Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita tidak belajar dari kejayaan-kejayaan kita. Kita belajar dari kegagalan-kegagalan kita.
-- John Naisbitt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 40
Ahli: 0
Jumlah: 40




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 16 jam, 24 minit yang lalu
budakbesar: 7 hari yang lalu
azemi: 11 hari yang lalu
Firdaus15: 17 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 20 hari yang lalu
secureofficemovers: 21 hari yang lalu
Naqiu: 27 hari yang lalu
nawfaa79: 28 hari yang lalu


Kelakar
Topik: LeLaKi vs perempuan


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» LeLaKi vs perempuan

Please Mendaftar To Post


Oleh LeLaKi vs perempuan

Irshadianz_Boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13291
Posting: 139
Dari: Bumi Al-Irshad

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 26-12-04 02:54


Kajian Menarik terbaru..

Lelaki:
1. Pandu ke bank, parking dan berjalan ke mesin ATM
2. Masukkan card
3. Tekan number PIN dan jumlah yang dikehendaki
4. Ambil duit, card dan receipt

Wanita:
1. Pandu ke bank
2. Matikan enjin kereta
3. Perhatikan makeup di muka melalui cermin pemandu
4. Semburkan minyak wangi
5. Sikat rambut dan berjalan ke mesin ATM
6. Mencari Kad ATM di dalam beg tangan
7. Masukkan kad ATM
8. Mencari nombor PIN ATm dekat celah penyepit rambut dalam beg tangan
9. Tekan nombor PIN
10. Membaca arahan ATM selama hampir 2 minit
11. Tekan "Batal"
12. Tekan sekali lagi nombor PIN
13. Tekan "Batal" sekali lagi
14. Telefon suami atau pakwe untuk bertanya nombor PIN yang betul
15. Tekan nombor PIN yang betul dan periksa baki duit yang tinggal
16. Masukkan jumlah yang dikehendaki
17. Tekan "Salah"
18. Masukkan jumlah yang agak besar
19. Tekan "Salah" sekali lagi
20. Masukkan jumlah yang lagi besar
21. Keluarkan dan amik duit dari mesin ATM
22. Masuk ke dalam kereta
23. Periksa makeup di muka sekali lagi
24. Mencari kunci kereta dalam beg tangan
25. Hidupkan enjin kereta
26. Jalankan kereta.
27. Berhenti tiba-tiba
28. Pergi balik ke mesin ATM
29. Ambil Kad yang tertinggal dan resit.
30. Masuk kembali ke kereta
31. Letakkan kad ATM di atas Dashboard
32. Buang resit atas jalan
33. Tengok dekat cermin pemandu
34. Perika makeup sekali lagi
35. Membetul-betulkan rambut
36. Masukkan gear kereta untuk reverse (undur)
37. Brake mengejut lagi
38. Masukkan gear kereta ke depan sebab tersilap tadi
39. Memandu lebih kurang 3 km
40. Baru teringat nak lepaskan hand brake..

Kehkehkeh.. Sorry ler kaum hawa.. Sesajer pekena! Jangan Marah ek~!
Antara kita ada kekurangannya, yang MAHA SEMPURNA HANYALAH ALLAH Subhanahu wata'ala (S.W.T) sahaja.

Semoga insaf dan beringat, insya-Allah.. insya-Allahu ta'ala.




-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For Irshadianz_BoyzProfil   Hantar PM kepada Irshadianz_Boyz   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-12-04 22:20


ye ke... mane ade cam tuh

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 26-12-04 22:30


nih dah kira bias dah nih

Bookmark and Share

  


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-12-04 19:08




tak semua perempuan mcm tu kan..

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

man_khalifah
Warga Rasmi
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 13011
Posting: 3
Dari: sini

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-12-04 21:06




sebenarnya kaum hawa ni teliti. tu pasal buat kerja lambat skit. tapi bagus sikap tu, kerja lebih sempurna dan tersusun. betul tak? lepas ni kaum hawa kenalah blanje sy.

Bookmark and Share

  


  Member Information For man_khalifahProfil   Hantar PM kepada man_khalifah   Pergi ke man_khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

aierah_me
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.08.2004
Ahli No: 10685
Posting: 252
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-12-04 00:21


,,,
It's ok,kekadang tu pikir mmg ade betulnyer...
Ni apa kes bg artikel ni,ada makna ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For aierah_meProfil   Hantar PM kepada aierah_me   Pergi ke aierah_me's Website   Quote dan BalasQuote

Irshadianz_Boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13291
Posting: 139
Dari: Bumi Al-Irshad

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 28-12-04 00:46


hehehe....sesaja jer...nak pekena kaum hawa!! Jangan marah ekkk... usik mengusik tiada salahnya.. jangan lelebey jer... betulkan???

-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For Irshadianz_BoyzProfil   Hantar PM kepada Irshadianz_Boyz   Quote dan BalasQuote

tembakul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3376
Posting: 60
Dari: death river

Johor  


posticon Posting pada: 28-12-04 08:55



hehe ada jugak yang mengaku..
tapi memang Allah jadikan kaum hawa ni begitu teliti jika dibandingkan kaum adam ni..
kalau lelaki memang asal boleh jek atau dalam erti kata lain terlalu simple sebab lelaki berpandangan jauh.. tapi perempuan memang teliti walaupun lambat..

-----------------
-Mencari Keredhaan Allah Dalam Meniti Perjuangan-


Bookmark and Share

  


  Member Information For tembakulProfil   Hantar PM kepada tembakul   Pergi ke tembakul's Website   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 31-12-04 05:06


sokong kata tembakul...selalunya laki yg careless

Bookmark and Share

  


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

wawa_oh_wawa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.12.2004
Ahli No: 13363
Posting: 23
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 31-12-04 08:09


emm..betul..betul...mmg org pompuan selalu lebih teliti,pikir paaanjang sblm btindak.. dan lambat skit (skit je) huhuhu tapi taklah smpi cm yg atm tu la..kalo tak,takkan la title 'ibu' tu pompuan yg pegang...

Bookmark and Share

  


  Member Information For wawa_oh_wawaProfil   Hantar PM kepada wawa_oh_wawa   Quote dan BalasQuote

anggerik_desa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.03.2004
Ahli No: 7794
Posting: 60

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-01-05 00:25


normal ler kalau seorg wanita tu teliti tapi rasenyer takder ler sampai macam tu skali.mungkin ader segelintir tapi bukan sume lah.biaselah,lelaki nampak benda2 yg besar jer sdgkan pompuan amik berat ttg perkara kecik dan remeh temeh.sekurang-kurangnya bersikap teliti supaya hasil kerja lebih sempurna..


DIARI MUSLIMAH HIASI PERIBADI

Bookmark and Share

  


  Member Information For anggerik_desaProfil   Hantar PM kepada anggerik_desa   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-01-05 02:12






tu pasal sesetengah wanita ni asyik nak melawa je... ntah nak melawa kat sape, aurat tak tutup.. otak letak kat mana pun tak tau. hehe.. yg ana cakap wanita yg dalam cerita ni la... ade ke sampai pin no pun selit kat rambut tapi bukan semua kaum hawa leceh cemtu, ye tak ada yg speed up mngalahkan laki gak.
teringat, baru few days ago kawan ana gi ATM machine, pastu lupa pin no. pastu tekan jumlah duit nak keluarkan salah, macam dalam lawak yg akh irshadianz ni cerita la.. hehehe.. dekat 10 minit kot orang queue belakang dia.. tapi dia takde makeup² hehe..
hehesorryyeman

wallahu a'lam. wassalam

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

  


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

aleyasyafira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.12.2004
Ahli No: 13015
Posting: 100
Dari: melaka

canada   avatar


posticon Posting pada: 02-01-05 10:16


selembab-lembab kaum hawa,
bukan bererti kami ni lemah,
cuma xmau tergopoh-gapah jerk..
kami ni teliti sbnrnya..
kebanyakkan kaum adam pun cari pasangan yg mcm ni gak..


Bookmark and Share

  


  Member Information For aleyasyafiraProfil   Hantar PM kepada aleyasyafira   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 03-01-05 17:22


*shook head*
whatever. hehhe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

daudazhar
Warga Rasmi
Menyertai: 30.12.2004
Ahli No: 13412
Posting: 19
Dari: milan..rome

italy  


posticon Posting pada: 06-01-05 20:54


teliti.....tapi terlebih la plak telitinyer.... tapi klu dah tertinggal kad pin ...teliti apernyer.....menggelabah jer lebih.....

-----------------
assalamualaikum....aiyuhashabab

Bookmark and Share

  


  Member Information For daudazharProfil   Hantar PM kepada daudazhar   Quote dan BalasQuote

mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4592
Posting: 119
Dari: k.lumpur

Pahang  


posticon Posting pada: 06-08-05 05:11


biar lambat asal cantik.......
.........................................
kecantikan hak milik setiap insan...dengan panjaman dariAllah S.W.T

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarProfil   Hantar PM kepada mawar   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 06-08-05 05:27


a;kum...

macam nak kutuk perempuan pula..
tak kisah lah..
tak semua lah macam tu..
ada perempuan tu lebih maju dari lelaki..
apa yang pasti..
dunia sekarang hampir2 dipegang oleh perempuan..
lelaki kat mana?

wassalam..


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

aprill
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17649
Posting: 91
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-08-05 21:36


ya rabbi.....

memang ada jenis macam tu.....
tapi takdelah selembab dan seleceh tu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For aprillProfil   Hantar PM kepada aprill   Quote dan BalasQuote

Huwaina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1062
Posting: 138
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 10-08-05 07:27


memandaije nak kenakan perempuan.perempuan ni berhati-hati sikit tau....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HuwainaProfil   Hantar PM kepada Huwaina   Quote dan BalasQuote

Nuratiq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17477
Posting: 121
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-08-05 07:30


Hehehe....dahsyatnya....enta dapat kat mana lawak begini?....pengalaman mak atau kakak enta?...

ps:ana pun gurau saja....^_^

Bookmark and Share

  


  Member Information For NuratiqProfil   Hantar PM kepada Nuratiq   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-08-05 07:41


Aiseyman, posting ni lebih kurang macam Perempuan & Lelaki masa lunch saja. Rasanya segelintir saja agaknya yang berperangai begini. Yang lain2 tu lebih kurang ikut step lelaki juga. Lambat2 kang kena sound pula kat orang yang tengah beratur blakang kita :-D


-----------------
"Jangan gugur sebelum syahid!"


Bookmark and Share

  


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

fatin_tulip
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7654
Posting: 93
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-08-05 01:53


-Mencari Keredhaan Allah Dalam Meniti Perjuangan

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatin_tulipProfil   Hantar PM kepada fatin_tulip   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 18-08-05 05:15


Pada 10-08-05 07:30 , Nuratiq posting:

!!! QUOTE !!!

Hehehe....dahsyatnya....enta dapat kat mana lawak begini?....pengalaman mak atau kakak enta?...

ps:ana pun gurau saja....^_^


Assalamualaikum...
elakkan dari guna bahasa yang kasar..
tak elok...walaupun kita terasa sikit...
sabar ajwe lah...
berhati2 bila buka forum tu...
jangan over sanagt ok..
kita ni satu keluarga...
wassalam...


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 18-08-05 05:51


ha ha ha hachum

Bookmark and Share

  


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 20-08-05 16:06


:-(

Bookmark and Share

  


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-08-05 10:34


lelaki cepat dan ringkas
cepat dan betul
cepat dan tepat

Bookmark and Share

  


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-08-05 10:46


ERmmm....tu bagi yang tak pakai tudung tu...rambut mengerbang sikit nak baiki terus...pakai tudung lagi senang kan...mek up tak payah pakai lah...dah memang terang2 menarik perhatian bukan muhrim hukumnya haram...


p/s: memang diakui hawa sukakan benda yang cantik2...hehe

Wallahua'lam...


-----------------
biarlah kita di hina...Janganla kita pula yang menghina..Kerana yang dihina itu..adalah lebih baik pada pandangan Allah daripada yang menghina..


Bookmark and Share

  


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-08-05 11:25


:-) :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-08-05 11:25


*******************************************
ye ke kaum hawa begitu??ish!!!
macam tak betul aje!!! c",) ni siapa y buat kajian ni??habaq wi sikit!!
Kalau ada pung..tak kisah lah,kaum hawa memang begitu,Kalau kaum ni yang tak buat,kaum mana lagi nak buat begitu???
apa-apa pun tetapi bangga jadi kaum hawa!hidup kaum hawa!!
ki o tsukete!!
*******************************************

Bookmark and Share

  


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

su_maiyyah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17420
Posting: 33

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-08-05 01:11


amboi...nmpak macam ter over lah pula...

Bookmark and Share

  


  Member Information For su_maiyyahProfil   Hantar PM kepada su_maiyyah   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 22-08-05 10:04


Pada 21-08-05 11:25 , tudung_kelabu posting:

!!! QUOTE !!!

*******************************************
ye ke kaum hawa begitu??ish!!!
macam tak betul aje!!! c",) ni siapa y buat kajian ni??habaq wi sikit!!
Kalau ada pung..tak kisah lah,kaum hawa memang begitu,Kalau kaum ni yang tak buat,kaum mana lagi nak buat begitu???
apa-apa pun tetapi bangga jadi kaum hawa!hidup kaum hawa!!
ki o tsukete!!
*******************************************


Assalamualaikum...
ye ke macam tu???
lelki tak suka ke???
kalau macam tu cari lah yang pantas dan cepat serta betul sentiasa...
kat amerika kan ramai...
tak pun buat reality tv macam mencari cinta.... mencari terpantas...
betul tak...
apapun... wanita adalah kebangaan lelaki...
wassalam...


-----------------
cinta itu hanya kerana allah,
sayangilah orang yang menyayangi kita kerana orang yang disayangi belum tentu menyayangi kita.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

yuiummi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16610
Posting: 58
Dari: Jay Bee

Johor  


posticon Posting pada: 22-08-05 10:18


isk isk isk dahsyatnya mengata orang perempuan...

takdelah sampai macam tu sekali....
orang kat bank atm lah cepat2...pantasje nak keluarkan duit takut nanti kena ragut pula..

Bookmark and Share

  


  Member Information For yuiummiProfil   Hantar PM kepada yuiummi   Quote dan BalasQuote

nurazyyati_83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17466
Posting: 125
Dari: dunia yang fana

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 10:43


amboi.........suke2 dia saja mengata kat orang perempuan...certain cases,lelaki pun ada juga begitu.memang lah ada perempuan yang tak berapa pantas tapi xdelah sampai ke tahap tu

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurazyyati_83Profil   Hantar PM kepada nurazyyati_83   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-08-05 10:48


*****************************
xpelah..
kasi lah can kat kaum lelaki..
tapi kena ingt juga,loni ramai aje
kaum adam y nak jadi macam kaum hawa..hihihi.
kaum hawa cool aje ok!!!

****************************

Bookmark and Share

  


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-10-05 16:11


memang perempuan macam tu ke???? :-? :-?

Bookmark and Share

  


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

zalai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18844
Posting: 94
Dari: cairo,egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 11:40


perempuan tu tak pakai tudung memanglah lambat..
semua perempuan tak begitu..

isteri cerdik yang solehah penyejuk mata penerang hati penajam fikiran tau

Bookmark and Share

  


  Member Information For zalaiProfil   Hantar PM kepada zalai   Quote dan BalasQuote

zalai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18844
Posting: 94
Dari: cairo,egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 11:41


tangan yang disangka lembut menghayun buaian menggoncang dunia mencipta sejarah

Bookmark and Share

  


  Member Information For zalaiProfil   Hantar PM kepada zalai   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 30-10-05 01:29


betul tu.... SOKONG..

Bookmark and Share

  


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 30-10-05 08:47


Amboi, banyaknya perbezaan... 4 dengan 40.... Macam mana nak buat tu.... Tapi, bukan semua wanita macam tu dan bukan semua lelaki juga sempurna... kadang-kadang teliti biar bertempat dan tidak menyusahkan orang sudah lah... Wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 15:07


hehe...pepandai saja irshadianz_boyz ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_kk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11389
Posting: 129
Dari: healthy campus

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 15:37


ooo kenakan kami ek! tak mengapa ada ubi ada batas. ..

lembutku bukan hiasan bukan jua kebanggan tapi sayap kiri pada suami yang sejati.. di sebalik tabir dirimu ada rahsia agung yang tersembunyi..itulah sekeping hati yang takut pada Ilahi berpegang pada janji mengabdikan diri...

Bookmark and Share

  


  Member Information For puteri_kkProfil   Hantar PM kepada puteri_kk   Quote dan BalasQuote

Najlaa139
Warga Rasmi
Menyertai: 27.10.2005
Ahli No: 20134
Posting: 5

blank   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 15:44


sbenarnya tak ada wanita yang begitu...saja saja nak pekena itu....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Najlaa139Profil   Hantar PM kepada Najlaa139   Quote dan BalasQuote

mazween
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.10.2005
Ahli No: 20003
Posting: 21
Dari: melaka

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-10-05 21:28


Assalamualaikum

Sedikit benar, dan ada sedikit terover

Bookmark and Share

  


  Member Information For mazweenProfil   Hantar PM kepada mazween   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-11-05 03:56


cara saya cucuk duit di ATM, sebijik macam Lelaki tu buat.

1. Pandu ke bank, parking dan berjalan ke mesin ATM
2. Masukkan card
3. Tekan number PIN dan jumlah yang dikehendaki
4. Ambil duit, card dan receipt

sebijik ok.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

naqiyyah_al-sarirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19666
Posting: 130
Dari: subang jaya

Selangor  


posticon Posting pada: 04-11-05 17:03


tak apa....

Bookmark and Share

  


  Member Information For naqiyyah_al-sarirahProfil   Hantar PM kepada naqiyyah_al-sarirah   Quote dan BalasQuote

abdul
Warga Rasmi
Menyertai: 23.06.2004
Ahli No: 9627
Posting: 18
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 04-11-05 23:06


boleh tahan irshadianz_boyz ini nak mengusik kaum hawa,ek...
entah bape lama dia fikir itu???
tapi...betul ke?? hihi..
[ Telah diedit oleh: abdul pada 04-11-05 23:11 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For abdulProfil   Hantar PM kepada abdul   Quote dan BalasQuote

huda_wafana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17784
Posting: 144
Dari: port dickson

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-05 02:04


100% tak betul....mana ada...fitnah saja....jangan tuduh2 tau! berdose tak pasal2...

Bookmark and Share

  


  Member Information For huda_wafanaProfil   Hantar PM kepada huda_wafana   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.172346 saat. Lajunya....