Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau hanya memikirkan "Apa kata orang..." bila pula masa nak mengenengahkan, "Apa kata saya..."

-- Hanan

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: ridzuan86
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43097

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 26
Ahli: 0
Jumlah: 26




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 10 minit yang lalu
kasih_kekasih: 16 jam, 55 minit yang lalu
syahidatul: 3 hari yang lalu
raudhahasanah: 4 hari yang lalu
drzul-f: 9 hari yang lalu
hafiz_along_83: 10 hari yang lalu
halawatuliman: 26 hari yang lalu
nabilah: 26 hari yang lalu
aye: 28 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Kelab UTM SKUDAI


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab UTM SKUDAI

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh Kelab UTM SKUDAI

hatipewira
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9365
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-09-04 16:40


saya dah hantar maklumat2 tersebut...insyaAllah, saya try la bg komitmen setakat termampu

Bookmark and Share

    


  Member Information For hatipewiraProfil   Hantar PM kepada hatipewira   Pergi ke hatipewira's Website   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-09-04 11:37


Bismillahirrahmanirrahim..
..
respon dari cdgn akhi lepat tu..stkt ni,mmg PMI akan rasmikan Usrahnya yg secara rasminya..btulle mcm apa yg ditypekan oleh hatipewira yang usrah PMI tu akan dihandle oleh beberapa org ustaz(bg muslimin) dan ustazah(bg muslimat)..dan ustaz dan ustazah tu adalah dari barisan pendidik PPIPS..
ana juga amat bersetuju dgn cdgn hatipewira yg meng'invite' semua komuniti ukhwah UTM Skudai untuk ke program tersebut..untuk makluman,program tersebut akan dibuat pada 10hb ni(jumaat malam sabtu) bertempat di MSI..makanan disediakan-tp syoknye takyah bayo plak tu..cuma datang,ikut usrah then masa nak balik tu,bole amik mknn..
satu g,cdgn ana,sesapa yg nak dtg tu bole tlg maklumkan pada unit penyertaan melalui sms..bg muslimat ni no dia(0137242641-Sdri Mariam)n bg muslimin ni no dia(0129817917-Sdr Azfar)atau terus ke no hp ana(0139330233-virtualmovement)-n due date dia ialah sebelum khamis malam jumaat ni..so,ana mengharapkan sgt semua ahli komuniti ukhwah bagi UTM Skudai ni dapat memeriahkan lg program malam tu n seterusnya join usrah terus...moga2,sedikit usaha,tenaga dan masa yg kita korbankan untuk berusrah mempunyai nilai yang besar disisi Allah SWT dan mudah2han inilah yg akan kita bawa dan tunjukkan bilamana kita mengadapNya di akhirat kelak..insyaAllah
"hidup ini indah jika segalanya kerana Allah"
astaghfirullahalazim,wallahua'lam n wassalam
p/s:sbrg respon tlg maklumkan
-virtualmovement a.k.a pengarah program perasmian usrah PMI

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 07-09-04 12:13


akum..hi kgkwn.lm x masuk sni. skgni zmn asgments & tests 4 me. kalo masuk pun kejap je, so kalo ade info best2 tu, usrah ke jamuan ke (hihi) sahabat2 sumer sudi2knlah pm me yer... adios~

-----------------
ANDA ADALAH APA YANG ANDA FIKIRKAN....

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 07-09-04 12:14


pengumpulan email? my email [email protected]. ade email best2, fwd la ek..

-----------------
ANDA ADALAH APA YANG ANDA FIKIRKAN....

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 07-09-04 12:24


MY EMAIL:

[email protected]

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

soutul_jihad
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 966
Posting: 36
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-09-04 21:36


salam...

email ana...

[email protected]
soutul_j[email protected]

Bookmark and Share

    


  Member Information For soutul_jihadProfil   Hantar PM kepada soutul_jihad   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-04 23:19



hai....ana nak lepat contact ana boleh tak....
diam ajer...
mcmner dgn komuniti kita nih....
a.s.a.p......okies
byeee....ni no ana 0127268893
ok byeeee

[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-09-08 23:20 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

zirkonsofis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9789
Posting: 54
Dari: Chaah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-04 23:23




minggu dpn dh start le minggu praya kampus. selamat kluar mengundi... buatlah pilihan yg tepat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zirkonsofisProfil   Hantar PM kepada zirkonsofis   Pergi ke zirkonsofis's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-09-04 09:10


Quote:

On 2004-09-08 23:23, zirkonsofis wrote:


minggu dpn dh start le minggu praya kampus. selamat kluar mengundi... buatlah pilihan yg tepat.




ooo..ana ucapkan selamat mengundi pada semua warga utm. pastikan kita menjalankan amanah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 09-09-04 21:40



ana punya

[email protected]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

zirkonsofis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9789
Posting: 54
Dari: Chaah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-04 02:12




esok hari penamaan calon mpm 2005 kt dewan tun rahah ktr. sape yg takde keje tue bleh le gi menyibuk kt sane.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zirkonsofisProfil   Hantar PM kepada zirkonsofis   Pergi ke zirkonsofis's Website   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 14-09-04 11:01



selamat mengundi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-09-04 12:31




undi laa calon yang hang pa rasa OK...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-09-04 12:33


assalamualaikum...

nie updated email till 12.25AM 14/9/04

[email protected] (rabbit_cute)
[email protected] (kamal_82)
[email protected] (hurun_ein)
[email protected] (teman_siber)
[email protected] (ada_syuhada)



[email protected] (lepat)
[email protected] (mawaddah1981)
[email protected] (zirkonsofis)
[email protected] (syaurah)


[email protected] (hatipewira)
[email protected] (lidyaharyati)
[email protected] (charm_sofea)
mumtahanahfilislam.com (nuruludz)

[email protected] (nululudz)
[email protected] (charm)
[email protected] (lidya_haryati)
[email protected] (soutul_jihad)
[email protected] (zamani)


Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

mawaddah1981
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6412
Posting: 19
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-09-04 15:17



buat sape2 yg jd exco pmi kat cni..
hari tu, ana ade masuk webpage pmi....then, try utk daftar sbg ahli dlm webpage tu...dalam pendftran diberitahu akn hantar email utk password..tapi, dah 2, 3 kali ana try..tapi, tak dapat.. harap dpt membantu..syukran...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawaddah1981Profil   Hantar PM kepada mawaddah1981   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-09-04 22:31




apa khabar sahabat sahabiah semua...semoga sihat selalu..

ana nak buat iklan je sket pasal xtvt...insyaallah biro kerohanian kolej 16&17 akan buat satu ceramah...

Tajuk: PALESTIN-Masihkah Ada Sinar
Masa: Selepas Solat Isyak
Tempat: Surau Arked Kolej 16&17
Hari: Jumaat /17 september 2004
Penceramah: Timbalan YDP Jemaah Islah Malaysia (Johor)

Seluruh muslimeen dijemput hadir...sampaikan dan sebarkan kepada sahabat2 yang lain...semoga sumbang kita yang sikit ini dapat meringankan beban saudara kita di Palestin sana...insyaAllah

[ Posting ini telah di edit oleh: lepat pada 2004-09-15 22:34 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: lepat pada 2004-09-16 14:32 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-09-04 23:23




Perhatian kepada semua warga komuniti ukhwah.com yang dikasihi. Satu perjumpaan tergempar akan diadakan pada..

Hari : Ahad
Tarikh : 19/9/2004
Masa : 10.30 pagi
Tempat: Cafeteria L50

Agenda:
-taaruf ahli / MT
-mesyuarat usrah
-mesyuarat jamuan/JK
-perancangan xtvt
-perkara berbangkit

harap dapat melapangkan sedikit masa demi komuniti kita ini…

ajukan soalan lanjutan kepada:
lepat-0129057669
virtualmovement-0139330233

minta tolong dari sahabat semua agar dapat beritahu pada sahabat2 yang lain

~ukhwah fillah~

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-09-04 23:25


lupe pulak...
harap beri respon ASAP tentang meting tunanti yek sahabat sahabiah sekalian



-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-09-04 09:20


meeting tergempar???? InsyaAllah..kan cuba hadirkan diri moga Allah beri kita ruang

wassalam


Bookmark and Share

    


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-09-04 17:20


selamat bermeeting

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-09-04 22:05


siapa berusaha dia berjaya

[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-09-16 22:05 ]

___________________________________________________________
nak join business just click here
http://www.kdim.net?penaja=6010

[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-09-21 13:30 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-09-04 22:05



insyaAllah ana akan cuba hadir.....
bersamalah kita meramaikan.....
diharapkan semua memberi respon terhadap apa yang sedang kita bincangkan....
segala usaha harus lah ikhlas,,..
insyaAllah berkat



_________________________________________________
nak join business just click here
http://www.kdim.net?penaja=6010

[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-09-21 13:57 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

zirkonsofis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9789
Posting: 54
Dari: Chaah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-09-04 23:08




insyallah klu x de ape2 hal ana akan cuba dtg.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zirkonsofisProfil   Hantar PM kepada zirkonsofis   Pergi ke zirkonsofis's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 17-09-04 00:46


...
ana xpasti dpt hadir @ x...agak2 penting tak kehadiran ein??.. agak2 ada makan tak? xpelah, insyaAllah ana cuba hadir...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

yatim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4860
Posting: 22
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 17-09-04 02:22


askum
email [email protected]
apa2 hal pun saya satu floor dengan kamal82
I-Allah akan hadir

Bookmark and Share

    


  Member Information For yatimProfil   Hantar PM kepada yatim   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-04 11:46




semoga perbincangan ringkas yang akan dijalankan ini dapat menggerakkan banyak lagi xtvt yang berguna di hari yang mendatang..insyaallah

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-04 20:03



LEPAT BAWAK LER LAPTOP....
pasang nasyid ker baru menarik....
jgn luper speaker skali....
ana mencadangkan ajer...klu lepat nak bwk ikut suke anta lah...
mcmner cdngan ana nih...
insyaAllah


_________________________________________________
nak join business just click here
http://www.kdim.net?penaja=6010

[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-09-17 20:04 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-09-17 20:05 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-09-21 13:56 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

soutul_jihad
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 966
Posting: 36
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-09-04 23:20


salam...insyaAllah soutul_jihad akan dtg...xde ape2 kot mase tuh...smoga kita bleh berukhwah! jumpe di sane...wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For soutul_jihadProfil   Hantar PM kepada soutul_jihad   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 18-09-04 00:03



Insyaallah saya pun akan turun padang untuk meramaikan lagi majlis tersebut. Wait n see...


----------------------------------------------------------
Hidup ini adalah masalah,
Tanpa masalah bukanlah hidup namanya,
Tapi jangan sekali-kali mencari masalah,
Biarlah masalah yang mencari kita.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-09-04 14:15




Meting pertama semester ini telah berjaya dilaksanakan. S/U akan buat laporan...
agenda pertama yang akan dilaksanakan dalam masa terdekat ini ialah JK Buka Puasa yang mana abusuffian akan menjadi pengarah..

link untuk Jk ini telah di buat pada forum aktiviti..harap semua ahli dapat beri respon..

ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku
agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku
dan juga tidak
merosakkan kehidupan orang lain


[ Posting ini telah di edit oleh: lepat pada 2004-09-20 14:17 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 21-09-04 11:56


Laporan Meeting Ukhwah.com UTM Skudai

Tarikh : 19 September 2004
Masa : 1100-1300
Tempat : L50 UTM

Kehadiran:1. Lepat ( Pengerusi )
2. rabbit_cute ( Setiausaha )
3. kamal_82 ( Bendahari )
4. virtualmovement
5. zirkonsofis
6. yatim
7. abusuffian
8. soutul_jihad
9. sayatetapsaya
10.nuruludz
11.ika2410
12.hurun_ein

Perkara yang dibincangkan :

1. Tubuhkan kumpulan Usrah
- Pengarah Kumpulan Usrah = virtualmovement
- Usrah ini dicadangkan akan mula bergerak aktif pada sem depan.

2. JK Berbuka Puasa
- Pengarah program = abusuffian
- Tarikh : 15 Oktober 2004 / 1 Ramadhan 1425H
- Tempat: DSM KTHO, UTM,Skudai

3. JK Aidulfitri
- Pengarah program = kamal_82
- Tarikh : awal sem depan

4. Program Membeli buku Mutiara Warisan / Mutiara Hikmah
- Pengarah program = zirkonsofis

5. Perkara-perkara lain yang diutarakan ialah,

a) mengadakan perjumpaan atau JK bagi ahli ukhwah.com UTM Skudai, setiap bulan atau 2 bulan sekali. Tujuannya ialah untuk mengeratkan lagi silaturahim dikalangan ahli ukhwah.com.

b) Membuat satu progam yang boleh menjemput mana-mana Kumpulan Nasyid Tanahair.

c) Menyertai program yang dianjurkan oleh universiti (UTM) dengan membawa imej ukhwah.com.




Disediakan Oleh,
Rabbit_cute
Setiausaha
Kelab UTM – ukhwah.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-09-04 12:26



nak tau aktiviti JK berbuka puasa sila pergi ke alamat ini...
http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=10741&forum=8
okies



_________________________________________________
nak join business just click here
http://www.kdim.net?penaja=6010

[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-09-21 13:57 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

aina_rosyada
Warga Rasmi
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11271
Posting: 4
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-09-04 13:02



salam ukhwah untuk semua...ana baru jer tau pasal laman web ni...tu pn dr kgkwn dari uia..syukran bawak ana ke laman web ni..memang hebat betoi...leh la tukar2 pandangan nnt yer...xsangka la plak ader jugak kelab utm skudai ni..apalagi terus masuk laa...nk tau gak warga2 utmskudai y melayari web canggih ni...ukhwah katakn!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For aina_rosyadaProfil   Hantar PM kepada aina_rosyada   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-09-04 09:38



sebagai selingan...

BirO Kerohanian Kolej 16&17 akan mengadakan satu lagi ciri ceramah bersempena dengan kempen seruan iman...

HARI: Khamis
Masa:Selepas Solat Isyak
Penceramah: Ustaz Mohd Abbas Bin Mohd Latiff
Tajuk: Hikmah Islam Menyuruh Manusia Menutup Aurat.
Tempat: Surau Arked Kolej 16&17 (XA4)

InsyaAllah jamuan akan disediakan

semua muslimeen dijemput hadir bagi mengimarahkan lagi majlis

ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku
agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku
dan juga tidak
merosakkan kehidupan orang lain


[ Posting ini telah di edit oleh: lepat pada 2004-09-22 09:39 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

ada_syuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1685
Posting: 81
Dari: bumi allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-09-04 10:42


syukur kehadrah illahi kerna telah meyempurnakan perancangan kita untuk bermesyuarat n merangka aktiviti yang hendak dijalankan...apaer yang diharapkan agar segala perancangan kita dan perancangan Allah bergerak selari..InsyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For ada_syuhadaProfil   Hantar PM kepada ada_syuhada   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-09-04 17:09




sori tak dpt hadir meeting atas sebab yang tidak dapat dielakkan... apepun tahniah dengan perancangan yang akan dijalankan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 23-09-04 11:16


tahniah sbb perjalanan meeting nampaknye berjalan dengan lancar....

maaflah tak dapat hadir... sebab ade hal yang tak dapat dielakkan... memang nak sangat datang...



Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 23-09-04 12:09



Sahabat2 sekelian...jangan lupa join JK Berbuka Puasa tu yerk..
Semua ahli komuniti Ukhwah.com xspecially warga komuniti UTM Skudai, dijemput hadir..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-09-04 10:46


..
kamal,lepat n sahabat seukhwah sekalian,nak kabo yg ana dah tuko no hp..0197434880..sbbnya no yg lama tu line n bil tak bayo lgk!!so,lepat..ape2 cite n kalau nak sms ana-pakai no baru je ek..n kamal,ape2 pun hadiah tu by hand bukan by sms..(xderle,aku gurau je)

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-09-04 11:58



shbt2,mlm ni nisfu sya'ban(buku catatan amalan baru akan dibuka&yang lama akan ditutup)so,sebelum buku catatan amalan kita yang setahun lepas ditutup,buatla amalan2 yang baik(moga2,m/s2 terakhir buku kita yang lepas dipenuhi dengan amalan2 yang diredhaiNya)-selamat menyambut nisfu sya'ban dr ana-vM
(Msg ini ditulis sebelum mlm nisfu sya'ban..n jika shbt2 yg baca selepas malam nisfu sya'ban..anggaple Msg ni untuk Mlm Nisfu Sya'ban thn depan lak ek)

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

KhilafahIslamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7208
Posting: 104

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 04-10-04 12:03


Gapo mu ni virtualmovement..Dah keje buat cara keje..ni tok..Buat itu ni..Ehh mu ni..Report kat en Rosli baru tau

kui kui kui



Bookmark and Share

    


  Member Information For KhilafahIslamiyahProfil   Hantar PM kepada KhilafahIslamiyah   Pergi ke KhilafahIslamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

nurul_aida
Warga Rasmi
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10399
Posting: 10
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-04 12:11


Quote:

On 2004-08-05 13:43, ika2410 wrote:
[quote]
On 2004-08-04 16:37, nurul_aida wrote:

kitepn frm UTM Skudai jugak ni...
tp skang im on practical tranning...
salam ukhuwah fillah

-----------------
~~forget what you have lost, so that you can achieve what still remains~~



nurul_aida

enti tgh practical tranning ker??
enti ni course apa?
sbb ana pun tgh pratical tranning...
ana sedihlah sbb xdpt nak join forum ari tu..
ana ucapkan thanks pd zirkonsofis sbb inform kat ana
so kalo ada2 apa information bthulah yer...


-----------------
~~forget what you have lost, so that you can achieve what still remains~~
[/quote]
ika..
maafla sbb ana dah lame tak jenguk ukhuwah.. bru hari ni perasan.. maafla.. maaf sgt.
ana amek course comp sc.. thn 4 inshaAllah... majoring kej perisian. ika pulak? cos ape?
isk.. nk sgtla pegi majlis buke posa tu.. tp ana last day practical on 16th... huhuuu... takpelah, inshaAllah lain masa ana join.

[ Posting ini telah di edit oleh: nurul_aida pada 2004-10-04 12:17 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_aidaProfil   Hantar PM kepada nurul_aida   Pergi ke nurul_aida's Website   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-10-04 09:50



lek rr khilafahislamiah...Dr tak marah pun..dia siap join lagi ukhwah.com ni...
keje??la..nile antara skop kije kawe-onlinekan ukhwah.com(kije kawe jugok tu)..apepun,demo join tok JK Buka Puasa UTM 15 hb ni??join jgn tak join wei-nanti senang skit nak 'setel'

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 05-10-04 10:10


m...
Ni Rabbit nak bagitau.. ade 2 orang kawan Rabbit baru join ukhwah ni..
sai_saidatul & hasna ...
Nanti diorang akan datang mase JK Berbuka nanti..
Okey...




::: I'm The Cutest !!! :::

[ Posting ini telah di edit oleh: Rabbit_cute pada 2004-10-09 18:19 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-04 10:31




erm..makin ramai la ahli komuniti kita ni nanti ye kalo semua promote kat membe2 yang lain kan..

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-10-04 11:07


assalamualaikum
kak rabbit..promote2 jugak,tapi pastikan dtg JK nanti bayor ek ..
ape2pun,ahlan wasahlan wamarhaban bikum pada sweetsaidatul & hasna
p/s:lepat,ana ade benda le nak bincang ngan nta..tlg bgtau ana bile nta free n katmana bole jupe nta..
wallahua'lam


Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 08-10-04 15:16



good luck for final...
selamat berpuasa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

Ansarallah
Warga Rasmi
Menyertai: 19.05.2004
Ahli No: 9060
Posting: 14
Dari: Kedah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-10-04 14:32


selamat berfinal semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AnsarallahProfil   Hantar PM kepada Ansarallah   Pergi ke Ansarallah's Website   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-10-04 14:11


jom rr g JK Buka Poser ansarallah..nta ni-kalau tak cukup duit,takpe..lepat bole bayo
k rr...selamat berfinal n jaga diri korang baik n juga jaga hubungan korang ngan Allah swt sentiasa dan selamanya...


Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

hatipewira
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9365
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-10-04 00:55



Salam Ramadhan Al-Mubarak buat semua...
majlis iftar besok..insyaAllah, ana akan cuba hadirkan diri..tak pasti lagi...sebab Ustaz Sebelah rumah pun katanya nak buat iftar gak...free lak tuh
tp..kalau ada sape-sape nak belanja ana...ana sanggup abaikan invitation ustaz tu...alah,sebelah rumah je..balik terawikh boleh pergi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hatipewiraProfil   Hantar PM kepada hatipewira   Pergi ke hatipewira's Website   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-10-04 23:47


hatipewira..hatipewira...nta kheta dah ada,duk lak kat rumah 3 tingkat lagi tuh..takkan g buke poser nak suruh belanja kot..takperle,dtg je JK ni..ala,mesti ader lebihle tu makanan..takpun,nta amik bahagian ana(tp buah kurma jerle-nasik,lauk,buah tu..ana amikle)

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

hatipewira
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9365
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-10-04 23:29




papepun..memang ana tak pergi iftar/JK hari tu...nak buat mcm mana, ustaz tu bagi ikan pari bakar..takleh nak tolak

kereta??kereta ana rosak la syeikh..masuk parit..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hatipewiraProfil   Hantar PM kepada hatipewira   Pergi ke hatipewira's Website   Quote dan BalasQuote

nurnajwasyuhada
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.10.2004
Ahli No: 11692
Posting: 29
Dari: UTM

Pahang  


posticon Posting pada: 22-10-04 09:54


bukan siswi jer tengok FM, siswa pun sama naik..sakit mata, hati n jiwa bile tengok mereka terlalak2 depan tv, waktu maghrib, sambil order makanan, sambil tengok tv. subhanallah. tak kurang gak yg sadis bile pujaan atinya kalah. ngabiskan air mata jer...kalo la nangis sebab tengok org palestin mati berselerak tu tak pe gak...Ya Allah jauhilak kami dari maksiat...apa kate kite buat hisbah ukhwah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurnajwasyuhadaProfil   Hantar PM kepada nurnajwasyuhada   Quote dan BalasQuote

nurnajwasyuhada
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.10.2004
Ahli No: 11692
Posting: 29
Dari: UTM

Pahang  


posticon Posting pada: 22-10-04 09:55


maaf..silap posting.sebenarnye nak jawab yg lepat tadi.ntah camner terlepas kat sini

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurnajwasyuhadaProfil   Hantar PM kepada nurnajwasyuhada   Quote dan BalasQuote

nurnajwasyuhada
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.10.2004
Ahli No: 11692
Posting: 29
Dari: UTM

Pahang  


posticon Posting pada: 22-10-04 10:07


hai pelik betul ana ngan hatiperwira ni. mane2 portal atau yahoogroups dia ada. bagoih betul. nta dok depan komputer je agaknye ari2. semoga usaha nta menyampaikan dakwah melalui saluran internet ni diberkati Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurnajwasyuhadaProfil   Hantar PM kepada nurnajwasyuhada   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-10-04 11:38


setelah satu semester memerah keringat berulang alik ke dewan kuliah mencari segugus ilmu buat bekalan hari muka..akhirnya sampai juga masanya pulang ke kampung halaman menziarahi sanak saudara....selamat bercuti sahabat semua..

laksanakan ibadah puasa sebaik mungkin
marilah bersama mengejar lailatu qadr
semoga dipertemukan dengan malam penuh keberkatan ini



Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

norhanan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4218
Posting: 116
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-11-04 12:08



saya pun student UTM skudai..nak grad dah tak tahu layak masuk ke tak lagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For norhananProfil   Hantar PM kepada norhanan   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-11-04 11:49



bahkan dialu-alukan ukhti nurhanan..ahlan wasahlan wamarhaban

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

KhilafahIslamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7208
Posting: 104

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 04-11-04 13:02


huhuhu hatiperwira..dimana mana dia tetap ada..kiri ada kanan ada, atas ada, bawah ada, depan ada belakang ada, dimana mana dia pun ada...Ada ada saja hati perwira..kui kui kui..

balik balik nampak vw balik balik nampak vm..hai..kawe tak tahu nak oyak apa kat demo nih..

hik hik sukanya aku!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For KhilafahIslamiyahProfil   Hantar PM kepada KhilafahIslamiyah   Pergi ke KhilafahIslamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

KhilafahIslamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7208
Posting: 104

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 04-11-04 13:05


uik vm.,... Bila masa demo ada ahli 3 bintang..Mu curi bintang saper???

Dulu taklah sampai 3 bintang..Ganas mu nih..Kawe tiba tiba tubik 3 bintang..Magic sungguh..HEHEHE

Bookmark and Share

    


  Member Information For KhilafahIslamiyahProfil   Hantar PM kepada KhilafahIslamiyah   Pergi ke KhilafahIslamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

NMR
Warga Rasmi
Menyertai: 14.10.2004
Ahli No: 11829
Posting: 1
Dari: selangor

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-11-04 21:11


akum..pertama kali tulis
nak tulis ape ye....
selamat ari raye,maaf zahir...............................................

Bookmark and Share

    


  Member Information For NMRProfil   Hantar PM kepada NMR   Quote dan BalasQuote

hatipewira
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9365
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-11-04 10:10



Selamat Hari Raya & Maaf Zahir/Batin buat semua..
dan...Selamat memulakan sesi pengajian di semester baru...berusaha lah bersungguh sungguh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hatipewiraProfil   Hantar PM kepada hatipewira   Pergi ke hatipewira's Website   Quote dan BalasQuote

nur_ikhlas
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.11.2004
Ahli No: 12544
Posting: 34
Dari: bumi Allah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-11-04 10:42


salam ukhwah..

ana baru masuk, dari utm jg....

Selamat Hari Raya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_ikhlasProfil   Hantar PM kepada nur_ikhlas   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 25-11-04 10:49


Quote:

On 2004-11-25 10:42, nur_ikhlas wrote:
salam ukhwah..

ana baru masuk, dari utm jg....



..ahlan wasahlan wa marbahaban biki...nanti dtg ye JK raya...

p/s..hm, hatipewira ni sape ye? nak kenaila...enta datang JK raya nanti ek!!

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-12-04 16:35




hurun_ein.. rasenye nti kenai kut sape hatipewira tu... membe2 jugak... hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-12-04 16:38


tuan pengerusi.. bile lagi nak tukar name kelab Kelab UTM Skudai kepada
[email protected] (Ukhwah.com @ UTM) baru nampak futuristik...hehehe



Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 08-12-04 18:08



ntah la sape ek hatipewira??
hm...cane ngan name ukhwah utm yg nak tukaq tu?? ana nak tahu gak! postingla kat cni...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

hatipewira
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9365
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-12-04 21:59




ana minta maaf pada semua...ana tak dapat nak menghadiri Jk Raya hari tu..ana pergi ke KL..ada walimah sabahat...

p/s: ana sekadar insan biasa tidak ada apa yang hendak dibanggakan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hatipewiraProfil   Hantar PM kepada hatipewira   Pergi ke hatipewira's Website   Quote dan BalasQuote

jash
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.12.2004
Ahli No: 13362
Posting: 83
Dari: ::JB-kat::

bosnia_herzegovina   avatar


posticon Posting pada: 30-01-05 16:26


diz club still open ka? i wanna join it too.. ohya, whoz sec senior..do msg me ya..daa

Bookmark and Share

    


  Member Information For jashProfil   Hantar PM kepada jash   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-02-05 22:08


masih terbuka...ahlan wasahlan jash

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

zirkonsofis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9789
Posting: 54
Dari: Chaah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-02-05 02:12


nmpaknya dah kurang meriah topik nie...mana gi bdk utm?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zirkonsofisProfil   Hantar PM kepada zirkonsofis   Pergi ke zirkonsofis's Website   Quote dan BalasQuote

massuera
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.01.2005
Ahli No: 13992
Posting: 23
Dari: nogori sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-03-05 03:06




ana nak jugak...
nak jadi ahli gak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For massueraProfil   Hantar PM kepada massuera   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 08:41


salam ukhwah.
teruskan usaha murni anda.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 24-03-05 23:56



kaifa halukum sahabat sahabiah semua?..
kalau boleh ana nak minta jasa baik s/u kelab, supaya menyenaraikan ahli2 ukhwah d uTm dlm forum nih...boleh yea...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:11


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:17


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:17


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:18


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:18


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:18


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:18


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:19


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:19


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:19


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:20


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:20


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:20


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:21


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:21


mantap! tahniah pada mt dan semua yg terlibat dlm kelab utm skudai.

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 09:22


mantap!tahniah pada semua

-----------------
Nilai seorang wanita terletak pada sifat & peribadinya. Nilai seorang lelaki terletak pada sifat kesabarannya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

khairi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 920
Posting: 147
Dari: ::selatan semenanjung::

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 16:50


saya nak join gak kelab utm nih...macam mane carenye??


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairiProfil   Hantar PM kepada khairi   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 16:59



ahlan wa sahlan ya akh khairi...
bila enta da posting di kelab nih, automatik enta sebhgn dr kami...
insyaAllah bila ada program, akan ada sahabat yg cari & informkan apa2 yg berkenaan, so jgn sepikan diri enta...antum...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

acu_imah
Warga Rasmi
Menyertai: 24.03.2005
Ahli No: 15282
Posting: 9
Dari: Satu sudut di bumi Allah

Perak  


posticon Posting pada: 25-03-05 17:17


Acu nak tanya sket, kalu ex-UTM boleh tak joint kelab ni? Dah lama gak meninggalkan tempat dimana kutemui nilai diri yang sebenarnya since 2001, rindu gak masa zaman study kat sana dulu... Actually acu org baru, ada sesapa yang boleh tolong jawabkan tak? Jazakillah.

-----------------
Bukan perjuangan tanpa kesulitan, tetapi dalam kesulitan ada ketenangan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For acu_imahProfil   Hantar PM kepada acu_imah   Quote dan BalasQuote

anishayani
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14233
Posting: 28
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 17:35


anis baru jerr masuk kat utm skudai nie..sebenarnya anis bangga sangat dapat masuk kat sini tapi tau ngaper la kan...best gak kelab utm skudai nie...idea yang sangat bernas..harap bergerak ngan aktif...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anishayaniProfil   Hantar PM kepada anishayani   Pergi ke anishayani's Website   Quote dan BalasQuote

jejaka_sabar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.10.2004
Ahli No: 12091
Posting: 50
Dari: sG pETANi,Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 07-04-05 21:36


ada gak UTM punya kelab
klau ada apa2 bg tau la.
UTM best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jejaka_sabarProfil   Hantar PM kepada jejaka_sabar   Quote dan BalasQuote

jejaka_sabar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.10.2004
Ahli No: 12091
Posting: 50
Dari: sG pETANi,Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 07-04-05 21:38


ada gak UTM punya kelab
klau ada apa2 bg tau la.
UTM best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jejaka_sabarProfil   Hantar PM kepada jejaka_sabar   Quote dan BalasQuote

jejaka_sabar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.10.2004
Ahli No: 12091
Posting: 50
Dari: sG pETANi,Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 07-04-05 21:38


ada gak UTM punya kelab
klau ada apa2 bg tau la.
UTM best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jejaka_sabarProfil   Hantar PM kepada jejaka_sabar   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 28-04-05 11:29




hm..sepi jerk forum nih...
apa khabar sahabat2? apa yg antum buat cuti mcm nih?



-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

eira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2341
Posting: 182
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-04-05 11:33


sy student utm gak..

tp bekas utmkl..

skrg tunggu nak msk utm skudai...berdebar2...

bagus la ader web utm sendiri

Bookmark and Share

    


  Member Information For eiraProfil   Hantar PM kepada eira   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 28-04-05 11:48



selamat datang ke kampus uTm skudai...


-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab UTM SKUDAI

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.237155 saat. Lajunya....