Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-02-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"The word impossible is not in my dictionary"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: sarashanee
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43127

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 1 hari, 7 jam, 41 minit yang lalu
z_tornado: 1 hari, 11 jam, 49 minit yang lalu
sarashanee: 8 hari yang lalu
CikIzzah1992: 10 hari yang lalu
Qiamulail: 26 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: SAPA kat SINI STUDENT OR ex SMKA AL-IRSHAD?


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» SAPA kat SINI STUDENT OR ex SMKA AL-IRSHAD?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh SAPA kat SINI STUDENT OR ex SMKA AL-IRSHAD?

Irshadianz_Boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13291
Posting: 139
Dari: Bumi Al-Irshad

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 29-12-04 23:14



Ha...ader tak ahli-ahli kat ukhwah.com ni yg pernah jadi irshadian??? Leh wat gathering kat sini......

-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For Irshadianz_BoyzProfil   Hantar PM kepada Irshadianz_Boyz   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-01-05 16:17


assalamu'alaikum warahmatullah..

qaulah form 4 skang nie..
smka al-irshad..

ex irshad ke, masih irshadian?

salam ukhwah..

wassalam..


Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-01-05 16:49




ehehe
memang ramai ex-irshad kat sini cuma maybe susah sket la nak jumpa sbb masing-masing sibuk dengan komitmen masing-masing...

ana littlemuslimah

irshadian 2000-2002
form4-5 je tapi kira irshadian gak laa ek sbb bila ditanya previous school, ana kata Irshad....

kay...

ilalliqa' wa ma'assalamah


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

Bunga_Raya_Putih
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8358
Posting: 219
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-02-05 11:23


Saya tak der lah budak skolah irshad tue.. tapi skolah tue tak jauh sangat dari rumah.. kwn2 pon ramai skolah kat situ.. heh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Bunga_Raya_PutihProfil   Hantar PM kepada Bunga_Raya_Putih   Quote dan BalasQuote

Redth
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 796
Posting: 65
Dari: South Province Wellesley

iran  


posticon Posting pada: 08-02-05 12:13


Assalamu'alaikum...

Sebenarnya ramai lagi Irshadians di luar sana tapi kesibukan menghalang depa menjejak kasih kat sini. Irshad la ni sememangnya tak sama dengan Irshad dulu2. Kalau lama kita tak berjumpa, seharusnya kita jangkakan perubahan yang berlaku.

Saya budak Irshad (1992-1995). Ada jugak la senior yang saya kenal kat sini macam abang Shafawi. Senior setahun saja tapi dah terbiasa panggil abang masa dulu2 dan terbawak2 sampai la ni.

Baru2 ni dah dapat contact naqib waktu usrah dulu. Brilliant dia ni, nama dia Anang Hudaya Muhammad Amin. Senior yang takkan saya lupakan jasa baik dia sampai bila2. La ni dia jadi lecturer kat Universiti Teknologi Petronas.

O.K. lah, kalau ada kawan2 yang satu batch ke, senior ke, junior ke, sama2 la kita tautkan kembali ukhuwwah fillah. Macam lirik lagu nasyid yang pernah saya dendangkan masa Form One dulu2, "Di Bumi Ini Kita Ditemukan...".

Bookmark and Share

    


  Member Information For RedthProfil   Hantar PM kepada Redth   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-04-05 16:57


a'kum irshadian boyz ni sape.........ana pon xstudent irshad last year.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

Irshadianz_Boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13291
Posting: 139
Dari: Bumi Al-Irshad

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 09-04-05 17:03


....aNa skang ni pom 4 sekolah eshad..dok asrama dari pom one lagik!! kalau nk tau sapa ana,leh ler PM saya...

-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For Irshadianz_BoyzProfil   Hantar PM kepada Irshadianz_Boyz   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 09-04-05 23:24




sy pun irshadian gak.. sure ramai yg kenal sy..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

Irshadianz_Boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13291
Posting: 139
Dari: Bumi Al-Irshad

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-04-05 00:35


Quote:

On 2005-04-09 23:24, maisarah_nur wrote:


sy pun irshadian gak.. sure ramai yg kenal sy..



Heheh...x malu! orang x knal dia pon....
Saper laa dia ni yek!!

-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For Irshadianz_BoyzProfil   Hantar PM kepada Irshadianz_Boyz   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 14-04-05 22:34




erm.. apa apa la.. yg sy tau.. qaulah tau sy saper..

-----------------
..~MeNjaNa PiMpInAn iRsHaDii~..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 15-04-05 11:51


ana bukan irsyadian... tapi mashoorian...sory la menyampuk. tapi kan kita ni 2 beradik....

ana ex student smka almashoor(L)penang....

salam ukhwah dari ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

aspuri_irshad
Warga Rasmi
Menyertai: 22.04.2005
Ahli No: 15999
Posting: 1
Dari: Bumi Al-Irshad

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-04-05 01:02




saya bdk irshad.4ir.sapa nk berkenalan maila kelas....sembang2 ker hehehe.irshad mmg best.....xkan dilupakan selama-lamanya.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For aspuri_irshadProfil   Hantar PM kepada aspuri_irshad   Pergi ke aspuri_irshad's Website   Quote dan BalasQuote

nUrIllaHi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.10.2004
Ahli No: 12050
Posting: 89
Dari: bumi ALLAH

blank  


posticon Posting pada: 07-07-05 17:10


pangkat kakak senior irshadian 1995-1996 (4 & 5 IK) ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nUrIllaHiProfil   Hantar PM kepada nUrIllaHi   Quote dan BalasQuote

jAiLuL_mAnsHuDaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 170
Posting: 310
Dari: Di sana sini...

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-07-05 22:31


Assalamualaikum...

saya ex-irshadians jugak...batch 02...sekolah dari f1 sampai f5...memang banyak kenangan pahit manis di irshad...
rindu sangat di semua member2 lama..... :-D :-D :-D


-----------------
.::Ketenangan lahir dari hati yang bersih::.


Bookmark and Share

    


  Member Information For jAiLuL_mAnsHuDaHProfil   Hantar PM kepada jAiLuL_mAnsHuDaH   Pergi ke jAiLuL_mAnsHuDaH's Website   Quote dan BalasQuote

Irshadianz_Boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13291
Posting: 139
Dari: Bumi Al-Irshad

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 26-08-05 23:36


heheh...ramainya budak irshadian kat sini ek..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Irshadianz_BoyzProfil   Hantar PM kepada Irshadianz_Boyz   Quote dan BalasQuote

zatie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17090
Posting: 209
Dari: sHaH aLaM

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-09-05 17:24


saya ni kannyer irshadian..or ex irshad............
cumer nak promote sikit budak junior kat sekolah yang baru masuk dis year.
namer dye fathiah najib............
ada kenal ke???????????

from seseriland kl................

Bookmark and Share

    


  Member Information For zatieProfil   Hantar PM kepada zatie   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 21:53


ni cikgu smk (a) al-irshad dah masuk....heh, geng form 4 jangan buat tak kenai pula.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-10-05 20:25


Assalamualaikum wrt..

ana pun irshadian jugak..qaulah dan maisarah tulah sahabat2 ana
yang amat baik..:-)

Pada 28-09-05 21:53 , great_teacher posting:

!!! QUOTE !!!

ni cikgu smk (a) al-irshad dah masuk....heh, geng form 4 jangan buat tak kenai pula.....


kenal..tanpa perlu diberitahu. 8-)

ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-10-05 21:30


Pada 01-10-05 20:25 , sumaiyyah_mujahidah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wrt..

ana pun irshadian jugak..qaulah dan maisarah tulah sahabat2 ana
yang amat baik..:-)

Pada 28-09-05 21:53 , great_teacher posting:

!!! QUOTE !!!

ni cikgu smk (a) al-irshad dah masuk....heh, geng form 4 jangan buat tak kenai pula.....


kenal..tanpa perlu diberitahu. 8-)

ilalliqa'


ermm...siapa pula ni...cik sumaiyyah ni kelas mana..???

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-10-05 21:42


haha..dah kenai dah...
irshadianz_boyz = nazirul
qaulah_atrah = umairah
sumaiyyah_mujahidah = najihah
maisarah_nur = siapa..??
aspuri_irshad = macam kenai…tapi tak sure…

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-10-05 17:00


Pada 02-10-05 21:42 , great_teacher posting:

!!! QUOTE !!!

haha..dah kenai dah...
irshadianz_boyz = nazirul
qaulah_atrah = umairah
sumaiyyah_mujahidah = najihah
maisarah_nur = siapa..??
aspuri_irshad = macam kenai…tapi tak sure…


Assalamualaikum..

wah..setiap seorang tu cikgu kenalkan..
tapi, betul ke?! macam mana cikgu kenal?
musykil... :-?

ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 03-10-05 17:01


saya sekolah SMK Datuk Haji Ahmad Badawi... Sorry mengganggu... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-10-05 22:11


assalamu'alaikum..

sumaiyyah...
cikgu kenal itu..bukannya apa..
sebabnyer 1 saja.. Kalau tak glamour, tak kan cikgu tak kenal??
ye takkk??;-)


-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."


Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 02:32


Pada 03-10-05 17:00 , sumaiyyah_mujahidah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-05 21:42 , great_teacher posting:

!!! QUOTE !!!

haha..dah kenai dah...
irshadianz_boyz = nazirul
qaulah_atrah = umairah
sumaiyyah_mujahidah = najihah
maisarah_nur = siapa..??
aspuri_irshad = macam kenai…tapi tak sure…


Assalamualaikum..

wah..setiap seorang tu cikgu kenalkan..
tapi, betul ke?! macam mana cikgu kenal?
musykil... :-?

ilalliqa'



ermm...tak kan lah cikgu tak kenal student kelas dia sendiri ... :-P
[ Telah diedit oleh: great_teacher pada 04-10-05 02:37 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 02:34


Pada 03-10-05 22:11 , qaulah_atrah posting:

!!! QUOTE !!!

assalamu'alaikum..

sumaiyyah...
cikgu kenal itu..bukannya apa..
sebabnyer 1 saja.. Kalau tak glamour, tak kan cikgu tak kenal??
ye takkk??;-)



a'ah...geng yang cikgu kenalkan ni semua glamour...biasa kena soal dalam kelas...hehe :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 17:11


Assalamualaikum

bukan setakat biasa saja..memang selalu kena.
betul tak qaulah?!! :-)


-----------------
::Jika ketenangan & keredhaanNYA yang dicari, Allah akan terus uji hati kita hingga pada suatu masa kita akan rasa indahnya tawakal kepadaNYA::
[ Telah diedit oleh: sumaiyyah_mujahidah pada 04-10-05 17:12 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-10-05 17:49


assalamu'alaikum..

yer2..betul!~~
ehe.. ;)

hurmm..tnsion betul hari ini..tak sabaq2 tunggu exam abes..
pnat ngadap buku tiap2 hari..
pening kpala..hehe..
apa pun..dah tugas..
tpaksala..laksanakan jugak..uhuh..

hurmm..dikesempatan ini..
nak wish 2 all 0f irshadian..
yang ambil PMR.. dan bakal ambil SPM tahun ini..
salam perjuangan..semoga sabar tmpuh cabaran yang sememangnya mencabar ini..

dan also.. alhamdulillah,kita semua masih diberikan umur yang panjang untuk laksanakan ibadah puasa tahun ini..

selamat menyambut ramadhan al-mubarak..
sama2 laksanakan prog. ihyaa' ramadhan... ;)

salam ramadhan..
wassalam.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-10-05 22:24


Pada 05-10-05 17:49 , qaulah_atrah posting:

!!! QUOTE !!!

assalamu'alaikum..

yer2..betul!~~
ehe.. ;)

hurmm..tnsion betul hari ini..tak sabaq2 tunggu exam abes..
pnat ngadap buku tiap2 hari..
pening kpala..hehe..
apa pun..dah tugas..
tpaksala..laksanakan jugak..uhuh..

hurmm..dikesempatan ini..
nak wish 2 all 0f irshadian..
yang ambil PMR.. dan bakal ambil SPM tahun ini..
salam perjuangan..semoga sabar tmpuh cabaran yang sememangnya mencabar ini..

dan also.. alhamdulillah,kita semua masih diberikan umur yang panjang untuk laksanakan ibadah puasa tahun ini..

selamat menyambut ramadhan al-mubarak..
sama2 laksanakan prog. ihyaa' ramadhan... ;)

salam ramadhan..
wassalam.. :)


hehe...bila study kerana exam semata2..maka tu yang kadangkala rasa tension dan pening kepala...sebaliknya jika niat dan keutamaan study kerana ALLAH...pasti kita akan enjoyed dalam study dan insya-ALLAH kejayaan juga akan bersama kita...tanpa sebarang tekanan...tu beza antara orang yang study sebab exam dan orang yang study sebab ALLAH....jangan tension2...perbetulkan niat insya-ALLAH akan dipermudahkan segala usaha untuk medapatkan ilmu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

nur_ila
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12660
Posting: 34
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-10-05 22:47


ramai juga ye yang irshadians kat ukhwah ni, ana tak sekolah kat situ, tapi ada kawan yang belajar di sana, mungkin sumaiyah dan qaulah kenal..hiya selalu guna nickname sayyidah_fahimma...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_ilaProfil   Hantar PM kepada nur_ila   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-10-05 21:53


Assalamualaikum

Pada 05-10-05 22:47 , nur_ila posting:

!!! QUOTE !!!

ramai juga ye yang irshadians kat ukhwah ni, ana tak sekolah kat situ, tapi ada kawan yang belajar di sana, mungkin sumaiyah dan qaulah kenal..hiya selalu guna nickname sayyidah_fahimma...


bukan setakat kenal saja..tapi, memang sayyidah_fahimma ini sahabat
baik ana.. :-)

salam ramadhan al-mubarak untuk antum semua..
moga ramadhan kali ini menjanjikan 1001 kemanisan iman kepada
kita semua dengan amal ibadat yang dilakukan..
;-) :-)

ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

id4h
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.11.2003
Ahli No: 5378
Posting: 60
Dari: parit buntar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-10-05 22:43


asslamualaikum...
saya ex-irsyad, batch spm2000....ada tak kawan-kawan satu batch kat sini?

Bookmark and Share

    


  Member Information For id4hProfil   Hantar PM kepada id4h   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 08-10-05 23:03


heeehee..
great teacher mesti tak kenal nya..
saya ni anak murid cg juga
tapi tak femes... jangan ada yang pergi habaq kat cikgu saya sapa sudahla...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-10-05 06:13


Assalamualaikum

ini ada orang nak tolong bagitahu dekat cikgu siapalah gerangan maisarah_nur
ini!! :-) boleh tak maisarah?!!:-di

ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-10-05 07:14


assalamu'alaikum..

ecececece..tak glamer ye mysarah?
tiPula!~
hehe..lebeyh glamor dari sumaiyyah dan qaulah lagikkk..
ekeke..

cikGu..nak bagi apa?mari nak gtau..mueheh.. :lol:

wassalam.. :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 01:23


maisarah_nur....ooo student IK ye...baik ngaku cepat siapa gerangan puan hamba...apa, ingat IK ramai sangat ke aspuri...boleh bilang laa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 15:06


heh...

maisarah_nur = salwa

hehe...dah tak misteri lagi dah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

FS_GuRL
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3801
Posting: 37
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 11-10-05 15:31


Assalamualaikum....

Hehe...ana pun irshadian juga.kawan qaulah,sumayyah..f4 this year.Cikgu kenal ke?mesti xknalnye...hehehe... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For FS_GuRLProfil   Hantar PM kepada FS_GuRL   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 16:53


Pada 11-10-05 15:31 , FS_GuRL posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....

Hehe...ana pun irshadian juga.kawan qaulah,sumayyah..f4 this year.Cikgu kenal ke?mesti xknalnye...hehehe... :-di


aiseyy...FS_GuRL kelas mana..?? kelas yang cikgu ngajar jugak ke..??

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 23:23


assalamu'alaikum..

qaulah_atrah bleyh nampak great_teacher semakin hari dah semakin pening..
abesla pasnieh..ehehe.. student2 nakal pula, tersenyum bangga tengok cikgu garu kepala..ehehe.. :lol:

FS_gurL..teruskan...teruskan misteri nusantara..muehehe..
cikgu memang suka misteri2 nihh..tengok icon profile pun dah tau!~~

hehe.. :P :di

wassalaM.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-10-05 01:00


Pada 11-10-05 23:23 , qaulah_atrah posting:

!!! QUOTE !!!

assalamu'alaikum..

qaulah_atrah bleyh nampak great_teacher semakin hari dah semakin pening..
abesla pasnieh..ehehe.. student2 nakal pula, tersenyum bangga tengok cikgu garu kepala..ehehe.. :lol:

FS_gurL..teruskan...teruskan misteri nusantara..muehehe..
cikgu memang suka misteri2 nihh..tengok icon profile pun dah tau!~~

hehe.. :P :di

wassalaM.. :)



adeeii....pening kepala cikgu dapat student yang misteri macam cikgu dia juga...tak apa, tengok siapa pula FS_gurL..cikgu akan dedahkan ke akar umbi...huhu, dulu minat cerita penyiasat remaja..Hajemi Kindaichi..so, biasa saja kes2 begini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-10-05 01:02


Salam,

ex-SMAI jugak...
batch 1991-1995
dah lama tak jengok sekolah...
rasanya dah ramai guru-guru ku yang tak mengajar di sana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-10-05 00:20


assalamu'alaikum..

ye..dah ramai cikgu baru kat irshad sekarang.. :)
apa-apa pun..senang2 maila jenguk irshad ye akh..
dah banyak betul perubahan..mesti terkejut!!~~ hehe..

hurmm..hajemi kindaichi??oOoOo..ini adik bradik dia la ini yurh?
ehe..tak setanding shinichi.. lebih mantap!!~~ lebih hebat!!~~
misteri pun tak jadi misteri..hehe..kejap saja dah solve..

ermm..mana laa kawan2 yang lain..senyap saja..
study ke?aduhh.. tak boleh jadi ini..hurmm..
c yeaa..

wassalaM.. :P :) :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

puteri89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.03.2004
Ahli No: 7852
Posting: 47
Dari: penang

Johor  


posticon Posting pada: 13-10-05 17:04


salam ukhwah semua...
ana pun dak irshad juga...2002~2006 insya Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri89Profil   Hantar PM kepada puteri89   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-10-05 17:55


Pada 13-10-05 17:04 , puteri89 posting:

!!! QUOTE !!!

salam ukhwah semua...
ana pun dak irshad juga...2002~2006 insya Allah


kelas 4ik yerr...siapa ye...sungguh konpius... :roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-10-05 21:44


Assalamualaikum

semakin ramai yang me'misteri'kan diri..:-) teruskan usaha cikgu untuk mencari
mereka2 yang misteri ini. kan cikgu ada spy yang boleh tolong selidik.. jadikan ia
seperti misteri nusantara..

ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 15-10-05 23:01


saya tidak meredhai sesiapa yang menjadi spy cikgu itu
baik laa dia datang meminta maaf padaku

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 15-10-05 23:03


great teacher = cikgu mohd ali...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

serban_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19837
Posting: 28
Dari: kedah

italy  


posticon Posting pada: 16-10-05 01:23


saya budak irshad juga..1999-2003...
dulu dok irshad memang best tapi sejak naik form4 bila mai fikir hem baru itu rasa tak syok sikit....
apa pun proud to be irshadian....

Bookmark and Share

    


  Member Information For serban_biruProfil   Hantar PM kepada serban_biru   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 11:01


Pada 15-10-05 23:01 , maisarah_nur posting:

!!! QUOTE !!!

saya tidak meredhai sesiapa yang menjadi spy cikgu itu
baik laa dia datang meminta maaf padaku


erm...sebenarnya tak ada siapa pun dalam kalangan ukhwah_irshadian yang jadi spy...ni dapat hidayah la untuk kenal student...salah satu kelebihan bila jadi guru...

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 11:02


Pada 15-10-05 23:03 , maisarah_nur posting:

!!! QUOTE !!!

great teacher = cikgu mohd ali...


loo...baru nak bagitau ka...dalam ukhwah siap ada gambar lagi... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

FS_GuRL
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3801
Posting: 37
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 16-10-05 11:25


Assalamualaikum...

Hehe..cikgu xknalnyer..qaulah,ana kelas mana ye?lupa lah...hehehe..cikgu rasa cikgu ajar saya tak?Sumayyah..jangan memandai ye..hehehe... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For FS_GuRLProfil   Hantar PM kepada FS_GuRL   Quote dan BalasQuote

Irshadianz_Boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13291
Posting: 139
Dari: Bumi Al-Irshad

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 17:13


Pada 15-10-05 23:01 , maisarah_nur posting:

!!! QUOTE !!!

saya tidak meredhai sesiapa yang menjadi spy cikgu itu
baik laa dia datang meminta maaf padaku


aisey....maisarah..sabarlaa...cikgu kita jugak...bukan orang lain....kan cikgu ali???? hehehe....


-----------------





Bookmark and Share

    


  Member Information For Irshadianz_BoyzProfil   Hantar PM kepada Irshadianz_Boyz   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 17:48


huhu...
i don't care...
nak jadi budak jahat!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 17:49


tah tah irshadian_boyz yang jadi spy cg tak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 22:55


Pada 16-10-05 17:48 , maisarah_nur posting:

!!! QUOTE !!!

huhu...
i don't care...
nak jadi budak jahat!!!


erm... :lol: :lol:
apa la hak kita untuk jadi jahat....semua yang kita miliki daripada hujung kaki sampai hujung rambut semua milik ALLAH...ish, tak kan nak guna hak milik ALLAH buat jahat...jangan cik salwa, tak baik....
jadilah insan yang solehah...tu lah hak yang sebenarnya perlu kita tunaikan...betul tak murid2 sekalian..??? :-di :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 22:56


wek...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 22:57


Pada 16-10-05 17:13 , Irshadianz_Boyz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-10-05 23:01 , maisarah_nur posting:

!!! QUOTE !!!

saya tidak meredhai sesiapa yang menjadi spy cikgu itu
baik laa dia datang meminta maaf padaku


aisey....maisarah..sabarlaa...cikgu kita jugak...bukan orang lain....kan cikgu ali???? hehehe....



ye la tu...ai, lama nyepi...aspura apa cerita..?? ayahanda sabri sihat ke...??

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 22:58


Pada 16-10-05 11:25 , FS_GuRL posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

Hehe..cikgu xknalnyer..qaulah,ana kelas mana ye?lupa lah...hehehe..cikgu rasa cikgu ajar saya tak?Sumayyah..jangan memandai ye..hehehe... :-P


siapa la budak ni...nak kena denda diri atas kerusi ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 23:00


mentang2 laa dia cg..kami murid..
sesuka saja nak sruh berdiri ataih kerusi ek
sian FS_gurl..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 23:02


Pada 16-10-05 22:56 , maisarah_nur posting:

!!! QUOTE !!!

wek...


hehe...nakalnya student cikgu yang seorang ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

Irshadianz_Boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13291
Posting: 139
Dari: Bumi Al-Irshad

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 23:05


Pada 16-10-05 17:49 , maisarah_nur posting:

!!! QUOTE !!!

tah tah irshadian_boyz yang jadi spy cg tak...


aik...mana ada....kita xjadi spy aih...cikgu ali!!! sabaq jelaa dengan anak murid cikgu seorang ini....dia memang cmnie cikgu...hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Irshadianz_BoyzProfil   Hantar PM kepada Irshadianz_Boyz   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 23:08


sah..
depa ni pakat!!
sekutu nieh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

Irshadianz_Boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13291
Posting: 139
Dari: Bumi Al-Irshad

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 23:19


astghfirullah....mana ada....tak baik tuduh orang sebarangan....kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Irshadianz_BoyzProfil   Hantar PM kepada Irshadianz_Boyz   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 23:55


ok la...jangan bargaduh...tak baik lah...kamu berdua kan satu kelas...apa la nak gaduh2...tak comel langsung...
[ Telah diedit oleh: great_teacher pada 16-10-05 23:56 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-10-05 09:49


em...saya bukan...tapi tiba-tiba teringat kat seorang hamba Allah tu... ;-) :-) :-P :-di :lol: :roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

Redth
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 796
Posting: 65
Dari: South Province Wellesley

iran  


posticon Posting pada: 17-10-05 11:00


Assalamu'alaikum,

Sekadar bertanya, ada lagi ke cikgu-cikgi ini :

a) Cikgu Khamariah (Sejarah)

b) Cikgu Rosini (Matematik)

c) Cikgu Maznah (Sains)

Syukran jazila.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RedthProfil   Hantar PM kepada Redth   Quote dan BalasQuote

Redth
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 796
Posting: 65
Dari: South Province Wellesley

iran  


posticon Posting pada: 17-10-05 11:24


Assalamu'alaikum,

Sekadar bertanya, ada lagi ke cikgu-cikgi ini :

a) Cikgu Khamariah (Sejarah)

b) Cikgu Rosini (Matematik)

c) Cikgu Maznah (Sains)

Syukran jazila.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RedthProfil   Hantar PM kepada Redth   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-10-05 22:46


Pada 17-10-05 11:24 , Redth posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamu'alaikum,

Sekadar bertanya, ada lagi ke cikgu-cikgi ini :

a) Cikgu Khamariah (Sejarah)

b) Cikgu Rosini (Matematik)

c) Cikgu Maznah (Sains)

Syukran jazila.


erm...baru habis praktikal kat irshad...setakat ni memang tak jumpa la cikgu-cikgi yang disenaraikan di atas...dah naik pangkat agaknya... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-10-05 17:26


salam 'alaik..

urmm..cikgu khamariah..Kalau tak silap, dah pindah ke smk pokok sena..
cikgu rosini pulak, maaf yeaa.. batch ana mungkin tak sempat dengan dia..so,tak kenal lah.. cikgu maznah pulak,dah lama jugak pindah...Kalau tak silap, waktu ana form 1..dia dah pindah ke smk guar perahu agaknya.. urmm..

silap information..maafla ek..

wassalaM..

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-10-05 17:39


semua CIKGU2 NI AJAR ANA masa kat IRSHAD ...

CIKGU KHAMARAIH masa FORM3(GURU KELAS)...selalu DPTT MOTIVASI...INGAT SAJAK CIKGU

CIKGU ROSINI pun FORM3 AJAR MATH...BEST...RUGI siapa TAK DAPAT CIKGU ROSINI


CIKGU MAZNAH masa FORM2 AJAR SAINS...CLEAR CIKGU NI TERANG...COMEL pun ada...

*ANA EX2004 IRSHADIAN

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

Redth
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 796
Posting: 65
Dari: South Province Wellesley

iran  


posticon Posting pada: 19-10-05 17:59


Assalamu'alaikum...

O, ye ke? Aisey, cikgu-cikgi yang banyak jasanya dengan cara tersendiri dah tak ada lagi. Tak jadi lah nak hantar kad raya.

Boleh lah hantar kad raya kat Pak Halim dll. cikgu yang ada tu, tapi feel tu tak ada sebab tak lah kamceng sangat.

Apakan daya, masa tak akan kembali...

Bookmark and Share

    


  Member Information For RedthProfil   Hantar PM kepada Redth   Quote dan BalasQuote

serban_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19837
Posting: 28
Dari: kedah

italy  


posticon Posting pada: 20-10-05 00:58


-ustz norazah....(b arab)
-ustz azizah...(q sunnah)

ada lagi ka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For serban_biruProfil   Hantar PM kepada serban_biru   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 15:36


Pada 20-10-05 00:58 , serban_biru posting:

!!! QUOTE !!!

-ustz norazah....(b arab)
-ustz azizah...(q sunnah)

ada lagi ka...


aiseyy....kurang pereksa la pula...tapi, macam tak pernah dangar pula sepanjang bermastautin kat irshad...cikgu azizah fikir-anda ada la...tapi, ustazah ke...??
hhehe...kena tanya student ni...camane irshadianz semua..??

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 15:53


salam 'alaik..

harMm..ustazah norazah dah tak ada..dah tukar sek...tak pasti,sekolah mana..
urmm..ustazah azizah..my verix10000000000 beloved teacher..
hehe..
guru kelas itu..
alhamdulillah,dia baru saja selamat melahirkan seorang putera.. ;) :) :di

serban_biru ini..irshadian jugak ke??

wassalaM..

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 15:58


Pada 20-10-05 00:58 , serban_biru posting:

!!! QUOTE !!!

-ustz norazah....(b arab)
-ustz azizah...(q sunnah)

ada lagi ka...


patut la tak pernah jumpa pun ustazah azizah...hehe
[ Telah diedit oleh: great_teacher pada 20-10-05 15:59 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

amanassiq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.10.2004
Ahli No: 12124
Posting: 89
Dari: al arddi kholifah

Pahang  


posticon Posting pada: 20-10-05 17:03


assalamualaikum..ana ex irshad jugak

Bookmark and Share

    


  Member Information For amanassiqProfil   Hantar PM kepada amanassiq   Quote dan BalasQuote

FS_GuRL
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3801
Posting: 37
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-10-05 17:20


Assalamualaikum...

A'a la maisarah..mntg2 la kita ni anak murid ckgu..kena diri atas kerusi pula.Ckgu..dah surrender ek?Hehehe.. :lol: kalau ckgu tau,abihla..hehehe... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For FS_GuRLProfil   Hantar PM kepada FS_GuRL   Quote dan BalasQuote

FS_GuRL
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3801
Posting: 37
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-10-05 17:23


Kak wardah_qlate ni ex f5 last year ye?macam kenal saja..ambil sains ke akaun?

Bookmark and Share

    


  Member Information For FS_GuRLProfil   Hantar PM kepada FS_GuRL   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 20-10-05 22:48


assalamualaikum..

kak wardah klate... jangan lupa adik dormmu di sini.. dorm
siti khadijah 2004!! hehe... :-di ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-10-05 22:04


salam 'alaik..

salam ukhwah.cOm buat amanassiq..ehe..
kira senior la ini yerr..
hehe..

lerhaii..kak FS_gurl kita..hehe..sukamain sorok2 pula dia..
tmbh bz ye sekarang..
kuehhh..kuehhh..
ala..kat umai kc free dah lah..
mueheh.. :P

mysarah..jejak kasih kat sini ye..
huhuhu....turut terharu.. :(
ihikss..


kayhh..hepi2 ye semua..
nak holiday dahhhhh..hehe!!~~
di ksmptn ini jugak..
oleh sebab hari raya dah bakal menjelang..

selamat hari raya eidil fitri..
maaf zahir dan batin..

p/s: bukan apa wish siap2.. jimat duit..tak payah beli kad raya..
ehe..guna kecanggihan teknologi masa kini.. :) :di :lol:

ceria-ceria selalu..
wassalaM.. :)


-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."
[ Telah diedit oleh: qaulah_atrah pada 22-10-05 22:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

damainya_hati
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.08.2005
Ahli No: 18209
Posting: 39
Dari: Johor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-10-05 22:45


Assalamualaikum... saya pun ex irshad jugak tapi dua tahun saja.. teringat kat cikgu2 lama. cikgu rohati, cikgu suhaimi, cikgu asma yang ajar akaun. memang kenangan sangat masa kat situ. lagi2 yang tinggal kat asrama. dah lama tak makan makanan orang dewan makan. Menu paling best masa hari ahad, ayam.... rindunye dengan kawan2....

Bookmark and Share

    


  Member Information For damainya_hatiProfil   Hantar PM kepada damainya_hati   Pergi ke damainya_hati's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-10-05 22:54


assalamu'alaikum..
buat kali yang kedua...posting hari ini..ehe..cepat sungguh mendapat blsn..

aduhh...ramai sungguh irshadian kat sini..
hehe..seronok betul.. ;) :di

salam ukhwah..damainya_hati..
ermm..cikgu rohati,tak ada lagi kat irshad..
cikgu suhaimi..still dengan admath nya yang mantap!~
cikgu asma..still lagi dengan akaun kat sana..
tapi..ana kelas sains..so,tak rapat sangat.. :) ;)

wassalaM.. :) :di :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-10-05 05:28


Pada 20-10-05 17:20 , FS_GuRL posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

A'a la maisarah..mntg2 la kita ni anak murid ckgu..kena diri atas kerusi pula.Ckgu..dah surrender ek?Hehehe.. :lol: kalau ckgu tau,abihla..hehehe... :-P


siapa la budak FS_GuRL ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-10-05 05:31


Pada 22-10-05 22:45 , damainya_hati posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum... saya pun ex irshad jugak tapi dua tahun saja.. teringat kat cikgu2 lama. cikgu rohati, cikgu suhaimi, cikgu asma yang ajar akaun. memang kenangan sangat masa kat situ. lagi2 yang tinggal kat asrama. dah lama tak makan makanan orang dewan makan. Menu paling best masa hari ahad, ayam.... rindunye dengan kawan2....


ramainya ckgu yang bertukar ganti...begitu juga dengan ckgu praktikal..kejap ada, kejap tak ada...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-10-05 09:55


salam 'alaik..

!!! QUOTE !!!

ramainya ckgu yang bertukar ganti...begitu juga dengan ckgu praktikal..kejap ada, kejap tak ada...huhu


hehe..kejap ada..kejap tak ada.. macam chipsmore pulak..
ala..cikgu pun salah seorang daripada 'chipsmore' itu jugak..hehe...

mestila kena jadi macam chipsmore..baru ada banyak pengalaman..
EXPERIENCE IS THE BEST TEACHER!~

:)

hehe..macam cikgu pula rasa.. :lol:

wassalaM..


-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."


Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

widada89
Warga Rasmi
Menyertai: 23.10.2005
Ahli No: 20019
Posting: 8

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-10-05 22:03


ninonino (bunyi siren) :-P tumpang lalu

Assalamualaikum....

zumalai,saja saja ana drop by kat sini...seronok tengok antum hepi2 kat sini...tak habis-habis antum nakal kat sini ye,kat sekolah pun nakal juga terutamanya cik Qaulah... :-P :-P apapun,g0od luck untuk senior SPM this year...sahabat2 ana di form 4,prepare 4 next year...ijtahid !!!

Sama-sama mencari dan memberi petunjuk di Bumi Petunjuk :-) :-P :-)

Image hosted by Photobucket.com

~~~ almaraah as solehah khairun min ad-dunya wa ma fi ha ~~~

Bookmark and Share

    


  Member Information For widada89Profil   Hantar PM kepada widada89   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-10-05 00:43


Pada 23-10-05 22:03 , widada89 posting:

!!! QUOTE !!!

ninonino (bunyi siren) :-P tumpang lalu

Assalamualaikum....

zumalai,saja saja ana drop by kat sini...seronok tengok antum hepi2 kat sini...tak habis-habis antum nakal kat sini ye,kat sekolah pun nakal juga terutamanya cik Qaulah... :-P :-P apapun,g0od luck untuk senior SPM this year...sahabat2 ana di form 4,prepare 4 next year...ijtahid !!!

Sama-sama mencari dan memberi petunjuk di Bumi Petunjuk :-) :-P :-)

Image hosted by Photobucket.com

~~~ almaraah as solehah khairun min ad-dunya wa ma fi ha ~~~


huhu...siapa pula ni....apa pun, tarikh ambil gambar tu yang penting..hehe :-di :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

serban_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19837
Posting: 28
Dari: kedah

italy  


posticon Posting pada: 24-10-05 01:39


Pada 20-10-05 15:53 , qaulah_atrah posting:

!!! QUOTE !!!

salam 'alaik..

harMm..ustazah norazah dah tak ada..dah tukar sek...tak pasti,sekolah mana..
urmm..ustazah azizah..my verix10000000000 beloved teacher..
hehe..
guru kelas itu..
alhamdulillah,dia baru saja selamat melahirkan seorang putera.. ;) :) :di

serban_biru ini..irshadian jugak ke??

wassalaM..


irshadian laaa....tapi taun bila pun dah lupa dah....
nampaknya ramai cikgu yang ajarku disini sudah tiada lagi...macam cikgu rosini,cikgu rohathi,cikgu jamel,cikgu mizal,ustazah suryani,ustazah norazah dan lain lain lagi.....
apa pun yang paling best sekali cikgu khamariah yang banyak kali bagi nasihat dan motivasi kat aaku ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For serban_biruProfil   Hantar PM kepada serban_biru   Quote dan BalasQuote

Redth
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 796
Posting: 65
Dari: South Province Wellesley

iran  


posticon Posting pada: 24-10-05 10:46


Assalamu'alaikum,

En. serban biru batch berapa ek? Saja tanya sebab ramai juga cikgu-cikgi yang sepengajaran tu macam Cikgu Rosini & Cikgu Khamariah tu.

Tu la, dulu-dulu kadang-kadang macam2 perasaan ada, masam masin manis macam cekelat Nano2 tu, tapi la ni rasa rindu serindu-rindunya kat Irshad nan tercinta. Teringat tempat selalu dok lepak masa nak tukar selera daripada menu dewan makan tu. Mana lagi, Simpang Keling la (pssst, "keling" dalam istilah kita bukan satu penghinaan). Roti canai, nasi paprik, pendek kata, macam kata Pak Cik Abbas, macam2 ada.

Dulu-dulu, kami selalu berkonspirasi dengan Rambo2 yang cuba menyelamatkan sekumpulan marhaen yang kebuluran tengah2 malam. Depa ada la ambik komisen 2-3 kupang. O.ok. lah tu, sebab risikonya teramatlah besar. Nasib tak baik sikit jumpa pak guard. Nasib tak baik banyak jumpa Misteri Nusantara. Seram. Entah ada lagi ke tidak spesies Rambo tu.

Selalunya ada apa yang dipanggil Malam Kesenian Islam. Masa nilah, budak2 junior (termasuk hat yang tulis coretan ini) disuruh perform nasyid. Lama2 budak2 ni la dapat kontrak bernasyid tiap2 tahun. Kira macam monopoli la. Yang best tu, budak2 ASPUCAW (ASPURI Cawangan Padang Menora) pun mai sekali dengan bas. Ditambah dengan budak2 ASPURI sedia ada, pergh, ramainya peminat. Cuma depa tak minta sign autograph saja. Masa tu dewan serbaguna macam la ni takdak lagi. Tau di mana kami buat persembahan? Aha, kat Dewan Makan. Sedih bukan, tapi tu la realiti zaman dulu-dulu, tak semewah zaman la. Meja2 makan tu disusun cantik2, diselubungi (bukan dengan misteri) dengan alas meja, dihiasi dengan reben2 dan hiasan selawa-lawanya (hat ni budak perempuan la punya kejer).

Ah, apa daaa saya melalut ni. Tapi memanglah, rasa rindu sangat-sangat ni. Cikgu-cikgu ku, lihatlah ini pelajarmu. (Sorry la ye, bernostalgia sikit).

Bookmark and Share

    


  Member Information For RedthProfil   Hantar PM kepada Redth   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-10-05 17:39


salam 'alaik..

ehe..ahlan wasahlan wamarhaban bik..ya sadiqati.. :)

waaa..sekali berkunjung dengan gambonyer sekali yerr..
ahsanti..hehe..semangat irshadian niee..
baguz..baguz.. ;) :lol:

yeaaa..sama2 kita berjuang kat bumi petunjuk ini..
moga najjah..ameen ya Rabbal'alameen.. :)

wassalaM.. ;) :di


-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."
[ Telah diedit oleh: qaulah_atrah pada 24-10-05 17:47 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-10-05 17:50


wahh..bernostalgia sungguh..
hurMm..nice story..
irshad dalam kenangan..
apapun,memang tabikkkk springgg dekat redth dan serban_biru serta bekas2 irshadian yang lain jugak..hehe..sayang betul nmpknyer kat irshad..ingat jasa guru..teruskan amalan murni ini.. :)


-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."
[ Telah diedit oleh: qaulah_atrah pada 24-10-05 17:52 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

widada89
Warga Rasmi
Menyertai: 23.10.2005
Ahli No: 20019
Posting: 8

blank   avatar


posticon Posting pada: 26-10-05 17:03


Pada 24-10-05 17:39 , qaulah_atrah posting:

!!! QUOTE !!!

salam 'alaik..

ehe..ahlan wasahlan wamarhaban bik..ya sadiqati.. :)

waaa..sekali berkunjung dengan gambonyer sekali yerr..
ahsanti..hehe..semangat irshadian niee..
baguz..baguz.. ;) :lol:

yeaaa..sama2 kita berjuang kat bumi petunjuk ini..
moga najjah..ameen ya Rabbal'alameen.. :)

wassalaM.. ;) :di



ana masih bersemangat waja lagi ini... ;-) ;-) tapi anti tak ndak berjuang dengan ana...anti tak pergi sk0la kan hari ini,nahnu sedih betul,sumayyah sampai nak demam2 balik...tengoklah esok,banyak kerja yang bakal menantimu... :-P :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For widada89Profil   Hantar PM kepada widada89   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-10-05 22:06


salam'alaik..

chakkk.. ^-^
hehe..uhukss..abesla..terkantoi..tak p sekolah..nanti,rahsia kerajaan dah terbongkar la camnieh..hehe..

bukan apa..hermm..actually,memang nak p..
tapi..ingat takdak buat apa kat sekolah..so, ana tak jadi p..
ehe.. :) hehe..still miss me??uhukss..terharu rasa.. :roll:
syukran jazeelan..ukhwah forever.. :-di

lerhaii..still demam? :-( tak makan ubat ke dia ini??huhuh..
hermm..demam rinduu.. aduhaii puteriku sayang.. eheh..
takpa..sok ana p..pagi2 lagi tunjuk muka ok??hehe..
sumaiyyah..nantikan kemuncuan qaulah.. ;)

perjuangan tetap perjuangan..
tak p sekolah pun..still boleh berjuang.. ;) :)
semangat tetap wujud dalam diri..
dah siap ke warkah syahadah hidayah?
ada apa-apa yang nak minta tolong..please ask me yeaa.. hehe..
designer la nanti sekarang ek.. :)

wuhaarrr..banyak kerja?
abesla.... huhuh..
takpa..dah bersedia awal2 lagik..
dahla folio tak abes2 lagi..
harMm..

till we meet again tomorrow..c yeaa!!
wassalaM.. :) :P


-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."


Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-10-05 22:24


huhu...kan dah kantoi...tu la, siapa suruh ponteng sekolah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 14:50


salam 'alaik..

tuela..terkantoi pula..hehe...
pssssstttt..senyap2 saja dahla..hehe..

CORETAN 2005..

hurmm..hari ini,last day kita bersekolah..29 oktober 2005..
so,pahit manis kita jadikan kenangan sampai bila2 ye..
bukan sekadar untuk tahun ini saja..

apa-apa pun..syukran jazeelan kepada yang banyak membantu,mendorong,mengusik,mengacau,menghilangkan tension, memberikan semangat dan masih sudi menjalinkan ukhwah fillah dengan orang yang tengah taip ini..hehe..semoga ukhwah yang terbina berkekalan sampai bila2..

maafkan jugak ye..salah silap,terkasar bahasa,tersalah bicara, termakan hati, jantung, dan apa-apa lagi yang sewaktu dengannya.. pengalaman yang ada dijadikan pedoman untuk masa hadapan..insyaALLAH..

ouw ye..satu lagi,kepada form 5,moga-moga kepimpinan tahun hadapan diterajui dengan baik, cemerlang,gemilang dan terbilang..insyaALLAH.. sama-samalah kita doakan moga perjuangan kali ini,memberikan impak penuh bermakna untuk seluruh warga al-Irshad..

maisarah..jumpa taun depan..!!~~ hehe..nak jugakk ikut qaulah...huhuhu..
dok sebelah pula itu..heheh.. :) pssstt.. heh..proJek!!~~

sumaiyyah,puteri,widad,FS_GURL.. dan jugak irshadian yang lain..
berjuanglah dalam melaksanakan homework yang teramatlah banyak..!!~~~
heheheh.. :) :lol: manfaatkan cuti anda... ;)

ok la ye..sekian dulu untuk waktu ini..

selamat bercuti..
selamat hari raya..
selamat menghabiskan puasa..moga2 bertemu lailatul qadr.. :) ameen..
selamat balik kampung..
selamat main mercun..

moga selamat semuanya..

wassalaM.. :) :lol: ;) :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

widada89
Warga Rasmi
Menyertai: 23.10.2005
Ahli No: 20019
Posting: 8

blank   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 13:42


Ameen....moga ALLAH memberkati kita semua....cik Qaulah ye

ana seorang sahaja di IK tahun depan....antum tak temankan ana.....jenguk2 la ana selalu di bawah ye,janganlah selalu bermimpi antara antum saja di tingkat 3,kota kayangan :lol: :lol:

mujahid,mujahidah muda...selamat berjuang...mujahidah irshadian,sayap kiri perjuangan sejati....mujahid irshadian,bangunlah & selamat berjuang.... :-) :-) Moga ALLAH melindungi kita semua....Demi Ad-Deen ALLAH,kita kena perjuangkan jua....chaiyok2 8-) 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For widada89Profil   Hantar PM kepada widada89   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 14:48


Pada 30-10-05 13:42 , widada89 posting:

!!! QUOTE !!!

Ameen....moga ALLAH memberkati kita semua....cik Qaulah ye

ana seorang sahaja di IK tahun depan....antum tak temankan ana.....jenguk2 la ana selalu di bawah ye,janganlah selalu bermimpi antara antum saja di tingkat 3,kota kayangan :lol: :lol:

mujahid,mujahidah muda...selamat berjuang...mujahidah irshadian,sayap kiri perjuangan sejati....mujahid irshadian,bangunlah & selamat berjuang.... :-) :-) Moga ALLAH melindungi kita semua....Demi Ad-Deen ALLAH,kita kena perjuangkan jua....chaiyok2 8-) 8-)


dengar cerita kelas IK yang paling top bagi form five..betul ke..??...waaa glamer la cik widada89..dapat masuk kelas top..

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

widada89
Warga Rasmi
Menyertai: 23.10.2005
Ahli No: 20019
Posting: 8

blank   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 12:12


mana ada cikgu,tak betul cikgu....tahun depan semua kelas sama saja...semua kelas sama rata saja...kalau tahun sebelum2 ni,mmgla kelas IK ialah kelas top bagi form 5 sebab top 30 dok di situ....tapi tahun kami tak buat begitu... cikgu jangan salah faham ye ;-) :-) ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For widada89Profil   Hantar PM kepada widada89   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 15:04


salam 'alaik..

!!! QUOTE !!!

mujahid,mujahidah muda...selamat berjuang...mujahidah irshadian,sayap kiri perjuangan sejati....mujahid irshadian,bangunlah & selamat berjuang.... Moga ALLAH melindungi kita semua....Demi Ad-Deen ALLAH,kita kena perjuangkan jua....chaiyok2


PALING SUKA.....baca ayat ini.. syukran 'alaiki.. ;) :di

wassalaM.. :di ;) :P :lol: :)


-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."


Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-11-05 01:28


salam'alaik..
copy daripada emel..
harap maklum kepada seluruh warga Irshad..



Assalamualaikum dan salam ukhwah fillah,

Syukur alhamdulillah diizinkan Ilahi, kami saff pimpinan Puteri of Irshad yang ditubuhkan kira-kira Julai lalu ingin membuka laluan bagi semua warga Irshad menimba sedikit sebanyak ilmu pengetahuan..Susulan sambutan yang menggalakkan dalam pengeluaran dua risalah kami iaitu ‘jangan Hampiri Zina dan Syahadatul Hidayah’, kami memanjangkan langkah dengan penubuhan emel ini…

Jika ingin berkongsi, mengajukan soalan tentang apa-apa sahaja, termasuk akademik, hiburan sila hantarkan emel anda ke alamat ini. ([email protected])

Permintaan untuk memiliki kedua-dua risalah di atas boleh dilakukan di sini…

Semoga Allah memeberi keizinan bagi sinaran hidayah dan irshadahNya kembali gemilang di bumi kita…

Jutaan terima kasih kerana memberi sokongan, hanya Allah mampu membalas segalanya…

P/s: Panjangkan pahala anda dan bantulah usaha kami yang tidak seberapa dengan mem’fowardkan’ emel ini kepada irshadian!


:: Menjana pimpinan irshadii...


wassalaM.. ;)
p/s : widad,istiqamah mendepani cabaran..hehe.. :lol:


-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."


Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» SAPA kat SINI STUDENT OR ex SMKA AL-IRSHAD?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.19499 saat. Lajunya....