Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Every closed eye is not sleeping and every open eye is not seeing

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 16 jam, 19 minit yang lalu
budakbesar: 7 hari yang lalu
azemi: 11 hari yang lalu
Firdaus15: 17 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 20 hari yang lalu
secureofficemovers: 21 hari yang lalu
Naqiu: 27 hari yang lalu
nawfaa79: 28 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: Senyuman "LELAKI"


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» Senyuman "LELAKI"

Please Mendaftar To Post


Oleh Senyuman "LELAKI"

Hasmie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14966
Posting: 34
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-04-05 13:27



Hasmie nak tanya pendapat semua apa yg menyebabkan seseorang lelaki tu boleh senyum kat pompuam?maksud Hasmie teman dialah.dan Apakah yg dimaksudkan dgn senyuman tu.
Cthnya adakah dia betul2 kagum dgn kecantikan teman dia atau hanya menyedapkan hati teman dia.
Cuma sekadar sembang kata utk masa rehat.
Terima Kasih pada yg m'beri jawapan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For HasmieProfil   Hantar PM kepada Hasmie   Quote dan BalasQuote

salamuNajah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14358
Posting: 98
Dari: darul ridwan

Perak  


posticon Posting pada: 07-04-05 13:35


ana pun kurang pasti...senyum tu kan sedekah paling mdh....

Bookmark and Share

  


  Member Information For salamuNajahProfil   Hantar PM kepada salamuNajah   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-04-05 13:37




Senyum ada makna tu...senyum nak menggoda kottt...

Biar Manja Tapi Tegas

-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

salamuNajah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14358
Posting: 98
Dari: darul ridwan

Perak  


posticon Posting pada: 07-04-05 13:44


mgkn ader betulnya,aper yg kak rindu kata..eer takutnyerrr...

Bookmark and Share

  


  Member Information For salamuNajahProfil   Hantar PM kepada salamuNajah   Quote dan BalasQuote

Adelin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.03.2005
Ahli No: 15025
Posting: 36
Dari: Kuala Lumpur

Selangor  


posticon Posting pada: 07-04-05 13:44



Senyum itukan satu sedekah..
Kalau seseorang tu berjumpa ngan sesiapa yang dikenali tu.. mestila kena senyum,kalau tak senyum nanti dikatakan sombong pulak!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For AdelinProfil   Hantar PM kepada Adelin   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-04-05 14:01


betul tu kak rahayu

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-04-05 14:05




Betul tu Faryzan...kebanyakkan lelaki ni suka senyum menggoda...cam adik akak sorang ni...nama mula ngan huruf F...duk kat Terengganu...sapala yek budak tu...suka sgt senyum menggoda...

Biar Manja Tapi Tegas

-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-04-05 14:08


ye ke senyuman faryzan menggoda?hehe
kalau menggoda, mesti dah ramai yang terlekat dahh
tapi sekarang mana ada lagi..akak nak perli ye

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-04-05 14:13




Aikkk akak tak kata kat Faryzan pun...asal terasa lak...siap ngaku lak tu...isk...isk...cian dia...sapa makan cili diala terasa pedasnya...tak gitu dik??

Biar Manja Tapi Tegas

-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

wan_hana
Warga Rasmi
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13780
Posting: 17
Dari: pineng

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-04-05 14:38


emmm....hana pun pelik ngan lelaki nier..kadang-kadang senyum n kadang-kadang masam..tak faham la hana...y tak senyum langsung pun ader..ikut mood dier je...

Bookmark and Share

  


  Member Information For wan_hanaProfil   Hantar PM kepada wan_hana   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-04-05 15:08




senyuum la selalu
biar tak hensem janji senyum


Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

dakwah_ilahi
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7735
Posting: 1108
Dari: Eropah

uk   avatar


posticon Posting pada: 07-04-05 15:39


SEnyum ni merupakan sedekah tpi klu dah senyum banyak kali..takut lain jadinya..hee tak tentu pasal nampak syaitan.

Hukamak gak pernah berkata..senyum juga adalah penawar kepada permaslahaan...

wallahualam

-----------------
Sabda Nabi Muhammad s.a.w.yang bermaksud:"Barangsiapa yang amalannya hari ini lebih baik dari semalam,dia adalah orang yang beruntung.

Bookmark and Share

  


  Member Information For dakwah_ilahiProfil   Hantar PM kepada dakwah_ilahi   Pergi ke dakwah_ilahi's Website   Quote dan BalasQuote

ufuktimur
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12422
Posting: 31
Dari: Bumi DiBawah Bayu

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-04-05 16:28




Senyumlah dengan ikhlas walau dengan siapa jua..sebab kenyataannya senyumanlah sedekah yang paling mudah kita boleh berikan....

-----------------
" Teman sejati bukan yang selalu dekat dimata, dekat bicaranya...tetapi dia yang setia dihati dan di ingati dalam setiap bisikan doanya..."

Bookmark and Share

  


  Member Information For ufuktimurProfil   Hantar PM kepada ufuktimur   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 07-04-05 16:44




lelaki? ada apa pada lelaki? macho? gentleman?
sebenarnya lelakipun tak tahu apa yang ada pada dirinya.

yangpasti, lelaki biasanya senyuman kerana inginenggoda tidak kira pada pompuan yang seksi atau yang tertutup segalanya.

tapi shah rasa shah pun suka juga senyum pada orang tidak kira pada lelaki atau pompuan, tidakkiramasa happy atau masa ditimpa masalah.
tapi sayang ramai yang tak balas senyuman shah.

tak kisah lah, janji kita ni ikhlas sebab orang mana la tahu kita ni ikhlas atau tidak. kalau kita boleh tunjukkan samada ikhlas kita ni bertayar empat atau dua, dah tentu orang akan tahu.

hati2 la dengan senyuman orang lelaki, pasti ada makna....



Bookmark and Share

  


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 07-04-05 16:44




lelaki? ada apa pada lelaki? macho? gentleman?
sebenarnya lelakipun tak tahu apa yang ada pada dirinya.

yangpasti, lelaki biasanya senyuman kerana inginenggoda tidak kira pada pompuan yang seksi atau yang tertutup segalanya.

tapi shah rasa shah pun suka juga senyum pada orang tidak kira pada lelaki atau pompuan, tidakkiramasa happy atau masa ditimpa masalah.
tapi sayang ramai yang tak balas senyuman shah.

tak kisah lah, janji kita ni ikhlas sebab orang mana la tahu kita ni ikhlas atau tidak. kalau kita boleh tunjukkan samada ikhlas kita ni bertayar empat atau dua, dah tentu orang akan tahu.

hati2 la dengan senyuman orang lelaki, pasti ada makna....



Bookmark and Share

  


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

auzman
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.12.2003
Ahli No: 6097
Posting: 47

egypt   avatar


posticon Posting pada: 07-04-05 16:53



asalnye buat ape la kaum adam nak senyum kat kaum hawa....
kan kira kalu pandanagn pertamadikira bg sedekah n seterusnya maksiat...
so kalu nak senyum meleret2 tu bukan ke dah kira maksiat...
wallua'alam...


Bookmark and Share

  


  Member Information For auzmanProfil   Hantar PM kepada auzman   Quote dan BalasQuote

aKujErr
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9790
Posting: 287
Dari: ::..Kelantan Darul Naim..::

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-04-05 07:07


senyum saje nk buat dia sejuk hati kot.. hehe senyum sesaje.. leh pahala..huhu..
takkan la nk masam mencuka kot.. nnti dia kata lain pulak.. jadi ngumpat leh dose sesaje.. sbb tu laki kena byk senyum..hehe,, tak der lah saje je tu dr ana.. tak der kaitan pape tu..huhu.
senyum sokmo deh..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aKujErrProfil   Hantar PM kepada aKujErr   Pergi ke aKujErr's Website   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 08-04-05 07:23




mmm...smile...and smiling at people...
why don't you guys smile at your pet cat...
try it!

smiling at people will make you looks friendly i think..
i love to smile as well you know...and alhamdulillah i've got lots of friend...no matter what religion or what races they are...

-----------------
"Perjuangan Ibarat Mata Rantai.. Kita Bukanlah Orang Yang Pertama Dan Kita Bukanlah Orang Yang Terakhir...Wallahua'lam"

Bookmark and Share

  


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-04-05 07:35




jika seorang lelaki tu senyum maknanya dia gembira............jika perempuan yang tengok lelaki senyum dan kata senyuman tu untuknya...maknanya perempuan itu perasan @ syok sendiri.

Jika lelaki tu asyik buat-buat senyum sahaja bila berjumpa dengan seorang perempuan tu maknanya lelaki tu memang mengada-ngada.

TQ.

-----------------
Kadang-kadang, kita perlukan kesunyian. Dan jika bising. Aku membisingkan diri di http://naimisa.esasterawan.net/

Bookmark and Share

  


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-04-05 09:12


itulah lelaki..bila je snyum kat pompuan lainla tafsirannya...senyum banyak makna tu..mana kita tahu senyum tu senyum untuk menggoda,da tau menggoda tak yah balas la senyuman lelaki tu..ni tak senyum lg agaknya.... .apa pun,mungkin lelaki tu senyum coz bersetuju ngan pandangannya terhadap pompuan tu,baik ke,berbudi bahasa ke..nak sedekah snyum ke...kita tk tahu kn..rasanya yg senyum kat pompuan ni yang korang kenal je tak....org lain pun yg tak kenal ,mungkin snyum tu tnda puas hati ....entahlah.....payah juga nk fikir ...yg penting senyum la seikhlas hatimu.... (senyum nagn kenyit mata lg tu,ni tandanya suka ke,mgorak ke.. )..ada2 aje...

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-04-05 10:37


oii kak rahayu nak kenakan faryzan ye..takpe2

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-04-05 10:43




HuHuHu...akak mmg suka kenakan dan buli adik2 akak..best apa...kan hidup mesti mau ceria...isk..isk..Faryzan ada makan cili ke?patutla rasa pedasnya...

Biar Manja Tapi Tegas

-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-04-05 10:51


takpelah..tapi faryzan tak rasa pedas pun?

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

qiaqistina
Warga Rasmi
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11357
Posting: 17
Dari: bumi Allah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-04-05 13:24



rasanya lelaki tu nak tunjuk giginya yang lawa kot kat pompuan tu

Bookmark and Share

  


  Member Information For qiaqistinaProfil   Hantar PM kepada qiaqistina   Quote dan BalasQuote

vanadium_oksida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13944
Posting: 279
Dari: manjung ,perak

Perak  


posticon Posting pada: 08-04-05 13:54



Alah ape salahnya lelaki tu senyum kan dier ade mulut....so seaje2 kut...tak tahu lah tapi bergantung pade niat si lelaki tu yg sebnaranya...kalo niat hanya sebagai yg dier tu senang hati .........aje...yg penting senyuman itu satu sedekah.

Lahirnya kita di sambut dengan azan ,
Matinya kita diiringi dengan solat ,
Antara azan dengan solat ,
Alangkah singkat hidup nie...

Bookmark and Share

  


  Member Information For vanadium_oksidaProfil   Hantar PM kepada vanadium_oksida   Quote dan BalasQuote

aleyasyafira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.12.2004
Ahli No: 13015
Posting: 100
Dari: melaka

canada   avatar


posticon Posting pada: 08-04-05 14:55



ade gak kaum adam yg nampak mukanya cam senyum,tp xpun..coz dah mmg mukanya sweet kot...

Bookmark and Share

  


  Member Information For aleyasyafiraProfil   Hantar PM kepada aleyasyafira   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-04-05 12:23


betul tuh..senyuman lelaki ada makna tersendiri...sinis, menggoda, perli dll
apa2 pun senyum itu satu sedekah..yg tidak mempunyai apa2 makna, bila bertemu muka..sesam kawan2 dll

cuma kekadang ada gak perasan senyuman lelaki ni macam nak menggoda...contoh la..kita baru kenal dia..then kita sentiasa bekerja dgn dia..sometimes bila kita da urusan dgn dia, dia akan pandang n senyum dgn penuh makna..of course pompuan ni akan rasa x selesa..then mula pendang ke lain..yelah bukan apa, pandangan mata, semua blh jadi, dari mata turun ke
hati..
sebab tuh kalau saya jumpa dgn kawan2 yg mcm nih, saya cepat2 akan pandang ke lain, tp laam2 oklah..bila dah biasa..



Bookmark and Share

  


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 09-04-05 12:39




senyuman lelaki memang berbeza

kalau nak tahu naper dia tersenyum, tanya la kat lelaki yang senyum kat kita tu.



Bookmark and Share

  


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

zula
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.11.2004
Ahli No: 12629
Posting: 38
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 09-04-05 18:18


Tau tak pernah terjadi kat saya dan kawan-kawan ,ada sorang lelaki ni asal jumpa kami je mesti senyum kami ingat dia suka kat kami bukan maksud suka apa ..cuma bukan benci je.tapi yang kami tak sangka ada sorang sahabat kami jumpa dia kat pasaraya dengan teman dia ,tau tak apa dia buat masyaALLAH..pasal kami mengatakan betapa bencinya dia kat kami.kat situ saya dengan rasminya membuat kesimpulan senyuman yang terukir dan air mata yang mengalir dari lelaki tak menggambarkan isihati.insaf..insaf..

Bookmark and Share

  


  Member Information For zulaProfil   Hantar PM kepada zula   Quote dan BalasQuote

sitishuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11861
Posting: 132
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-04-05 22:18


=) emm kadang2 pelik jugak dgn lelaki ni..

senyum kt kita mcm ada yg x kena je pd

diorang..yg ptg kita kaum hawa amik

positif je sesuatu prkara 2..jgn fikirkan

sgt..fikirkan senyum mereka hanyalah untuk

eratkan ukhwah ant.saudara seagama..=)

~ senyum jgn berhenti senyum ~

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishuhadaProfil   Hantar PM kepada sitishuhada   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-04-05 22:31


Prof suka sengeh jer...hehehe

Sengeh Sokmo !!!!!!!


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

hizbullah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3691
Posting: 110
Dari: Terengganu

egypt  


posticon Posting pada: 10-04-05 03:06


Quote:

On 2005-04-08 07:07, aKujErr wrote:
senyum saje nk buat dia sejuk hati kot.. hehe senyum sesaje.. leh pahala..huhu..
takkan la nk masam mencuka kot.. nnti dia kata lain pulak.. jadi ngumpat leh dose sesaje.. sbb tu laki kena byk senyum..hehe,, tak der lah saje je tu dr ana.. tak der kaitan pape tu..huhu.
senyum sokmo deh..



emm ye ke senyum lelaki kpada wanita ni dapat pahala jugak.... kalau tak silap ana makruh hukumnya dan kalau boleh baik elak.sebab dari senyuman tu boleh membawa pelbagai tafsiran dan boleh jgak membawa kepada fitnah.. tapi kan hati2 jugak ngan senyuman ni.kalau snyum saje2 tanpa sebab ada satu golongan je yang selalu camtu..hihi majnun2

Bookmark and Share

  


  Member Information For hizbullahProfil   Hantar PM kepada hizbullah   Pergi ke hizbullah's Website   Quote dan BalasQuote

khairol_khalid
WARGA SETIA
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6959
Posting: 433
Dari: kulim hi tech

Kedah  


posticon Posting pada: 10-04-05 18:20


senyum seindah suria

-----------------
Al Islam Ya'lu Wala Yu'lah Alaih

Bookmark and Share

  


  Member Information For khairol_khalidProfil   Hantar PM kepada khairol_khalid   Pergi ke khairol_khalid's Website   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 10-04-05 23:59




kalau tak gosok gigi tu jangan la senyum lak, nanti lari semua orang...



-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

me
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.03.2005
Ahli No: 15254
Posting: 54

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-04-05 12:43


....
ade le bende yg die nak tue....
..........

Bookmark and Share

  


  Member Information For meProfil   Hantar PM kepada me   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-04-05 14:12


senyum slalu

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

nikZulkifLi
Warga Rasmi
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15431
Posting: 2
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-04-05 15:58


ha psl senyuman laki nii...biasa nya ada makna ...kalu dia seym kat tmn dia tndanya dia suka .....apa pun bergantug ats tggpn org....tapi kalau kaum hawa ni ada je...... kalau ada kaum adam sym kat dia..tidk semetinya untk meggoda...tapi ada yg menggoda.....ha kaum hawa ken a hati2 dgn senyuman kaum adm ni..senjata berbisa tu....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nikZulkifLiProfil   Hantar PM kepada nikZulkifLi   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-04-05 16:26


naper rasa ragu2 kalau orang lelaki senyum? bukan ke senyum tu perkara biasa? pompuan pun senyum kat lelaki gak... bagi saya la kan, kalau dia rasa nak senyum, dia senyum la. sebab senyum tu mudah, maka lelaki pun suka senyum. lagipun selalunya pompuan ni susah nak senyum kat lelaki, so lelaki la yg kene mula senyum dulu.

Bookmark and Share

  


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-04-05 18:00


hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 13-04-05 19:18




atau atau atau
yang mana lebih menggoda?



-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

khairol_khalid
WARGA SETIA
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6959
Posting: 433
Dari: kulim hi tech

Kedah  


posticon Posting pada: 13-04-05 19:28




-----------------
Al Islam Ya'lu Wala Yu'lah Alaih

Bookmark and Share

  


  Member Information For khairol_khalidProfil   Hantar PM kepada khairol_khalid   Pergi ke khairol_khalid's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 13-04-05 22:23


dasyatnya org lelaki nie....pandai menggoda......ermmmm senyum sikit jek dah buat org suke kat dia.....tapi senyuman tu kan sedekah....yg perempuan jangan cepat tergoda tapi beraawaslah

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

khairol_khalid
WARGA SETIA
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6959
Posting: 433
Dari: kulim hi tech

Kedah  


posticon Posting pada: 13-04-05 22:43




-----------------
Al Islam Ya'lu Wala Yu'lah Alaih

Bookmark and Share

  


  Member Information For khairol_khalidProfil   Hantar PM kepada khairol_khalid   Pergi ke khairol_khalid's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 13-04-05 22:51


heehehehehehh..sukelah

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 13-04-05 23:07




lelaki nie senyum mcm2...

senyum simpul = tanda suka
senym kambing = ada makna
senyum menggoda = nak ngurat lah tu...

pendek kata lelaki nie kalau senyum manis....kan?..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-04-05 23:37


Kes 1 : Pernah seorang tanya...kenapa kau asyik senyum...?? Sebab orang cakap petua muda..itu psl senyum sepanajang masa... sambil tersenyum..


Kes 2 : Datang seorang ahli jemaah masjid hulurkan tabung masjid depan dia.. dan dia hanya senyum sedangkan org lain hulurkan wang dalam tabung. Maka sebelahnya tanya. Kenapa depan org tadi saja kau senyum ? Sebab aku tengah bersedekah laaaa.....

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

cenderawasih
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2249
Posting: 115
Dari: utm

Johor  


posticon Posting pada: 15-04-05 18:18


senyum ade byk jeniss...senyum sindir...senyum marah....senyum menyampah...senyum terlebih(sengih je..) senyum buat2...senyum IKHLAS...dan senyum2 yg lain yang sewaktu dengannya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For cenderawasihProfil   Hantar PM kepada cenderawasih   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-04-05 17:13


Quote:

On 2005-04-13 19:18, shah_sobriyanie wrote:


atau atau atau
yang mana lebih menggoda?



-----------------
JANGAN AMBIL HATI, AMBIL ISI...



yang ni la paling menggoda. orang kata senyum sampai ke telinga. tengok la, sampai naik hijau muka smiley nih...

Bookmark and Share

  


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 17-04-05 17:41






Bookmark and Share

  


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

Qistinamawar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.04.2005
Ahli No: 15826
Posting: 51
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-05-05 10:39




yang nak senyum tu mesti la ikhlas......senyum2 jg tapi jgn sampai orang salah tanggapan kat senyuman itu........
"senyum seindah suria yg membawacahya, senyum lah dari hati dunia mu berseri......" ehh betui ke lirik lagu senyum ni?

Bookmark and Share

  


  Member Information For QistinamawarProfil   Hantar PM kepada Qistinamawar   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-05-05 09:37


senyuman lelaki..pelik ker?

Bookmark and Share

  


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 12:08


Assalamu'alaikum....
senyuman itukan sedekah...
tak semestinya mereka senyum tu? ada maksud sebaliknya...
sama juga kalau kaum hawa senyum dengan kaum adam...
hanya sekadar mengeratkan silaturrahim tanda kita hormat di dia...

Bookmark and Share

  


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

ieda85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14486
Posting: 45
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-07-05 09:58


8-) :-D saja saja senyum agaknya..ataupun memang kaki senyum

Bookmark and Share

  


  Member Information For ieda85Profil   Hantar PM kepada ieda85   Quote dan BalasQuote

annur83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16501
Posting: 126
Dari: BuMi Allah, Kedah Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 08-07-05 10:22


assalamualaikum...

sebaik2 senyuman ialah senyuman Rasulullah....:-)

ps:senyumlah selalu..senyum 2 kan sedekah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For annur83Profil   Hantar PM kepada annur83   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 11-08-05 22:14


tak tau laplak kenapa???
tapi saya rasa lah kan...
mereka senyum mesti ada apa-apa...
at least sebagai cara nak menyapa rakan...
tak sopan lah pula kalau dia kata 'hai wassup' kat kawan pompun dia kan???
lain lah kalau mereka memang gila2...
tapi ada juga yang senyum sebab apa yang kita lakukan ...
mungkin dia rasa cute ke???
sapa tau...
so nak kepastian tanya lah................

Bookmark and Share

  


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

yuiummi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16610
Posting: 58
Dari: Jay Bee

Johor  


posticon Posting pada: 11-08-05 22:26


tak salah nak senyum2 ni ..tak kisah lah pada siapa pun nak senyum janji ikhlas..
kadang-kadang ada saja orang..kita senyum kat dia tapi tak balas pun...
tak baik lah begitu kan...

:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For yuiummiProfil   Hantar PM kepada yuiummi   Quote dan BalasQuote

kilauansyifa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15817
Posting: 116
Dari: mesir

egypt  


posticon Posting pada: 15-08-05 03:51


dah dia ada mulut..sebab tu senyum agaknya..kotlaa...

Bookmark and Share

  


  Member Information For kilauansyifaProfil   Hantar PM kepada kilauansyifa   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 15-08-05 06:26


senyum..sedekah yang paling senang dan tak perlu mengeluarkan wang ringgit :-P


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-08-05 06:34


suka hati dia lah.. :-D


-----------------
"Jangan gugur sebelum syahid!"


Bookmark and Share

  


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 15-08-05 06:40


senyum menunjukkan kita hormat kepada orang... :-)



Bookmark and Share

  


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

transmissionline
WARGA SETIA
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17849
Posting: 916
Dari: mana hendak ke mana

centralafricanrep   avatar


posticon Posting pada: 17-08-05 19:53


Perempuan .. bila kita tak senyum dikata sombong .. bila senyum dia perasan ingat kita nak mengorat ...

Bookmark and Share

  


  Member Information For transmissionlineProfil   Hantar PM kepada transmissionline   Quote dan BalasQuote

syahbi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14983
Posting: 250
Dari: Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 17-08-05 20:29


senyum....bestnyer

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahbiProfil   Hantar PM kepada syahbi   Quote dan BalasQuote

ainaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1106
Posting: 152
Dari: depan pc

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-08-05 21:34


alaa... tak kesah pun bila depa tak senyum
benonyee..
kalau tak tengok,
tak nampaklaa kome senyum...
tu sebab tengoklaa itu...
tak begitu?
eish..tak baik...
jaga pandangan...
jangan sampai membawa fitnah...:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainaaProfil   Hantar PM kepada ainaa   Pergi ke ainaa's Website   Quote dan BalasQuote

ainjoe
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14719
Posting: 43
Dari: Utm Skudai

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-08-05 21:46


hmmm..ada apa dengan senyum ye????
senyum-senyum lah slalooo..
tapi, hati-hati!!!
senyum ni banyak maksud tau..;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainjoeProfil   Hantar PM kepada ainjoe   Quote dan BalasQuote

cinta_madinah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.04.2005
Ahli No: 15937
Posting: 172
Dari: ardhuLLAH

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 21-08-05 12:43


...tak dah ynag balas senyuman shah??...muslimah or muslim??

kalau muslimah..memangla shah..takut melalaikan pada lelaki ..:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For cinta_madinahProfil   Hantar PM kepada cinta_madinah   Quote dan BalasQuote

haniezika
Warga Rasmi
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17107
Posting: 3

blank   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 01:37


senyum....................... memang best! lagi best kalau ikhlas. so u all semua senyum lah banyak-banyak. tapi biarla bertempat. semua muka2 dalam mind hani tengah senyum semua! remember..... a smile means friendship to everyone. so tak salah Kalau lelaki senyum kat lelaki ke, girls ke.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For haniezikaProfil   Hantar PM kepada haniezika   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-08-05 02:10


********************************
suka tengok orang laki pakai baju melayu
dan kopiah then SENYUM... :-D :-D
boleh tengok setiap hr jumaat!!!

********************************

Bookmark and Share

  


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 07:58


:-) senyuman itu sedekedah ;-)
:-) senyum itu sunnah nabi saw ;-)
:-) senyum itu akan buat orang lain gembira ;-)
:-) dengan senyum akan diberi pahala ;-)

"Adhaqallahu sinnak"

Bookmark and Share

  


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 08:57


Lelaki tu senyum sebab perempuan tu buat lawak agaknya hehe tapi saya pun ske tengok lelaki senyum opss bukan lelaki saja ok perempuan pun sama (tu ada lah yang fikir lain tu hehe) manis saja lebih lagi yang ada lesung pipit daripada tengok yang masam mencuka tu hehe Eh kejap tengok muke perempuan tak apa kan

Bookmark and Share

  


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 11:57


Pada 22-08-05 07:58 , ridwan_daie posting:

!!! QUOTE !!!

:-) senyuman itu sedekedah ;-)
:-) senyum itu sunnah nabi saw ;-)
:-) senyum itu akan buat orang lain gembira ;-)
:-) dengan senyum akan diberi pahala ;-)

"Adhaqallahu sinnak"


emm.... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

Aneeqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.10.2004
Ahli No: 11976
Posting: 151
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-05 08:16


senyum e2 sedekah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For AneeqahProfil   Hantar PM kepada Aneeqah   Pergi ke Aneeqah's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_anisz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7798
Posting: 35
Dari: negeri yang bersih lagi aman...

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-08-05 10:55


senyum itu penawar duka!

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandi_aniszProfil   Hantar PM kepada srikandi_anisz   Quote dan BalasQuote

uzumaki_naruto
Warga Rasmi
Menyertai: 03.05.2005
Ahli No: 16277
Posting: 15
Dari: konoha village

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-09-05 13:02


hm...
bila kita suka kita senyum...
bila kita marah kita masam...
bila kita sedih kita menangis...
tapi apa salahnya kan Kalau kita selalu senyum walau apa jua keadaan...
senyum dapat pahala...masam xdapat dosa...so,nak yang mana?
ikhlaskan hatimu murahkan senyumanmu...

"senyum itu indah jika datangnya dari hati yang ikhlas" 8-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For uzumaki_narutoProfil   Hantar PM kepada uzumaki_naruto   Quote dan BalasQuote

britaniasky
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.07.2005
Ahli No: 17549
Posting: 93
Dari: terengganu

lithuania   avatar


posticon Posting pada: 04-09-05 22:51


bagi ana.. tak timbul masalah senyum lelaki atau perempuan... semua orng tahu senyum itu sedekah.. senyum itu indah... senyum itu penawar duka... yang jadi masalahnye bila lelaki yang sesama lelaki tak senyum tiba2 senyum bila jumpa perempuan... atau perempuan yang tak senyum sesame pomuan tiba2 senyum bila jumpa lelaki.. masing2 tanya diri sendiri lah senyum kerana apa?? hati mesti di kuasai... bukan hati yang menguasai..

bagi ana lagi.. senyum adalah perwtakan yang unik.. tapi ingat... jangan sampai terlupa membasahi pipimu.. kerana sesungguhnya dunia dalam kesengsaraan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For britaniaskyProfil   Hantar PM kepada britaniasky   Quote dan BalasQuote

kilauansyifa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15817
Posting: 116
Dari: mesir

egypt  


posticon Posting pada: 07-09-05 18:30


waahh...ana suka dengan ayat ustaz britaniasky...betul tu kata ustaz...niat senyuamn tu banyak..sedekah?atau..paham2 kanla..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kilauansyifaProfil   Hantar PM kepada kilauansyifa   Quote dan BalasQuote

yina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17978
Posting: 152
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 18:37


assalamualaikum...
senyum membaa kebahagiaan....senyumlah selalu...
kalau senyum..boleh jadi cantik..so saya harap..warga ukhwah dan sapa2 saja..semyumlah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For yinaProfil   Hantar PM kepada yina   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-09-05 22:16


ish lah..... senyum salah, tak senyum salah.... tak kira.... nak senyum jugak

Bookmark and Share

  


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.2019 saat. Lajunya....