Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-05-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Usah merungut bila gelap; pasang lampu teranglah ia
-- Peribahasa Jawa

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: lizaizara
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43026

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 12
Ahli: 0
Jumlah: 12




  Yang Masuk Ke Sini
Daeng_Jati: 1 hari, 10 jam, 41 minit yang lalu
lizaizara: 2 hari yang lalu
jutawanmuslimah: 4 hari yang lalu
lidah-penghunus: 6 hari yang lalu
muslimiman: 13 hari yang lalu
are_rule1981: 23 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 24 hari yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: betul ke org pantai timur ni lebih cantik dari paras rupa???kata org mereka ni ada darah kacukan


Carian Forum

Moderator: Admin, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» betul ke org pantai timur ni lebih cantik dari paras rupa???kata org mereka ni ada darah kacukan

Please Mendaftar To Post


Oleh betul ke org pantai timur ni lebih cantik dari paras rupa???kata org mereka ni ada darah kacukan

cikgu_azhar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.12.2009
Ahli No: 38867
Posting: 180
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-02-11 12:37


Assalamualaikum
sahabat sekalian....nabi pernah kata yang pilih pasangan kerana cantik,harta dan agamanya...saya pernah dengar cerita yang org pantai timur seperti di kelantan terutama di pasir mas banyak menjadi pusat melahirkan anak gadis yang cantik rupanya....ada pandangan tak tentang isu ini....adakah tapi lain tak lawa...bagi saya org kedah pun ramai yang lawa....

Bookmark and Share

  


  Member Information For cikgu_azharProfil   Hantar PM kepada cikgu_azhar   Quote dan BalasQuote

faraisha_haniyah
Warga Rasmi
Menyertai: 31.03.2011
Ahli No: 41194
Posting: 1
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-03-11 22:05


Asssalammualaikum...
Saya juga pernah mendengar soalan seperti ini..Bagi saya cantik itu begitu subjektif..Bergantung kepada pembawaan seorang wanita..tidak kira lah dimana dunia wanita itu berada, secantik-cantik wanita adalah wanita yang solehah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For faraisha_haniyahProfil   Hantar PM kepada faraisha_haniyah   Quote dan BalasQuote

Musafir_Ufuk_Timur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2010
Ahli No: 39841
Posting: 192
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-04-11 07:38


cantik pada seseorang itu bukan lah terletak pada wajahnya..tetapi terletak pada mata yang melihatnya...

setiap orang punyai pandangan mata yang berbeza,,,mungkin cantik pada kita...tapi tidak pada dia....

berkenaan orang pantai timur lagi cantik tu rasanya tak tepat...saya pergi johor pun ramai wanita-wanita yang comel2 dan ayu...hehe..

kat kedah pun ramai juga yang ayu2...cantik2...

pendek kata...kat mana-mana pun ciptaan Allah tu ada kelebihannya..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Musafir_Ufuk_TimurProfil   Hantar PM kepada Musafir_Ufuk_Timur   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 29-01-17 22:22


a lah, itu begitu jugak.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

  


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.086184 saat. Lajunya....