Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bangkai akan menarik pemakan bangkai, tong sampah akan menarik sampah. Kebaikan akan menarik kebaikan; keburukan akan menarik keburukan
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tonghuan
Hari Ini: 1
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43136

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
tonghuan: 5 jam, 49 minit yang lalu
khairoo84: 19 jam, 1 minit yang lalu
wyd1014: 3 hari yang lalu
lidah-penghunus: 6 hari yang lalu
muslimiman: 21 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 22 hari yang lalu
nur_tinta: 28 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: Jemputan ke Forum Bonds of Love.


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» Jemputan ke Forum Bonds of Love.

Please Mendaftar To Post


Oleh Jemputan ke Forum Bonds of Love.

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-08-04 19:12




Salam ukhuwwah, salam persahabatan dan salam perjuangan buat sahabat sahabiah semua....

Pesta Konvokesyen UIAM yg ke-20 is just around the corner. Banyak prog2 menarik dan ilmiah telah diatur oleh penganjur. Antaranya Forum Bonds of Love anjuran IRKHS'S, Maa'ruf Club dan LawSoc.

Dengan ini, ana mewakili organizing committee dengan besar hati ingin menjemput sahabat sahabiah seUkhwah semua untuk bersama2 hadir ke majlis ilmu ini. Details mengenai forum ini adalah seperti berikut

Program : Forum : Bonds of Love

Masa : 8.00pm – 11.30pm

Tarikh : 24 Ogos 2004 (Selasa)

Tempat : Auditorium Utama, UIAM Gombak.

Moderator : Saudara Harris Daud

Panelist :
1) Ustaz Wan Akashah Wan Abdul hamid
2) Ustazah Nor Bahyah Mahamood
3) Saudara Ahmad Fadzli Yusoof


Ahli2 ukhwah UIAM sgt digalakkan untuk hadir. Ahli2 ukhwah dari luar pun jangan ketinggalan. Jom kita gegarkan Main Audi UIAM pada 24 Ogos nie. Masuk adalah percuma.

Gerai jualan ukhwah juga dibuka diluar Auditorium. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan produk2 ukhwah seperti T-Shirt, Buku Mutiara Warisan, Bookmark dll. Kalau kita tak tolong portal kesayangan kita nie, siapa lagi nak tolong. Ye tak...???

Ingat temujanji kita.... 24 Ogos ini....!!!!

Wallahu Ta'ala A'lam...


"/images/signmawarputih.gif">


[ Posting ini telah di edit oleh: mawarputih pada 2004-08-05 11:42 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 04-08-04 21:14


jom ramai2 pakat mai no..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-08-04 21:31


warahmatullah....

Tu dia...dah ada announcement dah....

student IRK and Laws harap-harap dapat datang ramai lah ye...

Buat ahli-ahli ukhwah.com terutama yang berada di UIAM, ahlan wasahlan lah ye...gegar-gegarkan la bumi UIA pada malam tersebut

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 04-08-04 23:46


Nak pi gegaq la ni... Khaulah ada tak? Kalau ada lagilah gegaq...

Harap disusun sama, ahli ukhwah.com yang boleh jaga gerai jualan Ukhwah.com

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-08-04 09:08




AHLAN WASAHLAN..WELCOME!WELCOME!..SELAMAT DATANG!

Sesiapa yg ada kemudahan dan keizinan untuk datang ke forum ini..silalah datang...ilmu dapat..kenalan dapat...pahala?InsyaALLAH..jika niat kerana ALLAH ada nilaiannya..Datanglah..bukan senang nak jayakan program sebegini..

perhatian..kepada mana2 warga ukhwah yg bakal hadir ke tapak pesta CONVEST nnt..yg teringin nak datang tp..tak tau jalan..tak de kawan..jgn bimbang..kami di sini akan membantu!

erm..kang..banner ada silap la..bonds of love..bukan bond of love..takpe..sikit je..

SALAM KASIH SAYANG BUAT SEMUA!

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

sufi_anis
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.02.2004
Ahli No: 7365
Posting: 36
Dari: KingDOm Of Far Far Away

Melaka  


posticon Posting pada: 05-08-04 09:32


A'kum...

Cam best jer....awat la buat time keje...leh x rakam kan forum ni then jual la dlm bentuk cd...leh?

-----------------
~bulan sabit munculkan diri mengingatkan bumi agar menegur insan yang meremehkan~

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufi_anisProfil   Hantar PM kepada sufi_anis   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-08-04 11:52


Quote:

On 2004-08-05 09:32, sufi_anis wrote:
Cam best jer....awat la buat time keje...leh x rakam kan forum ni then jual la dlm bentuk cd...leh?



Ada cadangan untuk meng'kaset'kan forum ini dengan kerjasama Telaga Biru. Tapi masih dalam peringkat perbincangan. Insya Allah... doa2kanlah moga Allah permudahkan jalan...

Kang... Come lah banner tue. Thanks Kang.!!! Barakallahu fik....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 05-08-04 11:56


pakat kempunan lah nak pi...
nun jauh di uiam..
nanti kongsi-kongsilah ilmu dgn sesiapa yang tak leh pi no..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 05-08-04 12:27


Kalau nak mengkasetkan forum ni... Penganjur (team UIA) berhak mendapat royalti.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 05-08-04 20:25


...alhamdulillah..mcm best jerk bond of love..
tp maaf byk2, ein xdpt gi..jauh sgt...
good luck pd semua...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

nudrasyafini
Warga Rasmi
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4597
Posting: 19
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 06-08-04 20:12



wah seronok nyer...harap2 kali nie dapat join program Bonds of Love..insyallah...apepun tahniah kepada pihak penganjur

Bookmark and Share

    


  Member Information For nudrasyafiniProfil   Hantar PM kepada nudrasyafini   Pergi ke nudrasyafini's Website   Quote dan BalasQuote

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 06-08-04 21:15



wow bestnya tapi ana tak dpt hadir sbb time belajar hr selasa.klu buat hr sabtu insyaallah dpt hadir.
mungkin mak ana dpt mewakili ana sbb dia kerja sbg timbalan pengarah JEP apa2 program dia la kena tanda tgn.mungkin dia pun tahu pasal program nie kot.jadi ana wakilkan dia bg pihak ana.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-08-04 21:21



Alhamdulillah.. Bonds Of Love ek..Akhirnya berjaya juga diadakan. Sesiapa yang berkelapangan bolehlah ke sana untuk sama2 memeriahkan . Ana tak pasti lagi dapat hadir. .. Tahniah buat penganjur

InsyaAllah, Mutiara Hikmah dijangka sudah siap dicetak masa program ni.. Bolehlah semua dapatkannya..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 06-08-04 22:31


..
erm..insyaAllah kalau ada kelapangan..akan ku kesana..dengan kengkawan ari uia,pj....
anyway.....good luck untuk penganjur

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-08-04 18:36




forum ni best gak tapi rasanya x dapat hadir (mmg comfirm, xde rasa2 dh) melainkan klu ada program kt KL...insya Allah akan turut serta. buat masa ni, sokongan dr jauh aje.

*tunggu kaset forum Bonds of Love di pasaran...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-08-04 19:02




Alhamdulillah..
First of all..congratulation to the organizing committee for conducting such a big n excellent programme.Hopefully this forum will grab n attract more listeners n spectators among us.

Ana minta maaf sbb tak dpt nak menghadirkan diri sbb ade test malam tu.

'Ala kulli hal..moga berjaya buat kakak-kakakku dan para shbt disana.Moga ianya bermanfaat buat semua..insyaAllah.Utk para shbt yg lain..sesiapa yg berkelapangan..ahlan wasahlan.

jumpa lg!



Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-08-04 16:04


...
huhuhu...
uiks...
dah lama ana tak MENJENGUK ke dalam ukhwah.com ni...makin ramai yang jadi warga ukhwah ni rupanya...
rasa rindu pulak nak "jumpe" nama-nama lama...
kepada Kak Rumaishaa...pe kabor? lama tak berjumpe yer..
huhuhu...dengar macam menarik jer forum ni, malangnya ada test laks malam tu...huhuhu...
pepun,semoga apa-apa informasi yang berguna pada malam tu nanti,dapat la dikongsi bersama khasnya buat insan-insan yang tak dapat macam ana ni..huhuhu...
pepun,all the best...semoga mendapat keberkatan Allah le kiranya majlis ini,amiin....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-08-04 18:44


Quote:

On 2004-08-08 19:02, alfaqierah wrote:

Ana minta maaf sbb tak dpt nak menghadirkan diri sbb ade test malam tu.




warahmatullahi wabarakatuh..

A'a..ana pun sama la cam alfaqierah..
Kalau alfaqierah ada exam, ana pun ada la..sama je timetable kita ek?

Apapun, wish all the best to all of you..especially for the organizing committee members.. (buat kak mawarputih khususnya)

Ambillah seberapa banyak istifadah dari program ni..insya Allah..amien...

Sekian..
Wassalam



-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2004-08-18 15:52 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-08-04 12:28


Quote:

On 2004-08-06 22:31, BrotherMon wrote:
erm..insyaAllah kalau ada kelapangan..akan ku kesana..dengan kengkawan ari uia,pj....



Silakan BrotherMon.....

Kecil tapak tangan, Main Audi akak tadahkan...!!!

Akak pun dah lama tak bertemu muka dengan enta. Harapnya berpeluang berjumpa semula pada malam tersebut. Ajaklah rhazes, sunan-faqih, dai dll. Pasti meriah...

Jangan lepaskan peluang... Bas disediakan dari matrix. Bila lagi nak "keluar" weekday kan.

Buat adik2 matrix yang berperang dengan imtihan pada malam tue, teruskan perjuangan antum semua. Ma'at taufiq wan najah Insya Allah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-08-04 22:59


Quote:

On 2004-08-06 20:12, nudrasyafini wrote:
wah seronok nyer...harap2 kali nie dapat join program Bonds of Love..insyallah...apepun tahniah kepada pihak penganjur



sekarang, apa program yang ada perkataan love senantiasa menjadi perhatian mana-mana pelajar terutama golongan remaja seperti kita..

nantikan kupasan menarik pad hari kejadian

Tahniah pihak penganjur director untuk Forum ni jugak adalah merupakan salah seorang daripada ahli ukhwah

Ye la kang gegaqla nanti

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-08-04 13:49


Quote:

On 2004-08-16 22:59, khaulah_alazwar wrote:
director untuk Forum ni jugak adalah merupakan salah seorang daripada ahli ukhwah



Hehehe... akak pecah lubang yer...!!!

Ana memang sengaja tak mention nama dan nick Tuan Director tue kat sini. Saja nak tunggu reaksi dia... Tapi nampaknya takde responlah pulak.

Apapun, kita tunggu sajalah sampai bila 'adik akak' tue nak 'menyorok' ye.

Untuk sahabat sahabiah semua. Sekali lagi ana nak buat jemputan. Kepada sesiapa yang berkelapangan pada 24hb nie, dijemput beramai2 ke Main Auditorium untuk sama2 menjayakan forum nie. Ana perhatikan banyak sungguh topik cinta yang dibincang disini. Jadi, ini adalah peluang keemasan untuk kita bincang lebih detail lagi, bersama dengan para panelists.

Nantikan juga Mutiara Hikmah yang baru selesai dicetak. Bersama membantu portal kita dengan membeli sambil menyumbang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-08-04 15:59


warahmatullahi wabarakatuh..

kak mawar..

Bas disediakan ke dari bumi matrix ni? Cam takde iklan pon pasal ni..ana tau pun sebab online ukhwah ni la..hmm..taktau la kot ana je yang tak perasan..

Ok la kak...organize baik-baik forum tu nanti ek..bersama adik akak yang duk menyorok tu..heheh

p/s: Mon,
Nta nak pegi ek?ha..tolong dengarkan untuk ana ngan fauziah sekali yerk!kami kena ngadap kertas soalan la malam tu....

Sekian..
Wassalam..

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-08-04 16:35


Quote:

On 2004-08-18 15:59, nawwal wrote:
warahmatullahi wabarakatuh..

kak mawar..

Bas disediakan ke dari bumi matrix ni? Cam takde iklan pon pasal ni..ana tau pun sebab online ukhwah ni la..hmm..taktau la kot ana je yang tak perasan..



Ternyata pengiklanan di Ukhwah.com jauh lebih pantas.. hehehhe

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-04 19:25



Ramai yang bertanyakan maklumat lanjut mengenai forum ini. Harap pihak penganjur boleh cerita dengan lebih mendalam untuk menarik ahli ke sana.

Selain itu, apa lagi aktiviti pada hari tersebut dan sepanjang minggu CONVEST.

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

stefaisle
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 220
Posting: 87
Dari: marang, terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-08-04 10:32


wa...bestnya....dah lame xjoin prog bersama ukhwah ni...tapi mlm...susahla....
.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For stefaisleProfil   Hantar PM kepada stefaisle   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-08-04 10:09




kepada semua sahabat-sahabat yg dihormati..
Memang pihak kami telah menghantar invitation letter kpd IPTAs sekitar lembah Kelang ini..dan mmg kami sudah follow up kedatangan2 siswa-siswi..tp..bukan semua la..yg kami dpt hubungi..Dan.ttg matrik tu..cuba refer pd SRC..ttg transportation..Ini utk yg formal letter..

Bg yg lain..kedatangan anda dialu-alukan...panjang2 kan kpd saudara-mara yg hampir..untuk meriahkan forum ini..ilmu dapat..kawan dapat..makan dapat.. ..semuanya free of charge..

Untuk maklumat detail ttg events-CONVEST..saya akan cuba masukkan kemudian..insyaALLAH..saya akan curi masa kemudian..

peringatan kembali..kpd mana2 individu yg nak dtg sini..tp..tak tau jalan.apa ke..kami leh bantu..nak suruh teman naik fun fair ke..naik kuda ke..pun boleh..

ok..masa cemburui kita..jumpa lagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

NuRiWaNa
Warga Rasmi
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2387
Posting: 18
Dari: UIA pj

jordan  


posticon Posting pada: 22-08-04 18:32


assalamualaikum...
susah kot nak pegi.
ade kelas la...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuRiWaNaProfil   Hantar PM kepada NuRiWaNa   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-08-04 23:41


Quote:

On 2004-08-18 15:59, nawwal wrote:
kak mawar..

Bas disediakan ke dari bumi matrix ni? Cam takde iklan pon pasal ni..ana tau pun sebab online ukhwah ni la..hmm..taktau la kot ana je yang tak perasan..



Akak baru je dapat maklumat dari Pub and Pro, rupanya, mereka tidak buat promotion secara meluas di matrix kerana kesuntukan masa. Mereka cuma faks surat dan buat jemputan under MSCC. Tapi, bukan MSCC pun boleh pergi jugak. MSCC cuma incharge peserta dari sana jer.

Adik2 di Matrix yang berhajat nak pergi, boleh call president MSCC (Bro Nordin 012 4792230) untuk pertanyaan lanjut. 2 bas disediakan untuk peserta2 matrix. Bas akan bertolak dalam pukul 6.00-6.30pm. Semua peserta akan bersolat maghrib di masjid main camp.

Ana akan cuba kepilkan sekali tentatif program kat sini esok. Sekarang nie tak bawaklah... tertinggal dalam bilik.

Jumpa di FORUM BONDS OF LOVE...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-08-04 15:49


Assalamu'alaikum wrt wbt

Salam ukhwah buat semua..dah lama tak menjenguk ke sini..alhamdulillah..diberikan kesempatan utk posting di sini.

Nampaknya,esok malam Forum Bonds Of Love akan berlangsung.Ana doakan moga ianya berjalan dgn baik dan lancar.

Alhamdulillah..Sabtu lepas,ana,little,nawwal,
permaisuri hati,stefaisle dan sahabat stefaisle berpeluang melawat akak2 ukhwah.com di maincamp sambil menghantar barang-barang jualan ukhwah.com.Seronok bertemu sahabt2 ukhwah disana,jumpa kak mar,kak mawar,kak khaulah dan juga salafian.ternyata terlalu banyak cerita ..al-maklumlah lama tak jumpa .Terima kasih atas layanan semua..insyaAllah..moga kita bertemu lagi nanti.Jaga meja jualan ukhwah bebaik ye

Moga mendapat menfaat dr isi perbincangan forum yg bakal berlangsung.

ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

edlin
WARGA SETIA
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 10459
Posting: 411
Dari: sg

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-08-04 17:13



Kita dah pergi tengok Bond's of Love.Best giler.Sepatutnya ramai lagi yang menghadiri forum cam tu.Bukan apa dapat tambahkan pengetahuan.Lagipun ahli panelnya memang best.
TAHNIAH BUAT PENGANJUR YANG BERUSAHA KERAS UNTUK MENJAYAKANNYA!

Bookmark and Share

    


  Member Information For edlinProfil   Hantar PM kepada edlin   Quote dan BalasQuote

baitul_izzah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.09.2004
Ahli No: 11156
Posting: 131
Dari: jitra,kedah

spain  


posticon Posting pada: 27-09-04 11:24


Quote:

On 2004-08-25 17:13, edlin wrote:

Kita dah pergi tengok Bond's of Love.Best giler.Sepatutnya ramai lagi yang menghadiri forum cam tu.Bukan apa dapat tambahkan pengetahuan.Lagipun ahli panelnya memang best.
TAHNIAH BUAT PENGANJUR YANG BERUSAHA KERAS UNTUK MENJAYAKANNYA!



lmbat ana nak bagi respons...tapi cam kata edlin,prog bond's of tu memang mantap...best..tahniah...anjurkan prog macam tuh lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For baitul_izzahProfil   Hantar PM kepada baitul_izzah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.13341 saat. Lajunya....