Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bangkai akan menarik pemakan bangkai, tong sampah akan menarik sampah. Kebaikan akan menarik kebaikan; keburukan akan menarik keburukan
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 145
Ahli: 0
Jumlah: 145




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 5 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 15 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 15 hari yang lalu
eme86: 16 hari yang lalu
sunan-faqih: 21 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Siapa yang lahir hari jumaat?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Siapa yang lahir hari jumaat?

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa yang lahir hari jumaat?

NAZLY
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.04.2005
Ahli No: 15547
Posting: 52
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-05-05 15:19



ana saje nak kumpulkan ahli, berapa ramai yang lahir hari Jumaat, TQ

Bookmark and Share

    


  Member Information For NAZLYProfil   Hantar PM kepada NAZLY   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 13-05-05 15:58


sy lahir hari jumaat..28.12.1979.... dalam bulan safar rasanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

NAZLY
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.04.2005
Ahli No: 15547
Posting: 52
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-05-05 16:19


ana lahir hari jumaat, 13.11.1981

Bookmark and Share

    


  Member Information For NAZLYProfil   Hantar PM kepada NAZLY   Quote dan BalasQuote

NAZLY
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.04.2005
Ahli No: 15547
Posting: 52
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-05-05 16:21


sesiapa yang tahu kelebihan hari jumaat, boleh lah bagi tahu ana dalam forum ni, ana tak berapa arif la, tolong ye

Bookmark and Share

    


  Member Information For NAZLYProfil   Hantar PM kepada NAZLY   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-05-05 16:42




ana pun lahir hari jumaat jugak, bersamaan 27 syaaban 1407 H.

Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

mie_fairudz
Warga Rasmi
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5098
Posting: 11
Dari: Terengganu Bestari..

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-05-05 12:52




ana lahir hari jumaat (16 januari 1981)..lepas asar pukul 5.00 ptg..

alhamdulillah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie_fairudzProfil   Hantar PM kepada mie_fairudz   Quote dan BalasQuote

cucu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.07.2004
Ahli No: 10226
Posting: 226
Dari: Bumi Milik Allah

russia  


posticon Posting pada: 18-05-05 13:15




rasanya saya pun lahir hari jumaat gak

Bookmark and Share

    


  Member Information For cucuProfil   Hantar PM kepada cucu   Quote dan BalasQuote

mujaiid_86
Warga Rasmi
Menyertai: 08.05.2005
Ahli No: 16379
Posting: 8
Dari: Sungai Petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-05-05 07:43


ana lahir ari jumaat gak .........
26 jamadilakhir 1406 hijrah pukul 5.00 petang........

moga mendapat keberkatan dari ari kelahiran ini.......Insyaallah

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujaiid_86Profil   Hantar PM kepada mujaiid_86   Quote dan BalasQuote

Nuratiq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17477
Posting: 121
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-07-05 20:22


ana pun lahir hari Jumaat....21 Ramadhan 1406 pukul 6.12 petang... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuratiqProfil   Hantar PM kepada Nuratiq   Quote dan BalasQuote

ayuAnnisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10900
Posting: 148
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 03-08-05 05:31


mak kata ana lahir hari jumaat..tapi tengok dalam kalendar lain pula harinya..tapi ana cay kat mak..sebab mak lahirkan ana..kalendar itu xbetul rasanya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayuAnnisaProfil   Hantar PM kepada ayuAnnisa   Pergi ke ayuAnnisa's Website   Quote dan BalasQuote

Ghufranallah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.06.2005
Ahli No: 16894
Posting: 351
Dari: padang pasir

luxembourg   avatar


posticon Posting pada: 03-08-05 08:31


alhamdulillah..ana pun lahir hari jumaat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For GhufranallahProfil   Hantar PM kepada Ghufranallah   Quote dan BalasQuote

aleyasyafira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.12.2004
Ahli No: 13015
Posting: 100
Dari: melaka

canada   avatar


posticon Posting pada: 03-08-05 17:41


ana pun lahir hari jumaat juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For aleyasyafiraProfil   Hantar PM kepada aleyasyafira   Quote dan BalasQuote

cahayainsani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.08.2004
Ahli No: 10574
Posting: 235
Dari: bumi Allah

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-08-05 17:51


Assalamu'alaikum...
Alhamdulillah,saya pun dilahirkan pada pagi Jumaat bersamaan dengan 12 Rejab 1404 H
Jumaat penghulu segala hari...
[ Telah diedit oleh: cahayainsani pada 15-08-05 18:02 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For cahayainsaniProfil   Hantar PM kepada cahayainsani   Quote dan BalasQuote

masz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.07.2005
Ahli No: 17165
Posting: 96
Dari: kuala lumpur

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 15-08-05 19:11


Alhamdulillah...saya pun lahir hari jumaat juga..dalam bulan ramadhan yang mulia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maszProfil   Hantar PM kepada masz   Quote dan BalasQuote

faizbukharyy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 15
Posting: 179
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 00:12


asssalamualaikum...

saya lahir pada hari jumaat pukul 3.15 pg...

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizbukharyyProfil   Hantar PM kepada faizbukharyy   Quote dan BalasQuote

ayied82
Warga Rasmi
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14732
Posting: 12
Dari: johor bahru

Johor  


posticon Posting pada: 19-08-05 02:26


assalamualaikum........
ana nak tumpang tanya lah.......
macam mna nak tahu tarikh lahir kita dalam bulan islam....
sebab ana xthu tarikh lahir ana...dalam bulan islam...boleh sesiapa tolong...
ana lahir....20.05.1982.....ahli2 ukhwah.com..kan semua baik hati

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayied82Profil   Hantar PM kepada ayied82   Pergi ke ayied82's Website   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 19-08-05 09:21


saya pun lahir hari jumaat.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

sabrina_elZehra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8793
Posting: 105
Dari: t.malim,perak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 09:59


slm....saya pun. 4 mei 1984...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sabrina_elZehraProfil   Hantar PM kepada sabrina_elZehra   Pergi ke sabrina_elZehra's Website   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 10:25


saya pun jumaat 14 Ogos 1981...;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

trigO
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.05.2005
Ahli No: 16362
Posting: 242
Dari: negaraku...

malaysia  


posticon Posting pada: 19-08-05 11:05


Pada 19-08-05 02:26 , ayied82 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum........
ana nak tumpang tanya lah.......
macam mna nak tahu tarikh lahir kita dalam bulan islam....
sebab ana xthu tarikh lahir ana...dalam bulan islam...boleh sesiapa tolong...
ana lahir....20.05.1982.....ahli2 ukhwah.com..kan semua baik hati

http://www.islam.com/islamicdates.asp

Bookmark and Share

    


  Member Information For trigOProfil   Hantar PM kepada trigO   Quote dan BalasQuote

alongju
Warga Rasmi
Menyertai: 30.07.2005
Ahli No: 17685
Posting: 1

Pahang  


posticon Posting pada: 21-08-05 12:47


assalamualikum,
alhamdullillah,saya dilahirkan pada hari Jumaat,penghulu     lah hari.Mudah-mudahan ajal saya pun menjemput pada hari yang sama,wallahualam.

"sesungguhnya ajal maut,jodoh pertemuan ALLAH s.w.t Yang Menentukan"

Bookmark and Share

    


  Member Information For alongjuProfil   Hantar PM kepada alongju   Quote dan BalasQuote

rebel7th
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18698
Posting: 32
Dari: Newcastle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 17:04


Lahir hari jumaat..
Nak jugak mati hari jumaat...insya Allah.
(cita tertinggi nak mati syahid)

24 Julai 1981
22 Ramadhan 1401
[ Telah diedit oleh: rebel7th pada 06-09-05 17:05 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For rebel7thProfil   Hantar PM kepada rebel7th   Quote dan BalasQuote

teratai1904
Warga Rasmi
Menyertai: 26.01.2006
Ahli No: 22268
Posting: 4
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-02-06 16:48


assalamualaikum...
alhamdulillah,saya juga di takdirkan Illahi lahir pada hari jumaat,penghulu segala hari.Di waktu subuh yang hening.
semoga saya di izinkan Allah meniggal pada hari yang sama.
Amin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teratai1904Profil   Hantar PM kepada teratai1904   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-02-06 16:54


Assalammualaikum wrt wbt

Beruntungnya siapa yang lahir hari jumaat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-02-06 17:12


ana pun salah seorang yang lahir hari jumaat yang barakah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

diyan_huwaina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.12.2005
Ahli No: 21127
Posting: 102
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-02-06 20:19


aisey...lahir hari khamis lah...heee sipi2 saja lagi...:-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For diyan_huwainaProfil   Hantar PM kepada diyan_huwaina   Quote dan BalasQuote

almumtahanah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6367
Posting: 145
Dari: depan komputer

egypt   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 03:37


my little cute baby pun lahir hari jumaat juga.. 12.01minit tengah malam jumaat.... alhamdulillah...mudah melahirkannya. Moga dia menjadi anak yang soleh... insyallah, amin... :-) ;-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For almumtahanahProfil   Hantar PM kepada almumtahanah   Pergi ke almumtahanah's Website   Quote dan BalasQuote

ibnuabbas
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16231
Posting: 346
Dari: Al-Azhar As Assyarif

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-02-06 20:53


ana lahir hari rabu...........-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnuabbasProfil   Hantar PM kepada ibnuabbas   Pergi ke ibnuabbas's Website   Quote dan BalasQuote

rabiah_al-adawiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.03.2006
Ahli No: 23868
Posting: 56

yemen  


posticon Posting pada: 13-09-06 14:40


saya pun lahir hari jumaat juga....pukul 9.15 mlm

Bookmark and Share

    


  Member Information For rabiah_al-adawiahProfil   Hantar PM kepada rabiah_al-adawiah   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-09-06 14:56


saya ada kawan lahir hari jumaat tapi ya Allah..nakal bukan main..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-09-06 16:17


tumpang lalu..saya dilahirkan hari Sabtu...tak mengapa lah,Sabtu tu dah dekat benar dengan Jumaat..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

rifhan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.03.2005
Ahli No: 15169
Posting: 92
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-01-07 19:15


me,myself and i!! :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For rifhanProfil   Hantar PM kepada rifhan   Quote dan BalasQuote

cahaya_hidayahku
Warga Rasmi
Menyertai: 15.01.2007
Ahli No: 28175
Posting: 13

blank   avatar


posticon Posting pada: 18-01-07 21:24


alhamdulillah..ana pun tgolog dalam salah seorang hamba2 Allah yang lhir pada hari jumaat... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hidayahkuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hidayahku   Quote dan BalasQuote

sujana
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.12.2006
Ahli No: 27710
Posting: 32
Dari: bumi darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-01-07 23:25


salam 'alaik
alhamdulillah, ana pun dlahirkan pada hari jumaat, 10.38a.m, 10 Zulhijjah 1409.

harap-harap mati pun pada hari jumaat atau mlm jumaat, insyaAllah. amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For sujanaProfil   Hantar PM kepada sujana   Quote dan BalasQuote

putrakedah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 810
Posting: 68
Dari: kedah

syria  


posticon Posting pada: 19-01-07 01:57


Alhamdulillah.harap meninggal pun hari jumaat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putrakedahProfil   Hantar PM kepada putrakedah   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 19-01-07 05:49


salam...saya lahir hari jumaat selepas asar jam 5 petang. seperti yang tertulis dalam surat beranak lah.....hihhihihii :-D :-D :-D :-P :-P :-P


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"
[ Telah diedit oleh: Vitamin_Hati pada 19-01-07 05:50 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Mutiara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.08.2004
Ahli No: 10684
Posting: 47
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-07 07:19


Assalamualaikum..

Saya dilahirkan pada hari Jumaat pada jam 5.36 pagi. Sebelum subuh.

Bookmark and Share

    


  Member Information For MutiaraProfil   Hantar PM kepada Mutiara   Quote dan BalasQuote

arsyie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5226
Posting: 230
Dari: mauritus

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 19-01-07 09:13


saya hari jumaat jugak

Bookmark and Share

    


  Member Information For arsyieProfil   Hantar PM kepada arsyie   Quote dan BalasQuote

diella
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27880
Posting: 219
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 19-01-07 09:18


saya pun hari jumaat juga..hehee.

Bookmark and Share

    


  Member Information For diellaProfil   Hantar PM kepada diella   Pergi ke diella's Website   Quote dan BalasQuote

nur88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27875
Posting: 98
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 19-01-07 11:42


ana tak lahir hari jumaat..ikut kalender kristian ana hari jadi jatuh kelmarin, 17 hb.ikut kalender islam ana lhir 27 jamadul awal..doakan kesejahteraaan ana dunia wa akhirat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur88Profil   Hantar PM kepada nur88   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 19-01-07 11:46


hari jumaat, 2.45 petang...berat 3.15kg... hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

nur_kasih87
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.11.2006
Ahli No: 27305
Posting: 57
Dari: dialam sementara....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-01-07 17:48


salam...saya lahir hari jumaat. 16 ramadhan 1407

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kasih87Profil   Hantar PM kepada nur_kasih87   Quote dan BalasQuote

harlique
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26495
Posting: 258
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-07 18:27


salam mesre......
saya tak tahu lah saya lahir hari apa.....
tapi saya lahir 2mei1986....
huhu...
ada sesiapa same tarikh lahir dengan saya?

Bookmark and Share

    


  Member Information For harliqueProfil   Hantar PM kepada harlique   Quote dan BalasQuote

nurulislamiafiqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14540
Posting: 178
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-03-08 01:09


aku pun lahir hari Jumaat, 3 Rejab 1406 H...jam 3:55 pagi... :welcome:


-----------------
Live in the present, learn from the pasti!


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulislamiafiqahProfil   Hantar PM kepada nurulislamiafiqah   Pergi ke nurulislamiafiqah's Website   Quote dan BalasQuote

ayu_humaira
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.01.2009
Ahli No: 36948
Posting: 39
Dari: bumi ciptaan Allah

Perak  


posticon Posting pada: 10-02-09 00:45


assalamualaikum..
ayu pun lahir hari jumaat..
17/12/1993..
alhamdulillah..
tapi ayu tak tahu trikh lhir ayu dalam klendar islam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayu_humairaProfil   Hantar PM kepada ayu_humaira   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-02-09 15:37


Saya pun lahir hari jumaat..
mana tahu? :kelip:
Tengok kat surat beranak lah..
hmm pukul 11.34pagi..
masa tu kan berat saya cuma 2.70kg saja..
huhu tapi sekarang ini.. :-P
:sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-02-09 15:40


saya pun lahir hari jumaat
same dengan LBku..
hehe.. LB ada jugok persamaang kita ye :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

nadia_khalit
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.06.2008
Ahli No: 33692
Posting: 163
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-02-09 16:46


huhu..mak ana dan abang ana lahir hari jumaat..
,ana dengan abang satu lagi lahir hari isnin saja...yang pasti dalam bulan muharram..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_khalitProfil   Hantar PM kepada nadia_khalit   Quote dan BalasQuote

Faizah_Azlan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2009
Ahli No: 37142
Posting: 44
Dari: Kulai, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 13-02-09 17:00


saya lahir hari jmaat.. 22 mac 1985.. ada ke sesiapa yang lahir sama sgn saya?
salam ukhwah untuk semua....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faizah_AzlanProfil   Hantar PM kepada Faizah_Azlan   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-02-09 17:07


alhamdulillah,,ana lahir time khutbah jumaat,dalam kereta..on da way pergi hospital pilah...bersamaan 7 rejab... :malu:



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

hijrah_nasuha
Warga Rasmi
Menyertai: 18.01.2009
Ahli No: 36797
Posting: 9
Dari: on_earth

Pahang  


posticon Posting pada: 16-02-09 16:02


saya pun lahir pada hari jumaat, 5 Jamadil awal, lepas subuh.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hijrah_nasuhaProfil   Hantar PM kepada hijrah_nasuha   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-02-09 20:34


Pada 13-02-09 15:40 , smile_roses posting:

!!! QUOTE !!!

saya pun lahir hari jumaat
same dengan LBku..
hehe.. LB ada jugok persamaang kita ye :P


betul-betul banyak persamaang LBku(amboi2 LB) :-P
dilahirkan pada hari jumaat..semoga kembali kepadaNYa pada hari jumaat juga InsyaAllah.. :bye:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

fizizzuddin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.02.2009
Ahli No: 37209
Posting: 40

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-02-09 11:48


Assalamualaikum...SAYA PULA PETANG JUMAAT...28 JAN 1983

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizizzuddinProfil   Hantar PM kepada fizizzuddin   Quote dan BalasQuote

diella
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27880
Posting: 219
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 09-09-09 12:50


assalamualaikum..
saya pun lahir hari jumaat
15 april 1988 = 27 saya`ban 1408
:)


-----------------
Every closed eye is not sleeping and every open eye is not seeing


Bookmark and Share

    


  Member Information For diellaProfil   Hantar PM kepada diella   Pergi ke diella's Website   Quote dan BalasQuote

diella
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27880
Posting: 219
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 09-09-09 12:51


Pada 09-09-09 12:50 , diella posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
saya pun lahir hari jumaat
15 april 1988 = 27 saya`ban 1408
:)



kenapa saya eja saya`ban tapi jadi macam itu?
huhuu..


-----------------
Every closed eye is not sleeping and every open eye is not seeing


Bookmark and Share

    


  Member Information For diellaProfil   Hantar PM kepada diella   Pergi ke diella's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-09 12:54


kenapa tanya siapa lahir hari jumaat? tanya lah siapa lahir hari ini? kan cantik tarikh tu 090909 lagi best kalau lahir pukul 090909 pada hari 090909.... ehehe


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Putri_Cahaya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24825
Posting: 335

malaysia  


posticon Posting pada: 09-09-09 15:26


Pada 09-09-09 12:54 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa tanya siapa lahir hari jumaat? tanya lah siapa lahir hari ini? kan cantik tarikh tu 090909 lagi best kalau lahir pukul 090909 pada hari 090909.... ehehe



a'ah.. baby2 yang lahir hari ni mesti best ek.. tarikh lahir dia smart lah... uhuks!.. 090909


-----------------
I'm a million different people from one day to the next..


Bookmark and Share

    


  Member Information For Putri_CahayaProfil   Hantar PM kepada Putri_Cahaya   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.170465 saat. Lajunya....