi tau sket pasal ana...
ana anak ke 5 dr 7 adik beradik..
tu je kot yg boleh dikongsi...
jgn marah....

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

Firdaus_Azimi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 288
Posting: 1705
Dari: menara condong

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-07-03 12:13


hewhhee..
sian kat irda82......

faris firdaus azimi b anwar
23
prk...
keje biasa2 je..
anak ke2 dr 6...
putera tunggal......
cerah 176cm...
rambut lurus....
chiness look....

dah2 la tu yek..

p/s.....just tau info cenggini..
takpe..bukan nak kasi info yg penting pun.

-----------------
Cintailah ALLAH sepenuh jiwa.
Sayangilah rasul setulus budi.
Kasihkanlah ibu bapa seikhlas hati
rindukan syurga firdaus sejujur rasa

Bookmark and Share

  


  Member Information For Firdaus_AzimiProfil   Hantar PM kepada Firdaus_Azimi   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1287
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-07-03 16:34


ana plak...

nama asal...HAZIMIN
umur plak....14(mudanyerr....)
kerja ker??...belum,blajo lagi
tinggi....ntah,lama dah x ukur
berat....dah ringan kot
anak ke.....4
kegemaran....surf internet,futsal

tue jer...yg lain,takyahlahh...



-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

  


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

Firdaus_Azimi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 288
Posting: 1705
Dari: menara condong

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-07-03 17:13


hehhehe...
ada gak insan yg berani...

futsal..
best tuh...
nanti kalo ada festival bola ukhwah..
kite geng yek....

p/s...letih lagifutsal dr bola sepak biasa..

-----------------
Cintailah ALLAH sepenuh jiwa.
Sayangilah rasul setulus budi.
Kasihkanlah ibu bapa seikhlas hati
rindukan syurga firdaus sejujur rasa

Bookmark and Share

  


  Member Information For Firdaus_AzimiProfil   Hantar PM kepada Firdaus_Azimi   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-07-03 18:57


Assalamualaikum..

A'ah, betul kata Kak darul_numan.. Apa nak takutnya.. setakat bgtahu adik bradik.. dok kat mana.. sulu sekolah mana.. kegemaran apa... hobi apa... bukannnya apa sangat pun.. Saja2 ja nak kasi ukhwah lebih erat kan.. Tul ak?? Berhati2 pun berhati laa.. Tapi, setakat intro kita mnye diri skit.. rasanya.. skit pun tak bahya... Eh eh.. termembel laak.. Sorry... Ni ana mnye.

Anak ke 3 dr 7..
Lahir pada Mac, 25.. ( tahun rahsia.. malu.. dah tua .. ekekeke )
Ana lahir kat Taman Mawar, Pendang, Kedah, pada jam 8.00 pagi..
Umur 5 tahun pindah mai Pahang kat area Temerloh.
PEngajian awal kat Sek Men Agama Al Mukmin, Temerloh.
Pengajian lewat dekat Selangor..
Hobi... banyak2.. salah satu menulis n menconteng and surfing.. ( tu dah salah 3 dah tu.. heheh )
Suka masakan yang pedas n sambal2.. Hmm.. sedapnyaa...

Oklah kak irda82.. rasanya dah banyak sangat ni.. Whateva, tq cuz dapat kenal kak irda82 dengan lebih dekat lagi.. Wassalam..

p/s: Ana rasa, mentaliti yang kata nak promote tu tak sepatutnya wujud.. Kita sekadar nak berukhwah n kasi peluang orang kenal ngan kita... Bergantung pada individu tu sendiri gak.. Agaknya.. apa yg orang leh khianat or pekena kita ngan bg boid ek?? Hm.. hehehehe



-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

  


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-07-03 22:02


Quote:

On 2003-07-09 18:57, MuSaFiR_SaYYaFF wrote:
mentaliti yang kata nak promote tu tak sepatutnya wujud.. Kita sekadar nak berukhwah n kasi peluang orang kenal ngan kita... Bergantung pada individu tu sendiri gak..


as'kum..dengan panjang lebar adinda musafir_sayyaff berhujah ... ana sokong tul ayat kat atas tu.

erm..ana pun nak kenal kan diri,bolehkan?

siapa nama?: noorazlin bt mohd kassim
apa nama tipu?: darul_numan81
lahir bila?: 2 februari 1981
asal mana?: batu pahat, johor.
braper org adik-bradik?: 8 org, anak ke-2
keja apa ekk?: juruteknologi makmal perubatan
keja kat mana?: usm kubang kerian, kelantan
dulu study mana?: uitm shah alam
braper org anak?: ada 1 jer..(namanya Diegoes, seekor anak ikan yg comel)
tinggi braper?: 168cm
berat lak?: 48kg

okaylah, cukup setakat tu.. penat tanya pastue jawab sendiri

p/s:klau nak kenal camner orgnyer...nengoklah gambar kat bawah ni
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

  


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-07-03 23:21


Ana melanjutkan pelajaran peringkat menengah di Sek.Men.Keb. Khir Johari dalam tingkatan 1E(1995), 2E(1996), 3D(1997-masa ni PMR.susah jugak sebab ekonomi meleset waktu tu), 4E(kelas ekonomi,lukisan kejuruteraan... (199, 5E (1999-waktu ni SPM),
Pra U 1 Sastera 1 (6 rendah)-(2000), dan Pra U 2 Sas 1(6 atas)-(2001).

Antara kegiatan yang ana ceburi di sekolah:
Per. Agama Islam(jadi AJK)
Kelab Komputer
Kelab Setia(2000-2001)
Per. Sejarah(2000-2001)(jadi Pen.Bendahari)
Pengakap Kelana (2000-2001)

semasa bersekolah,ana ada jugak mengikuti kelas tuisyen di:
-Pusat Tutorial Panca,Tingkat 5,Jln Petri(ke jln petani?),08000,Sg Petani -masa tingkatan 2,3,5 (1997-1999)
-Pusat Tuisyen Hasani,ting 6 (2001)


ada tak sesiapa kat sini sama sekolah ngan ana?
-Sek.KebTmn Bersatu -Sek.Keb Petani Jaya
-Sek.Men.Keb.Khir Johari

nama2 member yang ana masih ingat...semasa di sekolah rendah dan/atau sek menengah(mana tau diorang ada kat ukhwah nie...): Maslina bt Mansor,Maslina bt abd rahim,anis iryani(dia ada adik nama amin kalau tak silap,Mahyudin,lagi...nantilah ana tambah senarai
-----------------
hadiah paling bermakna dlm sebuah persahabatan ialah sebuah kepercayaan...
menung menunggu
[/quote]null

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 10-07-03 13:24


ana, sofea.
malay.
female....
tinggi, last ukur dulu 165cm, skang x tau la..
berat dulu 53kg, mase tu kijer 12 hours per day, skang ni tak tau la....

sek?? latar belakang pendidikan??
erm, saper x-sek SMART kuantan, angkat mouse!
ana belajo kat sana 96-98

saper x-assuntarianzzz?...angkat kening!
ana dulu 4 sc 3 '99 n 5 sc 3 'oo.

penah dengao PTPL college?? skang ni dah jadi KUTPM...dulu ana matrik kat sana, sc fizikal...
sesape kenal CHAM??? kompom x kenal...ana low profile worangnyer.....wakakaka...

nak kenal ana?? ana tgh menegenali diri sdr la. lelain takyahla....nk jumpe live pn, dunno when....

a'kum...w.b.t.!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-07-03 21:47


assalamualaikum...
wargh... meriah batui... semua pakat nak kenaikan diri... ada jugak yang taknak tonjolkan diri...bukan apa.. bahaya.. banyak SB...



Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-07-03 11:42


kenapa yer...
ada sesuatu sedang bermain di fikiran ini.Ish...pelik!

continue

Beralih kepada sikap.orang kata ana ni baik(cheewah!),murah senyuman (manis!) ,dan ala-ala pendiam sikit.
Makanan kegemaran...laksa,roti canai,...apa2 lagilah
minuman...? Milo,Horlicks(yg ni jarang dpt sbb mahal),...

Pada waktu lapang,ana suka membaca(especially novel,terutama bercorak adventure,and love story too),kengkadang suka melukis,menulis...and...melayari internet(releks,check e-mail,tengok2,mencari-cari..explore semua...)

Ana boleh dihubungi di sini atau email,atau phone()...atau kalau terer, cuba guna ilmu telepati(he..he..yang ni tak pernah belajar).

Okeylah...dah banyak menari jemari ini...

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

akuzakie
WARGA SETIA
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1623
Posting: 448
Dari: Muar Tanah Air T'Cinta

Johor  


posticon Posting pada: 12-07-03 08:22


amboi2.. semua meng'exspose' kan diri memasing.. mula2 malu.. pastu mahu.. ahak's.. charm_sofea.. apsal bg biodata lelamanyer.. dulu berat 53kg.. s'krg 53kg kuasa dua kott? ..

-----------------

[B] "Apa yang Kita Paling Nak.. Itu Yang Kita Takkan Dapat" -KARTINI- [/B]

Bookmark and Share

  


  Member Information For akuzakieProfil   Hantar PM kepada akuzakie   Pergi ke akuzakie's Website   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-07-03 08:52


Assalamualaikum em....biodata ye,nie biodata ana:
Siti Nurhamidah Amin.
18 Tahun.
13 Februari 1985.
09-5159298.
F-100 Tanah Putih Lama 25100 Kuantan,Pahang.
Menjahit,Menyulam,& BACA qURAN.
Tukang Jahit Profesional.
Rasulullah.
([email protected])
Maroon.
Anak ke-2 dari 8 beradik.....

tu je kot biodata ana.Wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

Firdaus_Azimi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 288
Posting: 1705
Dari: menara condong

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-07-03 12:08


uiks..
makin ramai yg berani...
dan makin meriah topic nih...
tapi yg paling berani dan paling meriah sekali ialah...MAWARKASIH...
mak oi...sampai kasi no phone..umah lak tu..
pandai2 la cover line yek dik..

p/s...yg ikhlas2 leh la call...
yg tak ikhlas cam kite nih..
tak yah la call....
sahabat sejati kite sure sokong nya...

-----------------
Cintailah ALLAH sepenuh jiwa.
Sayangilah rasul setulus budi.
Kasihkanlah ibu bapa seikhlas hati
rindukan syurga firdaus sejujur rasa

Bookmark and Share

  


  Member Information For Firdaus_AzimiProfil   Hantar PM kepada Firdaus_Azimi   Quote dan BalasQuote

wardah_iium
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1375
Posting: 169
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-07-03 12:49


aik..kenapa takut nak letak biodata?

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardah_iiumProfil   Hantar PM kepada wardah_iium   Quote dan BalasQuote

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-07-03 00:07


Salam Alaik..
Ana sokong apa yang nti buat. Bukan senang nak lihat siapa yang berani tonjolkan siapa diri mereka sebenarnya. Nama ana Mohd Arif Handi.Satu angkatan dengan nti, tapi ana belajar kat Tanah Merah, Kelantan iaitu Sekolah Kebangsaan Tanah Merah 1.iut saja buat setakat ini. Insya-Allah ana akan terangkan selanjutnya pada masa akan datang. Sabarlah kerana sabar itu ubat segala duka.Insya-Allah jika kita bersabar, ganjaran itu pasti ada dari Allah S.W.T

Bookmark and Share

  


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 16:01


...tak ramai nak meneman ana kat sini yer... Topik pun dah tenggelam ke bawah.penak kena gali balik

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

mawarMujahiddah
Warga Rasmi
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2455
Posting: 18
Dari: klate

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-07-03 17:30


assalamualaikum...
aik...ana pelik knapa orang tak nak bagi biodata diri..bukan ada orang nak ditect pun (perasan) actually ana pun malu gak nak introduce diri...takpalah ye....yang boleh ana cakap ana sekarang belajar di iium pj.Ana tabik mawar kasih...full biodata lagi tu..Inilah muslimah mantap dan berani...
wassalam....mM

-----------------
mawar mujahiddah ispirasi para mujahid

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarMujahiddahProfil   Hantar PM kepada mawarMujahiddah   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 23-07-03 14:36


nama saya adalah nama saya...
saya adalah saya ..
saya bukan awak dan awak bukan saya...saya tetap saya,....heehhe
wasalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1446
Posting: 261
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-07-03 14:55


Anis pun nak tumpang sekaki.....

anak ke-4 dari 5 orang...
tarikh lahir...26 Februari 1983..
asal dari terengganu...
sekarang study kat KUiTTHO...
diploma IT...
berat 45 kg..tinggi 160 cm...
em..apa lagi ye??

cukuplah dulu setakat ni.....

-----------------

Tertawalah pada segala cubaan, kerana dunia ini hanya kosong belaka, terimalah sepuluh kekalahan sebelum menerima satu kemenangan


Bookmark and Share

  


  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Pergi ke AnisAqilah's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 18:22


hmm...sekarang nie sedang menunggu Kang,Kak Engku,Kak Hannan, pengarah2,eksekutif2.

Saja jer nak kenal kuasa dua
ekekeekek.

--------------
menung menunggu

[ Posting ini telah di edit oleh: irda82 pada 2003-07-23 18:37 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 21:06


Assalamualaikum...ana tak takut pun...kat sini semua orang baik2 kan?mestilah baik,semua sahabat2 ana...

ini serba sedikit tentang ana....
asal BACHOK kelantan
sekolah rendah:sek.keb.Chantum,bachok. kelantan..
sek.men.:sek.Men.Keb.Bachok,Kelantan..
Lepas Spm Sambung kat Matrikulasi,Sepang,Selangor.
sekarang belajar kt salah sebuah ipta kt teganu(cakap pun ramai tak kenal)
anak ke-6 dari 6 orang adik-beradik(bongsula kiranya)
t.lahir:4/3/1984
19thn
hobi:berforum kat sini..,baca Quran,baca novel,dengar nasyid
cita-citaensyarah yang Beriman,Wanita Solehah

Ade Lagi ke..setakat ni la dulu untuk kali ni..
oh ye..ana seorang yang pendiam dan pemalu..
jangn tak caye..

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

mafal_katarsis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2169
Posting: 228
Dari: -:tAnAH nAn BeRtUaH:-

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 21:34


Assalamualaikum wbt

>so ana buat sesimple yang mungkin jer...
nama betul:aidil
asal:sarawak
sibling:4 orang..anak ke-4
blajar:s.a
rupa,gaya & mutu:biasa jer..korang formulakanlah camna rupa ana (malay+iban+chinese)
lahir:29 januari 1980
hobi:buatlah kejer yang berfaedah
cita2:nak berjaya dunia & akhirat

>i think thats it...
:)





[ Posting ini telah di edit oleh: mafal_katarsis pada 2003-07-23 21:36 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: mafal_katarsis pada 2003-07-26 14:49 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For mafal_katarsisProfil   Hantar PM kepada mafal_katarsis   Pergi ke mafal_katarsis's Website   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-07-03 18:45


ISY BERANUNYA ANTUM ANTUNNA SEMUA
MACAM NI ANA PUN MENJADI LEBIH BERANI
ANA DOK KAT PENG PONGSU SERIBU
ANAK FIRST DARI SEMBILAN ORANG
LAHIR 27 11 1984 KAT BUKIT MERTAJAM
SEK RENDAH KAT ARA RENDANG
SEK MENENGAH KAT SMKA ALMASHOOR L
KOLEJ KAT MATRIK PENANG
SEKARANG KAT UTM
KOLEJ KRP
SO APA LAGI YE!
ANA MENJADI LEBIH BERANI!
WASSALAM

Bookmark and Share

  


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

harddisk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2038
Posting: 125
Dari: JohorBahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-07-03 00:10


Nama saya ader laa...alamat pun ader laaaa..no tel nagi ader laaa..hee nak tahu jugak...just send Me Email at [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For harddiskProfil   Hantar PM kepada harddisk   Pergi ke harddisk's Website   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 25-07-03 22:01


beranikan diri hard disk
sekeras hard disk sajakah tahap keberanian anta/i!

Bookmark and Share

  


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

mafal_katarsis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2169
Posting: 228
Dari: -:tAnAH nAn BeRtUaH:-

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 26-07-03 14:51


Nama saya ader laa...alamat pun ader laaaa..no tel nagi ader laaa..hee nak tahu jugak...

>lets introduce urself here...we're friends so no need to be scared of..

-----------------
[IMG]http://redoks.net/redoks/themes/fiappleblue210/forums/images/logo.gif[/IMG]

Bookmark and Share

  


  Member Information For mafal_katarsisProfil   Hantar PM kepada mafal_katarsis   Pergi ke mafal_katarsis's Website   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-08-03 09:30


biodata ana sama je macam empayar72
sebabnya empayar72 adalah ana seniri
tetapi telah dicurik oleh seorang makhluk ALLAH yang mungkin tidak sedar ada 2 malaikat di kiri dan kanannya.
isyh..geramnya ana!

Bookmark and Share

  


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

syazri
Warga Rasmi
Menyertai: 03.08.2003
Ahli No: 2757
Posting: 1
Dari: Kota Bharu

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-08-03 13:15


salam seme.. i'm new here.. minta tunjuk ajar.. nak declare our personal details eh..

susah maa.. nak declare mende mende camtu.. lain aa dah lama kenai .. or u want to upgrade ur friendship level ke tahap melebihi kawan . then ok gak ah declare info nih.. my opinion laa.. anyway..

just a brief intro about me laa.. i'm from KB.. working here.. as what ? check it out at my info.. still young .. not even reach 23.. kalau ikut bulan laa.. so guys .. thats all ..




Bookmark and Share

  


  Member Information For syazriProfil   Hantar PM kepada syazri   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-08-03 13:23


assalamualaikum

salam harmonis dr saya... Hanan binti Alam faizli

berusia 21 tahun..dilahirkan pada 17 april 1982 di sheffield uk.

kini menuntut di Akademi Pengajian Islam dalam bidang syariah pengurusann..ada lagi 3 semester

anak kedua dr 10 orang adek beradek..erm.. apa lagi yer..

ok wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

wardah_iium
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1375
Posting: 169
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-08-03 14:06


assalamualaikum...
he..he..he..ana pun nak beranikan dirilah letak biodata kat sini..bole kan?

buat pengetahuan irda..nama ana.. SAIDA MARLINA MOHD MOHTAR..panggil iena aja..anak ke-2 dari 8 adik-beradik.Lahir dan tinggal di shah alam..sekarang belajar di uia p.j..tahun 2..jurusan bahasa arab.

Lahir pada 9 februari 1984... ana suka dgn warna ungu..cantik.Selain tu..ana suka membaca,berkenalan dan berangan..dan dengar radio sekali.

Alamat?...hm..nantilah ye?

Bookmark and Share

  


  Member Information For wardah_iiumProfil   Hantar PM kepada wardah_iium   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-08-03 19:39


Assalaamualoaikum.
wardah_iium,haa...sila masuk...beranikan diri .Hanan pun dah masuk... TQ.
nampaknya,setakat ni ana lah yang beri bio terpanjang...hehe
--------------
menung menunggu

[ Posting ini telah di edit oleh: irda82 pada 2003-08-05 13:14 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

a_whole_new_world
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1503
Posting: 195
Dari: s\'pore

singapore  


posticon Posting pada: 04-08-03 17:50


hi.....i want to join too......macam interesting gitu.................okla....here it goes
nama: nur zahirah binte m yusoff
umur: 15
sekolah: Greenview secondary school(tak rasa ader kawan sesekolah kat sini)
tempat: tampines, s'pore
saya suka senyum, keras kepala, suka makan, suka chat, suka tengok tv terutama cerita cina, suka berlakon dan suka org bagi hadiah.....suka buka hadiah
e-mail: [email protected] , [email protected], [email protected] dan [email protected]

saya anak kedua...dari tiga beradik....satu abang, yg ketiga adik saya yg bernama baby cool(hamster la.....)
suka dengar lagu dan suka cerita romantik.....
tu ajer....tak tau nak cakap aper lagi

-----------------
HIDUP INI BAGAIKAN CUACA
CERAH MENDUNG TIDAK DISANGKA
KEPAHITAN HIDUP SAKIT DIRASA
CARILAH KEMANISAN HIDUP SEJAHTERA

Bookmark and Share

  


  Member Information For a_whole_new_worldProfil   Hantar PM kepada a_whole_new_world   Quote dan BalasQuote

farisHaq
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1169
Posting: 212
Dari: s. alam

kuwait   avatar


posticon Posting pada: 04-08-03 19:37


zahirah... bila nak buat jejak kasih kat spore..?

saya pun kdg2 ada gak turun spore ziarah kngkwan

Kalau ada bleh la ramai2 kat buat rombongan ke spore.. kita gegarkan rumah zahirah

tp paling lewat kene buat 2004 sbb lps tu pasport mati

Dunia tpt beramal,
akhirat tpt rehat

[ Posting ini telah di edit oleh: farisHaq pada 2003-08-04 20:03 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For farisHaqProfil   Hantar PM kepada farisHaq   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 04-08-03 20:12


berani kerana benar ..salah kerana takut

Bookmark and Share

  


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

a_whole_new_world
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1503
Posting: 195
Dari: s\'pore

singapore  


posticon Posting pada: 04-08-03 21:29


buat jejak kasih....nak datang satu rombongan...blehla....saya suka org datang rumah saya....meriah....happy gitu....tapi yg halnya saya selalu tak der kat rumah....saya tak reti duduk kat rumah...mesti berjalan punya... susah nak nampak saya duduk kat satu tempat diam2

-----------------
HIDUP INI BAGAIKAN CUACA
CERAH MENDUNG TIDAK DISANGKA
KEPAHITAN HIDUP SAKIT DIRASA
CARILAH KEMANISAN HIDUP SEJAHTERA

Bookmark and Share

  


  Member Information For a_whole_new_worldProfil   Hantar PM kepada a_whole_new_world   Quote dan BalasQuote

hanzaalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2622
Posting: 85
Dari: Darr Al-Aman

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-08-03 22:53


Assalamualaikum, ana pun org sp gakk ...tapi ana dulu nganji PASTI

-----------------
" Islam Is The Way Of Life "

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanzaalahProfil   Hantar PM kepada hanzaalah   Pergi ke hanzaalah's Website   Quote dan BalasQuote

mujahidah2311
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1530
Posting: 293

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-08-03 00:23


amboi...dah jumpa member nampaknya.....bila kenal,rupanya sedara swendiri......masa tu mulalah rasa dunia nih kecik sgt......

biar ana lak perkenalkan diri....mana tau ade sedara kat sini,lagi best!!....

nama ana nurul soleha abdul rodzilahir dikulai,johor...bidan sambut....pada 23nov 84...pastu,la nie duk kat jerantut,pahang..

anak ke2 drpd 6 org adik beradik....3keatas perempuan,3kebawah lelaki....abah orang pahang..berketurunan mat kilau,ibu lak berketurunan jawa johor....anak dia separuh2....

erm,skarang nih blaja di institut kemajuan ikhtisas pahang...dalam bidang perhotelan...kursus pada kitchen.....insyaAllah pada 2hb9 nih daftar balik kat ikip....skarang nih tgh cuti penggal....



okeh...kalau rasa kita nih ade sedara,bagitau la...yer la..dunia nih kecik jer.....kesot sana,kesot sini..la rupanya sedara plak....

-----------------
"Wahai orang-orang beriman!Peliharalah diri kamu dan keluarga kamu dari api neraka yang bahan-bahan bakarnya adalah manusia dan batu berhala"(At-Tahrim:6)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahidah2311Profil   Hantar PM kepada mujahidah2311   Quote dan BalasQuote

simba
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 184
Posting: 251
Dari: BAnGi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-08-03 02:02


uii,tak beraninyer...

Bookmark and Share

  


  Member Information For simbaProfil   Hantar PM kepada simba   Quote dan BalasQuote

mujahidah2311
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1530
Posting: 293

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-08-03 02:13


heheheheh...keberanian yg tiada bandingan....kalau tak berani menentang arus,jangan berumah ditepi pantai.....

-----------------
"Wahai orang-orang beriman!Peliharalah diri kamu dan keluarga kamu dari api neraka yang bahan-bahan bakarnya adalah manusia dan batu berhala"(At-Tahrim:6)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahidah2311Profil   Hantar PM kepada mujahidah2311   Quote dan BalasQuote

akuzakie
WARGA SETIA
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1623
Posting: 448
Dari: Muar Tanah Air T'Cinta

Johor  


posticon Posting pada: 05-08-03 03:31


tanpa keberanian mimpi tidak akan menjadi kenyataan....

-----------------

[B] "Apa yang Kita Paling Nak.. Itu Yang Kita Takkan Dapat" -KARTINI- [/B]

Bookmark and Share

  


  Member Information For akuzakieProfil   Hantar PM kepada akuzakie   Pergi ke akuzakie's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 05-08-03 09:10


MeowHidayah... hobi suka menggigit... sapa-sapa yg nak kena gigit meh sini lekas!! muehehehehe... ggrrr....

Bookmark and Share

  


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 05-08-03 09:55


meow
cubalah gigit ana kalau berani
naka kasi profile pun tak berani
apakan lagi nak menggigit manusia sejati!

Bookmark and Share

  


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

ayuazar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.07.2003
Ahli No: 2390
Posting: 171
Dari: kuala lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-08-03 00:33


assalamualaikum...

nampaknya ramai juga yg tulis tentang biodata sendiri disini...saya pun tak nka ketinggalan

Nama sebenar saya NOOR IDAYU AZAR...belajar kat PAHANG tapi asal KL...saya dilahirkan pada...24.12.84 di PUCHONG,SELANGOR...HOSPITAL ASSUNTA..ada tak yg lahir kat situ?....

tentang diri saya pula...bagi saya ...saya ni pendiam sikit tapi kalau dengan org yang dah biasa saya tak kisah la..tak berapa ramah...kena org mula dulu...hihihi..

tentang akademik pula...sek ren dgn men di kl...kemudian belaja di kmpp dan sekarang akan bermaustatin selama 4 tahun kat pahang(KUKTEM)

mmm itulah saje dr saya ...kalau nak kenal dgn lebih rapat bolehla email kat saya [email protected]

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayuazarProfil   Hantar PM kepada ayuazar   Quote dan BalasQuote

mardhiah12
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2797
Posting: 49

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-08-03 11:05


test
[ Telah diedit oleh: mardhiah12 pada 29-01-07 17:37 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For mardhiah12Profil   Hantar PM kepada mardhiah12   Quote dan BalasQuote

faina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 607
Posting: 151
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-08-03 12:04


.::Assalamualaikum::.

firstly..bukanla tujuan nak nulih bio nih sbab nak tunjuk brani..tp rase tak fair lak..bile bace org punyer jek...so, sini aderla sket coretan drpd faina...utk tatapan antum dan antunna skalian..

Nama sebenar..Nursafina Bt Mohamad Sidin..boleh panggil Fiena..Safina..
Umo..genap 19 thn pada 27 Ogos 1984..tak lame lagikk...
Skrang menetap di Seremban, Nogoghi 9..
Alhamdulillah...still study lagi..kat Universiti Teknologi Mara kampus Alor Gajah..
Penuntut..dlm Faculty of Accountancy..in 3rd semester...
Sekolah dolu...sek rendah..Sek Keb Kuala Pilah..thn 4-6..Sek Keb Tmn Sri Mawar..
sek menengah...SMK Tampin (f1-f3)...transfer..gi..SMKA Sheikh Hj Mohd Said, Seremban (f4-f5)...
cita-cita..insyaallah kalo diizinkan Allah..pensyarah..still keliru lg!
prinsip hidup..
.::BUAT SESUATU BIARLA BERSUNGGUH2..SETIAP BAIK DAN BURUK YG BERLAKU PASTI ADA HIKMAH YG TERSELIT...::

[email protected]
okay...
.:: ::. .::

-----------------
Sedarkah kita!
::. kiTa terCari-cAri aPa yg kiTa Mahu .:: Tapi taK berTeMu ::. SedangKan kaDang ia Ada di DepaN MatA .:: cUMA kIta saja Yang taK tAu!! ::.

Bookmark and Share

  


  Member Information For fainaProfil   Hantar PM kepada faina   Quote dan BalasQuote

munawwar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1582
Posting: 52

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-08-03 12:23


ehm ..... betul tu kekata rakan ukhwah. takut pengintip bush tu , tapi just nak imform lak , nick ana munawwar , asal perlis dan skrg jat uia , pj coz AED , kalu sesape budak perlis nak buat rombongan balik negeri leh lak !

hehehhehhe tengah bengang kerna tersalah regist utk final exam ....kuikui

Bookmark and Share

  


  Member Information For munawwarProfil   Hantar PM kepada munawwar   Quote dan BalasQuote

Jaydie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2450
Posting: 122
Dari: Wangsa Maju

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-08-03 13:58


real name: Zaidi Bin Mohamed
Nickname: Jedie, Jaydie, Carsharf , Kasyaf, Kashaf .
alamat rumah: 60, Jalan kenari, Felda kahang Timur, 86000 Kluang
Johor Darul Ta'azim.
No tel: 013-7654256
Tarikh lahir: 1.2.1976 (m)
Tarikh lahir: 30 Muharram 1396 (H)
Umur: 27 tahun
berat: 68 kg.
tingg: 170 cm.
Tempat Lahir: Kampung Seri Paya, Batu 26, Kelapa Sawit, Kulai Johor.
Adik beradik ada 6 orang, saya anak yang ke-3

Saya suka seni, menyanyi, bermain alat music seperti gitar,tamborin, shaker, kompang, yanki, congga, bonggo, dll.

Saya juga suka mencipta lagu dan lirik lagu-lagu berunsur dakwah..hmm lagu nasyid lah tu. Saya dah terlibat dengan nasyid sejak tahun 1993. Masa tu saya hanya mencipta lagu nasyid sahaja. Lepas tu,
saya main percussion, belajar dengan member jer. Lepas tu masa di KUSZA Terengganu, saya main percussion dengan buat suara harmoni second voive dan juga third voice.

Saya juga suka sangat masuk hutan panjat gunung. Suka aktiviti-aktivi rekreasi dan lasaklah tu. Saya dah 28 kali mendaki gunung di
semenanjung Malaysia ni. Seperti:

Gunung Tebu, Terengganu
Gunung Chamah, di Gerik, Perak
Gunung Bubu di Kuala Kangsar,
Gunung Korbu (2 kali)
Gunung gayong, (2 kali)
Gunung Tahan (3 kali)
Gunung Nuang (5 kali)
Gunung Batu Putih, di Tapah Perak
Gunung Irau di Cameron Highland
Gunung Yong Belar kat Cameron Highland ( 2 kali)
Gunung Bunga Buah
Gunung Angsi
Gunung Stong -Ayam di Jelawang Dabong kelantan (2 kali)
Gunung Yong Yap kat Sungai Siput Perak
Gunung Angsi di Negri 9.
Gunung Datok di Rombau, Negri 9
Air terjun Berkelah di maran (2 kali)
air terjun Jerangkang di maran pahang
Bukit Tabur di taman melawati, Gombak. ( 6 kali)
Gunung Ledang.
Gunung Belumut.


Saya juga suka surfing internet. layan web komuniti forum.Saya mula kenal demngan internet pada tahun 1997 masa tu sayabelajar di KUSZA Terengganu

Motto peribadi? Entahlah tak ada motto kot. kalau org lain boleh berjaya, aku juga boleh.
Saya dah habis belajar Laws di UIAM. grad 2002.



2. Pasal Keluarga dan sedara mara, cerita secara tak formal.Keluarga saya ??

Bapa saya seorang peneroka di Felda Kahang Timur Kluang Johor. Emak saya seorang suri rumah tangga. Umur bapa saya 58 tahun. Dia dah
menunaikan fardhu haji tahun lepas. emak saya dah meninggal dunia pada 11 januari 2003 kerana sakit Buah pinggang, stroke, diabetes,jantung. dia meninggal tika umur 52 tahun. abang saya yang sulung 34 tahun dia dah kahwin dan kerja di kilang sawit. Umur kakak saya 33 tahun dah kahwin dah ada 3 orang anak . Dan saya yang ke-3 umur
saya 27 tahun. Selepas saya ialah adik lelaki saya umur 22 tahun. Adik saya tu sakit tidak seperti insan lain, dulu masa kecil kena sawan
dan demam panas. Dan yang ke-5 ialah adik perempuan saya sekolah darjah 5. dan last sekali adik lelaki saya sekolah rendah darjah,
adik saya ni kena sindrom down, so dia belajar di kelas pendidikan khas.


3. Pasal kisah silam... mungkin pasal kerjaya ataupun pasal sekolah dulu-dulu.

Kisah silam? Dulu saya sekolah di
sekolah kebangsaan felda kahang timur kluang (1983 ¨C 198,
Madrasah Arabiyyah kluang (1989-1992),
maahad Johor di JB (1993-1995),

di maahad johorlah saya ambil peperiksaan sijil 4 thanawi dan SPM,lalu saya dapat masuk ke UIAM course Laws. Tapi saya dan kengkawan
senasib ditempatkan di KUSZA sehinggalah bulan June 1999 barulah balik ke main campus UIAM di Gombak.

Masa di sekolah dulu saya memang sukalah melibatkan diri dalam bidang nasyid bermula dengan mencipta lagu nasyid untuk sekolah tapi
ditolak kerana lagu tu rentak kemelayuan ustaz tak terima. Lepas tu saya meneruskan minat saya di UIAM-KUSZA, join budak KUSZA nasyid,
masa tu saya jadi deputy presiden Matriculation student representative council. Dan masa di main campus UIAM Gombak saya ditugaskan untuk jadi Naqib usrah selama 4 semester. Berat sungguh tanggungjawab itu, namun dapat saya laksanakan setakat yang termampu.


ciri-ciri saya yang orang cakap lah.. kan..

-berfikiran abstrak
-sukakan benda yang reality dan abstrak
- inteligent, bijak dan genius
- berpesonality yg mudah berubah
- mudah menawan org lain
- agak pendiam. Pemalu dan rendah diri
- jujur dan setia pd segalanya
- keras hati untuk mencapai matlamat
- tidak suka dikongkong
- mudah memberontak apabila dikongkong
- suka kegiatan yg lasak
- emosinya mudah terluka dan sgt sensitif
- mudah mempamerkan marahnya
-tidak suka benda yg remeh-temeh
- suka berkawan tapi kurang mempamerkannya
- sangat berani dan suka memberontak
- bercita-cita tinggi dan suke berangan-angan dan ada harapan utk merealisasikan impiannya
- pemerhatian yg tajam
- suka hiburan dan sukan
- suka benda yg bersifat seni
- sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran
- amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros
- belajar untuk mempamerkan emosi


My emotions : Low key, easy going and relaxed, patient, quiet but witty, sympathetic and kind, keeps emotion hidden, does not get upset easily.
Me at work : Easy to get along with, good listener, compassionate and concern, competent and steady, peaceful and agreeable, good
administrative abilities, mediates problems, normally avoids conflicts, good under pressure, always finds the easy way, pessimistic.



And a combination of the following:
My emotions : Dynamic and active, strong-willed and decisive, unemotional, independent, compulsive need for change.

Me at work : Born leader, not easily discouraged, goal oriented, organizes well, often sees the whole picture and seeks practical solutions, spontaneous, insists on production, stimulates activity and thrives on opposition, is usually right, often excels during emergencies, has little need for friends but will work for group
activity, optimistic.



Activities.

1. The Matric IIUM-KUSZA Badminton Close Championship, 19 & 22 December 1995, Organised by The Pro Tem committee of MSRC IIUM- KUSZA Matriculation Programme. (Participant)

2. Kursus Bina Negara organised by Biro Tatanegara, 29 November - 3 December 1995. (participant)

3. Seminar methodologi penulisan kertas kerja dan projek akademik, KUSZA, 6 januari 1996, anjuran Biro intelektual dan pembangunan insan Dewan tertinggi Pelajar KUSZA. (participant)

4. Matriculation Student Representative Council , IIUM-KUSZA Matriculation programme, 1995-1996. ¨C Post: Deputy President.

5. Ta'aruf Week, matriculation Center IIUM, Lembah Pantai, Kuala Lumpur. Post: Committee member of Preparation and Technical,

6. A member of Alkauthar nasyid Group, 1997 ¨C 1999.

7. Balok Breath with nature camp, 4 ¨C 8 September 1996.

8. Islam, Adolescence and romance seminar, organised by Educational & Intellectual Secretariat of MSRC IIUM-KUSZA. 8 November 1996.

9. KUSZA International Taekwondo Association, (Member)

10. Art and Cultural Club, KUSZA, (Nasyit Unit Committee).

11. Law career Seminar, (committee)

12. Terenganu: Towards success and excellent, 24 ¨C 27 September 1997, organised by MSRC IIUM-KUSZA, in collaboration with Trengganu State Government, Department of education, Jabatan belia dan Sukan , Bahagian Hal Ehwal Pelajar KUSZA & Angkatan Belia Islam Malaysia.

13. Tebu: Mountaineering Challenges 1998, 28 April ¨C 1 May 1998 ¨C (Participant)

14. Rakan Muda Kenyir Lake Exploration, 30 July - 3 August 1998. Organised by Jabatan Belia dan Sukan negeri Terengganu in collaboration with UIAM-KUSZA ¨C (Participant).

15. Annual Trans (mount) Tahan Expedition, 5 ¨C 13 September 1999 ¨C (Participant).

16. Recreational Week, organized by Adventure and recreational Club, IIUM. September 1999. Post: committee member of publicity and promotions.

17. Majlis Pelancaran Zon Rekreasi mendaki, Rakan Muda IPT, 17 Oktober 1999, (Perserta).

18. Artificial Wall Climbing Competition, IIUM CONVEST 1999,Participant and Champion.

19. Mount Angsi Expedition, organised By ARC IIUM, 2 ¨C 3 October
1999, (participant).

20. The 5th National Rakan Muda Nuang Challenge, Hulu Langat, -
(Special Task committee).

21. Mount Yong Belar Expedition, Cameron Highland, 23 ¨C 28 January
2000 ¨C Participant.

22. Mount Korbu ¨C Gayong Expedition, February 2000 ¨C Participant.

23. Consumer Awareness Week ( Consumer Protection Act Seminar)
organised by Consumer Club, IIUM, in collaboration with Ministry of
Domestic Trade and consumer affairs, 3 ¨C 7 March 2000 .
(participant).

24. Mount Batu Putih Expedition, Tapah Perak, 29 April ¨C 1 May
2000.

25. Mount Irau Expedition, Cameron Highland, 14 - 16 May 2000.
(committee of publicity)

26. Annual Trans Tahan Expedition, National Park Pahang, 2 ¨C 20 June 2000. (participant).

27. Mount Stong ¨C Mount Ayam Expedition, Jelawang Dabong Kelantan,

26 June ¨C 1 July 2000. (participant).

28. Mount Yong Yap Expedition, Sungai Siput Perak, 26 - 31 August 2000

29. Mount Datuk Expedition, 29 ¨C 30 July 2000.

30. Mount Nuang Expedition, 12 ¨C 13 August 2000.

31. The 6th national Rakan Muda Nuang Challenge, - Welfare and catering committee. 15 ¨C 16 September 2000,

32. Mount Chamah Expedition, Gerik Perak, 17 ¨C 25 November 2000.

33. Annual Trans Tahan Expedition, 3 April 2001. ¨C Participant.

34. Mount Ledang Expedition, May 2001 - Participant

35. Mount Stong - Ayam Expedition, 18 & 19 June 2001. - Participant

36. MAKUM Intervarsity Nasyid Competition, IIUM, August 2001, Participant and achievement: First place.

37. Gema Seni Merdeka MAKUM (Majlis Kebudayaan Universiti-Universiti Malaysia). USM Penang. ¨C September 2001, Participant.

38. The 7th National Rakan Muda Nuang Challenge, 2001- Eventcommittee.

39. Trans Titiwangsa Expedition (Mount Korbu-gayong-Yong Belar), 28 October ¨C 1 November 2001. ¨C Participant.

40. Closing Ceremony and Grand Concert, IIUM CONVEST 2001.-Financial Controller,

41. IIUM Nasyid Club , 2000-2001. ¨C Treasurer.

42. Adventure and Recreational Club, IIUM. ¨C member of the club.

43. ASPIRASI Nasyid Group, IIUM 2000/2002¨C Percussionist.

44. Naqib for usrah (leader for Islamic discussion weekly forum)in Assiddiq residential college, IIUM, 1999- 2001.

45. Cultural Aspiration Group (GAB) IIUM, 1999/2002, (member).

46. Aspirasi Muar (Motivation Camp) MRSM MUAR, organised by GAB, 3 - 5 May 2002.

47. Mount Belumut Expedition, Kluang, Johor. May 2002.


48. Khemah Ibadah bersama RAIHAN, 7 - 9 June 2002, Anjuran Kelab Rakan RAIHAN dengan kerjasama Chosen One Management. di Al-Ezzhar Camp, Morib Banting


Work Experience:
I have no work experience.

Declaration:
I declare that all information given above is to the best of my knowledge and belief, true and correct. I agree and accept thatI wll be liable for immediate termination of service if I am found to have given false information.



Bookmark and Share

  


  Member Information For JaydieProfil   Hantar PM kepada Jaydie   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-08-03 14:34


ha...abg carsharf dah datang? dah abis chammbering?

Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-09-03 01:42


Assalaamualaikum...
bertemu kembali .Baik...baik...baik...
dah kenal sahabat sekalian sedikit sebanyak.

nak ringkaskan sikit dan sedikit tambahan:

lahir: 1 Oktober
asal: Sg Petani,Kedah
Sekolah:
-Taski ABIM Tmn Seri Impian
-Sek. Keb Tmn Bersatu (sekarang Sek.Keb Patani Jaya)
-Sek.Keb Sg Petani
-Sek.Men.Keb. Khir Johari
lain2:
-Pusat Tuisyen PANCA,Sg Petani (Kumpulan Arutjothi Groups) -Pemilik: Sir Hanan (Abd Hannan Anand b. Abdullah) :1997 -2000
-Pusat Tuisyen Hasani :2001,2002
Hobi:membaca,melukis,menulis, surf internet...

tentang pengalaman kerja...
1-Align Excel Sdn Bhd,di Kws Perindustrian Ringan di Taman Ria Jaya,Sg Petani - sebagai operator pengeluaran(repairer) :thn 2000 (skrg kilang tu dah tukar company- KAGA Component rasanya)
2-Jabatan Perangkaan Malaysia,Pejabat Operasi Sungai Petani (POSP) di Wisma Ria,Taman Ria,Sg. Petani - sebagai Pem.Perangkaan (s)

Sekian ,Terima Kasih .Wassalam.
Yang Benar ,
-irda82-

-------
iklan:AYUH BEKERJASAMA UNTUK LAKSANAKAN JK UTARA




Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

RaihanFan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 387
Posting: 121
Dari: Bandung

indonesia  


posticon Posting pada: 23-09-03 18:56


dia lagi dia lagi .. haha .. abg zaidi, abg zaidi ..ada ada saja ...

kalo daku ..dari bandung, indonesia. umur 20 tahun .. masih single ... study kat bandung .. cita cita ...mau jadi seorang producer ... ting tong :p



-----------------
Nasyid.com

Bookmark and Share

  


  Member Information For RaihanFanProfil   Hantar PM kepada RaihanFan   Pergi ke RaihanFan's Website   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 25-09-03 11:39


Rabbit...
Umur : 20 thn...
Asal : Pahang
Study : UTM skudai
Makanan kegemaran : carrot
Minuman kegemaran : carrot juice
Warna kesukaan : Biru
Hobi : Menganalisis, mengkaji, memerhati...
Cita-cita : CEO



Bookmark and Share

  


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-09-03 17:23


assalamualaikum..

erm..saja nak minta maaf.. forgive me for everything wahai cik irda82
wassalam




-----------------
Kehidupan adalah satu ujian..."http://www.ukhwah.com/images/signdarulnuman.gif">


[ Posting ini telah di edit oleh: darul_numan81 pada 2003-09-30 11:13 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

SukeNyer_Dier
Warga Rasmi
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3861
Posting: 4
Dari: kl

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-09-03 16:17


ehemmm...menarik jugak cadangan ida nih.
apsal sumer takut nak bagi biodata nih.
sukenyer dier memang nak bagi biodata diri sendiri tapi takut nanti orang tak suke,hehehhee.....nanti ada yang cakap suke2 ati dier jer...


"Salam Kasih,Salam Sayang Buat Semua"[IMG]null[/IMG]

Bookmark and Share

  


  Member Information For SukeNyer_DierProfil   Hantar PM kepada SukeNyer_Dier   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 30-09-03 17:36


asalamualaikum..
mula2 takut...tapi dah lama2 berani pulak..
serba sedikit mengenai diri ini..

Nama : Mohammad Ikrami b.Ahmad Sukri
Umur : 18thn 6 bulan
DOB : 27 MARCH 1985

anak sulung daripada 5 beradik...dilahirkan di Hospital besar Aloq Staq,Kedah.Dibesarkan dan membesar di Tasik Gelugor&Kepala Batas,Pulau Pinang.Pendidikan awal di ;

- TASKI ISLAM AL AZHAR
- SEK.KEB GUAR PERAHU,B.MERTAJAM.PENANG(Darjah 1)
- SEK.KEB KPG TO BEDOR,TASEK GELUGOR.PENANG(Darjah 2 & 3 )
-SEK.KEB.ARA RENDANG,POKOK SENA.PENANG(Darjah 4,5 & 6 )
Banyak sek rendah ni...migrasi katakan..
-SEK.MEN.KEB.AGAMA NIBONG TEBAL.PENANG (Form 1)
-SEK.MEN.KEB.DATO HAJI AHMAD SAID.PENANG ( Form 1)
-SEK.MEN.KEB.AGAMA AL IRSHAD.PENANG ( Forn 1 - form 5 )

Heh...terkejut ? biasa la..
Sekarang ni sedang melanjutkan pelajaran di Pusat Matrikulasi Uni.Islam Antarabangsa.Tahun 1 Kos Sains Kemanusiaan.

Minuman kegemaran...Semua yang Halal..tapi lagi best Nescafe ais & Limau ais
Makanan kegemaran .... Semua yang halal..tapi lagi best kalau mak yg masak @ masak sendiri...

Berat badan lebih kurang ** kg....alhamdulillah..maintain..
Tinggi tak pasti plak...yang pasti..semakin tinggi..(takkan semakin rendah plak kan ?)

Falsafah diri..erm..Biar kurang makan jangan kurang hajar dgn Org tua..Belajar biar tinggi..nanti jadi org berguna..mcm pantun pulak..

Seorang yang pendiam,pemalu... tapi mesra pengguna....

Darah jenis AB Positif
Lesen Memandu Penuh Moto,Kereta dan Lori simen
Suka warna biru & hijau...
Suka tidur bila ngantuk...

Sekian dulu buat masa ni..akhirnya...serba sedikit profil ana terbongkar jua...

Selamat berforum...
W'salam

Bookmark and Share

  


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

airzat
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.08.2003
Ahli No: 3047
Posting: 58
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 30-09-03 20:21


ana memang berani nak bagi biodata tapi kata hati tak payahlah.......lain kali lah yek...hihihi.....



-----------------
Duduk dan senyum dengan seikhlas hati anda akan rasa tenang...bersabarlah menanti kerana penantian itu satu harapan yang akan membawa satu pembaharuan yang mungkin menjadikan ia satu realiti hidup yang mungkin tidak dapat dilupakan..........

Bookmark and Share

  


  Member Information For airzatProfil   Hantar PM kepada airzat   Quote dan BalasQuote

raul_gonzalez
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1321
Posting: 396
Dari: .::Kuala Terengganu::.

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-09-03 20:29


ana pula lahir di SPAIN...bermain untuk pasukan REAL MADRID dan SPAIN.

-----------------
~MEMBANGUN MENURUT ISLAM~

Bookmark and Share

  


  Member Information For raul_gonzalezProfil   Hantar PM kepada raul_gonzalez   Pergi ke raul_gonzalez's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-10-03 10:28


in the name of Allah the most gracious the most merciful

salam taaruf, ingin ana perkenalkan diri seseorang yang ana amat cintai, err bukan diri ana .

dia ni lahir di tanah gersang tapi malangnya dia tak sempat nak lihat bapanya oh yer bapa dia bernama Abdullah meniggal kerana sakit yang tak dapat dikenalpasti tapi mungkin sebab ada perancangan yang Allah telah aturkan sebab itulah dia tidak sempat lihat bapanya.

Ibunya mati err tak silap ana ketika dia berumur 6 tahun kesian kat dia dah ler di gelar UMMI (orang yang tak tahu membaca) jadi bak kata orang gelap masa depan dia oh yer ibu dia bernama Aminah, siapa kata masa depan dia gelap! Salah tekaan itu kerana masa depan kita bukan terletak pada usaha sahaja tetapi pada urusan Allah juga.

Tetapi kerana gelaran UMMI lah dia telah memberikan suatu sinar yang bergemerlapan kepada ana yang ada status pengajian tinggi malah kalau tak silap ana kepada seluruh dunia kot, ramai orang menggelarnya sebagai pembawa cahaya dari kegelapan. Masa dia remaja pernahlah juga menjadi penyelesai kepada suatu perbalahan yang melibatkan 4 suku kaum yang terbesar untuk meletakkan batu yang sungguh bermakna di kalangan mereka, hebat sungguh beliau.

Tapikan dia ni lebih gemar bersendirian melihat alam ciptaan ini dengan mata hatinya mencari sesuatu yang belum pasti terjadi, alangkah hebatnya beliau kerana menjauhkan diri dari perkara-perkara yang melalaikan walaupun jika dia lakukan perkara-perkara yang lalai itu tiada orang yang memandang serong padanya kerana dia ni lahir dari keturunan yang sangat mulia dikalangan mereka bahkan mereka akan bangga jika dia ni melakukan perkara-perkara terkutuk itu bersama-sama mereka.

Tetapi semua ini bukanlah keinginan yang dikehendakinya apa yang diingininya ialah sesuatu yang tak pernah terfikir di antara mereka iaitu ketenangan yang hakiki, pernah suatu ketika dia telah di lontarkan batu sehingga berdarah ada orang bagitau sampai darah dalam kasut dia melimpah keluar kerana mengajak umat manusia mempercayai kuasa yang satu. Kesian dekat dia sebab tuulah bila ana ingat kisah dia rasa cinta ana pada dia semakin menebal.

Setahu analah dia ni orangnya lemah-lembut, baik budi pekerti, berakhlak mulia dan disenangi orang tetapi bila cakap pasal menegakkan ISLAM jangan main-main dengan dia kerana dia amat tegas dan banyak kalilah juga dia pergi berJIHAD mengalahkan umat kufar dan alhamdulillah dia berjaya menumpaskan tentera kufar laknatullah.

Banyak lagi ana nak cerita pasal kekasih ana ni tapi cukuplah dulu ada masa ana tambah lagi… lastly “I LOVE HIM VERRRRRY MUCH! MUHAMMAD THE PROPHET THE MESSANGER OF ALLAH"

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

safiee_iiu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.07.2003
Ahli No: 2434
Posting: 339
Dari: 475, felda air tawar 1, 81920 kota tinggi, johor

Johor  


posticon Posting pada: 01-10-03 18:12


Nickname: safiee_iiu
Website: http://hijjaz.fotki.com/aktiviti_sahabathijjaz/gambar2_peminat/shafie.html
Dari: 475, felda air tawar 1, 81920 kota tinggi, johor,malaysia
Pekerjaan: student uiam (major usul fiqh,minor sociology)
Minat: chatting, bernasyid, kumpul duit syiling satu sen, lima sen dan duit syiling tahun 1982
Foto: Tiada Foto!
Info Tambahan:
hp:0197637507 email:[email protected], [email protected], [email protected]. salam perkenalan untuk semua. sila bagi apa-apa nasihat kat website ni(http://hijjaz.fotki.com/aktiviti_sahabathijjaz/gambar2_peminat/shafie.html)


-----------------
cintakan bunga layu, hancur dan musnah
cintakan tuhan kekal buat selama-lamanya




Bookmark and Share

  


  Member Information For safiee_iiuProfil   Hantar PM kepada safiee_iiu   Pergi ke safiee_iiu's Website   Quote dan BalasQuote

liss
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 3923
Posting: 85
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 02-10-03 11:10


askum...semua...ok gak pada yang memberi biodata anda kat laman nie....

saya liss...peramah dan sesiapa sudi nak kenal boleh gak....

bye......

Bookmark and Share

  


  Member Information For lissProfil   Hantar PM kepada liss   Quote dan BalasQuote

khurthaby(pesakit_mental)
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2003
Ahli No: 3499
Posting: 37
Dari: FI AL-ARHDY

Johor  


posticon Posting pada: 02-10-03 11:31


Assalamualaikum wbt

ana Syathibhi

Bookmark and Share

  


  Member Information For khurthaby(pesakit_mental)Profil   Hantar PM kepada khurthaby(pesakit_mental)   Quote dan BalasQuote

poqya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3840
Posting: 208
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-10-03 16:06


amik2...
nama:zakaria muhamad
umur :19 thn
hobi:melepak,chatting,surf tenet
dok std kat:utp
asal: marang,ganu
anak ke 6 dr 10
suka mkn nasi paprik n sirap limau n roti canai...
std kos mekanikal engineering....
ok laa tu jer...
no hp : 01296260**...tu rahsia sket..hahahha




Bookmark and Share

  


  Member Information For poqyaProfil   Hantar PM kepada poqya   Quote dan BalasQuote

aliflamra
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 245
Posting: 292
Dari: Putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-10-03 17:19


berat gak nk bg bio kt dlm nie...

sbg intro ana ank ke 10 drpd 12 org ...

-----------------
Get graphics at Nackvision.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For aliflamraProfil   Hantar PM kepada aliflamra   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-10-03 18:13


Assalamualaikum,,,ana Siti Nurhamidah amin......18 tahun.....asal kuantan......ke-2 dari 8 orang.......minat m'jahit & menyulam.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-10-03 01:48


ana sambung ek...
ana ade 3 orang abg 2 org kakak..2 orang abg tiri..dah meninggal sorang..tinggal satu..
semua dah kawin.. (ana je tak lagi ).
anak sedara pun ramai..tak ingat berapa org..
tapi yang pastinya..ana paling sayang sofea nabila..kecik lagi ..abg yang sulong meniaga dengan ayah ana sekali..akak yg pertama(mama kpda sofea nabila)guru kat sek.men.sri nipah.....dia jugak akak yg palin disayangi..
bukan apa dia yg jaga ana masa kecik..dia pun macam sayang sangat kat ana..tapi skang ni dah kawin lain la sikit kot,,,tapi harap tak berubah..namanya Aniza...org kata muka ana sama ngn dia..langsung tak de iras mak dan ayah ana......tapi ana panggil kak da..sebab masa kecik2 pelat..
dia tinggalkan ana masa darjah satu..gi sekolah naju opun tak gosok..dia gi belajar kat Um..tiap kali dia pegi ana nangis..siap peluk kain batik dia lagi..hehehe..dia la ibu dia la kakak..

abg ana yg kedua..nama dia Surialisman..ana selalu gelakkan nama dia ni..pelik sikit..tapi ana panggil orang panggil di IDin..tak tau la nape..dia keje rumah batu..dia la yg paling kurang sikit dalam pelajaran..

abg ana yg ke-3 namanya syahriman..yang ni rock sikit..ala-ala awie gitu..tak berapa baik sangat sebab dia dok ngn mak dia..tapi masa kecik2 baik sangat2..pegi lastik burung sama2..kekeke

akak ana sorang lagi ni mm..dok kat penang..kawin ngn orang sana..jrg sangatla balik rumah..dulu dia suka menyakat ana..rindunyer kat dia..

lupa nak cakap ayah ana kejanya niaga brg2 hardware ngn abg ana yg sulong..(azman).abg zaid....
mak ana dah meninggal masa kecik dulu..ana pun tk ingat macam mana rupa dia..tak ingatpun masa bila ana bersama ngan dia..ada gmbr tapi klu tgk macam org lain jer..ye la ana tak ingat pun rupa dia..kadang2 rindu giler walau tak ingat muka..
ok la setakat ni la dulu..

SeSunGGuhNya ku Rindu paDa_mu....


-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 05-10-03 02:19


akum..
ana mohd naim marsidi
18 thn
belajar.....kt uniten
emmmm....
tue jelaa...
yg lain x tau nak letak aper....
selamat berkenalan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-10-03 12:12


assalammualikum...

meriahnya... tengok sahabat semua... ana pon nak kogsi juga la...

nama di beri Nur Hafizah ( Cahaya Yang Terpelihara ), di puterikan pada 15 mei 1986 bersamaan 5 ramadhan 1406 masanya ptg kot...
tempat di lahirkan bumi mutiara... dulunya tadika di tadika islam sg ara... melanjutkan pelajaran ke sek keb sg. ara... merantau ke negeri jiran untuk menimba ilmu... iaitu di sek men al islah, sg. petani... sekarang menghitung hari untuk menduduki sijil pelajaran malaysia... doakan la...
teratak terletak di kg baru sg ara...

pada masa lapang ana suka membaca terutama novel... antaranya karya nor hayati berahim, ramlee awang murshid, nia azalea dan ramai lagi...
suka sangat surf internet tambah2 bertapa dlm ukhwah.com dan hanan.com... rajin gak nak berjalan-jalan... tapi kalau malas best lagi duduk umah...

tue je la tuk kali ni... nanti ana posting lagi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-10-03 10:50


mmm...mana lagi ni!nak kenal..mai la sahabat2ku kenalkan diri..jgn takut2 tiada apa yg akan berlaku..bukan ke ramai ahli komuiti ni..mai la jagn malu2..

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

dalila2501
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3466
Posting: 193
Dari: sungai buloh

Selangor  


posticon Posting pada: 12-10-03 15:35


Assalamualaikum

Nak kasi ke tak nak....
Kasi je lah...

Nama: Nurdalila bt Roslin
Umur: 16
Kerja: Belum lagi... masih belajar...

T.Lahir: Ada kat niknem
T.Lahir: KL
Sekolah: Banyak.... tapi bagi tau je lah kan?
-skss (1994-1995)
-skp (1995-1997)
-sktp(1997-1999)
-smkwp(2000-2002)
-smkpz(2002-2003)
-mrsmt(2003)
-smkbbsb(sekarang)

Hobi: suka kacau orang n suka tengok orang gembira....
Cita2: Rahsia peribadi...
Alamat:Rahsia juga...
Emel: Cari sendiri...
Kegemaran:Rahsia.....

p/s: dalila nak tengok... ada lagi tak yang berani....


Bookmark and Share

  


  Member Information For dalila2501Profil   Hantar PM kepada dalila2501   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 12-10-03 22:06


Assalamualikum

ish! beraninya semua

takpa lah ana kasi biodata diri yg ringkas

nama:Al-Firdaus B. Sharul
umur:15
t.tinggal:taman melawati,gombak selangor
cita-cita:peguam syariah
kebolehan:berpidato,syarahan,perbahasan,nasyid,composing

itu sahajalah yg paling ringkas


-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

  


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

abu_rozai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 158
Posting: 65
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 12-10-03 22:26


Assalamualaikum.....

ramai gak yang berani yek.....ana pun nak berani gaklah......rasa2nya ahli2 komuniti ukhwah ni baik2 belaka kan....

nama ana ABU BAKAR B. AMERUDIN.....
dok kat SELANGOR.....
umur 19thn......
belajak kat UTM, SKUDAI.....
kos KEJ. AWAM......
cita2 belum tau lagik.....
kebolehan.....melawak kot....hehehe......bernasyid...
anak bongsu drpd 4 orang adik beradik....
cukup ler setakat tue dulu kot......heheher...

Bookmark and Share

  


  Member Information For abu_rozaiProfil   Hantar PM kepada abu_rozai   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-12-03 00:44


Cepat...cepat... siapa lagi yang berani ?
maaf,ana naikkan topik ni.

tambahan & ringkasan:
Syihab Firdaus Bin Mansor (irda82)
TASKI ABIM,Tmn Seri Impian
Sek Keb Tmn Bersatu
Sek Keb Sg Petani (1990 - 1994 )
Sek Men Keb Khir Johari,Sg Petani (1995 - 2001)
UiTM Merbok,Sg Petani,Kedah(2003-
Sg Petani,Kedah
1/10/1982
Tinggi :164 (kot,tak ingat)
Berat: 45kg (ringan,kan?)
warna kulit: cerah ke?
Wajah

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 25-12-03 17:14


nama penuh....red ranger
umur...17 taun tahun dopan
berat....65-70
tinggi....lamo tak ukur

-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

  


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-12-03 19:30


Nama : Jay Tiraa @ Jackie (here they call me Jackie Chan)
Umur : always young (still junior categori, below 21)
Gender : Of coz male
Email : [email protected]
Berat : Minggu ni 81kg, mungkin naik lagi. Target 100kg
Tinggi : Skrang dah short sikit. 172cm sahaja.
Kategori : Mungkin Light Heavy Weight or 75kg ke bawah.
Alamat : Kat Selangor, Malaysia.
Study : Uniten, course Mechanical Engineering
Pengalaman kerja : Sebagai trainer di
1. Zuan Fitness And Aerobic Center
2. Selangor Royal Club Bukit Kiara
3. Sweat Club
4. Fitness Club Uniten
5. Asia Fit Fitness Center
Akan masuk Fitness First tak lama lagi. Insyaalah.
Title pernah dipegang :
1. Mr Selangor 2001 Junior
2. Mr Royal Selangor 2003 Junior
dan title2 kecik yang lain.
Kebolehan : Learning n teaching, sports n fitness, computer, psychology, arts n musics, martial arts,...
Minat : Bergaduh



[ Posting ini telah di edit oleh: Jackie_uniten7 pada 2004-01-15 05:37 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 25-12-03 20:13



Ramainya yg berani,ana tak berani sangat tapi sedikit latar belakang diri ana moga ukhwah kita berpanjangan....
gelaran diberi umair(abang long)
di lahirkan di hospital Taiping
umur 20 hari lagi genap 21 thn
masih belajar di uitm shah alam
wallahua'lam


Bookmark and Share

  


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-12-03 03:24


assalamualaikum...

huiyo ganas jugak le ikhwah & akhawat kasi biodata ek.. ada gak yg siap kasi biodata family lagi..
hehe..

ok nama ana Nihlah bt. Johari, org panggil Nela.
nombor IC ana 871005-14-6556...
anak ke-5 dari 7 org adik-beradik kandung
still studying in Secondary 5 (finals O'levels)
email ana [email protected]..
tinggal kat Bukit Antarabangsa, Ampang, Selangor.
minat ana dalam sukan, martial arts & comparative religion.. tapi cita² nak jadi business woman with at least a degree in engineering.
haa.. apa lagi? tu je la kot yg penting utk pengetahuan antum.
salam ukhwah gak dari ana sape² nak kenalan boleh PM ana ek..

wallahu a'lam.. wassalam...

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

  


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 04-01-04 17:16



saya tak pernah perasan pulak topik ni sbl ni...
takpelah, bg jugak...boleh kan?

Nama: W. Maryam W. Zulkipli (Maryam)
Nama yang selalu digunakan: Maryam, Maryam Abu Ahmad Ibrahim (tak Maryam, Bint)
Asal: tak tau nak kata...lahir kat tempat lain, membesar kat Kelantan, skrg pula belajar di luar kelantan..inSya Allah satu hari nnt menetap di kelantan juga.
Usia: congak ye...lahir tahun 1984M @ 1405H
LB Pendidikan:
~MCIIUM (02-04)
~SMKA Naim Lilbanat
~SMKA Tangok
~SMU (A) Maahad Muhammadi Perempuan
~SMI Aman
~SRI Aman
~Tadika Iman
Adik beradik: 1 dari 9

Itu je kut...

~Save our community!!! Feel free to give RM1...~



[ Posting ini telah di edit oleh: Maryam pada 2004-01-04 17:31 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-01-04 10:46




ni pulak biodata ringkas ana ye..

suhaily rozali (kesenanganku)
5 september 1976
27 tahun 4 bulan
damansara damai (rumah)
srk sultan alam shah, pj
sm (p) sri aman, pj
diploma pentadbiran awam 98-2003
ijazah s/m pentadbiran korporat
membaca majalah dan menggubah (hobi)



Bookmark and Share

  


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-01-04 11:01



kalau nak tau, pm kat ana...

[ Posting ini telah di edit oleh: kamalhisyam pada 2004-01-08 11:01 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

man_ana89
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.01.2004
Ahli No: 6325
Posting: 32
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-01-04 20:58




ana pun sama macam kamalhisyam
pm kat ana(bukan nak tiru tapi camtulah)

Bookmark and Share

  


  Member Information For man_ana89Profil   Hantar PM kepada man_ana89   Quote dan BalasQuote

hafizal
Warga Rasmi
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6747
Posting: 2
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 19:48


tak malu ker nak beritahu pasal biodata kiter kat orang

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafizalProfil   Hantar PM kepada hafizal   Pergi ke hafizal's Website   Quote dan BalasQuote

ahmadi_boyz
Warga Rasmi
Menyertai: 09.01.2004
Ahli No: 6348
Posting: 9
Dari: k a j a dan pergi | p u t .a j a yang a

Selangor  


posticon Posting pada: 25-01-04 21:51


salamz..buat ape nak malu kalo nak gitau bio kite kat org..selagi org tuh ikhlas nak tau pasal kite..Allah kan menggalakkan kite berkenal2lan...

NAMA:SYED MOHD AZLAN BIN SYEED AMIRRUDDIN
TARIKH LAHIR: 26 07 1984
TEMPATNYA: HOSPITAL UNIVERSITI, KL.
TINGGAL: BANGSAR, KL
SEJARAH PEMBELAJARAN:
1-6..SEK.REN.KEB.BRICKFIELDS (1),KL
TING.1-3..SEK. MEN.AGAMA.JELEBU.N9
TING.4-6BWH..MAAHAD AHMADI N9
MCIIUM,PJ
UITM,DUNGUN

SUKE PADA KETENANGAN...
SUKE MENULIS...
ALAMAT SURAT MENYURAT:[email protected]
AKTIVITI LAPANG: MENJERIT N MENYANYI..


Bookmark and Share

  


  Member Information For ahmadi_boyzProfil   Hantar PM kepada ahmadi_boyz   Pergi ke ahmadi_boyz's Website   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-02-04 21:34


askm..
salam taaruf minni ilaikum..
ana min bahanj..
alaan fil misr..
sanah thalisah kuliah syariah walqanun..syu'bah syariah islamiyyah bijamiah al-azhar,
ok tu aje..wassalam




kira ok la tu..


Bookmark and Share

  


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

chihiro
Warga Rasmi
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7216
Posting: 10
Dari: perut mak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-02-04 23:05




irda82!!!!eh kite satu skolahla..sebaya lagi..org 6 kemboja..baru pindah situ mase dajah nam

Bookmark and Share

  


  Member Information For chihiroProfil   Hantar PM kepada chihiro   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 01:25


tumpang sekaki...hehe.....

Nama : Fairuzah bt Mohd Ghazali
T. Lahir : Jln Medan Tuanku, KL
T. Lahir : 22 Januari 1986
Adik-beradik : anak sulung daripada 5 orang
Sek : Taski ABIM
SRJK(C) Chung Hua K. Pilah (darjah 1-6)
SMK Chung Hua K. Pilah (form 1-5)
IPT : baru nak apply.. ...
Cita² : Ahli Perniagaan
Hobi : Web surfing, baca buku, tengok tv etc...
Berat : 50 kg
Tinggi : 160 cm
Fav. Food: tom yam....yum²...
Fav. Drink: teh 'o' ais....slurrpppp...
Fav. Color: hitam, biru, oren
Impian : masuk syorge...heheheh....





Bookmark and Share

  


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Siapa berani beri biodata diri di sini...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.189846 saat. Lajunya....