Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Never explain yourself to anyone, the one who likes you don't need it, the one who hates you won't believe it
-- -- Snickers (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 22 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 33 hari yang lalu
azemi: 37 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: .:~ JK AidilFitri Ukhwah-UTM ~:.


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» .:~ JK AidilFitri Ukhwah-UTM ~:.

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh .:~ JK AidilFitri Ukhwah-UTM ~:.

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 09-12-04 11:44



Gambar JK Raya dah di upload..
Sahabat2 boleh la tengok kat galeri yer...




::: I'm The Cutest !!! :::

[ Posting ini telah di edit oleh: Rabbit_cute pada 2004-12-09 11:47 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

ajul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.06.2004
Ahli No: 9401
Posting: 54
Dari: KL

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 09-12-04 15:57


manerla kamal82 ni..kate nak upload gambar...
rabbit upload gambor muslimah jer..x aci...hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For ajulProfil   Hantar PM kepada ajul   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-12-04 17:16




Quote:
Hurun_ein wrote: ntah, ye kot...tapi ana x de p canselori pun! maaf ek!



tu laa pasal... tapi yang pastinye mesti baru balik dari muktamar PMIUTM


Quote:
Hanzalah_muslim wrote: ada cadangan program daripada perwakilan supaya PMIUTM buat prog joint venture ngan Rakan Masjid..ana rasa bagus juga cadangan tu..satu lagi,ana cadangkan kita PMIUTM buat program joint venture ngan Ukhwah.com..mcm mana??



ana rasa OK gak tu... tapi apepun kene buat perbincangan yang lebih lanjut... n perancangan yang teliti... nak tambah jugak... bak kate lepat... IQRA' pun ader jugak so aper kate join ngan IQRA' same... sbg mantan ... ana rasa ini lah masenye utk PMIUTM, IQRA' n Rakan Masjid bersatu dalam usaha dakwah di UTM... amacam?


Quote:
lepat wrote: cadangan combine ngan PMIUTM atau Rakan Masjid...memang cadangan yang amat baik..berganding bahu untuk bersama2 ke jalan dakwah..takdelah masing2 dengan kelompok masing2...cam ade gap la antara kite..nak lagi complete,combine sekali ngan kelab IQRA...



hanzalah lupe nak taip kelab IQRA' mase tu sebab ana sebelah dia kat lab time tu... OK laa combine skali... kita dah ader tuan presiden IQRA' n timb Pres PMI dlm [email protected] nie... apa lagi... ana pun follow jer... hehehe


Quote:
lepat wrote: pastu...lain kali kite lawan boling kelapa lagi..heheheh..training dulu tau..



same laa lepas nie kita lawan lagi anyam ketupat... hehehe...


rabbit_cute: gambaq muslimin tak upload ker... kempunan depa...heheh

Bookmark and Share

  


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 10-12-04 11:22


Gambar muslimim ana dah upload..
tapi tak banyak laa..
Harap sape2 yang ade amik gambar aritu, bole laa tambah upload gambar2 tu....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» .:~ JK AidilFitri Ukhwah-UTM ~:.

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.087466 saat. Lajunya....