Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Never explain yourself to anyone, the one who likes you don't need it, the one who hates you won't believe it
-- -- Snickers (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
budakbesar: 1 hari, 18 jam, 27 minit yang lalu
azemi: 5 hari yang lalu
Firdaus15: 12 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 15 hari yang lalu
secureofficemovers: 16 hari yang lalu
Naqiu: 22 hari yang lalu
nawfaa79: 23 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 25 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: sekolah menengah,matrik @ U....mana best???


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» sekolah menengah,matrik @ U....mana best???

Please Mendaftar To Post


Oleh sekolah menengah,matrik @ U....mana best???

assyamsufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1513
Posting: 31
Dari: ~Muar~Seremban~Bangi~Melaka~Kuala Lumpur~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-04 16:23



Hmmmm.....sape nak bagi pendapat......antara belajar kat sekolah menengah, matrik & U, mane satu yang paling best?

Bookmark and Share

  


  Member Information For assyamsufiProfil   Hantar PM kepada assyamsufi   Quote dan BalasQuote

baitul_izzah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.09.2004
Ahli No: 11156
Posting: 131
Dari: jitra,kedah

spain  


posticon Posting pada: 29-09-04 12:48


ana tak tau nak cakap mana satu best...ana baru masuk matrik..pada pendapat ana..sek n matrik ada kenangan yg tersendiri...kalo nak ikut palg best bg ana....ana best lagi d sek...kalo d sek kita dikawal...tapi kalo kat u nih..kita kena pandai jaga diri sendiri..tapi itu semua akn mematangkan kita.....di mana kita belajar semua best....heheh

Bookmark and Share

  


  Member Information For baitul_izzahProfil   Hantar PM kepada baitul_izzah   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 29-09-04 13:01


sbnrnya sume best....
kat sek ada cari sendiri...
matrik cara lain...
U pun ada cara yg tersendiri...
jgn pulak bila dah masuk U anggap tak best sbb kat sana ilmu kita kena cari sendiri bukans eperti sek yg byk disuap oleh cikgu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-09-04 14:01


sek men ada 2, sek men biasa n mrsm, matrik kat kolej MARA Kulim then u kat UPM, bila masuk sek men, rasa sana best, masuk matrik plak terasa mkolej best then masuk u plak rasa, universiti lagi best. apa2 pun semuanya dalah kenangan, semuanya meninggaklkan kenangan yg tidak ternilai harganya, apa2 pun semuanya best2 belaka....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 154
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 29-09-04 14:42


bg ana sumer best...mmg bl skrg ni br tringt masa kt sklh dl camner.......skrg ni pn ana tgh cari mmbr2 ana dr sek rndh dl....

Bookmark and Share

  


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

assyamsufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1513
Posting: 31
Dari: ~Muar~Seremban~Bangi~Melaka~Kuala Lumpur~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-09-04 15:36



betol tu....semuanya best.tapi mesti ade yang the best kan....pada saya n ikut pengalaman saya, paling best kat matrik...hmmmm sebabnya persekitaran kat sana kot....tapi mase kat u n kat skolah dulu pun best gak

Bookmark and Share

  


  Member Information For assyamsufiProfil   Hantar PM kepada assyamsufi   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-09-04 14:46


, plg best bg saya adlh sms kat matriks sbb ms tu saya mula melakukan perubahan krn ingin DISAYANGI ALLAH.

Bookmark and Share

  


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

halawatuliman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.01.2004
Ahli No: 6609
Posting: 346
Dari: bumi nan indah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-09-04 14:54




kat sekolah best, kat matrik xbest sbb sy xdpt masuk situ..hehe,gurau je..



-----------------
..(",)..Allahumma Jammilna Bil 'afiah Wassalamah..(",)..

Bookmark and Share

  


  Member Information For halawatulimanProfil   Hantar PM kepada halawatuliman   Pergi ke halawatuliman's Website   Quote dan BalasQuote

ain_khansaa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.09.2004
Ahli No: 11145
Posting: 63
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-04 11:03



ketiga2nya kini dalam kenangan... tapi bg ana ketiga2nya best..ada kenangan,pengalaman & penganjaran yang tersendiri yang perlu ana canai untuk kegunaan hari ini, esok, lusa dan masa depan...

apapun..alam belaja mmg BEST

Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_khansaaProfil   Hantar PM kepada ain_khansaa   Quote dan BalasQuote

aisyfarraha
Warga Rasmi
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11603
Posting: 15
Dari: bumi Allah

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 04-10-04 15:17


assalamualaikum...

yang best skali time skola menengah...
sbb duduk u @ matrik nie rasa mcm dah dewasa plak...klu rasa cam org dewasa, duit raya org tak nak bagi duit raya lagi

Bookmark and Share

  


  Member Information For aisyfarrahaProfil   Hantar PM kepada aisyfarraha   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-04 00:17



bagi sya,semua tu bagus coz....antara 3 ni,yang wajib kita lalui dulu adalah skola menengah,lepas tu bagi yg dapat matriks,masuk matriks,bagi yg tak,boleh dapat masuk U ambil dploma,dan boleh juga ambil tingkatan 6,last sekali,,masuk U ambil ijazah...habis...sya pun belum masuk matriks dan U,SPM dan STPM adalah.... .anda jer yg tentukan,mana yg terbaik..

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

rasya
Warga Rasmi
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11593
Posting: 11
Dari: port klang

Selangor  


posticon Posting pada: 05-10-04 09:06


assalamualaikum......
pd sy sek men lg best dr matrik ngan u.sbb sy skarang kat matrik n nak exam 8/10 nie .br blajar dah nak amik exam .tension tul.pastu sek boleh memain sikit.kat matrik kene study jer....bukannya bosan tp letih .tidur kul 2 lebih.nak camne nak pandai kene lah study kan?ok ler good luck tuk sesemua yg nak amik exam................sy harap umat aknan berjaya menumpaskan org kafir dgn kejayaan kiter bukan dgn kebodohan kiter...........
HIDUP ISLAM


Bookmark and Share

  


  Member Information For rasyaProfil   Hantar PM kepada rasya   Pergi ke rasya's Website   Quote dan BalasQuote

nabilah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 996
Posting: 383
Dari: .:Bumi Allah:.

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-10-04 09:41




Semua best.....

-----------------
Dunia adalah lautan yang dalam dan telah banyak manusia yang tenggelam, justeru itu sediakanlah perahu untuk belayar dan ia adalah taqwa kpd Allah-Luqmanul Hakim

Bookmark and Share

  


  Member Information For nabilahProfil   Hantar PM kepada nabilah   Quote dan BalasQuote

cutiegurl_dehearty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.08.2004
Ahli No: 10835
Posting: 84
Dari: bumi tercinta

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 12-10-04 13:43




erm...bagi saye la kan....
aper ekk??
sek men dah rase... matriks tgh rase.. U tak rase lagie...
so, antara kedua2 nya... masing2 ada pengalaman dan kenangan manis yg dilalui..
so, kedua2nya amat bermakna bagi saya...
dan kedue2nya merupakan jambatan bg saya untuk menuju pd kehidupan yang lebih baik di masa hadapan n mematangkan diri..
so, kesimpulannyer....due2 BEST!!!
hehehe



Bookmark and Share

  


  Member Information For cutiegurl_deheartyProfil   Hantar PM kepada cutiegurl_dehearty   Quote dan BalasQuote

angel_dust1412
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6745
Posting: 99
Dari: Kuala Lumpur

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 09:18




Ana rase... sek men lagi best... time nie lah kiter nak memain skit... sbb time nie masih budak-budak lagi... Nanti dah masuk U, masuk matrix, lagi banyak kerja kene buat...
Takde mase sangat nak main-main lagi...
Tul x?? })i({

-----------------


Bookmark and Share

  


  Member Information For angel_dust1412Profil   Hantar PM kepada angel_dust1412   Quote dan BalasQuote

alin1605
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10792
Posting: 281
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-10-04 01:54


assalamualaikum wbt ...

semuanya best!!!

bagi kiter, setiap peringkat tu ader part yg best n x best ...

Bookmark and Share

  


  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

annafira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2004
Ahli No: 9407
Posting: 204
Dari: Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 18-10-04 17:04



memandangkan saya kat sek men skrang ni, so mestila saya rasa sek men yg best sklai..anyway, tahun depan dj nk blah..sedihnyerr..

-----------------
~*Jika kau mengejar dunia, akhirat akan lari darimu.Tetapi jika kau mengejar akhirat, dunia akan mengejarmu*~

Bookmark and Share

  


  Member Information For annafiraProfil   Hantar PM kepada annafira   Pergi ke annafira's Website   Quote dan BalasQuote

yahiko
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.09.2004
Ahli No: 11027
Posting: 62
Dari: tyne & wear

Kedah  


posticon Posting pada: 18-10-04 19:40




skolah rendah la best...takyah nak stadi smpai nak 'pecah kpala' macam kat u ni..bleh main kejar2 lg...


Bookmark and Share

  


  Member Information For yahikoProfil   Hantar PM kepada yahiko   Quote dan BalasQuote

al-faizzun
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4299
Posting: 151
Dari: Johor Bahru

Perak  


posticon Posting pada: 18-10-04 23:00




Tak tau la nak cakap cam mana. Kat sekolah pon best dan kat matrik pun nampak cam best. U blum rasa lagi. Pada pendapat ana, sekolah lagi best sebab senang nak blaja. Kat matrik ni susah skit sebabnya blaja dalam masa singkat. Dalam kehidupan, matrik mungkin best skit dari sekolah. Terpulang kepada org yang rasa la. Hehe


Bookmark and Share

  


  Member Information For al-faizzunProfil   Hantar PM kepada al-faizzun   Quote dan BalasQuote

alhidayah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.06.2004
Ahli No: 9628
Posting: 55
Dari: kuktem

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-10-04 23:54


.

Bagi ana, bermula lain tempat lain kenangannye. Mase ana belajar dekat sekolah rendah dulu.. di sek rendah Raja Muda seksyen 3 dan sek keb bukit naga.. memang ana jumpe ramai kawan dan mase tu ana kenal dunia belajar, ana kenal ape penting nye belajar, ana kenal siape cikgu..ape itu sekolah cmue2 tu laa..
Then mase ana belajar dekat sek men.. di samth k.jawa..dan sambest usj..ana mule belajar berinteraksi dgn macam2 ragam kwn2, then kenal tgjwb sbg seorang manusia, cmtu2 laa, dan yg paling penting ana dpt belajar berdikari bile tinggal di asrama..termasukla belajar nak jage hati kwn2 cmua tu..
Then bile di matrikulasi baru ana kenal dunia sosial lebih ckit. Maklumlaa..di matriks tu bukan pelajar2 sekolah agame jer..Alhamdulillah ana dapat juga masuk dgn semua golongan..tak kira dari sek men biase ke.. atau dari mrsm...tapi mase kat kolej mara kulim ni.. ana memang xdpt lupe kenangan bersama ahli2 dorm ana.Kmkulim pula sungguh indah dan bnyk sgt aktiviti kolej. Cukup bermanfaat.. ceramah agama oleh ustaz Mudawali setiap hari Rabu.. ustazah.. setiap hari Jumaat.. mmg bnyk beri ilmu pd ana.
dan sekarang ana dah masuk kuktem kat pahang nih.. so far di sini ana masih cube sesuaikan diri.. n so far juga ana berpuas hati dgn ape yg ade di sini..
Pendek kata, setiap tempat actually ade tinggalkan kenangan manis dan ada juga kenangan pahitnye.. yg penting kite semua bersyukur pd Allah atas segala kurniaanNya..

wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For alhidayahProfil   Hantar PM kepada alhidayah   Pergi ke alhidayah's Website   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 21-10-04 03:34


sumer nyer best..sbb sumer nyer situasinyer berbeza..rase2 laa..hehhe

Bookmark and Share

  


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

khainiza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.05.2004
Ahli No: 8753
Posting: 51
Dari: Machang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-10-04 14:14



Semuanya best sbb setiap kali tempat baru, dpt kawan baru. Tapi mana boleh ganti kawan lama. Seorang kawan lama lebih baik dari seribu kawan baru.

Bookmark and Share

  


  Member Information For khainizaProfil   Hantar PM kepada khainiza   Quote dan BalasQuote

alea13
WARGA SETIA
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6228
Posting: 1483
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 22-10-04 14:20




sumer best.. tp yg plg best masa sek. menengah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For alea13Profil   Hantar PM kepada alea13   Pergi ke alea13's Website   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-10-04 13:18


sekolah menengah....sekolah rendah tak suka!

Bookmark and Share

  


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

hakima
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.09.2004
Ahli No: 11033
Posting: 41
Dari: BUMI ALLAH

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 02-11-04 11:35



ana rasa semuanye best. sebab d sek men, matrik and U, kita akan mdpt pngalaman yg berbeza.waktu sek men, kita masih awal remaja. masuk U, akhir remaja..kita akan berjumpa wajah yg sama atau berbeza.yg membezakan adalah bgmn kuatnya ikatan ukhwah yg terjalin. tak semestinya, tak close waktu sekolah, kiter tak boleh close waktu di U, and instead.
the best adalah waktu sek ren.

wallahualam...
ku ingin menjadi ant pemudi yg berjumpa dan berpisah kerana-Mu, ya ALLAH..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hakimaProfil   Hantar PM kepada hakima   Quote dan BalasQuote

norazizah
Warga Rasmi
Menyertai: 16.09.2005
Ahli No: 19036
Posting: 3
Dari: Institut Perguruan

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-02-06 12:40


assalamualaikum..

bagi saya semua best sebab dapat ramai kenalan.

wassalam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For norazizahProfil   Hantar PM kepada norazizah   Quote dan BalasQuote

shahirah_huda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1982
Posting: 335
Dari: AS

japan  


posticon Posting pada: 21-02-06 15:35


assalamualaikum..
sumanya best sebab ada kenangan yang tersendiri. Kalau kat sekolah kita kena pakai uniform, tapi kat u dah tak pakai. kadang-kadang ana terasa nak pakai uniform sekolah...kat u ni kena banyak study, usaha dan busy daripada kat sekolah....apapun itu adalah salah satu asam garam sebagai seorang student.:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For shahirah_hudaProfil   Hantar PM kepada shahirah_huda   Quote dan BalasQuote

sharkuitm
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.02.2006
Ahli No: 22667
Posting: 109
Dari: UITM SHAH ALAM

brazil   avatar


posticon Posting pada: 21-02-06 15:42


sekolah syok!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For sharkuitmProfil   Hantar PM kepada sharkuitm   Quote dan BalasQuote

Syafiyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4132
Posting: 50
Dari: Bangi

Perak  


posticon Posting pada: 21-02-06 16:24


Assalamualaikum,

Semua best..tapi paling best masa kat sekolah rendah, sebab duduk kat rumah dan masih kanak-kanak..hehe.

Bookmark and Share

  


  Member Information For SyafiyahProfil   Hantar PM kepada Syafiyah   Quote dan BalasQuote

indraputra_trg
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18889
Posting: 185
Dari: Universiti Malaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-02-06 16:45


tingkatan enam...seronok sangat...sebab masa tu la skor best... hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For indraputra_trgProfil   Hantar PM kepada indraputra_trg   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-02-06 16:50


school paling best!!!!

Bookmark and Share

  


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

AlGhazali
Warga Rasmi
Menyertai: 21.02.2006
Ahli No: 22877
Posting: 5
Dari: depan monitor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-02-06 17:12


Pada 21-02-06 16:50 , qudwah posting:

!!! QUOTE !!!

school paling best!!!!


setuju sangat! zaman sekolah menengah paling best... :-di


-----------------
hidup dan matiku kerana ALLAH.


Bookmark and Share

  


  Member Information For AlGhazaliProfil   Hantar PM kepada AlGhazali   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-02-06 17:21


ehm..kalau nak ikutkan semuanya best!
tapi waktu yang paling lepak sekali ialah bila ana pergi Program Latihan Khidmat Negara..langsung tak bukak buku!bukan malas..cuma ana enjoy dengan aktiviti kat sana:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

yanokage
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20839
Posting: 275
Dari: SMK (A) Al-Irshad

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-02-06 17:49


sekolah rendah la best ..

Bookmark and Share

  


  Member Information For yanokageProfil   Hantar PM kepada yanokage   Pergi ke yanokage's Website   Quote dan BalasQuote

Nurilislami
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13939
Posting: 53
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-02-06 19:00


Assalamualaikum wbt

Bagi Nur Semua Best....Tapi paling Best Dua La..Sek Rendah Dan Matrik.....Matrik 1st Time Masuk So..baru Tahu SeronoknYa Tinggal dengan kawan-kawan..lepas itu kat Situ La Tahu Erti Belajar yang Sebnr....Sehingga Nur Bejaya Melangkah Ke Universiti (",)..Terima Kasih kawan-kawan kerana banyak Memeberi semgt & Dorongan pada Nur

Bookmark and Share

  


  Member Information For NurilislamiProfil   Hantar PM kepada Nurilislami   Quote dan BalasQuote

bidadariblueberry
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.01.2006
Ahli No: 22075
Posting: 33
Dari: pinggir kuala

croatia  


posticon Posting pada: 21-02-06 19:11


secondary school aa paling syok sekali!!! and the best year ialah masa form 5...walaupun terpakse berketungkuslumusan nak SPM, kemanisan tetap dirase....wawaaa.....nak ulang balik boleh?? nak pakai uniform sekolah!!
heh...sebab kita tak rasa lagi perasaan masuk u atau matriks atau yang sejawatan dengannya...hehe :-di so,tatau aa berubah ke tidak keperasaananku...=) sejenak nanti....

;-)


-----------------
hiasi cake mu dengan blueberry, jangan lupa tambahkan cheese sekali...


Bookmark and Share

  


  Member Information For bidadariblueberryProfil   Hantar PM kepada bidadariblueberry   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-02-06 22:11


Pada 29-09-04 13:01 , sasician posting:

!!! QUOTE !!!

sebenarnya semua best....


saya setuju..
act..setiap tempat yang kita belajar ada keistimewaannye sendiri..
sekolah mengajar kita untuk menjadi lebih matang..
matrik mengajar kita untuk menjadi lebih yakin dan bermatlamat..
dan universiti mengajar kita untuk menjadi insan yang lebih berjaye dan berpandgn jauh...
:lol: :-di :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

narutomaster
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19202
Posting: 46
Dari: Damansara

Johor  


posticon Posting pada: 22-02-06 09:12


tadika lagi best.........hahahaha....

Bookmark and Share

  


  Member Information For narutomasterProfil   Hantar PM kepada narutomaster   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-02-06 03:27


matrik...walaupun short...tapi meaningful...sebab ia ant menengah dan U

Bookmark and Share

  


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-02-06 09:48


Sek . Men. lagi best


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

  


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

alan36963
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7711
Posting: 71
Dari: TeMpAt mENcArI iLMu..

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-02-06 09:54


semua best!

Bookmark and Share

  


  Member Information For alan36963Profil   Hantar PM kepada alan36963   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 10:22


shortly semua la best kan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

nike_007
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20933
Posting: 125
Dari: pasir mas

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 22:50


semua best
cuma suasana study saja lain....
dan paling best dapat kawan baru....
[ Telah diedit oleh: nike_007 pada 28-02-06 19:01 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For nike_007Profil   Hantar PM kepada nike_007   Pergi ke nike_007's Website   Quote dan BalasQuote

baiz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23053
Posting: 42
Dari: BaitulMuslim

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-02-06 23:06


semuanya menarik... banyak kenangan, banyak pengalaman... setiap satu ada istimewanya....

Bookmark and Share

  


  Member Information For baizProfil   Hantar PM kepada baiz   Quote dan BalasQuote

azmir
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11296
Posting: 33
Dari: already transfer to malaysia,my hometown

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 28-02-06 19:26


paling best sekali time kat skoool hostel...memang happening+enjoy although nak ambil spm...tap yang best dapat pakai baju skooll,pergi skoll,belajau pagi dalam keadaan ngantuk...kena belasah dengan warden....best arrr...berebut mknan dengan junior memang tak dapat dforgetkan..hahahhahaha

Bookmark and Share

  


  Member Information For azmirProfil   Hantar PM kepada azmir   Quote dan BalasQuote

ahda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.04.2004
Ahli No: 8665
Posting: 73
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-02-06 20:31


semua best...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ahdaProfil   Hantar PM kepada ahda   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 10-03-06 11:34


kat sekolah menengah lagi best...makan minum ditanggung mak..tak macam kat matrik dengan u semua kena buat snd...lagi pun masa tu semua cikgu suapkan tak macam sekarang semua kena cari snd...

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

cynognathus
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 907
Posting: 143
Dari: ~baNdarTeriNdah + BandaRtErmusNah~

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-06 13:22


Sekolah Rendah.. ]

nyway.. pembelajaran saya setakat ni baru saja sampai sekolah menengah...

so sekolah menengah la paling best! :P

lelagi asrama en..banyak pengalaman..
banyak aktiviti..banyak kejadian.. banyak kenangan..
banyak hal.. banyak masalah.. banyak sakit hati..
banyak tensyen.. banyak perangai..
banyak pengajaran.. banyak denda xP
banyak kegembiraan..kesedihan...bla3..

huh..banyak~

::Imbauan Kenangan:: sob3~

Bookmark and Share

  


  Member Information For cynognathusProfil   Hantar PM kepada cynognathus   Pergi ke cynognathus's Website   Quote dan BalasQuote

nurfara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7219
Posting: 56
Dari: Kuala Lumpur/Muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-06 15:19


saya rasa semua best tapi kekire sebenonyer lebih best masa sek dulu saya bebetul enjoy mylife...tapi sekarang dok u best juga cuma sentiasa berkejar dengan masa saja..hehehe :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For nurfaraProfil   Hantar PM kepada nurfara   Quote dan BalasQuote

athiah_sha85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.03.2006
Ahli No: 23309
Posting: 29
Dari: kUaLa LuMpUr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-03-06 15:42


bagi atia semuanya best...tapi yang paling best masa sek men la...enjoyyyyyyyy!!!!!!!...hehehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For athiah_sha85Profil   Hantar PM kepada athiah_sha85   Quote dan BalasQuote

aidahaufa
Warga Rasmi
Menyertai: 02.03.2006
Ahli No: 23123
Posting: 2

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-04-06 20:27


assalamulaikum..............
bagi ana semu sama saja..yang penting diri kita sendiri .tapi bagi ana yang paling best masa sekolah la banyak sangat kenangan

Bookmark and Share

  


  Member Information For aidahaufaProfil   Hantar PM kepada aidahaufa   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-04-06 20:31


semuanya..
ada yang best..
ada yang tak best..

Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 14-04-06 22:19


Tempat jatuh lagi dikenang..disebabkn kat sek selalu sangat jatuh(kuat lari2..sebab main banyak)..tentulah kat sek banyak kenangan,hehe..apa-apa pun kenangan kat sekolahlah yang paling manis...


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

danial_muhd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23070
Posting: 212
Dari: Bukit Mertajam -> gambang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-04-06 00:49


tadika agaknya... boleh main2... Banyak permainan...

Ada buaian.... Hehehe.... :) :di

Bookmark and Share

  


  Member Information For danial_muhdProfil   Hantar PM kepada danial_muhd   Quote dan BalasQuote

finas
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22936
Posting: 227
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-04-06 00:52


sek men..
sebab ana ni nakal sikit..
hehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For finasProfil   Hantar PM kepada finas   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-06 03:13


salam...

erk, ana rasa sekolah tadika...
belajar melukis, mewarna, main robot, main tanah liat, banyak sukan, masuk kelas lewat tapi balik awal, tak fikir kerenah kekawan, tak ada masalah besar.. yang paling best ada makan free...

p/s: tapi tak ada dalam senarai..
hemmm...

salam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

salaamirr
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24025
Posting: 27
Dari: sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 15-04-06 03:43


Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh...

Sekolah menengah, ada kenangan lain...
U, kenangan lagilah lain...
Pendek kata...sek.men. @ U, masing2 ada ke'best'an tersendiri...

-------------------
"Islam itu datangnya asing dan akan kembali menjadi asing, beruntunglah sesiapa yang kekal di dalamnya walaupun dalam keterasingan"

Bookmark and Share

  


  Member Information For salaamirrProfil   Hantar PM kepada salaamirr   Pergi ke salaamirr's Website   Quote dan BalasQuote

m_husna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22606
Posting: 85
Dari: kepong

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 19-06-06 17:34


saya sekarang di zaman U.
tapi saya rindu sangat zaman matriks.
:di

Bookmark and Share

  


  Member Information For m_husnaProfil   Hantar PM kepada m_husna   Quote dan BalasQuote

alhakim_mujaddid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.06.2006
Ahli No: 24935
Posting: 62
Dari: Bandaraya Islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-07-06 19:13


Alhamdulillah........

Saya dah masuk matrix UIA.........

Intake Julai 2006/2007......

Kuliah tak start lagi..........

Bookmark and Share

  


  Member Information For alhakim_mujaddidProfil   Hantar PM kepada alhakim_mujaddid   Quote dan BalasQuote

assyamsufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1513
Posting: 31
Dari: ~Muar~Seremban~Bangi~Melaka~Kuala Lumpur~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-09-06 18:27


saya yang buka topik ni....dan sekarang saya dah habis melalui ketiga-tiganya.Kesimpulan yang boleh dibuat......ketiga2 nya ada pengalaman pahit dan manis dan ketiga-tiganya best..... :lol: :lol:


-----------------
biar hati sepi tanpa nafsu,biar kaki sepi tanpa perjalanan ,tapi jangan biarkan akal sepi tanpa ilmu dan hati sepi tanpa cinta kepada ALLAH.


Bookmark and Share

  


  Member Information For assyamsufiProfil   Hantar PM kepada assyamsufi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.183829 saat. Lajunya....