Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 06-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, nescaya banyaklah kepayahan dan kesusahan melaluinya, panjang jalannya dan banyak rintangannya."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 4 hari yang lalu
wyd1014: 12 hari yang lalu
haykal77: 20 hari yang lalu
Kakngah: 20 hari yang lalu
lidah-penghunus: 22 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: PEREMPUAN suka BERKONGSI MASALAH dengan LELAKI"...BETUL KAH???


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» PEREMPUAN suka BERKONGSI MASALAH dengan LELAKI"...BETUL KAH???

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh PEREMPUAN suka BERKONGSI MASALAH dengan LELAKI"...BETUL KAH???

dakwah_ilahi
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7735
Posting: 1108
Dari: Eropah

uk   avatar


posticon Posting pada: 24-04-05 13:35




...

Ok nak tanye sikit ekkkk..betul kah perempuan nie lebih suka berkongsi masalah dengan lelaki ...Betul kah??/..heee beri KOMEN sikit...



-----------------
Sabda Nabi Muhammad s.a.w.yang bermaksud:"Barangsiapa yang amalannya hari ini lebih baik dari semalam,dia adalah orang yang beruntung.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dakwah_ilahiProfil   Hantar PM kepada dakwah_ilahi   Pergi ke dakwah_ilahi's Website   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-04-05 14:10




kekadang betul jugak... especially bila diorg nak tahu apa pandangan seorang lelaki thadap masalah tu... lelaki fikir lain dari wanita... tp kalau peribadi.. sy rasa diorg lebih prefer wanita jugak..

-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~

Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

jendela_hatiku
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.04.2005
Ahli No: 15556
Posting: 56
Dari: Kuala Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-04-05 15:12




emm...kawan baik saya mmg lelaki...bukan "boyfriend' tapi sahabat.. dah hampir 5 tahun berkawan...bekas ketua kelas yg kenalkan.

saya suka berkawan dgn dia sbb dia lebih jujur dalam memberi pandangan (perempuan bkn tak jujur tp kata2 mereka lebih berlapik...lebih menjaga hati hingga kdg2 tak sedar kita buat salah).

pemikiran dia jgk matang..kalau bab nasihat-menasihat ni dia mmg bagus...dia sendiri pun cakap..cara dia tegur...cara dia bg nasihat..macam nasihat dari abg kpd adik.

kalau dia tak suka dia akan cakap tak suka begitulah sebaliknya. Yg paling saya suka bersahabat dgn dia ni sbb dia selalu ingatkan supaya berbuat baik dgn mak ayah...dgn kakak dan adik2. "Tunaikan permintaan mereka selagi termampu"..itulah kata2 dia..

setakat ni kami tahu batas2 bersahabat lelaki dan perempuan...kalau nak berkongsi masalah..ada sesetengah masalah je...bukan semua...yang selebihnya kongsi dgn kwn perempuan ataupun mak...

Selalunya...kalau ada apa2 masalah..dia akan beri beberapa jalan penyelesaian dulu...lepas dulu baru dia bg pandangan dia pd masalah tu...dia bukan jenis mendesak...tak pernah paksa saya ikut jln penyelesaian yg dia pilih tu..

tapi....tak semua perempuan suka kongsi masalah dgn lelaki...bergantung jgk pd diri individu tu sendiri..

**apapun...ucapan selamat bertunang pd dia...(lambat lg..bln 6 nanti) **

[ Posting ini telah di edit oleh: jendela_hatiku pada 2005-04-24 15:15 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For jendela_hatikuProfil   Hantar PM kepada jendela_hatiku   Pergi ke jendela_hatiku's Website   Quote dan BalasQuote

MaWaR84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.04.2005
Ahli No: 15963
Posting: 321
Dari: ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-04-05 15:15


rasanya bergantung pada masalah gak..
tp kiter rasa lebih baik cari pompuan dulu then barulah citer pd lelaki...

-----------------
\' aKu IngIN sEgAlA2 NyA DaMai....\'


Bookmark and Share

    


  Member Information For MaWaR84Profil   Hantar PM kepada MaWaR84   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-04-05 19:06


depends on situation...

-----------------
.:. sesungguhnya orang² yang beriman itu adalah bersaudara, maka damaikanlah diantara dua saudara kamu yang bertelagah itu dan bertaqwalah kepada Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

zalfa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15731
Posting: 49
Dari: iskandariah,mesir

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-04-05 22:12


assalamualaikum..
pd pendapat saya..itu bergantung pd individu sendiri..dgn sape die lbh selesa utk kongsikan msalah die..imma kwn lelaki atau perempuan..tp better cerita pada kwn perempuan jika masalah tu btl2 beban pada diri die..ape2 pun kaum sendiri lbh memahami kaum sejenisnya..setuju tak??..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zalfaProfil   Hantar PM kepada zalfa   Pergi ke zalfa's Website   Quote dan BalasQuote

eiza86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2004
Ahli No: 12182
Posting: 161
Dari: Gombak,Selangor

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-04-05 22:23




betul tu....tgk pada keadaan.Share prob. ngan laki nie kadangkala lebih baik gak..straitforward.Diorang try jgk untuk bantu kita.... But,share ngan kaum hawa ni pun bagus gak...especially hal2 peribadi ker....

Bookmark and Share

    


  Member Information For eiza86Profil   Hantar PM kepada eiza86   Quote dan BalasQuote

jendela_hatiku
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.04.2005
Ahli No: 15556
Posting: 56
Dari: Kuala Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-04-05 22:37




tapi....seeloknya kalau ada kesukaran kita mengadu pd Allah...itu yg sebaik2nya

Bookmark and Share

    


  Member Information For jendela_hatikuProfil   Hantar PM kepada jendela_hatiku   Pergi ke jendela_hatiku's Website   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 24-04-05 23:12


ahak, pillow talk kot....hehehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

emizz_hani
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.03.2005
Ahli No: 15347
Posting: 50
Dari: PJ, selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 24-04-05 23:15


assalamualaikum.

sy stuju ngan enti jendela. kadang2 mungkin mereka lbg memahami dlm beberapa perkara.. its true (bdsarkan pgalaman n observation)

although there are a few things dat as, gurls, we r more comfortable in discussing them with gurls!

smg kawn enti berbahagia slamenya.

-----------------
Me, an earthbound.. living up to my name.

Bookmark and Share

    


  Member Information For emizz_haniProfil   Hantar PM kepada emizz_hani   Pergi ke emizz_hani's Website   Quote dan BalasQuote

Firdaus_Azimi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 288
Posting: 1705
Dari: menara condong

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-04-05 13:35


ALLAH tempat mengadu..
do'a sebagai senjata..

manusia perlukan teman,sahabat,kawan,kekasih dan keluarga.
kebuntuan takkan terlepas tanpa usaha.
kita perlukan salah satu diatas(kecuali yg kronik)
utk meredakan kebuntuan keresahan dan kesedihan.

saya jika punya masalah.
saya akan tel sahabat saya seorg wanita.
kami dan 4 tahun jadi sahabat.
biasanya soal hati dan perasaan.
anehnya kami tak pernah jumpa.

senang bicara dgn yg berlainan jantina ni..
die lebih memahami..
dan adakalanya lebih bersifat pengdengar yg baik..
ngan satu jenis ni kang..
payah sket..kena ejek.kena kutuk.
bagi cadangan yg merepek2..
entahla..bukanlah semua.
cuma segelintir.
ada yg baik.
tapi kurang kepuasan.

seeloknya kita redha dgn apa yg terjadi.
cuma adakalanya kita perlukan masa dan sahabat utk kita betul2 redha dgn keadaan.

p/s..pendapat peribadi..



Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus_AzimiProfil   Hantar PM kepada Firdaus_Azimi   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 25-04-05 14:29



tak semestinyer, lelaki samer gak... sometimes, but not at all... tak semua lelaki yang layak dikongsi... masalah....

: Klau dah sure, lelaki tu baik... kalau tak beware ler...

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

mujahadatunnafsi
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5068
Posting: 745
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-04-05 15:27



Begitulah sebaliknya....

Fitrah...

dan bakal menjadi fitnah kalau tidak dijaga....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahadatunnafsiProfil   Hantar PM kepada mujahadatunnafsi   Quote dan BalasQuote

aquarius_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14613
Posting: 224
Dari: tg karang, selangor...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-04-05 16:23





depends kat situation jgk...
tapi ana lebih selesa kongsi masalah ngan lelaki...
sebab dari kecik dah manjer ngan bapak ,abang2 dan kawan baik dari kecik...pandangan lelaki berbeza ngan pandangan perempuan..biasanya perempuan lebih emosi berbanding lelaki...
kene pandai pilih orang yang kita nak bagitau masalah..tengok mana lagik sesuai la...


-----------------
[IMG]http://photos.friendster.com/photos/92/17/15417129/9850787836953s.jpg[/IMG]

'ukhwah itu indah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For aquarius_nurProfil   Hantar PM kepada aquarius_nur   Quote dan BalasQuote

dakwah_ilahi
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7735
Posting: 1108
Dari: Eropah

uk   avatar


posticon Posting pada: 25-04-05 23:45


Tiap masa, tiap tika, tiap tempat.... kita tidak dapat menafikan bahawa ada sahaja masalah yang berlaku. Memang kita tidak dapat nafikan bahawa setiap orang antara kita pasti akan hadapi masalah. Bermula dari masalah diri, masalah keluarga, masalah masyarakat, masalah negara dan seterusnya.

Masalah ini boleh berlaku dalam pelbagai bentuk yg boleh memberikan tekanan jika tidak tahu apa cara mengatasinya. Dan kita tidak akan tahu cara mengatasinya jika kita tidak tahu apa puncanya....So sebaik-baik kita kongsi masalah dengan orang lain agar masalah kita dapat dibincang dan diambil rumusan untuk mengatasiNya,Begitu lumrah kehidupan sudah pasti seseorang perempuan atau lelaki akan berkongsi masalah....ermm tul tak...



-----------------
Sabda Nabi Muhammad s.a.w.yang bermaksud:"Barangsiapa yang amalannya hari ini lebih baik dari semalam,dia adalah orang yang beruntung.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dakwah_ilahiProfil   Hantar PM kepada dakwah_ilahi   Pergi ke dakwah_ilahi's Website   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-04-05 00:15




betul.

jika dia seorang isteri, maka suaminya lah yang jadi tempat luahkan perasaannya. Tidakkah suaminya itu lelaki?

TQ.

-----------------
Kadang-kadang, kita perlukan kesunyian. Dan jika bising. Aku membisingkan diri di http://naimisa.esasterawan.net/

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-04-05 02:02




Quote:
jika dia seorang isteri, maka suaminya lah yang jadi tempat luahkan perasaannya. Tidakkah suaminya itu lelaki?

TQ.



betul laaa tu...

ini bg kes lelaki/perempuan yg belum berkahwin...



Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-04-05 09:49




BERGANTUNG!
MALAH BOLEH DIKATAKAN DUA-DUA..SAMA SHJ..interaksi positif+negatif..hasilnya neutral...

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 26-04-05 12:09


saya bangkang!

-----------------
ku lihat,ku dengar & ku rasa,
ku hirup,ku hayati & ku sedar,
hanya satu keinginanku,
Wasatiah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 26-04-05 12:17


Quote:

On 2005-04-24 13:35, dakwah_ilahi wrote:


...

Ok nak tanye sikit ekkkk..betul kah perempuan nie lebih suka berkongsi masalah dengan lelaki ...Betul kah??/..heee beri KOMEN sikit...



-----------------
hidup tidak selalunya indah...
langit tak selalu cerah...
hidup kita bagaimana???




kadang-kadang tu ada kebenarannya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

Firdaus_Azimi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 288
Posting: 1705
Dari: menara condong

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-04-05 12:39


Quote:

On 2005-04-26 12:09, ahmad_azhar wrote:
saya bangkang!

-----------------
Cintailah ALLAH sepenuh jiwa.
Sayangilah rasul setulus budi.
Kasihkanlah ibu bapa seikhlas hati
rindukan syurga firdaus sejujur rasa



heheh..
anta bangkang..
berikan sebabnya..

p/s..cewah cam debat lak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus_AzimiProfil   Hantar PM kepada Firdaus_Azimi   Quote dan BalasQuote

aKujErr
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9790
Posting: 287
Dari: ::..Kelantan Darul Naim..::

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-05-05 01:11


erm pasal pompuan nk luah²..kongsi²
mushkilah ngan laki ni..
ade pun kekadang jer leh jmpa camni..
tp tgk atas pompuan tu jgk lah..
kalo dia dh anggap laki yg dia nk kongsi tu dpt beri kepercayaan..alhamdulillah lah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For aKujErrProfil   Hantar PM kepada aKujErr   Pergi ke aKujErr's Website   Quote dan BalasQuote

dakwah_ilahi
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7735
Posting: 1108
Dari: Eropah

uk   avatar


posticon Posting pada: 27-07-05 00:38


hee aKujerr..betul kah tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dakwah_ilahiProfil   Hantar PM kepada dakwah_ilahi   Pergi ke dakwah_ilahi's Website   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-07-05 00:43


masalah kerja tak apa..
kalau masalah peribadi, memang nak kena tipu lah tu..

ps: carilah kawan sejenis, lebih baik.

ps lagi: nak pandangan orang lelaki, boleh tanya dalam ukhwah. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

pokjak
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1547
Posting: 383
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 27-07-05 01:01


memang kadang wanita ni perlukan pertlgan daripada lelaki....

dalam masalah ni wanita lebih suka tye laki mungkin btl...

sebb laki ni fikirn jauh kehdapan.....sebb tu laki ebagai pemimpin....

jgan marah kaum hawa ye

Bookmark and Share

    


  Member Information For pokjakProfil   Hantar PM kepada pokjak   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-07-05 03:03


orang laki kalau ada masalah pun rujuk orang perempuan juga. :-)

ps: laki gatal lah tu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

love_fillah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.03.2005
Ahli No: 15161
Posting: 88
Dari: bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-07-05 03:05


assalamualaikum...

emm...terpulang sebenarnya dengan orang tu... kalau dia rasa seseorang tu lebih sesuai untuk kongsi masalah... tak kisahlah... lelaki ke perempuan ke... yang penting... sekurang2nya dapat juga dikongsi bersama2...

Rasulullah juga ada sahabat yang akrab...so... apatah lagi kita yang sentiasa perlukan sahabat... :-)

STRIVE 4 MARDHATILLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For love_fillahProfil   Hantar PM kepada love_fillah   Pergi ke love_fillah's Website   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-07-05 03:07


sahabat akrab Rasulullah semuanya lelaki.

ps: pesanan penaja: jangan nak mengatal. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 27-07-05 03:15


ramai orang kata meminta nasihat dari kaum sejenis tak memahami, tapi saya tak setuju... tak tau kenapa, tapi saya tak setuju...hmmm..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-07-05 03:17


ana pun tak setuju juga. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 27-07-05 03:17


lagi satu sebab bagi saya perempuan tak boleh jadi kawan baik, dia boleh jadi sama ada mak, kakak, atau isteri..tak ada istilah kawan baik perempuan dalam hidup kita sebab mesti ada something wrong akan berlaku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-07-05 03:18


setuju lagilah. :-)

ps: lepas ni pun setuju lagi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

pokjak
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1547
Posting: 383
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 27-07-05 04:16


biarla mana-mana pun.......janji setiap orang ada kehendak masing2....
jangan sampai perkara yang tidak di igini berlaku dah lah


ana setuju saja laki taye laki nak selesaikan maslah....tapi wanita susah sikit....de2 saja.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For pokjakProfil   Hantar PM kepada pokjak   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-07-05 17:32


kalau lelaki suka berkongsi masalah dengan perempuan macam mana pula?

Bookmark and Share

    


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-07-05 17:42


iman suka dengar pendapat meraka..

Bookmark and Share

    


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4592
Posting: 119
Dari: k.lumpur

Pahang  


posticon Posting pada: 27-07-05 17:48


cerita mslh pada lelaki? tengok jugak lah sifat dia bagaimana.....macam saya ada 3 orng abang lelaki tapi suka cerita masalah kat seorang abang saja...sebab dia memahami... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarProfil   Hantar PM kepada mawar   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-07-05 17:59


Assalamualaikum..

rasanya depends on situation dan masalah nya..kalau nak minta pandangan laki then tak salah kalau kongsi dengan kawan laki...tapi biarla masalah yang sepatutnya..yang tak keluar dari batas2...memang betul kadang-kadang pandangan laki lain dengan perempuan..of sebab lah..dah fitrah pun lelain kan..bagi saya lelaki suka melihat sesuatu benda as simple as they can..but perempuan pula..melihat dari sudut pandangan yang agak kritikal dan complicated...tapi masing2 ada kebaikkannya kan...apa2pun kalau nak mencari kawan untuk berkongsi something...carila yang benar-benar baik dan boleh dipercayai...kalau tak kita juga yang susah..

sekadar yang termampu... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-07-05 21:42


Pada 27-07-05 17:48 , mawar posting:

!!! QUOTE !!!

cerita mslh pada lelaki? tengok jugak lah sifat dia bagaimana.....macam saya ada 3 orng abang lelaki tapi suka cerita masalah kat seorang abang saja...sebab dia memahami... ;-)
apa lah mawar.
kalau cerita pada abang tak ada masalah. cerita pada ayah pun tak ada masalah. cerita pada suami pun tak ada masalah.

masalahnya bila cerita pada laki orang, tunang orang, bujang orang, dll yang sewaktu dengannya.

ps: ana cerita pada ikan dalam akuarium. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 28-07-05 02:11


Pada 27-07-05 21:42 , mukasyaf posting:

!!! QUOTE !!!


masalahnya bila cerita pada laki orang, tunang orang, bujang orang, dll yang sewaktu dengannya.

ps: ana cerita pada ikan dalam akuarium. :-D


mukasyaf, apa maksudnya bujang orang ye?? hmmm.. membuatkan aku terfikir...

tapi apa-apa pun kita ni manusia, ada hati sama, cuma jahat dengan baik saja...cuma sensitif dengan tak saja...jadi Kalau dah kawan sama jantina dengan kita tu seorg yang bagus untuk dikongsi, apa salahnya kongsi dengan dia..


Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

zati_bayani
Warga Rasmi
Menyertai: 25.11.2004
Ahli No: 12586
Posting: 13
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-07-05 02:20


erm suka bagitahu masalah pada Mama dan Abah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zati_bayaniProfil   Hantar PM kepada zati_bayani   Quote dan BalasQuote

mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4592
Posting: 119
Dari: k.lumpur

Pahang  


posticon Posting pada: 28-07-05 20:59


Pada 27-07-05 21:42 , mukasyaf posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-07-05 17:48 , mawar posting:

!!! QUOTE !!!

cerita mslh pada lelaki? tengok jugak lah sifat dia bagaimana.....macam saya ada 3 orng abang lelaki tapi suka cerita masalah kat seorang abang saja...sebab dia memahami... ;-)
apa lah mawar.
kalau cerita pada abang tak ada masalah. cerita pada ayah pun tak ada masalah. cerita pada suami pun tak ada masalah.

masalahnya bila cerita pada laki orang, tunang orang, bujang orang, dll yang sewaktu dengannya.

ps: ana cerita pada ikan dalam akuarium. :-D
:-) mukasyaf,kenapa tak cakap awal2...tapi abang tu kan lelaki juga kan.... :lol: :lol: :oops:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarProfil   Hantar PM kepada mawar   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-07-05 21:06


Pada 28-07-05 02:11 , tru_frnshp posting:

!!! QUOTE !!!

mukasyaf, apa maksudnya bujang orang ye?? hmmm.. membuatkan aku terfikir...


bujang orang ni macam bujang2 senang yang ada dua kaki dan biasanya hidup satu alam saja.

ps: bujang=bachelor=ijazah.... iye ke??? :-D
[ Telah diedit oleh: mukasyaf pada 28-07-05 21:08 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-07-05 21:09


Pada 28-07-05 20:59 , mawar posting:

!!! QUOTE !!!

mukasyaf,Kenapa tak cakap awal2...tapi abang tu kan lelaki juga kan.... :lol: :lol: :oops:
abang kandung tak apa. :-)

ps: abang angkat macam ana pun tak apa. :-D
[ Telah diedit oleh: mukasyaf pada 28-07-05 21:10 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

adiena
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.07.2005
Ahli No: 17120
Posting: 31
Dari: bumi Allah

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-07-05 21:41


mmm...bagi saya...ada betul ada tak...macam sahabat2 lain cakap lah.depend on situation.
kalau saya better lah kongsi masalah dengan kaum sejenis...di samping boleh mengelak dari fitnah...kita juga boleh menyelesaikan masalah kan...tapi kalau lelaki tu adalah daripada family kita tu kira bagus lah...terutama kalau kakak ke kongsi masalah dengan adik beradik laki lain...
tapi biasanya susah lah nak cari orang yang boleh share masalah dengan keluarga kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adienaProfil   Hantar PM kepada adiena   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-07-05 22:25


adiena, biasanya kalau dikalangan adik-beradik yang rapat tak ada masalah untuk share masalah.

ps: rapat dengan semua orang. :-)
[ Telah diedit oleh: mukasyaf pada 28-07-05 22:26 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

teru_teru_bozu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14371
Posting: 177
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-07-05 22:55


saya ada banyak masalah...kadang2sy cerita dengan kawan perempuan,kadang-kadang kawn guy...tapi masing2 mempunyai pandangan berbeza...but boleh diterimapakai....i love mypren...Syukran...ALHAMDULILLAH, kerana kurniakan aku kawan2 yang memahami....

Bookmark and Share

    


  Member Information For teru_teru_bozuProfil   Hantar PM kepada teru_teru_bozu   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-07-05 23:39


masalah apa yang banyak sangat tu teru_teru_bozu?

ps: semua orang ada masalah. so jangan risau sangat. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

siticyber
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2005
Ahli No: 13482
Posting: 1
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-07-05 00:03


seorang perempuan inginkan seorang pembimbing dalam hidupnya,so jika menhadapi masalah mungkin yang menjadi tempat luahan hatinya ialah orang yang tersayang khususnya suaminya.Hanya perempuan yang tak tahu malu sanggup berkongsi masalah dengan lelaki yang bukan mahramnya.Sebab dengan cara itulah akan menimbulkan banyak fitnah kepadanya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For siticyberProfil   Hantar PM kepada siticyber   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-07-05 00:26


assalamualaikum

bagi ana, bukan selalu permpuan minta pendapat lelaki..cuma kadang-kadang saja. sebab mungkin mereka nak tahu pandangan lelaki macam mana untuk sesuatu masalah tu. lagi satu pandangan prempuan kadang-kadang terlalu ikut emosi...emosioanal lah orang selalu kata.. apa-apa pun jangan salah niat sudahlah. ..wallahua'lam

Bookmark and Share

    


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-07-05 01:44


tajuk kita..."PEREMPUAN suka BERKONGSI MASALAH dengan LELAKI"...BETUL KAH???"

kita andaikan lelaki ini adalah bukan mahram. so kita buat poll nak?
so ana vote perempuan memang suka.

ps: 1 suka : 0 tak suka. :-) (cari gaduh)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 772
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-07-05 02:06


laki-laki pun sama..

tapi Kenapa mesti kongsi masalah dengan yang bukan sejantina??? ke nak ambil kesempatan sbnqnya???

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 772
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-07-05 02:07


entah lah.. jawab lah sendiri ye...!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 29-07-05 03:01


mukasyaf, ana nak vote juga... saya setuju...

p/s sekali lagi- 2-suka, 0-tak suka

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

Nurul_Amin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.05.2005
Ahli No: 16689
Posting: 311
Dari: Terengganu

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 30-07-05 02:41


Assalamualaikum...

nengok keadaanla....masalah peribadi ke,masalah keluarga ke..masalah kerja ke...masalah belajar ke...masalah agama ke...semua boleh muzakarah...yang penting niat kerana Allah...

Takbirrrrrrrrrr!!!!!

;-)


-----------------
Your HTML Guide


Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurul_AminProfil   Hantar PM kepada Nurul_Amin   Pergi ke Nurul_Amin's Website   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-07-05 02:44


poll masih dibuka. so ada sesiapa lagi yang nak vote silakan sebelum kita buat conclusion.

ps: tru_frnshp, nampaknya kita masih mendahului. :-D
[ Telah diedit oleh: mukasyaf pada 30-07-05 02:45 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-07-05 03:10


mmm...bagi ana tengok kawan juga. bukan semua boleh kita kongsi. kalau ukhwah seislam apa salahnya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 30-07-05 17:47


takpa mukasyaf, kita vote lagi sekali...

saya setuju!!

suka-2, tak suka-0

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 30-07-05 17:48


eh bukan due..

suka-3, tak suka-0

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 06-08-05 04:34


Pada 29-07-05 00:26 , achik_solehah posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum

bagi ana, bukan selalu permpuan minta pendapat lelaki..cuma kadang-kadang saja. sebab mungkin mereka nak tahu pandangan lelaki macam mana untuk sesuatu masalah tu. lagi satu pandangan prempuan kadang-kadang terlalu ikut emosi...emosioanal lah orang selalu kata.. apa-apa pun jangan salah niat sudahlah. ..wallahua'lam


Assalamualaikum...

memang betul tu..
apa yang penting niat kita tu..
jangan pula gatal2 tanya pasal2 rahsia yang sulit..

wassalam..


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

aprill
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17649
Posting: 91
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-08-05 05:31


saya tak ada ramai kawan lelaki.kalau ada pun waktu kat sekolah dulu...jadi takdelah nak kongsi2 masalah.kongsi dengan kawan same jantina pun susah,inikan pula yang lain jantina. ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aprillProfil   Hantar PM kepada aprill   Quote dan BalasQuote

salimahbreepbreep
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.04.2005
Ahli No: 16212
Posting: 287
Dari: Banting

Selangor  


posticon Posting pada: 06-08-05 05:39


setuju!!! saya kengkadang bagitahu masalah saya kat lelaki... tapi tak boleh selalu, nanti orang ingat ada udang disebalik batu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For salimahbreepbreepProfil   Hantar PM kepada salimahbreepbreep   Pergi ke salimahbreepbreep's Website   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 06-08-05 06:21


Pada 06-08-05 05:39 , salimahbreepbreep posting:

!!! QUOTE !!!

setuju!!! saya kengkadang bagitahu masalah saya kat lelaki... tapi tak boleh selalu, nanti orang ingat ada udang disebalik batu...


Assalamualaikum...

tak kisah lah..
janji kita tak bagitau yang rahsia2 dah lah..
takkan lah masalah wanita pun kita nak kongsi dengan lelaki..
bias lah tu..
tapi kalau nak kongsi dengan dari sakit puan tu tak apa..
sebab dia tahu..

wassalam..


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-08-05 06:36


tak jugak.
tak semua selesa buat begitu.
tapi bagi mereka yang biasa,mungkin kerana menganggap lelaki lebih pandai menyimpan rahsia,
tak macam sesetengah wanita yang suka mengumpat dan memwcahkan rahsia orang lain.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 07-08-05 00:09


Pada 06-08-05 06:36 , nurhaziqah posting:

!!! QUOTE !!!

tak jugak.
tak semua selesa buat begitu.
tapi bagi mereka yang biasa,mungkin kerana menganggap lelaki lebih pandai menyimpan rahsia,
tak macam sesetengah wanita yang suka mengumpat dan memwcahkan rahsia orang lain.


Assalamualaikum...
betul tu..
kekadang ni kaum lain jenis pandai simpan rahsia sebab dia jujur...
lihat pada individu lah..
jangan yang jenis demdan dah lah..
gaduh sikit mula bocorkan rahsia..
wassalam..


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

sea-tea
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14701
Posting: 171
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-08-05 00:25


assalamualaikum..ana setuju tu..ana sendiri pun lebih suka berkongsi masalah dengan kaum adam...lebih2 lagi kalau dia tu lebih tua dari ana...bukan apa,kaum adam yang lebih tua ni hakikatnya lebih matang...sebab tu ana senang berkongsi dengan mereka...tapi bukanlah perkara yang terlalu peribadi..apa-apa hal pun,ada batasnya... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sea-teaProfil   Hantar PM kepada sea-tea   Quote dan BalasQuote

Eisyaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.02.2005
Ahli No: 14148
Posting: 144
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-08-05 00:26


hmm...betul juga..saya sendiri pun suka berkongsi masalah dengan lelaki...sebab mereka ini boleh simpan rahsia sikit...tapi ada juga sesetengah itu yang terlepas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For EisyaaProfil   Hantar PM kepada Eisyaa   Pergi ke Eisyaa's Website   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-08-05 03:36


Assalamualaikum.

Perempuan suka berkongsi masalah dengan lelaki? Im NOT included. Hehe.. Tak kiralah apa sahaja hubungan ana dengan dia, sama ada adik beradik, anak beranak, datuk cucu. Kalau kawan lagi lah. Besar possibilitiesnya untuk jadi ikut lain. Tapi yeah, berkongsi masalah antara suami dengan isteri insyAllah lebih banyak mengundang +ve daripada -ve. Yang ni amat ana galakkan. Berkongsi dengan lelaki muhrim pun harus. Tetapi kalau bukan muhrim, banyak pula yang perlu difahami terlebih dahulu. Itu harus diingat. Wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 08-08-05 03:46


kongsi dengan sesiapa pun sama saja...
yang penting dia faham kita & kita faham dia...
cara pemikiran berlainnan kaum ni kan berbeza...
so tak salah nak kongsi dengan sesiapa...
yang paling penting kat sini dia boleh DIPERCAYAI...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 08-08-05 20:27


Pada 08-08-05 03:46 , yan4485 posting:

!!! QUOTE !!!

kongsi dengan sesiapa pun sama saja...
yang penting dia faham kita & kita faham dia...
cara pemikiran berlainnan kaum ni kan berbeza...
so tak salah nak kongsi dengan sesiapa...
yang paling penting kat sini dia boleh DIPERCAYAI...



Assalamualaikum...
memang betul tu..
kalau dia ni kita tak boleh percaya..
bagaimana nak kongsi masalah..
apa yang lebih penting ialah..
niat dia tu..

wassalam..


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

aisyah_kasihmuslimah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.01.2005
Ahli No: 13450
Posting: 35
Dari: taiping,perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-08-05 20:31


KEKADANG 2 ADA JUGAK...dengan AYAH,ADIK ATAU KAWAN BAIK...
TAPI XBOLEH semua NAK cerita...
SAYA SETUJU dengan PENDAPAT MUSAFIR_SYAYYAF.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyah_kasihmuslimahProfil   Hantar PM kepada aisyah_kasihmuslimah   Pergi ke aisyah_kasihmuslimah's Website   Quote dan BalasQuote

salimahbreepbreep
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.04.2005
Ahli No: 16212
Posting: 287
Dari: Banting

Selangor  


posticon Posting pada: 09-08-05 00:16


shah.. betul kata shah. bagi saya, kawan2 laki saya sangat jujur. saya suka berkongsi masalah dengan mereka. bagi sayalah, budak laki jenis yang bukan suka bercakap.. kalau bercerita dengan budak perempuan, baru satu hari, dah heboh sekampung.

Bookmark and Share

    


  Member Information For salimahbreepbreepProfil   Hantar PM kepada salimahbreepbreep   Pergi ke salimahbreepbreep's Website   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-08-05 21:52


jangan biasakan.

ps: setuju kata MuSaFiR_SaYYaFF.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

salimahbreepbreep
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.04.2005
Ahli No: 16212
Posting: 287
Dari: Banting

Selangor  


posticon Posting pada: 11-08-05 01:23


memang lah tak elok.. tapi saya nak cerita dengan siapa? saya tak ada abang lah.. lagipun mak saya lebih pentingkan adik2 saya yang lebih kecil...

Bookmark and Share

    


  Member Information For salimahbreepbreepProfil   Hantar PM kepada salimahbreepbreep   Pergi ke salimahbreepbreep's Website   Quote dan BalasQuote

success
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17768
Posting: 50
Dari: bumi penyu

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-08-05 01:57


hmm..nasib baik saya dah ada sahabat bila nak luah perasaan..sedih..gembira..tension..semua saya bagitahu dia..tapi,sekarang dia sibuk nak exm..tak boleh ganggu..moge sahabat saya success..amin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For successProfil   Hantar PM kepada success   Quote dan BalasQuote

laila_qaisy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17496
Posting: 74
Dari: punck perdana,u10

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-08-05 05:07


bergantung pada masalah......
kalau bab perempuan..perempuan lah tempat mengadu..
tapi bila hal melibatkan lelaki..paham2 sendiri...
kan lain emosi..
perempuan ini cakap pakai emosi
laki cakap pakai akal logik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For laila_qaisyProfil   Hantar PM kepada laila_qaisy   Quote dan BalasQuote

sitishuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11861
Posting: 132
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-08-05 22:14


Assalamualaikum..

mengikut pengalaman teman2..rata2nya memilih lelaki untuk berkongsi sesuatu.saya pun dulu pernah juga berkongsi cerita dengan muslimin.tapi bila fikir balik hubungan yang asing(tak ada apa-apa ikatan keluarga ke) antara kami, saya pun mmbreakkan hubungan tu.lagipun saya fikir dy bukan suami saya untuk saya kongsi sgl2nya pada dia.tiada pertalian darah pun.kalau boleh saya hanya ingin berkongsi dengan insan yang berlainann jantina yang antara kami telah halal.buat masa ni biarlah share dengan muslimat saja.yang lain share dengan Allah lagi bagus.Dia Maha Mendengar Dia jualah Maha Pengampun...wallahu'alam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishuhadaProfil   Hantar PM kepada sitishuhada   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 13-08-05 22:20


assalamualaikum wbt...

depends pada sesetengah masalah...

saya lebih selesa dengan orang perempuan tapi ada juga dengan orang lelaki sebab nak tau pandangan mereka terhadap sesuatu perkara...boleh dikatakan lelaki ni lebih rasional...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

norfirdaus
Warga Rasmi
Menyertai: 01.08.2005
Ahli No: 17728
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 14-08-05 22:53


memang benar pada pendapat saya,mereka lebih suka berkongsi masalah dengan lelaki tetapi bukan semua wanita tapi segelintir antara mereka

Bookmark and Share

    


  Member Information For norfirdausProfil   Hantar PM kepada norfirdaus   Quote dan BalasQuote

norfirdaus
Warga Rasmi
Menyertai: 01.08.2005
Ahli No: 17728
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 14-08-05 22:56


;-) saya setuju pendapt mereka bahawa wanita ada yang suka berkongsi masalah dengan lelaki.................itu tidak salah kan sebab mereka berpendapat lelaki lebih sesuai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For norfirdausProfil   Hantar PM kepada norfirdaus   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-08-05 00:06


Kongsi masalah dengan lelaki .... kongsi kegembiraan bagaimana pula.....
atau kegembiraan tak boleh di kongsi...simpan untuk sendiri...masalah boleh di kongsi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-08-05 01:15


mesti dengan kawan perempuan juga...sebab DIAorang lebih memahami..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 17-08-05 22:40


Pada 12-08-05 22:14 , sitishuhada posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum..

mengikut pengalaman teman2..rata2nya memilih lelaki untuk berkongsi sesuatu.saya pun dulu pernah juga berkongsi cerita dengan muslimin.tapi bila fikir balik hubungan yang asing(tak ada apa-apa ikatan keluarga ke) antara kami, saya pun mmbreakkan hubungan tu.lagipun saya fikir dy bukan suami saya untuk saya kongsi sgl2nya pada dia.tiada pertalian darah pun.kalau boleh saya hanya ingin berkongsi dengan insan yang berlainann jantina yang antara kami telah halal.buat masa ni biarlah share dengan muslimat saja.yang lain share dengan Allah lagi bagus.Dia Maha Mendengar Dia jualah Maha Pengampun...wallahu'alam..



Assalamualaikum...
bagi shah...
inilah pandangan yang terbaik setakat ni...
wassalam...


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

Ramzi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17780
Posting: 26
Dari: Melaka

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-09-05 22:53


ana setuju dengan anti..
bergantung pada masalah yang sdg kat hadapi.mungkin sesetengah perkara kat perlu merujuk kepada lelaki tetapi seelok2nye biarlah kat cari akhowat kat dari kaum sejenis kat dahului,kalau banat,banat; kalau banin, banin lah tempat mengadu masalah tu lain lah kalau kat memerlukan bantuan kaum brlawanan dengan kat... (yang memerlukan pndgn banin)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RamziProfil   Hantar PM kepada Ramzi   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-09-05 08:45


Saya suka berkongsi masalah dengan Allah swt dan ibu saya....:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

cinta_madinah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.04.2005
Ahli No: 15937
Posting: 172
Dari: ardhuLLAH

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-09-05 12:36


..masalah selalu hadir dalam hidup..dan tika itu kita perlukan sseorng untuk meluahkannya...persoalannya lelaki or perempuan ?????

pada ana bergantung pada masalah itu...asalkan perkongsian itu tidak membawa kepada sesuatu yang tersirat.????yela benda2yang tak baik pada diri dan agama....


"sandarkan keikhlasan tika berbicara....
....barulah terhindar sengketa dalam berbicara..."

wallahua'lam...

:):)

Bookmark and Share

    


  Member Information For cinta_madinahProfil   Hantar PM kepada cinta_madinah   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 04-09-05 13:28


macam mana pula kalau benar-benar dia adalah orang kita rasa tepat untuk berkongsi masalah. adakah menjadi satu kesalahan kita berkongsi masalah,padahal tidak pernah berjumpa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

dyah
Warga Rasmi
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18738
Posting: 9
Dari: utm,skudai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 16:46


saya rasa tak jugk kadang-kadang perempuan lebih suka cerita msalh dengan kaum sjenis dripada lelaki. tapi perempuan tak pandai simpan rahsia...lelaki >pandai simpan rahsia, jadi lebih selamat cerita problem dengan lelaki..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dyahProfil   Hantar PM kepada dyah   Quote dan BalasQuote

yina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17978
Posting: 152
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 17:20


assalamualaikum......
pada saya..memang betul..apatah lagi jika seseorang lelaki tu pandai memberi nasihat dan pandangan..
sekarang ni pun..saya dirundum masalah yang menghimpit perasaan...hingga tak tahu berbuat apa selain mengadu pada yang Esa..dan orang yang saya percayai..iaitu lelaki...
bagi saya...berkongsi masalah dengan lelaki..memberikan kita suatu pandangan yang berbeza...kadang-kadang mereka pandai menilai sesuatu perkara...apapun perempuan juga ada kelebihannya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yinaProfil   Hantar PM kepada yina   Quote dan BalasQuote

hamaki
Warga Rasmi
Menyertai: 03.05.2004
Ahli No: 8765
Posting: 20
Dari: AlOr StAr

Kedah  


posticon Posting pada: 06-09-05 22:21


entahlaa sebab sya tak kawan sangat dengan perempuan ini...
sya lebih suka kawan dengan laki... tapi dok nampak kalau perempuan ada masalah,terutama bila dalam kesusahan,mesti mereka mengadu pada lelaki... bila dah bahagia...hmm entahlah.kadang-kadang lelaki ni macam tempat bila susah saja...berdasarkan apa yang sya nampak laa,,,,,tapi tak semua perempuan macam tu...tulaa sbbnya sya tak suka sangat kawan dengan perempuan..apa-apa masalah mereka pun... lantaklaa..hihihi.. sorry if someone hurts...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hamakiProfil   Hantar PM kepada hamaki   Pergi ke hamaki's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-09-05 22:23


memang betul, lebih2 lagi kalau dia betul2 percayakan lelaki tu, contohnya tunang dia ke, bakal suami, @ boyfriend dsbg... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 13:25


erm menarik juga topik ni

bagi saya lebih selesa kongsi masalah dengan kawan perempuan..ada jugak saya luahkan masalah dengan member lelaki...just minta pendapat dari pandangan seorg lelaki..mereka berfikiran lebih matang dan relevan..dan sebagai perempuan sememangnya agak emosional sikit..but masih ada pendapat yang kawan perempuan utarakan benar-benar matang dan selalu ingatkan saya luahkan masalah kepada ALLAH. DIA yang lebih mengetahui dan maha mendengar..pesan sahabat saya kita kena juga hubungan kita dengan Allah selain hubungan dengan manusia..

apa pun saya hargai pendapat dan jalan penyelesaian dari kawan-kawan tak kira lelaki @ perempuan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 08-09-05 15:43


Pada 04-09-05 13:28 , SITIHAMIZAH posting:

!!! QUOTE !!!

macam mana pula kalau benar-benar dia adalah orang kita rasa tepat untuk berkongsi masalah. adakah menjadi satu kesalahan kita berkongsi masalah,padahal tidak pernah berjumpa...



Assalamualaikum...
seperti shah...
sejak dulu lagi shah hanya berkongsi dengan orang yang tak pernah shah jumpa...
kat mana..
kat sini lah..
shah anggap orang katsini adalah sahabatyang terbaik..
dan dari sini shah jumpa dengan orang yang paling banyak shah kongsi masalah..
terima kasih pada...
muslimahsejati
mawar
anisa_tasmin
jamilah
dan yang lain...
wassalam...


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

dakwah_ilahi
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7735
Posting: 1108
Dari: Eropah

uk   avatar


posticon Posting pada: 08-09-05 22:21


tak kira lah kat siapa kita nak luahkn perasaan....aslkn orng tu kita percaya dan amanah nak jaga rahsia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dakwah_ilahiProfil   Hantar PM kepada dakwah_ilahi   Pergi ke dakwah_ilahi's Website   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-09-05 18:04


wanita...umpama racun..umpama madu....




p/s:
pilh kawan betul2...jangan macam seorang itu..dah kawin POYO

Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 10-09-05 13:03


Pada 08-09-05 15:43 , shah_sobriyanie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-09-05 13:28 , SITIHAMIZAH posting:

!!! QUOTE !!!

macam mana pula kalau benar-benar dia adalah orang kita rasa tepat untuk berkongsi masalah. adakah menjadi satu kesalahan kita berkongsi masalah,padahal tidak pernah berjumpa...



Assalamualaikum...
seperti shah...
sejak dulu lagi shah hanya berkongsi dengan orang yang tak pernah shah jumpa...
kat mana..
kat sini lah..
shah anggap orang katsini adalah sahabatyang terbaik..
dan dari sini shah jumpa dengan orang yang paling banyak shah kongsi masalah..
terima kasih pada...
muslimahsejati
mawar
anisa_tasmin
jamilah
dan yang lain...
wassalam...



waalaikumussalam...
betul tu. kat sini lah saya jumpa sahabat yang boleh kongsi masalah.
shah suka kongsi masalah dengan perempuan ye...
macam dah terbalik saja tajuk ni...heee


-----------------
hidup tidak selalunya indah...
langit tak selalu cerah...
hidup kita bagaimana???


Bookmark and Share

    


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

puteribongsu1306
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17648
Posting: 291
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-09-05 14:37


kalau saya lebih suka kongsi dengan member perempuan....
sebab kalau member perempuan dia mudah faham apa yang kita rasakan....sebabnya kata orang perempuan ni jiwa dia mudah tersentuh....
tapi tu hanyalah pandangan daripada saya.....
lain orang lain pula pandangannya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteribongsu1306Profil   Hantar PM kepada puteribongsu1306   Quote dan BalasQuote

nori_noru
Warga Rasmi
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18814
Posting: 7

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-09-05 15:07


kalau nak tau orang pompuna yang suka berkongsi masalh dengan orang lelaki ni saja cari penyakit

Bookmark and Share

    


  Member Information For nori_noruProfil   Hantar PM kepada nori_noru   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 11-09-05 15:37


Pada 10-09-05 13:03 , SITIHAMIZAH posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-09-05 15:43 , shah_sobriyanie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-09-05 13:28 , SITIHAMIZAH posting:

!!! QUOTE !!!

macam mana pula kalau benar-benar dia adalah orang kita rasa tepat untuk berkongsi masalah. adakah menjadi satu kesalahan kita berkongsi masalah,padahal tidak pernah berjumpa...



Assalamualaikum...
seperti shah...
sejak dulu lagi shah hanya berkongsi dengan orang yang tak pernah shah jumpa...
kat mana..
kat sini lah..
shah anggap orang katsini adalah sahabatyang terbaik..
dan dari sini shah jumpa dengan orang yang paling banyak shah kongsi masalah..
terima kasih pada...
muslimahsejati
mawar
anisa_tasmin
jamilah
dan yang lain...
wassalam...



waalaikumussalam...
betul tu. kat sini lah saya jumpa sahabat yang boleh kongsi masalah.
shah suka kongsi masalah dengan perempuan ye...
macam dah terbalik saja tajuk ni...heee




Assalamualaikum...
apa yang terbaliknyer...
sama saja...
entah lah...
biasanya kongsi dengan yang biasa2 saja...
kalau yanglebih tu...
kongsi dengan jamilah saja...
ngna lain tak ada lah...
wassalam...


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 11-09-05 15:43


memanglah pada dasarnya sama sahaja, tapi berbeza sebenarnya...
yang saya faham dari tajuk ni, perempuan yang suka kongsi dan cerita masalah pada lelaki...bukannya lelaki yang kongsi masalah dengan perempuan...
apa-apa pun, tak kisah lah...
semoga berbahagia ye shah...dengan jamilah kan? heee...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

ikwannulmuslimin
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18639
Posting: 1
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-09-05 16:01


assalamualaikum...........pasal itu mungkin kita kena depands apa yang perempuan tu rasa....kalau seseorang tu baik pada pandangan mata dan hatinya
insyallah pekara itu tidak mustahil

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikwannulmusliminProfil   Hantar PM kepada ikwannulmuslimin   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» PEREMPUAN suka BERKONGSI MASALAH dengan LELAKI"...BETUL KAH???

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.200572 saat. Lajunya....