Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak hidup dek puji; tidak mati dek keji
-- SMNA (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: siapa minat dragon ball??


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» siapa minat dragon ball??

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa minat dragon ball??

khairoo84
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9971
Posting: 752
Dari: Banting, Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-09-04 17:56


saper minat dragon ball? best woooo! moh kita tubuhkan dragon ball fans...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairoo84Profil   Hantar PM kepada khairoo84   Pergi ke khairoo84's Website   Quote dan BalasQuote

diena_s
Warga Rasmi
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9994
Posting: 7
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 01-09-04 18:00


eheh
blh jgk 2...
hdp dragon ball...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For diena_sProfil   Hantar PM kepada diena_s   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 155
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 01-09-04 19:08


ana sokong...
mnat gak citer tu.bleh kiter tgk berapa rmai yg mnat citer tu.citer dragonball gt tu pn ana nk anis tgk dh...


Bookmark and Share

    


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-09-04 19:14


ana minat gak, tapi dalam komik la.
bila dah masuk tv tu, tak larat nak tengok dah hehe..
dragon ball GT dah kuar kat tv kan? hehh..

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

alea13
WARGA SETIA
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6228
Posting: 1483
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 01-09-04 22:50




dulu2 rajin gak mengadap.. psl adik2 kat umah sumer minat kartun ni.. tp skrg tak ikut dah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alea13Profil   Hantar PM kepada alea13   Pergi ke alea13's Website   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-09-04 23:03




aah, ana pun minat jugak! tapi naper DRAGONBall best har? cuba peminat sekalian jawab!

Bookmark and Share

    


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

condemned
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.06.2004
Ahli No: 9566
Posting: 121
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 01-09-04 23:04


a,kum...kalo nak buat kelab ok ar,kene betul2 ar.jgn cakap jer.

Bookmark and Share

    


  Member Information For condemnedProfil   Hantar PM kepada condemned   Pergi ke condemned's Website   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-09-04 00:52


masa muda2 dulu minat jugak cerita2 komik ni..bila rase dah tua skit ni..tabiat tu semakin kurang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

khairoo84
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9971
Posting: 752
Dari: Banting, Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-09-04 15:52



Quote:
a,kum...kalo nak buat kelab ok ar,kene betul2 ar.jgn cakap jer.



jomla.... kita hantr detail kat prof_muslim pastu condemned jadi pengerusi club. he..he...

saya jadi goku!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairoo84Profil   Hantar PM kepada khairoo84   Pergi ke khairoo84's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-09-04 15:58




Citer pasal dragon ball ni..memang best la..masa zaman sekolah dulu..tak makan pun takper..janji dapat beli buku komiknya dah kira oklah...tak pernah missed pun satu episod..hehehe..tapi citer kat tv tak minat sangat lah...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-09-04 21:14


dulu minat gak. tapi dah baca abis.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

blueberryz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9144
Posting: 27
Dari: selatan tanah air

Johor  


posticon Posting pada: 04-09-04 17:05


abg khairoo...
jenis nak jadik goku...
goku saye yg punye....
abg khairoo jadik trunks...

Bookmark and Share

    


  Member Information For blueberryzProfil   Hantar PM kepada blueberryz   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-09-04 18:26



minat! kalau cuti dan balik umah je, tepat pada jamnya mesti melangut depan tv kat umah dgn adik2 sepupu.
kadangkala akak sepupu yg melebih, semangat nk tgk dragon ball la katakan. mmg jiwa katun sungguh la...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

al-faizzun
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4299
Posting: 151
Dari: Johor Bahru

Perak  


posticon Posting pada: 04-09-04 20:57


,
Saya pun minat gak. Dah remaja pun masih minat benda2 camtu. Lagipun lagi baik tengok kartun dari nengok cite drama skrang ni. Hidup DragonBall!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For al-faizzunProfil   Hantar PM kepada al-faizzun   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-09-04 21:17




tak sangka ada juga kat portal ukhwah ni minat DRAGON BALL......saya suka sgt..dari kecik sampai besar..perangai tak leh nak ubah dari fantasi dragon ball...tak tau apa yang menarik.. tapi mmg menarik sgt2....sekarang ni Goku dah telah disumpah jadi kecik dan dalam proses utk mencari dragon ball supaya dia kemabli pada yang asal...dalam pencarian tu, dia bersama anak sedaranya,trunks dan cucunya,pan...mereka bersama2 menempuh pengembaraan yang amat mencabar....semoga impian mereka tercapai..

p/s: muka goku cute sgt bila dah disumpah jadi kecik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-09-04 13:28


saya pu minat dragon ball dr sek rendah sampai sekarang, masa form 4 masuk boarding school bila cuti sekolah mesti tgk, tp masa kat asrama x blh tgk ler, coz weekand kena prep gak, ahad kan sekolah.

masa form 4 br tahu ada komik, apa2 pun bg saya, komik x best, tgk kat tv lg best. bila masuk u mmg ikuti perkembangan, mmg x blh nak miss.

sekrg ni, kerja pun mesti tgk, kebetulan ofis tgh renovate, so meeting room jd ofis sementara, mmg tgk ler every week. apa2 pun dragon ball mmg best.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

itsjustme
WARGA SETIA
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10665
Posting: 790
Dari: Cheras KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-09-04 16:30


ana minat jugak tengok Dragon Ball, tapi just tengok jer itu pun kalau dah tak de apa2 nak di lakukan....

-----------------
Umarete kara shinu made zutto narai thuzukete kudasai

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsjustmeProfil   Hantar PM kepada itsjustme   Quote dan BalasQuote

khairoo84
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9971
Posting: 752
Dari: Banting, Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-09-04 17:09


Quote:

2004-09-04 17:05, blueberryz wrote;

abg khairoo...
jenis nak jadik goku...
goku saye yg punye....
abg khairoo jadik trunks...



kalau bberyz nak goku ambiklah!

saya dah ade powerpurf girl.... kiut!!!!!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairoo84Profil   Hantar PM kepada khairoo84   Pergi ke khairoo84's Website   Quote dan BalasQuote

blueberryz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9144
Posting: 27
Dari: selatan tanah air

Johor  


posticon Posting pada: 06-09-04 10:23


idup dragon ball....

Bookmark and Share

    


  Member Information For blueberryzProfil   Hantar PM kepada blueberryz   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 06-09-04 10:38


ana nak gak character mana² .. tapi dragonball takde yg pakai tudung ah, tak boleh hehe.. memain jek

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

khairoo84
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9971
Posting: 752
Dari: Banting, Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-09-04 10:53


Quote:
2004-09-06 10:38, HeArtBroKenkiD wrote;
ana nak gak character mana² .. tapi dragonball takde yg pakai tudung ah, tak boleh hehe.. memain jek



kita cadangkan pada producer dragon ball, tambah watak pakai tudung, wataknya hanan, presiden kita.

hanan jangan marah.....






-----------------
"http://www.ukhwah.com/images/jawa1.gif">
>>yok, monggo mampir melebu^

[ Posting ini telah di edit oleh: khairoo84 pada 2004-09-06 10:56 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairoo84Profil   Hantar PM kepada khairoo84   Pergi ke khairoo84's Website   Quote dan BalasQuote

nurul83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8350
Posting: 122
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-09-04 14:59


sy pun minat gak baca komik dragon ball....suka watak go han anak goku....he he

tapi tu zaman dulu2...skrang ni biasa2 je....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul83Profil   Hantar PM kepada nurul83   Quote dan BalasQuote

ayuAnnisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10900
Posting: 148
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 06-09-04 15:23


a'kum.......

mmm bagus gak cadangan tu...saya pun minat gila kat kartun dragon ball tu...x kira la GT ke,Z KE..TP kalau kata nak buat..buat la betul2..jgn ckp je!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayuAnnisaProfil   Hantar PM kepada ayuAnnisa   Pergi ke ayuAnnisa's Website   Quote dan BalasQuote

solat
Warga Rasmi
Menyertai: 02.09.2004
Ahli No: 10874
Posting: 1
Dari: Miri

Sarawak  


posticon Posting pada: 07-09-04 09:21



pada peringkat awal saya minat juga setiap pukul 9 pagi sabtu ahad mesti tak miss tapi sejak akhir-akhir ini kanton ini dah membosankan saya fikir drp saya notongnya baik saya buat kerja-kerja lain yang lebih faedah dan memberi kesan kpd diri dan masyarakat. sbb waktu siarannya itu lah waktu prokduktif

Bookmark and Share

    


  Member Information For solatProfil   Hantar PM kepada solat   Quote dan BalasQuote

pukau
WARGA SETIA
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9369
Posting: 643
Dari: KL

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-04 09:43




Saya minat.



Bookmark and Share

    


  Member Information For pukauProfil   Hantar PM kepada pukau   Quote dan BalasQuote

isnani
Warga Rasmi
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10968
Posting: 15
Dari: sarawak

Sarawak  


posticon Posting pada: 07-09-04 12:15


minat giler.tapi skang dah tak tengok dah.sibuk belajar

Bookmark and Share

    


  Member Information For isnaniProfil   Hantar PM kepada isnani   Pergi ke isnani's Website   Quote dan BalasQuote

isnani
Warga Rasmi
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10968
Posting: 15
Dari: sarawak

Sarawak  


posticon Posting pada: 07-09-04 12:15


minat giler.tapi skang dah tak tengok dah.sibuk belajar

Bookmark and Share

    


  Member Information For isnaniProfil   Hantar PM kepada isnani   Pergi ke isnani's Website   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 08-09-04 12:06



bab2 komik ngan kartoon ni kira ok la jugak. tapi kalau bak dragon ball tu rasanyer dan banyak kali ulang tayang dari sragon ball z sampailah dragon ball gt. nak tubuh pun ok jugak tapi kira dulu berapa faedah yang kita dapat.


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 09-09-04 19:17


saya suke ..tapi naruto lagik best

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

afiqah_afaf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2004
Ahli No: 11586
Posting: 238
Dari: mansoura

egypt  


posticon Posting pada: 30-10-04 16:17





WAH CADANGAN YANG BAGUS TU...
SAYA MINAT GO-HAN



-----------------
Photobucket

Bookmark and Share

    


  Member Information For afiqah_afafProfil   Hantar PM kepada afiqah_afaf   Quote dan BalasQuote

ibnuyahya

Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11874
Posting: 574
Dari: Ampang, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-04 22:51





Dragonball..? ana siap download koleksi dragonball GT ni. dah abis pun sampai episod last.

saja2 buat layan budak2 dan bapak budak. he he he...

Teringat kat tpt kija lama ana, bila hari sabtu jek bebudak ramai tunggu kat kantin untuk menyaksikan DBall nih. bukan budak kecik, budak besar tu.. mak budak pun ada.

-----------------
Programming notes esp. PHP
Web Zaujah (muslimah_johor)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnuyahyaProfil   Hantar PM kepada ibnuyahya   Pergi ke ibnuyahya's Website   Quote dan BalasQuote

yeop
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.05.2004
Ahli No: 9097
Posting: 199
Dari: Aalen

germany  


posticon Posting pada: 31-10-04 06:22



saya dan adik2 saya....huhuhu...tapi diaorang takleh tengok hari ahad...saya gakle yg jadi tukang cite...huhu

-----------------

\Mudah-mudahan kita terdiri dikalangan golongan abdan syakura.


Bookmark and Share

    


  Member Information For yeopProfil   Hantar PM kepada yeop   Quote dan BalasQuote

fumiyo
Warga Rasmi
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11338
Posting: 18
Dari: Kuantan

Johor  


posticon Posting pada: 06-11-04 19:37


minat giler!!!!!!!!!tapi kadang-kadang je dapat tengok.....isk...isk....waaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Posting ini telah di edit oleh: fumiyo pada 2004-11-06 19:38 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For fumiyoProfil   Hantar PM kepada fumiyo   Quote dan BalasQuote

farzan
Warga Rasmi
Menyertai: 24.11.2004
Ahli No: 12558
Posting: 10
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-11-04 22:02


Naperla rmai org minat sgt dragon ball?bknnye best sgt...blawan kt sini.lawan kt sana..nti kita terikut2 dgn pengaruh dia,br tau!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For farzanProfil   Hantar PM kepada farzan   Quote dan BalasQuote

condemned
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.06.2004
Ahli No: 9566
Posting: 121
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 30-11-04 22:59




hiiiiiiiii farzan
ok ape layan dragon ball...
sekadar suke2.

daripada layan benda x elok...
x kan terpengaruh punye.sekali skala jadi budak kecik.k

Bookmark and Share

    


  Member Information For condemnedProfil   Hantar PM kepada condemned   Pergi ke condemned's Website   Quote dan BalasQuote

AIZUL3668
Warga Rasmi
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12355
Posting: 13

Kedah  


posticon Posting pada: 30-11-04 23:03


toksah dok tengok la katun tak bertamadun tu..
hari2 orang melayu kena bohong dgn puak jepun..
ada ka plak si goku tu tak mampus2 dari zaman moyang sampai kecucu cicit..tgk la citer yang berilmu sket..jgn asyik dok kena tipu..ntah brapa juta geng cina dok buat duit dalam masa setengah jam tu..depa beniaga..rezeki pagi2 la murah..ni kita bangkit tidoq tau nak tgk katun..ada ka plak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For AIZUL3668Profil   Hantar PM kepada AIZUL3668   Pergi ke AIZUL3668's Website   Quote dan BalasQuote

aleya_maisara
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.02.2004
Ahli No: 6940
Posting: 97
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-04 15:32


assalamualaikum............erm ana raser betul kata AIZUL3668 tu....sebabnyer ramai org2 jepun yg terbitkan citer tu dah lagi kaya dan maju drpd org2 kiter....tapi.....ana kadang2 pernah gak tgk citer tu......arie ahad kan! kul 9 pagi..... oklah maaf yer klau tertersalah p'dgn.....renungkanlah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aleya_maisaraProfil   Hantar PM kepada aleya_maisara   Pergi ke aleya_maisara's Website   Quote dan BalasQuote

ayumi
Warga Rasmi
Menyertai: 10.11.2004
Ahli No: 12404
Posting: 5
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-12-04 16:28



x sangke dlm posting ni ade gak yg minat same ngan sy dr kecik sapa besor dok penoh miss....
hidup goku.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayumiProfil   Hantar PM kepada ayumi   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 02-12-04 16:59


,
Dragon ball? Dulu minat gak waktu komik dia, Tapi dulu la... Skang ni dah tak, sebab... ye la, dah abis baca satu buku tu kan? Buat apa nak gila2 sangat kan? Ana sarankan satu komik atau citer baru la, iaitu NARUTO. Memang lagi mantap dari Dragonball tu. Cerita dia dah kuar kat tv tapi dalam Astro la tv4 hari Sabtu kot. 10 pagi. Sekarang ramai gile tengok citer tu, kira ganti dragonball la.
Ok, Have fun.


Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

ieda85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14486
Posting: 45
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-02-05 11:39



sayerrr minaaaat!!!!!
tapi citer nyer dah habiss
saye suke mase goku kecik klaka pastu comel + cute suke sangat citer tu
bile goku dah besar nampak macam macho jer
ok lah walaupun citer tu tipu yang tahap melampau
tak sangke ramai gak yang minat cite tu

k itu wassalam


Bookmark and Share

    


  Member Information For ieda85Profil   Hantar PM kepada ieda85   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-02-05 11:42




tak sangat...

-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH


Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

jah_teratai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14264
Posting: 92
Dari: EepOoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-02-05 13:49


...
citer dragon ball ni mmg best.. ana ske bace bku die.. tgk tv agi rr best

-----------------
semua manusia membuat kesalahan ... x de seorg pon manusia di atas bumi ini yg perfect..


Bookmark and Share

    


  Member Information For jah_terataiProfil   Hantar PM kepada jah_teratai   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-02-05 21:33




dulu minatla sgt2.. tapi sekarang dh boring dh.. tak abis2 citernya...

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

budak85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11680
Posting: 23
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-02-05 22:02




~~ahaks!!~~
~~kite minat!!~~
~~komik dragonball tu xske bc sgt...borim coz kaler itam putih jer..~~
~~tp kartun dier mmg org x penh miss!!~~
~~mmg follow since primary skool lg!!~~
~~best!!best!!~~
~~goku cute!!~~
~~but skarg ni dh abih kartun tuh!!~~
~~sedey woo..~~


Bookmark and Share

    


  Member Information For budak85Profil   Hantar PM kepada budak85   Pergi ke budak85's Website   Quote dan BalasQuote

syaakiroh
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14254
Posting: 22
Dari: temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-02-05 13:31


ana minat gok dragon ball.tp anatak boleh nak ikut siri tv coz ana dok kat asrama.tp mcm manapun anatetap minat dragon ball

Bookmark and Share

    


  Member Information For syaakirohProfil   Hantar PM kepada syaakiroh   Pergi ke syaakiroh's Website   Quote dan BalasQuote

akiera
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2005
Ahli No: 14480
Posting: 99
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 23-02-05 22:25


mula2 je minat pastu bila citer dia kejap goku jadi budaklah kejap jd org bsrlh malas nk tgk....adik yg rajin tgk...dia minat giler ngn citer ni takpelah budak2 kn..kalo kita tutup tv kn kecik ati pulak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akieraProfil   Hantar PM kepada akiera   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-03-05 11:55


dragon ball dah abis la..ni tak best ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 24-03-05 12:06


aye memang minat giler lah kat dragon ball sampai mase kecik - kecik dulu selalu miss
beli komik dragon ball.dulu mase kecik2 ,
selalu jugak practice nak buat ka me ha me ha...
tapi tak penah jadik...

-----------------
ku lihat,ku dengar & ku rasa,
ku hirup,ku hayati & ku sedar,
hanya satu keinginanku,
Wasatiah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

adeque
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.10.2004
Ahli No: 11832
Posting: 45
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 24-03-05 12:56


saye suke gak...tapi byk menipu...
marila ramai2 minat slam dunk plak. best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adequeProfil   Hantar PM kepada adeque   Quote dan BalasQuote

helmiidham
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.03.2005
Ahli No: 14900
Posting: 164
Dari: teluk intan

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-03-05 13:15


best kan cite ni.........
tapi best lagi cite.......
sinchan kan.hehe


Bookmark and Share

    


  Member Information For helmiidhamProfil   Hantar PM kepada helmiidham   Quote dan BalasQuote

salamuNajah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14358
Posting: 98
Dari: darul ridwan

Perak  


posticon Posting pada: 24-03-05 13:19


dragon ball best..tapi sin chan tetap di hati ..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For salamuNajahProfil   Hantar PM kepada salamuNajah   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 04-10-05 22:23


dragon ball memang minat... :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

kerongsang_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14521
Posting: 35
Dari: Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 05-10-05 06:42


boleh lah tahan..

best juga.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kerongsang_biruProfil   Hantar PM kepada kerongsang_biru   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-11-07 22:06


dulu masa sekolah, minat gila Dragon Ball..
dengan kumpul buku komik..
buat modal untuk melukis..
minat dengan lukisan Akira Toriyama ni..
oh..kenangan :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

princessfamily
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.11.2007
Ahli No: 31868
Posting: 84
Dari: rumah

Kedah  


posticon Posting pada: 30-11-07 16:04


minat sangat dragon ball...
minat gooku...
wa meha meha!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For princessfamilyProfil   Hantar PM kepada princessfamily   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.18182 saat. Lajunya....