Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kami disuruh oleh Rasulullah agar menaburkan debu tanah ke muka orang yang memuji-muji dan mengampu-ngampu.
-- -- Hadis riwayat Imam Ibnu Majah

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 37
Ahli: 0
Jumlah: 37




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
syahidatul: 6 hari yang lalu
raudhahasanah: 7 hari yang lalu
drzul-f: 12 hari yang lalu
hafiz_along_83: 13 hari yang lalu
halawatuliman: 29 hari yang lalu
nabilah: 29 hari yang lalu
aye: 31 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: jejak2 kucing - kucing warna apa menjadi kesukaan anda?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» jejak2 kucing - kucing warna apa menjadi kesukaan anda?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh jejak2 kucing - kucing warna apa menjadi kesukaan anda?

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1305
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-06-03 21:59


Assalamualaikum.

Tentu ramai antara tuan2 yang meminati kucing. Untuk ini saya berminat bertanya kpd tuan2, kucing yang berwarna apa yang menjadi kegemaran tuan2? Kalau saya suka sgt kucing yang bulunya bewarna oren. Dulu ada sekor kucing transit ke umah saya ni bewarna oren. Last2 saya panggil beliau kucing oren je. Ini tak bermakna kucing warna lain saya tak suka. Warna lain pun suka sgt. Dah namanya pun kucing, comel, mesti la suka ye tak. Minggu lepas saya nampak 2 ekor anak kucing, comel2 semuanya, lasak pulak tu. Yg sekor tu kat bahagian sebelah mata dia berwarna itam, sebelah putih, macam lanun la pulak.. Yg sekor lagi lak ada setompok hitam di keliling sepasang mata dia, macam lebam mata anwar ibrahim ada, macam panda pun ada.




-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 08:55


as'kum.. ana suka warna bulu kucing kelabu. senang kata kucing made in siam.. .. mata dia yg berkanta kan warna biru tu.. cute sungguh.. erm..pasni ana nak cari pulk kucing berbulu biru.. mesti lagi cute kan..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: • Tämäñ Mëläwätî, Küälä Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 09:22


Ana paling minat 'warna longkang'...

Warna campur² tu...

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

ii
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 738
Posting: 64
Dari: ITB

indonesia  


posticon Posting pada: 28-06-03 09:56


Wah... kalau saya hampir sumer kucing saya suka. Buat saat ini saya tak tinggal kat rumah sendiri, so tak dapat nak pelihara kucing. Tapi,hehe.. kucing2 jiran yg berdatangan ke rumah sewa. Saya ya.. senang2 saja. Sometimes tu, rasanya lebih banyak kenal kucing daripada orang kat lingkungan tempat tinggal. Hmm... tak baik sungguh ya!
Namun saya sering kesian lihat kucing2 kat tepi jalan tu.. Terkadang ada niat nanti bila dah ada rezeki lebih, nak bantu kucing2 tu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For iiProfil   Hantar PM kepada ii   Quote dan BalasQuote

ucop
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1457
Posting: 56

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-06-03 10:25


Assalamualaikum.........

Ana suke kucing warne kelabu belang hitam sebab ana ade kucing warne tu... Name die ghoku

Selain dari tu ana minat kucing warne putih keseluruhan...bersih kan?Ana ade gak kucing warne tu... Gomok namenya....

Ana teringin nak dapat kucing warne pelik2 skit...
Hijau ke,ungu ke.....Ade tak ha?

WASSALAM

Bookmark and Share

    


  Member Information For ucopProfil   Hantar PM kepada ucop   Quote dan BalasQuote

putera_manis
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 22
Posting: 593
Dari: Segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 10:27


kucing warna putih ngan kelabu.....

-----------------

MAta BErtENTanG,kAn tIMBul kaSIH SAyanG....
HAti berTEMU HatI,KAn laHIr rASa kaSIh.....
BiLA dAHI BERtemu SEjaDah,BAruKAN teRAsA KeBESaraN iLAhi...
KetENAngan Jua DiPerolehi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_manisProfil   Hantar PM kepada putera_manis   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: :: Terengganu/Selangor ::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 11:03


Assalamualaikum....

ana suka kucing warna putih....mmg kiut sesangat !! heheh...nak2 kucing siam yang warna putih tu...bersih...lembut dan enak dipandang ( isk..cam tengok ayam goreng plak..ikiki )...sesaper ade baka kucing siam campur parsi sila bagitau kat ana...nak tengok gak camna rupa dier...

wassalam....

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

puteri_kasih84
Warga Rasmi
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1578
Posting: 16
Dari: Johor Bahru

Johor  


posticon Posting pada: 28-06-03 13:45


assalamualaikum,

saya semua jenis colour kucing saya suka....tapi saya suka kucing yang bulu diorang yang kembang-kembang tu...macam kucing parsi..kat rumah ade sekor kucing yang kembang colour kelabu..... mata die besar...tapi yang kelakor tu mata die macam rabun..kalau nak minum air tu, die masukkan tangan die kat tempat minum tu.. pas tu cara die jalan pun kelakor, macam licin sangat simen tu. tapi mak cakap mungkin sebab bulu die banyak sangat sampai tertutup tangannye sebab tu jalan macam licin-licin je.

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_kasih84Profil   Hantar PM kepada puteri_kasih84   Quote dan BalasQuote

solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1384
Posting: 165
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 16:25


Ana pulak suka kucing putih,hitam dan berbelang...
Tapi ana paling suka kucing ana yg bernama SAMA',warnanya hitam manis............

-----------------
http://mujahidah1505.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehahProfil   Hantar PM kepada solehah   Pergi ke solehah's Website   Quote dan BalasQuote

a_whole_new_world
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1503
Posting: 195
Dari: s\'pore

singapore  


posticon Posting pada: 28-06-03 16:53


saya suka kucing yg berwarna putih ngan coklat...terutama anak kucing.........kkiiiiiiuuuuuttttttttttt

Bookmark and Share

    


  Member Information For a_whole_new_worldProfil   Hantar PM kepada a_whole_new_world   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 18:03


salam alaik

ee..kucing mmg comelll...apa2 colour pun tetap comel!!..bagi saya ..warna saya paling suka warna biru...oppss..takde..mata biru je ada..saya suka kucing colour kuning emas...takpun putih seleput..hehe..apa2 jelah..sbb kucing mmg comel..

-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

nurill_ain
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1357
Posting: 27
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 18:32



hye...salammm..

saya suka semua kucing....yg comel.comel...
terutama warna putih dan oren...

dulu saya ada kucig warna oren namaya meon....
kucing parsi...

bulunya kembang...

sangat pendiam...slow...lagaknya...

suka duduk dlm rumah...

penakut...

suka nyorok bawah kerusi...

bila lari bulu nya beralun alun...cantik.........

hidung amat laa penyek...tak macam kucing malay ...yg mancung...

tapi dah mati 2 tahun lalu...sebab ....sedih laa...






Bookmark and Share

    


  Member Information For nurill_ainProfil   Hantar PM kepada nurill_ain   Pergi ke nurill_ain's Website   Quote dan BalasQuote

widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 647
Posting: 199
Dari: bumi allah

malaysia  


posticon Posting pada: 29-06-03 00:35


assalamualaikum....


kl bab kucing saya minat kucing warna hitam+putih...sebab kucing camtuh ensem...hehehe,pastu warna oren kemerah-merahan..sebab nampak gagah skit...

apa pun kucing semua cun tak kiralah warna apa...

-----------------
"haza fadlhu min rabbina"

Bookmark and Share

    


  Member Information For widadProfil   Hantar PM kepada widad   Quote dan BalasQuote

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 00:49


ana suka kucing yg bewarna grey..lg kiut kalau kucing parsi..

-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 07:44


hamba suka kicing warna biru campu merah... nak lagi bes kucing wana pink... lawa!!

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 29-06-03 13:24


Rabbit tak kesah kucing kaler ape... yang penting dia comel (macam rabbit....keh..keh..keh..) Bersih & Warna yang terang terang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

pondok_moden
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 260
Posting: 52
Dari: mantel bumi

Pahang  


posticon Posting pada: 29-06-03 17:01


Ana tak pernah dengar kaler pink? Tapi ana suka ngan kaler 'longkang' pasal kat umah ade sekor nama dia "CAPUK". Lagi versi yg terbaru kat rumah warna coklat putih (siam)name dia "AISHAH".Heheheh jgn jeles!

-----------------
oddisey


Bookmark and Share

    


  Member Information For pondok_modenProfil   Hantar PM kepada pondok_moden   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1305
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-06-03 22:36


assalamualaikum.

ekekek. warna longkang? oo kalau kaler camtu saya panggil kaler loreng atau baju no 5. ada gak kucing liar warna camtu transit kat umah saya. saya panggil dia kucing militari

-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

ladyberz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1453
Posting: 52
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 30-06-03 10:47


wah..ramai gak peminat kucing kat komuniti nie yer...kalo saya, saya suka kaler oren gak...comel...mmg kucing berbulu kembang tu diminati ramai yer...saya pun minat gak..kat umah tu ader gak kucing...disebabkan dia berbelang2, so kami sekeluarga panggil dia belang...
kucing kaler kelabu pun lawa gak..saya suka kucing tapi takut nak pegang mak+datuk+ayah kucing..maksudnyer senior2 kucing nie..takut kn cakar..sbb dah pernah kena...kalo anak kucin takpe..tak sakit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladyberzProfil   Hantar PM kepada ladyberz   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 12:09


assalamualaikum...
hmmm untung kucing yer... ramai yang bela kucing... tapi kucing tak boleh dimakan macam ayam... hmmm ana minat warna hijau... kalau laa ada kucing warna hijau.. maknanya kucing ana laa tu... aper pun ana minat kucing berbulu hitam kelabu... nampak macho sikit

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 13:05


Assalamualaikum...

Ana mmg pantang tgk forum yg ada bab2 kucing ni..
Ana mmg suka kucig...warna apa? hmm....tak kisah la..asalkan kucing tu baik...tak cakar org .
Hmm....ana lbh suka kucig colour putih kot...sbb nampak bersih sket.Tapi...yg colour lain pun ana suka jugak...sbb x-kucing2 ana , bukan semuanya colour putih

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 13:44


eh nawwal,kucing nt tu..pun boleh tahanlah...tp akak suka tengok kucing warna putih campur kelabu2 ckit..kekadang suka warna coklat muda gitu..comenye....pegang tak berani..

tp warna longkang mcm SaLaFiaN cakap tu..akak tak tau la warna mcm mana..

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

kepong
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1701
Posting: 48
Dari: wardah

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-06-03 16:36


ana suka kucing yang berwarna kelabu kehitaman dan berbulu lebat kerana ia kelihatan cantik.


Bookmark and Share

    


  Member Information For kepongProfil   Hantar PM kepada kepong   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 30-06-03 21:01


Kucing?kenapalah ada org suka binatang ni...saya tak berani sgt dengan kucing,kalau kucing robot takpe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 08:41


ermm.. aku suka kucing berwarna hitam.. kerana hitam itu menawan..

-----------------
" we support anti zionist movement "

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 01-07-03 18:37


hafiz suka warna..
putih sebab comel..
dan cute..ehhe..
waslam..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-07-03 17:43


ana ske warna kelabu~~~~ pastu bulu dier cam kembang skeyt... kalo kucing bulu nipis comey warna itaM~~~~ sbb salunyer yg warna itam niyh hyperaCtiF~!! cam dak kecik.. main gado² ngan diorg

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1446
Posting: 261
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-07-03 10:33


Anis suka kucing warna kelabu ngan coklat cerah..ei, cute sangat!! paling tak suka, kucing warna hitam..tak tau la kenaper..
paling best kalau kucing tu berbulu kembang..kat rumah anis ada seekor yang berbulu kembang..manja dan suka menikus..kadang-kadang jadi tempat luahan hati, seolah-olah kucing ni memahami perasaan kita..

-----------------

Tertawalah pada segala cubaan, kerana dunia ini hanya kosong belaka, terimalah sepuluh kekalahan sebelum menerima satu kemenangan


Bookmark and Share

    


  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Pergi ke AnisAqilah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 15-02-04 10:59


suka sangat dengan kucing., tapi sebab dah stay kat hostel tak boleh bela kucing. jadi rindu sangat kat kucing kucing di umah.....

oleh sebab suka sangat ngan kucing jadi tak kisahlah ia warna apa pun. warna longkang ker,grey ker,hitam ker,putih ker, semuanya ok...

tapi nak juga cari kucing yang warna biru atau colour pink...
hehee

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

fudhla85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.01.2004
Ahli No: 6119
Posting: 27
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 16-02-04 11:05




ana pun minat kucing gak.kucing ana namenya comel sb cuteeeeeeeee sgt tau.wrnya hitam berbelang,tmbh klo ank kucing eeeeee geram mcm nak semua.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fudhla85Profil   Hantar PM kepada fudhla85   Quote dan BalasQuote

12bhumble
Warga Rasmi
Menyertai: 09.01.2004
Ahli No: 6346
Posting: 15
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 14:39


dulu saya pon ada bela kucing..kucing betina..bagi nama lili..lili ni kucing yg glamer sebab boleh dikatakan tiap2 malam ada je kucing jantan yg naik ke rumah nak ngorat lili..ada sekali tu siap diorang bergaduh dgn kucing lain..pasal nak rebut lili kot..sebab tak tahan dgn bunyi bising dan bau kencing dek kucing2 jantan yg mendatang tu, mak hantar lili ke pasar..sian lili..sekarang ni bila nampak kucing belang hitam putih dan kat mata mcm bercelak, trus panggil kucing tu lili..

-----------------
..trying to be good..

Bookmark and Share

    


  Member Information For 12bhumbleProfil   Hantar PM kepada 12bhumble   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 15:19



Sebut pasal kucing ni….membuatkan teringat pada ‘teman’ ana tu di kampung(si sibu)….ana paling suka main makhluk ciptaan tuhan ini….tak kisahlah apa2 warna asalkan betul-betul kucing….. tapi bila dah berumah-lif ni payahlah skit nak jaga….time cuti panjang-balik kampung…..tiada siapa nak jaga maa…….

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 16-02-04 15:25



ana minat kucing kaler putih.......
ana pernah dye (kaler) kucing ana warne BIRU
bcoz ana minat kaler BIRU....... dapat pulak kucin warna biru mata dia pula kaler hitam pekat uisshhh....... Chubby betul.......
nama macam biasa la tak nama dia putih atau Del Piero

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 15:50




ana pun minat kucing ni..minat sangat...ana suka ucing warna kelabu...warna putih pun suka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 16:19


Reramai lah meriahkan portal kucing tu..

-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...



Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 16:20


Ana lak tak ksiah kaler ape janji kucing..

p/s: mcm signature ana kat bawah ni pun ok gak.. amacam? ensem tak? tehehe..

-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...



Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 16:22


kaler yg unik lain dari yg lain...
tak kisahlah kaler apa pun...
asalkan bulunya kembang dan bdnnya berisi...

kpd peminat2 kucing jgn lupa join Portal Kucing

meowwwwwww...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 19-11-07 12:34


Assalamualaikum wwt..

Ana suka 'kuchen' color putih..nampak bersih & comel.. :-D

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..
[ Telah diedit oleh: atie82 pada 19-11-07 12:35 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 12:41


.. teringat kawan aku buat eksperimen kucing putih menjadi warna hijau Petronas.. "cute" gila kucing tu.. dan "cute" jugak kesengalan kepala hotak kawan aku tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 19-11-07 12:42


ingatkan kakisamun yang buka topic ni..
dia saja yang jajal dengan kucing..sampai kalerkan kucing jadi warna hijau :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 12:51


saya suka kucing warna coklat.. baka siam (siamese cat) memang comel.. lagi-lagi kalau bulu tebal.. saya ada skor kucin parsi warna kelabu..namanya blekky

Bookmark and Share

    


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 12:54


Pada 19-11-07 12:42 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

ingatkan kakisamun yang buka topic ni..
dia saja yang jajal dengan kucing..sampai kalerkan kucing jadi warna hijau :-D



.. caitt.. aku pencinta haiwan lah.. cita-cita aku menjadi doktor haiwan.. sebab itu aku buat eksperimen terhadap binatang.. bukan aku jajal.. jap2.. jajal ini apa ek:berfikir: lupalak aku:lol:ahaks

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 19-11-07 21:28


Assalamualaikum
saya suka kucing warna transparent.....tak kira...nak jugak......
mesti best tengok organ dalaman dia bergerak-gerak...... :terliur:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 19-11-07 21:30


Pada 19-11-07 12:54 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 12:42 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

ingatkan kakisamun yang buka topic ni..
dia saja yang jajal dengan kucing..sampai kalerkan kucing jadi warna hijau :-D



.. caitt.. aku pencinta haiwan lah.. cita-cita aku menjadi doktor haiwan.. sebab itu aku buat eksperimen terhadap binatang.. bukan aku jajal.. jap2.. jajal ini apa ek:berfikir: lupalak aku:lol:ahaks


cita-cita yang tak kesampaian..patutlah jadi macam ni :-D
psstt:jajal tu nakal



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 21:30


wah, topik lama dah dihangatkan kembali, bagus bagus

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 22:02


warna putih...
ekor panjang...
mata biru...
kucing jantan :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 23:02


ana suka warna tompok hitam putih lepas itu kaki putih, macam stokin lah hehe... dulu ada kucing siam tapi dah hilang pulak...:(

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 00:06


suka semua kucing...
tapi tak suka bela kucing......

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

fizal86_anakpadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.07.2006
Ahli No: 25417
Posting: 179
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 00:10


bagila kucing warna apapun kat saya....semua suka
bagi mandi sabun banyak-banyak....leastu peluk...hehe.
kucing bela sendiri...kalau kucing liar rasa semacam jugak nak pegang

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizal86_anakpadiProfil   Hantar PM kepada fizal86_anakpadi   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 04:16


Pada 19-11-07 21:30 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

wah, topik lama dah dihangatkan kembali, bagus bagus


hmm... lately ismi nampak.. banyak jugak topik lama yang aktif kembali...
baguslah...
takperlu buka topik yang sama sampai berulang2 kali... :-D
syukran pada tukang bongkar tu...


kucing, yang kale lembut dan kakinya kale lain... macam pakai stokin... mata biru kehijauan.. subhanallah... lawanya kucing ni...

p/s: tak dapat bayangkan kucing kale transparent... kasihannya kucing tu... mesti dia sangat tak selesa menjadi perhatian org ramai yang nak melihat organ2nya... :jangan: mungkin hayatnya juga tak panjang sebab asik susah hati saja... :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:04


Pada 19-11-07 21:28 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
saya suka kucing warna transparent.....tak kira...nak jugak......
mesti best tengok organ dalaman dia bergerak-gerak...... :terliur:



:terliur: teringin jugak..tapi yang pasti benda tu memang tak wujud.. :lol: terimalah hakikat tu sayatetapsaya ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:08


Pada 20-11-07 11:04 , marsyalaila posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 21:28 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
saya suka kucing warna transparent.....tak kira...nak jugak......
mesti best tengok organ dalaman dia bergerak-gerak...... :terliur:



:terliur: teringin jugak..tapi yang pasti benda tu memang tak wujud.. :lol: terimalah hakikat tu sayatetapsaya ye..


.. tak mustahil.. sebab baru-baru ini saintis Jepun telah berjaya menghasilkan baka katak "transparent" untuk tujuan penyelidikan.. macam mana kalau suatu hari nanti manusia "transparent" pun ada:berfikir:.. mesti seksi:malu::lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:37


kalau handset transparent ok lagi...ps3 transparent ka....
kalau benda-benda hidup ni pelik pula...
/me tak (berapa) suka biologi :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

rose_itam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.05.2007
Ahli No: 29976
Posting: 371
Dari: Temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:40


Pada 19-11-07 22:02 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

warna putih...
ekor panjang...
mata biru...
kucing jantan :D


kucing jantan suka kencing merate2.. busuk.. :-(



Bookmark and Share

    


  Member Information For rose_itamProfil   Hantar PM kepada rose_itam   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:44


Pada 20-11-07 11:08 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 11:04 , marsyalaila posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 21:28 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
saya suka kucing warna transparent.....tak kira...nak jugak......
mesti best tengok organ dalaman dia bergerak-gerak...... :terliur:



:terliur: teringin jugak..tapi yang pasti benda tu memang tak wujud.. :lol: terimalah hakikat tu sayatetapsaya ye..


.. tak mustahil.. sebab baru-baru ini saintis Jepun telah berjaya menghasilkan baka katak "transparent" untuk tujuan penyelidikan.. macam mana kalau suatu hari nanti manusia "transparent" pun ada:berfikir:.. mesti seksi:malu::lol:


aikk..org cakap untuk haiwan..dia manusia pula..notty2 :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:44


Pada 20-11-07 11:40 , rose_itam posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 22:02 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

warna putih...
ekor panjang...
mata biru...
kucing jantan :D


kucing jantan suka kencing merate2.. busuk.. :-(



.. kucing betina kencing dalam tandas ek:berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:47


Pada 20-11-07 11:44 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 11:40 , rose_itam posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 22:02 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

warna putih...
ekor panjang...
mata biru...
kucing jantan :D


kucing jantan suka kencing merate2.. busuk.. :-(



.. kucing betina kencing dalam tandas ek:berfikir:


kucing betina...nanti dia beranak pinak pula...takut tak terjaga.


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:48


aa...kelab kucing ukhwah dah ada ke...
kelab semut tak best...hehe...jangan marah

/me tak (berapa) suka serangga :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

rose_itam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.05.2007
Ahli No: 29976
Posting: 371
Dari: Temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:48


Pada 20-11-07 11:44 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 11:40 , rose_itam posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 22:02 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

warna putih...
ekor panjang...
mata biru...
kucing jantan :D


kucing jantan suka kencing merate2.. busuk.. :-(



.. kucing betina kencing dalam tandas ek:berfikir:



:-D :-D :-D

yang betina kencing dekat tanah saja...yang jantan itu suka buang dekat pokok2 bunge..tayar kereta :-| ..kat kain2 yang bergayut..langsir ke.. alas meja ke...itulah yang xthn...yang betina xmacam itu...



Bookmark and Share

    


  Member Information For rose_itamProfil   Hantar PM kepada rose_itam   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:50


xksh warna apa pun...warna merah ke,hijo ke,biru ke,kuning ke...yang penting namanya kucing...hehehe...baru dapat baby kucing..bagi nama himawari...belang2..cute sesangat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:52


hmm betul lah rose itam..tambah lakk kalau yang dah tua2..macam nyanyuk saja.time kucing tu dah tua lah dia buat perangai begitu..

kalau yang betina tak nak bagi branak pergi lah operate dia..atau buat injection.. sopan sikit kucing betina ni..

saya tak suka kucing..tapi kat rumah banyak sangat..mama dengan adik suka sangat..berbelas2 ekor..tak kacau hidup saya sudah..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:59


Pada 20-11-07 11:08 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 11:04 , marsyalaila posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 21:28 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

.. mesti seksi:malu::lol:



noughty2 :jangan:
Kalau ada kucin yang transperen nanti, bagi tau saya ye kakisamun.. :sopan: :sopan:


Bookmark and Share

    


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 11:59


Pada 20-11-07 11:50 , ctnurbebo posting:

!!! QUOTE !!!

xksh warna apa pun...warna merah ke,hijo ke,biru ke,kuning ke...yang penting namanya kucing...hehehe...baru dapat baby kucing..bagi nama himawari...belang2..cute sesangat..


himawari :berfikir:
nama adik shin chan :-D

kucing ni macam-macam nama juga saya letak..
Tom (warna hitam)
Loceng (warna perang)
Teh (warna putih)

kesemua tu dah arwah :oops:


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

rose_itam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.05.2007
Ahli No: 29976
Posting: 371
Dari: Temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 12:11


Pada 20-11-07 11:52 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

.

kalau yang betina tak nak bagi branak pergi lah operate dia..atau buat injection.. sopan sikit kucing betina ni..




em boleh ke kalau kita operate/inject kucing untuk tak bagi dapat anak? dalam agama kita boleh ke? em just nak tau saja...

saya tengok jiran saya itu..dia bagi kucing betina dia makan ragi.. untuk gugurkan kandungan kucing dia..boleh ke macam itu? sian pula tengok.. :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For rose_itamProfil   Hantar PM kepada rose_itam   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 12:13


Pada 20-11-07 12:11 , rose_itam posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 11:52 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

.

kalau yang betina tak nak bagi branak pergi lah operate dia..atau buat injection.. sopan sikit kucing betina ni..




em boleh ke kalau kita operate/inject kucing untuk tak bagi dapat anak? dalam agama kita boleh ke? em just nak tau saja...

saya tengok jiran saya itu..dia bagi kucing betina dia makan ragi.. untuk gugurkan kandungan kucing dia..boleh ke macam itu? sian pula tengok.. :berfikir:



hmm..tak pasti pula..
tapi saya memang tak bersetuju, tak sanggup dan tak akan buat macam tu kat kucing... :jangan:


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 12:14


Assalamualaikum

suka kucing waner biru.. :malu:


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 20-11-07 12:17


Assalamualaikum
kakisamun...... :jangan: hentikan perbuatan tu...simpan dalam hati jeq.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

muslimah_aLfA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2007
Ahli No: 30865
Posting: 217
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 12:47


salam..ana memang suka kat kucing..
wrna putih dan kelabu paling suka..:kelip:
dulu pernah lah kawan ana bagi kucing masa birthday ana..
kucing tu wrna putih, mata biru...cute sangat-sangat..
ana bagi nma dia nicky..
tapi sayangnya, nicky dah tak ada...kena lggr dek kereta...
sedih sangat time tu.. :-(
masa kecil-kecil dulu ummi ana kata ana ni jnis pantang tengok kucing..
habis lah kucing tu dikejekn oleh ana.. :lol:
ummi pernah cerita kat ana..
masa ana umur 3thn kalau tak silap..
3ekor anak kucing mati sebab ana..
dsbabkn ana geram sangat tengok anak-anak kucing tu..
tak tahu lah bagaimana..ummi kata ana letak anak-anak kucing tu dalam tempayan ada air.. :-D
habis mati anak kucing tu..
kasihan anak-anak kucing tu kan.. :-(
ana rasa brsalah sangat bila tau cerita tu dr ummi..
xsgka pula ana ganas sampai tahap begitu.. :-D :lol:
tapi dah besar ni..tak ada lah buat begitu.. :jangan:
sekarang kat rumah ana ada sekor kucing..
letak nma nicky juga..pengganti lah katakan..
kalau ana pergi mne2 saja mesti kucing suka duduk atas riba ana..
nak mnja2 lah konon.. :sopan:
apa-apa pun kucing memang comel..cute.. :kelip: :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_aLfAProfil   Hantar PM kepada muslimah_aLfA   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 12:49


.. mak ai alfa.. anda ini lagi bapak kejam dari aku:lol:.. ish ish ish:jangan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 13:55


Pada 20-11-07 12:11 , rose_itam posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 11:52 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

.

kalau yang betina tak nak bagi branak pergi lah operate dia..atau buat injection.. sopan sikit kucing betina ni..




em boleh ke kalau kita operate/inject kucing untuk tak bagi dapat anak? dalam agama kita boleh ke? em just nak tau saja...

saya tengok jiran saya itu..dia bagi kucing betina dia makan ragi.. untuk gugurkan kandungan kucing dia..boleh ke macam itu? sian pula tengok.. :berfikir:



erkk..itu saya tak pasti..tapi kalau bagi gugur tu memang kejam ya amatla..ada pulak buat begitu.lagi baik jangan kasi dia mengandung..kita bela jugakk dia.bagi mkan tempat tidur semua elok..mama saya siap ada bedak,sikat syampu,tempat tidur,vitamin,makanan bkhasiat dia..hm kucing tu dijaga macam anak..bla demam atau sakit bawa pergi klnik.hari tu ada sekor ada ketumbuhan kat leher dia.dah pergi operate,klinik swasta lagi tu..memang manja habis.
dr kita buang kucing tu atau buat benda tak sepatutnya sampai dia gugur..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 14:19


Pada 20-11-07 12:49 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. mak ai alfa.. anda ini lagi bapak kejam dari aku:lol:.. ish ish ish:jangan:


kaki samun letak kucing dalam mesin basuh macam dalam cerita Diari Ramadhan Rafique tu ke...
:jangan::D


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.
[ Telah diedit oleh: broshahir pada 20-11-07 14:20 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 14:24


Pada 20-11-07 14:19 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 12:49 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. mak ai alfa.. anda ini lagi bapak kejam dari aku:lol:.. ish ish ish:jangan:


kaki samun letak kucing dalam mesin basuh macam dalam cerita Diari Ramadhan Rafique tu ke...
:jangan::D




encik kakisamun ni memang noughty2 sikit.. :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 14:29


Pada 20-11-07 14:19 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 12:49 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. mak ai alfa.. anda ini lagi bapak kejam dari aku:lol:.. ish ish ish:jangan:


kaki samun letak kucing dalam mesin basuh macam dalam cerita Diari Ramadhan Rafique tu ke...
:jangan::D



.. haah.. senang sikit nak basuh bulu2 kucing itu:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 14:37


hehe...kakisamun ni..
jangan lupa pakaikan kucing tu oksigen mask .. :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 14:38


Pada 20-11-07 12:14 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

suka kucing waner biru.. :malu:



tak pernah lagi jumpa kucing warna biru...:-?
doraemon ke? :-D


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 14:48


Pada 20-11-07 14:38 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 12:14 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

suka kucing waner biru.. :malu:



tak pernah lagi jumpa kucing warna biru...:-?
doraemon ke? :-D



hahaha...lebih kurang lah tu... :-D :-D


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:02


Pada 20-11-07 14:48 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 14:38 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 12:14 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

suka kucing waner biru.. :malu:



tak pernah lagi jumpa kucing warna biru...:-?
doraemon ke? :-D



hahaha...lebih kurang lah tu... :-D :-D



.. pengaruh kartun dah budak ini:lol:adehh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:07


Pada 20-11-07 15:02 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 14:48 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 14:38 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 12:14 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

suka kucing waner biru.. :malu:



tak pernah lagi jumpa kucing warna biru...:-?
doraemon ke? :-D



hahaha...lebih kurang lah tu... :-D :-D



.. pengaruh kartun dah budak ini:lol:adehh..


pengaruh katoon tak pa..jangan pengaroh benda lain.
hahaha... :-D :lol:
mana kucing biru ku ni???


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:09


Assalamualaikum...

ana nak kucing warna warni.. ada tak? :-). Mesti jadi rebutan kucing tu kalau ada...

:bunga:


-----------------
Adoro Allah, yo adoro Rasul, yo adoro mi familia, yo adoro Islam...


Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:10


Pada 20-11-07 15:07 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 15:02 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 14:48 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 14:38 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 12:14 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

suka kucing waner biru.. :malu:



tak pernah lagi jumpa kucing warna biru...:-?
doraemon ke? :-D



hahaha...lebih kurang lah tu... :-D :-D



.. pengaruh kartun dah budak ini:lol:adehh..


pengaruh katoon tak pa..jangan pengaroh benda lain.
hahaha... :-D :lol:
mana kucing biru ku ni???



tengah cari kucing biru...jumpa kucing ni..
kucin


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:11


Pada 20-11-07 15:10 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 15:07 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 15:02 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 14:48 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 14:38 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 12:14 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

suka kucing waner biru.. :malu:



tak pernah lagi jumpa kucing warna biru...:-?
doraemon ke? :-D



hahaha...lebih kurang lah tu... :-D :-D



.. pengaruh kartun dah budak ini:lol:adehh..


pengaruh katoon tak pa..jangan pengaroh benda lain.
hahaha... :-D :lol:
mana kucing biru ku ni???



tengah cari kucing biru...jumpa kucing ni..
kucin




hahaha...comel juga tu... :-D :-D


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:16


hahaha...comel juga tu... :-D :-D



jumpa sekor lagi..
besor


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Aezza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.09.2005
Ahli No: 18979
Posting: 264
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:20


Saya suka sangat dengan kucing warna putih.. kalau warna belang2 kelabu pun saya suka.. hehe..suka kucing yang pakai 'stokin'.. comel sangat..(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:21


Pada 20-11-07 15:16 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

hahaha...comel juga tu... :-D :-D



jumpa sekor lagi..
besor



subhanallah...besarnya.. :-D :terliur:


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:23


Apa-apa warna pun ok.. asalkan kucing..

Comel

ni kucingku, namanya comel cik tom, tapi dah meninggal sebelum raya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:24


Pada 20-11-07 15:23 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Apa-apa warna pun ok.. asalkan kucing..

Comel

ni kucingku, namanya comel cik tom, tapi dah meninggal sebelum raya..


iya kah??
innalillah...
comel...


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:29


Pada 20-11-07 15:09 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

ana nak kucing warna warni.. ada tak? :-). Mesti jadi rebutan kucing tu kalau ada...

:bunga:



.. ada.. kucing "Paddle Pop" pelangi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:30


Pada 20-11-07 15:21 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 15:16 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

hahaha...comel juga tu... :-D :-D



jumpa sekor lagi..
besor



subhanallah...besarnya.. :-D :terliur:



.. mak ai.. ini kucing ke kambing biri2:berfikir:
[ Telah diedit oleh: kakisamun pada 20-11-07 15:46 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:51


Pada 20-11-07 15:23 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Apa-apa warna pun ok.. asalkan kucing..

Comel

ni kucingku, namanya comel cik tom, tapi dah meninggal sebelum raya..


ni gambar masa meninggal ke?kcian dia..Allah lebih sayang kan dia.. :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:52


Pada 20-11-07 15:29 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 15:09 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

ana nak kucing warna warni.. ada tak? :-). Mesti jadi rebutan kucing tu kalau ada...

:bunga:



.. ada.. kucing "Paddle Pop" pelangi..


hehehe... kucing paddle pop ada ye.. kasi kat ana ye.. :-).

:bunga:


-----------------
Adoro Allah, yo adoro Rasul, yo adoro mi familia, yo adoro Islam...


Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:53


Pada 20-11-07 15:51 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 15:23 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Apa-apa warna pun ok.. asalkan kucing..

Comel

ni kucingku, namanya comel cik tom, tapi dah meninggal sebelum raya..


ni gambar masa meninggal ke?kcian dia..Allah lebih sayang kan dia.. :bunga:


.. haah.. gambar tengah meninggalkan dunia sementara.. itu gambar kucing tengah berak lah:lol:.. apadah.. gambar kucing tidor dengan meninggal pun tak boleh macam ke:-P
[ Telah diedit oleh: kakisamun pada 20-11-07 15:55 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:54


Pada 20-11-07 15:52 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 15:29 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 15:09 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

ana nak kucing warna warni.. ada tak? :-). Mesti jadi rebutan kucing tu kalau ada...

:bunga:



.. ada.. kucing "Paddle Pop" pelangi..


hehehe... kucing paddle pop ada ye.. kasi kat ana ye.. :-).

:bunga:



.. kalau nak anda kena tunggu lori aiskrim tau.. murah saja.. 50 sen satu:lol:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:55


ala mana tau dia tidur..itu kalau nak cakap dia dah mati pun boleh kan?tbaring saja..mati time tidur pun ada gakk kan..ala dengki betul lah..kalau kucing mata bagaimana rupa?begitu jugakk dia baring..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:56


Pada 20-11-07 15:16 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

hahaha...comel juga tu... :-D :-D



jumpa sekor lagi..
besor



.. ini baru gambar kucing tengah mati:lol:ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 20-11-07 16:13


geli2 kat kucen
eeeiii...geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
takut
geli
semua cukup
tengok gambar skela...kalau datang dekat takut..hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 16:16


Pada 20-11-07 16:13 , fiera_mz posting:

!!! QUOTE !!!

geli2 kat kucen
eeeiii...geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
takut
geli
semua cukup
tengok gambar skela...kalau datang dekat takut..hehehehe


adehh lebih-lebih geli dia.. :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 16:20


Pada 20-11-07 16:16 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 16:13 , fiera_mz posting:

!!! QUOTE !!!

geli2 kat kucen
eeeiii...geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
takut
geli
semua cukup
tengok gambar skela...kalau datang dekat takut..hehehehe


adehh lebih-lebih geli dia.. :lol:


.."i laik" tu:malu::lol:ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 16:40


Pada 20-11-07 15:07 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 15:02 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 14:48 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 14:38 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 12:14 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

suka kucing waner biru.. :malu:



tak pernah lagi jumpa kucing warna biru...:-?
doraemon ke? :-D



hahaha...lebih kurang lah tu... :-D :-D



.. pengaruh kartun dah budak ini:lol:adehh..


pengaruh katoon tak pa..jangan pengaroh benda lain.
hahaha... :-D :lol:
mana kucing biru ku ni???


kat bawah ini kut...

biru

biru2

biru3


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 16:43


Pada 20-11-07 16:20 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 16:16 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-11-07 16:13 , fiera_mz posting:

!!! QUOTE !!!

geli2 kat kucen
eeeiii...geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
takut
geli
semua cukup
tengok gambar skela...kalau datang dekat takut..hehehehe


adehh lebih-lebih geli dia.. :lol:


.."i laik" tu:malu::lol:ahaks..


ni lagi lah geli..geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinyaaaaaaaa :lucu: :lucu:

aik ada kucing biru ye..siapa lah punya kerja ni.. :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

muslimah_aLfA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2007
Ahli No: 30865
Posting: 217
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 17:36


Pada 20-11-07 12:49 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. mak ai alfa.. anda ini lagi bapak kejam dari aku:lol:.. ish ish ish:jangan:


hehe...biasa lah kakisamun..
time tu budak-budak lagi..
mana tau apa-apa pun..:sopan: :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_aLfAProfil   Hantar PM kepada muslimah_aLfA   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» jejak2 kucing - kucing warna apa menjadi kesukaan anda?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.323947 saat. Lajunya....