Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-02-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila sesuatu telah sempurna akan mulalah kelihatan cacat celanya.

-- Saidina Abu Bakar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: atbar1981
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43128

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 44
Ahli: 0
Jumlah: 44




  Yang Masuk Ke Sini
atbar1981: 3 hari yang lalu
muslimin23: 5 hari yang lalu
z_tornado: 5 hari yang lalu
sarashanee: 12 hari yang lalu
CikIzzah1992: 14 hari yang lalu
Qiamulail: 29 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: matrik...


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» matrik...

Please Mendaftar To Post


Oleh matrik...

qamaralia
Warga Rasmi
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14986
Posting: 17
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 24-03-05 23:10


saye budak matrik...final lagi 2 minggu...hidup jadi budak matrik memang tension sangat sebab mase pack sgt....kate org matrik ni short cut stpm sbb die setahun je...awak je tahu kemampuan diri awak.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For qamaraliaProfil   Hantar PM kepada qamaralia   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-03-05 12:45





sabarlah .....
dalam kesabaran datangnya kejayaan
dalam kesabaran gugurnya dosa insan
dalam kesabaran datangnya manis iman
sabar , usaha dan tawakal
InsyaAllah Allah tunjukkan jalan..
sabar yer...

-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-03-05 12:52


bersusah2 dahulu besenang2 kemudian.do the best.ambil pandangan org lain sbg satu cabaran.buktikan yg adik boleh.akk pun matrik dulu.first time,takut nak masuk matrik sebab mendengar ckp kwn.tp bile berada di sana dan fikirkan masa depan,kita akan cuba yg terbaik.kita adlh org yg trepilih.tak semua org dapat peluang tu.klu stpm lagi susah.coz diaorg lg detail.
ok.selamat menempuhi peperiksaan

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 26-03-05 19:32


ana bukan student matrix tp bakal ke matrix kut.. tp rasa cam nak trus masuk univ...

beban sgt ke jadi budak matrik?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

farhanna
WARGA SETIA
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 12997
Posting: 1672
Dari: Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 01-04-05 11:38


betul kot kata En. Hanafi...

[ Posting ini telah di edit oleh: farhanna pada 2005-04-01 11:39 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For farhannaProfil   Hantar PM kepada farhanna   Pergi ke farhanna's Website   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-04-05 02:22




ade ker org belajar senang senang dpt 4.0 PNGK??? bila dah masuk U nie... baru teringat betapa syoknye dok kat matrix... kenangan semua tu...

-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~

Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

AzLiNQuRaiSaH
Warga Rasmi
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11396
Posting: 13
Dari: kuala terengganu,bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-04-05 09:54



akak dulu pun matrix jugak.mula-mula mmg tension sangat,persaingan sengit sangat dgn student bkn bumiputra.tapi semangat nak bersaing dgn diaorgla yang membakar semangat akak.jangan tension...ok...insyaALLAH berjaya.
sama2la berdoa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AzLiNQuRaiSaHProfil   Hantar PM kepada AzLiNQuRaiSaH   Quote dan BalasQuote

topec
Warga Rasmi
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5110
Posting: 10
Dari: jb

Johor  


posticon Posting pada: 03-04-05 10:05


rasernyer terpulanglah kepada semangat korang.. klw raser kita boleh blaja kt matrik tu .. teruskanjela.. ramai gak bdak ex matrik yg dpt result bagus ms matrik.. cume kena la blaja lebih sket.. alaa baru 3/4 subjek je yg msk pointer.. klw nk dibandingkan dgn spm smpai 10 subjek tuh lagi susah.. so gune kanlah pelunag yg ader utk menjimatkan maser utk ke peringkat degree.. ader rezeki bley g oversea

Bookmark and Share

    


  Member Information For topecProfil   Hantar PM kepada topec   Pergi ke topec's Website   Quote dan BalasQuote

kinobaik
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.04.2005
Ahli No: 16191
Posting: 377
Dari: Rumah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-05-05 17:33


Kino matrik kat Pusat Asasi Sains (PAS) UM... hehe. masatu, balajar dlm b.Melayu lagi..

masa kat matrik ni la kena paham betul2 sbb nih la asas sesuatu bidang yg kita nak amik. kalu da masuk U, subjek yang diajar satu semester masa matrik, lecturer ajar dua minggu jerrr..huwuwu

-----------------
We are the youth
Let us Bring Islam Back
We did it in the past
So let us do it again



Bookmark and Share

    


  Member Information For kinobaikProfil   Hantar PM kepada kinobaik   Pergi ke kinobaik's Website   Quote dan BalasQuote

radioactive
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14256
Posting: 28
Dari: Malaysia

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-06-05 20:57


betul tu,saya pun tak-matrix....best sangat di situ saya bljr banyak perkara terutamanya hal2 agama...syukur sangat sebab terima matrix dulu.xrugi buat keputusan nak pergi matrix.kenangan kat sana sangatttt berharga..saling bantu-membantu dalam segala hal.rasa macam nak ulang balik masa silam itu tapi mustahil boleh.takkan saya lupakan segala ajaran baik dan kenangan di situ.mana ada susah duk matrik...yang penting tau jaga diri,kawal iman.sebab kita ni berjauhan dr ibubapa.pandai pilih kawan yang baik.insyaAllah selamat.belajar dengan tenang dan mana yang mampu.jangan dengar ckp orang.saya dulu pun hampir tak masuk matrix sebab slh 1 punca ialah kata-kata orang sekeliling yang kurang arif,tapi alhamdulillah ada kwn2 dan keluarga yang beri semangat dan kata-kata positif.pengalaman yang saya dapat di situ xkan saya lupa.

Bookmark and Share

    


  Member Information For radioactiveProfil   Hantar PM kepada radioactive   Quote dan BalasQuote

radioactive
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14256
Posting: 28
Dari: Malaysia

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-06-05 20:59


***maaf ada kesilapan tatabahasa di atas....betul tu,saya pun ex matrix....best sangat di situ saya bljr banyak perkara terutamanya hal2 agama...syukur sangat sebab terima matrix dulu.xrugi buat keputusan nak pergi matrix.kenangan kat sana sangatttt berharga..saling bantu-membantu dalam segala hal.rasa macam nak ulang balik masa silam itu tapi mustahil boleh.takkan saya lupakan segala ajaran baik dan kenangan di situ.mana ada susah duk matrik...yang penting tau jaga diri,kawal iman.sebab kita ni berjauhan dr ibubapa.pandai pilih kawan yang baik.insyaAllah selamat.belajar dengan tenang dan mana yang mampu.jangan dengar ckp orang.saya dulu pun hampir tak masuk matrix sebab slh 1 punca ialah kata-kata orang sekeliling yang kurang arif,tapi alhamdulillah ada kwn2 dan keluarga yang beri semangat dan kata-kata positif.pengalaman yang saya dapat di situ xkan saya lupa.

Bookmark and Share

    


  Member Information For radioactiveProfil   Hantar PM kepada radioactive   Quote dan BalasQuote

khalida
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.11.2004
Ahli No: 12271
Posting: 56
Dari: Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 25-07-05 05:20


saya ex matrix perlis...
tapi dua bulan saja...
dapat tawaran mktb terus pergi sana... melaka lagi... jauh...
tapi banyak kenangan manis masa kat matrix tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalidaProfil   Hantar PM kepada khalida   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-08-05 04:02


assalamualaikum...

saya student matrix juga. dari KMK. tension tu memang tension.. tapi kan lebih baik kita bertenang sebab hati yang tenang akan memimpin pemikiran yang matang. jadi, kita boleh buat perancangan, tapi yang penting buat seawal yang mungkin dan laksanakanlah plan tu.. barulah menjadi. Sekadar berkongsi pandangan daripada pengalaman... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

rimieilya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13145
Posting: 22
Dari: dungun

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-08-05 01:46


Assalamualaikum..

saya tak-matriks pahang.memang best masa kat matrik dulu.walaupun tak sampai setahun,kenangan kat sana susah nak dilupakan.skarang ni saya sambung blajar kat utm pula..sesiapa yang dari matrik pahang 2, antar2la mesej kat saya eh

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimieilyaProfil   Hantar PM kepada rimieilya   Quote dan BalasQuote

sazuwi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13185
Posting: 204
Dari: Seremban Yang Permai

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-08-05 06:26


saya matriks melaka...so far ok saja...tak ada lah tesnsion sangat..dah lumrah menuntut ilmu..memang lah macam ini..:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sazuwiProfil   Hantar PM kepada sazuwi   Pergi ke sazuwi's Website   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-08-05 07:15


ana ex-koleh mara kulim batch 04. tapi lebih kurang sebulan saja belajar kat sana, then saya quit sebab dapat tawaran belajar kat lain pulak.memang agak pack jadual kat sana. tapi lecturer memang best. belajar kat mana-mana pun, yang penting pengurusan masa.

Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

dhamiraqistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13287
Posting: 271

Selangor  


posticon Posting pada: 09-08-05 08:21


erm..saya pula ex matrix melaka..same lah dengan sazuwi...erm..tapi maybe saling xknl agaknya..mklmla...ramai...best lah kat matrix ..lg2 bila dapat roomate yang sekepala...study bagai nak gila..w'pun campur dengan non bumi..tapi roomate saya tu memang best..xkedekut ilmu pun..tanya saja apa-apa..dia akan tolong....dia lah satu satu nya kawan cina yang best....anyway senang @ ssh sesuatu tu bergantung kepada apa yang kita fikir..think +ve ya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhamiraqistinaProfil   Hantar PM kepada dhamiraqistina   Quote dan BalasQuote

budakbesar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.05.2005
Ahli No: 16407
Posting: 98
Dari: labuan

Sabah  


posticon Posting pada: 09-08-05 08:43


ex matric labuan ada tak? saya ex kml... 04/05

Bookmark and Share

    


  Member Information For budakbesarProfil   Hantar PM kepada budakbesar   Quote dan BalasQuote

muslimahDeHearty
Warga Rasmi
Menyertai: 28.04.2005
Ahli No: 16164
Posting: 1
Dari: Ampang,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-08-05 17:45


Assalammualaikum...

Emmm...saya pulak ex matrix kolej mara seremban...

sesiapa yanng ex kolej mara seremban silalah balas ye..
Batch 2003/2004(last batch matrix)Now,only a-level dan IB Course...
Ukhwah fillah abadan abada. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahDeHeartyProfil   Hantar PM kepada muslimahDeHearty   Quote dan BalasQuote

success
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17768
Posting: 50
Dari: bumi penyu

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-08-05 20:07


ex-kmns 04/05..matrik??ok saja..tak ada lah teruk sangat..bila masuk u lagi pack masenye..tak boleh nak enjoy..hmm..rindu pula suasana kat mtrix

Bookmark and Share

    


  Member Information For successProfil   Hantar PM kepada success   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 09-08-05 20:18


salam....

best topik ni...
MATRIX.............
kenangan disana akan sntiasa terpahat
dalam ingatanku.......

syukur sgt2 sebab tergolong dalam glongn yang dapat msuk matrix
tempoh pengajian slama stahun kat matrix betul2 tak cukup..
hargailah masa kat matrix...
matrix lah tpt mperbaiki dan mendapatkan kptsn pling cmrlang
kalau tak pernah mperolehinya..
bersaingla...
INSYAALLAH kjayaan milik semua..

banyak benda blajar kat matrix..
sampai skg dah masuk u pun tak boleh nak compare dengan matrix lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

aprill
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17649
Posting: 91
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-08-05 21:04


assalamualaikum..

dulu saya di KMPh(phg) sesi 04/05.best juga lah sebab batch saya ni pioneer kat situ.sebab kita pioneer, banyak benda yang tak lengkap contoh library.kenalah beli buku sendirian berhad.tapi matriks memang best...! :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For aprillProfil   Hantar PM kepada aprill   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-08-05 21:43


ana ex-kmm....
actually masa mule2 msuk matrik memang ta syok..

tapi bila dah masuk u ni..baru tkenang balik zaman mude2 kat matrik dulu..
kat u ni..ta ada siapa nak xplain kat kita macam lecturer kat matrik..
lect kat u tak se'care' lect d matrik..

so..adik2 yang tengah study kat matrik tu..
hargaila sebaiknya masa di matrik ni...
pulun lah btol2..
ta susah pun na gain pointer tinggi kat matrik ni...

ok..ol dah best..chaiyo2...

ps: mana ada study yang senang saja memanjang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 20-08-05 12:48


assalamualaikum..
betui2..mana ada blajar yang senang kan..ana matrik kedah..jauh no..kawan ana pun kat kmm juga.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

Sweetie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14340
Posting: 121
Dari: Galaksi Bima Sakti

Perak  


posticon Posting pada: 23-08-05 22:21


rasanya xdelah teruk sangat..memang jadual pack, xmacam kat U tapi kat matrix kita xdelaa terbeban dengan assignment yang banyak..kirenye banyak masa boleh tumpu kat study+untuk buat revision..
benda akan jadi susah bila kita fikir ianya susah..
permulaan memanglah macam tu..lama² nanti ok..
wish u all the best! :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For SweetieProfil   Hantar PM kepada Sweetie   Pergi ke Sweetie's Website   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-08-05 01:48


******************
tak matrik kmns tahun 02/03...
pengarah masa tu EN.FAHMI..
salah seorg pengarah/cikgu yang paling saya suka..
best duk kat sana nk2 time xder air..
heboh satu kampung!!
bawak baldi pergi sana pergi sini,cari air,lawak betul lah!!
w/pun xder air..tetapi mandi!hihii

**********************

Bookmark and Share

    


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

mslina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2005
Ahli No: 17798
Posting: 174
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 24-08-05 09:08


saya pun matrix pilah
sesi 03/04
rindunya...kmns

Bookmark and Share

    


  Member Information For mslinaProfil   Hantar PM kepada mslina   Quote dan BalasQuote

nurul_islam
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8027
Posting: 38
Dari: BUMI ALLAH

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-08-05 09:31


saya student matrik kmph..best sangat ke matrik?
saya rasa biasa saja...pergi kuliah..balik kuliah..kalau ada program pun,jpp saja lah..bukan jeles..tapi kekadang rasa bosan pun ada.pernah juga terpikir cepat2 lah masa 10 bulan ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_islamProfil   Hantar PM kepada nurul_islam   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 11:14


Pada 24-08-05 09:31 , nurul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

saya student matrik kmph..best sangat ke matrik?
saya rasa biasa saja...pergi kuliah..balik kuliah..kalau ada program pun,jpp saja lah..bukan jeles..tapi kekadang rasa bosan pun ada.pernah juga terpikir cepat2 lah masa 10 bulan ni...


mungkin pengisian kita semasa di matrik agak berbeza..
ana pun tak join dengan jpp..
tapi kawan2 kat bilik dah cukup best
untuk buat ana rasa sayang tinggal di matrik...

ps: rindunye dengan bebudak...A3.3.11....:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

Aezza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.09.2005
Ahli No: 18979
Posting: 264
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-05 17:10


saya bukan pelajar Matrik.tapi sangat nak pergi after my SPM.Especially matrikulasi UIAM...Bagaimana ye kehidupan kat sana??

Bookmark and Share

    


  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 02-10-05 17:53


kat matrik UIAM tak sama dengan matrik kementerian. tahun pengajian kat sini ditentukan oleh keputusan ept dengan apt. kalau result bagus, boleh lah buat setahun saja, kalau tak, 2 tahun lah kat sini. kehidupan ok saja...cuma kena pandai sesuaikan diri lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-10-05 17:57


Pada 24-03-05 23:10 , qamaralia posting:

!!! QUOTE !!!

kata orang matrik ni short cut stpm sebab dia setahun saja...awak saja tahu kemampuan diri awak.....
oo ye ke... baru tau... saya tak masuk pun matrik sebab saya ambik STPM, susah juga... tapi saya pun belajar setahun aje untuk STPM, sebab masa tingkatan 6 bawah saya ada exam STU (sijil tinggi ugama)...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 02-10-05 18:11


Pada 02-10-05 17:57 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-03-05 23:10 , qamaralia posting:

!!! QUOTE !!!

kata orang matrik ni short cut stpm sebab dia setahun saja...awak saja tahu kemampuan diri awak.....
oo ye ke... baru tau... saya tak masuk pun matrik sebab saya ambik STPM, susah juga... tapi saya pun belajar setahun aje untuk STPM, sebab masa tingkatan 6 bawah saya ada exam STU (sijil tinggi ugama)...



sempat masuk form 6 sebulan saja...lepas itu dapat pergi matriks UIAM...2 tahun juga...


-----------------
hidup tidak selalunya indah...
langit tak selalu cerah...
hidup kita bagaimana???


Bookmark and Share

    


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

AUS_85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16977
Posting: 172
Dari: KL

Perak  


posticon Posting pada: 02-10-05 18:26


che tak-kmpk , syok juga kat situ tapi jadual macam orang pejabat pergi kul 8 sampai 4 atau 5 , malam ada kelas tambahan lagi. manyal penat wooooooo

Bookmark and Share

    


  Member Information For AUS_85Profil   Hantar PM kepada AUS_85   Quote dan BalasQuote

radioactive
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14256
Posting: 28
Dari: Malaysia

blank   avatar


posticon Posting pada: 18-11-05 14:02


saya ex matrik KMPH!!! tahun 2004/2005
suka sangat kenangan2 di matrik...
takkan dapat lupa segala2nya...di situ juga say belajar perbaiki diri...banyak dengar tazkirah....
dan berkawan dengan seseorang yang amat bermakna dalam hdp saya.
semoga ukhwah yang terjalin kekal selamanya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For radioactiveProfil   Hantar PM kepada radioactive   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-05 15:09


saya bukan tak hendak pergi matrix..tapi takut kalau tak lulus,,,sijil dia tak laku.....so,better
saya nak msok U..

Bookmark and Share

    


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-05 17:25


alhamdulillah...
ana sekarang matrik negeri sembilan
dah berlalu pun satu sem
doakan cemerlang ye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

nur_wahida
Warga Rasmi
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19216
Posting: 6
Dari: UiTM Shah Alam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-11-05 23:16


salam... ana tak-matrik KMPH 2004/2005 ana pun macam radioactive... banyak kenangan manis dan pahit kat sana... ana paling sayang lecturer ana.. lecturer eco, business, acc, & math... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_wahidaProfil   Hantar PM kepada nur_wahida   Quote dan BalasQuote

sazuwi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13185
Posting: 204
Dari: Seremban Yang Permai

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-11-05 23:38


saya matriks melaka...alhamdulilah...masih terasa seronok lagi menuntut ilmu kat sini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sazuwiProfil   Hantar PM kepada sazuwi   Pergi ke sazuwi's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.209345 saat. Lajunya....