Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika orang lain boleh melakukan, kita boleh belajar melakukan
-- Prinsip NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 75
Ahli: 0
Jumlah: 75




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 20 hari yang lalu
Kakngah: 20 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Kelakar
Topik: aku sedar siapa aku


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» aku sedar siapa aku

Please Mendaftar To Post


Oleh aku sedar siapa aku

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 10:31


aku sedar siapa aku

hari ni hari pertama aku sampai di rumah itu. rumahnya agak sederhana besar. tapi aku tak kisah asalkan aku rasa selesa berbanding dengan tempat lama ku.

cuma hati aku rasa sedih sangat. mereka buat tak tahu akan kedatangan aku ni. main langgar sesuka hati mereka. apa hina sangat ke aku ni? sehingga tak dipandang malah dipijak2 nyer aku. remuk hati ini. ingatkan dapatler aku bina hidup baru kat rumah baru ni tapi lain jadinya. aku terasa hina sangat dengan sikap mereka. sudahlah aku hanya tidur di depan pintu, terasa macam pak guard pulak. bila ada yg nak masuk atau keluar rumah pasti aku terjaga dari lena yg panjang.

aku rasa aku dah tak boleh sabar lagi. rasa macam nak lari sahaja. tiba-tiba.. aku tersentak dari lamunan. kini aku dah temui jawapan kenapa aku diperlakukan sedemikian rupa.aku sedar siapa aku.rupa2nya aku ni hanyalah sekeping alas kaki.. hihihi..teremosional lak aku ni.

p/s:sakit kepala nak reka citer lawak ni..


-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

syurga_ik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 309
Posting: 195
Dari: Australia

australia  


posticon Posting pada: 26-06-03 11:18


ish...ish...kesian benar...

-----------------
salam ukhwwah wa mahabbah fillah lakum

Bookmark and Share

    


  Member Information For syurga_ikProfil   Hantar PM kepada syurga_ik   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 26-06-03 23:06




Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

mujahidah2311
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1530
Posting: 293

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 23:29


la..cian akak nih sakit pala nak reka lawak nih...w/ever pun tahniah sbb lawak nih mencuit hati...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah2311Profil   Hantar PM kepada mujahidah2311   Quote dan BalasQuote

putera_manis
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 22
Posting: 593
Dari: Segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-06-03 22:49


lawak la jugak....

-----------------

MAta BErtENTanG,kAn tIMBul kaSIH SAyanG....
HAti berTEMU HatI,KAn laHIr rASa kaSIh.....
BiLA dAHI BERtemu SEjaDah,BAruKAN teRAsA KeBESaraN iLAhi...
KetENAngan Jua DiPerolehi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_manisProfil   Hantar PM kepada putera_manis   Quote dan BalasQuote

AyuHumaira
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1342
Posting: 294
Dari: IIUM, Garden of Knowledge & Virtue.

egypt   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 14:52


lawak lawak & lawak..... teruskan memerah otak...

-----------------
Bilaku menjejak tapak ke pasir,
Ikutlah dibelakangku sebagai pejuang,
Bila kuseru,"Perjuangan itu pahit!!"
Maka kau sahut kembali,"Syurga itu manis!!!"
HADIAHKANKU DARAH SYAHIDMU...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AyuHumairaProfil   Hantar PM kepada AyuHumaira   Quote dan BalasQuote

raz
Warga Rasmi
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 447
Posting: 9
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 05-07-03 11:43


lawak dan kesian

-----------------
[IMG]http://www.regards.com/images/anim/ani_comicbird.gif[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For razProfil   Hantar PM kepada raz   Pergi ke raz's Website   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-07-03 12:33


sakit kepala? saya ader panadol... hehehe... (gurau sajer)

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

a_whole_new_world
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1503
Posting: 195
Dari: s\'pore

singapore  


posticon Posting pada: 06-07-03 12:06




Bookmark and Share

    


  Member Information For a_whole_new_worldProfil   Hantar PM kepada a_whole_new_world   Quote dan BalasQuote

adeq_shiFa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 410
Posting: 315
Dari: BuMi

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 07-07-03 15:31


kechiaN..



Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq_shiFaProfil   Hantar PM kepada adeq_shiFa   Quote dan BalasQuote

adeq_shiFa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 410
Posting: 315
Dari: BuMi

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 07-07-03 15:31


kechiaN..



-----------------
« Allah knows what's the best for us » ^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq_shiFaProfil   Hantar PM kepada adeq_shiFa   Quote dan BalasQuote

nur_diAn
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14734
Posting: 56
Dari: Timur

singapore   avatar


posticon Posting pada: 20-08-05 18:23


:lol: :lol: :lol:


-----------------
Biar berpeluh, jangan mengeluh!


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_diAnProfil   Hantar PM kepada nur_diAn   Quote dan BalasQuote

Rab_Lynx
Warga Rasmi
Menyertai: 01.08.2005
Ahli No: 17745
Posting: 11
Dari: aku masih di sini

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-08-05 19:32


apa kau rasa .... oren ...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rab_LynxProfil   Hantar PM kepada Rab_Lynx   Quote dan BalasQuote

fiafarha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1209
Posting: 79
Dari: t`ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-08-05 20:41


:-D :-D :-D nasib baik sedar diri

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiafarhaProfil   Hantar PM kepada fiafarha   Quote dan BalasQuote

junaidi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.04.2005
Ahli No: 16182
Posting: 111
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 20-08-05 20:54


lawak lah jugak............

Bookmark and Share

    


  Member Information For junaidiProfil   Hantar PM kepada junaidi   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 20-08-05 21:04


Pandai akak buat lawak ye :lol:


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting


Bookmark and Share

    


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_syahadah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2005
Ahli No: 14660
Posting: 202
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-08-05 22:06


he,he,lawknyer..lin kli but lah lgi ye,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_syahadahProfil   Hantar PM kepada srikandi_syahadah   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-08-05 10:13


uucp://www.regards.com/images/anim/ani_comicbird.gif

Bookmark and Share

    


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-08-05 11:57


hehehe saspen saja :-D :-) :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-08-05 12:48


**********************************
dah memang nasib sehelai alas kaki begitu...
yang bezanyer mahal or murah aje....
comel ke tak comel aje...
ki o tsukete!c",)
*********************************

Bookmark and Share

    


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 21-08-05 13:19


Teringat pada satu tulisan yang pernah ana baca, tentang tekanan dan emosi seekor beruk yang dipanggil beruk!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 22-08-05 14:20


hh, agak dah. lawak tak rasmi.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 22-08-05 14:27


NASIB BAIK SEDAR DIRI... Takkan lah alas kaki nak duduk dalam cermin pameran pulak...hahahahahaha...Anyway, ada lah juga unsur2 lawak yang nak di sampikan.... Teruskan usaha anda..... moga terhasil idea2 yang lebih kelakar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

transmissionline
WARGA SETIA
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17849
Posting: 916
Dari: mana hendak ke mana

centralafricanrep   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 14:39


Lawak Muslimat .. senyum aje lah :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For transmissionlineProfil   Hantar PM kepada transmissionline   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-08-05 19:29


muahahahaha.....ada saja lawak alin ni. tak abis2....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.128431 saat. Lajunya....